فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با تخلفات بانکها بیشتر آشنا شوید(۲)
☀️ دولت قبل که تعطیل بود و به تازگی رئیس بانک مرکزی اش محکوم شد، چرا این دولت انقلابی و مجلس انقلابی ، جلوی بنگاه داری و خلق پول بانکها را نمی گیرند، ۵ سال از دستور رهبری میگذرد و هیچ اقدامی انجام نشده است، واقعا برای مسئولین مربوطه خجالت آور نیست که اوامر رهبری بر زمین مانده است و به آن عمل نمی شود🤔
سرویس اقتصاد مشرق - رهبرمعظم انقلاب در دیداری که اخیرا و به مناسبت هفته دولت با رئیس و اعضای دولت دوازدهم داشتند، ضمن انتقاد از رفتارهای خارج از وظیفه بانکها، نسبت به بنگاهداری و تصاحب املاک برخی از بانکها فرمودند:👇
☀️چرا بانکها مشکل نقدینگی پیدا میکنند برای اینکه شعبه زیاد میکنند. برای اینکه آسایشگاه برای افراد خودشان میسازند. بنده یک وقتی در تهران از جایی عبور میکردم، دیواری طولانی بود که هرچی میرفتیم ادامه داشت! پرسیدم این تشکیلات عظیم برای کیست؟ گفتند مال فلان بانک است، بانک غلط میکند که چنین کاری کند. حالا اینکه تشکیلاتی است که لابد برای تفریح و این حرفها است. بانکها بنگاهداری میکنند. جلوی بنگاهداری بانکها را بگیرید. بانک برای بنگاهداری نیست،،،
✅@mighat142
با تخلفات بانکها بیشتر آشنا شوید(۳)
☀️ماجرای این بخش از بیانات ایشان این است که یکی از دفعاتی که حضرت آیتالله خامنهای برای کوهپیمایی عازم ارتفاعات تهران بودند، در مسیر از یکی از همراهان نسبت به این محوطه محصور سوال میپرسند که به ایشان اطلاع میدهند این مجموعه متعلق به
یک بانک دولتی است.
پیگیریهای خبرنگار مشرق نشان میدهد اشاره اخیر رهبرمعظم انقلاب، احتمالا مربوط به یک مجتمع تفریحی- رفاهی در خیابان آجودانیه تهران، و معروف به «باشگاه آجودانیه» است. مجموعهای عظیم که متعلق به بانک ملی است.
ادامه گزارش چندسال قبل را در آدرس زیر مطالعه کنید👇
رهبرانقلاب به کدام مجموعه تفریحیِ متعلق به یک «بانک دولتی» اشاره کردند؟+ عکس، فیلم و نقشه - مشرق نیوز
https://www.mashreghnews.ir/news/889745/%D8%B1%D9%87%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D9%85%D8%AC%D9%85%D9%88%D8%B9%D9%87-%D8%AA%D9%81%D8%B1%DB%8C%D8%AD%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D8%B9%D9%84%D9%82-%D8%A8%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D9%87
✅@mighat142
اخبار و تحلیل های شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲.pdf
4.64M
📰 نشریه اخبار و تحلیلهای
شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲
🌙 مجموعه مسیر تکامل👇👇
https://eitaa.com/masiretakamol
🇮🇷
📝 تحلیل کوتاه بیانیه لاریجانی درباره #انتخابات مجلس
🍃🌹🍃
1⃣ برخلاف ظاهر بیانیه لاریجانی خبرها از تحرک جدی تیم وی برای حضور موثر در انتخابات مجلس حکایت دارد.
2⃣ لاریجانی در تصمیم گیری شخصی برای حضور در انتخابات مردد است.
3⃣ اصلاح طلبانی مانند خاتمی تصمیم دارند با محوریت لاریجانی وارد انتخابات شوند.
4⃣ ابوترابی، رحمانی فضلی و جلالی گزینههای اصلی لاریجانی برای نقش آفرینی هستند.
🆔 @fanoosebameiran
🆔 sapp.ir/fanoosebameiran
🆔https://rubika.ir/fanoosebameiran
بسم الله الرحمن الرحیم
📗 #روزی_یک_صفحه_قرآن
🕙 هر روز ساعت : ۲۳
#صفحه_۵۲۷
🆔 @fanoosebameiran
🆔 sapp.ir/fanoosebameiran
🆔https://rubika.ir/fanoosebameiran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوابِ سلام، واجب است!
پس بیایید...
هر روز صبح...
به او سلام کنیم!
🍃اَلسَّلامُعَلَیکَ یا خَلیفَةَاللهِ وَ ناصِرَحَقّه🍃
🆔 @fanoosebameiran
🆔 sapp.ir/fanoosebameiran
🆔https://rubika.ir/fanoosebameiran
🇮🇷
📝#سرخط_ثامن(۱۴) | پس انداز ملی؟
🍃🌹🍃
🔻کشوری به وسعت ایران و حجم اقتصادی گسترده و جمعیتی جوان، برای توسعه یا حداقل گذران اقتصاد جمعیت بالای ۸۰ میلیون نفری، نیاز به سرمایهگذاری مستمر در حوزههای مختلف و زیربناهای اقتصادی خود دارد، لذا به عقیده صاحب نظران نسبت بودجه جاری به عمرانی در شرایط مطلوب ۷۰ به ۳۰ است، یعنی حداقل ۳۰ درصد بودجه کشور باید به سرمایه گذاری های مختلف اختصاص یابد تا کشور در سالهای آتی دچار مشکل نشود که در واقع میتوان عنوان پس انداز ملی به آن داد.
🔸حال تصور کنید کشور در طول یک دهه (دهه ۹۰) هر سال نسبت بودجه عمرانی به جاری در حداقل ممکن بوده و بدتر آنکه بخش قابل توجهی از کل بودجه سالانه هم خلق پول و استقراض از بانک مرکزی باشد و هرگاه کسری بودجه نیز دامنگیر دولت شده، ناگزیر بودجه عمرانی فدای بودجه جاری شده باشد، در این صورت بدیهی است که اثرات چنین وضع نامطلوبی در قالب تورم، بیکاری، رکود و کمبود تا چندین سال بعد دامنگیر اقتصاد کشور باشد.
🔹خوشبختانه از نیمه سال ۱۴۰۰ به بعد با تغییراتی که در روشها و راهبردهای اقتصاد خارجی و اقتصاد داخلی روی داده، آن دو نسبت جاری به عمرانی و بودجه واقعی یا استقراضی، تا حدی اصلاح شده، اما همچنان با وضع مطلوب فاصله دارد.
🔺به نظر میرسد در کنار اقدامات اصلاحی اقتصادی ضروری که دولت انجام داده و در حال پیگیری آنهاست، تشدید نظارت ها، ارتقاء همت انقلابی مدیران میانی و مبارزه بی امان با رانت جویان و ویژه خوارانی که در لباس کارگزاری حکومت هستند، طعم شیرین اصلاحات اقتصادی دولت، سریعتر در ذائقه مردم خواهد نشست.
🆔 @fanoosebameiran
🆔 sapp.ir/fanoosebameiran
🆔https://rubika.ir/fanoosebameiran
13.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 هنوز یه عده می پرسند چرا اینقدر آدم کشته شد تو اغتشاشات😤😰
🍃🌹🍃
❌ اگه مهسا امینی را نکشتند چرا دیگران را کشتند😡😱
🎙کارشناس: محمدحسین دادخواه
🆔 @fanoosebameiran
🆔 sapp.ir/fanoosebameiran
🆔https://rubika.ir/fanoosebameiran
🇮🇷
📝 حذف پرچم ایران از مراسم تفاهمنامه نفتی با عراق/ ماجرا چه بود؟
🍃🌹🍃
🔻روز گذشته تصاویری از امضای تفاهمنامه نفتی بین جواد اوجی وزیر نفت ایران و شیاع السودانی نخست وزیر عراق در فضای مجازی منتشر شد که واکنش کاربران را نسبت به نبود پرچم ایران برانگیخت.
🔹اما طبق آداب دیپلماتیک، تنها در دیدار دو مقام همسطح از دو کشور، پرچم هر دو کشور گذاشته میشود ولی در این مراسم جایگاه نخست وزیر عراق از وزیر نفت ایران بالاتر بوده و طبیعی است که فقط پرچم عراق در تصاویر وجود داشته باشد.
🔺در سایر دیدارهای وزیر نفت ایران با مقامات همسطح خود مثل دیدار با وزیر نفت عراق و دیدار با وزیر برق عراق، پرچم هر دو کشور مشاهده میشود.
🆔 @fanoosebameiran
🆔 sapp.ir/fanoosebameiran
🆔https://rubika.ir/fanoosebameiran
افتتاح کانون عمومی و محلی خدمت رضوی در شهرک منظریه
به نقل از خادم نیوز:
در مورخه ۱۴۰۲/۰۲/۲۴ساعت ۱۸ آیین افتتاح کانون خادمیاری رضوی در مسجد قاسم ابن الحسن علیه السلام برگزار می گردد.
باتوجه به آمار قابل توجه خادمیاران در شهرک منظریه شهرکرد، کانون عمومی خادمیاران رضوی ضامن آهو مسجد قاسم ابن الحسن (علیه السلام) در این محله افتتاح خواهد شد.
ایده شکلگیری جریان خادمیاری امام رضا (ع) با هدف توسعه خدمت است.
اصل جریان خادمیاری یعنی اینکه هر فرد با هر تخصص در هر منطقه کشور با نیت خدمت به امام رضا (ع) خدمتی بیمنت به یک محروم انجام دهد که این خدمات اگر به صورت جمعی انجام شود، گره بزرگتری را از مشکلات جامعه باز خواهد کرد.
لطفا اطلاع رسانی شود تا دوستداران آقا علی بن موسی الرضا (علیه السلام) در این برنامه شرکت نمایند.
