eitaa logo
أخٌ‌في‌الله. #إنا_على_العهد
13هزار دنبال‌کننده
87.4هزار عکس
48.9هزار ویدیو
239 فایل
اینجا از #زندگی_سگی_اسرائیلیها میگوییم و #حقیقت_اسرائیل را فاش میکنیم ما #دردفلسطین داریم تماس باما در تلگرام: T.me/akhonfellah
مشاهده در ایتا
دانلود
فداك يا قدس...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیشب هم جنین رو‌شخم زدن حتی خیابونهای منتهی به بیمارستان رو خراب کردن
از سوی دیگر، پاسخ حزب الله چیزی نیست که دست کم گرفته شود. پهپادی که توانست به خاک اسقاطیل (فلسطین) نفوذ کند ، از رهگیرها عبور کرد و به فرماندهی شمال ضربه زد، می توانست سرلشکر اوری گوردین، فرمانده این فرماندهی را هم مورد اصابت قرار دهد. خسارت قابل توجهی وارد شد و ارتش اسقاطیل با حذف فرمانده منطقه جنوب در یگان هوایی حزب الله به سرعت و دقیق پاسخ داد(این ادعا از طرف حزب الله رسما رد شد). پیش از آن، یک جوخه پرتاب این سازمان که برای پرتاب یک پهپاد انفجاری در راه بود نیز خنثی شد. شایان توجه است که هر دو طرف از ابزارهایی مانند اینها برای اهداف حمله و اطلاعات استفاده می کنند علاوه بر این، حزب‌الله با استفاده از موشک‌های ضدتانک موفق می‌شود خسارات زیادی به سهرکها وارد کند، در مطله، کیبوتز مناره و سایر مناطق، ویرانی‌های بزرگ و حتی بی‌سابقه‌ای ایجاد شده است. به علت تخلیه اسیب جانی کم است با این حال، خسارت همچنان خسارت است: ملی، اقتصادی و اخلاقی. از اینجا می توان از انواع ابزارهای حزب الله برای آسیب رساندن به عقبه اسقاطیل و نه تنها در خط تماس مطلع شد و هنگامی که به جنگ غزه، علیه دشمنی که چندین برابر پست است، نگاه می کنید، صحبت در مورد "پاکسازی منطقه" در جنوب لبنان باید به تناسب بیان شود. چنین مأموریتی بهای دارد و به زمان نیاز دارد که ۹۵ روز جنگ در غزه را دربرابر حزب الله شبیه یک اردوگاه تابستانی می کند. شایسته است کسی که پیشنهاد می کند چند لشکر در نبرد وارد شود و صدها هزار نفر را در پناهگاه قرار دهند، این را روشن کند بنابراین ، دیگری گریزی نیست حز عقب راندن حزب الله به شمال لیتانی، همراه با ایجاد خطوط دفاعی قوی تر و قابلیت های هشدار دهنده واقعی و قابل توجه، که پس از استفاده حزب الله از سال های پس از جنگ دوم لبنان برای خریدهای مرگبار، زمان می برد سناریوی محتمل در واقع نوعی توافق است، ترجیحاً بدون جنگ یا حداقل رفتن به جنگ تحت مشروعیت بین‌المللی. همانطور که در غزه می توانید یاد بگیرید، بها فقط چیزی نیست که دشمن از ما می گیرد. تحقیقات مقدماتی فاجعه دیروز در نوار غزه که در آن ۶ نیرپ کشته شدند، به فاجعه ای که ناشی از شکست عملیات بود اشاره می کند: نیروهای ارتش اسقاطیل در حال آماده شدن برای تخریب مسیر تونل بودند و نیروهای مهندسی و امنیتی در صحنه باقی ماندند، اما یک تانک که در همان نزدیکی یک دشمن را شناسایی کرد، مواضع را بهبود بخشید تا نیروها را به خطر نیندازد، اما گلوله شلیک شد به ستونی اصابت کرد که به زمین افتاد و زنجیره ای از انفجارها را به راه انداخت.همه این اتفاقات نیم ساعت قبل از زمان تعیین شده برای انهدام تونل بود و همه اینها در جریان دیدار وزیر امور خارجه آمریکا، تونی بلینکن، با کابینه جنگ اتفاق می افتد. او عمدتاً در سطح سیاسی و نظامی به اجماع رسیدند که به شدت با درخواست آمریکا برای اجازه دادن به ساکنان شمال نوار غزه برای بازگشت به خانه‌های خود مخالفت کردند. ارتش اسقاطیل این موضوع را هم به دلیل عملیاتی (ارتش هنوز در حال خنثی کردن زیرساخت های تروریستی (باباته) در آنجا است، با وجود اینکه چارچوب های نظامی برچیده شده است) و هم به دلیل اینکه ساکنان منطقه تحت محاصره هنوز به خانه های خود بازنگشته اند، رد می کند. هیچ دلیلی برای به خطر انداختن بزرگترین دستاورد ارتش اسقاطیل در غزه تا کنون وجود ندارد.
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ {مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلاً} - صَدَقَ الله العَليّ العَظِيم بمزيد من الفخر والإعتزاز، تزف المقاومة الإسلامية الشهيد المجاهد نابغ أحمد القادري "أبو علي" من بلدة كفرشوبا في جنوب لبنان، والذي ارتقى شهيداً على طريق القدس.