هرچیزی که در روان انسان تجربهی پیک ناگهانی لذت بدهد،مغز را برای همیشه به گروگان خواهد گرفت.این چندمین بیماریست که بدنبال ثروت زیادِ ناگهانی از راه قاچاق،آلودهی کوکایین شده بود.چون پیکترین تجربهی لذت بین مواد، مال کوکایین است.
+درآمدت چقدره؟
-تا روزی ۲۰۰میلیون تومان هم میشه
مغز انسان برای تجربهی لذت زیادِ ناگهانی خلق نشده است. لذت زیاد، مغز را از رئالیتی میدزد، در کتابهای علمی به این پدیده HIJACK THE BRAIN میگویند.
ولی خدایی ۲۰۰میلیون روزی خیلی زیاده😄
»روح الله صدیق«
@Messwak
نارنگى رو كه همه پوست ميگيرن؛
بگرد يكى رو پيدا كن كه برات انار دون كنه...
متوجهاى كه؟!
»Leila_AQvarius«
@Messwak
به مریض میگم سرفه هات خلط داره؟ میگه ارهه تا دلت بخواد!
من چرا باید دلم بخواد عوضی😐😐
»پزشک دهکده«
@Messwak
حزب الله:
"منتظر روز جمعه باشید."
به گفته یک منبع روسی، حزب الله لبنان به رژیم صهیونسیتی اولتیماتوم داده که باید تا ساعت ۱۵:۰۰ روز سوم نوامبر حملات به نوار غزه را متوقف کند.
»OPT«
@Messwak
2.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیا اینم اختراع شد! چقدر این مشکل همه ما رو اذیت می کرد!!!
»فاخر نویس«
@Messwak
فهمیدم که من رسما هیچ سپر دفاعی بجز مسخره بازی
برای مبارزه با استرس، بدبختی، بی پولی و مشکلاتم، ندارم.
»Shaqayeq«
@Messwak
کیم مین جائه، بالاتر از مهدی طارمی به عنوان بهترین لژیونر سال آسیا انتخاب شد
*OPT*
@Messwak
اینکه اون تصوری که ما از خودمون توی ذهنمون داریم، با چیزی که بقیه میبینن فرق میکنه خیلی جالبه.شما پیش والدینتون اونی نیستید که پیش دوستتون هستید، پیش همسرتون اونی نیستید که سرکار هستید.هزاران ورژن از ما، پیش تموم آدمایی که میشناسیم وجود داره. هیچکدوم هم تصویر ذهنی خودمون نیست.
»تینا«
@Messwak
مسواک|Messwak
وقتی بعد از ۱۴ ترم کارشناسی تموم میشه *مردود* @Messwak
من در آخرین ترم کارشناسی:
»مومینگ«
@Messwak