امام صادق (ع) در روایت دیگری فرمودهاند: «هر کس ذکر «لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ» را ۱۰۰۰ مرتبه بگوید خداوند متعال حج را روزی او میکند و چنانچه در همان سال نتواند به جای آورد خداوند متعال اجل او را به تأخیر میاندازد تا آن که مشرف شود.»
🔹🔸🔹
🍐🍋میوه های روایی وخواص آنها
👈میوه به
❇️ طبق روایات میوه بِه برای کل مشکلات قلبی و معدوی خوب است.
و برهمین اساس باعث دیر پیر شدن چهره انسان نیز می شود، چون برای معده و قلب مفید است.
🔆 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در مورد به میفرمایند:
➖ بوی حضرت زهرا سلام الله علیها و بوی پیامبران الهی بوی میوه بِه است.
🔘نکته ۱: در عظمت بوی این میوه همین بس که همه ی پیامبران بوی این میوه را می دادند،
از این جهت که مختص حضرت زهرا سلام الله است، احتمال میرود برای کل بیماریهای زنان مفید باشد.
🔘نکته۲: البته چند میوه را ابتدا ایشان بو می نمودند و سپس میل می نمودند، بِه و سیب از جمله این میوه ها بود، این کار در اصطلاح رایحه درمانی نام دارد، که باعث درمان بیماریهای مختلف میشود،
البته احتمالا یکی از دلایلی که ایشان چنین کاری می کردند این بود که این کار سبب می شد تا ایشان به یاد حضرت زهرا سلام الله بیفتند.
➖هر کس سه روز به ناشتا بخورد، ذهن او صاف میشود
(یعنی استرس او کم شده و اعصابش تقویت می شود)
و حکمت بر زبان او جاری می گردد.
➖ توان قلب را زیاد میکند.
➖ توصیه شده که در موقع عیادت بیمار برای او میوه به هدیه ببرند.
(البته سویق هم توصیه شده است)
➖خوردن آن باعث می شود درک انسان بالا رفته و اندوه را از بین می برد.
برای کسانی که افسردگی شدید دارند، خیلی مفید است
➖ انسان بخیل را بخشنده و ترسو را شجاع می کند
🔘نکته: این خاصیت فقط در به (و گلابی) است و در هیچ چیزی دیگر نیست.
➖دانش و صبر و جوانمردی را زیاد می کند
طبق روایات مصرف حلیم، کدو، برنج (عراقی و اطراف آن) باعث صبور بودن میشود
➖باعث در امان ماندن از نیرنگ شیطان میشود، البته چیزهایی مثل حلیم،خربزه، بادمجان، انار و شستن سر با گل ختمی و سدر هم باعث بالا بردن ایمان انسان می شود، به عبارت دیگر سبب می گردد تا انسان کمتر مرتکب گناه شود.
➖رنگ پوست را شفاف می کند و باعث زیبایی فرزند می شود.
➖چشم را تقویت میکند.
🔆امام علی علیه السلام درمورد بِه میفرمایند:
مصرف به قلب و معده را خوشبو میکند، یعنی معده قوی می شود و باعث کارکرد بهتر آن می گردد و آلودگی را از آن پاک میکند.
🔆 امام صادق علیه السلام در مورد بِه می فرمایند:
➖ خوردن آن برای تقویت نطفه خوب است و فرزند را زیبا می سازد.
🔘نکته: همان شب انعقاد نطفه، می توان مصرف کرد
اما اگر مَرد دو هفته قبل از انعقاد نطفه بخورد، خیلی بهتر است.
➖روز شنبه از میوه به استفاده کنید و حجامت نکنید، چرا که بدن ضعیف میشود
🔘نکته: حجامت یعنی کل کارهایی که بواسطه آن خون خارج میشود، مثل آزمایش، کشیدن دندان و غیره
👈 توصیه ها:
🔆امام صادق علیه السلام میفرمایند:
بهترین حالت مصرف بِه ناشتا و گلابی بعد از غذا است، بِه و گلابی از لحاظ خواص شبیه هم هستند.
احتمال دارد که اگر در اوقاتی که ائمه مشخص نموده اند، مصرف نشود، کم اثر شود.
بهترین گونه بِه طبق روایات شیرین و خوشبو است.
برای تقویت بدن و معده بهتر است دانه به همراه میوه مصرف گردد.
🔘نکته: طبق روایات پختن میوه به همراه آب اشکال ندارد، اما نوشیدن آب بعد از خوردن میوه، باعث تولید سم میشود.
