📜 جوانان ما باید قلّههای دانش را فتح کنند و آیندۀ علم را در اختیار بگیرند.
ما واقعاً باید معتقد باشیم که «العِلمُ سُلطانٌ». این عرصه را به هیچ وجه نمیتوان با شعارزدگی تدارک کرد.
رهبر معظم انقلاب بهدرستی قائلاند که ما باید قلّههای علم را فتح کنیم و مرزهای دانش را پشت سر بگذاریم و به سمتی برویم که مثلاً در نیم قرنِ آینده زبان فارسی، به زبان علمیِ حاکم بر جهان تبدیل شود.
#استاد_میرباقری
◾️ امام حسین (علیهالسلام):
▪️ «هر کس تو را دوست بدارد [از بدیها] تو را نهی میکند و هر که دشمنت باشد [به بدیها] تشویق میکند»
🏴 #اللَّهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ
📆 امروز پنجشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۳
👈 مصادف با ۰٥ محرّمالحرام ١٤٤٦
امام حسين (سلام الله علیه) فرمودند:«أنا قتيل العبرة، لايذكرنى مؤمن إلاّ استعبر»[۱]
يعنی بايد در مصيبت آن حضرت (سلام الله علیه) آنقدر گريست كه اشك از چشم جاری شود و همه پهنای صورت را فراگيرد. چنين گريه ای بذر محبّت سالار شهيدان(سلام الله علیه) را در دل های شيعيان آبياری می كند.
[۱]امالی، شیخ صدوق، ص۱۱۸
شکوفايی عقل در پرتو نهضت حسينی ص٢۵١
امام حسین (سلام الله علیه) پیش از حرکت به سوی کربلا، چند شب پیاپی به زيارت مزار پيامبر گرامی (صلی الله عليه و آله و سلم) رفت و با آن حضرت چنين نجوا كردند: درود بر تو ای پيامبر خدا! من حسين، فرزند تو و فرزند زاده توأم. اين مردم جايگاه مرا نشناختند و حق مرا ضايع نمودند و حرمت مرا نگاه نداشتند. اين است شكوه من به پيشگاه تو تا به ديدارت بشتابم؛ «أنا الحسين بن فاطمة، أنا فرخك و ابن فرختك... إنّهم قد خذلونى و ضيّعونى و إنّهم لم يحفظونى و هذا شكواى إليك حتّی ألقاك»[۱].
شب بعد، از خداوند خواستند تا وظيفه ايشان را به آن حضرت (عليه السلام) بنماياند: خدايا! من معروف را دوست دارم و از منكر بيزارم. به احترام اين مزار و كسی كه در آن است، از تو مي خواهم راهی پيش رويم نهی كه خشنودي تو در آن است؛ «و أنا اَسألك يا ذا الجلال و الإكرام بحقّ هذا القبر و من فيه ما اخترت من أمرى هذا ما هو لك رضي». آنگاه در حالت مناميه پيامبر گرامی (صلي الله عليه و آله و سلم) را ديدند كه به او فرمودند: اكنون، پدر و مادر و برادرت در كنار من هستند. همه ما مشتاق ديدار تو هستيم و تو را در بهشت درجاتی است كه جز با شهادت به آن نمي رسي.[۲]
[۱]بحار الانوار ج۴۴ ص۳۳۷
[۲]بحار الانوار ج۴۴ ص۳۲۸
شکوفايی عقل در پرتو نهضت حسينی ص۲۰۳،۲۰۴
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#دعایامامحسین علیه السلام قبل از واقعه عاشورا
⚜ مقدمه ى عمل به قرآن فهم آن و مقدمه ى فهم قرآن، فهم معانى و تدبر در آن است.
