«سیزدهمین نمایشگاه ملی کتاب
دفاع مقدس و مقاومت»
📅 ۹ ال ۱۳ مهر ماه ۱۴۰۳
📍مازندران، قائمشهر، جنب پل تالار، محل دائمی نمایشگاه بینالمللی
@mfpa_ir🕊
تخفیف ۴۰ درصدی خرید کتاب
به مناسبت هفته دفاع مقدس
زمان : ۱ مهر لغایت ۱۰ مهر ماه ۱۴۰۳
خرید از طریق تماس با تلفن :
۰۲۱۸۸۸۰۷۰۴۶
@mfpa_ir🕊
عکاسی از ورود آزادگان؛ زیباترین خاطرۀ یک عکاس برتر جنگ
ساسان مویدی که یکی از عکاسان برتر جنگ است و از آغاز تا پایان جنگ تلاش کرد تا تصاویر مختلفی از آن دوران را ثبت کند، زیباترین خاطره خود از آن زمان را روز بازگشت آزادگان میداند.
او گفت: من بهعنوان عکاس برای مجلۀ سروش کار میکردم که جنگ شروع شد. سروش، مجلهای معتبر بود که به هنر اهمیت میداد، اما در ابتدا و با آغاز جنگ به من اجازۀ رفتن به مناطق جنگی جبهه نداد تا اینکه هرچه جنگ جلو میرفت شهرها بیشتر درگیر میشدند و تهران نیز بینصیب نماند. بنابراین زمانی که موشکباران تهران شروع شد و وقتی دیدم ازطرف مجله به من اجازه رفتن به جبهه داده نمیشود تلاش کردم تا هرچه میتوانم تصاویر ۵۰ روز موشکباران را عکاسی کنم. کتاب «تهران، پنجاه روز از جنگ» حاصل همان دوران است.
وی که از هشت سال دفاع مقدس تصاویر بسیاری را به ثبت رساند با این حال عکاسی از ورود آزادگان را زیباترین خاطرۀ خود از جنگ برشمرد و گفت: وقتی جنگ به پایان رسید و خبر ورود آزادگان را شنیدم جزو اولین نفرات به مرز خسروی رفته و از آنجا با اولین گروه به منظریه عراق رفتیم و با اولین گروه آزادههای ایرانی به ایران بازگشتیم. قشنگترین اتفاق برای من در آن دهه در مسائل اجتماعی، ورود آزادگان بود. وقتی با اسرا به خاک ایران وارد شدیم از ابتدای مرز خسروی افرادی را دیدیم که عکس فرزندان و برادران و پدران خود را در دست گرفته بودند و آنها را جستجو میکردند. این صحنه واقعاً من را اذیت کرد و درحین دیدن قشنگترین اتفاق زندگیم در آن ۸ سال جنگ یعنی ورود آزادگان، اما با دیدن مردمی که آن عکسها را در دست داشتند به شدت ناراحت شده و سعی کردم با تمرکز ذهنم روی آزادی اسرا و آغوش مرم، آن صحنهها را نبینم و اگرچه چند فریم عکاسی کردم اما آن روز اولینباری بود که چشمانم را روی بخشی از تاریخ بستم.
در ادامه برخی از تصاویر ساسان مویدی از سالروز ورود آزادگان راببینید.👇
@mfpa_ir🕊
روزی که چشمان اسرا در عراق پر از شوق بود
هفته دفاع مقدس، بهترین زمان برای مرور خاطرات و روزهای دشوار مناطق عملیاتی است. در این ایام، شنیدن روایتهای آزادگان و اسرا، تجربهای فراموشنشدنی خواهد بود.
سردار حاج «حسین سامعی»، یکی از رزمندگان و جانبازان شهرستان شوشتر، نزدیک به هشت سال از عمر خود را در اردوگاههای عراق سپری کرده است. او از نخستین مربیان آموزش سپاه بود که مسئولیت آموزش و تربیت بسیجیان و حتی ارتشیان را برای اعزام به جبهه بر عهده داشت.
سردار سامعی در روزهای ابتدایی جنگ به عنوان بسیجی در جبهههای دارخوین و شادگان حضور یافت. در سال ۱۳۶۱، در مرحله اول عملیات بیتالمقدس، او مورد هدف تیر دشمن قرار گرفت و به اسارت درآمد. سالهای زیادی را در بند اسارت گذراند.
وقتی از سردار سامعی خواستم تا یکی از خاطرات تلخ و شیرین دوران اسارتش را برای ما روایت کند، با چشمانی پر از اشک گفت: "شاید یکی از بهترین خاطرات من و دوستانم این بود که در سال ۱۳۶۷ دولت عراق ما را به زیارت کربلا و نجف اشرف برد. مردم عراق با دیدن ما اشک و گریه میکردند، اما نیروهای بعثی اجازه نمیدادند که مردم به ما نزدیک شوند.
او ادامه داد: وقتی برای اولین بار به گنبد امام حسین(ع) نگاه کردم، نه تنها من، بلکه تمام بچهها چشمانشان از شوق پر شده بود. ما نمایندگان شهدای بودیم که سالها منتظر این لحظات بودیم.
سردار سامعی در پایان افزود: امروز هر جا که احساس کنیم انقلاب و نظام دچار خدشه و انحراف شود، همانند سال ۵۹ وارد میدان خواهیم شد و اجازه نخواهیم داد دشمنان به کیان و عزت این آب و خاک آسیب برسانند
@mfpa_ir🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اهمیت و عظمت دفاع مقدس در بیانات رهبر معظم انقلاب
رهبر معظم انقلاب اسلامی در این سخنان که روز ۲۹ شهریور سال گذشته آنها را ایراد فرمودند، به واقعه دفاع مقدس، هدف دشمنان، اینکه از چه چیزی دفاع شد و ... اشاره کردند.
