اشتباه بزرگ!
تقابل جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا در حقیقت تقابل محور مقاومت با جهان استکبار است! رویارویی امروز ما با دولت ایالات متحده، رویارویی دو دولت یا رویارویی با شخص ترامپ نیست! انقلاب اسلامی در مقابل تمامیتخواهی جبهه استکبار ایستاده است و به همین دلیل است که میبینید جنگ احزاب علیه ملت ایران به راه افتاده است و از شاهزادگان مستبد سعودی تا کشورهای بندانگشتی منطقه، رژیم صهیونیستی و سران دولتهای اروپایی، همه و همه دور هم جمع شدهاند! حال در این میان نظام اسلامی نیز برای تقابل با این اغیار باید از همه ظرفیت نیروهای مقاومت بهره بگیرد تا سرنوشت این نبرد را معین کند! اما در کمال تعجب و حیرت به ناگاه در این میان یک مسئول در دستگاه سیاست خارجی کشور پیدا میشود و سخنانی را بر زبان جاری میکند که بخشی از نیروهای محور مقاومت و کسانی را که خود را سربازان گفتمان انقلاب اسلامی و سربازان رهبر معظم انقلاب اسلامی میدانند و در میدان تقابل با نظام سلطه دوشادوش ملت ایران ایستادهاند، میرنجاند و از جبهه خود و لشکر واحد محور مقاومت طرد میکند! اظهارات آقای عراقچی به عنوان یکی از بالاترین مقامات وزارت خارجه کشورمان درباره اتباع افغانستانی و همزبانان عزیزی که به واسطه سالهای طولانی همراهی و همزیستی حقیقتاً فراتر از هموطن، حکم برادر را برای ما دارند، مصداق عینی آتش انداختن در وحدت محور مقاومت بود! جمهوری اسلامی برای تهدید دشمن و احیای حقوق خود بینهایت گزینه و ابزار دارد و انتخاب تهدید غرب با مسئله مهاجرت افغانستانیهای حاضر در ایران اشتباه بزرگی بود که موجب رنجاندن همرزمان دوران دفاع مقدس و هملشکریان دوران دفاع از حریم حرم اهل بیت(ع) شد. نکته امیدبخش در این میان آنکه فراتر از اشتباه آن مقام یا دستگاه دیپلماسی و پیش از آنکه آنها توضیحات دست و پا شکسته را در این باره بر زبان آورند، مردم خود دست به کار شدند و عذرخواه آن سخنان ناسنجیده شدند و وحدت در جبهه انقلاب اسلامی را به اثبات رساندند.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
هم«صدا» با دشمن!
در حالی که این روزها جنگ روانی علیه کشورمان روز به روز گستردهتر میشود، دولت آمریکا و رسانههای بیگانه همه تلاش خود را به کار بستهاند تا خبر اعزام ناو هواپیمابر «ابراهام لینکلن» به خلیجفارس را بهگونهای انعکاس دهند که در دل ایرانیان رعب و وحشت ایجاد شود. خبر دیگری که با هدف ارعاب و تشدید عملیات روانی علیه ملت ایران در رسانهها انتشار یافت، استقرار هواپیماهای بمبافکن بی52 آمریکا در پایگاه العدید قطر بود.
در چنین شرایطی، وظیفه رسانههای داخلی این است که ابعاد و زوایای این جنگ روانی را آشکار کرده و برای آرامش روانی مردم تلاش کنند؛ اما بعضی رسانهها در جورچین دشمن بازی کرده و آتش هجمه این عملیات روانی را گستردهتر میکنند!
هفتهنامه اصلاحطلب «صدا» در شماره اخیر خود تصویری از ناو هواپیمابر ابراهام لینکلن منتشر کرد که گویی سیطره دریا در اختیار این ناو قرار دارد و قرار است در چند ساعت آینده لشکر اعدا به ما برسند. این تصویر یک دریای آزاد را نشان میدهد که در دوردست آن یک ناو هواپیمابر و چندین ناوچه نظامی بر روی آب، در حالی که آسمان بالای سرشان هم با انواع هواپیماهای جنگنده پر شده، به سمت جلو در حال حرکتند. وسط تصویر هم با تیتر درشت نوشته شده است «دوراهی جنگ و صلح» و کلمه جنگ هم قرمز شده تا مبادا از حداکثر میزان اثرگذاری و وحشتآفرینی بر مخاطب ایرانی غفلتی صورت گیرد.
برای انتشار این عکس دو فرضیه میتوان متصور بود؛ فرضیه اول اینکه عامدانه این تصویر منتشر شده است که در این صورت این نشریه جورچین دشمن را پرکرده است و فرضیه دوم این است که این تصویر از سر غفلت منتشر شده است که در این صورت باید به این سطح از درک رسانهای گردانندگان آن از شرایط بینالمللی تأسف خورد. البته این نشریه مطابق با قانون مطبوعات و به دلیل درج این نشانههای رعبانگیز و تکمیل جدول عملیات روانی دشمن توقیف شد، در حالی که واقعیت موجود عرصه تحولات بینالمللی به ویژه مناسبات فیمابین روزهای اخیر ایران و آمریکا به این موضوع اصلی برمیگردد که ترامپ (مرد دیوانه) و تیم تندرو همراه وی در کاخ سفید، مانند جان بولتون با جنگ روانی به دنبال کشاندن ایران پای میز مذاکره هستند، از این رو جمهوری اسلامی ایران را به مذاکره و تماس تلفنی دعوت میکند تا امتیاز بگیرد و از این نمد کلاهی برای رأیآوری در انتخابات بعدی آمریکا برای خود ببافد که این بار هم کید آنها به فضل الهی خنثی خواهد شد.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
چرا اقلام ضروری جامعه صادر می شود؟
همانطور که میدانیم صادرات محصولاتی مانند سیبزمینی به دلیل آببری بسیار بالایی که دارند صرفه اقتصادی چندانی _جز برای دلالان_ ندارد. استفاده از اقلیم خشک سرزمین ایران و انواع یارانههای دولتی برای تهیه و حمل و نقل این محصولات، صادرات این گونه محصولات را برای کشور به صرفه نمیکند.
از سوی دیگر بر اساس گفتههای فرهاد دژپسند - وزیر امور اقتصادی و دارایی - از ۴۰ میلیارد دلار صادرات غیر نفتی که انجام شده است فقط ۱۰ میلیارد دلار از آن به کشور برگشته و ۷۵ درصد از آن به کشور برنگشته است؛ این یعنی برخی از همین محصولاتی که حتی صادرات و ارزآوری از محل آنها به صرفه نیست، هم صادر شده و هم دلارش به کشور نیامده است!
از همه اینها گذشته کمبود برخی از محصولات کشاورزی اساسی در بازار مسألهای است که در ماههای گذشته تقریباً به امری عادی تبدیل شده است. بعد از جهش قیمت ارز از اوایل سال گذشته تقریباً هیچ ماهی نبوده که در آن خبری از جهش قیمت یکی از محصولات کشاورزی را نشنویم. در این بین محصولاتی مانند سیبزمینی، گوجه فرنگی و پیاز به دلیل سهم زیادی که در پر کردن سفره اقشار ضعیفتر دارند، دارای حساسیت بالاتری هستند.