👈 موارد دیگر خواص بِه در روایات و طب قدیم، مفید برای:
➖مشکلات کبد
➖مفاصل
➖معدوی
➖ریوی
👈خواص برگ درخت میوه بِه
تقویت کننده
➖مو و پوست و کمک به تیرگی مو / هم خورده شود و به پوست زده شود
➖کم خونی و پوکی استخوانی / اول شب خورده شود
➖دستگاه گوارش و از بین برنده میکروب مضر دستگاه گوارش / بعد از غذا
➖سیستم ایمنی بدن / هر چند شب یکبار
➖تورم چشم / در شب خورده شود
➖کلیه ها / سرشب میل شود
➖کبد / ناشتا میل شود
کمک به
➖داشتن خواب راحت / بعد از شام
➖درمان سرفه و مشکلات مربوط به دستگاه تنفسی/ قبل ازخواب
➖لاغری / ۲۰ دقیقه قبل از غذا
➖جلوگیری از سکته قلبی
➖کاهش چربی مضر بدن / صبح ناشتا وشب از شام
➖فشار خون بالا / قبل از شام
➖کاهش استرس و خستگی / صبح ناشتا و شب قبل از شام
➖برطرف کردن اسهال / در موقع خواب
➖خاصیت ضد التهابی / صبح ناشتا
➖درمان برونشیت / کم کم قورت داده شود
➖تنظیم قند خون و درمان دیابت / بعد از غذا
➖کاهش درد دوران قاعدگی / در موقع قاعدگی
➖ضدعفونی کننده بدن / به پوست زده شود و هر چند شب مصرف شود
➖کم کردن آسیب های پوستی ناشی از قرار گرفتن در معرض نور خورشید / در موقع قرار گیری در آفتاب
➖درمان خارش و ناراحتی های پوستی مانند گزش حشرات / آب آن به پوست زده شود
➖کاهش عوارض سرماخوردگی مانند تب، سرفه و عطسه، سر گیجه / هنگام سرماخوردگی
🔘نکته: تمام موارد بهتر است ۳ یا ۵ نهایت ۷ عدد از برگ درخت ۱۵ دقیقه روی سماور یا کتری دم شود و با عسل مخلوط و مصرف شود
✍️منابع :مجلدات دراسة في طب الرسول المصطفی صلی الله علیه واله، تألیف آیت الله تبریزیان ومنابع مجازی مطابق با روایات
@daroo100
🔰 این همصدایی اتفاقی نیست(۱)
👤 #مسعود_اکبری
🔸روز 18 اردیبهشت 1397 «دونالد ترامپ» رئیسجمهور وقت آمریکا رسما از برجام خارج شد. فردای آن روز، روزنامههای جریان مدعی اصلاحات در صفحه اول به این اقدام دولت آمریکا واکنش نشان دادند.
🔸روزنامههای زنجیرهای در همین رابطه نوشتند «خروج مزاحم از برجام»، «برجام بدون مزاحم»، «کودتای مجنون» و «خروج موجود مزاحم از برجام»؛ حدود 16 ماه بعد، «روحانی» رئیسجمهور وقت گفت: «[آمریکاییها] به بعضی از کشورهای شرق آسیا پیغام میدهند که با ما مذاکره کن؛ این کشورها مگر دیوانه شدهاند که با شما مذاکره کنند؟ شما [آمریکاییها] علناً مذاکره دیروز را زیرپا میگذارید.»
🔻«محمدجواد ظریف» وزیر خارجه وقت نیز - تیرماه 1400 - (حدود سه سال پس از خروج آمریکا از برجام) گفت: «با خوشخیالی، دوستان دوران سختی را در سراب طمع سرازیر شدن شرکتهای غربی از خود رنجاندیم. اتفاقی که اگر نمیافتاد نه دوستان دوران سختی رهایمان میکردند و نه با فشار حداکثری آمریکا مواجه میشدیم.»
🔸در همان مقطع روزنامه مدعی اصلاحات «شرق» در یادداشتی به قلم یکی از دیپلماتهای سابق با اعتراف به سیاست خارجی خسارتبار دولت روحانی نوشت: «دولت یازدهم و دوازدهم... روابط دوجانبه با کشورها و بهخصوص همسایگان را تعطیل کرد و به تعبیر مخالفانش سیاست خارجی کشور را به زلف برجام گره زد... دولت روحانی در سیاست خارجی از دو ابراولویت «اقتصادی» و «همسایگان» سخن گفت که در عرصه عمل به اندازه سر سوزنی اجرائی نشد.»
