تفسیر روزانه. جزء1. بقره26.mp3
3.08M
🎙خداوند متعال به واسطه قرآن، چه کسانی را #اضلال میکند؟!
✨یضِلُّ بِهِ كَثِیرًا وَ یهْدِی بِهِ كَثِیرًا وَ مَا یضِلُّ بِهِ إِلَّا الْفَاسِقِینَ * الَّذِینَ ینقُضُونَ عَهْدَ اللَّهِ مِن بَعْدِ مِیثَاقِهِ وَ یقْطَعُونَ مَا أَمَرَ اللَّهُ بِهِ أَن یوصَلَ وَیفْسِدُونَ فِی الْأَرْضِ أُولَـئِكَ هُمُ الْخَاسِرُونَ✨
#سوره_ِبقره(26-27)
#تفسیر_روزانه_قرآن_کریم (جزء 1)
🔷🔸💠🔸🔷
@mirbaqeri_tafsir
تفسیر روزانه. جزء2. بقره245.mp3
1.91M
🎙بالاترین صدقه
✨من ذَا الَّذی یقْرِضُ اللَّهَ قَرْضاً حَسَناً فَیضاعِفَهُ لَه أَضْعافاً كَثیرَةً ✨
#سوره_بقره(245)
#تفسیر_روزانه_قرآن_کریم (جزء2)
🔷🔸💠🔸🔷
@mirbaqeri_tafsir
3. 52. 1397sarallah 5 ssان الذین عندالله الاسلام.mp3
5.94M
🎙اگر حقیقتِ دین #تسلیم است، پس جایگاه نماز و روزه و بقیه اعمال در دین چیست؟
✨إنَّ الدِّینَ عِنْدَ اللَّهِ الْإِسْلام ✨
#سوره_ِآل_عمران(19)
#تفسیر_روزانه_قرآن_کریم (3)
🔷🔸💠🔸🔷
@mirbaqeri_tafsir
تفسیر روزانه. جزء4. آل عمران134.mp3
3.69M
🎙مؤمنین در شرایط سخت، بیشتر از شرایط آسانی انفاق میکنند! ✨الَّذِینَ ینفِقُونَ فِی السَّرَّاءِ وَ الضَّرَّاءِ✨
👈 در شرایط سخت اقتصادی، به جای تکیه به کمکهای دولتی، به #انفاق_مؤمنانه روی بیاوریم ... بر فرض که اگر هم دولت خطا نکند باز هم دولت جای ما را نمیگیرد. هرچه هم دولت هزینه کند، جامعه اسلامی اینطور ساخته نمی شود. ما خودمان باید روابط مان روابط ایثار و انفاق باشد؛ تا صالح بشویم و امت صالح درست بشود.
#سوره_ِآل_عمران(134)
#تفسیر_روزانه_قرآن_کریم (4)
🔷🔸💠🔸🔷
@mirbaqeri_tafsir
تفسیر روزانه. جزء5. نساء64.mp3
6.57M
🎙 حقیقت استغفار رسول و شیوه تحقق آن!
🔸اقدامات نبی اکرم(ص)، طهارت ما را تضمین میکند و الا اقدامات مومنین برای پاک شدن کافی نیست.
🔹 استغفارِ رسول لفظ نیست؛ بلکه یک سلسله اقدامات و ابتلائات سنگین است!
✨ومَا أَرْسَلْنَا مِنْ رَسُولٍ إِلَّا لِيُطَاعَ بِإِذْنِ اللَّهِ ۚ وَلَوْ أَنَّهُمْ إِذْ ظَلَمُوا أَنْفُسَهُمْ جَاءُوكَ فَاسْتَغْفَرُوا اللَّهَ وَاسْتَغْفَرَ لَهُمُ الرَّسُولُ لَوَجَدُوا اللَّهَ تَوَّابًا رَحِيمًا ✨
#سوره_نساء(65)
#تفسیر_روزانه_قرآن_کریم (5)
🔷🔸💠🔸🔷
@mirbaqeri_tafsir
هر انسانی نیازمندِ فرصتی است تا بین خود و خدای متعال خلوتِ انسی داشته باشد.
این خلوت در ابتدا از یك فرصت حداقلی آغاز میشود اما کمکم تمام شبانهروزِ انسان را فرا میگیرد و به خلوتی دائمی تبدیل میشود.
ـــ استاد سید محمدمهدی میرباقری @mirbaqeri
⚡️⚡️ در احوالات بعضی بزرگان نقل شده است که وقتی یک روز، نمازِ صبحِشان قضا شد، یک سال خودشان را مجازات کردند و شبها نخوابیدند.
⚡️⚡️ اگر به مؤمنی اهانت کردید، یک زیارتِ جامعهٔ کبیره به نیابتش بخوانید. اگر غیبتِ مؤمنی را کردید، یک نافله شب بخوانید و برایش استغفار کنید.
💠 استاد سید محمدمهدی میرباقری:
«مؤمن نباید گناه کند و نباید نسبت به گناه بیمبالات باشد! اگر در موقعیتی از دستش در رفت و مرتکب گناهی شد، بلافاصله در تدارکِ این گناه، توبه و استغفار کند!
علاوه بر توبه و استغفار، تدارک دیگری برای گناه هست؛ آدم باید برای گناهش کفاره دهد. بزرگان اینگونه بودند: هنگامی که مرتکب گناه میشدند برای خود کفاره در نظر میگرفتند.
این داستان از یکی از شاگردان مرحوم آیتالله بروجردی نقل شده است: میگفت یکی از شاگردان سرِ درس اشکال کرد و مرتباً اشکالْ ردوبدل شد و ایشان عصبانی شدند! پس از آن، ایشان شبانه به خانهٔ آن شاگرد رفتند و عذرخواهی کردند و به او گفتند: شما من را به زحمت انداختید؛ من نذر کردم اگر عصبانی شدم، شش ماه روزه بگیرم.
در احوالات بعضی بزرگان نقل شده است که وقتی یک روز نماز صبحشان قضا شده، یک سال خودشان را مجازات کردند و شبها نخوابیدند. به همین علت است که بزرگان به ما گفتهاند برای خودتان برنامهای بگذارید! نگذارید نفس عادت کند! مجازاتش کنید! اگر نگاه حرام کرد، وادارش کنید یک ختم قرآن کند! کفارهٔ گناه درنظر بگیرید که دیگر دفعه دوم به طرف گناه نرود.
پس، مؤمن گناه نمیکند، اگر مرتکب گناه شد بلافاصله استغفار و تدارک گناه میکند. اگر به مؤمنی اهانت کرد، شب و نیمهشب برای او استغفار میکند و [مثلاً] یک زیارت جامعه کبیره به نیابتش میخواند. در روایت آمده است اگر غیبتِ مؤمنی را کردید کفارهاش این است که برایش استغفار کنید. یک نافله شب بخوانید و استغفار کنید تا جبران و کفارهٔ گناهی باشد که انجام دادهاید.»
☑️ @mirbaqeri
⚡️⚡ اگر به سند 2030 و امثال آن عمل شود، به سال 2030 که برسيد، اين اتفاقی که در مدارس افتاده و آن را «فاجعه» مینامید، به امری عادی و طبیعی تبدیل خواهد شد.
💠 استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
«يادتان هست که يک موقعی، اگر يک دوستيابي غيرشرعی اتفاق میافتاد، همهٔ ما پشتِ دستمان را میگزيديم!
اما خب، يک مقدار که فرهنگ غرب آمد، کمکم گفتیم: «اصلاً طريق صحيح ازدواج، همين است» و گفتیم: «آقا! اول بايد با هم دوست بشوند و سالها یا ماهها باهم باشند تا اخلاقِ هم را کشف کنند»!
اين همان مدل غربی بود که تا ده سال قبلش، اَخوتُفش ميکرديم؛ اما وقتی فرهنگ و سبک زندگی غربی و لوازمش آمد، قبح آن هم ريخته شد.
⬅️ حالا هم اگر به سند 2030 و امثال آن عمل شود، به سال 2030 که برسيد، اين اتفاقی که در مدارس افتاده و آن را «فاجعه» مینامید، به امری عادی و طبیعی تبدیل خواهد شد.
اگر معنای آزادی، آزادیِ در تحريک و تهييج به شهوات است، اینها هم از لوازمش است. در غرب، از اين فجايع، هرروز هست؛ منتها قانونیاش کردند. حتی قانونِ همجنسگرايی و نظريه اکتفا درست کردند.
تحريک به شهوات، اين لوازم را هم دارد! خيال نکنيد که اگر تحريک به شهوات کرديم، بعد [میشود جلوش را گرفت. در آن صورت،] اين اتفاقات، اولِ فاجعهها خواهد بود.
من دارم هشدار میدهم که اگر فرهنگ غرب در جامعه ما گسترش پیدا کند، این اتفافاتِ فعلی، اولِ راه ماست. پنج سال ديگر، خواهند گفت: «اِی آقا، بیخودی آن معلم را گرفتند و توبیخ کردند، چون کارِ بدی نمیکرد!». اما هنوز که فرهنگ آنها حاکم نشده، ما داريم میگوييم فاجعه شد.» ۹۷/۳/۱۰
#سند_2030
☑️ @mirbaqeri
زیارت امین الله .MP3
4.58M
🎧 استاد میرباقری | قرائت زیارت امینالله
📜 اَللّهُمَّ اِنَّ قُلُوبَ الْمُخْبِتينَ اِلَيک والِهَةٌ، وَسُبُلَ الرَّاغِبينَ اِلَيک شارِعَةٌ، وَاَعْلامَ الْقاصِدينَ اِلَيک واضِحَةٌ، وَاَفْئِدَةَ الْعارِفينَ مِنْک فازِعَةٌ، وَاَصْواتَ الدَّاعينَ اِلَيک صاعِدَةٌ، وَاَبْوابَ الْإِجابَةِ لَهُمْ مُفَتَّحَةٌ، وَدَعْوَةَ مَنْ ناجاک مُسْتَجابَةٌ، وَتَوْبَةَ مَنْ اَنابَ اِلَيک مَقْبُولَةٌ، وَعَبْرَةَ مَنْ بَکى مِنْ خَوْفِک مَرْحُومَةٌ...
☑️ @mirbaqeri
نکتهای از زیارت امین الله .mp3
560.4K
🎧 استاد میرباقری | زیارت امینالله را با این نگاه بخوانید...
☑️ @mirbaqeri
دعا طریقِ عزت .MP3
5.24M
🎧 استاد میرباقری | قطعه صوتی
❓چرا بعضی دعاها مستجاب نمیشود؟
۵ مگابایت
۲۱ دقیقه
کیفیت: متوسط
☑️ @mirbaqeri
مقام حضرت خدیجه (س) .mp3
1.43M
🎧 استاد میرباقری | قطعه صوتی دربارهٔ مقامات حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیها)
☑️ @mirbaqeri
تفسیر روزانه. جزء6. مائده23.mp3
8.2M
🎙راه پیروزی بر ابرقدرتها
(برای غلبه قطعی بر ابرقدرتها باید از کدام #باب وارد شویم؟)
✨ادْخُلُوا عَلَیهِمُ #الباب فَإِذا دَخَلْتُمُوهُ فَإِنَّكُمْ غالِبُون وَ عَلَى اللَّهِ فَتَوَكَّلُوا إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنین ✨
#سوره_ِمائده(21-26)
#تفسیر_روزانه_قرآن_کریم(6)
🔷🔸💠🔸🔷
@mirbaqeri_tafsir
تفسیر روزانه. جزء7.انعام92.mp3
8.66M
🎙نقش مکه و شهرهای مذهبی در تمدن اسلامی
✨ و لِتُنذِرَ أُمَّ الْقُرَى وَمَنْ حَوْلَهَا ✨
#سوره_انعام(92)
#تفسیر_روزانه_قرآن_کریم(7)
🔷🔸💠🔸🔷
@mirbaqeri_tafsir
تفسیر روزانه. جزء8. انعام122.mp3
7.38M
🔹حقیقت نور و ظلمات
🔸حقیقت حیات و موت
🔹حقیقت معرفت
✨ أ وَ مَنْ كانَ مَيْتاً فَأَحْيَيْناهُ وَ جَعَلْنا لَهُ نُوراً يَمْشِي بِهِ فِي النَّاسِ كَمَنْ مَثَلُهُ فِي الظُّلُماتِ لَيْسَ بِخارِجٍ مِنْها ✨
#سوره_انعام(122)
#تفسیر_روزانه_قرآن_کریم(8)
🔷🔸💠🔸🔷
@mirbaqeri_tafsir
تفسیر روز نهم. اعراف94.mp3
8.27M
🎙تحریم اقتصادی، فرصت یا تهدید؟!
(نبی اکرم(ص) میخواهد امتش را با سختیها رشد بدهد، اما دشمن محاصره میکند و خیال میکند که جبهه حق شکست میخورد؛ در واقع آنها جبهه حضرت را در مسیری که حضرت میخواهد، ریاضت میدهند)
✨و ما أَرْسَلْنا في قَرْيَةٍ مِنْ نَبِيٍّ إِلاَّ أَخَذْنا أَهْلَها بِالْبَأْساءِ وَ الضَّرَّاءِ لَعَلَّهُمْ يَضَّرَّعُون✨
#سوره_اعراف (94)
#تفسیر_روزانه_قرآن_کریم(9)
🔷🔸💠🔸🔷
@mirbaqeri_tafsir
تفسیر روز دهم. توبه55.mp3
4.65M
🎙 امکانات دنیا، هم مایه آسایش است و هم مایه عذاب!
✨فَلَا تُعْجِبْكَ أَمْوَالُهُمْ وَلَا أَوْلَادُهُمْ ۚ إِنَّمَا يُرِيدُ اللَّهُ لِيُعَذِّبَهُم بِهَا فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَتَزْهَقَ أَنفُسُهُمْ وَهُمْ كَافِرُونَ✨
#سوره_توبه (55)
#تفسیر_روزانه_قرآن_کریم(10)
🔷🔸💠🔸🔷
@mirbaqeri_tafsir
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
مقام حضرت خدیجه (س) .mp3
1.43M
🎧 استاد میرباقری | قطعه صوتی دربارهٔ مقامات حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیها)
☑️ @mirbaqeri
⚡️⚡️ فرصتهای ماه رمضان محدود هستند. فرصتها منتظر من و شما نمیمانند.
💠 استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
«انسان بايد در «روز» چشم و زبانش را کنترل کند و برای اين که «سحر» بيدار شود، باید مقدمهچينی کند. اين يعنی همان «سارعوا».
انسان اگر فرصتها را از دست داد، «روز» مراقبه نکرد و «شب» هم وقتش را تلف کرد، پيداست که «سحر» بلند نخواهد شد. کودکی که صبح تا شب در کوچه بازی میکند پيداست شب که پدرش به خانه میآيد خواب است و نمیتواند از او بهرهمند شود. کسی که مواظب خوراک، کلام و چشم خود نيست، کی میخواهد از نجوای سحر مُتنعّم باشد؟!
«سارعوا» يعنی فرصتها را از دست ندهيد. فرصتها میآيند و منتظر نمیمانند. سحر و برکات ماه رمضان و شب قدر وقت محدودی دارند، منتظر من و شما نمیمانند که هر وقت آماده شديم، شروع شوند!
پس، بايد، از قبل، لباس آماده کنی و شستوشو کنی و خودت را برای مهمانی مهيا کنی. مُسارعه يعنی فرصت را از دست ندادن و مترصّدِ فرصتها بودن. ديدهايد گاهی که شيطان کنار آدم میآيد، تا میخواهيد بِجُنبيد که وضو بگيريد و به نماز جماعت برسيد، نماز تمام شده است.
«سارعوا» يعنی اوّلِ اذان در مسجد باش. کسی که وقتی اذان تمام میشود تازه میخواهد وضو بگيرد پيداست که به نماز جماعت نمیرسد. اين که اين قدر میگويند صف اول نماز جماعت ثواب دارد، يعنی اول از همه به مسجد برو و آخر همه از مسجد بيرون بيا.»
☑️ @mirbaqeri