هدایت شده از
🔰 گزارشی از برگزاری دوره سطح یک نظام جامع اندیشه اسلامی در اصفهان
🔷 دوره سطح یک نظام جامع اندیشه اسلامی با رویکرد اندیشهای به هویت و شخصیت طلبگی با حضور ۱۸۵ نفر از طلاب پایه سه تا شش ورودی دیپلم و اساتید، برگزار شد.
https://tahzib.ismc.ir/?p=2065
#اخبار
@andisheh_tahzib
هدایت شده از
💠بسم الله الرحمن الرحیم💠
💢دوره پیشرفته سطح یک نظام جامع اندیشه اسلامی💢
ویژه طلاب سطوح عالی حوزه علمیّه قم (پایه 7 و بالاتر)
🗓10 تا 12 اسفند 1401
دو روز کامل درسی
محل برگزاری:
🌐مجمتع علمی حوزوی شهید صدوقی قم فاز 2
✅لینک ثبتنام فردی:
http://rbo.ir/forms/andishe.aspx
💠برای ثبت نام گروهی با این آدرس در ارتباط باشید:
@Nezamandishe1401
💠اطلاعات بیشتر در:
@andisheh_tahzib
هدایت شده از مکتب امام
1.07M
🎙پیام حجه الاسلام و المسلمین میثم قاسمی پژوهشگر، نویسنده و استاد حوزه علمیه قم پیرامون ضرورت بازخوانی «منشور روحانیت».
@goftemane_tohid
سلام عليكم
اسعدالله ایامکم 🌹
چندماهی به سبب مشغله فراوان توفیق حضور و عرض ادب محضر شما بزرگواران را نداشتم.
اینک که قدری فرصت فراهم شده یادداشتی را به مناسبت این عید فرخنده تقدیم حضور نورانیتان میکنم.
💢حرکت استیصالی یا استیلائی💢
💠فرق است که از چه روی به جنبش درآئیم، از سر استیصال و تلاشی مذبوحانه، یا از سر مسئولیّت و در آستانه یک استیلاء و موقفیّت بزرگ، گرچه به ظاهر هر دو جوششی از درون آدمی است و در هر دو حرکت و ناآرامی و شتاب دیده میشود، امّا میان این دو تفاوت از زمین است تا آسمان.
💠حرکت آن گاه که از سر ناچاری و برای رسیدن به کورسوی نجات است، لاجرم نه از سرشوق و رو به سوی آینده که بیشتر برای فرار از گذشتهای است که ما را تا زمان حال تعقیب میکند، تصویر آینده برای این فرّار غیرکرّار، چیزی جز عکس معکوس گذشته نیست، حیرت در تاریکی و امید از روی ناچاری، چارهای جز حرکت برای رهایی نتیجه نمی دهد...جوششی بی آن که برای هر آنِ آن، عقلانیتی باشد و برای آن به آنِ آن، طرح و برنامه؛ روزی به دامن شرق و عصری به دریوزگی غرب، دزدانه وام می گیرد بی آن که ننگ غربزدگی را پذیرفته باشد.
💠این برانگیختگی امّا می تواند، به گونه ای دیگر باشد، برخاسته از مسئولیّت، برآمده از آگاهی و فوران ایمان، ایمان به طرحی که برای برساختن آن گرچه به ستوه آمدگی از گذشته تاثیر دارد امّا پایه آن بر معرفتی نوین از انسان و هستی است، بعثتی که از درون برافروزد را جز آتش معرفت شعله ور نمیکند، گرچه مرد زمانه خود و داغ دیده گذشته تاریخ باشد...
💠جهان نوین آینده را مردانی خواهند ساخت که جانشان از بند رنج امروز گسسته و آرمان بلندشان جهان را به جوشش درآورده باشد؛ و گرنه بردگان به ستوه آمده از ظلم، یا به نان و آبی راه آسایش می گیرند یا با همه جد و جهد ره به جایی نمی برند.
✍میثم قاسمی
نیمه شعبان 1444
17اسفند 1401
@tooshe_noor
جلسه_76.mp3
29.04M
🎤مؤمن زیرک و میهمانی خدا
✅امتیازات میهمانی خدا
✅وقتی که موسی علیه السلام کمتر مناجات میکرد...
✅رضوان خدا ،بالاتر از هر نعمتی...
✅از میهمانی خدا چه چیزی را غنیمت بدانیم...
🎙میثم قاسمی
@tooshe_noor
سخنرانی ۱۲ فروردین حضرت خدیجه کبری.mp3
16.98M
❇️ایفای نقش در زنجیره اقامه دین, معیار قرب به خدا
❇️قیام لله ملت ایران
❇️خدیجه کبری شخصیت بی نظیر معنوی و اجتماعی
🎙میثم قاسمی
@tooshe_noor
💢جمهوری اسلامی فرصتی برای غلبه تمدّنی💢
✅هنگامی که تمدّنی به اوج میرسد، کمتر احتمال میرود که سخنی نو و یا اندیشه ای جدید بتواند روزنهای به دنیای تمدّنی نوین بگشاید، چرا که کمتر اندیشه و سخنی است که بتواند پیشفرضهای رسوب کرده تمدّن غالب را بزداید و نوزادی خارج از مناسبات و تعلقات تمدن غالب برآورد.
✅ جمهوری اسلامی اما بی تردید کلیدواژه اصلی تمدّن نوین اسلامی در زمانه سرمستی تمدن غربی است که از زیرخاکستر تمدّن رو به فراموشی اسلام و در مهد تاریخ متمدنانه ایران زمین، سربرآورده و دریایی از سخن نو برای بشر در حال گذر و شدن دارد.
✅با جمهوریّت، انسان و اراده او به رسمیّت شمرده می شود و پیوند هدفمند میان آدمیان را تنها راه برون رفت از هر بنبستی تصویر می شود و با اسلامیّت، تنها نقطه اشتراک ممکن برای یک پیوند حقیقی، قرار گرفتن ذیل لوای توحید بیان میگردد.
✅ توحیدی که از عقلانیّت تا نظام سازی را همسو با فطرت و طبیعت یکپارچه هستی به رنگ خدا یعنی رنگ حقیقت و سعادت سامان میدهد.
✅جمهوری اسلامی هر چند برای ذهنهای سجده کرده به غرب، ترکیبی غریب و نا آشنا است امّا برای انسان امروز، کلیدتمدّن نوینی است که میتواند جهان جدیدی بسازد و بنیان عقلانیّت و تحلیل و اقدام را متحوّل کند.
✅با این همه امّا سوگمندانه باید گفت این سخن نو تمدّنی، همچنان نتوانسته است روح حاکم قوانین و سیاستها و اقدامات در نظام اسلامی باشد؛ چرا که نظامات فرهنگی و سیاسی و اقتصادی ما همچنان از تامین دو بعد جمهوریت و اسلامیّت آنچنان که شایسته است ناتواناند.
✅ بخش عمده ای از این ناکامی ازآن رو است که حوزه و دانشگاه و سیاستگذاران عرصههای مختلف همچنان نتوانستهاند عقلانیّت تمدنی تراز چنین پدیدهای را تولید و به آن امتداد ببخشند.
✅مردمیسازی عرصههای مختلف اجتماع از جمله فرهنگ و به ویژه موضوع حجاب، هنگامی به اسلامی شدن جامعه خواهد انجامید که نقطه اتکایی فطری و توحیدی با عقلانیّتی کارآمد و عملیّاتی آن را پشتیبانی کند.
✅این شاید آخرین فرصت برای غلبه تمدّنی در شرایط گذار به نظم نوین جهانی باشد.
✍️میثم قاسمی
12فروردین 1402
@tooshe_noor
دعا و عبادت رمضانیه در قرآن.mp3
37.08M
💠نسبت دعا و عبادت
💠مهربانانه ترین آیه قرآن
💠رمضان و فرصت قرب و محبوبیت
💠فقر و نیازمندی، زمینه ادب دعا و عبادت
🎙میثم قاسمی
۱۲ رمضان ۱۴۴۴
@tooshe_noor
سخنرانی شب۱۹رمضان۱۴۴۴.mp3
36.63M
#شب_قدر
#توبه
🔷ما مضطر به بخشيده شدن هستیم.
🔷مغفرت الهی و معنای ذنب
🔷شب قدر و سه ارتباط ویژه
🔷حاجتروا شدن اميرالمؤمنين در شب نوزدهم.
🎙میثم قاسمی
@tooshe_noor
سخنرانی ۲۱ رمضان.mp3
20.87M
#علی_علیه_السلام
🔲بیان گوشهای از فضائل اميرالمؤمنين علیه السلام.
🔲ذکر مصیبت و توسل
🎙میثم قاسمی
@tooshe_noor
هدایت شده از بینش مطهر || مطهَرین
#جلسات_مجازی
📣به مناسبت گرامیداشت شهادت شهید مطهری و هفته معلم سلسله جلساتی برگزار می گردد.
#جلسه_دوم
🎙باحضور استاد محترم: حجة الاسلام و المسلمین قاسمی
📌موضوع : مطهری معلم تراز تمدن اسلامی
🕓زمان : پنج شنبه ۱۴ اردیبهشت ، ساعت ۱۶
#پخش_زنده از کانال بینش مطهر||مطهرین
در #ایتا👇
https://eitaa.com/joinchat/2767650840Cd17f406221
⭕️در صورت بروز مشکل در ایتا جلسه در برنامه ی دیگری برگزار خواهد شد.
هدایت شده از بینش مطهر || مطهَرین
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امامخمینی و قیام برای اقامه دین،۱۴خرداد۴۰۲.mp3
21.77M
✅امام خمینی (ره) و قیام برای اقامه دین ✅
💢مراحل چهارگانه سعادت در قرآن
💢اقامه دین در لایه های سه گانه زندگی توسط حضرت امام خمینی (ره)
💢تفاوت مردم ایران و مردم عصر نخستین اسلام
🎙میثم قاسمی
🗓14خرداد 1402
@tooshe_noor
💢احیاگری در تراز غدیر💢
💠تردیدی نیست که بزرگترین عید اسلامی، عید غدیر، سرآغاز درکی نوین و متعالی از اسلام ناب و پیراسته شده از هر شرک و انحرافی است، آنچنان که اگر پیامبر خدا صلی الله علیه و آله، عالمیان را در این روز به ولایت امیرالمؤمنین رهنمون نمیشد، همه زحمات او در ایفای نقش رسالت نقش بر آب بود؛
💠 چرا که دینی با چنین دامنه تاثیر و تحوّل در اجتماع چنان چه بدون معرفّی نماد و نمود و تعیّن عینی بماند، جز انگارهای انتزاعی و چه بسا خیالی از آن باقی نخواهد آمد و آموزههای فطری آن، دام جذابی برای صید تودههای از همه جا بیخبر توسط طاغوتیان فرصت طلب خواهد بود.
💠از این رو علی عین اسلام و اسلام در علی تعیّن یافته است و ولایت او نه فقط جایگاه و منصبی اجتماعی و معنوی که امتداد همه ابعاد دین از بینش و عقلانیّت تا گرایش و کنش و فرهنگ است
💠 غدیر یک مکتب است، مکتبی که با صدایی رسا در روز غدیر از حنجره رسول به عالم ابلاغ شد و برای همیشه تاریخ، مردمان هر عصر و مصری را به کوششی نو برای شناخت اسلام فرامیخواند.
💠 مکتبی که گرچه در هجده ذی الحجه سال دهم بنیان نهاده شد، امّا ثمره عمومی آن را مردمان هزارههای پس از آن باید با اندیشه علوی در قالب نظامات فکری و اجتماعی طراحی کنند و اسباب غلبه آن بر هر آنچه بشر دینش نامیده است فراهم سازند.
💠بزرگداشت غدیر برای صاحبان فکر و اندیشه، اطعام فکری بشر تشنه به حقیقت است، غدیر را باید از سرچشمه جوشان علوی جاری ساخت و جهان تشنه معنا و معرفت را از آن سیراب کرد و این رود خروشان معرفت اسلامی که در هر عصری توسط عالمان فرهیخته به حرکت درآمده است به دریایی بی انتها بدل ساخت.
💠غدیر را که همان اسلام مجسم و مجموعه فضائل علمی و عملی امیرالمؤمنین است، باید با اجتهاد حکمت بنیان و فقاهت توحید محور به عرصه اندیشه بشر وارد ساخت و این مسئولیّت عظیمی است که احیاگران غدیر بر دوش دارند.
✅یادش بخیر علامه امینی که میگفت:
روزقیامت ازآن دونفر(مخالفان علی علیه السلام) نزد خداشکایت میکنم، چون عمری راکه باید صرف نوشتن فضائل امیرالمومنین علیه السلام میکردم تامردم باآن آشنا گردند، صرف اثبات حقانیت مولاکردم.
میثم قاسمی
15تیر1402
17ذی الحجه1444
@tooshe_noor
💢بيم فهم ناتراز از تبلیغ تراز دینی💢
(قسمت اول)
🔷هنوز دو سه جملهای از آغاز دلچسب با بیان خاطره دیدار با امام بزرگوار نگذشته بود که هشدار و نهیبی تاریخی، فلسفه وجودی جلسه امروز را دستکم برای من که کنجکاوانه به دنبال یافتن آن بودم روشن کرد: «واقعاً با اطّلاعاتی که به من میرسد از جهات مختلف، نسبت به تبلیغ نگرانم!»
🔷پس از آن که حضرت آقا به مسئولین اطمینان دادند که این نگرانی به سبب غیرواقعی دانستن آمارهای حوزوی نیست، همه سخنرانی را میشد در یک محور خلاصه کرد، آن هم این که همه باید بدانند که تبلیغ دین امروز یک مجاهده و مبارزه است. «مبارزه، مبارزهی تمدّنی است، مبارزهی جهانی است.»
🔷جهادی سخت و نفسگیر که چنانچه مسئولان حوزوی و عموم طلاب بتوانند در افق بلند تمدّنی به آن بنگرند، همه آمارهای موجود کمّا و کیفا هیچ تناسبی با صحنه تقابل امروز ما ندارد و هم «از لحاظ کمّیّت خیلی عقبیم.» و هم از لحاظ کیفیت چرا که «سطح فکر بالا رفته. تبلیغ بدون توجّه به این واقعیّت خنثی خواهد شد؛ باید بدانیم طرف مقابلمان در چه مرحلهی فکری قرار دارد تا محتوا را، مادّه را و صورت را ــ هیئت را ــ بر طبق نیاز او تنظیم کنیم؛ بدون این فایدهای ندارد!»
🔷با این نگاه بود که ایشان تاکید کردند تبلیغ باید اولویّت اول حوزه باشد: «امروز نگاه رایج در حوزههای علمیّه این است که تبلیغ در مرتبهی دوّم قرار دارد. مرتبهی اوّل چیزهای دیگر است [مانند] مقامات علمی و امثال اینها؛ «تبلیغ» در مرتبهی دوّم است. ما از این نگاه باید عبور کنیم. تبلیغ، مرتبهی اوّل است»
🔷 راهبردیترین گزاره بیانات امروز امام جامعه اسلامی که میتوان آن را منشور تبلیغ اسلامی نیز نامید همین جمله مهم و سرنوشتساز است، آن قدر مهم و تعیین کننده، که نادیده گرفتن آن، به مثابه هموار کردن فاجعه #استحاله_فرهنگی در جامعه و سیلی خوردن اسلام خواهد بود.
🔷امّا برای من که چندی است با ذهنیّت برخی آقایان و بزرگوران حوزوی آشنا هستم، فروکاسته شدن این مطالبه به لزوم ایجاد یک ساختار قدرتمند تبلیغی با بودجههای کلان و یا تنزّل دادن این مطالبه راهبردی و تاریخی، به نزاع های سازمانی میان حوزه و نهادهای تبلیغی، خطری مهم است که میتواند همه بیانات امروز حضرت آقا را به محاق ببرد.
ادامه دارد...
@tooshe_noor
💢بيم فهم ناتراز از تبلیغ تراز دینی💢
(قسمت دوم)
🔷تبلیغ تراز دینی در افق نگاه رهبری معظّم، بر اساس نشانههایی که در بیانات امروزشان بود دارای ویژگیهای زیر است:
1- تضمین کننده تحقق رکن ایمان در فرهنگ عمومی جامعه
2- نظام ساز و حافظ کیان نظام اسلامی و لوازم اجتماعی آن مانند: قیام عمومی برای اقامه قسط «اقامهی معروف، اشاعهی معروف، ازالهی منکر، ترویج کَلِم طیّب و عمل صالح»
3- کتابهای تراز تبلیغ اسلامی بخش عمدهای از میراث روایی و معرفتی بزرگان اعصار سابق مانند شیخ صدوق و شیخ مفید و علامه مجلسی و ... است.
4- منبرهای تراز تبلیغ اسلامی از آنِ بزرگانی چون مرحوم علامه میرزا ابوالحسن قزوینی فیلسوف بزرگ و ملاحسین کاشفی و حاج آقا رضای همدانی و ...است.
5- بنیه علمی مبلغان باید امکان تهاجم به مبانی اندیشه لیبرال دموکراسی #دروغین امروز غرب را در آنان ایجاد کند و به سان علامه طباطبایی و شهید مطهری به جای دفاع موردی در برابر شبهه با #رویکرد_تهاجمی نظام و بنیان فکری انحرافات اجتماعی را آماج حمله قرار دهد.
6- تبلیغ تراز مستظهر به پشتیبانی علوم و کتب رسمی حوزه مانند کفایه و دروس خارج است.
7- محتوای تبلیغ باید بتواند پا به پای تحولات سریع و روزآمد جهانی به پیش آید و سبب ایجاد جریانهای فکری قدرتمند در جامعه شود.
8- باید متناسب با لسان قوم و منطق اندیشه آنان به ویژه نسل جوان باشد.
9- التزام آفرین و عمل ساز بوده و بتواند مخاطب را برای پایبندی به دین اقناع کند.
🔷حال پس از بیان این ویژگیها، اگر تنها نتیجه این ییانات ایجاد یک ساختار جدید باشد، لازم است خود را با این پرسشها مواجه بدانیم که:
🔶آیا بیانات امام و مقتدای امروز ما با چنین عمق راهبردی و افق تمدّنی، جز با تغییر ریل عمومی حوزه با همه ظرفیّتهای موجود و بدون کاستن از دامنه تلاشهای علمی موجود، به سمت تربیت مبلغ معنای دیگری دارد؟
🔶این که باید اولویّت اول حوزه باید تبلیغ باشد آیا غیر از این است که مجموع دارایی های امروز حوزه باید تبدیل به یک کانون عظیم تبلیغی شود؟
🔶 آیا جز این است که یک ساختار در عرض پژوهش و آموزش و تهذیب میتواند چنین بارگرانی را به دوش بگیرد و همه ظرفیتهای علمی و معرفتی و معنوی حوزهها را در تربیت مبلغ به کاربگیرد؟
🔷 البتّه چنانچه گریزی از ساختار سازی نباشد به تصریح امروز رهبری حوزه نیازمند یک کانون فکر و اندیشه است که از مبنا تا اقدام تبلیغی را راهبری کند و همه ظرفیّتهای موجود را در این عرصه مهم به صف کند، نمونه فقه معاصر در بیان رهبری در چنین افقی طرح گردید و الا هر ساختار بخشی و خرد در این عرصه، این ایده راهبردی رهبری را دچار فروکاهش بروکراتیک خواهد کرد.
🔷اما نکته آخر چه با ساختار و چه بدون آن، حوزه علمیّه با همه عظمت و علمیّت آن، امروز ناگزیر از بازخوانی رسالت اجتماعی خود است، حوزه انقلاب همه داشتههای علمی خود را باید این بار در یک تغییر راهبرد کلان، برای تربیت مبلغان تراز فرهیخته و آشنا با مبانی انقلاب به میدان بیاورد، مبلغانی که فقه و فلسفه و روانشناسی و جامعهشناسی را در عرصه امتداد فرهنگ ایمان جمعی به عرصه عمومی جامعه بکشند و مطهری گونه، از جوان و نوجوان امروز، علمدار تمدّن سازی و غلبه بر هیمنه پوشالی دشمن بسازند.
🔷درباره بیانات تاریخی رهبر معظم انقلاب باید بسیار سخن گفت و اندیشید، راهی که ایشان گشودند، کلید حل همه آن چیزی است که امروز از آن به عنوان لزوم تحول در حوزه ها یاد می شود.
✍میثم قاسمی
21تیرماه 1402
@tooshe_noor
هدایت شده از قرارگاهفرهنگیمسجدامامرضاعلیهالسلام
📢 #اطلاعیه
🏴 در زیر خیمهاش همه یک خانوادهایم
مراسم عزاداری دهه اول
مُحَرَّمُ الحَرام سال ۱۴۴۵
◾️با سخنرانی: حجتالاسلام قاسمی
▫️مرثیهسرایی: حاج مالک بکماز
و مادحین اهلبیت علیهمالسلام
▫️همراه با قرائت قرآن و زیارت عاشورا
◾️از سهشنبه ۲۷تیرماه بعد از نماز عشا
🚩 #هیئت_جنت_الرضا علیهالسلام
🔰 #درزیرخیمهاشهمهیکخانوادهایم
📲 #مرکز_هنری_رسانهای_بدیع
🕌 بلوار بسیج، خیابان شهید ابراهیمی، مسجد و کانون امام رضا علیهالسلام
🔸قرارگاه فرهنگی افسران موعود
🔹پایگاه بسیج شهید احمدی روشن
☑️ @AfsaranM
ورودی محرم۱۴۰۲.mp3
14.11M
🔷آمادگی برای ورود به محرم الحرام
💢تربیت جمعی ماموریت پیامبران
💢ایام الله در قرآن
💢ماه محرم ماه حماسه و شور
🎙میثم قاسمی
@tooshe_noor
هدایت شده از قرارگاهفرهنگیمسجدامامرضاعلیهالسلام
💡 #منبر_هیئت
❓چرا زندگی کردن با زنده بودن تفاوت دارد؟
🔰 مروری بر منبر شب اول محرم ۱۴۴۵
حجتالاسلام والمسلمین میثم قاسمی
🎙 یکی از موضوعات مهمی که بشریت گرفتار آن است و در عین حال به آن توجهی ندارد، مسئله #زندگی است.
بسیاری از مردم زندگی کردن را با زنده بودن یکسان میدانند و حال آنکه اینگونه نیست. #محرم ماهی است که راه زندگی کردن را آموزش داده و زندگی را باید در محرم بیاموزیم. امام حسین (علیه السلام)
قیام کردند که ما زندگی کنیم نه فقط زنده باشیم.
در آیات قرآن کریم، خداوند بین زنده بودن و زندگی کردن تفاوت قائل شده است:
برای مثال، مشرکان به پیامبر محاجّه کردن که تو یکی از ما هستی و فرقی با ما نداری و تو پیامبر نیز نیستی. (آیه ۷ سوره فرقان)
و خداوند در پاسخ به آنها فرمود: که زندگی اینها هم دست ماست. جنس زندگی آنها با شما متفاوت است. (آیات بعد سوره فرقان)
حیات حداقلی یعنی فقط نفس کشیدن و حیات قرآن است که نصیب هر کسی نمیشود. اعمال صالح و نیکوی هر فرد، برای او حیاتآورِ قرآنی میشود. نگاه ما به زندگی باید از اساس اصلاح شود.
حیاتِ درجه یکِ این دنیا (بهترین نوع حیات دنیوی) در مقابل حیاتی که در آن دنیا وجود دارد هیچ است. در آخرت، زندگیِ واقعی وجود دارد و همه چیز در آن زندهی حقیقی است؛ اما وقتی در این دنیا زندگی کنیم در واقع زنده نیستیم.
توقعات مادی ما با انجام اعمال صالح کاسته میشود؛ لکن توقعات معنوی ما افزایش مییابد؛ چراکه درکی که از زندگی جدید پیدا میشود ما را به سمتی سوق میدهد که کمی بیشتر مراقب باشیم، کمی #مراقبت کنیم.
غربیها فضای مجازی را به این دلیل ساختند که فضای اطراف ما را شلوغ کنند تا به عمق و مفهوم عبادات و اعمال صالح پِی نبرده و از آن لذت نبریم تا به حقیقت حیات دست پیدا نکنیم و اینگونه است منتظر شهادتی که زندگی میکند؛ چون #شهادت را زندگی میبیند.
ویژگی بارز یاران اباعبدالله الحسین علیهالسلام و خود حضرت این بود که زندگی را به گونهای دیگر درک کردند.
📝 تهیه و تنظیم: گروه #شهید_بابایی
🚩 #هیئت_جنت_الرضا علیهالسلام
🔰 #درزیرخیمهاشهمهیکخانوادهایم
🕌 مسجد و کانون امامرضاعلیهالسلام
🔸قرارگاه فرهنگی افسران موعود
🔹پایگاه بسیج شهید احمدی روشن
☑️ @AfsaranM
سخنرانی شب اول محرم.mp3
41.68M
🔉#گزارش_صوتی🔉
🌙شب اول محرم الحرام ۱۴۴۵
▪️سخنران: حجت الاسلام میثم قاسمی
🗓 سه شنبه ۲۷ تیرماه ۱۴۰۲
#هیئت_جنت_الرضا علیهالسلام
#درزیرخیمهاشهمهیکخانوادهایم
🕌 مسجد و کانون امامرضاعلیهالسلام
🔸قرارگاه فرهنگی افسران موعود
🔹پایگاه بسیج شهید احمدی روشن
☑️ @AfsaranM
سخنرانی شب دوم محرم.mp3
40.85M
🔉#گزارش_صوتی🔉
🌙شب دوم محرم الحرام ۱۴۴۵
▪️سخنران:حجت الاسلام قاسمی
🗓 چهارشنبه ۲۸ تیرماه ۱۴۰۲
#هیئت_جنت_الرضا علیهالسلام
#درزیرخیمهاشهمهیکخانوادهایم
🕌 مسجد و کانون امامرضاعلیهالسلام
🔸قرارگاه فرهنگی افسران موعود
🔹پایگاه بسیج شهید احمدی روشن
☑️ @AfsaranM
💡 #منبر_هیئت
❓چرا زندگی کردن با زنده بودن تفاوت دارد؟
🔰 مروری بر منبر شب دوم محرم ۱۴۴۵
حجتالاسلام والمسلمین میثم قاسمی
🎙 خیلی از ما انسانها سعی داریم زنده بمانیم اما در قرآن کریم ادبیات دیگری به کار رفته است و هدف از دیندار شدن #زنده_شدن است.
ای مردم لبیک بگویید به خدا و رسول خدا برای اینکه زنده بمانیم، برای اینکه زنده شویم. برای مثال نمایشگاهی در کشور هند راه انداخته بودند که هر کس ادعای خدایی میکرد آنجا میآمد یه کسی وزن زیادی داشت پرسیدن از تو چه چیزی برمیاد گفت: من از همه بزرگتر هستم، پس من باید خدا باشم. اگر انسان این است پس دیگر زنده ماندن ثمری و شکوفایی ندارد.
عمرمان را برای زنده ماندن هزینه نکنیم برای زندگی کردن و زنده شدن هزینه کنیم.
علامه امینی میفرماید: هنگامی که پدرم از دنیا رفتند، عادت داشتم او را در خواب ببینم. پس از مدتی دوباره به خوابم آمد؛ پرسیدم: چه چیزی دست شما را گرفت فرمودند: #زیارت_امام_حسین علیهالسلام؛ زیارت امام حسین علیهالسلام دل را زنده میکند.
آیه ۱۲۴ سوره مبارکه طه در رابطه با هبوط حضرت آدم به زمین میفرماید: آدم وقتی وارد زمین شد، دید همه چیز دردسر دارد و در این موقعیت خداوند به آدم فرمود بدان من دنیا را اینگونه آفریدم. سختی برای کسانیست که از من (خداوند) غافل شوند. ای آدم، اگر از ذکر و یاد من استفاده کنی لذت بهشت در دنیا را میبری.
یکسری با گناه کردن و ظلم به نفس، به خودشان ظلم میکنند.
سوال: حرف شما چیست؟ از خوشیها دست برداریم که ظلم به نفس نشود؟ یعنی نه چیزی بخوریم و ...؟
پاسخ: این حرف خداوند نیست اگر میخواهی از دنیا لذت ببری و به آخرت هم برسی، باید دیندار شوی. لذت دنیا و خوشی دنیا با دین محقق میشود. احکام شرع و... یک قرارداد نیست بلکه واقعیت است که خداوند به ما داده و اگر به آن عمل نشود، خودمان ضرر میکنیم. مانند نماز اول وقت که گرهها را باز میکند.
و در آخر کسی که #وظیفه را پیدا کند #حیات را پیدا کرده است.
📝 تهیه و تنظیم: گروه #شهید_بابایی
🚩 #هیئت_جنت_الرضا علیهالسلام
🔰 #درزیرخیمهاشهمهیکخانوادهایم
🕌 مسجد و کانون امامرضاعلیهالسلام
🔸قرارگاه فرهنگی افسران موعود
🔹پایگاه بسیج شهید احمدی روشن
☑️ @AfsaranM
سخنرانی شب سوم محرم.mp3
40.02M
📻 #نوای_هیئت
شب سوم محرم ۱۴۴۵ | ۲۹ تیر۱۴۰۲
🎙 حجت الاسلام قاسمی
🚩 #هیئت_جنت_الرضا علیهالسلام
☑️ @AfsaranM