🔸با اینحال و با توجه به تجربه پرهزینه و البته خسارتبار برجام، اکنون همین طیف در واکنش به روی کارآمدن ترامپ، مدعی هستند که باید هر طور شده با شخصی که او را «دیوانه» و «مزاحم» و «مجنون» مینامیدند، پشت یک میز نشسته و به توافقی «برد-برد» برسیم!
همزمان با فضاسازی سنگین مدعیان اصلاحات درباره لزوم مذاکره با آمریکا، کانال 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی با ذوقزدگی در گزارشی به نقل از یک مقام آمریکایی اعلام کرد: «ترامپ به دنبال رسیدن به یک توافق بسیار محدودکننده با ایران است و معتقد است که میتواند با ایران به تفاهم برسد.»
🔸البته این ذوقزدگی صهیونیستها مسبوق به سابقه است. به عنوان نمونه، «یائیر گولان» نظامی سابق و سیاستمدار کنونی رژیم صهیونیستی - اسفند 1399- در یادداشتی در روزنامه واشنگتنپست نوشت: «وقتی در سال 2015 توافق هستهای ایران امضا شد، من در آن موقع ژنرال ارتش و معاون ستاد کل نیروهای دفاعی اسرائیل بودم. به جرأت میتوانم بگویم که همه امرای ارتش اسرائیل از این توافق راضی بودند. توافق هستهای مزیتهای فراوانی داشت. توافقی بود که ایران را ترغیب میکرد 98 درصد از انبار اورانیوم غنیشدهاش را تحویل بدهد و رآکتور آب سنگینش را با سیمان پر کند. بهطور جدی انبار سانتریفیوژهای فعالش را کم کند. جلوی راه فرعی ساخت سلاح هستهای از طریق تولید پلوتونیوم را هم میگرفت.»
🔸«گولان» در ادامه تصریح کرد: «بهطور کلی؛ توافق هستهای توافقی بود که برنامه هستهای ایران را به طرز چشمگیری به عقب میراند. این عقب رانده شدن قابل راستیآزمایی هم بود. همه اینها همان چیزی بود که ما میخواستیم. و اما امروز هم من هنوز هم معتقدم این به نفع امنیت فوری اسرائیل است که آمریکا به توافق هستهای برگردد و آن را مبنایی برای دنبال کردن مذاکرات قرار بدهد.»
🔸رسانهها و فعالین تندرو مدعی اصلاحات باید به این سؤال پاسخ بدهند که چرا اینچنین آشکارا با صهیونیستها همصدا هستند؟! آیا این همصدایی اتفاقی است؟! وقتی کمی به عقب برمیگردیم و اظهارات مقامات صهیونیست درباره افراطیون مدعی اصلاحات را مرور میکنیم، نمیتوانیم این همصدایی را «تصادفی» و «اتفاقی» قلمداد کنیم. از طیفی که صهیونیستها پیش از این از آنان با عنوان «سرمایههای اسرائیل در ایران» نام میبردند، اصلا بعید نیست که در پازل دشمنان ایران بازی کرده و آب به آسیاب دشمن ریخته و منافع ملی و عزت مردم ایران را نادیده بگیرند.
🔸نکته قابل توجه اینجاست که فضاسازی طیف تندرو مدعی اصلاحات درباره لزوم مذاکره و توافق با آمریکا به عنوان تنها راهحل رفع مشکلات کشور، با منش و مشی رئیسجمهور محترم به هیچ عنوان همخوانی ندارد.
🔸نشان به آن نشان که جناب آقای پزشکیان، اخیرا در نشست با فعالان سیاسی و فرهنگی استان خوزستان گفته است: «سیاستمداران و روشنفکران هم رفع مشکلات و هم ایجاد مشکلات استان به دستشان است. اگر فکر میکنید کسی از بیرون بیاید و مشکلاتمان را حل کند سخت در اشتباه هستید.»
🔻ادامه دارد...
@Kayhan_online
🔰 این همصدایی اتفاقی نیست(۲)
👤 #مسعود_اکبری
🔸افراطیون مدعی اصلاحات در حالی مذاکره و توافق با آمریکا را کلید حل مشکلات جا میزنند که حتی دولتهای اروپایی نیز، مثمرثمر بودن این رویکرد را نفی میکنند. به عنوان نمونه، در روزهای گذشته «فرانسوا بایرو» نخستوزیر فرانسه در جمع خبرنگاران گفت: «ایالات متحده تصمیم گرفته تا از طریق دلار، از طریق سیاست صنعتی خود، از طریق این واقعیت که میتواند سرمایهگذاریهای جهان و تحقیقات جهان را به دست آورد، یک شکل بسیار سلطهگرانه از سیاست را آغاز کند.»