@mfpa_ir🕊
یادآوری هشت سال دفاع مقدس؛
چرایی گرامیداشت هفته اول جنگ ایران و عراق
ن پس از هشت سال جنگ تحمیلی با عراق، با گرامیداشت هفته اول جنگ، یادآور عزت، شرف و مقاومت ملت ایران است. در این مقاله به بررسی دلایل نامگذاری این هفته و اهمیت آن در تاریخ معاصر ایران پرداخته میشود.
لینک کامل خبر
@mfpa_ir🕊
به قلم آزاده احمد یوسفزاده؛
پاسخ به ادعای کذب بیبیسی درباره حضور کودکان ایرانی در جنگ تحمیلی
گزارش اخیر بیبیسی با ادعای اعزام کودکان ایرانی به جنگ با عراق، موجی از واکنشها را بهدنبال داشته است. این گزارش، با ارائه اطلاعات نادرست، واقعیتهای تاریخی را تحریف کرده و تلاش دارد چهره مقاومت نوجوانان و جوانان ایرانی را مخدوش کند.
لینک کامل مطلب
@mfpa_ir🕊
⚫️ تصویری از حکم انتصاب شهید سید حسن نصرالله به عنوان خادم افتخاری حرم مطهر رضوی
@mfpa_ir🕊
آیین رونمایی از کتاب خاطرات ترک خورده
در نمایشگاه بین المللی کتاب
مکان: مازنداران ،قائمشهر،جنب پل تالار،
محل دائمی نمایشگاه بین المللی
پنج شنبه ۱۲ مهر ماه ۱۴۰۳
ساعت ۱۰:۳۰ صبح
@mfpa_ir🕊
زندگینامه شهید سید «حسن نصرالله»
سید حسن نصرالله (۳۱ اوت ۱۹۶۰ – ۲۷ سپتامبر ۲۰۲۴) روحانی شیعه و سیاستمدار سرشناس لبنانی بود که از ۱۹۹۲، بهعنوان سومین دبیرکل حزب سیاسی و گروه شبهنظامی حزبالله لبنان فعالیت کرد.
لینک کامل مطلب
@mfpa_ir
آشنایی دانشآموزان ابتدایی با مفاهیم ایثار و آزادگی در موسسه فرهنگی پیام آزادگان
در اولین روزهای بازگشایی مدارس، با همت و ابتکار مدیران و معلمان مدرسه ابتدایی امام حسین (ع) واقع در ناحیه 4 مشهد مقدس، تعداد 72 نفر از دانشآموزان مقطع سوم ابتدایی به موسسه فرهنگی پیام آزادگان مراجعه کردند و مشق ایثار و آزادگی را در کنار راویان آزاده تمرین کردند.
برخی از آنها با زبان کودکانه خود، سطح دانش و آگاهیشان را از دانستنیهای دوران اسارت آزادگان بیان نمودند. وقتی در مقابل عکس مرحوم ابوترابی قرار گرفتند، یکی از آنها تصویر آن بزرگوار را شبیه فردوسی توصیف کرد.
آنها تصوری منفی از صدام داشتند و شهدای کشورشان را مقدس میدانستند، اما هنوز از شهید غریب اسارت هیچ اطلاعی نداشتند. مشخص بود که شناخت آنها از آزادگان و اسیران جنگ تنها سطحی بوده و بیشتر حاصل راهنمایی معلمانشان است....
لینک کامل خبر
@mfpa_ir
پیروزی روانی یا شکست استراتژیک؛ تحلیل ترور سید حسن نصرالله
ترور سید حسن نصرالله توسط اسرائیل شاید در کوتاهمدت بهعنوان یک پیروزی روانی و تبلیغاتی برای این رژیم تلقی شود، اما در نگاهی استراتژیک، این اقدام اشتباهی بزرگ است که نه تنها ساختار مقاومتی حزبالله را تضعیف نمیکند، بلکه منجر به تقویت انگیزه و عزم نیروهای مقاومت برای ادامه مبارزه با اشغالگری خواهد شد.
لینک کامل مطلب
@mfpa_ir
الهام بخشی مقاومت و دفاع؛ از اسارت تا صدور انقلاب
تجربه گرانسنگ مقاومت و دفاع، ازجمله در صحنه اسارت، موجب الهام رزمندگان در جبهههای مختلف مقاومت و صدور انقلاب اسلامی شد.
لینک کامل مطلب
@mfpa_ir🕊
| فَرِحِينَ بِمَا آتَاهُمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَيَسْتَبْشِرُونَ بِالَّذِينَ لَمْ يَلْحَقُوا بِهِمْ مِنْ خَلْفِهِمْ
▪️شهید بعد از شهادت «از کارافتاده» نیست بلکه «دست اندرکار» است و کارایی بیشتری دارد؛ منتها شرطش « مِنْ خَلْفِهِمْ» است یعنی باید بازماندگان در خط او و پیرو مکتب و مرامش باشند تا این امکان به فعلیت برسد.
آل عمران: ۱۷۰
@mfpa_ir🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لشکر ابابیل بر سر کفار صهیونیستی
ببینید| موشک باران صهیونیست های غاصب توسط موشک های ایران اسلامی
@Mfpa_ir