4_5827981182825928306.mp3
15.71M
هدف و انگیزه
#استاد_عباسمنش
https://eitaa.com/mhfstjjg
کانال عشق و آرامش
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱این تمرینو انجام بده تا
معجزه شو ببینی...
https://eitaa.com/mhfstjjg
کانال عشق و آرامش
.
این که بعضیا میگن : انگیزه ندارم وگرنه میرفتم ورزش ، میخوام درس بخونم انگیزه ندارم ، میخوام غذا درست کنم ، انگیزه ندارم ... این اشتباهه ، شما حرکت کن ، تا انگیزه رشد کنه ، چرا نشستی یکجا ، تا برات انگیزه پیدا شه .... وقتی نشستی و تکون نمیخوری ، خدا هم کاری نمیکنه
تا خودمون نخواهیم، خدا هم نخواهد خواست.
اینقدر مهمه این قدم اول ، که خدا گفته : اول از تو حرکت .... این قدم اول یعنی تو مشتاقی ... بعد کمکی ها از راه میرسن ...
https://eitaa.com/mhfstjjg
کانال عشق و آرامش
.
قدم اول رو بردار
🔻وقتی که ما تغییر باورهامونو شروع میکنیم و فرکانسمونو عوض می کنیم ... جهان هستی به این تغییر فرکانس پاسخ میده و شرایطی توی زندگیمون به وجود میاد که قبلا نمیومده.... ایده هایی بهمون الهام میشه که قبلا نمیشد.با ادمایی اشنا میشیم که قبلا نمیشدیم و به طور خلاصه به مسیرهایی هدایت میشیم که با مسیرای قبلی متفاوتن ... چون این سیستم جهانه... جهان اینجوری طراحی شده که فقط و فقط به فرکانس های ما جواب بده....
🔻حالا وقتی که یه ایده ای به ما الهام میشه باید در راستای عملی کردن اون ایده قدم برداریم و حرکت کنیم....یعنی انجامش بدیم.همون شعار معروف شرکت نایک: ! Lets Do It
مثلا من میخوام توی درس ریاضی خودمو تقویت کنم و نمراتمو بهبود ببخشم... وقتی که میام روی باورهام درمورد توانایی های ریاضیم کار میکنم، خداوند مسیرهایی رو جلوی راهم قرار میده که منو به نمرات بهتر توی ریاضی و بهبود خودم هدایت میکنه. مثلا آدرس یه کلاس تقویتی ریاضی با شرایط مناسب رو پیدا میکنم... یا مثلا یکی از دوستام چندتا کتاب خوب برای تقویت ریاضی بهم معرفی میکنه ....
🔻اینجا دیگه وظیفه ی منه که با ایمان و شجاعت توی اون مسیرها قدم بردارم.... خدا به جای من قدم برنمیداره.خدا هدایت میکنه من هم باید از هدایتش پیروی کنم.پس:
https://eitaa.com/mhfstjjg
کانال عشق و آرامش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
امروز ما حاصل باورهای دیروز ماست. و فردای ما حاصل باورهای امروز ما. در قران اومده که انسانها نتیجه چیزی رو میبینن که از پیش فرستادن.
و همانطور که میدونید افکار خوب باید احساس خوب رو هم در پی داشته باشید تا نتیجه خوب بدن. اینکه من به چیزهای خوب فکر کنم ولی ته دلم استرس داشته باشم که آیا میشه یا نه. مطمئن باشید جواب نمیشه خواهد بود..
https://eitaa.com/mhfstjjg
کانال عشق و آرامش
آدم های قوی رو باید تحسین کرد...
🍃🌸🍃
افرادي كه فهميدند بايد رو پاي خودشان محكم بايستند بايد آنقدر جلو بروند تا به چيزي كه ميخواهند برسند. حتي اگر در مسير خسته شدند، یا نااميد شدند، خم شوند بازم هم بلند شوند و قوي تر ادامه بدهند، چون اين نتيجه نيست كه مهم است بلكه مسير است كه مارو عوض مي كند، مي سازد و محكم تر از قبل مي كند!
هر آدمي در اين دنياي وسيع روياهايي دارد و تا زماني كه زنده است مسئول روياي خود است !
اين آدم ها تحسين برانگيزند....
چون آن ها زندگي كردن را خوب بلدند!
https://eitaa.com/mhfstjjg
کانال عشق و آرامش
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
▪️یک اشتباه مرگبار در زندگی
🎥#دکتر_صاحبی
https://eitaa.com/mhfstjjg
کانال عشق و آرامش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا آخر ببین وبفرست برای آدم انرژی مثبت زندگیت👌❤️
https://eitaa.com/mhfstjjg
کانال عشق و آرامش
کودکان و نوجوانان و فضای مجازی
تأثیر منفی استفاده بیش از چهار ساعت از فضای مجازی
والدین باید در مورد سلامت روان کودکان خود به خصوص اگر بیش از چهار ساعت در روز در مقابل صفحه نمایش (کامپیوتر، تماشای تلویزیون و بازیهای ویدئویی) قرار گیرند، نگران باشند. کارشناسان میگویند نوجوانانی که زمان بیشتری را در مقابل صفحه نمایش صرف کردهاند تمایل به تجربه سطوحی بالاتری از پریشانی روحی، اضطراب و افسردگی را دارند و در استفاده بیش از چهار ساعت این تمایل منفی شدیدتر دیده میشود.