🔸این دیپلمات فرانسوی در ادامه تاکید کرد: «اگر ما کاری انجام ندهیم، سرنوشت روشن است؛ ما تحت سلطه خواهیم بود، ما خُرد خواهیم شد، ما به حاشیه رانده خواهیم شد.»
🔸این اولینبار نیست که مقامات اروپایی از خسارتبار بودن رابطه با آمریکا سخن میگویند. در یک نمونه دیگر، «امانوئل ماکرون» رئیسجمهور فرانسه پیش از این گفته بود: «اروپا باید در برابر فشار برای تبدیل شدن به «دنبالهروهای آمریکا» مقاومت کند... اروپا باید وابستگی خود به آمریکا را کاهش دهد... اروپا باید وابستگی خود به «فراسرزمینی بودن دلار آمریکا» را نیز کاهش دهد.»
واقعیت این است که برای افراطیون مدعی اصلاحات، لغو تحریمها و گشایش اقتصادی اصلا محلی از اعراب ندارد؛ که اگر داشت، در دوران روی کار بودن این طیف شاهد ۲ برابر شدن تحریمها و رکوردزنی افزایش قیمت دلار و سکه و مسکن و گوشت و مرغ و تخممرغ و خودرو نبودیم.
🔸یکی از لیدرهای طیف تندرو مدعی اصلاحات و از بازداشتشدگان فتنه ۸۸ پیش از این پشت پرده اسم رمز «مذاکره و توافق با آمریکا» را فاش کرد. وی در همین زمینه گفته بود: «در الگوی مذاکره با خارج، ابتدا باید پذیرفت بر نفس مذاکره ایرادی مترتب نیست چه با جمهوریخواهان چه با دموکراتها، چه بیواسطه و چه با واسطه... از تقاطع دو متغیر «خارج» و «مذاکره»...مقرر است میان دولتهای خارجی و نظام مذاکراتی صورت بگیرد که اولا؛ در رفتار نظام تغییراتی ایجاد شود و ثانیا؛ بر سر مسائلی از جمله فعالیتهای منطقهای، موشکی و هستهای توافقاتی حاصل شود.»
🔸شهید بزرگوار، حاج قاسم سلیمانی پیش از این ضمن اعلام خطر درباره این پروژه ضدایرانی که توسط دشمن و دنبالههای داخلی آن پخت و پز شده است، گفته بود: «برای دشمن، این برجام، سهضلعی است نه یکضلعی. اوباما فکر میکرد به مرور زمان به دو ضلع دیگر میرسد، اما آدم عجولی که آمده (ترامپ)، اصرار دارد به سرعت برسد و تصورش این بود که میرسد. اینکه اصرار میکنند بر برجام 2 در منطقه، برای این است که میخواهند این تحرکی را که از ایران اسلامی به جهان اسلام روح و جان داده، این خونی را که در عالم اسلامی جریان پیدا کرده، بخشکانند. اگر العیاذبالله ما رفتیم و در برجام 2 شرکت کردیم، به همین تمام میشود؟ نه، برجام اصلی در داخل ایران است. تلاش آنها به اینجا منتهی نخواهد شد و برجام ۳ هم خواهند داشت، چون دشمنان معتقدند که چشمه باید خشکانده شود و این چشمه، ایران است.»
🔻رهبر معظم انقلاب - 9 اردیبهشت 94- فرمودند: «کلید حل مشکلات اقتصادی در لوزان و ژنو و نیویورک نیست، در داخل کشور است و همه باید مسئولیتهای متفاوت خود را در تقویت تولید داخلی به عنوان تنها راه علاج مشکلات اقتصادی انجام دهند.»
🔸بله، کلید حل مشکلات اقتصادی در داخل است و آن طیفی که فکر میکند کسی از بیرون بیاید و مشکلاتمان را حل کند، سخت در اشتباه است. حال انتظار از جناب آقای پزشکیان، رئیسجمهور محترم این است که با قاطعیت، افراد و جریانهایی که در اطراف ایشان در کسوت «معاون»، «مشاور»، «کارشناس»، «وزیر»، «مسئول رسانهای و اطلاعرسانی» و...قائل به این هستند که «باید کسی از بیرون بیاید و مشکلاتمان را حل کند.»، را کنار گذاشته و افراد شایسته و امتحان پس داده را جایگزین کنند که قطعا این کار به صلاح کشور و مردم عزیزمان است.
