🔴 چرا حسن روحانی باید در دادگاه پاسخگو باشد؟/ ماجرای تجلیل رئیس جمهور سابق از مجرم ارزی که امروز ۷ سال زندان گرفت + تصویر ساک رشوه پر از طلا
🔹 به گزارش دانا در بحبوحه انتشار خبر اتهامهای مدیر امور بین الملل بانک مرکزی دولت حسن روحانی، رئیس جمهور سابق با حضور در منزل "رسول سجاد" به بهانه دیدار با جانبازان از او تجلیل کرد و تصاویر این تجلیل به صورت گسترده و با هدف ایجاد فضای دشوار برای محاکمه این فرد، در رسانه های اصلاح طلب و دولت منتشر شد.
🔹 رسول سجاد همان کسی است که امروز به جرم دریافت رشوه و اخلال در نظام ارزی کشور و کاهش ارزش پول ملی به هفت سال حبس محکوم شد و به همراه ولی الله سیف رئیس سابق بانک مرکزی روانه زندان شد.
🔹 تصاویر بالا علاوه بر عکسهای مربوط به تجلیل حسن روحانی از رسول سجاد در منزل او، تصویر کیف پر از طلا و سکه ای را نشان می دهد که سجاد در دوران مدیریتش برای اعطای رانت و اخلال در بازار ارز رشوه گرفته بود. کیفی که در دادگاه در مقابل دوربینها به نمایش گذاشته شد.
🔹یکی از مطالبات مهمی که در روزهای اخیر در فضای مجازی شکل گرفته رسیدگی به نقش سایر افراد در دولت سابق از جمله حسن روحانی و سایر معاونین وی در رابطه با بحران های اقتصادی ایجاد شده در کشور است.
🔹 سید ابراهیم رئیسی در یکی از سخنان معروف خود در مناظره های انتخاباتی به کیف پر از طلای رشوه ای که مدیران بانک مرکزی دولت قبل دریافت کرده بودند اشاره کرده بود.
🆔️ @mighat202
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر زیباااا گفتند👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
@mighat202
🔴 چرا برخی روزنامه ها، سایتها و افراد در انتشار دروغ آزادند؟ / بی قانونی یا مصونیت؟
🔹رسانه هایی مانند روزنامه شرق و سایت انتخاب می توانند به دروغ جنجال زوار عراقی در مشهد را ایجاد و یا دروغ تصویب قانون محرمانه شدن اطلاعات دارایی مسئولان توسط مجلس یازدهم را منتشر کنند و تقریبا هیچ مسئولیتی درباره این دروغ ها متوجه آنها نمی شود!
🔹شخصی به نام علی مطهری می تواند به دروغ بنویسد فلان دختری که (دختر آبی) خودکشی کرده به خاطر ترس از حکم حبسی بوده که به جرم رفتن به استادیوم گرفته! درحالی که اصلا حکم حبسی درکار نبوده و بعد از جنجال او فقط در یک توییت بدون عذرخواهی، حرفش را اصلاح می کند!
افرادی مثل یاشار سلطانی، اشتری، تاجزاده و آذرپیک می توانند به هرکسی و نهادی که می خواهند اتهام وارد کنند و بعد از مشخص شدن غیر واقعی بودن اظهارات آنها، هیچ الزامی به پاسخگویی در مراجع قانونی ندارند!
🔹 این اتفاقات پیاپی در حالی است که تقریبا سایر افراد و رسانه ها در صورت انتشار اطلاعاتی نادرست و به مراتب کم اهمیت تر باید هفته ها، ماه ها و بعضا سالها در گیر و دار پاسخگویی باشند. سوالی که در ذهن مخاطب ایجاد می شود این است که این افراد و رسانه های مشخص مصونیت یا اجازه خاص برای انتشار این مطالب دارند؟ یا خلاء قانونی برای ایجاد مسئولیت پذیری در قبال انتشار محتواها وجود دارد؟
🔴 ناخن ساییدن ناشیانه خبرآنلاین برای اختلاف افکنی میان دولت، مجلس و رسانه های اصولگرا
🔹سایت خبر آنلاین ناشیانه تلاش می کند با تیترهایی مانند صدای اصولگرایان درآمد، صدای رسانه حامی دولت درآمد، حوصله حامیان دولت سر رفت و تیترهای مشابه کوچکترین تحلیل درباره بازار، قیمت ها و یا مصوبات مجلس را به عنوان حمله اصولگرایان به دولت و مجلس تفسیر کند.
🔹گرچه عطش زایدالوصف برای ایجاد اختلاف های درون جناحی از سوی رسانه نزدیک به علی لاریجانی و حسن روحانی قابل درک است اما ورود ناشیانه و دور از قواعد حرفه ای رسانه ای به این موضوع، در میان اهالی رسانه انگشت نما شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 #سالروز_ازدواج_پیامبر_حضرت_خدیجه
♨️ملاڪ ازدواج حضرت خدیجہ (س) با رسوݪ اڪرم (ص)چہ بود؟!
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام #رفیعی
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
@mighat202
🔆 اعتراف آمریکایی ها به فروش اطلاعات کاربران توسط شبکه های اجتماعی
📰 فوربس نوشت: شبکه های اجتماعی ( اینستاگرام، فیس بوک، تلگرام و... ) درآمد خود را از طریق فروش اطلاعات کاربران بدست می آوردند.
✍ این اطلاعات هر ساله توسط مدیران شبکه های اجتماعی به سازمان های دولتی و امنیتی به قیمت های گزافی فروخته می شود.
✍ اطلاعاتی که به فروش می رود شامل عکس، فیلم، صدا، لوکیشن و حتی IP های کاربران میباشد.
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت اطلاع دیگران بدون ذکر منبع هم مجاز است.
@mighat202
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حتما ببنید و نشر حداکثری بدهید.
یکی از رموز اصلی عقب ماندگی کشور ما در این ویدیوی کمتر از ۳دقیقه نهفته هست. 😔😔😔😔😔
دانش آموز اومده میگه ببخشید این قسمت از درسهایی که ما داریم میخونیم، کجای زندگی ما به درد میخوره؟😳😳😳😳😳
صحبتهای جالب دکتر علی غلامی در مورد ضعف جدی نظام آموزش و پرورش
#ثامن
📸 سامانه وزارت بهداشت آمریکا نشان می دهد کالین پاول وزیر خارجه سابق آمریکا که در اثر کرونا درگذشت، سه دُز واکسن آمریکایی دریافت کرده است. دو واکسن فایزر و یک واکسن جانسون اند جانسون
🆔 @mighat202