4_5789508837178343579.pdf
391K
📚 سیر جامع کتب و جزوات مطالعاتی با موضوع تشکیلات و کار تشکیلاتی در ۴بخش:
🔸 تشکیلات در نگاه بزرگان
🔹 تشکیلات در قلم نویسندگان و محققین
🔸 تشکیلات در عرصه اقدام و عمل
🔹 نشریههای تشکیلاتی
🚨 پایگاه جامع نشر محتوای
تشکیلاتی | @Mezmar_ir
💬 یکی از مؤمنین میگوید که من مأموریتی را برای امام صادق(ع) انجام دادم برگشتم جوابش را خدمت ایشان بدهم، گزارشم را به آقا دادم، آقا فرمودند راستی شما با فلانیها ارتباطتان چهجوری است؟ میگوید من گفتم آقا، ما آنها را زیاد تحویل نمیگیریم. آنها عقیدۀشان مثل ما محکم نیست به امر امامت و اینها. حضرت فرمودند که ما اهلبیت فاصلۀمان با شما زیادتر است یا شما با آنها؟ آن آقا میگوید که من گفتم خب معلوم است ما فاصلۀمان با شما خیلی بیشتر است از فاصلۀ ما با آنها. بعد حضرت فرمودند که خب چطور ما شما را تحویل میگیریم بعد شما آنها را تحویل نمیگیرید؟ بعد حضرت ادامه دادند. فرمودند خدا فاصلهاش با ما چقدر است نسبت به فاصلۀ ما با شما؟ خب دیگر آنجا بینهایت است دیگر فاصله چون خدا که بینهایت است دیگر ائمۀ هدی به هر کجا رسیده باشند منهای بینهایت میشود یک بینهایت باقی میماند. درست است؟ میگوید که ما گفتیم که خب بله. بعد فرمود اگر خدا به ما اهلبیت نگاه نکند بهخاطر فاصله، آنوقت ما اهلبیت چهکار کنیم؟ ما به شما نگاه نکنیم به خاطر این فاصله بعد شما بهخاطر آن یک مقدار فاصله میخواهی نگاه نکنی به آن یکی گروه از مؤمنان؟ به مقایسۀ خودتان با دیگران و دیگران با خودتان نپردازید. میبینید در یکی از روایتها اهلبیت اصلاً نهی میکنند. میفرمایند که: «ما أنتم وَالبَرائَة؟» یعنی چی شما هی بیزاری میجویید از همدیگر؟! برائت نه به معنای تولّی تبرّی ها! این برائت معنایش این است، مؤمنین، شیعیان، در خودشان، در جامعۀ دینی، هی از همدیگر بیزاری میجویند. آقا چرا اینجوری میکنی شما؟! ما به صورت تجربی میبینیم که نوعاً مذهبیها دچار این آفت هستند. «ما أنتُم وَالبَرائَة یَبرَأُ بَعضُکُم مِن بَعض»؛ هی شما آن یکیها را تحویل نمیگیرید و هی ازشان دوری میجویید. که یعنی چون آنها آدمهای خوبی نیستند. بحث فاصله گرفتن است.
🔹 استاد علیرضا پناهیان
🚨 پایگاه جامع نشر محتوای
تشکیلاتی | @Mezmar_ir
Clip-Panahian-EnteghadBeMazhabiha-128k.mp3
4.67M
🔊 انتقاد به بچه مذهبیها
🎙 استاد علیرضا پناهیان
@panahian_ir
🚨 پایگاه جامع نشر محتوای
تشکیلاتی | @Mezmar_ir
امام خامنهای: برای من تشکّلهای انقلابی با تشکّلهایی که نسبت به مسائل انقلابی بیتفاوتند یکسان نیستند؛ تشکّل انقلابی را باید تقویت کرد، باید کمک کرد، باید قدر دانست، آیندهی کشور را اینها میسازند، آیندهی انقلاب را اینها تضمین میکنند؛ ۱۳۹۵/۴/۱۲
🚨 پایگاه جامع نشر محتوای
تشکیلاتی | @Mezmar_ir
💬 اگر مؤمنین در کنار یکدیگر در یک تشکیلات، کار جمعی نکنند، درجۀ ایمان، درجۀ اخلاق و درجۀ تعهد انقلابیشان معلوم نمیشود. نمیشود که مؤمنین فقط از جهت اعتقاداتشان با هم مشترک شوند، نمیشود که مؤمنین و انقلابیون فقط با شعارهای انقلابی و جهتگیریهای انقلابی سنجیده شوند.
🔹 استاد علیرضا پناهیان
🚨 پایگاه جامع نشر محتوای
تشکیلاتی | @Mezmar_ir
💬 از این بهبعد باید یک نیروی انقلابی را در عرصۀ تشکیلات هم محک زد! عمل فردیِ هر کسی و نگاه و دیدگاه فردی هر کسی، بهجای خودش محترم و محفوظ است، اما باید دید که او در یک تشکیلات، چگونه عمل میکند؟ آیا زندگی جمعی را آموخته است؟ آیا توان گفتگو و تعامل و تبادل نظر دارد؟ آیا در یک تشکیلات، از «اخلاق» برخوردار هست؟
🔹 استاد علیرضا پناهیان
🚨 پایگاه جامع نشر محتوای
تشکیلاتی | @Mezmar_ir
خارج از تشکیلات، داشتن اخلاق، زیاد هنر نیست! خارج از تشکیلات، ایثارگری زیاد هنر نیست! خارج از تشکیلات، موضعِ سیاسی درست داشتن، زیاد هنر نیست! خارج از تشکیلات، تعاون و برادری کردن، زیاد هنر نیست! هر ویژگی اخلاقی دیگری، خارج از تشکیلات، زیاد هنر نیست! و این از آموزههای دینی ماست، که متاسفانه کمتر به تبلیغ و تبیین آن، پرداختهایم.
🔹 استاد علیرضا پناهیان
🚨 پایگاه جامع نشر محتوای
تشکیلاتی | @Mezmar_ir
💬 ما کار تشکیلاتی را باید از مهدکودکها، مدرسهها و مسجدها آغاز کنیم. امام جماعت هر مسجدی، رئیس گروهی از مردم است، امام جماعت، یعنی «رئیس جماعت»؛ ما در فارسی اینرا بهغلط و غیرسیاسی ترجمه میکنیم! ما به امام جماعت میگوییم «پیشنماز»؛ درحالیکه او رئیس جمعی از مردم است. پیشنماز یعنی کسی که نماز میخواند و پیشتر از دیگران میایستد. درحالیکه فلسفۀ حضور در مسجد و اقتدا به امام جماعت، پیشنمازی نیست، بلکه تمرین امام داشتن، تمرین ولایتپذیری، تمرین حضور در جمع و تمرین صفبندی شدن است.
🔹 استاد علیرضا پناهیان
🚨 پایگاه جامع نشر محتوای
تشکیلاتی | @Mezmar_ir
🔰 #رسالتهای_یک_تشکیلات (۱)
◀️ افزایش معرفت و معنویت خود اعضا (خودسازی)
💬 طبیعتاً یکی از عواملی که میتواند فعالیتهای تشکلهای مردمی را رشد و ارتقا بدهد، افزایش معرفت و معنویت در درون این تشکلهاست. من نمیتوانم کمبود چنین وضعیتی را یکی از نقاط ضعف بشمارم چون آمار دقیقی ندارم که وضعیت چگونه است، ولی به نظرم میرسد ما همیشه باید خودمان را در اینباره مقصر بدانیم. یک تشکل مردمی، یک نهاد و کانون مردمی باید اولین رسالت خودش را این بداند که به خودسازی بپردازد. زمینۀ ارتقای معرفتی و معنوی اصحاب خودش و اطرافیانش را فراهم کند. این افراد در هر کاری که باشند، معرفت و معنویتشان در آن کارها بازتاب پیدا خواهد کرد. این یکی از موضوعات خیلی مهم است.
🔹 استاد علیرضا پناهیان
🚨 پایگاه جامع نشر محتوای
تشکیلاتی | @Mezmar_ir
🔰 #رسالتهای_یک_تشکیلات (۲)
◀️ کار بدون اولویت انجام ندهیم.
💬 یکی دیگر از موضوعات مهم این است که ما باید با یک تفکر راهبردی برنامهریزی کنیم. اصلاً کار غیرمفید یا مفید ولی بدون اولویت انجام ندهیم، براساس علاقه و استعداد و خیلی از این موضوعات کار نکنیم. بعضی وقتها یک کار هست که دمِدستمان است، بعضی وقتها یک کار هست که به آن علاقه داریم. عیبی ندارد اینجور کارها انجام بگیرد. کارهای خوب، همیشه برکاتی دارند ولی وقتی که ما کار دارای اولویت انجام بدهیم، کارهایی که موجب جریانسازی میشود، کارهایی که امروز وقتش است، آنوقت ثمره کارمان خیلی بیشتر خواهد شد. تشکلها باید مدام با هم گفتگو کنند و در همه شهرها و محیطهایی که حضور دارند، مدام در تبادل نظر باشند تا بتوانند به کارهای دارای اولویت برسند.
🔹 استاد علیرضا پناهیان
🚨 پایگاه جامع نشر محتوای
تشکیلاتی | @Mezmar_ir
🔰 #رسالتهای_یک_تشکیلات (۳)
◀️ قدرت انعطاف داشته باشیم.
💬 نکتۀ بعدی آنکه تشکلها باید قدرت انعطاف داشته باشند. من تا دیروز این کار را انجام میدادم و در این موضوع کار میکردم، حالا موضوعم و شیوهام را عوض کردم. چهطور ما از نهادهای دولتی انتظار پویایی داریم، آنوقت یک کانون فرهنگی و یک تشکل مردمنهاد را میبینیم که به خاطر نداشتن انعطاف، دچار ایستایی میشود و پویایی ندارد.
🔹 استاد علیرضا پناهیان
🚨 پایگاه جامع نشر محتوای
تشکیلاتی | @Mezmar_ir
🔰 #اولویت_کارتشکیلاتی
حلقۀ وصل: به نظر شما اولویتهایی را که چه خود جبهه و چه تشکلها باید به سمتش بروند، چیست؟
🔹 استاد علیرضا پناهیان: یکی از اولویتها پرداختن به جریان مقاومت در منطقه است. مظلومیت مقاومت و فعالیتهای جدّیای که به صورت مردمی در منطقه دارد صورت میگیرد، زیاد است. عین زمان دفاع مقدس خودمان، بسیجیوار، عاشقانه و غریبانه در خط مقدم مقاومت در چند جبهه دارد جانفشانی صورت میگیرد. متأسفانه مردم ما از آنها خیلی خبر ندارند. نباید همۀ کار را به رسانۀ ملی واگذار کنیم. بالاخره رسانۀ ملی هم محدودیت خاص خودش را دارد. بعضی از حرفها هست که ممکن است یکبار در رسانۀ ملی بیاید ولی طنینش را ما باید صدبار در جامعه تکرار کنیم، نمایشگاههای متعدد بزنیم، مراسم بگیریم.
در دوران دفاع مقدس، یکی از عوامل ارتباط مردم با دفاع مقدس، برگذاری #جلسات_دعا برای رزمندگان بود. خب الآن ما چرا نباید برای کسانی که در خط مقدم مقاومت غریبانه نبرد میکنند، #دعا کنیم. این روشنگریها وقتی صورت نگیرد مردم را دچار رخوت میکند، مردم احساس مظلومیت را پیدا نخواهند کرد.
میدانید اگر احساس مظلومیت نکنیم، سر غنیمت باید بجنگیم؟ تنگه را رها میکنیم و فکر میکنیم جنگ تمام شده و حالا نوبت تقسیم غنائم است. نه! هنوز جنگ ادامه دارد. یکی از اولویتهایی که باید کار کنیم این است که تکتک #شهدای_مقاومت در بحرین و یمن و سوریه و عراق را نباید از دست بدهیم. بمبی در عراق منفجر میشود و هفتاد نفر شهید میشوند. باید از آنها خاطراتی تهیه کرد. برویم سراغشان در اینترنت، حتماً زمینههای ارتباطی و اطلاعرسانی وجود دارد. به گونههای مختلف اینها را تحلیل کنیم. باید تشکلهای فعال فرهنگی مردم را خبردار کنند. نمیشود روی بعضی چیزها در رسانههای عمومی زیاد کار کرد. ما باید کار کنیم.
🚨 پایگاه جامع نشر محتوای
تشکیلاتی | @Mezmar_ir
اگر خواستید یکروزی رشد بفرمایید و به درد امام زمانتان بخورید، در #تشکیلات روابط اجتماعی خودتان را امتحان بکنید. «نه! ما یک نفری منتظریم آقا چی بگوید اجرا کنیم!» فایده ندارد! متوجه هستی؟! ولایت تکتک افرادی که از او حرف گوش میکنند نمیخواهد! [بلکه ولایت] تشکیلاتهای بزرگ که از او تبعیّت میکنند میخواهد!
اصلاً پیش امام که آدم تنهایی نمیرود که! «یا ایّها الذینَ آمنوا اصبِروا و صابِروا و رابِطوا» «اصبِروا» یعنی چی؟ یعنی تکتکتان اهل صبر باشید. «صابِروا» یعنی چی؟ با هم صبر کنید! با هم صبر کنید تشکیلات لازم دارد. «رابطوا» یعنی چی؟ نیروهای خود را روی هم بریزید با هم از ولایت تبعیّت کنید!
🔹 استاد علیرضا پناهیان
🚨 پایگاه جامع نشر محتوای
تشکیلاتی | @Mezmar_ir
گاهی میآمدند تعداد فراوانی از مؤمنین خدمت ائمۀ هدی، دعوت میکردند از حضرت، که بلند شوید قیام بکنید، حضرت روی جمع کثیر مؤمنین رسماً حساب نمیکردند. از ارتباط بین آنها سؤال میکنند. کافی نیست ارادت به امام باقر داشته باشی. کافی نیست ارادت به امام صادق داشته باشی. ارتباط شما با هم چگونه است؟
میگفتند خب ما ارتباطمان خیلی خوب است. حضرت چی فرمودند؟ فرمودند آیا شما به سادگی از داراییهای همدیگر استفاده میکنید؟ یعنی بدون اجازۀ هم دست توی جیب همدیگر میکنید؟ گفتند نه! خب این نمیشود. فرمود ولی یاران آخرین امام ارتباطشان با هم اینجوری است؛ راحت از پولهای همدیگر برمیدارند. دوستان من! مسئله پول نیست ها! پول یک نماد است، یک شاخص است، برای ارتباط راحت آنها. آیا شما به سادگی از داراییهای همدیگر استفاده میکنید؟
منظورشان چیه؟ بنده عرض میکنم منظورشان تشکیلات است. چطور؟ در یک تشکیلات اعضای این تشکیلات از داراییهای همدیگر استفاده میکنند. مثلاً من استعداد طراحی دارم، این استعدادم را میآورم به مشارکت میگذارم. یک کس دیگر استعداد نقّادی دارد، نقّادیِ آن میآید طراحی من را تکمیل میکند. یک کس دیگر استعداد پشتیبانی دارد. اینها دارند از استعدادهای هم استفاده میکنند!
🔹 استاد علیرضا پناهیان
🚨 پایگاه جامع نشر محتوای
تشکیلاتی | @Mezmar_ir
💬 تکتک خوببودن بدرد نمیخورد!
🔸 بعضیها فکر میکنند اگر هرکدام از ما، آدمهای خوبی بشویم، جمعِ ما خوب میشود؛ بههیچوجه اینطور نیست! گاهی میتوانیم تکتکمان آدمهای خوبی باشیم اما در یک زندگی جمعی و کار تشکیلاتی، نسبت بههم بیرحم باشیم. تکتک خوببودن زیاد بهدرد نمیخورد!
🔸 تا وقتی با هم کار نکرده باشیم و در یک کار جمعیِ مستمر، همافزایی نکرده باشیم و همدیگر را تحمل نکرده باشیم، خوببودنِ ما معلوم نمیشود. ۹۶.۰۷.۰۸
🔹 استاد علیرضا پناهیان
🚨 پایگاه جامع نشر محتوای
تشکیلاتی | @Mezmar_ir
پهلوانی بزغالهای را بغل میکند و صد متر راه میبرد. پس از طی راه، خودش و بزغاله خسته میشوند و کار تعطیل میگردد.
حال یک بچه ۸ ساله به جای یک پهلوان، ۲ هزار گوسفند به جای یک بزغاله، همپای آنها از شهری به شهری راه میرود به جای آنکه آنها را بغل کند.
بغل کردن یعنی مدیریت از بیرون که دستاورد غرب است و بهترین مثال آن «حضور و غیاب» است که امروزه در حوزه، دانشگاه و آموزش و پرورش صورت میگیرد.
اگر به آنها بگویند فردا درس تعطیل است، همه خوشحال میشوند چون حس زندانی بودن میکنند. چون از بیرون مدیریت میشوند.
اسلام به مدیریت از درون معتقد است؛ به همپا راه رفتن، نه بغل کردن!
🔹 آیتالله حائری شیرازی رحمةاللهعلیه
🚨 پایگاه جامع نشر محتوای
تشکیلاتی | @Mezmar_ir
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹عبور از پل | یک انیمیشن کوتاه و معنادار که میتوان از دل آن نکات ناب #مدیریتی و #تشکیلاتی بیرون کشید.
#کلیپ_تشکیلاتی
🚨 پایگاه جامع نشر محتوای
تشکیلاتی | @Mezmar_ir
چرا فرهنگ #کار_جمعى در جامعهى ما ضعیف است؟ این یک آسیب است. با اینکه کار جمعى را غربىها به اسم خودشان ثبت کردهاند، اما اسلام خیلى قبل از اینها گفته است: «تعاونوا على البرّ و التّقوى»، یا: «واعتصموا بحبل الله جمیعا». یعنى حتّى اعتصام به حبلالله هم باید دستهجمعى باشد؛ «و لا تفرّقوا». ۹۱/۷/۲۳
🔹امام خامنهای
🚨 پایگاه جامع نشر محتوای
تشکیلاتی | @Mezmar_ir
📑 اطلاع نگاشت
📍امام خامنهای:
دشمن از #تشکیلات میترسد!
🔰چرا باید #کار_تشکیلاتی کرد؟
◀️ بیان ۱۲ نکته در مورد تشکیلات، کار تشکیلاتی، ضرورت و اهمیت #کار_جمعی از نگاه رهبر انقلاب، امام خامنهای
💠 مِضمار؛ تشکیلات اسلامی
🌐 Mezmar.ir
📱 instagram.com/mezmar.ir
📱 telegram.me/mezmar_ir
📱 eitaa.com/mezmar_ir
📚 سلسله جزوات تشکیلاتی مضمار | Mezmar.ir
📝 تهیه و تدوین: دکتر حمیدرضا محمدی
#دین_تشکیلاتی 1⃣
ضرورت کار تشکیلاتی در جامعه دینی از نگاه امام موسی صدر
📥 eitaa.com/mezmar_ir/1074
#دین_تشکیلاتی 2⃣
کار جمعی در تبلیغ دین اسلام از نگاه امام موسی صدر
📥 eitaa.com/mezmar_ir/1078
#دین_تشکیلاتی 3⃣
اخلاق کار تشکیلاتی در سیره حضرت امام خمینی(ره)
📥 eitaa.com/mezmar_ir/1082
#دین_تشکیلاتی 4⃣
اخلاق کار تشکیلاتی در سیره حضرت امام خامنهای
📥 eitaa.com/mezmar_ir/1089
#دین_تشکیلاتی 5⃣
اخلاق کار تشکیلاتی در سیره شهید بهشتی
📥 eitaa.com/mezmar_ir/1098
#دین_تشکیلاتی 6⃣
در محضر بزرگان تشکیلات
📥 eitaa.com/mezmar_ir/1102
#دین_تشکیلاتی 7⃣
مروری بر آیات تشکیلاتی قرآن کریم
استاد حسین عرباسدی
بخش اول
📥 eitaa.com/mezmar_ir/1117
#دین_تشکیلاتی 8⃣
مروری بر آیات تشکیلاتی قرآن کریم
استاد حسین عرباسدی
