نشریه اخبار و تحلیلهای سهشنبه، ۴ شهریورماه
https://basirat.ir/fa/news/324349
سروش
https://sapp.ir/basirat_fa
ایتا
https://eitaa.com/basirat_fa
تلگرام
https://t.me/basirat_fa
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
📌نشریه اخبار و تحلیلهای]چهارشنبه، ۵ شهریورماه
https://basirat.ir/fa/news/324371/
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
❌ اجازه ایران به آژانس انرژی اتمی برای دسترسی به دو سایت هستهای
🔹بیانیه ایران و آژانس: ایران به طور داوطلبانه به دو مکان مشخص شده توسط آژانس دسترسی داده، و فعالیت های راستی آزمایی آژانس را برای حل و فصل این موضوعات تسهیل خواهد کرد.
🔹آژانس هم هیچ سؤال و درخواستی برای دسترسی به مکان هایی فراتر از آنچه که توسط ایران تحت موافقتنامه جامع پادمان و پروتکل الحاقی اظهار شده اند، ندارد.
#نشستهای_بصیرتی
#شهید_کمالی
#ثامن
دیدارنگار65.pdf
3.34M
🔸 دیدارنگار ۶۵ | بیانات رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با جلسه هیئت دولت
🔻 «سرخط»، «مطالبه رهبری»، «بحث روز»، «کلیدواژههای مهم»، «موضوعات اصلی بیانات»، «جملات طلایی»، «یادآوری»، «برشمردنیها»، «نظام فکری»، «روایت تاریخی»، «شخصیت»، «آیات و روایات» و «دعا» از جمله بخش های «دیدارنگار» است.
در «یادداشت بیاناتی» این شماره براساس نظام فکری و بیانات حضرت آیتالله خامنهای به سوالِ «راهحل اساسی برای غلبه بر فشارهای اقتصادی دشمن چیست؟» پاسخ داده شده است.
🌐 http://khl.ink/MMS8y
فروشگاه زیر نظر دفتر
حفظ و نشر رهبر انقلاب میباشد
🏴 تخفیف ویژه بمناسبت ماه محرم
📕 چهار گفتار - در تبیین زمینهها، علل، و آثار حادثهی عاشورا
📙همرزمان حسین (علیهالسّلام) - ده گفتار از حضرت آیت اللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی)
📕دو امام مجاهد - شش گفتار از حضرت آیتالله العظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی)
📗72 سخن عاشورایی - گزیدهای از بیانات حضرت آیتالله العظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) درباره نهضت حسینی
📕 جاذبهی حسینی - گزیده بیانات رهبر معظّم انقلاب اسلامی در دو موضوع حضرت زینب کبری(سلاماللهعلیها) و اربعین حسینی
📙درسهای عاشورا - رهنمودهای ارزشمند رهبر معظّم انقلاب(مدّظلّهالعالی)
💽 مجموعهی چند رسانهای «بعثت خون»
⚠️ فایل کتاب آفتاب در مصاف به صورت رایگان موجود است.
🌐 علاقهمندان برای تهیه این آثار با 30 درصد تخفیف می توانند به سایت انتشارات انقلاب اسلامی مراجعه کنند.
@book_khamenei_ir
اهمیت سرمایه گذاری دربورس سرمایهگذاری در بورس اهمیت زیادی در سامانههای اقتصادی کشورها دارد و به عبارتی بهعنوان دماسنج اقتصادی کشورها عمل میکند. هدف از تشکیل بورس، جمعآوری سرمایهها و هدایت آن به سمت فعالیتهای اقتصادی است. بازار بورس به کسبوکارها و کارآفرینان کشور از طریق تزریق سرمایه به شرکتهایی که به آن نیاز دارند، میتواند کمک کند. در یک اقتصاد سالم و پویا، با این روش میتوان از حرکت سرمایهها بهسوی فعالیتهای سفتهبازانه جلوگیری نمود. ایجاد یک بازار سرمایه قوی و کارآمد، زیرساخت اساسی تأمین مالی بلندمدت هر کشور را تشکیل میدهد. شاید بتوان رسمی بودن، شفافیت و برخورداری از پشتوانه محکم قانونی را مهمترین تفاوتهای بازار بورس با بازارهای سنتی دانست.
نکات تحلیلی: یکی از مهمترین مزایای سرمایهگذاری در بورس، امنیت در سرمایهگذاری است. علت اهمیت بالای بورس در اقتصاد کشورها، تصویب و اجرای قوانین و مقررات متعدد در زمینه بورس و حمایت از سرمایهگذاران این بازار در همه جای دنیا است. همچنین شرکتها موظف هستند همه اطلاعات مهم خود مانند اطلاعات مالی، برنامهها و ... را به بورس اعلام نمایند؛ اما در بورس ایران در روزهای اخیر شاهد چند تصمیم بودیم که بهنوعی اعتماد سرمایهگذاران را نسبت به این بازار سست کرد و بسیاری از افرادی که به این بازار ورود کرده بودند، با ضررهای زیادی مواجه شدند.
1- تصمیمات لحظهای و غیر کارشناسی، خصوصاً تغییر ساعت معاملات درست یک روز بعد از صعودی شدن شاخص، سبب بیاعتمادی سهامداران و ادامه روند افت بازار شد؛ 2- آزادسازی ۳۰ درصد دوم سهام عدالت؛ 3- اختلاف دو وزارتخانه نفت و اقتصاد بر سر عرضه دارا دوم؛ 4- کاهش سطح اعتبار کارگزاریها برای اعطای اعتبار به مشتریان بزرگ؛ 5- مصوبه سازمان بورس مبنی بر کاهش سهم سهام در پرتفوی صندوقهای با درآمد ثابت از ۱۰ به ۵ درصد؛ 6- رفتارهای هیجانی سهامداران بعد از ریزشها در صفهای فروش. 7- عدم حمایت حقوقیها از سهامداران حقیقی در زمان اصلاح قیمت سهام و یا ورود دیرهنگام حقوقیها در تعادلبخشی به بازار ازجمله عوامل مهم در کاهش شاخص بورس در روزهای اخیر بود.
نکته راهبردی: اگرچه باید منتظر بمانیم تا بازار جریان طبیعی خود را پیدا کند؛ اما ناظر بازار باید نقش تنظیمکننده خود را در شرایط مختلف رشد و صعود و سقوط شاخص ایفا کند و مضافاً از تصمیمات خلقالساعه و تعدد تصمیمگیریهای غیرکارشناسی پرهیز نماید. دولت نیز نباید هیچ دخالتی در بورس بکند؛ زیرا نفع دولت در ثبات بازار، افزایش قدرت تأمین مالی برای بنگاهها و افزایش محیط امن برای هدایت سپردههای خرد است. (نویسنده: علی قاسمی)
ایامذهبیها شاد نیستند؟!تحریفی دیگر
فردی به نام «حسن موسوی چلک» که سال گذشته نیز در آستانه ایام محرم با عنوان مددکار اجتماعی، گفته بود: «پوشش ما چندان بانشاط نیست و در چنین شرایطی غم جایگزین شادی و نشاط خواهد شد!»، بهتازگی و در مصاحبه با روزنامه آرمان ملی در تکمیل اظهارات خبرنگار این رسانه وابسته به جریانات اصلاحات که گفته است: «همیشه به مناسبتهای مختلف روی موضوع نشاط و جشنهای ملی و مذهبی که ریشه در تاریخ ما دارد، تأکید دارید و از آن بهعنوان راهی برای بالا بردن نشاط جامعه یاد میکنید؛ جامعهای که با توجه به شاخصهای جهانی چندان شاد نیست.» میآورد: «اگر نگوییم جامعه شادی گریز هستیم؛ ولی بسیاری از محیطهای اجتماعی ما محیطهای شادی گریز هستند.» چند سال قبل نیز محمد سروشمحلاتی یکی از چهرههای این جریان، طی اظهاراتی ازایندست گفت که «ایرانیها شاد نیستند؛ چون فقط حسین(ع) را محور قرار دادهاند.» القاء این تفکرات لبه دیگر قیچی وهابیون برای تقابل با مراسمهای عزاداری و بدبین کردن مردم و جهان با فرهنگ معنوی تشیع است. این در حالی است که آمارهای رسمی کشور نشان میدهد که میزان جرائم اجتماعی اعم از دزدی، سرقت، شرارت و مسائلی همچون طلاقهای عاطفی و رسمی، بداخلاقیهای اجتماعی و افسردگی در میان قشر مذهبی درصد بسیار پایینی است و اصولاً معنویتگرایی در کاهش جرائم و آسیبهای اجتماعی نقش بسیار پررنگی دارد. همچنین تجربه امروز و گذشته نشان میدهد که اغلب افراد موفق جامعه کسانی هستند که با معنویات و با شعائر اسلامی تربیت مییابند.سایت بصیرت
چرایی خط تخریب و تهاجم علیه مراسم عزاداری حسینی مخالفان عزای حسینی امسال کرونا را بهانهای برای تشدید حملات ناجوانمردانه خویش قرار داده و پیاپی بر طبل اعتراض به برگزاری مراسم عزای حسینی میکوبند و با بزرگنمایی اندک نقص و اشتباهی در رعایت ضوابط پروتکلهای بهداشتی، حملات تخریبی خود را بر این مراسم متمرکز میسازند.
حال آنکه برخلاف این القائات کذب و کینهتوزانه، ضوابط و پروتکلهای بهداشتی در مراسم عزاداری حسینی به صورت حداکثری مراعات میشود و نظارت بر اجرای آن، فراتر از هر نظارت رسمی، توسط خود عزاداران و متولیان مراسم هیئتها صورت میگیرد.
با توجه به همین وضعیت ناشی از رعایت حداکثری ضوابط بهداشتی توسط هیئتها و عزاداران حسینی است که مقام معظم رهبری از آنان تشکر کردند.
