نسخه ثابت!
زمانی که ایالات متحده علیه کشورمان تحریمهای جدید وضع میکند؛ آنگاه که جمهوریخواهان بر سر کار میآیند! زمانی که دموکراتها در کاخ سفید هستند؛ وقتی که بوش پسر به عراق لشکرکشی میکند؛ آن روز که جنگندههای آمریکا به همسایه شرقی ایران حمله میکنند؛ آن زمان که قیمت نفت افزایش پیدا میکند؛ روزهایی که ایران به دانش صلحآمیز هستهای دست یافته است؛ زمانی که توانستهایم تروریسم منطقهای را شکست داده و دست بالا را در منطقه داشته باشیم؛ آن هنگام که آمریکا از برجام خارج شده است و حتی حالا که ترامپ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تروریست اعلام کرده، اصلاحطلبان یک نسخه و راه حل مشترک دارند؛ مذاکره!
در این راستا و در روز گذشته، روزنامه «سازندگی» با درج تیتر «چشم در برابر چشم» در صفحه اول خود نوشت: «کاخ سفید در اقدامی غیر معمول و برخلاف عرف بینالمللی، سپاه پاسداران را در لیست گروههای تروریستی قرار داد.» این روزنامه در ادامه توضیح داد: «نزدیک به چهار دهه است که رقابتهای میان ایالات متحده و ایران به سان بازی شطرنجی شده که در جریان آن به جای رقابت دو ضلع، شاهد حضور ضلع سومی نیز هستیم، بازیگران منطقهای و فرامنطقهای که گاه در زمین ایران بازی میکنند و گاه در زمین ایالات متحده. این رقابتها محصول افزایش نفوذ استراتژیک ایران در حاشیه خلیجفارس، خاورمیانه و شمال آفریقا است.» روزنامه سازندگی بلافاصله بعد از این توضیح مینویسد: «دیپلماسی، تنها راه پایان دادن به تنشهاست.» مطلبی که «شرق» دیگر روزنامه اصلاحطلب با صراحت بیشتری به چاپ رساند و نوشت: «بسیاری از تحلیلگران معتقدند سال جاری، اوج درگیری سیاسی و دیپلماتیک ایران و آمریکا خواهد بود و برخی نیز درگیری نظامی را محتمل میدانند، اما نگارنده معتقد است اتفاقاً ماههای آتی، بهترین زمان مذاکره با ترامپ است... .» آیا تجربه برجام و عمل به نسخه مذاکره که جریان غربگرا برای کشور تجویز کرد، برای کنار گذاشتن این پیشنهاد کفایت نمیکند؟ اصرار این جریان برای وارد کردن یک خسارت محض دیگر به کشور چه دلیلی دارد؟
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
تنها حامیان تصمیم ترامپ علیه سپاه!
در حالی که بسیاری از سران کشورها و حتی صاحبنظران و چهرههای سیاسی آمریکا و اروپا با اقدام ترامپ علیه سپاه مخالفت کردهاند، خبرگزاری دولتی عربستان «اسپیای» به نقل از یک مقام مسئول در وزارت خارجه این کشور نوشت: «عربستان سعودی از اضافه شدن سپاه پاسداران ایران در فهرست سازمانهای تروریستی از سوی دولت آمریکا استقبال میکند.» اين منبع که خبرگزاری عربستان نامی از او نبرده، تصمیم تازه آمریکا را گامی عملی و جدی دانسته است. وی همچنین گفته است، این اقدام خواستۀ «مکرر» عربستان را جامه عمل پوشانده است. پیش از این بحرین هم از اقدام آمریکا علیه سپاه پاسداران استقبال کرده بود. نخستوزیر رژیم صهیونیستی هم اولین کسی بود که از دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا قدردانی کرد.
