14.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❗️هی به مردم نگید رأی دادن تکلیف شماست بیاید رأی بدید.
🔺بگید رأی دادن حق شماست، بیاید بگیرید...
🇵🇸 @mighat142
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 #مجلس_انقلابی، باسواد، جوان، پُرتحرّک، پُرکار
🍃🌹🍃
🔻من از اوّل تشکیل این مجلس، اعتقاد خودم و علاقهی خودم به این مجلس را که از روی اطّلاع بود، عرض کردم، گفتم مجلس، مجلسِ انقلابی است.
🔸الان هم من بعد از سه سال همین را تکرار میکنم. این مجلس بحمدالله مجلسی است انقلابی، باسواد، جوان، پُرتحرّک، پُرکار.
🔹البتّه قضاوتهایی که انسان راجع به یک مجموعه میکند، با نگاه به مجموعه است؛ حالا یک استثناهایی هم ممکن است وجود داشته باشد؛ به آن استثناها کاری نداریم.
🔸مجموعه را که انسان نگاه میکند، با نگاه مجموعی، این مجلس انصافاً یک مجلس انقلابی است.
🔺حالا از گوشه و کنار، از چپ و راست، یک متلکی، یک حاشیهای، یک مثلاً چیزی گاهی به مجلس زده میشود، خب بگویند؛ نمیشود انتظار داشت که همه از آدم تعریف کنند؛ نه، بالاخره مخالفتهایی هم میشود، امّا واقع قضیّه همین است که عرض کردم؛ یعنی از روی آن اطّلاع و آگاهیای که بنده دارم، این[جور] است که این مجلس انصافاً این خصوصیّات را دارد.
🌺 بیانات رهبر انقلاب اسلامی #امامخامنهای مدظلهالعالی در دیدار جمعی از دانشجویان، ۳ خرداد ۱۴۰۲
#روشنگری | #انتخابات_مجلس
🆔 @fanoosebameiran
🆔 sapp.ir/fanoosebameiran
🆔https://rubika.ir/fanoosebameiran
13.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 دعوت علمای اهل سنت خراسان شمالی از آحاد مردم جهت مشارکت حداکثری در #انتخابات #ایران_سربلند
🍃🌹🍃
#روشنگری | #مشارکت_حداکثری
🆔 @fanoosebameiran
🆔 sapp.ir/fanoosebameiran
🆔https://rubika.ir/fanoosebameiran
entekab3.mp3
8.21M
🇮🇷🇵🇸
﷽
🔊 #صدای_ثامن | پاسخ به سوالات و شبهات پر تکرار #انتخابات
🍃🌹🍃
🎙 کارشناس: دکتر محسن الهی نژاد، کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاسی
#روشنگری
🆔 @fanoosebameiran
🆔 sapp.ir/fanoosebameiran
🆔https://rubika.ir/fanoosebameiran
🇮🇷🇵🇸
﷽
📖 جالب است #بدانید | چهطور رضاخان، رضاشاه شد؟!
🍃🌹🍃
🔻دکتر آرتور میلسپو، مشاور تجاری وزارت امور خارجه ایالات متحده #آمریکا در ایران، مینویسد: «در سال ۱۹۲۱ میلادی رضاخان پهلوی، فرزند یک دهقان مازندرانی و سرهنگ گارد قزاق که روسهای تزاری تاسیس کردهبودند، از قزوین به سوی تهران رفت، نخستوزیر جدیدی را بر سر کار گذاشت و خودش را فرمانده کلقوا و وزیر جنگ نامید. او بزودی این مشاغل را بهطور دائمی در دست گرفت و به علت قدرت نظامی و ویژگیهای شخصیاش، تبدیل به #دیکتاتور بالقوه ایران شد.»
📚 منبع: کتاب آمریکاییها در ایران/ دکتر آرتور میلسپو ترجمه عبدالرضا هوشنگ مهدوی/ ص ۳۳
🔺به مناسبت ۳ اسفند، سالروز کودتای انگلیسی #رضا_شاه در سال ۱۲۹۹ ه.ش
#روشنگری | #پهلوی_بدون_روتوش
🆔 @fanoosebameiran
🆔 sapp.ir/fanoosebameiran
🆔https://rubika.ir/fanoosebameiran
17.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 دیپلمات انگلیسی: باید به اسرائیل برای پذیرش دولت مستقل فلسطینی فشار آورد
🍃🌹🍃
🔸پیتر فورد- دیپلمات ارشد سابق انگلیس: تشکیل کشور مستقل فلسطینی امری غیر قابل انکار است ولی صهیونیستها آن قدر لابی کردهاند که اجازه ندادهاند در ۳۰ سال اخیر، بحثی از آن بشود.
