🔺 #هشدار پلیس درباره ارسال کلیپهای چالش «مومو» برای دانشآموزان /خانوادهها مراقب باشند🔹بازی مومو چیه؟ مومو یک اکانت واتساپ هست که تصویر پروفایلش دختریه که در تصویر میبینید، چالش مومو با یک پیام شروع میشه که این پیامها تهدیدآمیز، خشونت بار و وحشتناک هستند و نوجوان رو ترغیب به خودکشی میکنه که البته همراه با باجخواهی از بچهها هم هست🔺برخی کشورها مثل اسپانیا، برزیل و آرژانتین درباره این چالش به خانوادهها و نوجوانان هشدار دادند.
@mgaroose
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺سلبریتی محترم،به جای گرفتن این فیلم👆 پیشنهاد میشه فیلمی رو بگیرید و به خاطر دعوت به رای دادن به روحانی به عنوان ناجی کشور، عذر خواهی کنید.
@mgaroose
در سوگ نبی جهان سیه می پوشد
در سینه، دل از داغ حسن می جوشد
از ماتم هشتمین امام معصوم
هر شیعه ز درد، جام غم می نوشد
🏴رحلت جانسوز پیامبر مهربانی «صلی الله علیه و آله وسلم» و شهادت سبط اکبر ایشان حضرت امام حسن مجتبی «علیه السلام» و همچنین شهادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت علی بن موسی الرضا «علیه السلام» بر همه ی مسلمانان تسلیت باد.
@mgaroose
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴دفاع از دو امام توسّط دو برادر...👆آیا ما چه در میدان «مبارزۀ عملی» و چه در میدان «مناظرۀ علمی» توانایی دفاع از امام خود را داریم؟
@mgaroose
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 #شهادت_حضرت_پیامبر(ص)
پیامبر اکرم(ص) به شهادت رسیدند یا رحلت کردند؟
🎤پاسخ حجت الاسلام #محمدی را بشنوید.
@mgaroose
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺پاسخ کوبنده مورخ شهیر دکتر رجبی دوانی به اظهارات سخیف حسن روحانی
@mgaroose
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا حضرت سلطان علی بن موسی الرضا علیه السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺۱۰۰۰ متر زمین هدیه تولد فرزند چهارم در روسیه🤔
پ ن:
خاک بر سر دولتمردان نوکران غرب
@mgaroose
خبر از پایان ماه صفر و بشارت بهشت؟
بسماللهالرحمنالرحیم
از کی و کجا، بماند؛ اما در میان عموم مردم رواج پیدا کرده است؛ در روزهای پایانی ماه صفرالخیر پیامهایی ارسال میشود و پایان این ماه را به یکدیگر بشارت میدهند، به امید آنکه آنها هم بشارت بهشت بیابند و عاقبت بهخیر شوند.
آیا این مطلب مستند روایی و اعتقادی دارد؟ و جریان از چه قرار است... .
روایت «من بشّرنی بخروج صفر بشّرته بالجنّة» روایتی است که در هیچ منبع روایی معتبر و قابل اعتنا نیامده است. تنها در کتاب «عجائبالمخلوقات و غرائبالموجودات و آثارالبلاد و اخبارالعباد» نوشته مرحوم زکریابن محمدبن محمودالقزوینی متوفی 683هجری به آن اشاره شده که این نقل هم بدون سند رجالی است. کتاب مذکور نیز در اعتبار اسنادی دچار شبهه و تردیدهای جدی است.
مرحوم میرزا جوادآقا ملکی تبریزی رحمةاللهعلیه در کتاب المراقبات، به مناسبت ماه صفر، به این نقل اشاره و آن را دور از عقل معرفی میکند. (1)
مرحوم علامه محمدتقی جعفری رحمةاللهعلیه نیز در شرح بر مثنوی معنوی، آنجایی که مولوی به این مضمون اشاره دارد، مینویسد: «روایت فوق مأخذ معتبری ندارد، از میرداماد نقل شده است که روایت مجعول است. همچنین با نظر به اینکه بشارت به پایان یافتن یک ماه، مانند پایان یافتن روز، برای همه معلوم میشود، پاداش بشارت پایان یافتن یک ماه را بهشت قرار دادن فوقالعاده بعید به نظر میرسد». (2)
اتفاقاً روایتی دیگر به این مضمون در کتب معتبر روایی و با سند معتبر ذکر شده است؛ اما هدف از روایت، تضمین یا بشارت بر بهشت در مقابل خبر خروج از ماه نیست، بلکه این گفتوگو نشانهای برای معرفی شخصیت صحابی ارجمند رسولخدا(ص) ، ابوذر غفاری است.
مرحوم شیخ صدوق در دو کتاب ارزشمند عللالشرایع و معانیالاخبار به سند متعبر از ابنعباس نقل میکند:
روزی نبیاکرم(ص) در مسجد قبا نشسته بودند و جمعی از صحابه به نزد آنحضرت شرف حضور داشتند.
حضرت فرمودند: اولین کسی که بر شما وارد شود، اهل بهشت است. اصحاب که این کلام را شنیدند، برخی از آنها از جا برخاسته و بیرون رفتند و هر کدام سعی داشتند زودتر از دیگری به مسجد برگردد تا اولین نفر محسوب شده و بدین ترتیب در زمره بهشتیان باشد. پیامبر(ص) از حرکت ایشان آگاه گردیدند، خطاب به جماعت باقیمانده، فرمودند: به زودی جماعتی بر شما وارد میشوند که هر یک بر دیگری پیشی میگیرد، «فمن بشّرنی بخروج آذار فله الجنّة؛ آنکه بشارت بهمن دهد که ماه آذار (3) خارج شده، اهل بهشت میباشد».
جماعتی که بیرون رفته بودند، بازگشتند و در میان ایشان ابوذر رحمةاللهعلیه بود، رسولخدا(ص) فرمودند: در چه ماهی از ماههای رومی هستیم؟
ابوذر عرض کرد: یا رسولالله! ماه آذار خارج شده است.
پیامبر(ص) فرمودند: من خود این را میدانستم، منتهی خواستم این جماعت بدانند که تو مردی از اهل بهشت هستی و چگونه چنین نباشد و حال آنکه بعد از من، تو را به جرم محبّت به اهلبیتم، از حرم من طرد میکنند و از آن پس تنها زندگی کرده و غریب و تنها خواهی مرد و جماعتی به واسطه تو سعادتمند خواهند شد. آنان کسانی هستند که در تجهیز و تدفین تو سعی خواهند کرد؛ ایشان رفیقان من در بهشت جاوید خواهند بود، همان بهشتی که حقتعالی وعدهاش را به متقین داده است. (4)
چنانچه ملاحظه نمودید، این روایت در مقام بیان جایگاه و منزلت این صحابی خستگیناپذیر است و خبردادن از پایان یک ماه، فقط نشانهای است تا دیگران بفهمند او اهل بهشت است، نه به سبب یک بشارت ساده، بلکه به خاطر ایستادگی بر مودّت اهلبیت پیامبر(ص) .
رسول هدایت و رحمت، به این نکته توجه داشتند که آیندگان شاید به اشتباه بیفتند؛ چنانچه اصحاب حضرت نیز مرتکب این فهم خطا شدند و صرف بشارت دادن به خروج ماه را عامل بهشتی شدن پنداشتند؛ لذا فرمودند: من خود میدانستم و لکن میخواستم این جمعیت بدانند ابوذر کیست.
در میان اهلسنت، احمدبن حنبل این روایت را جزو جعلیات دانسته و اشارات دیگران به این مطلب نیز مستند به سخن احمدبن حنبل است (5) و انکار چنین روایتی از جانب اهلسنت بعید به نظر نمیآید؛ چراکه این روایت در فضایل و مناقب اهلبیت علیهمالسلام و محبان آنهاست و بدخواهان و حاکمان وقت همواره سعی در تحریف و فراموشی آن داشتهاند.
پینوشتها:
1. المراقبات؛ میرزاجواد ملکی تبریزی، ص36.
2. تفسیر و نقد و تحلیل مثنوی جلالالدین محمد مولوی؛ محمدتقی جعفری، ج10، ص455 - 457.