مقام معظم رهبری حفظه الله
🔻▫️🔻▫️🔻
آموزش حضوری قرآن کریم 👇👇
▫️شرکت در دوره:👇
🔺از ۹ مرداد تا ۲۴ مرداد
🔺روزهای یکشنبه و سهشنبه:👇
⏰ ساعت ۹ تا ۱۲
💠 ۹ تا ۱۰:۳۰ کارگاه تجوید
💠 ۱۰:۳۰ تا ۱۱:۳۰ تفسیر - جزء ۳۰ _ سوره مبارکه فجر
◽️ تفسیر با لسان شیوای سرکارخانم سبحانی زیدعزها
🕌 مکان:کلاس طبقه سوم ساختمان شهید مطهری ره
📝 ثبتنام با شماره تلفن ۲۱۱۲۳۴۷
یا به ای دی زیر مشخصات خود را ارسال بفرمایید. 👇
@Zebadi54
⏰ ساعت تماس ۷ تا ۱۳
لینک کانال فرهنگی قرآنی مدرسه علمیه مبارکه مشکات
https://eitaa.com/joinchat/2793078919C0153fceadc
بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم
#تفسیر_قرآن_جلسه_۲۵
نام سوره: انفال
شماره آیه:《۲۵》
#آیه: وَاتَّقُوا فِتْنَةً لَّا تُصِيبَنَّ الَّذِينَ ظَلَمُوا مِنكُمْ خَاصَّةً ۖ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ
#ترجمه: و از فتنه و مجازاتى بپرهیزید که تنها به ستمکاران شما نمى رسد. (بلکه همه
را فرا مى گیرد. چرا که دیگران سکوت اختیار کردند.) و بدانید خداوند سخت کیفر است!
#تفسیر_آیه:
در این آیه به عواقب شوم عدم پذیرش دعوت حیات بخش خدا و پیامبر(صلى الله علیه وآله)، اشاره مى کند و مى فرماید: از فتنه اى بپرهیزید که تنها دامن ستمکاران شما را نمى گیرد بلکه همه را فرا خواهد گرفت (وَ اتَّقُوا فِتْنَةً لاتُصیبَنَّ الَّذینَ ظَلَمُوا مِنْکُمْ خَاصَّةً).
فِتْنَه در قرآن مجید در موارد متعددى به کار رفته.
گاهى به معناى آزمایش و امتحان.
و گاهى به معناى بلا و مصیبت و عذاب آمده است.
این کلمه در اصل به معناى داخل کردن طلا در کوره است تا خوبى و بدى آن آشکار شود، سپس به معنى آزمایش ها که نشان دهنده چگونگى صفات باطنى انسان هاست به کار برده شده است، و همچنین در مورد بلاها و مجازات ها که باعث تصفیه روح انسان و یا تخفیف گناه اوست به کار مى رود.
در آیه مورد بحث فِتْنَه به معناى بلاها و مصائب اجتماعى است که دامن همه را مى گیرد و به اصطلاح خشک و تَر در آن مى سوزند.
و در حقیقت خاصیت حوادث اجتماعى چنین است: هنگامى که جامعه در اداى رسالت خود کوتاهى کند و بر اثر آن قانون شکنى ها و هرج و مرج ها و ناامنى ها و مانند آن به بار آید، نیکان و بدان در آتش آن مى سوزند و این اخطارى است که خداوند در این آیه به همه جوامع اسلامى مى کند و مفهوم آن این است:
افراد جامعه نه تنها موظفند وظایف خود را انجام دهند بلکه موظفند دیگران را هم به انجام وظیفه وادارند زیرا اختلاف، پراکندگى و ناهماهنگى در مسائل اجتماعى موجب شکست برنامه ها خواهد شد و دود آن به چشم همه مى رود. کسى نمى تواند بگوید چون وظیفه خود را انجام داده ام از آثار شوم وظیفه نشناسى هاى دیگران بر کنار خواهم ماند چه این که آثار مسائل اجتماعى فردى و شخصى نیست.
این درست به آن مى ماند که براى جلوگیرى از هجوم دشمنى، صد هزار نفر سرباز نیرومند لازم باشد اگر عده اى مثلاً پنجاه هزار نفر وظیفه خود را انجام دهند مسلماً کافى نخواهد بود و نتایج شوم شکست هم وظیفه شناسان را مى گیرد و هم وظیفه نشناسان را، و همان طور که گفتیم خاصیت مسائل جمعى و گروهى همین است.
این حقیقت را با بیان دیگرى نیز مى توان روشن ساخت و آن این که؛ نیکان جامعه وظیفه دارند در برابر بدان سکوت نکنند اگر سکوت اختیار کنند در سرنوشت آنها نزد خداوند سهیم و شریک خواهند بود.