واقعیت این است که بعد از تحولات اخیر و حادث شدن تورم ۳۰ درصدی در اقتصاد، تأمین معیشت نیز برای برخی از اقشار ضعیفتر، سخت شده است. اقشاری که شاید بتوانند با کمترین هزینه، با سیبزمینی و گوجه فرنگی و ترکیب آنها با برخی اقلام ساده مانند تخم مرغ در این اوضاع سخت اقتصادی روزگار خود را بگذرانند.
بر اساس آمارهای تجارت خارجی گمرک ایران، تا ۱۱ ماهه سال ۱۳۹۷ معادل ۱۹۵ هزار و ۶۹۲ تن سیبزمینی از گمرکات ایران خارج شده است. این حجم ۲۰۲ میلیون و ۹۱۳ هزار دلار معادل ۱,۳۲۶ میلیارد تومان بوده است. همچنین میزان صادرات بادمجان در این مدت حدود ۱۴۰ هزار و ۸۴۱ تن معادل ۴۹ میلیون و ۳۶۱ هزار دلار، برابر با ۳۸۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بوده است.
صادرات گوجهفرنگی تازه یا سرد کرده نیز در همین مدت ۵۷۲ هزار و ۸۵۵ تن بوده که معادل ۲۴۴ میلیون دلار به ارزش ریالی ۱۳۶۹ میلیارد و ۶۳۰ میلیون تومان است. همچنین صادرات گروه کالایی "پیاز و موسیر" که در ماههای بعد از عید دچار افزایش قیمت در بازار شده است تا پایان بهمن ماه سال گذشته معادل ۱۲۴ میلیون دلار و به میزان ۳۴۲ هزار و ۶۷۱ تن بوده است.
کوچک بودن رقم صادراتی این اقلام، زمانی برجسته میشود که آن را با هزینهای که بابت واردات موز انجام شده است مقایسه کنیم. بر اساس آمارهای واردات گمرک ایران، تا پایان بهمن ماه سال گذشته ۳۹۰ هزار و ۲۷۸ تن معادل ۱۳۶۶ میلیارد و ۶۱۸ میلیون تومان و به ارزش دلاری ۳۲۶ میلیون و ۷۸۳ هزار دلار بوده است.
با این شرایط صادرات مایحتاج اساسی مردم و همچنین با صرف منابع آب و یارانهای، با توجیه کسب دلار امری است که نیازمند بررسی بیشتر است. آن هم در شرایطی که به گفته وزیر اقتصاد از مجموع صادرات غیرنفتی تنها ۲۵ درصد از آن به کشور برمیگردد و عمده آن نیز مربوط به محصولات پتروشیمی و فولادی است.
مجموع این مقدمات ما را به این سوال میرساند که در شرایط فعلی که گاهاً از اصطلاح جنگ اقتصادی هم برای توصیف آن استفاده میشود، چرا باید اجازه داد محصولاتی که قوت غالب ضعفا را تشکیل میدهند، در این حجم صادر شوند؟ در این میان انتظار میرود دستگاههای اقتصادی مانند وزارت صنعت و وزارت اقتصاد نهادهایی هستند که در این شرایط باید پاسخگو باشند.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
واکنش زیبا و متفاوت روزنامه جام جم به سناریوی جنگ رسانه ای هفته نامه صدا
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
حمایت مردم از حکومت ایران افزایش می یابد
در پی کوبیدن بر طبل جنگ روانی آمریکا برای مقابله با ایران و ایجاد هراس در بین مردم شبکه تلویزیونی سی ان ان به مقامات آمریکایی گوشزد کرد که در حال حاضر ایران ابرقدرت منطقه می باشد که 80 میلیون حامی دارد و با وجود تحریم های گستره پیشرفت های عظیم صنعتی و علمی داشته است.
سی ان ان در ادامه گفت: در سال 1980 صدام حسین با کمک آشکار آمریکا به ایران حمله کرد به این امید که نظام نوپای انقلاب اسلامی را خیلی سریع متلاشی کند، اما ایرانیان وطن پرست صدام حسین را مغلوب ساختند و وی را درگیر یک جنگ 8 ساله کردند.
در همین حال پایگاه آمریکایی نشنال اینترست نیز در تحلیلی نوشته است: «ایران ظرف چهار دهه گذشته تحریم های بی سابقه ای را تحمل کرده و تسلیم نشدنی باقی مانده است. اجبار ایران برای تغییر رفتار با استفاده از فشار خارجی به شدت به غرور ایرانی ها لطمه می زند و تنها منجر به افزایش حمایت مردم از حکومت ایران می شود و این امر در نهایت با اتخاذ یک موضع ضدآمریکایی، مانع تحقق اهداف استراتژیک آمریکا در منطقه می شود.
«ویلیام برنز» دیپلمات ارشد و معاون اسبق وزارت خارجه آمریکا هم با تاکید بر تسلیم ناپذیری ایران به الشرق الاوسط گفته است:« تحریم مؤثر است، اما فکر نمیکنم که به تغییرات بزرگ و تسلیم شدن ایران منجر شود.وی تاکید کرد: از زبان برخی مقامهای دولت ترامپ، همان حرف های غلطی را در مورد ایران می شنویم که سال 2003 منجر به حمله به عراق شد؛ به اشتباه فکر می کنند با رویکرد خصمانه می توانند موجب تسلیم یا فروپاشی نظام ایران شوند؛ این ریشه در یک اشتباه تاریخی دارد.شبکه سی ان ان آمریکا نیز در تحلیلی در این باره گفته است: ایران همچنان نشان داده که قصدی برای تسلیم شدن در برابر آمریکا و فشارهای بین المللی ندارد.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
تئوری مرد دیوانه!
در روزهای گذشته، دستگاه عملیات روانی آمریکا به همراه بخش نظامی آن جنگ پرشدت روانی را علیه کشورمان آغاز کرده تا بتواند اثر تحریمها و تهدیدهای آمریکا را برای ملت ایران ملموستر کند. فعالان رسانهای آمریکا برای این جنگ روانی با تقسیم وظایف از دو بخش داخلی و خارجی، تغییر نگرش و رفتار ملت ایران را هدف قرار دادهاند تا بتوانند با تاکتیک «محک زدن» قدرت و جسارت ملت ایران را برای مقابله با بحرانها ارزیابی کنند. برای این منظور جبهه دشمن به سرپرستی ترامپ و پمپئو که گویا اسیر یک فرد روانی مانند جان بولتون شدهاند، با تاکتیک «تئوری مرد دیوانه» (Madman Theory) در تلاش هستند به مردم و مسئولان ایران این موضوع را تفهیم کنند که کلید جنگ در دست فرد دیوانهای قرار گرفته است که ممکن است ترامپ را به رفتاری وادار کند که مسئولان آمریکایی نمیخواهند! آنها در مرحله بعدی درصدد برآمدهاند تهدید را جدیتر نشان دهند و در همین حال از تاکتیک «عینیتبخشی به سوژه» استفاده کرده و ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن را به منطقه اعزام کردهاند که ایران تحت تأثیر تئوری «بازی بزدل» (Game of chicken) از هرگونه رویارویی و مقاومت منصرف شود؛ اما چون ایران از بازی آنها مطلع است طراحی جدیدی میکند و شورای عالی امنیت ملی در اِعمالِ حقوق جمهوری اسلامی ایران مندرج در بندهای 26 و 36 برجام، دستور توقف برخی اقدامات ایران در توافق برجام را صادر میکند و به این ترتیب توپ به زمین آمریکا و اروپا میافتد. در همین حال آمریکا قدم دیگری برداشته و اعلام میکند که سامانه ضدموشکی پاتریوت را به منطقه اعزام میکند که از لاک دفاعی آمریکا حکایت دارد؛ زیرا پاتریوت سامانهای دفاعی است. آمریکا درصدد بود با این حجم گسترده از فعالیت رسانهای، تهدید و واقعیسازی بلوف، هراس از جنگ را در اذهان ملت ایران پرورش بدهد و ایران را به عقبنشینی وادار کند؛ اما همین اقدامات سبب شد ملت ایران انسجام بیشتری از خود نشان دهد؛ به گونهای که «نشنال اینترست» نوشت: «اجبار ایران برای تغییر رفتار تنها سبب افزایش حمایت مردم از حکومت ایران میشود.» شبکه «سیانان آمریکا» نیز در تحلیلی در این باره گفته است: «ایران همچنان نشان داده است قصدی برای تسلیم شدن در برابر آمریکا و فشارهای بینالمللی ندارد.»
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
نفسهای آخر
بنبست در مذاکرات تجاری با چین و اقدام حیرتانگیز وضع تعرفههای جدید بر 200 میلیارد دلار کالای چینی در وسط مذاکرات با دولت این کشور، شکست طرح کودتا در ونزوئلا و سرنگون کردن دولت قانونی مادورو، سردرگمی در بحران لیبی، شکست در سوریه، شکست در مذاکرات با کره شمالی و... نشان میدهد دولت دونالد ترامپ در آستانه کارزارهای انتخاباتی در آمریکا اوضاع نابسامانی دارد و اکنون برای آنکه دست پر به رقابتهای انتخاباتی وارد شود، بر روی تهران و به دست آوردن پیروزی هرچند اندک در تقابل با ایران تمرکز کرده است! ترامپ که پیش از این با خروج از برجام و وضع تحریمهای بیسابقه تلاش کرده بود بازی را به نفع خود تغییر دهد، اما چیزی جز شکست عایدش نشده؛ با رویکرد تلفیق آرایش نظامی و ارسال شماره تلفن برای تهران بازی نخنمای دیگری را شروع کرده است؛ اما سرنوشت این تلاش ترامپ هم مانند همه طرحهای دولتش در سیاست خارجی جز شکست نخواهد بود؛ چنانکه روزنامه آمریکایی «یواسای تودی» مینویسد: «سیاست خارجی آمریکا سلسله افتضاحات است!» یا روزنامه آمریکایی «واشنگتنپست» نوشته است: «پروندههای متعدد آمریکا در سیاست خارجی و ناکامی در تمام آنها هیچ دستاویز انتخاباتی را برای ترامپ باقی نگذاشته است.» موضوعی که فراتر از سرنوشت انتخابات ریاستجمهوری آمریکا، سیاستمداران و کارشناسان و اندیشکدههای آمریکایی را درباره آینده آمریکا و جایگاهش در روابط بینالملل به منزله یک قدرت تعیینکننده نگران کرده است. در این راستا «جیمز دوبینز» دیپلمات ارشد سابق و عضو مؤسسه «رند» معتقد است: «سیاستهای رئیسجمهور آمریکا که با واقعیت هیچ نسبتی ندارد، بسیار خطرناک است و این موضوع زمانی خطرناکتر میشود که با الگویی از بلوفزدن ترکیب شود و این روش آمریکا و منافعش را به خطر انداخته است.» تصمیمگیریها، روندها و شکستهایی که به فرموده رهبر معظم انقلاب حاکی از این واقعیت است که دشمن نفسهای آخرش را میکشد و افول آمریکا را نمایان میکند.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
امید ترامپ به تدبیر ترسوها
رسانههای غربی شروع به برجسته کردن حضور ناوها و هواپیماهای امریکایی در خلیجفارس کرده و تلاش دارند اینطور القا کنند که خلیجفارس در آستانه جنگی تمام عیار قرار دارد، از طرفی مسئولان ایالت متحده هم با سیاست چماق و هویج (چماق) تلاش دارند تا اینطور وانمود کنند که نمیخواهند شروعکننده جنگی باشند و تنها ممکن است جهت دفاع از خود! وسط خلیجفارس با کیلومترها فاصله از خاکشان جنگی شروع شود!
همه اینها به علاوه آنهایی که در داخل کشور خواسته یا ناخواسته سخنگوی غربیها شده و دلهره آغاز یک درگیری را در دل مردم میاندازند و آنهایی که با رفتارهای عجیب و غریب و سخنرانیهای مشکوک بر طبل اختلافات داخلی میکوبند آمدهاند تا مردم را به این باور برسانند که برای جنگ نشدن بها بدهد! بهایی به قیمتی گزاف، میخواهند برای درک بهتر باید سکانس آخر فیام مختار را ببینیم، آنجا که دشمن از ترس جنگ از سپاهیان مختار خواست دروازهها را گشوده و تسلیم شوند، مختار به تنهایی جنگید و شهید شد و مردمی که دروازهها را با فریب اماننامه از دشمن گشودند همگی دست بسته گردن زده شدند!
حسین شیخالاسلام درباره تهدید آمریکاییها درخصوص جنگ نظامی و حضور ناو آنها در خلیجفارس و همچنین مطرح نمودن بحث مذاکره توسط مقامات آمریکایی، گفت: اگر آمریکاییها بخواهند بجنگند باید ناوهای خودشان را از خلیجفارس بیرون ببرند، به این علت که این یک سیبل برای ماست و میتوانیم به طور موثر آنها را زیر رگبار موشکهای خود قرار دهیم.
وی افزود: این گواه این است که آمریکاییها نمیخواهند جنگ را شروع کنند، حداقل نمیخواهند الان این کار را انجام دهند و هر وقت حضور نظامیشان را از خلیجفارس و از تیررس موشکهای ما دور کردند، آن وقت میشود تصور جنگ داشت و این قضیه جنگ روانی است تا داخل ایران و در اقتصاد ما ایجاد تشنج کنند. آمریکاییها توان جنگیدن با ما ندارند چون نیروهای زیادی در منطقه مستقر دارند و ترامپ و هر رئیسجمهور دیگری در دنیا که دوره اولش است میخواهد کاری کند که دور دوم انتخاب شود و از شعارهای انتخاباتی ترامپ این بود که سربازهای آمریکایی را به خانههایشان برمیگرداند.
شیخالاسلام اظهار کرد: طبق رسم و رسومات آمریکا، باید رئیسجمهورشان برای هر آمریکایی که در جنگ کشته شود نامهای برای خانوادهاش بنویسد و ترامپ اعلام کرده که بدترین امضا برای من این است که برای خانواده کشتهشدگان امضا کنم. او با این تبلیغات سرکار آمد و تلاش دارد نیروهایش را از افغانستان خارج و یا کم کند. علت اصلی این است که ترامپ میداند اگر قرار شود جنازههای سربازهایش را در واشنگتن تشییع کند حتما انتخاب نخواهد شد و او میداند که ما حتما به هر تجاوزی پاسخ خواهیم داد و حتما او کشته خواهد داد و این کشتهها را باید برگرداند.
