فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴آجرک الله یا صاحب الزمان
پایگاه بسیج شهید حاج احمد کاظمی
اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قم
🆔 @mirase_karime
🌺نهم ربیع الاول روز تجلی حاکمیت مستضعفان بر جهان،و روز نوید دهنده ی شکست نمرودیان و روز شادی شیعیان در آغاز ولایت امام زمان(عج) مبارک باد.
@mirase_karime
میزبانی شایسته قم از مسافران در سالروز امامت امام زمان/ تکمیل 90 درصدی واحدهای اقامتی
@mirase_karime
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم از میزبانی این استان از مسافران و زائران ورودی به قم هم زمان با فرا رسیدن سالروز امامت امام زمان (عج) خبر داد.
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم، علیرضا ارجمندی با اعلام این خبر اظهار کرد: هم زمان با فرا رسیدن سالروز شهادت امام حسین عسکری (ع) و آغاز امامت امام زمان حضرت ولیعصر (عج) زائران و مسافران از اقصی نقاط کشور خود را به قم رساندند و در آیینها مرتبط با این روز در قم شرکت کردند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم اظهار کرد: یکی از اماکنی که در قم میزبان خیل عظیمی از زائران و گردشگران بود، مسجد مقدس جمکران است که به همین مناسبت برنامه های مختلفی را تدارک دیده بود.
ارجمندی یادآور شد: در سایر اماکن قم از جمله حرم مطهر حضرت معصومه (س) نیز برنامه های مختلفی به این مناسبت تدارک دیده شده بود و زائران و مسافران ورودی به استان قم در کنار مجاوران در این آینی ها و برنامه های مناسبتی مشارکت کردند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم اضافه کرد: در همین حال ظرفیت واحدهای اقامتی استان تا 90 درصد تکمیل شد و میزبانی شایستهای از زائران و مسافران ورودی استان به عمل آمد.
@mirase_karime
سخنگوی دولت در جمع دانشجویان سیستان و بلوچستان در شهر قم:
بازگشت مابقی الواح هخامنشی با پیگیری جدی وزارت میراثفرهنگی ادامه دارد
@mirase_karime
سخنگوی دولت گفت: در سفر رئیسجمهوری ۳۵۰۰ لوح تاریخی متعلق به دوره هخامنشی که نمایشگر تمدن کهن چند هزار ساله ایران زمین هستند و متاسفانه به بهانه کار علمی، حدود ۹۰ سال به اسم امانت به سرقت رفته بودند، به کشورمان بازگردانده شدند. البته اینها بخشی از الواح به سرقت رفته بودند که به کشور بازگردانده شدهاند.
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم، علی بهادری جهرمی عصر شنبه یکم مهرماه ۱۴۰۲ در دوره دانشجویی جمعی از دانشجویان دانشگاههای استان سیستان و بلوچستان که در شهر قم برگزار شد، حضور پیدا کرد و ضمن سخنرانی به سؤالات دانشجویان حاضر در این جلسه پاسخ داد.
بهادری جهرمی در این نشست گفت: ماجرای این الواح بهترین نمونه از نتیجه اعتماد به غرب است که یک دانشگاه آمریکایی این الواح را که برای سه سال امانت گرفته بود و با بیش از ۸۰ سال تأخیر و در نتیجه پیگیری مستمر بازپس دادند. با پیگیری جدی وزارت میراثفرهنگی، بازگشت مابقی این الواح نیز ادامه خواهد داشت.
@mirase_karime
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم از خانهمسافرهای این استان بازدید به عمل آورد.
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم، علیرضا ارجمندی عصر روز یکشنبه 2 مهرماه 1402 با حضور در تعدادی از خانهمسافرهای استان از این اماکن اقامتی بازدید کرد.
در این بازدیدها که با هدف نظارت بر ارائه خدمات به مسافران در این واحدهای اقامتی انجام شد، مدیرکل میراثفرهنگی استان از نزدیک در جریان نحوه خدماتدهی به مسافران قرار گرفت.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم همچنین در این بازدیدها با مسافران پاکستانی که در یکی از خانه مسافرهای قم اقامت داشتند از نزدیک دیدار و با آنها گفت و گو کرد.
ارجمندی در این بازدیدها بر تقویت ارائه خدمات و افزایش کیفیت تاکید کرد.
@mirase_karime
هدایت شده از میراث کریمه قم
انالله و اناالیه راجعون
درگذشت پیر فرزانه تاریخ قم، پژوهشگر و قم پژوه گرانقدر، استاد ابوالحسن گرامی را به جامعه فرهنگی استان تسلیت عرض می نماییم.
روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قم
🆔 @mirase_karime
هفته دفاع مقدس، روزهای پاس داشت ایثار
بی دریغ جان در راه اعتلای دین و میهن،
بر حماسه سازان بی ادعای وطن، گرامی باد.
🔹تصویر حاج رضا رئوفی، مدیر محترم مجتمع گردشگری خضرا در جبهه دفاع مقدس
🔹روابط عمومی و پایگاه بسیج شهید حاج احمد کاظمی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قم
🆔 @mirase_karime
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹کاروانسرای دیرگچین
🔹کاروانسرای دیرگچین که به عنوان مادر کاروانسراهای ایران معروف است، شهریورماه امسال همراه با ۵۳ کاروانسرای دیگر در فهرست آثار جهانی یونسکو، به ثبت رسید.
این کاروانسرا بر سر راه قدیم قم به ری باستان قرار داشته است.
یکی از دلایل نام نهادن کاروانسرای دیر گچین به عنوان مادر کاروانسرا های ایران علاوه بر وسعت وجود کلیه مایحتاج مسافرین در داخل کاروانسرا شامل: مسجد، آسیاب، حیاط خلوت و حمام بوده است.
🔹پنج مهرماه گرامیداشت روز جهانی گردشگری
#کاروانسراهای_ایران
#قم
#دیرگچین
🆔 @mirase_karime
🔹۵ الی ۱۱ مهرماه ۱۴۰۲ روز جهانی و هفته گردشگری را به خانواده بزرگ صنعت گردشگری استان قم تبریک و تهنیت عرض می نماییم.
🔹روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قم
🆔 @mirase_karime