🏴فرازی از زیارتنامه حضرت زینب علیها السلام:
السَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ سَیِّدِ الانْبِیاءِ، السَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ صاحِبِ الْحَوْضِ وَاللِّواءِ، السَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ مَنْ عُرِجَ بِهِ الَی السَّماءِ، ... السَّلامُ عَلَیْکِ یا عَمَّهَ وَلیِّ اللَّهِ الْمُکَرَّمِ، السَّلامُ عَلَیْکِ یا امَ الْمَصائِبِ یا زَیْنَبُ وَرَحْمَهُ اللَّهِ وَبَرَکاتُهُ.
🆔@meshkatehedayat
#شبهه #درب_قلعه_خیبر #خیبر #حضرت_علی_علیه_السلام
#فضائل
✍سوال:
آیا علمای اهل تسنن و وهابی در رابطه با کندن «در قلعه خیبر» توسط امام علی علیه السلام اشاره ایی کرده اند؟
🆔 @meshkatehedayat
مشکات هدایت
#شبهه #درب_قلعه_خیبر #خیبر #حضرت_علی_علیه_السلام #فضائل ✍سوال: آیا علمای اهل تسنن و وهابی در رابطه
#شبهه #درب_قلعه_خیبر #خیبر #حضرت_علی_علیه_السلام
#فضائل
1⃣ فخر رازی:
«هر کس بر عالم غیب علم بیشتری داشته باشد، قلبی قویتر و ضعفی کم تر دارد. از این روست که علی بن ابی طالب (علیه السلام) فرمود: به خدا سوگند، که «در خیبر» را با نیروی بدنی از جا نکندم، بلکه آن را با نیروی ملکوتی و الهی از جای در آوردم.»
📚(مفاتیح الغیب، ج۲۱، ص۹۲)
2⃣ ابن تیمیة :
«ولكن المعروف عند اهل العلم ان عليا قلع باب خيبر»
📌ترجمه: «آنچه که نزد اهل علم معروف است، اینست که حضرت علی درب قلعه خیبر را از جا کند.»
📚(مجموع الفتاوی، ج۱۸ص۳۶۲)
3⃣ ابن عثیمین از مفتیان اعظم عربستان و از علمای مشهور وهابی، در خطبه ای که در آن بر پیامبر و اصحابشان درود می فرستد، هنگام درود بر حضرت علی علیه السلام می گوید:
«وعلى عليٍّ قالعِ بابِ خيْبرَ ومُزَلْزِل حُصونِه»
📌ترجمه: «سلام بر علی ایی که کننده در قلعه خیبر است و متزلزل کننده قلعه خیبر است.»
📚(مجالس شهر رمضان، ص۱۵۷)
[اسکن کتب را در پست بعدی مشاهده فرمایید]
🆔 @meshkatehedayat
مشکات هدایت
#شبهه #درب_قلعه_خیبر #خیبر #حضرت_علی_علیه_السلام #فضائل 1⃣ فخر رازی: «هر کس بر عالم غیب علم بیشتری
اسکن کتب:
تفسیر مفاتیح الغیب
مجموع فتاوی
مجالس شهر رمضان
🆔 @meshkatehedayat
#حدیث_روز
🌱امام صادق(علیه السلام)
🍀برادر، جز در هنگام نیازمندی شناخته نمیشود.🤝
📚بحار الانوار، ج۷۵، ص۲۲۹
🆔 @meshkatehedayat
#معرفی_کتاب
#زندگی_نامه_حضرت_زینب_علیها_السلام
📚کتاب: زینب عقیله بنی هاشم
📌سید هاشم رسولی محلاتی
📎 سید هاشم رسولی محلاتی در ۲۸ اسفند ۱۳۰۸ش در محلات به دنیا آمدند.
ایشان نزد اساتیدی همچون اقا بزرگ تهرانی و شهید مطهری، علوم اسلامی را فرا گرفته اند.
مرحوم محلاتی دارای آثار فراوانی از جمله تاریخ اسلام،زندگانی امیرالمومنین و... می باشند.
سرانجام در ۱۹ دی ۱۳۹۸ در تهران درگذشتند و پس از تشییع در تهران و قم، در حرم حضرت معصومه علیها السلام بهخاک سپرده شدند.
🔺معرفی کتاب:
مولف در این کتاب به زندگانى حضرت زينب عليها السلام می پردازند. در این کتاب موضوعاتی همچون ولادت، نام و كنيه، دوران كودكى، ازدواج با عبداللَّه بن جعفر، همسر حضرت زينب، داستانهايى از سخاوت عبداللَّه بن جعفر، در كوفه، شمّه اى از فضايل زينب عليها السلام، سفر تاريخی حضرت زينب به كربلا، ایام اسارت حضرت، خطبه آتشين حضرت زينب در مجلس پسر زياد و در شام و... اشاره شده است.
[فایل PDF کتاب را در پست بعدی مشاهده فرمایید.]