وی ادامه داد: تجربه ساقط شدن کارتر و یکی از علتهای عدم انتخاب او در دور دوم این بود که آن موقع حماقت طبس را انجام داد و هشت جنازه سوخته سربازهای آمریکایی را با هزار خواهش و تمنا و واسطه قراردادن تحویل گرفت و در حالی که ناچار بود آنها را در واشنگتن تشییع کرد و این اثر خیلی بدی در مردم آمریکا گذاشت و کارتر مجددا انتخاب نشد. این تجربه جلوی چشم ترامپ است و اقدامات آمریکاییها اقدامات سیاسی و روانی است و آنها میخواهند ایران را مجبور کنند تا مذاکره کند.
تهدید واقعی یا جنگ روانی
نگاهی به حضور ناوگان نظامی آمریکا در خلیجفارس بهخوبی نشان میدهد که حداقل در یک دهه اخیر ناوهای هواپیمابر آمریکایی بهجز مواردی معدود حضوری مستمر در خلیجفارس داشتهاند.
اما در همین تغییرات معمولی با صحبتهای مسئولین امریکا تلاش شده تا توهم جنگ برای ایران برجستهسازی شود در همین راستا جان بولتون مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفت که دولت ترامپ در حال استقرار یک گروه از ناوهای جنگی و بمبافکنها در منطقه خاورمیانه است که این اقدامات در واکنش به "نشانهها و هشدارهای" ایران خواهد بود و واشنگتن قصد دارد با این اقدام نشان دهد که با نیروی بیرحمانهای در برابر هرگونه حملهای واکنش نشان خواهد داد. ایالات متحده بهدنبال جنگ با ایران نیست ولی کاملاً برای پاسخ دادن به هرگونه حملهای از سوی نیروهای ایرانی یا نیروهای نیابتی آنها آماده هستیم.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
اعتراف بیسابقه رژیم صهیونیستی به خسارتهای سنگین موشکهای مقاومت در جنگ اخیر
رژیم صهیونیستی برای اولین بار به حجم خسارتهای وارد شده به شهرهای فلسطیناشغالی در پی پاسخ موشکی مقاومت در جنگ دو روزه هفته گذشته اذعان کرده است. بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «سما»، صندوق ویژه برآورد خسارت مربوط به اداره مالیات رژیم صهیونیستی در گزارش خود تصریح کرده، شهرهای «اشدود و عسقلان» شاهد بیشترین حجم خسارت هستند؛ دراشدود 166 ساختمان و 90 خودرو و در عسقلان 182 ساختمان و 50 خودرو خسارتدیدهاند.
به گزارش فارس، در ادامه این گزارش آمده: «شهرکهای صهیونیستی مانند «کریات گات و سدیروت» و دیگر شهرکهای مجاور با نوار غزه نیز شاهد خسارت به 130 ساختمان و آسیب دیدگی دهها خودرو در پی پاسخ راکتی مقاومت بوده است.» صندوق برآورد خسارت اداره مالیات رژیم صهیونیستی گفته در روزهای گذشته 754 درخواست برای دریافت خسارت منازل آسیبدیده داشته که بیشتر آنها مربوط بهاشدود و عسقلان بود. بر اساس این گزارش، 10 خانواده که منازلشان به دلیل موشکها آسیب دیده بوده به هتل منتقل شده یا اینکه منزلی جایگزین برای آنها در نظر گرفته شده است. اعلام این خسارات در حالی است که پیش از این حماس اعلام کرده بود رژیم صهیونیستی اگر جرات دارد میزان تلفات خود را منتشر کند.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
◀️چگونه جنگ اقتصادی دشمن را متوقف کنیم؟(سعدالله زارعی)
🔸آمریکا به دنبال تشدید جنگ اقتصادی علیه ماست این جنگ به درازای عمر انقلاب اسلامی امتداد دارد. اما هیئت حاکمه این کشور، هیچگاه به اندازه امروز به عنوان «راهحل قطعی» حل مشکل بزرگی تحت عنوان «ایران» به آن نگاه نکرده است. تا زمانی که جمعبندی دشمن عوض نشود، آمریکا دنبال تشدید جنگ اقتصادی خواهد رفت. مقامات این کشور بارها از این موضوع با صراحت صحبت کردهاند، قرائن و شواهد نیز همین را میگویند و علاوهبر آن در این موضوع یک اجماع کارشناسی هم وجود دارد.
از آن طرف، در اینکه آمریکا دنبال جنگ نظامی علیه ایران نیست هم تصریحات مقامات دولت ترامپ از جمله تصریحی که در بیانیه دو روز پیش «مایک پمپئو» آمد و هم قرائن و شواهد این را میگویند. پنتاگون حتی اعزام یک ناو هواپیمابر به خلیجفارس ـ که در طول سالهای ۱۳۷۰ تاکنون به طور متناوب یا منقطع یک ناو هواپیمابر آمریکا در این آبراه بوده است ـ را با این توضیح همراه کرد که ما نوعی تهدید علیه پایگاهها و نیروهایمان از سوی ایران را استشمام میکنیم و این یک «هشدار بازدارنده» به ایران است. پس ما در شرایط تهدید نظامی از سوی آمریکا نیستیم و نباید در این کمترین تردیدی کنیم که راهحل ما در تلاش برای کاهش تنش نظامی بین آمریکا و ایران نیست، چون این تنش اصلاً وجود خارجی ندارد تا ما آن را کاهش دهیم و بنا هم نیست عینیت پیدا کند. وقتی آمریکا ـ به دلایل اصولی ـ بنا ندارد با ما از در نظامی وارد شود، چرا ما راهحل خود را در تلاش برای کاستن از حساسیت نظامی آمریکا قرار میدهیم؟ خب راهحل ما در این مواجهه چیست؟
یک بار دیگر صورت مسئلهای را که ما به طور واقعی با آن مواجه هستیم مرور کنیم؛ آمریکا نه قصد و نه آرایش نظامی مقابل ایران دارد، این کشور «جنگ اقتصادی» را راهحل مشکل خود در مواجهه با ایران میداند و در این موضوع متمرکز شده است. جمعبندی آمریکا این است که جنگ اقتصادی در حالی که ـ به زعم باطل او ـ ایران را وادار به دادن امتیازات طلایی جدید میکند، برای او و وابستگانش در منطقه هزینهای ندارد. راهحل ما این است که این جمعبندی آمریکا را تغییر دهیم. ...
ادامه مطلب👇
yon.ir/KVfy1
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
دومینوی شکست!