#یادداشت_روز
@Kayhan_online
🔰 گردانهای القسام ۴ سرباز زن اسرائیلی را امروز آزاد میکنند
سخنگوی گردانهای القسام:
🔸سربازان زن اسرائیلی که در فصل دوم توافق آتشبس آزاد میشوند عبارتند از کارینا عارف، دانیل گیلبوآ، نعما لوی و لیری الباگ.
@Kayhan_online
🔰 هم حمایت از تولیدکنندگان هم بستن راه سوءاستفاده ارزی
🔸رویکرد رهبر انقلاب به موضوع واگذاری ارز دولتی، ناظر به کیفیت مدیریت منابع ارزی در خدمت حمایت تولید و تامین ثبات بازار است و نه ناظر به دعوای حامیان و مخالفان ارز ترجیحی.
🔸در میان کارشناسان در زمینه درستی یا نادرستی ارز ترجیحی (دولتی)، مباحث دامنهداری برقرار است. این بحث پس از تعیین نرخ 4200 تومانی در دولت آقای روحانی (سال 1397) بالا گرفت و عدهای از آن حمایت، و گروه دیگری مخالفت کردند. در این مباحث غالبا چند موضوع با هم خلط شد؛ یکی اهمیت تامین کالاهای اساسی و حمایت از تولید کنندگان، دوم نظارت بر تامین کالاهای اساسی(واردات) یا سرمایهگذاری تولیدی؛ و سوم، حراج بیحساب و کتاب منابع و خالی شدن خزانه ارزی در اواخر سال 1399 و آغاز سال 1400.
🔸مسئله فقط این نبود که در جلسه 21 فروردین 97- بدون کار کارشناسی درست و با وجود مخالفت بانک مرکزی و وزارت اطلاعات و...- نرخ من درآوردی 4200 تومان از زبان رئیس دولت وقت تصویب شد. چالش بزرگتر، حراج 18 میلیارد دلار ارز دولتی ظرف دو ماه بود که رانتی 150 هزار میلیاردی را پدید آورد. کمتر از دو سال بعد، دولت در اثر ته کشیدن منابع مجبور شد ارز مربوط به واردات بیست قلم کالا را بیسر و صدا حذف کند.
🔸ناظر به این ماجرا بود که رهبر انقلاب در تاریخ 7 شهریور 1397 فرمودند:
🔻«در مسئله تخصیص ارز باید مراقبت صورت میگرفت تا باعث سوءاستفاده نشود. وقتی که میخواهیم ارز را به هر دلیلی وارد بازار کنیم- این را لازم میدانیم، وسیلهای برای پایین آوردن قیمت ارز میدانیم- باید با چشمِ باز انجام بدهیم تا اینجور نشود که در این شرایطِ سختِ ما، چند میلیارد دلار بیفتد دست یک عدّه معدودی که یا قاچاق کنند، یا ببرند در کردستان عراق بفروشند، یا در بازار داخلی آن را نقد کنند، یا بهعنوان گردشگری بگیرند، جور دیگر عمل کنند و یا بهعنوان آوردنِ یک کالایی ثبت سفارش کنند، یک کالای دیگر را بیاورند؛ اینها خب چیزهایی است که مدیریّتها میتوانند مراقبت کنند.»
🔸بنابراین از واقعیت «غلط بودن قیمتگذاری ارز و اختصاص ناهوشمند آن برای واردات کالاهای اساسی»، نمیتوان «حذف ارز واردات و آزادسازی بیمحابای قیمتها» یا «عدم حمایت از تولیدکنندگان» را نتیجه گرفت و در دام طرفداران سیاستهای منسوخ لیبرالیستی افتاد.
🔸چاره اساسی، هوشمند و متمرکزسازی سامانه جامع تجارت، و هدفمندسازی یارانههای اختصاصی به تولیدکنندگان و مصرفکنندگان به جای واگذاری بیهدف یا حذف آن، و ضمنا اهتمام ویژه به ساز و کارهای مبارزه قاطع با متخلفان دانه درشت در زمینه تسهیلات ارزی است.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001HDj
@Kayhan_online
ایران در رسانه های جهان
🔰 فارن پالیسی:«خلع سلاح» ایران آرزوی آمریکا از «مذاکرات» است
🔸مجله آمریکایی «فارن پالیسی» اخیراً با انتشار مقالهای، غایت مذاکره با ایران را در اقتدارزدایی و خلع سلاح ایران خلاصه میکند.