🆔 @meshkatehedayat
مشکات هدایت
#معرفی_کتاب #زندگی_نامه_حضرت_زینب_علیها_السلام 📚کتاب: زینب عقیله بنی هاشم 📌سید هاشم رسولی محلاتی
6706-fa-zeynab-aqileye-bani-hashem.pdf
1.05M
📚کتاب زینب عقیله بنی هاشم
✍️مولف: سید هاشم رسولی محلاتی
🆔 @meshkatehedayat
#حدیث_روز
🌸امام صادق عليه السلام:
🍃منّت نهادن، خوبى را از بين مى برد.
📖ميزان الحكمه، ج۶، ص۲۴۱
🆔 @meshkatehedayat
#نقدها_و_چالش_ها #خیبر
✅ حافظ علائی از بزرگان اهل تسنن می نویسد، که پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در جنگ خیبر فرمودند:
«وَ قَد ثَبَت عَنِ النَّبی مِن عدة وجوهٍ أنّه قال یومَ خیبر: لاُعطِیَنَّ الرّایَةَ رَجُلا یُحِبُّ اللّهَ وَ رَسُولَهُ، لیس بفَرّارٍ، یَفْتَحُ اللّهُ تعالی علیه»
📚(فتاوی العلائی، ص۲۳۷)
📌ترجمه: «از طرق مختلف ثابت شده است، که پیامبر صلی الله علیه و آله در روز خیبر فرمودند: پرچم را به دست مردى خواهم داد که او، خدا و رسولش را دوست دارد، هجوم کننده ایست که فرار کننده نیست و خدا به دست او قلعه را فتح می کند.»
❓به نظر شما پیامبر اکرم در جنگ خیبر، جمله بالا را در پی اثبات چه مطلبی فرمودند:
1⃣ فرار عمر و ابوبکر در جنگ خیبر
2⃣ اثبات شجاعت حضرت علی
3⃣ فتح قلعه خیبر به دست حضرت علی
4⃣ همه موارد
❌لطفاً با وارد شدن به لینک زیر👇👇 به این سوال پاسخ دهید.
http://EitaaBot.ir/poll/2e5mw
🆔 @meshkatehedayat
مشکات هدایت
#نقدها_و_چالش_ها #خیبر ✅ حافظ علائی از بزرگان اهل تسنن می نویسد، که پیامبر اکرم صلی الله علیه و آ
✅ توضیح در رابطه با سوال امروز:
📌 پیامبر اکرم در جنگ خیبر، ابوبکر را به عنوان فرمانده به سمت قلعه خیبریان فرستاد، تا آنجا را فتح کند. ولی ابوبکر در نهایت شکست خورد و نتوانست قلعه را فتح کند.
در روز بعد پیامبر اکرم، عمر بن خطاب را به عنوان فرمانده لشکر، به سمت قلعه خیبر فرستاد. ولی در نتیجه از میدان جنگ و نبرد شکست خورده و برگشت.
هنگامی که پیامبر اکرم شکست ابوبکر و عمر را مشاهده نمود، فرمودند:
«این پرچم فرماندهی را فردا به مردی خواهم داد، که او خدا و رسول را دوست دارد، و خدا و رسول هم او را دوست دارند. و او حمله کننده ایست که اهل فرار نیست، و خداوند این قلعه را به دست او فتح می کند.»
جالب اینجاست که پیامبر بعد از اینکه چنین تعریف و تمجیدی از پرچم دار فردا می کنند، صحابه شب تا صبح چشم انتظار بودند، که فردا پرچم به دست چه کسی داده خواهد شد. و هر یک از آنان امیدوار بودند، که پیامبر اکرم پرچم را به دست او خواهد داد.
هنگامی که صبح شد، پیامبر اکرم فرمودند:
«علی بن أبی طالب کجا است؟ گفته شد: ای رسول خدا ! او چشم درد دارد، شخصی را به دنبالش فرستادند. هنگامیکه آمد، رسول خدا صلی الله علیه وآله آب دهانش را به چشمان ایشان زدند به طوری که حضرت علی از درد چشم شفا گرفته و دیگر دردی نداشتند. و امیر المومنین فرماندهی را بدست گرفت و قلعه خیبر را فتح کرد.»
❌نکات:
1⃣ پیامبر اکرم، با جمله «کرار غیر فرار» در پی اثبات شجاعت حضرت علی و از طرفی کنایه به شکست های اخیر زدند. که افرادی در روزهای قبل به میدان نبرد رفتند، که اهل شکست و فرار از معرکه بودند. تا حدی که اصحاب، عمر بن خطاب را ترسو خطاب می کردند.
2⃣ بنابر جمله «یفتح الله علی یدیه» آن کسی که فتح کننده قلعه خیبر می باشد حضرت علی علیه السلام است. که با عنایت و توجه ویژه ی الهی فتح کننده قلعه خیبر می باشد.
3⃣ آنقدر این فضیلت و جایگاه مهم بود، که اصحاب پیامبر آرزو داشتند که آنان شامل این فضیلت و اوصاف باشند. در حالیکه این فضیلت شامل حالشان نشد.
🆔 @meshkatehedayat