افزایش زمان استفاده از صفحه نمایش و قرار گرفتن در معرض رسانهها با کاهش احساس پذیرش اجتماعی و افزایش احساس تنهایی و مشکلات ارتباطی همراه است و فعالیتهای اینترنتی خاص مانند سایتهای شبکههای اجتماعی و بازیهای چند نفره آنلاین با سطوح پایینتر از سلامت همراه بوده است.
میانهروی را در اینترنت رعایت کنید
کودکان و نوجوانان به دلیل موقعیت سنی خود تمایل بیشتری به تکنولوژیهای مدرن و فضای مجازی دارند و میزان تأثیر پذیری آنها نیز از پدیدههای اطراف خود در این سنین بیشتر است. بنابراین سلامت روانی کودکان و نوجوانان با توجه به رشد و توسعه فضای مجازی موضوعی حائز اهمیت است.
با توجه به اینکه شبکههای اجتماعی کودکان و نوجوانان پرتحرک را از جمعهای دوستانه خود جدا کرده است، کم کم سر و کله افسردگی اضطراب و عزت نفس نیز در آنها نیز پیدا میشود. از آن جایی که هر چیزی از جمله اینترنت میتواند به طور بالقوه اعتیاد آور باشد، توصیه کارشناسان این است که بهتر است میانهروی را رعایت کنید. یکی از سادهترین راههای جلوگیری از بروز این مشکل محدود کردن مدت زمان استفاده از اینترنت است.
چگونگی حفظ امنیت نوجوان در شبکههای مجازی
والدین میزان استفاده کودک و نوجوان را از شبکههای اجتماعی بررسی کنند و به دستورالعمل سازمان جهانی بهداشت در زمینه استفاده از صفحات نمایش دقت کنند. اطمینان حاصل کنند از این امکانات بهینه استفاده میکنند و اگر اینچنین نیست، آنها را بهدرستی راهنمایی کنند و برخی از نکات را مد نظر قرار دهید که عبارتند از:
اینترنت را فضایی بزرگ و بیکران تصور کنید
والدین هرگز نمیتوانند کودک را ساعتها در یک مرکز خرید بزرگ رها کنند و انتظار داشته باشند هر کسی او را میبیند یا از کنارش رد میشود مهربان باشد و از او مراقبت کند. این قیاس خوبی است برای فهمیدن شرایط در فضای مجازی و اینترنت، بنابراین، وقتی کودک، بدون مراقبت و نظارت، ساعتها در شبکههای اجتماعی حضور دارد، نمیتوانید از امنیت او اطمینان داشته باشید. حتماً توجه داشته باشید که کودک یا نوجوان در اینگونه فضاها با چه کسانی در ارتباط است.
درباره قلدری و زورگیریهای آنلاین آگاهی کسب کنید
درست است که تعداد زیادی از کودکان و نوجوانان ارتباطات مجازی خوشایندی را تجربه میکنند، اما نمیتوان پدیده قلدری و زورگویی آنلاین را نادیده گرفت. در واقع، این موضوع در شبکههای اجتماعی و در بین نوجوانان بسیار رایج است. بنابراین، در اینباره مطالعه کنید و اطلاعات خود را افزایش دهید و مراقب علائم هشداردهندهای باشید که نشاندهنده قربانی بودن کودک است.
تعادل برقرار کنید
از میزان ارتباطات و تعاملات کودک خارج از شبکههای مجازی اطمینان حاصل کنید، یعنی، برنامه روزانه کودک یا نوجوان باید به گونهای باشد که بیشتر وقتش درگیر روابط و فعالیتها در دنیای حقیقی و با انسانهای حقیقی باشد. همچنین، کودک و نوجوان را مشغول فعالیتهایی کنید که به او در ساختن هویت و عزت نفس کمک میکند.
به کودک و نوجوان استفاده آگاهانه از شبکههای مجازی را آموزش دهید
از فرزندتان بخواهید با خودش روراست باشد و زمانی را که صرف شبکههای اجتماعی میکند دقیق محاسبه کند و اگر با افرادی در ارتباط است که باعث افزایش استرس و ناخشنودی او میشوند، این روابط را قطع کند.
محدودیت ایجاد کنید
ساعتهایی از روز، مثل وقت نهار یا شام و قبل از خواب، استفاده از تلفن همراه را برای همه اعضای خانواده ممنوع کنید. احتمالاً در روزهای اول، با مخالفت و مقاومت کودک مواجه خواهید شد، اما به یاد داشته باشید، در این زمینه، استمرار کلید موفقیت است.
وضع قوانین بودن در شبکههای اجتماعی
از آنجا که مقدار زیادی از رشد مغز در سالهای نوجوانی اتفاق میافتد، بهتر است والدین درباره تأثیری که شبکههای اجتماعی بر فرزندشان میگذارد آگاهی کسب کنند. به همین منظور، در خانه برای استفاده از شبکههای مجازی و حفظ امنیت و سلامت کودک و نوجوان، باید قوانین و دستورالعملهایی وضع شود.
https://eitaa.com/mhfstjjg
کانال عشق و آرامش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلال زاده به داییش میره😂😊
روز قیامت بعضی ها میگن عمل اشتباه ما، تقصیر دیگرانه😳
ولی هر کس باید پاسخگوی اعمالش باشه...
https://eitaa.com/mhfstjjg
کانال عشق و آرامش