بخش دوم
📥 eitaa.com/mezmar_ir/1135
#دین_تشکیلاتی 9⃣
تشکیلات اسلامی در نهجالبلاغه
استاد حسین عرباسدی
📥 eitaa.com/mezmar_ir/1140
#دین_تشکیلاتی 🔟
از تشکیلاتخوانی تا تشکیلاتبانی
استاد حسین عرباسدی
📥 eitaa.com/mezmar_ir/1144
#دین_تشکیلاتی 1⃣1⃣
انگیزه و کار تشکیلاتی در کلام امام خامنهای
📥 eitaa.com/mezmar_ir/1151
#دین_تشکیلاتی 2⃣1⃣
روایت حرکت تشکیلاتی امام موسی صدر در لبنان به قلم شهید دکتر مصطفی چمران
📥 eitaa.com/mezmar_ir/1215
💠 مِضمار؛ تشکیلات اسلامی
🌐 Mezmar.ir
📱 instagram.com/mezmar.ir
📱 telegram.me/mezmar_ir
📱 eitaa.com/mezmar_ir
🔰 اثرگذاری روی نیروها
🔸 کمکم همهی بچهها شده بودند مثل خود دکتر*؛ لباس پوشیدنِشان، سلاح دست گرفتنِشان، حرف زدنِشان. بعضیها هم ریشِشان را کوتاه نمیکردند تا بیشتر شبیه دکتر بشوند. بعداً که پخش شدیم جاهای مختلف، بچهها را از روی همین چیزها میشد پیدا کرد. یا مثلاً از اینکه وقتی روی خاکریز راه میروند نه دولا میشوند، نه سرشان را میدزدند. ته نگاهشان را هم بگیری، یک جایی آن دوردستها گم میشود...
*) #شهیددکترمصطفیچمران
✅ #اسوههایتشکیلاتی
💠 مِضمار؛ تشکیلات اسلامی
🌐 Mezmar.ir
📱 instagram.com/mezmar.ir
📱 telegram.me/mezmar_ir
📱 eitaa.com/mezmar_ir
🔰 توجه به نیروها
🔸 عملیات محرم بود. توی نفربر بیسیم نشسته بودیم؛ آقا مهدی* دو سه شب بود نخوابیده بود. داشتیم حرف میزدیم، یک مرتبه دیدم جواب نمیدهد. همانطور نشسته، خوابش برده بود. چیزی نگفتم. پنج شش دقیقه بعد، از خواب پرید. کلافه شده بود. بد جوری. جعفری پرسید: «چی شده؟» جواب نداد. سرش را برگردانده بود طرف پنجره و بیرون را نگاه میکرد. زیر لب گفت: «اون بیرون بسیجیها دارن میجنگن، زخمی میشن، شهید میشن، گرفتم خوابیدم!» یک ساعتی، با کسی حرف نزد.
*) #شهیدمهدیزینالدین
✅ #اسوههایتشکیلاتی
💠 مِضمار؛ تشکیلات اسلامی
🌐 Mezmar.ir
📱 instagram.com/mezmar.ir
📱 telegram.me/mezmar_ir
📱 eitaa.com/mezmar_ir
🔰 قدمبهقدم با نیروها
اومدند در چادر فرماندهی:
- حاجی* میای عکس بگیریم؟
رفت.
داشتیم میرفتیم، صداش زدن.
- حاجی میای با ما غذا بخوری؟
رفت.
رو موتور بود. یکی دوید طرفش.
- حاجی منو میرسونی؟
سوارش کرد.
کفرم گرفت! بهش گفتم:
کاوه جون! ناسلامتی تو فرماندهای.
گفت: دوست ندارم از نیروهام جدا باشم. دوست دارم قدم به قدم با اونا باشم. تازه کجاشو دیدی؟! صبر کن عملیات بشه...
*) #شهیدمحمودکاوه
✅ #اسوههایتشکیلاتی
💠 مِضمار؛ تشکیلات اسلامی
🌐 Mezmar.ir
📱 instagram.com/mezmar.ir
📱 telegram.me/mezmar_ir
📱 eitaa.com/mezmar_ir