چنان که در حدیث معروفى از پیامبر(صلى الله علیه وآله) نقل شده که: إِنَّ اللّهَ عَزَّوَجَلَّ لایُعَذِّبُ الْعامَّةَ بِعَمَلِ الْخاصَّةِ حَتّى یَرَوُا الْمُنْکَرَ بَیْنَ ظَهْرانِیِّهِمْ وَ هُمْ قادِرُونَ عَلى أَنْ یُنْکِرُوهُ فَإِذا فَعَلُوا ذلِکَ عَذَّبَ اللّهُ الْخاصَّةَ وَ الْعامَّةَ:
خداوند عزّوجل هرگز عموم را به خاطر عمل گروهى خاص مجازات نمى کند مگر آن زمان که منکرات در میان آنها آشکار گردد و توانائى بر انکار آن داشته باشند در عین حال سکوت کنند در این هنگام خداوند آن گروه خاص و همه توده اجتماع را مجازات خواهد کرد .
از آنچه گفتیم روشن مى شود: این حکم هم در زمینه مجازات هاى الهى در
دنیا و آخرت صادق است، و هم در زمینه نتائج و آثار اعمال گروهى و دسته جمعى.
در پایان آیه با زبان تهدیدآمیز مى گوید: بدانید خداوند مجازاتش شدید است (وَ اعْلَمُوا أَنَّ اللّهَ شَدیدُ الْعِقابِ).
مبادا لطف و رحمت خدا آنها را غافل کند و شدت مجازات هاى الهى را به دست فراموشى بسپارید و آشوب ها و فتنه ها دامان شما را بگیرد همان گونه که دامان جامعه اسلامى را گرفت و بر اثر فراموش کردن این سنن الهى آنها را به قهقرا کشانید.
یک نگاه کوتاه به جوامع اسلامى در عصر ما و شکست هاى پى در پى که در برابر دشمنان دامن گیرشان مى شود و فتنه هاى استعمار ، صهیونیسم و الحاد و مادّى گرى و مفاسد اخلاقى و متلاشى شدن خانواده ها و سقوط جوانان در دامن فحشاء و انحطاط و عقب گرد علمى، حقیقت و محتواى آیه را مجسم مى سازد که چگونه این فتنه ها دامن کوچک و بزرگ، نیک و بد و عالم و جاهل را فرا گرفته است و اینها همچنان ادامه خواهد یافت تا آن زمان که مسلمانان روح اجتماعى پیدا کنند و نظارت همگانى را در جامعه عملاً بپذیرند و دو وظیفه امر به معروف و نهى از منکر به عنوان وظیفه قطعى و تخلف ناپذیر عملى گردد.
✍تهیه و تنظیم : استاد عاشوری
🔆🔆🔆🔆🔆
💢"کارگاه شیوه های جذاب سازی آموزش های قرانی"💢
🍃تعداد جلسات: ۱ جلسه
⏰زمان :روز شنبه ۲۰ مرداد ساعت ۹ تا ۱۲
🍃استاد : جناب آقای شعاعی
💰هزینه :مبلغ ۵۰۰۰۰ تومان
💳 شماره کارت :
6037991199512009
🌏نحوه برگزاری :حضوری و آنلاین
🔮(برنامه همزمان به دو شیوه حضوری و آنلاین برگزار میشود .)
✍مهلت ثبت نام :تا ۱۵ مرداد
🌐لینک ثبت نام :
http://forms.jz.ac.ir/f_400/
📎لینک کلاس بعد از واریز وجه برای طلاب متقاضی پیامک میشود.
#ثبت_نام_دوره
⬇️⬇️⬇️
@jz2305
بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم #تفسیر_قرآن_جلسه_۲۶
نام سوره: انفال
شماره آیه:《۲۶》
#آیه: وَاذْكُرُوا إِذْ أَنتُمْ قَلِيلٌ مُّسْتَضْعَفُونَ فِي الْأَرْضِ تَخَافُونَ أَن يَتَخَطَّفَكُمُ النَّاسُ فَآوَاكُمْ وَ أَيَّدَكُم بِنَصْرِهِ وَ رَزَقَكُم مِّنَ الطَّيِّبَاتِ لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ
#ترجمه: و به خاطر بیاورید هنگامى را که شما در روى زمین، گروهى کوچک و زبون بودید. آنچنان که مى ترسیدید مردم شما را بربایند. ولى او شما را پناه داد. و با یارى خود
تقویت کرد. و از روزیهاى پاکیزه بهره مند ساخت. تا شکر (نعمت هایش را) به جا آورید.
#تفسیر_آیه
بار دیگر قرآن دست مسلمانان را گرفته به گذشته تاریخشان باز مى گرداند و به آنها حالى مى کند که در چه پایه اى بودید و اکنون در چه مرحله اى قرار دارید تا درسى را که در آیات قبل به آنها آموخت به خوبى درک کنند.
مى فرماید: به خاطر بیاورید آن زمان را که شما گروهى کوچک و ناتوان بودید و در چنگال دشمنان گرفتار، و آنها شما را به ضعف و ناتوانى کشانده بودند (وَ اذْکُرُوا إِذْ أَنْتُمْ قَلیلٌ مُسْتَضْعَفُونَ فِی الأَرْضِ).
آن چنان که مى ترسیدید مشرکان و مخالفان شما را به سرعت بربایند (تَخافُونَ أَنْیَتَخَطَّفَکُمُ النّاسُ).
این تعبیر، تعبیر لطیفى است که نهایت ضعف و کمى نفرات مسلمانان را در آن زمان آشکار مى سازد، آن چنان که گوئى همانند یک جسم کوچک در هوا معلق بودند که دشمن به آسانى مى توانست آنها را برباید و از بین ببرد و این اشاره به وضع مسلمانان در مکّه قبل از هجرت در برابر مشرکان نیرومند و یا اشاره به مسلمانان بعد از هجرت، در مقابل قدرت هاى بزرگ آن روز همانند ایران و روم است.
آنگاه مى افزاید: ولى خداوند شما را پناه داد (فَآواکُمْ).
و با یارى خود شما را تقویت کرد (وَ أَیَّدَکُمْ بِنَصْرِهِ).
و از روزى هاى پاکیزه شما را بهره مند ساخت (وَ رَزَقَکُمْ مِنَ الطَّیِّباتِ).
شاید شکر نعمت او را به جا آرید (لَعَلَّکُمْ تَشْکُرُونَ).
و اکنون به مرحله اى رسیده اید که قدرت در هم شکستن نیروهاى مشرکان مکّه را پیدا کرده اید و تهدیدى براى ستمگران و زورگویان قبایل حجاز شده اید.
✍تهیه و تنظیم : استاد عاشوری
🏴🏴🏴🏴
بار دیگر از #سقیفه دست کینه گشته پیدا
🏴 شهادت مظلومانه جمعی از شیعیان پاراچنار را به پیشگاه امام عصر عجلاللهتعالیفرجهالشریف و شیعیان پاکستان تسلیت عرض میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷حضرت زین العابدین امام سجّاد علیه السلام:
◾مَنْ قَنَعَ بِما قَسَّمَ اللّهُ لَهُ فَهُوَ مِنْ اَغْنَى النـاس؛
◽️هر كس به تقسيم الهى قانع باشد از بى نيـازترين مـردم اسـت.
📚کشف الغمه: ج 2، ص 102
🏴 سالروز شهادت حضرت زین العابدین امام سجاد علیه السلام تسلیت باد.
#محرم
#شهادت_امام_سجاد
┄┅═══••✾••═══┅┄
🏴🏴🏴🏴
روابط عمومی کل سپاه خبر داد
شهادت اسماعیل هنیه و یکی از محافظان وی در تهران
🔸روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیهای اعلام کرد : آقای دکتر اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و یکی از محافظان وی در اثر اصابت قرار گرفتن محل اقامت آنان در تهران به شهادت رسیدند .
🔸متن اطلاعیه به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
با عرض تسلیت به ملت قهرمان فلسطین و امت اسلامی و رزمندگان جبهه مقاومت و ملت شریف ایران، بامداد امروز( چهارشنبه) محل اقامت جناب آقای دکتر اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی مقاومت اسلامی حماس ، در تهران مورد اصابت قرار گرفته و در پی این حادثه ایشان و یک نفر از محافظین وی به شهادت رسیدند.
#الّلهُمَّعَجِّلْلِوَلِیکَالْفَرَج
#معاونتتبلیغوامورفرهنگی
#ادارهکلتبلیغ
┄┅═══••✾••═══┅┄