پیگیری رهبری از وزیر بهداشت درباره جمعیت
سعید نمکی، وزیر بهداشت درباره جلسه گزارشدهی مسئولان به رهبر معظم انقلاب درباره سیل اخیر میگوید: بعد از ختم جلسه با مسئولان، مهربانانه بنده را صدا کردند و آن دغدغه همیشگیشان را که درباره پیرشدن جمعیت کشور و نقشی که وزارت بهداشت میتواند در بحث رشد درست و منطقی جمعیت داشته باشد، متذکر شدند. بنده نیز خدمتشان عرض کردم که از بدو ورود به وزارت بهداشت به عنوان یکی از دغدغههای ملی، بنده به این امر پرداختم و پروژهای را آماده کردهایم که انشاءالله تقدیم ایشان کنیم تا با اجرایی شدن آن بتوانیم از منفی شدن رشد جمعیت در آینده جلوگیری کنیم.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
پيشگامي در همه عرصهها
در روزهايي که سپاه با همه توان مشغول خدمترساني به مردم سيلزده استانهاي گلستان، لرستان و خوزستان است و هر روز تصاوير گوناگونی از خادمان ملت در لباس پاسداري در فضاي مجازي منتشر میشود، کاخ سفيد در بيانيهاي از قرار دادن نام سپاه در فهرست گروههای تروریستی خبر داد. اين اقدام احمقانه دولت ترامپ که حتی از تشخیص زمان مناسب برای انجام این اقدام نیز عاجز است، از عمق کينه و دشمني آمريکاييها نسبت به اين مجموعه انقلابي حکايت دارد.
راز اين کينه و عداوت را ميتوان در اين کلام رهبر حکيم و فرزانه انقلاب اسلامي جستوجو کرد: «دستگاه وسيع و همهکاره سپاه، امروز يک دستگاه برجسته است در کشور؛ اگر مقابله با دشمن است از لحاظ سياسي، سپاه جلو است؛ اگر مواجهه با دشمن است در ميدان عملي و نظامي و عملياتي، سپاه جلو است؛ اگر اين دشمن در داخل مرزهاي ما، داخل کوچه و خيابان ما است، سپاه جلو است؛ اگر اين دشمن در چند هزار کيلومتر آنطرفتر در اطراف حرم حضرت زينب(س) است، باز هم سپاه جلو است.» (1398/1/19)
اين پيشگامي در همه عرصههاي تقابل با دشمن است که در طول چهار دهه اخير آمريکاييها را کلافه کرده است و آمريکاييها خود به خوبي ميدانند که چنين گربهرقصانيها براي سپاه ره به جايي نخواهد برد! چرا که دشمنان سالهست با همه توان براي مهار و انفعال و نابودي سپاه تلاش کردهاند، اما در همه ترفندها ناکام ماندهاند.
اين شوي تبليغاتي جديد، اتفاقاً ضعيفترين و مفتضحانهترين اقدامي است که تنها از احمقي همچون ترامپ ميتواند سر بزند و آمريکا را در ميان حاميان اروپايي خود بيش از پيش تنها بگذارد. حمايت رژيم صهيونيستي و چند کشور مرتجع عربي که ساليان متمادي است از اقتدار سپاه و جوانان مؤمن انقلابي در هراسند، تنها دستاورد ناچيزي است که براي کاخ سفيد خواهد ماند!
اما از آن سو صدور این بیانیه اعتبار سپاه را نزد ملت ايران دوچندان کرده و حمايت همهجانبه فعالان سیاسی با گرایشهای متفاوت از سپاه را به همراه داشته است و شرایط جدید را به فرصتی برای افزایش همگرایی و وحدت ملی ملت ایران حول حمایت از سپاه بدل کرده است.
مسير برگزيده سپاه، برای حضور بيمنت در همه عرصههاي دفاع از کشور و خدمترساني به ملت، راز ماندگاري و جاودانگي و محبوبيت روزافزون آن است و پاسداران باید روز به روز در این مسیر بیشتر قدم بردارند.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
تقي زاده هاي قدیم و جدید.docx
39.9K
تقي زاده هاي قدیم و جدید
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
تلاش های آمریکا و عربستان برای جدا کردن عراق از ایران موفق می شود؟.docx
27.7K
تلاش های آمریکا و عربستان برای جدا کردن عراق از ایران موفق می شود؟
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
🔴 چرا دیکتاتور سودان به تاریخ پیوست؟!
🔹بعد از هفته ها تظاهرات مردم معترض سودان رئیس جمهور دیکتاتور این کشور با مداخله ارتش از قدرت برکنار شد.
🔹عمر حسن احمد البشیر ۷۵ ساله در سال ۱۹۸۹ در زمانی که یک سرهنگ ارتش سودان بود رهبری کودتای سفید را برعهده گرفت و با برکناری نخست وزیر وقت به قدرت رسید.
🔹عمر البشیر در سال های نخست بدلیل مدیریت منابع نفتی جنوب این کشور علاوه بر بهبود معیشت عمومی سودانی ها توانست بر محبوبیت و اقتدار خود بیفزاید اما اقتصاد سودان با جدایی جنوب این کشور و تشکیل کشور سودان جنوبی در سال ۲۰۱۱ (۱۳۹۰) که مورد حمایت غرب و خاصه رژیم صهیونیستی است با بحران بیسابقه روبرو شد.