پنج سال از بمباران بیوقفه، کشتار بیپایان و قحطی فراگیر در یمن میگذرد، پنج سال است که آمریکا و اروپا در برابر فجایعی که ائتلاف سعودی در یمن رقم زده، نه تنها سکوت کردهاند؛ بلکه سلاح و مهمات این جنگ را نیز آماده کردهاند! نهادهای بینالمللی نیز جز اظهار تأسف یا توصیههای دوستانه هیچ اقدامی نکردهاند و تصاویر کودکان غرق در خون و مردم دچار قحطی و مریضی و تلهای خاکی که روزی خانه و کاشانه مردم یمن بودهاند، به صحنههایی تکراری و عادی در رسانهها بدل شدهاند! اما نه حملات جنگندههای سعودی و اماراتی، نه حمایتهای پیدا و پنهان واشنگتن، نه سکوت اروپاییها و نه سخنان تهی و بیارزش سازمانهای بینالملل و نه حتی دلار نفتی عربستان و امارات، سرنوشت جنگ در یمن را مشخص نکرده و نخواهد کرد. آنچه تعیینکننده و سرنوشتساز است، مقاومت مردم یمن و آرایش جنگی ارتش این کشور در مقابل تجاوزهاست! حضور میلیونها یمنی در حمایت از مقاومت در صنعا در زیر حملات پیاپی رژیم سعودی، راهپیماییهای گسترده در پشتیبانی از مقاومت ملی و منطقه و فریادهای آرامناشدنی ملت یمن بر ضد متجاوزان نه فقط سرنوشت جنگ در این کشور، که معادلات آینده منطقه را تعیین خواهد کرد! مقاومت و ایستادگی حالا ابزار دفاع و پاسخ به حملات وحشیانه ائتلاف سعودی را هم دارد. زدن قلب فتنه و بمباران زیرساختهای عربستان به وسیله پهپادهای نیروهای مقاومت مردمی یمن گوشهای از این توانایی است که نتیجه معادلات را رقم خواهد زد! موازنه قدرت در منطقه پس از لبنان و سوریه در یمن نیز به نفع مقاومت در حال تغییر است و دومینوی شکست جریان سلطه و کارگزاران منطقهایاش آغاز شده است! دومینویی که اشغالگری، ارتجاع و استبداد را از منطقه ما خواهد زدود. انشاءالله
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
نشریه آمریکایی فارینپالیسی در گزارشی نوشت: ایران، سلاحهای نظامی قدرتمند و بازدارندهای در مقابل آمریکا دارد.
فارینپالیسی مینویسد: تقریباً یکسوم نفت خام جهان معادل 18 میلیون بشکه هر روز از این تنگه که پهنایش 21 مایل است نشریه آمریکایی فارینپالیسی در گزارشی نوشت: ایران، سلاحهای نظامی قدرتمند و بازدارندهای در مقابل آمریکا دارد.عبور میکند. همچنین 30 درصد کشتیهای حامل گاز طبیعی از این مسیر برای تردد استفاده میکنند. پهنای مورد استفاده تنگه از این هم کمتر است چرا که آبهای عمیق مورد استفاده نفتکشها تنها دومایل پهنا دارند. ایران با حضور در خطوط ساحلی شمالی و تعدادی از جزایر مستقر در این منطقه، بر عبور و مرور از آن سلطه دارد.
این حضور به نیروهای مسلح ایران و سپاه پاسداران امکان میدهد که یکی از حساسترین گذرگاههای اقتصادی جهان را تهدید کنند و خسارت اقتصادی سنگینی به رقبا تحمیل کنند.
به همین دلیل است که هرگاه ایران از سوی آمریکا یا کشورهای منطقه تحت فشار قرار میگیرد، تهدید بستن تنگه را مطرح میکند. ماه گذشته در پی تصمیم دولت ترامپ برای قطع صدور نفت ایران سپاه پاسداران اعلام کرد که اگر ما نتوانیم از این تنگه برای صدور نفت استفاده کنیم، آن را خواهیم بست.
ایران راههای مختلفی برای اخلال در عبور و مرور کشتیهای تجاری از تنگه هرمز و خلیج فارس در اختیار دارد. نیروی دریایی ایران صدها کشتی و قایق تندرو مسلح به موشک و اژدر و توانایی مینریزی دارد که عبور نفتکشها از تنگه هرمز را ناممکن میکند. ایران اخیراً از دو ناو و زیردریایی جدید با توانمندی پیشرفته و پرتاب موشکهای کروز بهرهبرداری کرده و تعدادی زیردریایی دیزلی کوچک در اختیار دارد که قادرند در آبهای کمعمق اطراف تنگه هرمز عملیات انجام دهند.
سلاح موثر دیگر ایرانیها، موشکهای ضد کشتی قابل پرتاب از سکوهای ثابت و متحرک میباشد که در خطوط ساحلی و جزایر منطقه مستقر شدهاند. ایران ذخایر عظیمی از موشکها دارد که میتواند سیستمهای دفاع ضدموشکی در منطقه را مختل کند.
سرانجام اینکه ایران دارای طیف گستردهای از مینهای دریایی قدیمی و مدرن است. کاشتن این مینها توسط زیردریاییها، کار رهگیری آنها توسط ارتش آمریکا را دشوار میکند.
طی جنگ ایران و عراق در دهه هشتاد میلادی، هر دو کشور به محمولههای نفتی هم حمله میکردند که به جنگ نفتکشها شهرت یافت. در این جنگ 200 نفتکش مورد حمله قرار گرفته و 50 فروند از آنها آسیبدیده یا غرق شدند. در این مدت ارتش آمریکا برای تأمین امنیت صدور نفت، نفتکشها را اسکورت میکرد. با آسیب جدی به یکی از ناوهای آمریکایی، تهدید مینهای ایران برای همه آشکار شد. چنانکه تجربه بریتانیا در نبرد گالیپولی نشان میدهد، مینهای دریایی در آبهای کمعمق حتی برای ناوهای بزرگ تهدیدآمیز هستند و پاکسازی دریا پس از جنگ نیز سالها بهطول خواهد انجامید.
یکی از نقاط ضعف ارتش آمریکا توانایی در پاکسازی مینها میباشد. آمریکا 11 مینروب کهنه و فرسوده دارد که چهار فروند آنها در بحرین مستقر هستند. این کشتیها آسیبپذیر هستند و به اسکورت ناوهای جنگی نیاز دارند که موجب میشود در حین عملیات کشتیهای بیشتری در معرض خطر حمله قرار بگیرند.
آنتونی کوردزمن، از مرکز مطالعات بینالملل و راهبردی معتقد است استفاده هماهنگ ایران از زیردریاییها، موشکهای ضد کشتی و تهاجمات انبوه و گسترده با استفاده از قایقهای تندرو قادر است صدمات سنگینی به نیروی دریایی آمریکا و ناوگان تجاری منطقه وارد کند.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
عطسه انصارالله؛ ذات الریه بازار جهانی نفت
حملات به تاسیسات نفتی عربستان سعودی موجب شد خط لوله نفت شرق به غرب این کشور هدف قرار گیرد و پمپاژ نفت از طریق این خط لوله قطع شود. خط لوله ۱۲۰۰ کیلومتری "شرق به غرب"، یکی از خطوط مهم انتقال نفت عربستان است که ظرفیت انتقال حداقل ۵ میلیون بشکه نفت در روز را دارد (این میزان معادل حدود 50 درصد تولید نفت عربستان است). این بدان معنی است که در صورت استمرار اینگونه حملات و قطع پمپاژ نفت عربستان، تولید نفت این کشور در بلندمدت به طور جدی به چالش کشیده می شود و استراتژی امنیت عرضه انرژی که همواره مورد تاکید آمریکا و غرب بوده و عربستان در آن مهمترین نقش را بر عهده داشته، زیر سوال می رود.
عملیات پهپادی نیروهای یمنی علیه تاسیسات و تجهیزات نفتی سعودی که سحرگاه دیروز انجام شد در کنار حمله دو روز گذشته به نفتکشها در سواحل امارات که دو فروند آن متعلق به عربستان سعودی بوده سبب شد قیمت نفت در بازارهای جهانی در مدت کوتاهی بیش از دو دلار (حدود سه درصد) افزایش یابد بگونه ای که هر بشکه نفت برنت از مرز 71 دلار نیز فراتر رود. این میزان نوسان در قیمت نفت تنها در مدت دو روز تاییدی است بر این تحلیل که استمرار این حرکات طبعاً باعث نوسانهای بزرگ قیمتی در بازار بین المللی و حساس نفت خواهد شد.
افزایش قیمت نفت هر چند موجب ایجاد صرفه اقتصادی برای آمریکا در تولید نفت شیل می شود اما از طرف دیگر باعث بالا رفتن قیمت بنزین در آمریکا خواهد شد؛ امری که ترامپ به شدت از آن بیمناک است و می کوشد با حفظ تعادل در قیمت داخلی این فراورده کلیدی، افکار عمومی در ایالات متحده را برای انتخاب مجددش به عنوان رئیس جمهور آمریکا همچنان راضی نگه دارد.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
همه نخبگان کشور نیز در خدمت شما هستند. اگر دولت کارآمد باشد با تیتر یک سایت یا روزنامه نمیتواند زمینگیر شود و به محاق برود. زیرا همان ملتی که شما را برگزیدند شعور تحلیل ادامه مسیر را هم دارند. امروز و در شرایط فعلی و سخت کشور همه شما را میفهمند، کسی در حال حاضر از شما توسعه نمیخواهد. عقلانیت را با جسارت توأم کنید، در روشنفکری را ببندید و ۲۵ قلم کالای اساسی مورد نیاز ملت را برای پیشگیری از له شدن مستضعفین در اختیار دولت قرار دهید. این توقع زیادی از دولت نیست، زیرا دولت بزرگترین سرمایهدار کشور است. از تجربه گذشتگان استفاده کنید و تاریخ را مانند اصلاحطلبان ثبت نفرمایید. تا خاتمی رئیسجمهور بود میگفتند تدارکاتچی است، الان که سالها از آن گذشته است وی را منشأ تحول و جلوگیری از جنگ، ایجاد شوراهای اسلامی و... میدانند و این تعارضات با هم در اذهان مینشیند.
مشاهده کردید که این هفته که از لاک دفاعی بیرون آمدید، اروپا به چه تکاپویی افتاده است. وزیر خارجه امریکا فیالبداهه تغییر مسیر سفر میدهد. بیشتر کلمه تکراری مقامات امریکا عدم درگیری با ایران است. برای این سطح مبارزه برای تأمین منافع ملی به پیش بروید. همه ارکان کشور امروز در اختیار تدابیر شماست. همانگونه که در سیل اینگونه عمل کردند، در تحریم و دور زدن تحریم نیز در کنار شما هستند. اما مسئولیت محوری با دولت است.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
مناظره روحانی با رئیسجمهور!
دکتر عبدالله گنجی
هم رئیسجمهور محترم به خاطر دارند و هم نیروهای مؤمن به انقلاب اسلامی فراموش نکردهاند که ایشان در پنج سال اول مسئولیت چهها گفتند و چه انگشتهایی در چشم نظام کردند و چه ادبیات و کنایههایی را نسبت به مشروعیت نظام و وفاداران خط مقدم آن به زبان آوردند و...، اما از زمستان ۱۳۹۶ و تشدید جنگ روانی دشمن تا کنون بارها رئیسجمهور خواستار وحدت؛ همگرایی و اتحاد شدهاند تا بتوانیم هم مقابل دشمن بایستیم و هم با اجماع ملی مشکلات کشور را بهتر حل کنیم. نگارنده از مدعیان جدی عمل به توصیه رئیسجمهور بودهام و تلاش کردیم به آنچه مدنظر ایشان است عمل کنیم. اما هر از گاهی خود ایشان به میدان میآید و این قاعده را به هم میریزد و انسان نسبت به صدق مطالبه اولیه ایشان دچار بحران تحلیل میشود.
رئیس جمهور در دیدار رمضانیه با سران دو جناح کشور در پاسخگویی به مشکلات، از نبود وزارت بازرگانی تا نبود اختیارات گلایه کردند و حسرت عدم اجازه مواجهه با اوباما را خوردند و «نمیشود» و «نمیگذارند» را که در ادبیات دو رئیسجمهور قبلی هم دیده میشد به عنوان پاسخ برگزیدند و هیچگاه از «نمیتوانیم» استفاده نکردند.
گزاره «دولت اختیار ندارد» یا «بنده اختیار ندارم» بیشتر در حوزه نخبگی بازتاب دارد تا عوام و پیش از آنکه دیگری از آن آسیب ببیند خود ایشان زیر سؤال میرود. چرا؟
یادم هست در دهه ۶۰ در معیت یک فرمانده بسیج به یک حوزه مقاومت رفتیم. فرمانده از مسئول حوزه پرسید فلان مأموریت و فلان تدبیر را چه کردهاید؟ و طرف پاسخ داد: روزی ۱۰ لیتر بنزین به ما میدهد با این چه میشود کرد؟ و فرمانده پاسخ داد خیلی خب بفرمایید با همین ۱۰ لیتر بنزین چه کردهاید؟ الان داستان رئیسجمهور محترم ماست که با همین اختیاراتی که قبول دارید، چه کردهاید؟ اولین سؤالی که پرسیده میشود اینکه اگر اختیار ندارید چطور وارد میدان شدید؟ مگر نظام، ساختار و ملاحظات آن را نمیشناختید؟ شما که از روز اول انقلاب در مرکزیت نظام بودید و با روابط عرفی و ساختاری آن آشنا هستید، چرا این شناخت را در تصمیم خود برای حضور در میدان لحاظ نکردید؟
دومین مشکلی که ایجاد میکند رئیسجمهور را جهت مناظره مقابل خودش قرار میدهند و سؤال میشود: اگر شما علم به عدم اختیار داشتید و فرمودید «والله اگر مشکلات کشور قابل حل نبود نمیآمدم؟» و فرمودید «تمام مسئولیت مذاکرات با بنده است» و عکس و تیتر یک رسانههای کشور شد، چگونه باید تحلیل شود؟ انصافاً خواسته شما که مذاکره برای حل مسئله هستهای بود در نظام اجابت نشد؟ و گستردهترین مذاکرات تاریخ ایران را انجام ندادید؟ و بعد هم اعتراف نکردید اگر مقام معظم رهبری مانع نمیشدند، امتیازات بیشتری میدادید؟
آنقدر شما بر مذاکره بهعنوان تنها راهحل مسائل کشور تأکید کردید که گویی «مذاکره اسم رمز اداره کشور» است. اما باز از اینکه با اوباما در یک کادر قرار نگرفتید حسرت میخورید.
سوم اینکه اختیارات امروز سران قوا فراتر از قوانین و اختیارات معمول است. این عبارت را همسویان رئیسجمهور گفتند که: «اختیاراتی که آیتالله خامنهای به سران قوا داده اگر به چوب خشک میداد کاری انجام میگرفت».
