فساد اخلاقی، مواد مخدر و مشروبات الکلی3 مشکل بزرگ بین نیروهای مسلح آمریکا
فرمانده یگان ویژه نیروی دریایی آمریکا در خصوص شیوع رسواییهای اخلاقی از جمله آزار جنسی و مصرف مواد مخدر در میان نیروهای این یگان هشدار داد.
هفته گذشته بود که سیانان به نقل از وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد یگان «سندیگو» متشکل از تفنگداران دریایی ارتش را به خاطر بینظمی، رفتارهای نامناسب و مصرف الکل از عراق خارج میکند.
در این نامه که «سی ان ان» میگوید نسخهای از آن به دستش رسیده فاش شده که، وی به فرماندهان یگان ویژه نیروی دریایی آمریکا دستور داده است تا در خصوص چگونگی تضمین پایبندی نیروها به استانداردهای اخلاقی پیشنهاداتی را ارائه دهند.احتمال میرود که این نامه در واکنش به انتشار برخی اخبار شرمآوری بوده باشد مبنی بر اینکه کل جوخه یگان ویژه نیروی دریایی آمریکا که در عراق مستقر بودند، بعد از اتهاماتی مبنی بر نوشیدن مشروبات الکلی در حین انجام وظیفه، به «سان دیهگو» احضار شدند.
طبق گزارشهای منتشر شده، جوخه مستقر در عراق همچنین به آزار جنسی نیز متهم شدهاند
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
نایبرئیسمجلس: اختیار این دولت از همه دولت های پیشین بیشتر است.
عبدالرضا مصری نائب رئیسدوم مجلس شورای اسلامی مهمان این هفته برنامه دست خط بود. وی در بخشی از این برنامه در پاسخ به سؤالی درخصوص اختیارات اجرایی دولت و اینکه گفته میشود اختیارات دولت 25 درصد است، اظهار داشت: چه اختیاراتی ندارند؟ از ابتدای انقلاب تاکنون در این 40 سال هیچ دولتی حتی دولتی که مقام معظم رهبری رئیسجمهور آن بود، اینجور اختیاری نداشته که فراقوهای و فراقانونی سه رئیسقوه آنجا جمع شوند [شورای عالی هماهنگی اقتصادی] و جالب است که برای اولین بار است که هر مجوزی این سه سران میدهند، حق نظارت از دستگاههای نظارتی هم سلب میشود.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
آمریکاییها از تاریخ درس نمیگیرند!
وقتی دونالد ترامپ حکم خروج آمریکا از برجام را امضا کرد و از آغاز فشار حداکثری به ایران خبر داد! نمیدانست یک سال بعد چنین شرایط بغرنجی را در برابر ایران تجربه کند! رئیسجمهور آمریکا در این رؤیا به سر میبرد که با خروج از برجام هم فشارها را افزایش میدهد و هم محدودیتهای هستهای ایران را با کمک اروپایی حفظ میکند، هرگز به ذهنش خطور نمیکرد یک سال بعد تهران هم گامهای خود را برای کاهش محدودیتهای هستهای آغاز میکند و عزم خود را برای پایان دادن به اجرای یکجانبه برجام به نمایش میگذارد و هم فشارهای آمریکا اثر خود را از دست داده و هم اقتصاد ایران در مسیر ثبات قرار میگیرد.
ترامپ بیتردید در خیالاتش هم نمیگنجید که همه تلاشش برای تحت فشار قرار دادن ایران با طرح موضوع حمله نظامی و جنگ روانی فرستادن ناو جنگی به منطقه، به لنگر انداختن ناو «آبراهام لینکلن» در خارج از خلیجفارس از ترس واکنش ایران و سرنگون شدن پهپاد جاسوسی فوق پیشرفته «گلوبال هاوک» به محض ورود به حریم هوایی ایران منتهی شود! و تلاشش برای ایجاد ائتلاف نظامی در خلیجفارس چنین فاجعهبار شکست بخورد! اما یک پیشبینی آمریکا کاملاً منطبق با واقعیت بود و آن، همراهی کشورهای اروپا در پیش بردن سیاستهای ضد ایرانیاش بود. اروپاییها پس از خروج آمریکا با لفاظیها و وقتکشیهای خود به مدت یک سال سیاست حفظ محدودیتها همراه با افزایش فشار را پیش بردند و حالا هم که ایران به صبر استراتژیک خود پایان داده، «مذاکره برای مذاکره و اقدامات خبیثانه» را در پیش گرفتهاند تا با خرید زمان بیشتر و با آمد و شدهای دیپلماتیک ترامپ را به اهدافش نزدیک کنند! اما زهی خیال باطل.
گویا آمریکاییها و دوستان اروپاییاش از تاریخ درس نمیگیرند و یادشان نمیماند که ایران جنگ هشت ساله و فتنه هشت ماهه را پشت سر گذاشت، از پاسخهای قدرتمندانه به راهزنی دریایی انگلیسیها درس نمیگیرند و اصرار دارند شکستهای خود در مقابل ملت ایران را مدام تکرار کنند!
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
ظرافت در تحلیل تحریم ظریف
تحریم آقای ظریف از سوی آمریکا و تحلیلهای پیرامونی آن همچنان سوژه روز جامعه نخبگی و رسانهای و به تبع آنها مردم کوچه و بازار است. صنوف مختلف مردمی، رسانهای و جریانهای سیاسی هر یک با دیدگاه خاص خود به تحلیل چرایی آن و چگونگی مواجهه با آمریکا میپردازند. همانند غالب موضوعات سیاسی، در تحلیل این موضوع نیز دو دیدگاه خُرد و واکنشی دو جریان عمده کشور در نقد سیاستورزی یکدیگر دیده میشود؛ دیدگاهی که ضمن تقبیح اساس اعتماد به آمریکا، این تحریم و شکست مذاکرات و تعلیق برجام را محصول اعتماد از سوی جریانی میداند که دلداده مذاکره و نزدیکی به غرب است و نظرگاه دوم که در واکنش به دیدگاه پیشین صورتبندی میشود، اتفاقاً زمینه شکست مذاکره و تحریم دیپلماسی را در رفتار و نحوه موضعگیری مخالفان دولت و آنچه دیدگاه دلواپسان مینامد، جستوجو میکند. این در حالی است که ایراد اصولی این نوشته به دو دیدگاه گذشته در خُردنگری آنها به سیاست کلان است و آن، دعوایی به بزرگی تضاد ایدئولوژیک بین اسلام و لیبرال دموکراسی غربی با قدمتی چهل ساله از بدو انقلاب اسلامی تا الآن است که به مرور به ساحت منافع راهبردی در منطقه و صحنه بینالملل هم کشیده و عمق بیشتری یافته است.
بر اساس این، تحریم وزیر امور خارجهای که با وجود پارهای نقدها و نظرها درباره رویکردهای تاکتیکیاش، عملکردی قابل قبول در حوزه دیپلماسی و پیش بردن سیاستهای کشور و دفاع از راهبردهای انقلابی داشته، دیر یا زود با شکستهای آمریکا متصور بود. پس توپ در زمین آمریکاست و نباید تحلیل تحریم وزیر خارجه کشورمان مایه اختلاف داخلی بیهودهای شود که دشمن میخواهد.
تحریم ظریف در وهله اول، نشانه عجز، سرگردانی و زمختی سیاست اعمال فشار حداکثری و عصبانیت حاصل از شکست تقاضاهای آمریکا از ایران و شخص وزیر به صورت علنی و نهانی برای مذاکره است و در وهله دوم، آشکارسازی دقیق برای سیاستها و رفتارهای دوگانه و ریاکارانه رئیسجمهوری است که همزمان با درخواست مذاکره، متولی مذاکره و دیپلماسی را تحریم میکند و در آخر، نشانهای از درستی راه مقاومت و ضرورت تداوم دیپلماسی مبتنی بر ایستادگی در برابر آمریکاست.
فهم مزایای تحریم ظریف در نگاه کلان و تبدیل آن به عاملی برای وحدت ملی سیاست ظریف جمهوری اسلامی است که در مصاف بزرگ با غرب مشت دشمن را باز میکند.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
تابستان آرام
دشمنان نظام اسلامی پس از ناکامی در نقشههای گوناگونی که برای مقابله با نظام اسلامی و ملت بزرگ ایران کشیده بودند، با طراحی سناریوهای پیچیده، تابستان ۱۳۹۷ را تابستانی داغ برای ایران پیشبینی کرده بودند و به خیال واهی خود حضور در جشن کریسمس را در ایران انتظار میکشیدند!
با همه توطئهها علیه ملت ایران و اعمال تحریمهای بیسابقه علیه کشورمان برای ایجاد نارضایتی اجتماعی و... تابستان ۹۷ تمام شد و روسیاهی پروژه تابستان داغ برای «تیم ترامپ، پمپئو و هاسپل (رئیس سیا)» و اوباشی در حد ربع پهلوی و حکام مرتجع منطقهای، مانند آلسعود ماند.
اکنون که در تابستان 1398 قرار داریم، با تدبیر مسئولان نظام اسلامی و حمایتهای مردمی، ایران اسلامی تابستانی آرام را پشت سر میگذارد. نشانههای آرامش را میتوان به راحتی در فضای حقیقی و مجازی مشاهده کرد.
ادامه یافتن بیاعتنایی مردم به فراخوانها و انتشار اخبار کذب برای ایجاد نارضایتی در سطح جامعه در کنار مدیریت و ایجاد ثبات بازار ارز و سکه و بهبود یافتن شاخصهای اقتصادی، اندک امید جریانهای ضد انقلاب را به یأس مطلق بدل کرده است.
مردم فهیم ایران اسلامی با درک شرایط موجود و مشکلات فرارو، همراهی خوبی را با اصل نظام دارند و مسئولان به برکت دل بریدن از بیگانگان و کار مداوم، کشور را در مسیر جوشیدن از درون و موفقیتهای بیشتر قرار دادند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی این پیشبینی را در 1397/4/24 در هنگام تلاطم بازار و شرایط نامتعادل ارزی در نشستی که رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت حضور داشتند، کرده بودند. ایشان با تأکید بر توانایی کشور برای عبور از مشکلات اقتصادی با برخورداری از روحیه انقلابی و مجاهدت، کار و تلاش شبانهروزیِ مسئولان و همکاری و همراهی آحاد مردم، شرایط و الزامات استمرار پیشرفت و حرکت پرشتاب به سمت اهداف را بیان کردند و به مسئولان حاضر در جلسه گفتند: «اگر مردم احساس کنند که شما تلاش میکنید و شب و روز نمیشناسید به نفعتان شعار خواهند داد و مردم باید احساس کنند دارد کار می شود.» البته این آغاز راه است و مسئولان باید با شتاببخشی به اقدامات مفید و اثربخش آرامش بیشتر اقتصادی را برای جامعه به ارمغان بیاورند.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
ثمره مقاومت
رهبر جنبش انصارالله خطاب به سران اماراتی میگوید به وعده خود درباره خروج از یمن عمل کنند؛ در غیر اینصورت اوضاع برای این کشور خطرناک خواهد شد و منافع اقتصادیاش به خطر خواهد افتاد. «سید عبدالملک الحوثی» به رژیم سعودی توصیه میکند به دلیل منفعت خود و مصلحت منطقه از دامن زدن به ناامنیها پرهیز کند. او به شاهزاده جاهطلب سعودی هشدار میدهد در صورت ادامه جنگ و تجاوزات، پاسخ یمن گستردهتر از آنچه فکرش را میکند، خواهد بود. او به آمریکاییها نیز اخطار میدهد اگر کشورهای تحت قیمومیتش را مجاب به پایان جنایت علیه ملت یمن نکند، دوستان کاخ سفید ضربات مهلکی خواند خورد و اعتبار آمریکا بیش از پیش از بین خواهد رفت.
خواندن این جملات یک نکته و سؤال را در ذهن هر خواننده ایجاد میکند که براساس کدام معیار و کدام ابزار و به پشتوانه کدام توانایی رهبر کشور یمن، که سالهای متمادی حیاط خلوت رژیم سعودی بوده و اجازه پیشرفت به آن داده نمیشد! کشوری که سالهاست عنوان فقیرترین کشور عربی را در کنار نام خود میدید!، امروز نه تنها عربستان با همه تمول و حامیان غربیاش را چنین با صراحت مورد خطاب قرار میدهد و به پادشاهان سعودی که خیال میکنند رهبر کشورهای عربیاند هشدار میدهد، بلکه رهبران امارات را تهدید میکند و به سران کاخ سفید امر و نهی میکند؟! پرسشی که پاسخ آن را باید در معجزه برگزیدن مسیر مقاومت و ایجاد قدرت بازدارنده جستوجو کرد. کشور یمن از وقتی چنین قدرت و جسارتی یافت که تصمیم گرفت به جای کشوری تحت ظلم با رهبران دستنشانده، کشوری باشد که در برابر ظالم بایستد. یمن با انتخاب راه مقاومت و دستیابی به قدرت پاسخگویی با اتکا به توان داخلی و جوانان کشورش از کشوری که حرفی برای گفتن نداشت و تنها خواستههای شاهان سعودی را انجام میداد به ملتی تبدیل شد که میتواند هر قدرتی را تهدید و هر متجاوزی را تحقیر کند!
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
شاهکلید پرونده مرگ آمانو در دست کیست؟
حدود یک سال پیش از مرگ «یوکیو آمانو» اتفاقی رخ داد که نمیتواند با مرگ وی و به عبارت بهتر، تصمیم دستگاههای اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونیستی در زمینه حذف مدیر کل آژانس بیارتباط باشد. اواخر اردیبهشت ماه سال گذشته و در بحبوحه منازعات بینالمللی بر سر خروج یکجانبه آمریکا از برجام، شاهد انتشار خبر استعفای ناگهانی مسئول پروندههای بازرسی آژانس بینالمللی انرژی اتمی بودیم. «ترو واریورانتا» که یک دیپلمات فنلاندی محسوب میشود، معاون سابق دبیرکل آژانس و رئیس اداره پادمانهای بینالمللی آژانس بوده است. اعلام استعفای واریورانتا همزمان با اعمال فشارهای مخفی و آشکار رژیم صهیونیستی بر آژانس در زمینه طرح مطالعات ادعایی جدید بوده است. در آن زمان، آمانو و دیگر مقامات ارشد آژانس، در عرض کمتر از ۲۴ ساعت با این استعفا موافقت کردند و اجازه رسانهای شدن دلایل آن را ندادند. ترو واریورانتا از زمان استعفای خود تا کنون، از ترس حذف فیزیکی از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی سخنی در زمینه دلایل این موضوع بیان نکرده است! اما بیتردید شاهکلید پرونده مرگ آمانو، در دست این دیپلمات فنلاندی است.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
حضرت آیتالله خامنهای: «همانند شهید بابایی دلها را به هم نزدیک کنید؛ درون را پاک کنید؛ عمل را خالص کنید؛ برای خدا کار کنید؛ آن وقت خدای متعال برکت خواهد داد. عباس بابایی یک انسان واقعاٌ مؤمن و پرهیزگار و صادق بود.» ۱۳۸۳/۱۰/۲۳
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
صدای واحد مقاومت از دیدار ظریف - سلیمانی
سردار قاسم سلیمانی با لباس رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در محل وزارت امور خارجه حاضر شد و با ظریف دیدار کرد.
به گزارش فارس، صبح دیروز سردار قاسم سلیمانی - طبق روال برنامه هفتگی - با لباس رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در محل وزارت امور خارجه حاضر شد و با ظریف دیدار کرد. سلیمانی در این دیدار ضمن خداقوت به ظریف، اقدام امریکا در خصوص تحریم وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران را جنونآمیز و نشانه شکست قطعی کاخ سفید دانست. وی در ادامه خطاب به وزیر امور خارجه افزود: این اقدام امریکا ثابت کرد که جنابعالی بهعنوان مسئول سیاست خارجی کشور، تأثیری عمیق بر افکار عمومی و بهویژه مردم امریکا نسبت به جهالت رهبران این کشور دارید.
سردار قاسم سلیمانی دفاع از منافع ملی و صداقت در بیان را از خصوصیات ویژه آقای ظریف دانست و افزود: به شما تبریک میگویم که به دلیل انتساب به رهبر معظم، حکیم و فرزانه عالم اسلام و جهان، مورد غضب و دشمنی امریکا قرارگرفتهاید.
معیار:
این درست است که انتقادات زیادی به عملکرد دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران در خصوص مذاکرات برجام وجود دارد و متاسفانه تضمین های لازم از طرف های مقابل اخذ شده است و حتی شروط رهبر معظم انقلاب اسلامی قبل از امضای برجام نیز توسط مذاکره کنندگان به طور شایسته و بایسته رعایت نگردید؛ اما با همه این اوصاف ملت ایران و مقامات جمهوری اسلامی ایران باید در خصوص تحریم وزیر امور خارجه کشورمان موضع واحد در محکومیت این امر اتخاذ نمایند.
لذا دیدارهایی از این دست شایسته تقدیر است منتها باید مراقب سوء استفاده جریانات سازشکار بود و از هر گونه اغراق گویی نسبت به دستگاه دیپلماسی خودداری نمود. ( چنانکه اقای روحانی ایشان را مجتهد سیاسی نامید)
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
انتقاد رئیس دستگاه قضا از عملکرد وزیر ارتباطات
حجتالاسلام والمسلمین رئیسی در نشست اخیر شورای عالی فضای مجازی بار دیگر نسبت به عملکرد محمدجواد آذریجهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات انتقاد کرده است. وی خطاب به جهرمی گفته است شما درباره وعدههایی که نسبت به برخورد با تلگرام دادهاید، هیچ کاری نکردهاید! رئیس قوه قضائیه گفته است شما در جایی گفتهاید که «اینها میخواهند به دست من تلگرام توقیف شود که این امر محالی است.» جهرمی در واکنش به اظهارات آقای رئیسی مدعی شده است، اگر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) برای انتقال و معرفی شبکههای اجتماعی جدید فعال شود، ما نیز به آنها کمک میکنیم. ادعاهایی هم که درباره من نقل شده، صحت ندارد. گفتنی است، در این نشست به جهرمی گفته شده است شما مسئول فضای ارتباطات و مخابرات کشور هستید و باید در این زمینه اقدام کنید.
◄ یک پایگاه عبریزبان اعلام کرد، امارات و عربستان تماسهای مخفیانه خود با ایران را افزایش دادهاند و ولیعهد سعودی بهطور جدی در حال بررسی گفتوگو با تهران است. در همین راستا، وزیر حج عربستان ضمن استقبال از برقراری دوباره عمره مفرده، از پیگیری ریاض برای بازگشایی دفتر حافظ منافع ایران خبر داد. نکته قابل توجه در زمینه همه این رویدادها این است که این وقایع طی چند روز و پشت سر هم به صورت سلسلهوار روی داد که نشاندهنده وجود یک برنامه مشخص در قبال تغییر رویکرد عربستان و امارات در برابر ایران است
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
کاریکاتور/ بمب افکنهای آمریکا که پر سر و صدا آمدند، یواشکی رفتند
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
15-05-98.doc
409.6K
نسخه word
نشریه الکترونیکی هدایت/شماره9
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
15-05-98.pdf
591.7K
نسخه pdf
نشریه الکترونیکی هدایت/شماره9
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
#تماس_های_مشکوک
🔴 جناب روحانی مشترک مورد نظر همان #پلیس_بد است‼️
🔹 گویا دیشب دوباره جناب #روحانی و #مکرون گفتگوی تلفنی داشتهاند و مقرر کردهاند تا کارشناسان و مسئولان ایرانی و فرانسوی برای رسیدن به راهکارهای مناسب در مسائل و موضوعات گوناگون منطقهای و بین المللی با یکدیگر رایزنی و گفتگو کنند؛ بنظر میرسد آمریکاییها بجای گفتگوی مستقیم و ارسال پیام از طریق میانجیها، به #گفتگوهای_نیابتی روی آوردهاند
🔸 سریال تماس ها و اصرار برای ماندن ایران در برجام از سوی فرانسه که در تاریخ مذاکرات هسته ای مشهور به #پلیس_بد میباشد بسیار مشکوک و از جنبه های مختلف قابل ارزیابی است اما خواندن مصاحبه ماکرون با فرانس ۲۴ میتواند پاسخ به این سوال را آسان تر سازد که چرا پلیس بد این روزها با گریم دیپلماتیک دلسوز ایرانیان شده است؟! پشت پرده تماس ها چیست؟
🔴 ماکرون در گفتوگو با فرانس۲۴ (مهر۹۷) با تاکید بر #اشتراکات_راهبردی با آمریکا علیه ایران میگوید: «درباره #مهار_ایران با آمریکا اتفاق نظرداریم ما با آمریکا درمورد شیوه رفتار با ایران اختلاف نظر داریم.»
🔹 وقتی مجری از ماکرون میپرسد که آیا باید گفت ترامپ حق دارد که لحن خود را دربرابر ایران تشدید کرده است؟ ماکرون در پاسخ میگوید: در وهله اول باید گفت برخورد با ایران واقعا مشکل است. احاطه کردن ایران با یک سیاست الزامآور، همان چیزی است که من از زمان به دست گرفتن ریاستجمهوری بر آن تاکید دارم!
🔻برای من راهبرد با ایران بر چهار مبنا است:
1️⃣ حفظ توافق هستهای
2️⃣ توان #مدیریت فعالیت هستهای ایران پس از سال ۲۰۲۵ (پایان برجام)
3️⃣ نظارت و کنترل فعالیت #موشک_های بالستیکی ایران
4️⃣ توان مقابله با #نفوذ ایران در منطقه
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
ساکت نباشیم !
در خبرها آمده است ۲ هزار نفر از اساتید دانشگاهها طی نامهای به رئیس جمهور و وزیر خارجه از آنها خواسته اند تبعات اعتماد به آمریکا در فرجام برجام را برای مردم تشریح نماید؛ به نظرم کار خوبی است، هرچند آحاد جامعه با تمام وجود تبعات اعتماد به آمریکا را درک نموده اند.
کاش همین اساتید و سایر مجموعه های فعال در عرصه های اجتماعی و سیاسی و اقتصادی مانند اصناف، اتحادیه ها و تشکل های دانشجویی نامه و طوماری هم در حمایت از دستگاه قضایی برای مبارزه با مفاسد اقتصادی منتشر نمایند و وظایف سایر دستگاهها از جمله دولت و مجلس را در این زمینه یادآور شوند.
همراهی افکار عمومی در مبارزه با مفسدان اقتصادی برای مقابله با نعره های کانون های قدرت و ثروت، ضرورتی انکار ناپذیر است.🇮🇷
قاسم حبیب زاده
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
عذرخواهی رئیس کل بانک مرکزی از رهبر معظم انقلاب!
رئیس کل بانک مرکزی گفت: مقام معظم رهبری و رئیسجمهور از عملکرد ما رضایت دارند، اما این کافی نیست و مشکلات ادامه دارد و کارهای مهم دیگری مانده که باید انجام دهیم. اینطور نیست که برای مدیریت بازار فقط ارز وارد بازار کنیم. وی افزود: بعد از اینکه قرار شد به بانک مرکزی بروم، از آقا عذرخواهی کردم که قبل از رفتن به چین وقت شما را گرفتم، ولی نتوانستهام رهنمودهای شما را اجرا کنم. ایشان فرمودند: «اشکال ندارد و همین جا (در بانک مرکزی) موفق کار کنید.» برخی میگویند دوست داشتید وارد بانک مرکزی شوید؟ این چه دوست داشتنی است؟ شش ماه اول سال من اصلاً شبها خوابم نمیبرد؛ ساعت ٢ نصف شب بلند میشدم و میگفتم چه کار باید بکنم؟ دوست داشتم کاری برای کشورم انجام دهم و مردم احساس رضایت کنند.
◄ قوه قضائیه در حالی بررسی پرونده مسئولان سابق بانک مرکزی را به عنوان متهمان ارزی کلید زده است که ابهاماتی جدی نسبت به این مسئله در افکار عمومی وجود دارد. چهاردهم مرداد ماه سال گذشته محسنی اژهای، سخنگوی وقت قوه قضائیه گفت: در راستای مبارزه با مفاسد اقتصادی، معاون ارزی بانک مرکزی بازداشت و به زندان منتقل شده است؛ اما امروز زوایای جدید منتشر شده از این پرونده بیانگر آن است که حلقه مفقوده بزرگ این پرونده، متهم ردیف اول آن «سالار آقاخانی» است که در اسفند ۹۶ بازداشت و سپس با قرار وثیقه آزاد میشود. او مجدداً در مرداد ۹۷ بازداشت و بعد از چندماه آزاد میشود و هم اکنون متواری و ظاهراً ساکن خارج از کشور است! او در واقع کسی است که از نظر دادگاه، عامل قاچاق ارز به خارج است.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
آمریکا عجلهای برای مذاکره ندارد!
توئیت اخیر ترامپ درباره مذاکرات فرانسه و ایران و اعلام عدم نمایندگی پاریس از جانب آمریکا برای مذاکره، نشاندهنده این مطلب است که ترامپ فارغ از محتوا و نتیجه، اعتبار مذاکره را برای خود میخواهد. از آنجایی که ارزیابی ترامپ آن است که ایران به میز مذاکره بازخواهد گشت، آمریکا نمیخواهد فشار حداکثری بر ایران در نتیجه اقدامات اروپا کاهش یابد و این امر ایران را از مذاکره مستقیم با واشنگتن دور کند. بهترین سناریو برای ترامپ کشاندن تهران پای میز مذاکره- حتی بدون حصول نتیجه مشخصـ برای بهرهبرداری انتخاباتی در برابر دموکراتهاست. در حالی که مکرون تلاش میکند از شدت اقدامات مقاومتی ایران و کاهش تعهدات برجامی ایران در راستای منافع غرب بکاهد و از سویی با پیشنهادهای حداقلی و احتمالاً غیرقابل اجرا از جانب آمریکا برخی شرایط تحریمی را تقلیل دهد، آمریکا به هیچ وجه حاضر نیست تعهد درازمدتی به ایران داده و صرفاً به شکل مقطعی به توافق احتمالی مکرونـ روحانی مینگرد تا از رهگذر ورود ایران به مذاکرات مستقیم، در نهایت همان مفاد دوازدهگانه پمپئو را مطرح کند. مهمترین مسئله اختلافی طرفین فارغ از مسائل مالی ناشی از شرایط تحریم، تمرکز ایران به مسائل هستهای با محوریت برجام و تأکید طرف مقابل بر گسترش حوزه مذاکراتی به مسائل دفاعی و منطقهای و به تعبیر خودشان نگرانیهای آنها از رفتار ایران است. مسلماً ورود به این عرصه با توجه به ماهیت دولت ترامپ و تجارب کشورهایی، نظیر کره شمالی و چین سمی مهلک خواهد بود. نکته مهم این است که هرچه زمان میگذرد، شانس مذاکراتی از جانب آمریکا با دولت دوازدهم کاهش مییابد و آمریکا ترجیح خواهد داد با دولت آینده ایران مذاکره کند؛ از این رو عجلهای برای مذاکره در شرایط عادی و بدون تنش ندارد و گذر زمان را به سود خود میداند. این به معنای آن است که ترجیح میدهد مادامی که ایران منفعلانه رفتار میکند سناریوی حفظ وضع موجود را تعقیب کند. برای خنثی و معکوسسازی این روند تشدید اقدامات مقاومتی ضروری است.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
ائتلافی با کارکرد معکوس!
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی چهارشنبه قبل در جلسه کمیته خارجی و امنیت کنست گفت: اسرائیل در بخش اطلاعاتی و امنیتی ائتلاف دریایی آمریکا مشارکت خواهد کرد. وی افزود: این اقدام به وضوح تأمینکننده منافع اسرائیل است و به منظور تقویت روابط این رژیم با کشورهای حاشیه خلیجفارس انجام میشود. این موضعگیری رژیم صهیونیستی هنگامی اتخاذ میشود که پس از فرو ریختن هژمونی آمریکا در خلیجفارس و تجلی جدیت جمهوری اسلامی ایران در حفاظت از مرزها و منافع ملی خود، آمریکا تصمیم گرفته است برای آنچه دفاع از منافع خود و همپیمانان منطقهای خود نامیده، به تشکیل ائتلاف دریایی در خلیجفارس و تنگه هرمز روی بیاورد.