🔸مجله آمریکایی «فارن پالیسی» (Foreign Policy)، قبل از وردود ترامپ به کاخ سفید با انتشار مقالهای از «جاناتان پانیکوف» طراح و مدیر «ابتکار امنیتی خاورمیانه» شرایط ترامپ در مواجهه با ایران را بررسی کرد.
🔸در این مقاله مواجهه آمریکا با ایران ذیل «تهدید» و «فشار» تعریف شده- که در صورت شکلگیری مذاکره- نشان از عطش امتیازگیری از ایران دارد. لذا رجوع به گذشته و عبرت آموزی از تاریخ باید سرلوحه دستگاه دیپلماسی باشد.
🔸با نظر به تجربه گذشته، به نظر میرسد هدف از «مذاکره» مبادله «برابر» و «پایاپای» نیست؛ بلکه دادن امتیاز و گرفتن وعدهها است، به عبارتی دیگر «بده-بستان» توصیف مناسبی برای مذاکرات گذشته به حساب نمیآید چرا که آورده مذاکرات پیشین (برجام) در وعدههای عملی نشده خلاصه میشود.
🔸جاناتان پانیکوف، طراح و مدیر ابتکار امنیتی خاورمیانه در مجله آمریکایی فارن پالیسی نوشت: من بیشتر روی مسائل خاورمیانه در جامعه اطلاعاتی ایالات متحده کار کردم و به این نتیجه رسیدم که چگونه رفتار رهبران خارجی و سیاست داخلی و منطقهای سیاست کشورهای خاورمیانه را هدایت میکند. برای ترامپ را در دفتر بیضی شکل، مزایا و معایب غیرقابل پیشبینی بودن او را بر امنیت ملی ایالات متحده توضیح دادم.
🔸وی در ادامه با اشاره به مصاحبه ترامپ در اکتبر گذشته از قول رئیسجمهور فعلی آمریکا نقل کرد: «دوست دارم ایران را بسیار موفق ببینم. تنها چیز این است که آنها نمیتوانند سلاح هستهای داشته باشند.»
🔸پانیکوف در تحلیل نقل قول ترامپ نوشت: موضع ترامپ در قبال ایران سه احتمال را به تصویر میکشد که شامل توافق گسترده مرتبط با همه مسائلی که غرب با ایران دارد (برنامه هستهای، نیروهای نیابتی و برنامه موشکهای بالستیک آن) میشود؛ یا یک توافق محدود که فقط به برنامه هستهای آن مربوط میشود و یا حمله نظامی برای حذف برنامه هستهای ایران.
در ادامه این مقاله آمده است: مسیری که ترامپ انتخاب میکند- معامله یا انتقام [انتقام به علت توهم دست داشتن ایران در اقدام به ترور]- سیاست ایالات متحده را شکل خواهد داد و در سراسر خاورمیانه طنینانداز خواهد کرد. هر دو گزینه مستلزم آن است که ترامپ فشار واقعی را به میزان قابل توجهی افزایش دهد؛ تحریمهای جدید و اجرای بهتر تحریمهای موجود، بیرون راندن ایران از ارگانهای سازمان ملل که به طور مداوم اهداف آنها را نقض میکند.
#سرویس_سیاسی
https://kayhan.ir/001HD7
@Kayhan_online
🔰 ظریف چه فاجعهای به بار آورده که ناچار از مذاکره دوباره است؟!
🔸کلمات، ناتوان از بازگو کردن عمق فاجعهای هستند که آقای ظریف در نگارش نامتوازن برجام به ضرر ایران مرتکب شده است. اکنون در حالی که او در حال عبور از جنازه برجام (حقوق پایمال شده ایران در توافق هستهای) و التماس مذاکره دوباره از آمریکا و اروپاست، طرفهای اروپایی و حتی تیم ترامپ، ایران را به استفاده از مکانیسم ماشه تعبیه شده در بطن «توافق مُرده» تهدید میکنند!
🔸پس از تهدید مقامات انگلیسی و فرانسوی و آلمانی به احتمال استفاده از مکانیسم ماشه، حالا نماینده ترامپ در سازمان ملل هم ایران را با همین دستاویز تهدید کرده است!
«الیس استفانیک» در جلسه استماع سنا برای تصدی نمایندگی دولت ترامپ در سازمان ملل گفت: مکانیسم ماشه، یک ابزار مهم برای رئیسجمهور ترامپ علیه ایران است.
🔻سخنان وقیحانه گزینه ترامپ برای نمایندگی آمریکا در سازمان ملل، در حالی مطرح شده که دولت قبلی او با نقض قطعنامه ۲۲۳۱، از برجام خارج شد و اقدام به نقض تعهد دولت آمریکا در قبال ایران کرد.
🔸یادآور میشود ساز و کار اسنپ بک یا همان ماشه در متن برجام، به طرف مقابل ایران این اجازه را میدهد که به صرف بهانهجویی بتواند تحریمهای جمع شده ذیل قطعنامه ۲۲۳۱ را یکجا و بدون نیاز به جلب نظر دیگر اعضای شورای امنیت برگرداند!
🔸طبق مکانیسم ماشه، اگر یکی از طرفها به این جمعبندی برسد که طرف دیگر به تعهداتش پایبند نیست، میتواند به کمیسیون مشترک شکایت کند. اگر در بازه زمانی ۳۵ روزه، موضوع شکایت آنگونه که شاکی میخواهد حل و بررسی نشود، شاکی میتواند موضوع حل نشده را به عنوان دلیلی برای توقف اجرای تعهدات برجام در نظر بگیرد و شورای امنیت را مطلع کند. پس از آن، شورای ۳۰ روز فرصت دارد تا درباره استمرار تعلیق تحریمها یا بازگرداندن آنها، قطعنامه صادر کند. اگر در این مدت، شورا نتواند قطعنامهای صادر کند، تمام تحریمهای قبل از برجام، به طور خودکار بازمیگردند و قابل وتو از سوی اعضای دائمی شورا (چین و روسیه) نیست بلکه «عدم بازگشت تحریمها» قابلیت وتو دارد.
🔸گفتنی است همزمان با سخنان نماینده ترامپ در سازمان ملل، گروسی مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی گفت: برجام دیگر کارآمد نیست و باید به فکر جایگزینی برای آن باشیم.
🔸بالا آمدن افتضاح آقای ظریف در تدوین خسارتبار برجام، در حالی است که او بیاعتنا به عهدشکنی وقاحتآمیز طرف آمریکایی، پالسهای منفعلانه برای مذاکره با ترامپ میفرستد. ظریف در این بازی حقارتآمیز حتی به یاد نمیآورد که پس از پایمال شدن توافق برجام توسط ترامپ گفته بود:
🔻با ترامپ مگه میشه مذاکره کرد؟ روی کلمه به کلمه برجام ساعتها مذاکره شده، بعد آقای ترامپ میاد یه لحظه یه چیزی امضا میکنه میگه همش باطل! این آیا جز یک نمایش تبلیغاتی هست؟ شما اصلاً نشون بدید مذاکره با شما ارزش وقت آدم رو داره؟!».
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001HDb
@Kayhan_online
🌷🌷مبحث ۱۵٨١ بهمن ۱۴۰٣ شمسی
با نام خدا و عرض سلام و تسلیت🌑
کاظم یعنی فروبرنده خشم،
کاظم باشیم تا کاظمی شویم!
😱خشم و آفات آن😱
غَیْظْ ،شدیدترین نوع غضب است و به حرارتی گفته میشود که بر اثر جوشش خون قلب انسان خشمگین پدید میآید
💐 راهکارهای کنترل خشم:
در منابع اخلاقی از کظم غیظ در بخش رذایل اخلاقی و ذیل صفت خشم بحث شده است. عالمان اخلاق راهکارهایی برای کنترل خشم ارائه کردهاند.
فیض کاشانی در المحجه البیضاء
اندیشیدن در روایاتی که در فضیلت کظم غیظ، حلم و عفو وارد شده، توجه به پاداشهایی که در این روایات برای فروبردن خشم ذکر شده، به یاد آوردن قدرت و خشم الهی، توجه به زشتی حالتش در حالت خشم و سرزنش حس انتقامجویی را به عنوان راهکارهای علمی کنترل خشم بیان کرده است.
همچنین فیض کاشانی از استعاذه و تغییر حالت، به عنوان راهکارهای عملی کظم غیظ یاد کرده است.
او بیان میکند که اگر استعاذه کارساز نشد در صورتی که انسان خشمگین، ایستاده است بنشیند و در صورتی که نشسته است تکیه دهد یا بخوابد.
همچنین در برخی روایات، خشم به آتش تشبیه شده و گفته شده آتش را جز آب خاموش نمیکند پس کسی که خشمگین است، وضو بگیرد.
در برخی روایات نیز از رسول خدا نقل شده است هر کس که خشمگین شد صورتش را بر زمین بچسباند.
ورام بن ابی فراس گفته است منظور پیامبر امر بر سجده است تا نفس، احساس خواری کند و خشم او برطرف شود.
💐 الَّذِينَ يُنفِقُونَ فِي السَّرَّاءِ وَالضَّرَّاءِ وَالْكَاظِمِينَ الْغَيْظَ وَالْعَافِينَ عَنِ النَّاسِ وَاللَّهُ يُحِبُّ الْمُحْسِنِينَ
ﺁﻧﺎﻥ ﻛﻪ ﺩﺭ ﮔﺸﺎﻳﺶ ﻭ ﺗﻨﮓ ﺩﺳﺘﻲ ﺍﻧﻔﺎﻕ ﻣﻰ ﻛﻨﻨﺪ ، ﻭ ﺧﺸﻢ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻓﺮﻭ ﻣﻰ ﺑﺮﻧﺪ ، ﻭ ﺍﺯ [ ﺧﻄﺎﻫﺎﻱِ ] ﻣﺮﺩم ﺩﺭ ﻣﻰ ﮔﺬﺭﻧﺪ ; ﻭ ﺧﺪﺍ ﻧﻴﻜﻮﻛﺎﺭﺍﻥ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﺩ.
(سوره آل عمران آیه ١٣٤)
💐 گلواژه های آیه:
انفاق:
پر کردن شکافهای اقتصادی بین فقیر و غنی و بعبارت عوامانه:
پر کردن چاله و چوله های اقتصادی.
السراء:
خوشی، خوشحالی، شادمانی، داشتها، گشایش.
الضراء:
بد حالی، ناراحتی، غمگینی ، تنگدستی.
🌻 الکاظم:
فرو برنده، فرو خورنده،بر افروخته نشد.
🌸 الغیظ:
خشم، عصبانیت، تنش روانی.
🍀 العاف:
گذشت کننده، در گذرنده.
🌷 المحسن:
نیکوکار،کسی که کارش مورد پسند خدا و خلق باشد.
کسی که ناگفته و بدون در خواست ،کار نیک انجام میدهد.
💐مخلص کلام :
محسنین از منظر قرآن کریم چه کسانی هستند:
الف : منفقین ( انفاق کنندگان)در خوشی و ناخوشی و در هنگامه داشتن و ناداری
ب : فرو برندگان خشم
ج : نهایتاً درگذرندگان از مردم
که هر سه، هنر و همت و روح بزرگ میخواهد. اللهم ارزقنا 🤲
😭 و در داستان یوسف داریم:
وَتَوَلَّىٰ عَنْهُمْ وَقَالَ يَا أَسَفَىٰ عَلَىٰ يُوسُفَ وَابْيَضَّتْ عَيْنَاهُ مِنَ الْحُزْنِ فَهُوَ كَظِيمٌ
(ﻳﻌﻘﻮﺏ) ﺍﺯ ﺁﻥﻫﺎ ( پسران خاطی) ﺭﻭ ﺑﺮﮔﺮﺩﺍﻧﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺗﻪِ ﺩﻝ ﺯﻣﺰﻣﻪ ﻛﺮﺩ:
«ﻭﺍی ﺍﺯ ﺩﻭﺭیِ ﻳﻮﺳﻒ!»
ﻭ ﺁﻥﻗﺪﺭ ﻏﻢﺍﻧﮕﻴﺰ ﮔﺮﻳﺴﺖ ﻛﻪ ﺩﻭ ﭼﺸﻤﺶ ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ ﺷﺪ.
ﺩﺭﺁﻥﺣﺎﻝ ﻫﻢ، خشم ﻋﻤﻴﻘﺶ ﺭﺍ ﻓﺮﻭ ﻣﻲﺧﻮﺭﺩ! (یوسف ٨٤)
💐اقتباس نام امام، از موسی کلیم:
موسی در اصل موشه بوده که یک کلمه عبری است و معرب شده است .
و اما موسی و موشه اسم مفعول به معنای ،، از آب گرفته شده ،، است.
زیرا نوزاد پسری را که یوکابد(مادرش)
از بیم کشتنش توسط رامسس دوم (فرعون مصر) در درون صندوق چوبی به امان خدا و به امید زنده ماندن رها کرده بود
در حاشیه رود نیل در ساحل مشرف به کاخ فرعون توسط کارگزاران همسرش (آسیه ) از آب گرفته شد و نام موشه بر او نهادند🦋
۲۵ رجب المرجب ،
سالروز شهادت جانسوز باب الحوائج، قبله ششم ، امام هفتم و معصوم نهم ،
حضرت امام موسی کاظم (ع) تسلیت و تعزیت باد.
🌷سیروس کامران ماوردیانی 🌑