چهارم: گیریم مذاکره را مانع شدند یا اجازه نمیدهند صهیونیستها را به رسمیت بشناسید، اما مردم نمیپذیرند که طرح و برنامه زندگی آنان در حوزه تولید، توزیع و خدمات و دیوانسالاری با دولت نیست. همین الان چطور اختیار یافتید قیمت مرغ تا ۹ هزار تومان پایین بیاید و شکر و خرما هم قیمت نزولی یابد؟ از همین اختیارات درباره مشکلات دیگر مردم استفاده کنید. چطور قبل از شروع تحریم امریکا در ۱۵ مرداد ۹۷ ارز به ۱۸ هزار تومان رسید، اما بعد از شروع عملی تحریم با همت دکتر همتی ارز کنترل شد؟ آیا اختیارات شما یا رئیس بانک مرکزی قبلی متفاوت بود یا بعد از حضور همتی اختیارات تغییر یافت؟ این مثال مهمی از نوع مدیران، توان، تلاش و خلاقیت آنهاست. امید است اگر در این ۶۰ روزی که به اروپا مهلت دادهاید نتیجهای حاصل نشد، دیگران یا دشمن را مقصر ندانید و سناریوهای بعدی را در آستین داشته باشید. اکنون همه ملت ایستادهاند و رنج گرانی را تحمل میکنند تا عزت و غرور ملی خود و نظام را حفظ کنند.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
پهپادهای انتحاری انصارالله برای آل سعود چه پیامی دارند؟
ارتش یمن روز سه شنبه با هفت پهپاد انتحاری تأسیسات حیاتی عربستان را هدف قرار داد. این عملیات بزرگ، در پاسخ به ادامه تجاوز و محاصره مردم یمن انجام شده است. اهمیت این حملات چیست؟
تقویت قدرت موشکی و پهپادی مقاومت یمن
دستیابی انصارالله به انوع موشک های بالستیک و پهپادهای مدرن و حتی سکوهای پرتاب موشک حرفه ای باعث شده است تا امنیت عربستان و امارات مورد تهدید جدی قرار بگیرد. تاکنون ده ها بار مواضع مهم و راهبردی عربستان از جمله کاخ الیمامه در ریاض مورد هدف موشک های انصارالله قرار گرفته است. اما در مقابل ائتلاف سعودی در باتلاق یمن گرفتار شده و بارها برخی خبرهای سری که به صورت اتفاقی منتشر شده نشان دهنده تقاضای ولیعهد سعودی از مقامات غربی برای پیدا کردن راهی جهت خروج از بحران یمن بوده است. در واقع در عرصه نظامی انصارالله با رونمایی از موشک های زلزال، برکان، قاهر، توشکا و بدر و چند نوع موشک دیگر توانست تا تغییراتی استراتژیک در عرصه میدانی ایجاد کند. علاوه بر موشک، پهپادهای مدرن نیز به مهمترین دستاوردهای نظامی انصارالله یمن تبدیل شده اند. زمانی که «عبدالملک بدرالدین الحوثی» دبیرکل جنبش انصارالله یمن در بهمن ماه سال 95 اعلام کرد که این جنبش به زودی کار ساخت پهپاد را آغاز خواهد کرد، برخی آن را دور از ذهن و بیشتر شعار قلمداد کردند اما در کمتر از یک سال، نخستین پهپاد ساخت یمن با نام «هدهد1» ساخته شد. پس از آن نیز رهبر انصارالله وعده ارتقای توان پهپادی یمن را داد.
ضربه بزرگ به آل سعود
حملات پهپادی به تاسیسات نفتی عربستان موجب شد خط لوله نفت شرق به غرب این کشور هدف قرار گیرد و پمپاژ نفت از طریق این خط لوله قطع شود. این بدان معنی است که در صورت استمرار اینگونه حملات استراتژی امنیت عرضه انرژی که همواره مورد تاکید آمریکا و غرب بوده و عربستان در آن مهمترین نقش را بر عهده داشته، زیر سوال می رود. علاوه بر این حمله پهپادی یمن به شدت بر بازار بورس عربستان تاثیر گذاشت. شاخص اصلی بورس عربستان 2 درصد کاهش یافت و خسارتی بالغ بر حداقل 31میلیارد دلار بر سهام آن وارد شد. از سوی دیگر یک رسانه معارض سعودی، به یک برگ سند داخلی وزارت دفاع عربستان دست یافته که حاکی از وحشت نظامیان این کشور از حملات انفجاری اخیر در تأسیسات نفتی است.
این که هفت پهباد بیش از 700 کیلومتر را در آسمان عربستان طی کنند و به قلب این کشور و نزدیکی پایتخت - ریاض- برسند و لوله های انتقال نفت، از شرق به غرب کشور، را هدف قرار دهند فی النفسه دستاوردی است که نگرانی های زیاد و درس های مهمی برای متجاوزان به همراه دارد. آل سعود دریافته که نه فقط در یمن و مرزها بلکه در عمق عربستان هم امنیت ندارد.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
ابطحی: در مقابل تهدیدهای دشمن پشت سر رهبر هستم
محمدعلی ابطحی با اشاره به دیدار پریروز مسئولان با رهبر معظم انقلاب گفت: در برابر تهدیدات پشت سر رهبر هستم.
این فعال اصلاحطلب میگوید: دیدار رمضانی رهبری معظم با مسئولان نظام و دستاندرکاران حکومت، امسال در شرایط پر هیاهو و در اوج رجزخوانی آمریکا و توجه همه دنیا به ایران بسیار مهم بود.
اعلام تصمیمات نظام در مورد مسائل اقتصادی به خصوص بخش پایانی آن که در مورد آمریکا و عدم مذاکره و نبود جنگ اعلام نظر کردند در این وضع سخت میتواند در داخل و خارج تکلیف همه را روشن کند و از سردرگمی و بلاتکلیفی و انتظار و ترس بیرون آورد.
من امسال از دعوت به این جلسه خوشحالتر از دفعات پیش بودم تا روشن شود در برابر تهدیدات سنگین دشمنان ایران پشت سر رهبر کشورم هستم و از هیاهوی خشونتآفرین و جنگی ضد ایرانی آمریکا و ترامپ و همپیمانان منطقهایشان نفرت دارم.
بعد از سالها به لطف یکی از اعضای دفتر ایشان رفتم جلو و از نزدیک سلام و احوالپرسی کردم و ایشان به رسم قدیم ابراز لطف کردند.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
همان تکرار میکنم خاتمی و فتنه موسوی بس نبود؟!
الیاس حضرتی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در نطقی در صحن علنی مجلس خواستار رفع حصر موسوی و ممنوعالتصویری خاتمی شده است. او میگوید: «باید رفع حصر را آنی حل کنند، ممنوعالتصویری و محدودیتهای آقای خاتمی را به عنوان سیاستمداری که تلاش دارد کمک کند، رفع کنند. اگر آقای خاتمی الان کمک نکند، چه زمانی میتواند کمک کند؟ نظام میخواهد خود را از همه نیروهای دلسوزی که ۱۰ سال است در حصر هستند، اما پیام میدهند که «ای مردم، دوستان، طرفداران در صحنه باشید و کمک کنید»، محروم کند؟ آخرین پیامی که از آقای موسوی آمده، این است: آقای روحانی حوصله کن، از رهبری فاصله نگیر...»
