✅ آتش به اختیاری باید تشکیلاتی باشد
1️⃣ وقتی کسی فرمان آتش به اختیار صادر میکند به نیرو های تحت فرمان خود آزادی عمل ویژهای داده است، اما این به معنای آزادی عمل بی قید شرط نیست بلکه آزادی عمل در چهارچوب گفتمانی صادر کنندۀ فرمان است، فلذا باید توجه داشت که اگر نیروهای تحت فرمان به منظومه فکری فرمانده خود التفات لازم را نداشته باشند ممکن است در این آتش به اختیاری هزینه تراشی کنند.
2️⃣ توجه به مقطع زمانی صدور فرمان آتش به اختیار بسیار مهم است، فرمانده در چه زمانی این استراتژی را در پیش میگیرد؟ در شرایط عادی یا شرایط خاص؟ پر واضح است که این فرمان، فرمان شرایط غیر عادی میباشد، چون در شرایط عادی امور از مجاری تعیین شده خود باید پیش برود. اینجا است که باید پرسیده شود مشکل کجا است؟ و چه شده که این فرمان صادر گشته است؟
3️⃣ نگاه ما به فرمان آتش به اختیار نباید به عنوان یک راهبرد دائمی باشد بلکه باید در ضمن عملیات آتش به اختیار. . . بکوشیم که شرایط به حالت عادی برگشته و امور از مجاری خود پیگیری شوند. فلذا در این شرایط نباید بگذاریم زیست تشکیلاتی فعالیتها در ساختارهای نظام حاکمیتی تضعیف شده و آسیب ببیند بلکه اتفاقاً اقدامات آتش به اختیار ما باید کاستیها و ضعفهای نظام را جبران کند.
4️⃣ حرکت در افق دید و چشم انداز فرمانده. . . نیاز به شناخت مبانی فکری و فهم درست کلام و دستور وی در مقاطع زمانی و مکانی مختلف دارد، تا سوای نَص و ظاهر دستورات وی کُنهِ ماجرا و سایر ارادههای فرمانده از دستورات را نیز دریابیم، تا خدای ناکرده با برداشت های سطحی در عمل به دستور خاصی سایر مسائل را زیر پا نگذاریم و به عبارت عامیانه از هول درست کردن ابرو چشم را کور نکنیم.
5️⃣ خودِ این آتش به اختیاری باید کاملا تشکیلاتی باشد تا خودش موجب هرج و مرج نگردد. با توجه به جایگاه صادر کننده فرمان آتش به اختیار و اینکه ایشان کدام لایه و سطح از نظام حاکمیتی را مختل و فشل دیده که فرمان آتش به اختیار را صادر کرده است ما نیز باید ضوابط همان آن ناحیه مختل و فشل را نادیده بگیریم، نه همه جای نظام را، و سعی کنیم کار خودمان ضابطهمند باشد.
6️⃣ ناگفته نماند که یکی از پیامهای لایههای زیرین این فرمان آتش به اختیار این است که فرمانده به نیروهای تحت فرمان خود اعتماد دارد و این نیروهای مورد خطاب توانستهاند به عیاری از کفایت و بلوغ فکری برسند که تصمیم گیر شرایط حسساس باشند، که این خود دستاوردی بزرگ است که در قشر جوان حزب الله و انقلابی باید فراگیر شده و بسترهای رشد و گسترش آن فراهم گردد.
7️⃣ امام خامنهای: طبیعی است که اساس کار، تشکیلات است. شکی نیست که تا تشکیلاتی نباشد، هیچ چیزی بر اساس آن نمی شود بنا کرد؛ لیکن در ایجاد تشکیلات نباید خیلی معطل ماند. [۷۰/۰۷/۰۴]
بدون سازماندهی، بدون تشکیلات، مدیریت امکان ندارد و کار هم پیش نمی رود. نخیر، بنده معتقد به نظم سازمانی هستم؛ اما معتقدم که این نظم سازمانی نباید ما را از هویت خودمان خارج کند. [۸۹/۰۴/۲۰]
#کار_تشکیلاتی #آتش_به_اختیار
🖊 ارسالی محمد حسین آبادی
.
.
یه سنگ انداختم تو دریا،
جالب بود دریا اصلا به روی خودش نیاورد که سنگی به سمتش پرتاب شده.
یاد خودم افتادم که چه زود با یه حرف یا رفتار کوچیک ناراحت میشم.
از اون روز یادم موند که آدم وقتی بزرگ بشه و عمیق، بزرگترین مشکلات رو هم در خودش غرق میکنه، نه اینکه خودش غرق مشكلات بشه.
🙏🏻 خدایا دل های ما را دریایی کن...
〰〰〰〰〰〰〰〰〰
حجت الاسلام سجاد اکبری
#تلنگر
✍یکی از تکان دهنده ترین جمله هایی که در فرهنگ بشری گفته شده، جمله زیر از امام علی علیه السلام در یکی از دعاهاي نهج البلاغه است. اللهم اجعل نفسی اول كريمة تنتزعها من كرائمی "خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد که از من می گیری"
یعنی نکند قبل از اینکه جانم را بگیری، شرفم،
انسانيتم، عدالتم، و....گرفته شده باشد و تبدیل به یک تفاله ای شده باشم که تو جانم را می گیری. و این همان جمله معروف است که می گوید: ما آمده ایم تا زندگی کنیم و قیمت و ارزش پیدا کنیم؛ نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم.
📚نهج البلاغه ،خطبه۲۱۵
حجت الاسلام محمد زنگوئی
⭕️ احمد توکلی: استخوانهای مردم بر اثر اختلاف طبقاتی در حال خرد شدن است
▪️عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام: امروز گرفتار مسئولان بی دغدغه هستیم. عده ای که اصلا دغدغه مردم را ندارند. الگوهای نامناسب برای اداره کشور تعقیب می شود. تعارض منافع همه را دارد بیچاره می کند. همچنین توزیع درآمد وحشتناک ناعادلانه و ظالمانه است. اختلاف طبقاتی در جامعه بیداد می کند که بر اثر آن استخوان مردم در حال خرد شدن است. اینها دردهای اصلی هستند.
🆔علی برکت الله
احسان:
نهج البلاغه فرازی از نامه 31
❣امام عليه السلام در اين قسمت از وصيّت نامه پربارش نخست به يکى از مهم ترين اصول اخلاق انسانى اشاره کرده مى فرمايد:
✨يَا بُنَيَّ اجْعَلْ نَفْسَکَ مِيزَاناً فِيمَا بَيْنَکَ وَبَيْنَ غَيْرِکَ
💠«پسرم خويشتن را معيار و مقياس قضاوت ميان خود و ديگران قرار ده»
✍ترازوهاى سنتى معمولا داراى دو کفه بود و وزن کردن صحيح با آن در صورتى حاصل مى شد که دو کفه دقيقاً در برابر هم قرار گيرد.
✔️ اين سخن اشاره به آن است که بايد هرچه براى خود مى خواهى براى ديگران هم بخواهى و هر چيزى را که براى خود روا نمى دارى براى ديگران هم روا مدارى تا دو کفه ترازو در برابر هم قرار گيرد
حجت الاسلام محمدی
✖️ #سپاه مشکل آب خوردن مردم را بدون #برجام، بدون وعدههای این هفته و آن هفته، حل کرد!
#غیزانیه
#دولت_غربگرا
💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیت الله حائری شیرازی: زمان شاه ربای بانکی متوجه اسلام نبود ولی الان این بانکداری ربوی بدنامی اسلام است
🔴وصف جامعه مسخ شده مسلمین
┄┄┅═✧❁🍁🌸🍁❁✧═┅┄
#نهج_البلاغه
فَهَذَا أَوَانٌ قَوِيَتْ عُدَّتُهُ وَ عَمَّتْ مَكِيدَتُهُ وَ أَمْكَنَتْ فَرِيسَتُهُ اضْرِبْ بِطَرْفِكَ حَيْثُ شِئْتَ مِنَ النَّاسِ فَهَلْ تُبْصِرُ إِلَّا فَقِيراً يُكَابِدُ فَقْراً أَوْ غَنِيّاً بَدَّلَ نِعْمَةَ اللَّهِ كُفْراً أَوْ بَخِيلًا اتَّخَذَ الْبُخْلَ بِحَقِّ اللَّهِ وَفْراً أَوْ مُتَمَرِّداً كَأَنَّ بِأُذُنِهِ عَنْ سَمْعِ الْمَوَاعِظِ وَقْراً
💠هم اكنون روزگاری است كه ساز و برگ شیطان تقویت شده، نیرنگ و فریبش همگانی گشته، و به دست آوردن شكار برای او آسان است، به هر سو می خواهی نگاه كن! آیا جز فقیری می بینی كه با فقر دست و پنجه نرم می كند؟ یا ثروتمندی كه نعمت خدا را كفران كرده و با بخل ورزیدن در اداء حقوق الهی، ثروت فراوانی گرد آورده است؟ یا سركشی كه گوش او از شنیدن پند و اندرزها كر است؟
📚#خطبه_129
┄┄┅═✧❁🍁🌸🍁❁✧═┅┄
حجت الاسلام فروغی فر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢خطر بزرگ آن است که ملت از حکومت برگردد
♦️اگر دولت بخواهد مردم را تحت فشار قرار دهد، باید فاتحه آن دولت را خواند؛ گمان نکنید که قدرت نظامی شما را نگه داشته است، پشتیبانی ملت شما را نگه داشته، اگر پشتوانه ملت از دست برود، همه از بین خواهیم رفت!
الإمامُ الحسينُ عليه السلام :
القُنوعُ راحَةُ الأبدانِ .
امام حسين عليه السلام :
قناعت، مايه آسايش تن است👌
بحار الأنوار : 78/128/11.
حجت الاسلام رجعتی
امیر سرتیپ احمد ترکان به خاطر ابتکارات خلاقانه و شجاعت های کم. نظیر در طول خدمت و مخصوصا دوران دفاع مقدس، به پدر توپخانه ای ایران معروف است و بعد از دفاع مقدس مورد تقدیر مقام معظم رهبری قرار گرفت.
ایشان در سال 1354 به دوره عالی توپخانه در آمریکا اعزام شده و پس از بازگشت استاد تاکتیکی تخصصی توپخانه شد.
در سال1359 فرمانده گردان توپخانه ای لشکر 28 شد و پس از مدتی به فرماندهی لشکر 28 رسید.
در طول خدمت پست های حساسی از جمله فرمانده مرکز آموزش توپخانه و موشک اصفهان به ایشان محول شد.
پدرِ گمنام توپخانه ای ایران در 24 تیر 1398 به یاران شهید خود پیوست و دار فانی را وداع گفت.
ارسالی از حجت الاسلام قلی زاده
✍توصیهای اخلاقی از علامه حسن زاده آملی(حفظه الله تعالی):
انسان دو دهان دارد؛
یکى گوش که دهان روح او است و
دیگر دهان که دهان تن او است...
🔸 این دو دهان خیلى محترم اند...
🔸 انسان باید خیلى مواظب آنها باشد...
🔹آنهایى که هرزه خوراک میشوند،
هرزه کار شده و
🔹کسانى که هرزه شنو میشوند،
هرزه گو میشوند!...
حجت الاسلام عزتی آذر