🇮🇷
📝 "مهار تورم"، دستوری یا بنیادین...
🍃🌹🍃
🔻برخی در تحلیل فرمایشات مقام معظم رهبری گمان میبرند که چون امام خامنهای شعار سال را مهار تورم در نظر گرفتند، پس میبایست دولت با اقتدار و به حالت دستوری وارد شود و از افزایش هر گونه قیمت در بازار جلوگیری نماید.
🔸اساسا آنچه در مهار تورم مدنظر قرار دارد، دخالت دستوری و خارج از ضابطه دولت در جهت ایجاد سقف قیمتی بر کالا نیست.
🔹نمی شود که دولت، از یک سو سازوکار لازم را در تثبیت نرخ نهادههای اولیهی تولید، عملیاتی نسازد و از سوی دیگر بنگاه را در یک سقف قیمتی فریز کند. نرخ نهادههای اولیه، مالیات، بیمه ها، دستمزد، حقوق گمرکی، نرخ بهره و ... همگی از مواردی هستند که در هزینه نهایی بنگاه تاثیر دارند و چنانچه یکی از این موارد افزایش یابد و همزمان بازار جدیدی برای توسعه تولید بنگاه یافت نشود، در این صورت نمی توان شاهد ثبات قیمت نهایی باشیم.
🔸لذا تغییرات محسوس در نرخ نهاده های اولیه، بدون توسعه بازار یا افزایش قیمت نهایی، یا منجر به ورشکستگی بنگاه و در نتیجه ایجاد رکود می شود و یا اینکه دولت مجبور می شود از بودجه سالانه، به بنگاه، یارانه تخصیص دهد و تخصیص یارانه در شرایط کسری بودجه، فشار بيشتري بر اقتصاد تحمیل می کند.
🔹مهار تورم به منزله کنترل قیمت ها در حلقه آخر اقتصاد نیست بلکه منظور ایجاد شرایط، تامین لوازم و توسعه تکنولوژی برای کاهش بنیادین هزینه نهایی بنگاه است.
🔺چنانچه در گام اول چنین اقتضائاتی از سوی دولت و مردم فراهم شد، آنگاه دولت در گام دوم می تواند از اهرم نظارت و هدایت خود برای کنترل بر بازار و جلوگیری از سوء استفاده بخشهای توزیعی در اقتصاد استفاده نماید. بخشی از این اقتضائات را رهبری در اول فروردین امسال بیان فرمودند.
🆔 @fanoosebameiran
🆔 sapp.ir/fanoosebameiran
🆔https://rubika.ir/fanoosebameiran
🇮🇷
📝 ماجراجویی اقلیم کردستان علیه جمهوری اسلامی ایران
🍃🌹🍃
🔻سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرده است که درپی دعوت اعضای #گروهکهای_تجزیهطلب در یک مراسم رسمی اقلیم کردستانِ عراق و تداوم تحرکات این گروهکها در اقلیم، شنبه ۲۲ اردیبهشت، سفیر عراق در تهران را به وزارت خارجه فراخواندیم و اعتراض ایران به او ابلاغ شد.
🔸از سال ۱۳۷۶ و پس از عملیات های سپاه به فرماندهی شهید احمد کاظمی، تروریست ها به اقلیم کردستان عراق فرار کردند. اقلیم در همان زمان به جمهوری اسلامی ایران تعهد داد که گروهک ها را خلع سلاح نماید اما متاسفانه چند اتفاق دیگر رخ داد:
📌۱- ساخت دهها پایگاه نظامی در اطراف مرز ایران
📌۲- برگزاری دوره های آموزش نظامی توسط گروهک ها
📌۳- اقدامات تروریستی کور طی سالیان گذشته
📌۴- قاچاق سلاح
📌 ۵- تبلیغ علیه جمهوری اسلامی ایران و....
🔸در طی این سالها تذکرات رسمی به اقلیم کردستان عراق هم ثمری نداشت؛
🔹تا اینکه طی عملیات ربیع در سال گذشته توسط سپاه، پایگاههای تروریست ها نابود شد و تلفات زیادی به گروهک ها وارد شد. و پس از آن جمهوری اسلامی ایران روی سخن خود را به دولت مرکزی عراق برای تامین امنیت مرزها نموده، که حاصل آن توافق دوجانبه مثبتی است
🔸حالا اقلیم از این رویکرد دقیق جمهوری اسلامی ایران عصبانی است و سعی دارد این پیام را به ایران مخابره کند که اگر توافق را با عراق ادامه دهد ، دولت اقلیم نیز حمایت های خود را از گروهک ها شدید تر خواهد کرد!
🔺نکته آنجاست که دولت کوچک اقلیم باید بداند که جمهوری اسلامی ایران بر سر منافع ملی و خط قرمز امنیت کوتاه نمی آید. خوب است موشک باران عین الاسد را دوباره مرور نمایند!
🆔 @fanoosebameiran
🆔 sapp.ir/fanoosebameiran
🆔https://rubika.ir/fanoosebameiran