#روشنگری | #طوفان_الاقصی
🆔 @fanoosebameiran
🆔 sapp.ir/fanoosebameiran
🆔https://rubika.ir/fanoosebameiran
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 #معرفی_شهید | شهید کلهر، علمدار لشکر سیدالشهدا
🍃🌹🍃
🔻شهید سردار حاج یدالله کلهر در ۱۳۶۱ خورشیدی یک دوره فشرده تخریب و مربیگری را در پادگان امام حسین (ع) گذراند و در اردیبهشت ۱۳۶۳ خورشیدی به سوریه و لبنان رفت و جبهههای مختلف لبنان از جمله بلندیهای جولان را بازدید کرد و مجدداً به جبهه های جنگ اعزام شد و در عملیات «والفجر ۸» بهعنوان فرمانده به ایفای نقش پرداخت که در این عملیات بهسختی مجروح و حدود یک سال در بیمارستان بستری شد اما هنوز بهبود نیافته بود که به جبهه بازگشت و در عملیات «کربلای ۴» و «کربلای ۵» شرکت کرد.
🔺این سخن مقام معظم رهبری در دیدار با جمعی بود که شهید کلهر هم جز آنها بود. حاج علی فضلی فرمانده لشکر ۱۰ سیدالشهدا در سالهای دفاع مقدس میگوید: "شهید کلهر در عملیات والفجر ۸ دستش مجروح و عصبش قطع شد، ضمن اینکه یکی از کلیههایش را هم از دست میدهد. مقام معظم رهبری که آن روزها رئیس جمهور بودند، به وی میگویند: حاج یدالله ما چطور است؟ حاج یدالله که نمیخواست از احوالش و دردهایش کسی با خبر باشد نگاهی به اطراف کرد و زمانی که متوجه شد بقیه حواسشان هست با زیرکی گفت: الحمدلله! با آن کنار آمدهام! "
🌺 هدیه به ارواح طیبه شهدا و امام شهدا و این شهید عزیز فاتحه با #صلوات
#معرفی_شهید | #شهید_دفاع_مقدس
🆔 @fanoosebameiran
🆔 sapp.ir/fanoosebameiran
🆔https://rubika.ir/fanoosebameiran
🇮🇷🇵🇸
﷽
🖼 #عکس_نوشت | روز شمار #انتخابات
🍃🌹🍃
✅ ۸ روز مانده تا #انتخابات_مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان
#رای_میدهم | #مشارکت_حداکثری
🆔 @fanoosebameiran
🆔 sapp.ir/fanoosebameiran
🆔https://rubika.ir/fanoosebameiran
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 آغاز تبلیغات انتخاباتی
🍃🌹🍃
🔻تبلیغات انتخابات مجلس از ساعتی پیش آغاز شده و به مدت یک هفته ادامه خواهد داشت.
🔹بیش از ۱۵ هزار نامزد در سراسر کشور برای رقابت در انتخابات مجلس تایید صلاحیت شدهاند.
🔺#انتخابات_مجلس و خبرگان، روز جمعه ۱۱ اسفند برگزار میشود.
#روشنگری | #مشارکت_حداکثری
🆔 @fanoosebameiran
🆔 sapp.ir/fanoosebameiran
🆔https://rubika.ir/fanoosebameiran
تاثیر مثبت ۲ میلیارد دلار بدهی بابک زنجانی بر بازار
عضو اتاق بازرگانی ایران:
🔹متاسفانه افراد سودجو و دلالان بازار ارز در ماه پایانی سال از همیشه فعالتر میشوند تا قیمت دلار را تا حد امکان دچار نوسان و افزایش کنند.
🔹واریز ۲ میلیارد دلار بدهی بابک زنجانی به خزانه بانک مرکزی در شرایط کنونی و روزهای پایانی سال تاثیر مثبتی بر توان مدیریت بازار ارز توسط بانک مرکزی خواهد داشت و میتواند التهاب بازار را تا حد قابل توجهی کاهش دهد.
🔹گواه این موضوع کاهش قیمت دلار در ساعات اولیه انتشار این خبر بود که نوید دهنده این است که واریز این مبلغ به خزانه بانک مرکزی نیز میتواند در روزهای آتی هم باعث تثبیت و آرامش بیشتری در بازار شود.