آنچه حضرتی میگوید بیشتر شبیه یک طنز است؛ محصورین فتنه و کمک به نظام؟! همانهایی که کشور را تا لبه پرتگاه جنگ داخلی بردند و هیچ توصیهای را نپذیرفتند و راههای قانونی را کنار گذاشتند و حمایتهای معاندین نظام حتی صهیونیستها را پس نزدند و ...؟! این افراد همه کمکی که میتوانند به کشور کنند، این است که در همان حصر بمانند و باز با جاهطلبیهای شخصی کشور را به آشوب نکشند. کمک خاتمی همان «تکرار میکنم» میکنم بود که نتایجش را اکنون در اوضاع معیشتیمان میبینیم! کمک خاتمی الان دولت را در دست دارد و مجلس و شوراها را و کارآمدیشان پیش روی ملت است. کمک موسوی هم سال ۸۸ کف خیابان بود و آبرو و اعتبار کشور را حراج زد و نتیجهاش جسارت بیشتر دشمنان بر ایران و تشدید تحریمها بود. همین کمکها بس نبود؟!
نکته جالب توجه آنکه گرچه حضرتی سعی میکند چهره وطن دوستانه و ولایتمدارانه از موسوی ترسیم کند، اما دختر میرحسین موسوی در توئیتی نوشته که «صحبت اخیر یکی از نمایندگان، نقل قول دروغ از جانب محصورین در رابطه با پیغامی برای رئیس جمهور -که هرگز فرستاده نشده است - جای تأسف و تذکر و تأمل بسیار دارد...»
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
98- پرسمان(3).doc
104.4K
نسخه word
پرسمان سیاسی(3)
1- نسبت ناکارامدی مدیران اقتصادی در بروز و تشدید وضعیت نامناسب اقتصادی در شرایط جنگ اقتصادی
2- حمله به تاسیسات نفتی بندر الفجیره امارات را چگونه باید تحلیل کرد
3- عملیات پهبادی انصارالله علیه تاسییات نفتی عربستان
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
98- پرسمان_3_.pdf
627.2K
نسخه pdf
پرسمان سیاسی(3)
1- نسبت ناکارامدی مدیران اقتصادی در بروز و تشدید وضعیت نامناسب اقتصادی در شرایط جنگ اقتصادی
2- حمله به تاسیسات نفتی بندر الفجیره امارات را چگونه باید تحلیل کرد
3- عملیات پهبادی انصارالله علیه تاسییات نفتی عربستان
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
🔴 در خصوص موضع گیری اخیر پوتین
🔻 آیا پوتین علیه ایران موضع گیری کرده است؟
در پی تصمیم جدید ایران در تعلیق عمل به بعضی از بندهای برجام، بعضی از سایت ها و شبکه های اجتماعی فارسی اینگونه گزارش داده اند که پوتین هم علیه ایران موضع گیری کرده است. اما اگر به زیرنویس گفته های پوتین به زبان انگلیسی مراجعه شود، مشخص می گردد که در ترجمه و بازتاب فارسی آن شیطنت شده است.
پوتین به صراحت، خروج آمریکا از برجام را عامل اصلی بحران اخیر معرفی کرده و خطاب به طرف اروپایی می گوید که " ممکن است ناراحت شوید اما از زبان دیپلماتیک خارج شده و به صراحت می گویم: آمریکا از برجام خارج شده و این معاهده در حال فروپاشی است و دولت های اروپایی نمی توانند هیچ کاری برای حفظ آن بکنند و به مجرد اینکه ایران در پاسخ، اولین گام ها را برمی دارد؛ همه آمریکا را فراموش کرده وایران را مسئول معرفی می کنند".
پوتین در نهایت خطاب به اروپایی ها می گوید که "روسیه، آتش نشان نیست و ما نمی توانیم هر مشکلی را حل کنیم".
این گفته پوتین پشت کردن به ایران نیست بلکه پاسخی منفی به اروپایی ها است که خواستار فشار روسیه بر ایران برای پذیرش خواسته های ترامپ شده بودند.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
بالا گرفتن منازعه در آمریکا
این روزها وضعیت درون آمریکا به شدت متلاطم نشان داده میشود؛ هر چند برخی معتقدند این وضعیت خودساخته و طراحی شده است؛ به اعتقاد این گروه در دوره کنونی، پارادایم حاکم بر سیاست خارجی ایالات متحده، بر اساس شهر آشوب و محوریت نقش بازیگر دیوانه شکل گرفته که ابهام و پیچیدگی قابل توجهی دارد. بر همین مبنا است که ترامپ، بولتون و پمپئو با نگارش توئیتهای بعضاً متناقض، بر این ابهام افزوده و بر اساس آن عمل میکنند.
اما نشانههای دیگر گویای آن است که فضای به هم ریخته درون آمریکا بر سر نحوه مواجهه با جمهوری اسلامی ایران کاملاً جدی به نظر میرسد. نقطه اوج این وضعیت در اختلافات پیشآمده بین ترامپ و مشاور امنیت ملی او، یعنی جان بولتون پدید آمده که برخی رسانهها از برکناری وی در روزهای آینده خبر میدهند. نخستین نشانههای عزم جدی ترامپ برای برکناری بولتون از سمتش روز سهشنبه جاری مشخص شد، زمانی که «نیویورکتایمز» از طرح ارائه شده از سوی وزارت دفاع(پنتاگون) مبنی بر اعزام بیش از ۱۲۰ هزار نیرو به خاورمیانه با حمایت بولتون خبر داد؛ اما ساعاتی بعد ترامپ با جعلی خواندن این خبر آب سردی بر پیکر ایدههای مشاور امنیت ملیاش ریخت. دونالد ترامپ با صراحت گزارش اختصاصی «نیویورکتایمز» درباره اعزام نیرو به خاورمیانه را تکذیب کرد و در این راستا گفت: «فکر میکنم این خبر جعلی است»؛ حالا نشریه «نشنالاینترست» براساس دادههایی که به تازگی برخی مقامات دولتی در اختیار خبرنگارش قرار دادهاند، در اینباره نوشته است: «شواهد نشان میدهد ترامپ برای برکناری بولتون خیز برداشته و انگار قصد دارد داگلاس مک گروگور، فرمانده نظامی پیشین و بازنشسته ارتش را به عنوان جانشین او برگزیند.»
با این حال، این همه ماجرا نیست؛ در ادامه مخالفتهای داخلی در آمریکا با تشدید تنشآفرینیهای این کشور با ایران در منطقه غرب آسیا، برخی رسانههای آمریکایی هم تشدید تدابیر نظامی آمریکاییها در منطقه را رد کردهاند. در اینکه ایران برای هر بازیگر سیاسی در نظام بینالملل، بسیار متفاوت به نظر میرسد، جای تردیدی وجود ندارد؛ با این حال معلوم است منازعات سیاسی در این زمینه باید در آمریکا شدت یابد و کنشگران سیاسی و امنیتی را متوجه کند که نمیتوان با ایران از دریچه تهدید وارد شد.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
حضرت آیتالله خامنهای: «مقاومت در عرصهی اقتصادی یعنی ساخت اقتصادی داخل و پایهریزیها را محکم کردن، مسائل را پیگیری کردن. یکی از مشکلات کار ما پیگیری نکردن است، یک موضوعی را خوب شروع میکنیم، یک مقداری حرکت میکنیم بعد یواشیواش رها میشود.»
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج