در پی اطلاع از نتایج تحقیقات ستاد کل نیروهای مسلح درباره سقوط هواپیمای مسافربری اوکراینی، رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی با ابراز همدردی عمیق و مجدد با خانوادههای داغدار، ستاد کل نیروهای مسلح را مأمور پیگیری کوتاهیها یا تقصیرهای احتمالی در این حادثه و مراقبت برای عدم امکان تکرار چنین سانحهای کردند.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
با اطلاع از نتایج تحقیقات ستاد کل دربارهی حادثهی هواپیمای مسافربری اوکراینی و اثبات دخالت خطای انسانی در آن، مصیبت درگذشت جانباختگان این حادثهی اندوهبار برای اینجانب بسیار سنگینتر شد. لازم میدانم اولاً به خانوادههای معظم این عزیزان بار دیگر همدردی عمیق و تسلیت صمیمانهی خود را ابراز کنم و از خداوند متعال برای آنان بردباری و آرامش روحی و قلبی تمنا نمایم. ثانیاً به ستاد کل نیروهای مسلح مؤکداً دربارهی پیگیری کوتاهیها یا تقصیرهای احتمالی در این حادثهی دردناک سفارش کنم. ثالثاً مراقبت و پیگیریهای لازم برای عدم امکان تکرار چنین سانحهای را از مدیران و مقامات ذیربط مطالبه نمایم.
پروردگار عزیز و کریم به درگذشتگان لطف و رحمت و به داغداران صبر و اجر عنایت فرماید.
سیّدعلی خامنهای
۲۱ دی ۱۳۹۸
۲۱ دی ۱۳۹۸
83.pdf
288K
نسخه word
یادداشت/ ضرورت رعایت انصاف، اخلاق و عقلانیت در مواجهه با فاجعه سقوط هواپیمای اوکراینی
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
۲۲ دی ۱۳۹۸
83.pdf
288K
نسخه pdf
یادداشت/ ضرورت رعایت انصاف، اخلاق و عقلانیت در مواجهه با فاجعه سقوط هواپیمای اوکراینی
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
۲۲ دی ۱۳۹۸
قدرت ملی
پس از شهادت سردار سلیمانی یک حماسه ملی علیه آمریکا شکل گرفت و رئیسجمهور این کشور را در وضعیتی قرار داد که به گفته نزدیکانش تا سرحد مرگ ترسیده بود؛ اما شوک دوم هم کمتر از آن تشییع باشکوه نبود؛ بلکه مکمل آن بود که در جریان آن پایگاه نظامی «عینالاسد» هدف حمله موشکی سپاه قرار گرفت. این دو پیروزی بزرگ در ۴۱ سالگی انقلاب از بلوغ و توانمندی و افزایش قدرت ایران در سطح جهانی حکایت دارد. سردار سلامی در مجلس تأکید کرد: «ما در این نبرد کوتاه یک هفتهای که در سطح آمادهباش صد درصد بودیم، قابلیت قدرت جهانی خود را در چند بعد به اثبات رساندیم.» که بخشی از ابعاد این قدرت در ادامه میآید:
اول، بعد سرمایه مردمی انقلاب اسلامی؛ اگر پشتیبانی و حضور مردم در صحنه نبود شاید جرئت و جسارت آمریکا برای اقدامات بعدی بیشتر میشد و حتی نیروی نظامی ما در این تراز نمیتوانست پاسخ مقتدرانه به آمریکا بدهد.
دوم، بعد فنی و تکنولوژیکی سیلی موشکی؛ بعد فنی حمله موشکی بسیار مهم و شایان توجه است و روز گذشته سردار سلامی درباره این بعد از قدرت که غلبه بر آمریکا از نظر فنی و تکنولوژی است، تأکید کرد که نبرد ما نبرد تکنولوژی، نبرد استراتژیک و نبرد فنی بود.
سوم، بعد استراتژیک؛ این بعد بسیار حساس است؛ زیرا نظام در شرایطی قرار گرفته که قامت آن از سطح منطقهای بالاتر شده و از این پس باید در سطح یک قدرت جهانی ظاهر شود؛ زیرا تاکنون هیچ کشوری جرئت و جسارت مقابله با آمریکا را در سطح نظامی نداشته و چنین اقدام نظامی ناشی از اعتماد به ساختارها و چارچوبهای پایهای قدرت ملی است. برای نمونه ابعاد قدرت ملی شامل ۱۴۰ متغیر است و حدود ۹ فاکتور دارد که عبارتند از: اقتصادي، سياسي، نظامي، فضايي، فرامرزي، سرزميني، اجتماعي، علمي، فناوري و فرهنگي. اگر چه شاید در برخی از این شاخصها دچار شدت و ضعفهایی باشیم؛ اما در مجموع نقش اثرگذار خود را در افزایش قدرت ملی کاهش ندادهاند و همچنان شاهد افزایش آنها هستیم.
چهارم، بعد استقلال؛ اگر نیروهای مسلح ما دستپرورده آمریکا بودند به هیچ عنوان جرئت و جسارت چنین اقدامی را نداشتند. آنها در مکتب امام خمینی(ره) درس آموختهاند و ملتهای مسلمان منطقه تا کوتاه کردن دست آمریکاى جهانخوار راحتش نخواهند گذاشت و به مبارزه الهی خود ادامه خواهند داد. این پیروزیها ادامه دارد و توطئههای دشمن به منظور خنثی کردن اثرات ماندگار ابعاد این قدرت ملی است.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
۲۳ دی ۱۳۹۸
84.doc
39.4K
نسخه word
یادداشت/ پروژههای مقدماتی فتنه ۹۸
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
۲۴ دی ۱۳۹۸
84.pdf
291.7K
نسخه pdf
یادداشت/ پروژههای مقدماتی فتنه ۹۸
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
۲۴ دی ۱۳۹۸
🔴 لیست نهایی منتشر شده از ائتلاف نیروهای انقلاب صحت ندارد
سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی لیست نهایی منتشر شده برای انتخابات مجلس یازدهم را غیرواقعی عنوان کرد. «محسن پیرهادی» در واکنش به لیست منتشر شده از سوی یک رسانه به عنوان فهرست نهایی ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات مجلس گفت: این لیست، جعلی است و حقیقت ندارد. پیرهادی گفت: هنوز سه مرحله از فرایند بررسی وضعیت کاندیداها برای لیست نهایی باقی مانده است. ائتلاف فعلاً به جمعبندی درباره 120 نفر برای طی مراحل بعدی رسیده است؛ لذا در این مقطع، انتشار هرگونه لیست با نام شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی وجاهت ندارد و مواضع و تصمیمات این ائتلاف، با شفافیت و به طوری رسمی اعلام خواهد شد.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
۲۴ دی ۱۳۹۸
🛑فهرست اصلاحطلبان به صورت ائتلافی بسته نخواهد شد
«سیدحسن رسولی» رئیس ستاد انتخابات مرکزی شورای عالی جبهه اصلاحطلبان در بررسی و تحلیل نامزدهای رد یا تأیید صلاحیت شده اصلاحطلب حوزه انتخابیه سراسر کشور از سوی هیئت نظارت هر استان، گفت: با اعلام نتایج رسیدگی و بررسی صلاحیت نامزدهای اصلاحطلب، به این نتیجه رسیدیم که برای انطباق نتایج بررسی و رسیدگی به صلاحیت کاندیداهای اصلاحطلب ٢٠٧ حوزه انتخابیه کشور با راهبرد تعیین شده مصوب شعسا، نیازمند تکمیل اطلاعات و تحلیل دقیق آن هستیم. رسولی با تأکید بر اینکه راهبرد ما در انتخابات پیشرو با دوره گذشته انتخابات مجلس تفاوت دارد، اظهار داشت: بر اساس راهبرد تعیین شده در انتخابات مجلس، لیست اصلاحطلبان به صورت ائتلافی بسته نخواهد شد.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
۲۴ دی ۱۳۹۸
از ترور سردار سلیمانی تا تهدید سیدحسن نصرالله
1ـ نظر مردم آمریکا درباره ترور شهید سلیمانی
بر اساس نظرسنجیهای جدید، بیشتر مردم آمریکا مخالف ترور سردار سلیمانی هستند و معتقدند پس از این اتفاق امنیت آمریکا کاهش پیدا میکند. نظرسنجی جدیدی در آمریکا پیرامون تنشهای اخیر بین ایران و آمریکا صورت گرفته است که میتواند برای مخاطب ایرانی قابل تأمل باشد. این نظرسنجی به صورت مشترک در نشریه USA Today و ایپسوس در میان ۱۰۰۵ بزرگسال آمریکایی از تاریخ ۷ تا ۸ ژانویه به صورت آنلاین انجام شده است. شبکه سیانان با استناد به این نظر سنجی گفته است: از بین هر ۱۰ آمریکایی، فقط ۴ نفر موافق ترور سردار سلیمانی بودهاند. با این حال اکثریت پاسخگویان آمریکایی معتقدند این کار و عواقب این ترور ایالات متحده را ناامنتر کرده است. گفتنی است، این نظرسنجیها در روزهای سهشنبه و چهارشنبه در ایالات متحده و بعد از ترور سردار سلیمانی و هنگام حمله موشکی ایران به سمت عراق با هدف ضربه زدن به پایگاههای نظامی نیروهای آمریکایی انجام شده است.
2ـ رژیم صهیونیستی سیدحسن نصرالله را به ترور تهدید کرد
«اسرائیل کاتص» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با تهدید «سیدحسن نصرالله» به ترور گفت: دبیرکل حزبالله لبنان مجبور به افزایش تدابیر امنیتی شده است؛ اما اگر به تهدید رژیم اسرائیل ادامه دهد، این تدابیر نمیتواند او را نجات دهد. سیدحسن نصرالله دو روز پیش در سخنانی با اشاره به حمله موشکی ایران به پایگاه عینالاسد، گفت: «پیام این ضربه به صهیونیستها بود. وقتی تهدیدهای رهبر ایران و سران آن را میشنوند، باید آن را جدی بگیرند.» «یوسی کوهن» رئیس موساد نیز در ۲۱ مهر ماه در پاسخ به این پرسش که چرا موساد تاکنون از ترور سیدحسن نصرالله امتناع کرده، گفت: «این سؤال، درست نیست. سؤال (درست) این است آیا نصرالله میداند ما گزینهای برای نابودی وی داریم و پاسخ به این سؤال، مثبت است.» تهدید برای ترور دبیرکل حزبالله مسئله تازهای نیست و بارها مقامات صهیونیستی چنین سخنانی را به زبان آوردهاند.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
۲۴ دی ۱۳۹۸
گزارش روز/ شفافیت بیمانند
نظام جمهوری اسلامی ایران مسئولیت سقوط هواپیمای اوکراینی در آسمان تهران را که بر اساس اطلاعات اولیه با خطای انسانی در شرایط آمادهباش صد درصد جنگی اتفاق افتاده و در حالی که همچنان فرضیههایی دیگر در این باره مطرح است، پذیرفته و با عذرخواهی رسمی و اعلام آمادگی برای پرداخت غرامت، زمینه تحقیقات دقیق و شفاف را فراهم کرده است. این در حالی است که در کشورهای دیگر نوع واکنش به اتفاقات اینچینی به گونهای دیگر بوده است؛ برای نمونه وقتی در جولای ۲۰۱۴، هواپیمای MH17 خطوط هوایی مالزی به واسطه برخورد موشک در منطقه شرق اوکراین که درگیر جنگ داخلی است، سقوط کرد و همه ۲۹۸ سرنشین آن جان باختند، هیچ یک از طرفین درگیری مسئولیت آن را بر عهده نگرفتند. در ۲۳ مارس ۲۰۰۷ نیز یک هواپیمای باربری خطوط هوایی بلاروس لحظاتی پس از پرواز از فرودگاه موگادیشو، بر اثر اصابت موشک سقوط کرد که در اثر آن ۱۱ نفر کشته شدند؛ اما همچنان ابعاد موضوع و مقصران این حادثه نامشخص است. در ۲۴ اکتبر ۲۰۰۱ هواپیمای توپولف خطوط هوایی سیبریـ روسیه که با 78 مسافر از تلآویو به «نوواسیبریسک» پرواز میکرد، بر فراز دریای سیاه منفجر شد. یک هفته زمان برد تا کییف پذیرفت این فاجعه محصول شلیک تصادفی یک موشک اوکراینی بوده است. در جولای ۱۹۸۸، ناو آمریکایی، ایرباس خطوط هوایی ایران را در خلیج فارس هدف قرار داد که در نتیجه آن ۲۹۰ سرنشین جان خود را از دست دادند. آمریکا هرگز بابت این فاجعه عذرخواهی نکرد و بعدها به فرمانده آمریکایی نیز نشان افتخار داد؛ در سپتامبر ۱۹۸۳ نیز بوئینگ خطوط هوایی کره جنوبی در اثر حمله اشتباهی جنگندههای شوروی سابق، بر فراز جزیره ساخالین ساقط شد که در این حادثه نیز ۲۶۹ نفر جان باختند؛ در فوریه ۱۹۷۳ نیز ایرباس خطوط هوایی لیبی به دلیل نزدیک شدن به تأسیسات نظامی واقع در صحرای سینا، هدف پدافند رژیم صهیونیستی قرار گرفت که در این سانحه هم ۱۰۸ نفر جان خود را از دست دادند. اعلام خطای انسانی در ۷۲ ساعت اگرچه از سوی بسیاری از رسانههای ضد انقلاب و فارسیزبان و برخی جریانهای داخلی به عنوان پنهانکاری تلقی شده و قصد ایجاد جو روانی و سیاهنمایی در میان مردم را دارند؛ اما واقعیت این است که دولت اوکراین از مسئولیتپذیری ایران و سرعت اعلام نظر تهران متعجب شد و اعلام کرد انتظار این سرعت در بیان واقعیت را نداشت و بسیاری از کاربران در کشورهای مختلف با مقایسه رفتار ایران و کشورهای دیگر شفافیت ایران در این مسئله را الگویی برای کشورهای خود دانستند.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
۲۴ دی ۱۳۹۸
محورهای تبیینی برای هادیان
👈حفظ انسجام ملی
شهادت سید شهدای مقاومت و صحنه هایی که مردم ایران در شهرهای مختلف در تجلیل از آن سردار آسمانی خلق کردند، نمود بارزی از انسجام ملی مردم و جریانهای رسانهای و سیاسی کشور بود و هنگامی که جامعه با تهاجم نظامی کشور متخاصمی مواجه می شود ضروری ترین و فوری ترین واکنش مردم همین اتحاد و انسجام ملی است که در چند روز گذشته چنین شرایطی بر کشور حاکم بود.
اما امروز که یک سیلی از انتقام سخت به آمریکا وارد شده است، او دست از ددمنشی های خود بر نخواهد داشت که یک نمونه آن انتقال تخاصمات علیه ملت ایران به عرصه افکار و اذهان جوامع داخلی و خارجی است.
در این زمینه توجه به چند نکته ضروری است:
۱. وحدت و انسجام ملی آنقدر ارزش حیاتی دارد که نسبت به برخی از کج خلقی های سیاسی اغماض کنیم.
۲. وظیفه ما در این برهه دعوت جریانهای سیاسی و رسانهای به پرهیز از پرداختن به موارد اختلافی است.
۳ . ما در عین پرهیز از تحلیلهای تفرقه آمیز باید نسبت به هر زمزمه یا نوایی در خصوص مذاکره با آمریکا هشدار دهیم و نسبت به تبعات منفی آن روشنگری کنیم .
۴. دشمنشناسی و روشهایی که آمریکا بعد از این به کار خواهد برد، ضرورتی انکارناپذیر است، که مهمترین آنها ناامید سازی مردم و ایجاد تفرقه و اختلاف و جنگ روایتی و تبلیغی است که هم اکنون آن را تشدید کرده است.
۵ . حفظ روحیه حماسی جامعه در این شرایط ضرورت دارد و اگر نبود ایام فاطمیه برای این پیروزی بزرگ و تحقیر آمریکا در موشک باران عین الاسد تا ۲۲ بهمن جشن می گرفتیم، هر چند ترویج فضای حماسی در جامعه منافاتی با ایام فاطمیه ندارد.
|https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
۲۵ دی ۱۳۹۸
85.doc
45.6K
نسخه word
یادداشت/ دشمن فقط در بیرون مرزها نیست!
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
۲۵ دی ۱۳۹۸