3. آذار، ماه سوم از سال رومی است. این ماه دارای 31 روز و ماه اول از فصل بهار است.
4. عللالشرایع؛ شیخ صدوق، ج1، ص175 - 176 و معانیالأخبار؛ شیخ صدوق، ص204 - 205.
5. مقدمة ابنالصلاح؛ عثمانبن عبدالرحمن الشهرزوری، ص161.
🌺لیله المبیت🌺
🍀در شب اول ماه ربیع الاول، پیامبر (ص) برای آنکه مشرکان از هجرت او آگاه نشوند، به علی (ع) فرمود: «مشرکان میخواهند امشب مرا به قتل برسانند، آیا تو در بستر من میخوابی تا من به غار ثور بروم؟» امام علی(ع) گفت: «در این صورت شما سالم میمانید؟» پیامبر (ص) فرمود: «آری»، علی (ع) تبسمی کرد و سجدۀ شکر به جای آورد، وقتی که سر از سجده برداشت عرض کرد: «آنچه را که مأمور شدهای انجام ده که چشم، گوش و قلبم فدای تو باد»، سپس پیامبر (ص)، علی (ع) را در آغوش گرفت و از هم جدا شدند.
علمای شیعه و بخشی از علمای اهل سنت، معتقدند آیه اشتراء (آیه ۲۰۷ سوره بقره) در شأن علی(ع) در ماجرای لیلة المبیت نازل شده است.
مِنَ النَّاسِ مَنْ يَشْري نَفْسَهُ ابْتِغاءَ مَرْضاتِ اللَّهِ وَ اللَّهُ رَؤُفٌ بِالْعِبادِ»
و از ميان مردم كسى است كه جان خود را براى طلب خشنودى خدا مى فروشد، و خدا نسبت به [اين] بندگان مهربان است. «207 سوره بقره»
🔹"پدر و مادر باشید نه بادیگارد"🔹
✅در زندگی به فرزندانتان اجازه دهید #استقلال داشته باشند و #تجربه های جدید به دست آورند.
✳️ما نمی گوییم که فرزندتان را به حال خودشان رها کنید و اجازه دهید هر کاری دوست دارد انجام دهد، نه، شما باید با نظارت غیر مستقیم به فرزند خود اجازه دهید گاهی خود، در کارهایش #تصمیم بگیرد، #تجربه کند و #شکست بخورد ، نباید همیشه نقش فرشته نجات را برای او بازی کنید.
❎تحقیقات بلندمدت روی مادران ۱۸ تا ۴۹ ساله نشان میدهد، درصد زیادی از این زنان به افسردگی دچار میشوند.
✳️تقریبا یك چهارم مادران به شدت از وظیفه نگهداری از فرزندان خسته میشوند و این طور تصور میكنند كه آنها نمیتوانند مادر خوبی باشند.
💠#استرس و نگرانی از خصوصیات اصلی مادران محافظ است، زیرا آنها همیشه باید خود را جای فرزندشان بگذارند و همه مسئولیتهای او را انجام دهند.
@mgaroose
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا بعضیها بیش از حد شکاکاند؟
🔹#اختلال #پارانویید یکی از اختلالات شخصیتی است و از ویژگیهای شخصیتی افراد مبتلا به این اختلال بیاعتمادی و بدگمانی بدون دلیل به دیگران است.
🔹این اختلال معمولاً از اوایل بزرگسالی شروع شده و مانند اکثر اختلالات شخصیتی، به طور معمول با افزایش سن شدت یافته و در دهه ۴۰ یا ۵۰ زندگی به اوج خود میرسد.
🔹مبتلایان به این اختلال معتقدند که دیگران دائماً در تلاشاند تا به آنها آسیب برسانند و یا دیگران را تهدیدی برای خود میبینند در صورتی که این عقاید آنها عموماً بیاساس است؛ افکاری مثل خیانت همسر و ...
🔹زندگی با این اشخاص بسیار دشوار است و صبر زیادی میطلبد.
اما قابلیت درمان دارند ....
@mgaroose