🔻جدایی سودان جنوبی معضلاتی گوناگونی را برای سودانی ها به همراه داشت از جمله:
1⃣ از دست رفتن بخش عمده ای از منابع نفتی سودان
2⃣ از دست رفتن منابع استراتژیک آبی و جنگلی جنوب
3⃣ از دست رفتن بیش از ۶۵۰ هزار کیلومتر از خاک سودان
4⃣ و ...
🔹 در آن ایام عمر البشیر برای عبور از بحران اقتصادی چاره را در افزایش تعاملات سیاسی و اقتصادی با کشورهای حاشیه خلیج فارس و بصورت ویژه عربستان و دریافت کمک های مالی از آنها دید اما این کشورها حمایت خود از سودان را منوط به قطع روابط با ایران و مشارکت در تجاوز به یمن کردند که از قضا مورد موافقت عمرالبشیر قرار گرفت!
🔹 اما حالا پس از چند سال کاسه لیسی سعودی ها نه تنها ورق به نفع البشیر برنگشت بلکه سرانجام پس از چند هفته اعتراضات خیابانی مردم نسبت تورم بالا و کمبود کالاهای اساسی این دیکتاتور ساده لوح با کودتای ارتش برکنار شد!
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
🔴 اقدامی مناسب اما کمی دیر...
هرچند اقدام اخیر سازمان انرژی اتمی برای راه اندازی یک زنجیره ۲۰ عددی از سانتریفوژهای IR_6، در چارچوب برجام ارزیابی میشود اما از آنجا که از نسل قبلی آنها که در اختیار ایران بوده (IR_1) پیشرفتهتر و دارای ظرفیت بیشتر غنی سازی می باشد، (حتی باوجود اینکه هنوز باید منتظر اتمام تستهای مکانیکی و تزریق گاز UF6 به آنها ماند) میتواند حاوی پیامهای جدی به طرفهای غربی باشد؛ از جمله اینکه گرچه ایران همچنان به برجام پایبند مانده است (براساس گزارشهای ۱۴ گانه آژانس انرژی اتمی) اما صبر ایران نیز سقفی دارد و هر لحظه میتواند از این سقف عبور کند!!
🔻پینوشت:
جدی شدن استفاده از ماشین IR_6، به دوره ابتدایی خروج آمریکا از برجام و دستور مقام معظم رهبری مبنی بر تسریع در آماده سازیِ زیرساختهای رسیدن به ۱۹۰ هزار سو در خرداد سال قبل برمیگردد.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
📸 کلکسیون سقوط تکمیل شد
🔻 با سرنگونی عمر حسن البشیر یک عکس مجدداً در شبکههای اجتماعی دست به دست شد.
🔸 در این عکس که در آخرین نشست اتحادیه عرب پیش از بیداری اسلامی گرفته شده است، حسنی مبارک، معمر قذافی، علی عبدالله صالح، زین العابدین بن علی و عمرالبشیر در ردیف جلو ایستادهاند که حالا هیچ یک از آنها دیگر در قدرت نیستند.
«وَلاَ تَرْكَنُواْ إِلَى الَّذِينَ ظَلَمُواْ فَتَمَسَّكُمُ النَّارُ وَمَا لَكُم مِّن دُونِ اللّهِ مِنْ أَوْلِیَاء ثُمَّ لاَ تُنصَرُونَ»
در قران کریم (آیه۱۱۳ سوره هود) تكيه كردن بر ظالمان نهی شده است.
مفسران معتقدند نه تنها ظالمان گرفتار دوزخ و غضب الهى خواهند شد بلكه به گفته قرآن مجيد كسانى كه به آنها تكيه، اعتماد و تمايل داشته باشند نيز مشمول اين حكم الهی خواهند بود.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
🔴 حماقت ترامپ و تدبیر ایران
🔻 قدرت اقتصادی و نظامی آمریکا قطعا از ایران بیشتر است و تصمیم اخیر ترامپ و پمپئو درباره سپاه پاسداران، مستظهر به همین قدرت است. اما قدرت سیاسی و بینالمللی آمریکا، با همه بزرگی و گستردگیاش، برای تحقق هدفهای نهفته در این تصمیم کفایت نمیکند؛ زیرا تحقق این هدفها مستلزم عبور از چند مانع حقوقی و سیاسی و تبلیغاتی است که امکانناپذیر مینماید:
1⃣ تروریست خواندن بخشی از قوای حاکمیتی یک کشور، با روح منشور ملل متحد و استقلال و برابری کشورها و بهویژه بندهای ۴ و ۷ ماده ۲ منشور مغایرت تام دارد و ایران میتواند با رجوع به این قانون مورد قبول جامعه جهانی، خواستار مواخذه جهانی آمریکا در سازمان ملل شود.
2⃣ تروریست خواندن مهمترین و بزرگترین نیروی نظامی خاورمیانه، اقدام تحریککننده و تهدیدکننده صلح و ثبات منطقهای و جهانی است و با همه مواد فصل ششم منشور سازمان ملل متحد، بهویژه ماده ۳۳ مغایرت دارد.
3⃣ آمریکاییها دقیقا و کاملا میدانند که اقدامات سپاه پاسداران در مناطق بحرانی خاورمیانه، هرگز ناقض صلح و ثبات نبوده است. آن چیزی که مورد پسند آمریکاییها نیست این است که سپاه پاسداران و کل حاکمیت جمهوری اسلامی حاضر نیستند پس از دفع خطراتی مانند القاعده وطالبان و رژیم بعث و داعش و نظایر اینها، سرزمینهای آزادشده از دست تروریستها را به آمریکاییها یا دستنشاندگان آنها بسپارند.
دستگاه دیپلماسی ایران میتواند این موضوع را برای جامعه جهانی توضیح دهد که حضور مستشاری ایران در مناطق بحرانی خاورمیانه، بدون استثنا، با اذن دولتهای رسمی این کشورها بوده و حضور نظامی آمریکا، غالبا در قالب تهاجم یکسویه و ندرتا مجوز شورای امنیت بوده است.
4⃣ آمریکاییها به این نتیجه رسیدهاند که شاید بهتر باشد اقدامهای فرسایشی را کنار گذاشته و به مصاف مستقیم با ایران بیایند و مشکل را از ریشه برطرف کنند. چنین تغییر رویکردی، کوبیدن بر طبل جنگ است که فعلا نشانهای از همراهی بینالمللی و حتی همراهی همه نهادهای آمریکایی با آن دیده نمیشود.
5⃣ آمریکاییها خاماندیشانه گمان میکنند، نارضایتیهای کنونی از وضع اقتصادی قابلیت تبدیل شدن به جنبش همگانی علیه نظام سیاسی را دارد و ضربه از بیرون، این روند را تسریع و تشدید میکند؛ حال آنکه مواضع همه نیروهای موثر کشور، از جمله بخشهایی از مخالفان سیاسی که حتی حکومت آنان را بهرسمیت نمیشناسد و مخالفان غیرقانونی بهشمار میروند، در دو روز اخیر نشان داده است که اینجا هیچ فرش قرمزی برای آمریکاییها پهن نشده و شلیک نخستین تیر بهسوی ایران، جبهه متحد ایرانیان را به حرکت در خواهد آورد.
6⃣هیات حاکمه کنونی ایالاتمتحده در میان عوام آن کشور حامیانی پرشور دارد؛ اما مخالفتهای خواص با برنامههای پوپولیستی آن چنان گسترده است که میدان را برای موجسواری تیم احساساتی ترامپ-بولتون-پمپئو بهشدت تنگ کرده است. از این رو، هیاهوی تیم ترامپ مصداق همان شبگرد تنهایی است که از ترس تنهایی سوت میزند.
7⃣ این موانع و مشکلات دولت آمریکا واقعیاند؛ اما تاثیر بازدارنده آنها بر تحریکات کنونی آمریکا، بستگی تام دارد به نحوه مواجهه دولت ایران با این تحریکات.
هنر دیپلماسی و نظامی ایران در این مقطع حساس باید این باشد که به آمریکاییها بفهماند، ایران کاملا آماده دفاع است و بهقول تیراندازان، خلاصی ماشه را گرفته است؛ اما با تسلط کامل بر رفتارش، منتظر نخستین خطای آمریکاییهاست و پس از آن در چکاندن ماشه، تردید نخواهد کرد.
تیم ترامپ که با منطق جنگ سرد میاندیشد، معنای خلاصی ماشه و چکاندن بیدرنگ را بهتر میفهمد تا فراخوان دعوت به صلح جهانی را که بقیه دولتها و ملتهای جهان میفهمند. با آمریکا باید با منطق جنگ سرد سخن گفته شود.
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج