در محضر آیتالله میرباقری
↖️ متنِ PDF بیانیهٔ رهبر انقلاب اسلامی خطاب به ملّت ایران بهویژه جوانان (۹۷/۱۱/۲۲)، با عنوانِ #گا
📣صوتِ سخنرانی آیتالله میرباقری در تحلیل «بیانیه گام دوم» بهزودی در کانال قرار داده میشود.
💥 «بیانیهٔ گام دوم» بیانیهٔ بسیار دقیق و فاخری است که باید برمبنای آن، «گفتمانسازی» و «راهبردنگاری» و «نظریهپردازی» صورت گیرد.
💥 «بیانیه گام دوم»، بهیکمعنا قابلِمقایسه با کتابِ «تَنْبیهُالْاُمَّه»ی مرحوم نائینی و رسالهٔ «حرمت مشروطه»ی شیخ فضلالله نوری نیست؛ چون آنها در مقیاسِ راهبَریِ حوادث ملی بودند و این متن در مقیاسِ راهبَریِ انقلاب اسلامی بهعنوانِ یک حقیقتِ تأثیرگذار بر جامعهٔ جهانی است.
__ استاد سید محمّدمهدی میرباقری
☑️ https://eitaa.com/mirbaqeri/1397 👈
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
💥 «بیانیهٔ گام دوم» بیانیهٔ بسیار دقیق و فاخری است که باید برمبنای آن، «گفتمانسازی» و «راهبردنگاری» و «نظریهپردازی» صورت گیرد.
💥 «بیانیه گام دوم»، بهیکمعنا قابلِمقایسه با کتابِ «تَنْبیهُالْاُمَّه»ی مرحوم نائینی و رسالهٔ «حرمت مشروطه»ی شیخ فضلالله نوری نیست؛ چون آنها در مقیاسِ راهبَریِ حوادث ملی بودند و این متن در مقیاسِ راهبَریِ انقلاب اسلامی بهعنوانِ یک حقیقتِ تأثیرگذار بر جامعهٔ جهانی است.
🔵 استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
💠 «بیانیهٔ گام دوم» بیانیهای فوقالعاده دقیق است و إنشاءالله اثرگذار خواهد بود. بسیاری از بحرانهایی که در جامعهٔ ما وجود دارد، ناشی از «فقدان استراتژی» یا «انتخابِ استراتژیِ ضعیف» در شکاف تمدنیِ اسلام و غرب است. امیدواریم این بیانیه بتواند این خلأ را پر کند و جلوی حرکتهای زیگزاکیِ دولتها را بگیرد.
💠 در بینِ اسناد راهبُردی که روحانیتِ شیعه برای راهبَری حوادث اجتماعی فراهم آوردهاند، بیانیهٔ گام دوم جزوِ انگشتشمارهاست که بهیکمعنا، قابلِمقایسه با کتابِ «تَنْبیهُالْاُمَّه» مرحوم نائینی و رسالهٔ «حرمت مشروطه» شیخ فضلالله نوری نیست؛ چون آنها در مقیاس راهبَریِ حوادث ملی هستند و این متن در مقیاس راهبَریِ انقلاب اسلامی بهعنوانِ یک حقیقتِ تأثیرگذار بر جامعهٔ جهانی است.
💠 «بیانیهٔ گام دوم» بیانیهٔ بسیار فاخری است که به تجلیل از آن نباید اکتفا کنیم، بلکه باید فهم صحیح و تحلیل صحیح بشود و برمبنای آن، «گفتمانسازی اجتماعی» و «نظریهپردازی اجتماعی» و نیز «راهبردنگاری» صورت بگیرد و اسنادی مثل «الگوی پیشرفت» با آن هماهنگ شوند. ۹۷/۱۲/۹
☑️ @mirbaqeri
▪️ ۱۲ اسفند ۱۳۹۷، هجدهمین سالروزِ رحلتِ متفكّرِ فرزانه، علامه سید منیرالدین حسينیِ هاشمی
💠 مصاحبه با آیتالله حائری شیرازی و دکتر محمدباقر ذوالقدر درباره مرحوم سید منیرالدّین حسینیِ هاشمی↙️
🔘 https://eitaa.com/moniroddin/176
💠 آیتالله میرباقری: سید منیرالدّین حسینیِ هاشمی، فیلسوف انقلاب است.↙️
🔘 https://eitaa.com/moniroddin/178
💠 خاطرهٔ مرحوم محمدجعفر امامی شیرازی (عضو سابق جامعه مدرسین حوزه) درباره خصوصیات اخلاقیِ سید منیرالدین حسینیِ هاشمی↙️
🔘 https://eitaa.com/moniroddin/181
☑️ @moniroddin
در محضر آیتالله میرباقری
🔺برنامه "سمت خدا > ویژگیهای یاران اولیاء معصوم الهی و نحوه همراهی با آن بزرگواران" در آرشیو تلوبیون🔻
http://www.telewebion.com/episode/1987690
97-12-12(mirbagheri).mp3
11.74M
🔊 استاد میرباقری | فایل صوتی برنامه سمت خدا، ۹۷/۱۲/۱۲
🔍 ویژگیهای یاران اولیای معصوم و نحوه همراهی با آن بزرگواران
☑️ @mirbaqeri
#گزیدههایی_از_بیانیهٔ_گام_دوم
💥 انقلاب ملّت ایران، جهان دوقطبی آن روز را به جهان سهقطبی تبدیل کرد و سپس با سقوط و حذف شوروی، تقابل دوگانهی جدید «اسلام و استکبار» پدیدهی برجستهی جهان معاصر و کانون توجّه جهانیان شد.
✍ امام خامنهای در «بیانیهٔ گام دوم»:
«آن روز که جهان میان شرق و غرب مادّی تقسیم شده بود و کسی گمان یک نهضت بزرگ دینی را نمیبُرد، انقلاب اسلامی ایران، با قدرت و شکوه پا به میدان نهاد؛ چهارچوبها را شکست؛ کهنگی کلیشهها را به رخ دنیا کشید؛ دین و دنیا را در کنار هم مطرح کرد و آغاز عصر جدیدی را اعلام نمود. طبیعی بود که سردمداران گمراهی و ستم واکنش نشان دهند، امّا این واکنش ناکام ماند. چپ و راستِ مدرنیته، از تظاهر به نشنیدن این صدای جدید و متفاوت، تا تلاش گسترده و گونهگون برای خفه کردن آن، هرچه کردند به اجلِ محتوم خود نزدیکتر شدند. اکنون با گذشت چهل جشن سالانهی انقلاب و چهل دههی فجر، یکی از آن دو کانون دشمنی نابود شده و دیگری با مشکلاتی که خبر از نزدیکی احتضار میدهند، دستوپنجه نرم میکند! و انقلاب اسلامی با حفظ و پایبندی به شعارهای خود همچنان به پیش میرود.»
«انقلاب ملّت ایران، جهان دوقطبی آن روز را به جهان سهقطبی تبدیل کرد و سپس با سقوط و حذف شوروی و اقمارش و پدید آمدن قطبهای جدید قدرت، تقابل دوگانهی جدید «اسلام و استکبار» پدیدهی برجستهی جهان معاصر و کانون توجّه جهانیان شد.» ۹۷/۱۱/۲۲
#گزیدههایی_از_بیانیهٔ_گام_دوم
💥 انقلاب اسلامی دارای انعطاف و آمادهی تصحیح خطاهای خویش است، امّا تجدیدنظرپذیر و اهل انفعال نیست./ جمهوری اسلامی، در برابر موقعیّتهای نو به نو، فاقد احساس و ادراک نیست، امّا به اصول خود و مرزبندی با دشمنان بشدّت حسّاس است.
💥 انقلاب اسلامی میان «جوشش انقلابی» و «نظم سیاسی و اجتماعی» تضاد و ناسازگاری نمیبیند، بلکه از «نظریّهی نظام انقلابی» تا ابد دفاع میکند.
✍ امام خامنهای در «بیانیهٔ گام دوم»:
«انقلاب اسلامی همچون پدیدهای زنده و بااراده، همواره دارای انعطاف و آمادهی تصحیح خطاهای خویش است، امّا تجدیدنظرپذیر و اهل انفعال نیست. به نقدها حسّاسیّت مثبت نشان میدهد و آن را نعمت خدا و هشدار به صاحبان حرفهای بیعمل میشمارد، امّا به هیچ بهانهای از ارزشهایش که بحمدالله با ایمان دینی مردم آمیخته است، فاصله نمیگیرد.
انقلاب اسلامی پس از نظامسازی، به رکود و خموشی دچار نشده و نمیشود و میان جوشش انقلابی و نظم سیاسی و اجتماعی تضاد و ناسازگاری نمیبیند، بلکه از نظریّهی نظام انقلابی تا ابد دفاع میکند.»
«جمهوری اسلامی، متحجّر و در برابر پدیدهها و موقعیّتهای نو به نو، فاقد احساس و ادراک نیست، امّا به اصول خود بشدّت پایبند و به مرزبندیهای خود با رقیبان و دشمنان بشدّت حسّاس است. با خطوط اصلی خود هرگز بیمبالاتی نمیکند و برایش مهم است که چرا بماند و چگونه بماند.» ۹۷/۱۱/۲۲
تحلیل «بیانیهٔ گام دوم» .mp3
26.3M
🔴 سخنرانی جامع و پرنکتهٔ آیتالله میرباقری در تحلیل «بیانیهٔ گام دوم»
🔷 اهمیتِ استراتژیکِ بیانیهٔ گام دوم
🔷 تحلیل مقیاس انقلاب اسلامی (برمبنای بیانیهٔ گام دوم)
🔷 شاخصهای ارزیابیِ موفقیتها و آسیبهای انقلاب اسلامی (برمبنای بیانیهٔ گام دوم)
🔷 انقلاب اسلامی تمامیتخواه نیست.
🔷 آسیبشناسیِ فعالانه و آسیبشناسیِ منفعلانه
🔷 رابطه «رویکرد استحاله» با «نظریه نظام انقلابی»
🗓 زمان: ۹۷/۱۲/۹
🏢 مکان: مؤسسه آفاق حکمت
▫️ ۱۴۶ دقیقه (بخش ۱ و ۲)
▫️ ۲۵ مگابایت
☑️ @mirbaqeri
#گزیدههایی_از_بیانیهٔ_گام_دوم
💥 انقلاب اسلامی «بدون هیچ سرمشق و الگو و تجربهی پیشینی و راه طیشدهای» کار خود را آغاز کرد.
💥 برای برداشتن گامهای استوار در آینده، باید «گذشته» را درست شناخت و از تجربهها درس گرفت؛ اگر از این راهبرد غفلت شود، «آینده» مورد تهدیدهای ناشناخته قرار خواهد گرفت.
✍ امام خامنهای در «بیانیهٔ گام دوم»:
«انقلاب اسلامی و نظام برخاسته از آن، از نقطهی صفر آغاز شد؛ اوّلاً: همهچیز علیه ما بود، چه رژیم فاسد طاغوت که علاوه بر وابستگی و فساد و استبداد و کودتایی بودن، اوّلین رژیم سلطنتی در ایران بود که به دست بیگانه -و نه به زور شمشیر خود- بر سرِ کار آمده بود، و چه دولت آمریکا و برخی دیگر از دولتهای غربی، و چه وضع بشدّت نابسامان داخلی و عقبافتادگی شرمآور در علم و فنّاوری و سیاست و معنویّت و هر فضیلت دیگر.
ثانیاً: هیچ تجربهی پیشینی و راه طیشدهای در برابر ما وجود نداشت. بدیهی است که قیامهای مارکسیستی و امثال آن نمیتوانست برای انقلابی که از متن ایمان و معرفت اسلامی پدید آمده است، الگو محسوب شود. انقلابیون اسلامی بدون سرمشق و تجربه آغاز کردند و ترکیب جمهوریّت و اسلامیّت و ابزارهای تشکیل و پیشرفت آن، جز با هدایت الهی و قلب نورانی و اندیشهی بزرگ امام خمینی، به دست نیامد. و این نخستین درخشش انقلاب بود.»
«عزیزان! نادانستهها را جز با تجربهی خود یا گوش سپردن به تجربهی دیگران نمیتوان دانست. بسیاری از آنچه را ما دیده و آزمودهایم، نسل شما هنوز نیازموده و ندیده است. ما دیدهایم و شما خواهید دید. دهههای آینده دهههای شما است و شمایید که باید کارآزموده و پُرانگیزه از انقلاب خود حراست کنید و آن را هرچه بیشتر به آرمان بزرگش که ایجاد تمدّن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمیٰ (ارواحنافداه) است، نزدیک کنید. برای برداشتن گامهای استوار در آینده، باید گذشته را درست شناخت و از تجربهها درس گرفت؛ اگر از این راهبرد غفلت شود، دروغها به جای حقیقت خواهند نشست و آینده مورد تهدیدهای ناشناخته قرار خواهد گرفت. دشمنان انقلاب با انگیزهای قوی، تحریف و دروغپردازی دربارهی گذشته و حتّی زمان حال را دنبال میکنند و از پول و همهی ابزارها برای آن بهره میگیرند. رهزنان فکر و عقیده و آگاهی بسیارند؛ حقیقت را از دشمن و پیادهنظامش نمیتوان شنید..» ۹۷/۱۱/۲۲