تا پیش از کرونا، بهانه مخالفان مراسم محرم و صفر و عزای حسینی، رفتار احساسی و منطقگریز معدودی از عناصر افراطی در این مراسم بود که با دست زدن به رفتارهای خشن و نابهنجار مثل قمهزنی، استفاده از زنجیرهای تیغدار، راه رفتن روی خار و خاشاک یا خاکستر آتش موجب برانگیختن احساسات منفی و وحشت تماشاگران میشدند و تصویری خشن از عزای حسینی ترسیم میکردند که پیامد آن شیعههراسی و احساسات منفی نسبت به عاشورا و مراسم عزای حسینی بود.
بهانهجویان و مخالفان عزای حسینی را میتوان طیفی از نیروهای سکولار و دینستیز تا مخالفان و دشمنان نظام جمهوری اسلامی دانست که یک سر آن هم درون نیروهای مذهبی قشری و سکولارمسلک میباشد که گرچه مخالفتی با مراسم عزای حسینی ندارند، اما با عقلستیزی یا لجاجت مراسم عزاداری را به سمت خشونت و رفتارهای احساسی و بعضاً بیپروایی و شلختهتری میکشانند همین گروه برای نیل به اغراض خود نه تنها اصرار به قمهزدن دارد، بلکه لیسزدن ضریح و در و دیوار امام یا امامزاده شیعی را به نمایش گذاشته و بهانهجویی واکنش دینستیزان را زمینهسازی میکند.
این طیف را میتوان به دو گروه کلی دینستیز و دینمریض جای داد که کارکرد مشترک آنها دینهراسی و بدنامسازی متدینان و بیاعتباری مراسم دینی است البته این گروهها از سوی دشمنان جمهوری اسلامی که هویت دینی را اصلیترین مانع برای براندازی آن میدانند، به شدت مورد حمایت و تشویق قرار میگیرند. به عنوان مثال شبکههای ماهوارهای آنان عموماً در انگلیس مستقر بوده و از منابع مالی عربستان و امارات تغذیه میشوند یا خط تهاجم و محورهای تهاجم آنها علیه مراسم عزای حسینی و عزاداران کاملاً هماهنگ بوده و یکدیگر را به شکل سازمان یافته کاملاً پوشش میدهند.
هدف اصلی این گروهها را میتوان حذف روح حسینی و گرایش عاشورایی از جامعه ایرانی و محرومسازی نظام از این بخش هویتی دانست که در پیروزی انقلاب و ثباتبخشی و استحکام نظام جمهوری اسلامی، نقش بنیادی و سرنوشتساز داشته است. رد این هویت را میتوان هم به مبارزه و استقامت علیه نظام ستمشاهی، هم جهاد و مقاومت در هشت سال جنگ تحمیلی و نابرابر و هم بردباری در برابر تحریم و فشار امریکا و حامیان غربی آنان و هم ایستادگی در برابر جریان خشن و وحشی تروریسم تکفیری، آشکارا دید و لمس کرد. همین هویت، دشمنان و مخالفان نظام جمهوری اسلامی، کشور ایران و ملت عزیزمان را ناکام گذاشته و رؤیای آنان برای نابودی چندماهه و چندساله را به کابوسی وحشتناک تبدیل و ضمانتبخش عمر ۴۱ ساله انقلاب و نظام اسلامی با وجود تمامی فشارها، فتنهها، تحریمها و جنگ ترکیبی و ناجوانمردانه دشمنان و مخالفان آن بوده است.
از این رو موج مخالفخوانی و تخریب علیه مراسم عزای حسینی و عزاداران سیدالشهدا گرچه ظاهری کارشناسانه و شیک دارد که با شعار سلامت جسمی و روانی جامعه دنبال میشود، اما با نوعی انتقامجویی و کینهورزی علیه مذهب و نظام دینی آمیخته است که به خوبی پایداری و ماندگاری نظام را در پیوند با این آیین ایرانی و مذهبی یافته و هرگونه اقدام براندازی سخت و نرم در برخورد با آن به مثابه کوبیدن مشت بر سندان به حساب میآید.رسول سنایی راد
Gerye-KamKon-Baram-Ali-Lay-Lay.mp3
17.84M
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
.¸¸.•°˚˚°❃◍⃟🌙
.¸¸.•°˚˚°❃.¸¸.•
✨
گریه کم کن برام علی لای لای 😭
آی بالام علی لای لای😭
🎤 #حاج_محمود_کریمی
#محرم #امام_حسین #شب_هفتم
🌹🕊🌹🕊🌹🕊🌹🕊
💠 دعای #فرج حضرت صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه)
﷽
🔆إِلَهِي عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْكَشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكَى وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ
🔅اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ🔅
🔆أُولِي الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
🔆فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِيبا كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ
🔅يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِيُّ يَا عَلِيُّ يَا مُحَمَّدُ🔅
🔆اكْفِيَانِي فَإِنَّكُمَا كَافِيَانِ وَ انْصُرَانِي فَإِنَّكُمَا نَاصِرَانِ
🔆يَا مَوْلانَا يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي
السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ🙏
بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ🌷
💐💐💐