#میقات
🔴 این همه رای دادید چی شد؟‼️
🔻مهمترین شبهه این روزهای مرددین برای رای ندادن این گزاره است که معمولا به زبان های مختلف بیان می شود. مثلا رای دادیم تورم چی شد یا مگه رای دادیم مسکن درست شد؟ یا اگر رای دادن فایده داشت انقدر بیکاری نبود یا خودرو چنان نبود و ....
🔻اما واقعا رای دادیم چی شد؟
دو پاسخ در این رابطه وجود دارد و لازم است توامان به هردو توجه کرد:
1⃣ اولا فارغ از اینکه با رای دادن چه نتیجه حاصل می شود، خود رای دادن موضوعیت دارد نه صرفا طریقیت. صندوق رای قدرت ساز است. قدرت مهمترین رکن یک جامعه است برای اینکه به هر جایی بخواهد برسد. حضور مردم اراده جامعه و حاکمیت را تقویت می کند. همین قدرت است که امنیت ساز است. همین قدرت است که موجب انسجام اجتماعی و جلوگیری از فروپاشی می شود. همین قدرت است که مسیر پیشرفت را تعیین می کند.
🔹اراده صالح ترین مسوول در بالاترین سطح کارآمدی، بدون پشتوانه و اقبال و مشارکت مردم محکوم به ناکارآمدی نسبی و گاهی شکست است.
2⃣ اما واقعیت اینست که فارغ از این موضوع، رای دادیم و تغییر هم ایجاد شد. شاید تغییر بر طبق نوقعات و انتظارات بنده نباشد ولی اگر واقع بینانه و با علم به وضعیت قبل، قضاوت کنیم شاهد تغییرات هستیم. چند مثال:
🔹رای دادیم تورم ۶۰ درصدی دولت قبل به ۴۵ درصد آنهم ظرف کمتر از یکسال رسید. تورمی که همه اقتصاددانان و حتی مسئولین محترم دولت قبل و به اعتراف تلخ تئورسین های اقتصادی خودشان پیش بینی می کردند سه رقمی می شود.
🔹رای دادیم نرخ بیکاری از ۱۱.۵ درصد فعلا به ۷.۵ درصد رسید و رکورد کاهش نرخ بیکاری پس از انقلاب شکسته شد.
🔹رای دادیم و قدم های بلند برای شفافیت قوا برداشته شد. قانون سوت زنی برای مبارزه با فساد تصویب شد و بجای اینکه مسوولین دولتی خط قرمز مبارزه با فساد باشند، گشت ارشاد مدیران راه افتاد و ۶۰ مدیر متخلف بیکار و ۲۰ مدیر به دادگاه معرفی شدند.
🔹رای دادیم و نرخ رشد اقتصادی از منفی بودن خارج و به ۴ درصد بدون نفت و ۷ درصد با احتساب نفت رسید
🔹رای دادیم و مالیات تولید از ۲۶ درصد به ۱۵ درصد کاهش و همزمان مالیات خانه های خالی و مالیات بر سوداگری و سفته بازی و مالیات بر سلبریتی ها و هنرمندان و غیره برقرار شد.
🔹رای دادیم و رشد ۱۰ برابر قیمت مسکن در چند سال آخر دولت قبل، با ساخت یک میلیون مسکن در سال متوقف و در برخی نقاط کاهنده شد
🔹رای دادیم و رشد تولید خودرو افزایش و به یک میلیون و ۳۰۰ هزار دستگاه در سال رسید و با واردات خودروی مصرفی انحصار خودروی داخلی شکسته و در نهایت جلوی رشد افسارگسیخته قیمت ها گرفته شد
🔹رای دادیم و تسهیلات مسکن۳.۵ برابر و حقوق سربازی ۱۲ برابر و یارانه ۹ برابر شد
🔹رای دادیم و ۵ دهک اول بیمه کامل شدند و ۳ دهک بیمه رایگان شدند و هزینه درمان بیماران صعب العلاج صفر شد.
🔹رای دادیم و ظرفیت های مغفول اقتصادی بالای کشورهای همسایه احیاء شد.
🔹رای دادیم از گفتمان مسکن مزخرف جناب آخوندی رسیدیم به طرح مسکن ملی
🔹 رای دادیم و از بگومگوهای سیاسی تنش زا و جنگ اعصاب رسیدیم به رئیس جمهوری که به اذعان منتقدینش بدون هیچ حاشیه پردازی و زخم زبان زدن شبانه روز فقط برای خدمت به مردم تلاش میکند.
🔹 و ده ها مورد مهم دیگر که از حوصله مخاطب خارج است
🔻اینها همه ثمره رای دادن است. باز هم تاکید و تصریح میکنم این به معنای خوب بودن و تاثیرات جدی بر سفره مردم نبوده. همچنان با توجه به رشد هیولای نقدینگی، میراث بدهی دولت قبل و تحریم ها و سوء تدبیر گرفتار تورم ۳۹ درصد هستیم. تورمی تلخ و دردناک . اما قصد جدال و التماس نداریم ولی برای شکست مارپیچ سکوت منتقدین و روشنگری صرفاً بر حسب وظیفه امروز توضیح دادیم که : بله رای دادیم و تغییر ایجاد شد.
✅ منطقی مبتنی بر تجربه و واقعیت؛ برای آمدن...
⁉ پرسش اینجاست که با نگاه واقعبینانه و مبتنی بر شرایط موجود، چه منطق و دلیلی برای حضور در انتخابات وجود دارد!؟
1⃣ اولا برای پاسخ به پرسش فوق باید دید با عدم مشارکت چه اتفاقی در انتظارِ ماست؟
🔻عدمِ حضور در عرصهی تعیین سرنوشت در داخل و احالهی حل مشکلات به بیرون و قهر با صندوقِ رای با تاوان ناامنی وتحملِ رنج و مرارتهای دخالتِ جبههی استکباری همراه میشود که هدف او برای حضور در منطقه چیزی جزء غارتِ منابع ارزانِ ما و تصاحبِ بازار برای فروش کالای گرانِ خود نیست؛ لذا به چیزی جز بیثباتی و اینکه چگونه این راهبرد بیثبات سازی را تولید و تمدید کنند، نمیاندیشند...
🔺قدرت و اقتدار میدانی که نتیجهی اتخاذ راهبرد ایستادگی و مقاومت به عنوان نقطه ثقل راهبرد جمهوری اسلامی است، باعث بازدارندگی موثر و در حقیقت به مثابهی سدی موثر در برابر سرایت ویروس تفرقه و ناامنی و جنایات فجیعِ میکروبی چون داعش صفتها و حامیان غربی آنها شد. و حضور حداکثری در میادینی چون راهپیماییها و صندوقهای رای با حفظ گلهها و شکایات از کمبودها(قابل توجه مسئولین!) و با تایید اصل انقلاب و ارمغانِ عزت، امنیت، اقتدار و پیشرفت آن، صحنههای دلخراش جنایات بیرحمانهی جوخههای ترور که خود مولودِ نظام سلطه به رهبری آمریکا است، را از کشور دور خواهد نمود و اینکه براستی و بواقع هزینه تسلیم و سازش به مراتب بیشتر از مقاومت و پایداری با تکیه بر مولفههای قدرت و ایران قوی است...
2⃣ ثانیا آوردهی حضور ما در انتخابات مبتنی بر مولفه عینی و ملموسِ تجربه چیست؟
👈 همراهان عزیز! انسان مومن و زیرک نیاز به چشیدن ِمرارتها برای رسیدن به درسِ درست زندگی ندارد؛ بلکه میتوان با نگاهِ درست به تاریخ و تجربهی دور و نزدیکِ اطراف و اکناف خویش؛ بویژه مسایل ده سال اخیر در منطقه؛ راه مطمئن و مطلوب حل مشکلات را بدون پرداخت هزینههای جنگ و نامنی و ... آموخت و دانست که با حضور حداکثری در عرصهی تصمیم گیری سیاسی بر بالای صندوقهای رای:
🔻از یک سو، مهری تاییدی زدیم بر داشته های با ارزش داخلی از جمله اقتدار، امنیت، بازدارندگی، استقلال و پیشرفتهای خیره کنندهی علمی، هستهای، پزشکی، هوافضا، سلولهای بنیادی، نانوتکنولوژی و...
🔺از سوی دیگر با توجه به مشکلات موجود، با انتخابی درست مبتنی بر فرایندِ رسیدن به موفقیتهای فوق، راه برون رفت از مشکلات را حاکمیت نگاه درونزا و انقلابی با تکیه بر استعدادهای داخلی و ظرفیتهای فروانی درونی بدانیم؛ چرا که با تشکیل مجلسی انقلابی و جهادی البته در پیِ حضور حداکثری مردم در انتخابات پیش رو، ضمن حل مشکلات، دست دخالت بیگانگان که مترصد حضور در داخل و توسعه و بسط ناامنی از اطراف ما به درون کشور هستند، قطع خواهد شد...
👈کانالِ تحلیلی میقات
👉 @mighat142