eitaa logo
أخٌ‌في‌الله. #إنا_على_العهد
12.9هزار دنبال‌کننده
87.2هزار عکس
48.7هزار ویدیو
238 فایل
اینجا از #زندگی_سگی_اسرائیلیها میگوییم و #حقیقت_اسرائیل را فاش میکنیم ما #دردفلسطین داریم تماس باما در تلگرام: T.me/akhonfellah
مشاهده در ایتا
دانلود
ایا هدف پایگاه هوایی نواطیم، محل استقرار اف ۳۵ ها بوده؟
خبرنگار اسقاطیلی علاوه بر ۱۴۰۰ کشته که تاکنون شناسایی شده اند، ۴۵۵ نفر دیگر نیز شناسایی نشده اند. بنابراین تعداد قربانیان حمله حماس به ۱۸۵۵ و شاید حتی بیشتر خواهد رسید. تعداد نیروهای کشته شده ارتش که شناسایی شده اند به حدود ۳۰۰ نفر می رسد. اگر به آن حدود سه هزار مجروح هم اضافه کنید به عدد غیرقابل تصور حدود ۱۰ درصد می رسید!!!!! ۱۰٪ ساکنان مناطق هم جوار نوار غزه کشته و ۲۰ درصد دیگر زخمی شدند.
عسقلان سوراخه
۹ می 2022 ارتش اسقاطیل حماس در غزه، منصرف شده است و خواهان تشدید تنش علیه اسقاطیل نیست.
کاخ سفید می گوید بایدن، رئیس جمهور بایدن سفر خود به کلرادو را که برای امروز برنامه ریزی شده بود به منظور ادامه نظارت بر اوضاع اسقاطیل و برگزاری جلسات امنیتی به تعویق انداخت.
اگر سفر بایدن در روزهای آینده لغو شود، ممکن است بر برنامه‌های تشکیلات نظامی تأثیر بگذارد. گفته میشه بایدن چهارشنبه به فلسطین اشغالی سفر میکنه
واحد سایبری پلیس اسقاطیل روند گسترده پیوستن مشترکین تلفن اسقاطیلی به گروه‌های مختلف واتس‌اپ که در آن فعالیت‌ها و محتوای تند علیه اسقاطیل ارائه می‌شودرا به‌روزرسانی کرده است. پلیس به مشترکین توصیه می‌کند تنظیمات امنیتی حساب را تغییر دهند تا امکان عضویت خودکار در گروه‌ها وجود نداشته باشد و به گروه‌هایی که به‌عنوان درخواست افراد ناشناس دریافت می‌شود، نپیوندند.