اولین زمزمههای جدی برای تشکیل چنین ائتلافی در آخرین روزهای خرداد و پس از انفجار نفتکش در دریای عمان مطرح شد. در آنجا برخی محافل غربی سناریوی «بینالمللی شدن حفاظت از کشتیرانی در خلیجفارس» را مطرح کردند. پس از حادثه بندر فجیره و دریای عمان اوضاع تا حدی به سمت آرامش رفت؛ اما پس از سرنگونی پهپاد آمریکایی، آمریکا به صورت جدیتری برای تشکیل ائتلاف دریایی اقدام کرد. البته از آنجایی که طرفهای اروپایی روی خوشی به این ائتلاف نشان ندادند، به نظر میرسد در حال حاضر امید آمریکا به کشورهایی، مانند استرالیا و نروژ باشد. آلمان به طور رسمی اعلام کرده است در این ائتلاف شرکت نخواهد کرد. ژاپن، کره جنوبی، فرانسه و اسپانیا هم از تأیید پیوستن به ناوگروه دریایی مورد نظر واشنگتن خودداری کردهاند. بریتانیا هم که خود یکی از عوامل افزایش تنش در مسئله نفتکشهاست، ترجیح میدهد زیر پرچم آمریکا وارد منطقه نشود.
آمریکا از ابتدای انقلاب اسلامی با وجود تلاشهای فراوان هیچگاه نتوانسته است حاکمیت خود را بر خلیجفارس و تنگه هرمز تثبیت کرده و ترتیبات امنیتی مورد علاقه خود را در این منطقه راهبردی مستقر کند؛ داستان ائتلاف اعلام شده جدید نیز موضوعی جدا از تحولات گذشته نیست؛ اما بر فرض که آمریکا چنین ائتلافی را اعلام کند و پای رژیم «خطاکار» و «پر اشتباه» صهیونیستیـ که این روزها تمام حواسش به دیوار شیشهای است که به دور خود ایجاد کردهـ به خلیجفارس و تنگه هرمز باز شود، قدر مسلم در آتش خشم عناصر و جریان ضد صهیونیستی منطقه خواهد سوخت و یک قدم جدی به سمت اضمحلال و نابودی خود برخواهد داشت.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
98-05-19.pdf
740.6K
نشريه پيشخوان خبر
شماره 247 - شنبه 19 مرداد ماه
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
خوب است، اما کافی نیست !
حکم دزدان ۱۱۴ تن گوشت صادر شد.
در تاریخ آورده اند که حضرت علی علیه السلام به ابن رفاه حاکم اهواز دستور دادند مسئول بازار را که به اموال مردم دست اندازی کرده است عزل کن و هر سی روز ، سی و پنج ضربه شلاق به او بزن و او را در شهر بگردان و ...
در سال های گذشته نظام قضایی ما نهایت آبروداری برای بیتالمال خواران را روا میداشت، در حالیکه بر اساس رویه حکومت علوی باید از این رفتار توبه کنیم؛
باید "هادی رضوی" را در نماز جمعه تهران هر هفته شلاق زد، باید نقش پدر زن وی (وزیر کار) در رانت خواری و دزدی دامادش روشن شود.
باید دست جانشین جهاد کشاورزی تهران را قطع کرد و رئیس او را به خاطر عدم نظارت به دادگاه کشاند .
باید تک تک دزدان بیت المال را به بی رحمانه ترین وجه مجازات کرد. قطعاً این رویه به سالم سازی جامعه و افزایش اعتماد مردم به حکومت اسلامی منجر خواهد شد.
زندانی کردن و محروم کردن فلان وزیر سابق یا داماد وزیر فعلی و سایر دزدان بیت المال کافی نیست ، چرا که برخی از آنها مفسدان فی الارض هستند که حکم آنها اعدام است.
قطعاً این گونه درخواست ها در راستای حمایت از دستگاه قضایی در مبارزه بی امان با مفسدان است و نشاط انقلابی جامعه را در پی خواهد داشت.🇮🇷
قاسم حبیب زاده
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
مجلس و جریان خدمت گزار ؟
نمایندگان مجلس وکیل مردم هستند، یعنی باید خواستهای مردم را مد نظر قرار دهد و اگر به جای خدمت به مردم موارد زیر را دنبال کنند، با آنها چه باید کرد ؟
۱) با حضور در اداره کل آموزش و پرورش استان لیستی از دوستان و افراد مورد نظر خود را برای ریاست اداره آموزش و پرورش شهرستان و روسای مدارس حوزه انتخابی خود ارائه دهند.
۲) با حضور در استانداری استان مربوطه لیستی از افراد ستاد انتخاباتی خود را برای فرمانداری و بخشداری ها و دهیاری های مورد نظر ارائه دهند .
۳) با رفت و آمدهای مکرر به وزارت خانه ها در تهران و یا ادارات کل استانها، در پی منصوب کردن آشنایان خود در ادارات کل استانها و ادارات شهرستان خود باشند
۴ ) و ...
به نظرم برای اینکه دوباره گرفتار مجلسی مانند مجلس فعلی نشویم باید برای گرفتن تضمین های لازم جهت خدمت به مردم از نامزدهای اسفند ماه سال جاری از هم اکنون برنامه ریزی کنیم و اگر نمایندگان منتخب در مسیری جز خدمت به مردم وارد شدند، آنها را در دادگاه افکار عمومی به محاکمه بکشانیم، آنها وکیل مردم هستند و باید بر اساس خواست مردم عمل کنند نه منافع خودشان.🇮🇷
قاسم حبیب زاده
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
1ـ عربستان آماده پذیرش شکست در برابر ایران میشود
روزنامه «القدس العربی» در یادداشتی با عنوان «ریاض در حال کوتاه آمدن در برابر ایران است»، نوشت: عربستان به دو مسئله اطمینان داشت؛ نخست اینکه این کشور تسلیحاتی پیشرفته در اختیار دارد و این امر میتواند برتری نظامی آن را تضمین کند. دوم اینکه آمریکا در دوره ریاستجمهوری دونالد ترامپ علیه ایران حمله نظامی خواهد داشت! اما اوضاع اساساً متفاوت با برداشتهای «محمدبنسلمان» پیش رفت؛ به گونهای که ریاض خود را در شرایط بیسابقهای دید. ظهور ایران به عنوان یک قدرت منطقهای، به واقعیتی ژئوپلیتیک در خلیجفارس تبدیل شده است و اتخاذ هر تصمیم راهبردی در منطقه بدون در نظر گرفتن ایران امری دشوار به نظر میرسد. همچنین رویارویی تهران با برنامهها و نقشههای آمریکا و انگلیس، عربستان سعودی را مجاب کرده است در سکوت، سیاست عقبنشینی در برابر ایران را آغاز کند. رسانههای سعودی دیگر سیاست حمله به ایران را اجرا نمیکنند؛ بلکه برای فراهم کردن مقدمات آغاز گفتوگو با مقامات ایران سیاست محتاطانهای را در پیش گرفتهاند.
2ـ استانداردهای FATF درباره پولشویی در آمریکا رعایت نمیشود
با وجود اینکه حامیان اجرای کامل برنامه FATF مدعی رعایت الزامات این نهاد بینالدولی در سراسر کشورهای دنیا هستند؛ اما اعتراف مقامات آمریکایی نشان میدهد این کشور ضعفهای جدی در رعایت استانداردهای FATF درباره پولشویی دارد. در جلسه سنای آمریکا که با موضوع تأمین مالی غیرقانونی و شرکتهای پوششی در تاریخ 31 اردیبهشت ماه 98 برگزار شد، «دونتائونو» مدیر بخش جرایم مالی FBI با اشاره به نقاط ضعف آمریکا از منظر استانداردهای FATF و عدم شفافیت مالی این کشور گفت: «گروه ویژه اقدام مالی (FATF) اخیراً نبود قانون شفافیت مالکیت را به عنوان نقطه ضعف عمده در اقدامات ایالات متحده علیه تأمین مالی غیرقانونی قلمداد کرده است. همکاران خارجی ما گامهایی را برای رسیدگی به این مسئله در قلمروی خود برداشتهاند، در حالی که عدم شفافیت در آمریکا جنایتکاران را جذب میکند که از نظام مالی ما سوءاستفاده کنند.»
3ـ باید از تجربه لیست امید درس جدی بگیریم!
«محمدرضا عارف» رئیس فراکسیون امید مجلس گفته است: در شیوه اداره فراکسیون امید مطالبی بیان میشود که بوی دیکتاتوری از آن به مشام میرسد. باید تأکید کنم اصلاحات جریان قائم به فرد نیست و ذاتمان برنمیتابد تا یک نفر دست به عمامهاش بزند همه چشم بگویند. در فراکسیون امید، یک مکانیسم کارشناسی در سطح هیئت رئیسه، شورای مرکزی و مجمع وجود دارد که دوستان به آن عمل میکنند. همان دوستانی که عامل تصمیم سال ۹۲ شدند، امروز مدعی و طلبکارند. با این حال ما از روند اصلاحطلبی در مجلس دفاع میکنیم. راهبرد ما در انتخابات پیش رو ارائه یک لیست کاملاً اصلاحطلبانه است. دنبال لیست تأثیرگذار هستیم، اما ممکن است با توجه به شرایط به سمتی برویم که اقلیت تأثیرگذار باشیم؛ زیرا معتقدم ضربهای که از لیست امید خوردیم، باید یک درس جدی برای جریان اصلاحات باشد.
4ـ جهان مدیون مقاومت است
«محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه کشورمان به مناسبت سیزدهمین سالروز پیروزی مقاومت اسلامی لبنان در جنگ 33 روزه برابر رژیم اشغالگر صهیونیستی در گفتوگو با وبگاه خبری «العهد» لبنان تأکید کرد: ملت لبنان و مقاومت اسلامی این حقیقت را به جهانیان ثابت کردند که شکست رژیم صهیونیستی ممکن است و این رژیم نمیتواند هر وقت بخواهد در منطقه جنگ راه بیندازد و خون ملتهای منطقه را بریزد. ملتهای منطقه و دنیا مدیون مقاومت ملت لبنان، مقاومت اسلامی و حزبالله هستند که در برابر استکبار رژیم صهیونیستی ایستادند و با تروریسم تکفیری داعش مقابله کرده و علیه این خطر تروریستیـ تکفیری که بلایی برای دنیا بود، مقاومت کردند.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
تجاوز به ایران کابوس بزرگ آمریکاییها خواهد شد!
وبگاه ضد ایرانی «نشنال اینترست» با هشدار به دونالد ترامپ درباره هرگونه درگیری احتمالی با جمهوری اسلامی ایران، نوشت: ایران توانایی جنگ نامتقارن فوقالعاده قوی در چندین منطقه را دارد. حملات سایبری، تاکتیک قایقهای کوچک، زیردریاییهای دیزل، نیروهای ویژه و موشکهای کروز سطح به سطح، همه داراییهای سطح بالای ایران هستند که در استفاده از آنها در منطقه خاورمیانه بسیار کار آزمودهاند. این پایگاه آمریکایی در ادامه مینویسد: همه تواناییهایی که گفته شد در کنار بهرهگیری ایران از شبکه متحدان سیاسی و نظامی در خاورمیانه، حمله به ایران را به کابوس طولانی و پر هزینه مالی و جانی برای آمریکا و متحدانش تبدیل خواهد کرد.
◄ منابع آگاه فاش کردند، برخی اعضای لابی سعودی در آمریکا در نامهای محرمانه خطاب به «ملک سلمان» پادشاه رژیم آلسعود و «دونالد ترامپ» رئیسجمهور ایالات متحده آمریکا درباره بحران ناشی از اقدامات و تصمیمات محمدبنسلمان هشدار دادند. در این نامه که حتی به امضای برخی افراد صاحب نفوذ سعودی در نهادهای سیاسی آمریکا رسیده، آمده است قدرت لابی سعودی نسبت به دوران حضور «باراک اوباما» در قدرت کاهش یافته است.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
بازگشت به نقطه اول
روزنامه «اعتماد» از جمله روزنامههای حامی برجام و مذاکره با ایالات متحده آمریکا که پس از خروج دونالد ترامپ از برجام امید ویژهای به تروئیکای اروپا برای حفظ توافق جامع هستهای بسته بودند، در اعترافی البته دیرهنگام نوشت: «مجموعه تحرکات (اتحادیه) اروپا در قبال برجام از زمان خروج آمریکا از این توافق، این موضوع را به اثبات رسانده که با وجود انگیزه برای حفظ برجام، اتحادیه اروپا و کشورهای اروپاییـ خواسته یا ناخواستهـ ناتوان در حفظ این توافق بوده و عملاً حاضر به پرداخت هزینه لازم برای حیاتبخشی مجدد به برجام نبودهاند. نباید دیگر منتظر وقوع تحولی جدی در روابط دوجانبه اقتصادی یا تلاش اروپا برای انتفاع ایران از مزایای اقتصادی برجام در قالب اینستکس یا دیگر سازوکارهای مالی ویژه بود. این گزاره فینفسه میتواند نقطه پایانی بر برجام و بهبود روابط با (اتحادیه) اروپا قلمداد شود.»
اما اگر فکر میکنید این رسانهها بر اساس این اعترافات، به اتکا بر قدرت درونی تأکید خواهند کرد و پایان دل بستن به خارج مرزها را تجویز میکنند، سخت در اشتباهید! در کمال تعجب روزنامه «آرمان» به قلم «هرمیداس باوند» بار دیگر مذاکره با آمریکاییها را تجویز میکند! این روزنامه با تأکید بر اینکه واشنگتن همه تلاش خود را گذاشته تا با ایران به یک تفاهمنامه مهم برسد، به نظام توصیه میکند «معمولاً آن کسانی که در سیاست خارجی خردمندانه تصمیم میگیرند راه دیپلماسی را نمیبندند، بلکه سعی میکنند راه مذاکره و دیپلماسی را باز نگه دارند. بعد از آن در مذاکرات احتمالی سعی میشود به یک سازش نسبی نائل آیند.»
این در حالی است که تجربه توافق جامع هستهای و عملکرد آمریکا و اروپا نشان میدهد هر گونه اعتماد و مذاکره مجدد با طرفهای غربی به تعبیر رهبر معظم انقلاب «فریب» و«سم مضاعف» است؛ سمی که میتواند تواناییهای کشور در حوزههای گوناگون را با تهدید جدی روبهرو کند!
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
اعتبارزدايي از ليدر!
ختلاف در اردوگاه اصلاحطلبان به اوج خود رسيده است؛ به گونهای که در کلام و بيان افراد مؤثري در اين اردوگاه قابل مشاهده است. در ماههاي اخير، «غلامحسین کرباسچي» دبيرکل حزب سازندگي سخناني را بر زبان ميآورد که به شدت موجب بر هم ريختگي برخي فعالان سياسي اصلاحطلب است. پيش از اين مواضع وي در ماجراي دستگيري «محمدعلي نجفي» به جرم قتل همسرش موجب تنش شد و اکنون مصاحبه وي با روزنامه «کارگزاران» پيرامون نقش سيدمحمد خاتمي خيليها را آشفته کرده است!
وي در اين مصاحبه با اشاره به برخي صحبتهاي اخير عباس عبدي، حسين مرعشي و احمد زيدآبادي درباره نياز جريان اصلاحات به رهبري جديد گفت: «آقاي خاتمي مورد احترام همه بوده و هستند؛ اما آيا به واقع آقاي خاتمي اصلاحات را رهبري ميکنند؟ اينکه زماني در جريان انتخابات يا در مسئله و حوزه ديگري ايشان اظهار نظري کنند و همه به نظر ايشان احترام بگذارند، به معناي رهبري نيست. رهبري يعني ورود به مسائل، مديريت و ساماندهي آنها.»
اين اظهارات را برخي اعتبارزدايي از خاتمي و برخي عبور اين حزب از اصلاحطلبي و خروج از جبهه اصلاحطلبان تفسير کردهاند؛ از این رو در واکنش به اين اظهارات امثال صادق زيباکلام با انتشار توئیتی نوشتند: «خروج سازندگي از جبهه اصلاحات را با همه تلخيش ميتوانم درک کنم. اين فقط کرباسچي و مرعشي نيستند که بيبرنامگي، بيهدفي، بيارادگي، بيمسئوليتي و بيعملي رهبري اصلاحات بالاخص جناب خاتمي آنها را بالمره نااميد و به آخر خط رسانيده است. اما بايستي از اين عزيزان پرسيد که آيا خروج از اصلاحات راه درستي است؟»
چنين برداشتهايي بلافاصله اعضاي حزب سازندگي را به تقلا انداخت تا براي رفع ابهام به پاسخگويي روي آورند؛ برای نمونه، «محمد قوچاني» در مصاحبهاي با «ايرنا» مدعي شد اتفاقاً مصاحبه آقاي کرباسچي دعوت خاتمي به رهبري اصلاحات است، نه عبور از رهبري اصلاحات!
اين مجادلات کلامي اين واقعيت را آشکار میکند که اصلاحطلبان براي ورود به انتخابات با چالشهايي جدي مواجه هستند که حاصل آن واگرايي و تشتت در فهرستهای انتخاباتي خواهد بود. همچنين ميتوان گفت، گويا محوريت خاتمي در اردوگاه اصلاحطلبان به روزهاي پاياني خود نزديک شده است و بايد در انتظار چينش جديد اين اردوگاه بود.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج