📢 #تازههای_سایت
🔸ميلاد امام كاظم عليه السلام در حرم مطهر/ تبيين مقام معرفت به نورانيت معصومين عليهم السلام ذيل شرح حديث نورانيت
🔹https://b2n.ir/d63526
🔸جلسه اول طرح مباني اعتقادي شهركرد/ همراهی با نبی اکرم صلی الله علیه و آله در عسر و یسر ذیل آیات سوره ضحی
🔹https://b2n.ir/m94406
🔸جلسه دوم طرح مباني اعتقادي شهركرد/ مقام تسلیم تام؛ راه درک اسرار فعل امام
🔹https://b2n.ir/n73034
🔸میلاد امام هادی در حرم مطهر فاطمه معصومه/ سه دعای مهم در زیارت جامعه کبیره به عنوان نتیجه زیارت
🔹https://b2n.ir/j45099
🔸سخنرانی در روز عید قربان در حرم رضوی/ اعیاد بزرگ زمان تجدید عهد با امام زمان و آماده شدن جمع شیعیان بر محور حضرت
🔹https://b2n.ir/s82962
🔸مراسم دعاي عرفه در حرم مطهر رضوي/ فرصت های خاص عرفه و سلوك با امام حسين و باب مفتوح با عاشورا
🔹https://b2n.ir/m05128
☑️ @mirbaqeri_ir
آیت_الله_سید_مهدی_میرباقری_روز_چهارم_جشن_عید_غدیر_خم.mp3
17.7M
🎧 استاد میرباقری | سخنرانی بهمناسبت عید غدیر در حسینیه آیتالله حقشناس، ۱۴۰۰/۵/۷
(جلسه اول)
☑️ @mirbaqeri_ir
آیت_الله_سید_مهدی_میرباقری_روز_آخر_جشن_غدیر_خم.mp3
16.1M
🎧 استاد میرباقری | سخنرانی بهمناسبت عید غدیر در حسینیه آیتالله حقشناس، ۱۴۰۰/۵/۸
(جلسه دوم)
☑️ @mirbaqeri_ir
📢 با سلام و احترام. اگر خودتان ادمینِ صفحات زیر در «گپ، بله و روبیکا» هستید، و یا ادمین این صفحات را میشناسید، لطفاً اطلاع دهید (@norouzi313):
https://gap.im/mirbaqeri_ir
https://ble.ir/mirbaqeri_ir
https://rubika.ir/mirbaqeri_ir
🔺استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری🔻
«دولت جوانِ حزباللّهی صرفاً یک جابهجاییِ نسلی نیست؛ بلکه باید نسلی بیاید که عُمق مسائل انقلاب و چالش انقلاب و غرب را درک کند و بداند که با مفاهیم و الگوهای مدرن (اعم از الگوهای سوسیال یا الگوهای لیبرال)، نمیتوان به آرمانهای انقلاب اسلامی دست یافت.»
☑️ @mirbaqeri_ir
📢 الگوی توسعه غربی به تربیت #انسانِ_مصرفی نیاز دارد.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«اگر چرخ کارخانه میخواهد بچرخد، باید انسانِ مصرفگرا تربیت شود. داستانِ «کلاه سر همه بگذارید» همین است؛ یکموقعی با دست #کلاه میبافتند؛ در طول یک تابستان یا مثلاً پاییز، میشد یک یا دو کلاه برای اهل خانۀ خودت ببافی. ولی وقتی #کارخانه آمد و تولید انبوه شد، باید سر همه کلاه بگذاری. وقتی تولید انبوه شد، باید مصرف بشود، پس باید #انسانِ_مصرفی ایجاد بکنی.
جریان #توسعه هم انسانِ مصرفی ایجاد و تربیت میکند. بعد به اسم بهداشت و هزار مسئله دیگر، فرهنگسازی میکند و کالاهای یکبارمصرف را وارد جامعه میکند، و تازه در انتها روشن میشود که اینها همه عامل بدترین بیماریها بوده است.»
🔗 https://b2n.ir/498959
☑️ @mirbaqeri_ir
احادیث غلو و تقصیر .mp3
4.41M
🎧 فرمایش امام رضا علیهالسلام دربارۀ جعل احادیثِ «غُلو» و «تقصیر» توسط دشمنان
(... يَا ابْنَ أَبِي مَحْمُودٍ إِنَّ مُخَالِفِينَا وَضَعُوا أَخْبَاراً فِي فَضَائِلِنَا وَ جَعَلُوهَا عَلَى ثَلَاثَةِ أَقْسَامٍ أَحَدُهَا الْغُلُوُّ وَ ثَانِيهَا التَّقْصِيرُ فِي أَمْرِنَا وَ ثَالِثُهَا التَّصْرِيحُ بِمَثَالِبِ أَعْدَائِنَا فَإِذَا سَمِعَ النَّاسُ الْغُلُوَّ فِينَا كَفَّرُوا شِيعَتَنَا وَ نَسَبُوهُمْ إِلَى الْقَوْلِ بِرُبُوبِيَّتِنَا وَ إِذَا سَمِعُوا التَّقْصِيرَ اعْتَقَدُوهُ فِينَا وَ إِذَا سَمِعُوا مَثَالِبَ أَعْدَائِنَا بِأَسْمَائِهِمْ ثَلَبُونَا بِأَسْمَائِنَا...)
🔗 https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/3339
☑️ @mirbaqeri_ir
روز مباهله_ استاد میرباقری.mp3
9.52M
🎧 استاد میرباقری | درباره روز مباهله
☑️ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 سخننگاشت | عزم مردم بر پیمودن مسیر نورانی انقلاب به نمایش درآمد
🔻 رهبر انقلاب: [ملت ایران] با انتخاب شخصیّتی مردمی و عالیقدر از تبار سیادت و علم، و مزیّن به پرهیزکاری و خردمندی، و دارای سوابق درخشان مدیریّت، عزم راسخ خود را بر پیمودن مسیر نورانی انقلاب که مسیر عدالت و پیشرفت و آزادی و عزّت است نشان داد. ۱۴۰۰/۵/۱۲
#تنفیذ_سیزدهم
💻 @Khamenei_ir
در محضر آیتالله میرباقری
🔰 سخننگاشت | عزم مردم بر پیمودن مسیر نورانی انقلاب به نمایش درآمد 🔻 رهبر انقلاب: [ملت ایران] با ان
🗂 پروندۀ نکتهها دربارۀ شاخصهای دینداریِ مردم ایران
(آیا ایرانیان بعد از انقلاب اسلامی دیندارتر شدهاند یا خیر؟)
⬇️⬇️
📢 ولایت، عمود خیمه دین است و سرپا نگه داشتن این عمود در عصر غلبۀ لیبرالدموکراسی، بزرگترین شاخصۀ دینداری ملت ایران است.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
◀️ سؤالی که امروز مطرح میکنند این است که شما وقتی میگویید امام(ره) احیاگر تفکر دینی در جهان مدرن امروز است، آیا میتوانید به این سؤال پاسخ دهید که دینداری در رژیم پیشین میان مردم بیشتر رواج داشته است یا در انقلاب اسلامی و در زیر سایۀ ولایتفقیه؟
در جواب باید بگوییم اولاً دینداری یعنی چه؟ آیا دینداری یعنی عمل به شریعت؟ بله، قطعاً عمل به شریعت، دینداری است ولی دین، باطنی دارد و ظاهری. باطنِ دین، ولایت حقه است و باطن دینداری هم استقامت بر ولایت حقه است و شریعت، ظاهر آن است و بهاندازۀ ظاهر اهمیت دارد، اما اهمیت آن بهاندازه ولایت حقه نیست.
◀️ اگر دینداری را با مقیاس خُرد یعنی شریعت بسنجید، ممکن است انسان فریب بخورد و بگوید سطح دینداری کاهش یافته، اما اگر دینداری را با مقیاس کلان بسنجیم، لازم است یک شاخصه برای مطالعه معرفی کنیم؛ یک جمعیتی بهنام ملت ایران، حکومتی دینی در دوره غلبۀ لیبرالدموکراسی تشکیل داده است. در چنین شرایطی که غرب به اوج حکومت خود رسیده و با شکست سوسیالیسم، جهان تکقطبی تشکیل داده است، ملتی دیگر، مدل متفاوتی از زندگی را در برابر تکصدایی در جهان عرضه کرده و گفته که ما میتوانیم از مسیر انبیاء به سعادت برسیم؛ سپس انقلابی کرده و مدلی جدید ارائه داده است. حالا این مدل از مرزهای خود عبور کرده و تبدیل به یک موج جهانی شده که موازنه بینالملل را تغییر داده است.
امروز علیرغم همۀ مشکلات و بعد چند دهه، قدرت جمهوری اسلامی روزبهروز افزایش مییابد. سؤال این است چه کسی انقلاب را پیش میبرد؟ دست خدا و ولایت امام زمان، محترم و اصل است، اما بار این مبارزه بر دوش چه کسانی است؟ این مردم گرسنگی نکشیدند؟ جنگ را تحمل نکردند؟ ولی هنوز هم بهپای این انقلاب ایستادگی میکنند. چه کسی پرچم حکومت دینی را در مقابل لیبرال دموکراسی بر دوش خود نگه داشته است؟ جز همین مردم؟
◀️ ما نباید دین و دینداری را غلط معنا کنیم. سنی و شیعه نقل کردهاند که نبی اکرم (ص) فرمودند اگر کسی بین رکن و مقام بهاندازه عمر حضرت نوح عبادت کند، بدون ولایت علی در جهنم است. اگر ولایت این همه اهمیت دارد پس شما چگونه دین را تنها به شریعت معنا میکنید؟. بر اساس احادیث، ولایت، عمود خیمه دین است. سرپا نگه داشتن این عمود، امروز اصلی است که مردم ایران به آن پایبندند. عقیده من این است که ملت ایران پای «مصلحت اسلام» پایداری میکند و این بالاترین مرحله دینداری است.»
☑️ @mirbaqeri_ir
📢 بزرگترین شاخصۀ دینداری ملت ایران، بالا نگه داشتنِ پرچم اسلام و جمهوری اسلامی است.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
◀️ چهار دهه است که پرچم جمهوری اسلامی درمقابلِ هجوم همهجانبه دشمن، پابرجاست و این پابرجا ماندن، ناشی از استقامت در راه دین خداست و این بزرگترین شاخصهٔ دینداری ملت ایران است.
◀️ آخرین جنگ آمریکا با ما همین محاصره اقتصادی است و مطمئنم اگر استقامت کنیم پیروز خواهیم شد و این پیروزی مقدمهای برای افول بیشتر آمریکا خواهد شد. و ما در دلِ همین سختیهاست که ساخته میشویم و پیش میرویم.
☑️ @mirbaqeri_ir
«ولایت، عمود خیمه دین است. سرپا نگه داشتن این عمود، امروز اصلی است که مردم ایران به آن پایبندند. عقیده من این است که ملت ایران پای «مصلحت اسلام» پایداری میکند و این بالاترین مرحله دینداری است.»
#استاد_میرباقری
☑️ https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/3988
📢 اينکه کسی در درگيری بين جبهۀ کفر و نفاق با جبهۀ ايمان، بهنفع مکتب اهل بيت(ع) کار کند و مدافع مکتب اهل بيت(ع) باشد، مهمترين شاخصه دینداری محسوب میشود.
📢 شاخصه اصلی دينداری این است که وقتی پرچم در دست اميرالمؤمنین (ارواحنا فداه) قرار دارد و ایشان با قاسطین و ناکثين و مارقین میجنگند، انسان در کنار حضرت امير(ع) بايستد و بجنگد و از آن حضرت دفاع کند.
📢 جامعه ايران متدينترين مردم تاريخ هستند؛ زيرا بیش از چهار دهه است که در مقابل فشارهاي سنگين ابرقدرتهای مادی و جریان نفاق، پرچم اسلام و پرچم اهل بيت(ع) را بالا نگه داشتهاند.
🔴 استاد سید محمدمهدی میرباقری:
◀️ «چند سال پيش بعضی از روشنفکران سکولار ادعا کرده بودند که انقلاب اسلامی هنری نکرده است و مردم ديندارتر نشدهاند!
من عرض کردم: شاخصه دينداری چيست تا بگوييم ديندارتر شدهاند يا نشدهاند؟ به نظر من اصلیترين شاخصه دينداری، دفاع از اسلام و دفاع از مکتب اهل بيت(ع) است؛ يعنی مثلاً وقتی پرچم در دست حضرت اميرالمؤمنین (ارواحنا فداه) است و با خوارج و معاويه و ناکثين و با جبهه جمل میجنگند، اينکه کسی کنار حضرت امير(ع) بايستد و بجنگد، اين شاخصه اصلی دينداری است.
◀️ اينکه کسی در درگيری بين جبهه نفاق و ايمان به نفع مکتب اهل بيت(ع) کار کند و مدافع مکتب اهل بيت(ع) باشد و در درگيری اسلام و کفر، مدافع اسلام باشد، مهمترين شاخصه دینداری است؛ ولو اين که کمتر بتواند تلاوت قرآن کند، ولو اين که يکبار نماز صبحش خدایناکرده قضا بشود.
در اين صحنه اگر کسی از اميرالمومنين(ع) جدا شد و به آن طرف رفت و شروع به نماز خواندن و قرآن خواندن کرد، و مثل ابوموسی اشعري پنجاه دور هم در دوران جنگ صفين ختم قرآن کرد، میشود: «رب تال القرآن و القرآن يلعنه» [چه بسا تالی قرآن که قرآن لعنتش میکند]!
◀️ ما بايد يک آدمی تربيت کنيم کنار حضرت امير(ع) بايستد و از آن حضرت دفاع کند؛ البته اين آدم، نمازخوان هم ميشود، خوشاخلاق هم میشود و مؤدی به آداب هم میشود؛ حتماً کسي که کنار حضرت امير(ع) است، بايد مناسک هم رعايت کند؛ کنار حضرت امير(ع) بودن، آداب دارد. ولی اصلش اين است که به زير پرچم اميرالمومنين(ع) برود و فداکاری کند. اصلیترين شاخصه دينداری اين است.
◀️ بر اساس شاخصهای که گفته شد، جامعه ايران متدينترين مردم تاريخ هستند؛ زيرا بیش از چهار دهه است که در مقابل فشارهاي سنگين دشمن پرچم اسلام را بالا نگه داشتهاند؛ پرچم اهل بيت(ع) را بالا نگه داشتهاند. و این در حالی است که ابرقدرتهای دنیا با ما میجنگند، جریانهای تکفیری با ما میجنگند، و در اين ترديدی نيست که انواع اسلحهها و امکاناتشان را بر عليه ما به کار میگيرند.
در اين درگيري وسيع، بیش از چهار دهه است پرچم اسلام ناب در دست ملتي است که با وجود غيبت امام معصوم(ع)، به نماينده آن حضرت و کسی که معتقدند منصب مرجعيت و فقاهت را از طرف حضرت تصدي میکند، اقتدا کردهاند و مشغول دفاع هستند و اين پرچم را بالا نگاه داشتهاند؛ اينها متدينترين مردماند.
البته در اين تهاجم ممکن است يک مؤمنی، يک جوانی مبتلا به گناهی هم بشود؛ زيرا فشار دشمن زياد است؛ شما اگر میخواهيد به يک جوان نمره بدهيد و تشخيص دهيد که چقدر متدين است يا نيست، بايد ببينيد فشار شيطان چقدر است و در کدام فشار، شما به او نمره میدهيد؟».
☑️ @mirbaqeri_ir
🔶 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری روز پنجشنبه (۱۴ مرداد ۱۴۰۰)، با حضور در مرکز واکسیناسیون میدان روحالله در قم، دُز اولِ واکسن ایرانی برکت را دریافت کرد.
☑️ @mirbaqeri_ir
مردم دیندارتر شدهاند .mp3
9.21M
🎧 استاد میرباقری | رشد دینداری مردم بعد از انقلاب اسلامی، ۱۳۸۸
☑️ @mirbaqeri_ir
📢 در روايات میفرمايند: نگوييد شيعيان ما فاسقاند. اگر جايی ارادهشان تخلف كرد، فاسقُالعملاند نه فاسقُالوجود؛ چون وجودشان از دايرهٔ ولايتِ ما خارج نيست و فسق وجودی ندارند.
✔️ استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«در روايات میفرمايند: نگوييد شيعيان ما فاسقاند. اگر جايی ارادهشان تخلف كرد، فاسقُالعملاند نه فاسقُالوجود؛ چون وجودشان از دايرهٔ ولايتِ ما خارج نيست و فسق وجودی ندارند. اما اعداءِ امیرالمؤمنین(ع) فاسقُالوجودند.
پس، فسقِ در عمل، غير از فسقِ در ايمان است. مؤمن، فسقِ در ايمان ندارد؛ در ايمان و در محوریترين ارادهاش، از حوزه ولايت ولیّالله خارج نيست؛ ممکن است در بعضی از ارادههای فرعیاش، از اراده ولیّالله خارج شود؛ اين خروج، جبرانشدنیست؛ چون مؤمن، تحت ولايت است و اثر ولايت الله همين است: ««يُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النُّورِ»». معنای این آیه چیست؟ خدای متعال آنها را از ظلمات بيرون ميبرد؛ يعنی از ذنوب پاكشان میكند. ولايت الهيه، مطهِّرِ آنهاییست كه اصل ولايت را قبول دارند.»
☑️ @mirbaqeri_ir
📽 آغاز به کار صفحۀ رسمی استاد میرباقری در آپارات
🌐 https://www.aparat.com/mirbaqeri_ir
📽 فضیلت زیارت امام حسین (علیه السلام) از زبان استاد میرباقری
🌐 https://www.aparat.com/v/scSNH/
در محضر آیتالله میرباقری
📢 در روايات میفرمايند: نگوييد شيعيان ما فاسقاند. اگر جايی ارادهشان تخلف كرد، فاسقُالعملاند نه ف
📢 «دینداری» یعنی «تألُّه به الوهیت، تولّی به ولایت و تشرُّع به شریعت»
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
#دین یعنی جریان "الوهیت، ولایت و شریعت".
#دینداری یعنی "تألُّه به الوهیت، تولّی به ولایت و تشرُّع به شریعت".
☑️ @mirbaqeri_ir
شاخصه رشد دینداری مردم.mp3
9.72M
🎧 نفْسِ اینکه ملت ایران در دورۀ لیبرالدموکراسی، نظام ولایت فقیه را پذیرفته و در پای این پرچم استقامت کرده است، این، علامتِ رشد دینداری در جامعۀ ماست. (۱۳۸۵)
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
رابطه تشیع و مناسک.mp3
6.58M
🎧 جایگاه مناسک شرعی در تعریف دینداری/ تعریف تشیع
#استاد_میرباقری
بشنوید...
☑️ @mirbaqeri_ir
دو انحراف در دینداری.MP3
19.67M
🎧 دو انحراف جدی در تعریف دینداری
#استاد_میرباقری
بشنوید...
☑️ @mirbaqeri_ir
📢 مظاهر غربی در جامعه ما، درونجوش نیست، بلکه بُرونجوش است؛ یعنی از بیرون به ما تحمیل میشود.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
◀️ «برخی خيال میکنند انقلاب اسلامي در خلأ پيش میرود و لذا متوقع هستند که هيچ مقاومتي در مقابل اين انقلاب صورت نگيرد و آن مقاومت، بازتابها و هزينههايي در داخل کشور ما نداشته باشد! و لذا هرگاه بازتابي از جريان نظام جهاني در درون نظام ما ميبينند، آن را علامت شکست ما تلقي ميکنند!
اينگونه نيست.
ما با مستکبريني ميجنگيم که اکثر مناشئ و سنگرهاي کليدي قدرت در جهان را در دست دارند و با تمام وجود براي پيشبرد و جهانیسازی انديشه و تفکر خودش در لايههای مختلف حيات اجتماعي جهاني برنامهريزي ميکنند. بنابراين وقتي در اين فضا پيش ميرويم بايد ببينيم دشمن چقدر سرمايهگذاري ميکند و ما چقدر سرمايهگذاري ميکنيم. و ما چه قدر در متن تمدن دشمن پيشرفت ميکنيم و او چقدر در متن تمدن ما حضور دارد. به نظر ميآيد در مجموع، در موازنه جهاني وضع ما رو به پيش است.
◀️ گاهي تصور ميشود که اين مظاهر تمدن غرب که در جامعه وجود دارد، درونجوش است! اينگونه نيست، بلکه مظاهر تمدن غرب در جامعه ما برونجوش است؛ يعني از بيرون به ما تحميل ميشود. آنوقت که شوروي با آمريکا جنگ سرد داشت تنها يک راديوي تکموج بر عليه شوروي وجود داشت، ولي امروز انقلاب اسلامي با هزاران کانال ماهوارهاي و با سايتها و شبکههاي مجازي دشمن مواجه است و در عين حال انقلاب اسلامي مسير خود را طي ميکند. آنها سعي ميکنند هويت غربي را به الگوهاي فراگير و سبک زندگي تبديل کنند، اما در عين حال، پرچم انقلاب اسلامي به دست اين ملت هنوز بر فراز است. پس، انقلاب اسلامي در اين جنگ پيروز است و آنها نتوانستهاند مظاهر تمدن غرب را در لايههاي عميق هويتي ما نفوذ دهند که اگر نفوذ ميدادند معناي آن، اعراض از انقلاب اسلامي و به رسميت شناختن استکبار غرب بود.
◀️ ما در خلأ زندگي نميکنيم، بلکه در فضاي عيني درگيري با تمدن غرب هستيم و طبيعي است که در اين درگيري، هم ضربه ميزنيم و هم ضربه هم ميخوريم؛ «إِن يَمْسَسْكُمْ قَرْحٌ فَقَدْ مَسَّ الْقَوْمَ قَرْحٌ مِّثْلُهُ». و در مجموع، در اين چند دهه، ما غالب بودهايم و پيشرفت داشتهايم؛ ما هم در متن سبک زندگي و فرهنگ غرب، نفوذ کردهايم و گرايش به معنويت، اخلاق و عرفان در غرب، متأثر از انقلاب اسلامی است».
☑️ @mirbaqeri_ir
📢 باطن دينداري، پذيرش توحید و ولايت است. لذا این حرف درست نیست که «در غرب اسلام هست و مسلمان نیست»
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
◀️ "«دین» یعنی جریانِ «اُلوهیّت، ولایت و شریعت». «دینداری» یعنی «تألُّهِ به اُلوهیِت، تولّیِ به ولایت و تشرُّعِ به شریعت».
◀️ باطن دينداري، پذيرش ولايت و توحید است كه اين پذيرش ولايت و توحيد، در سرشت انسان هم آرام آرام جاری میشود. سرشت انسان گاهی نوراني است و گاهي هم ظلماني است. اما در عين حال اين مناسك ظاهري هم بايد باشد.
تمسك به اين ظواهر، طريق تمسك به باطن دين است و نميشود نسبت به اين ظواهر تمسك نكرد و باطن دين را دارا بود. يعني لااُباليگري نسبت به اين ظواهر با ايمان سازگار نيست! كمااينكه از آن طرف هم اگر كسي ظواهر را بدون تولي به باطن به جا بياورد، نتيجهاي ندارد و عبادت خداي متعال واقع نميشود. عبادت خداي متعال، روح و باطنش پذيرش ولايت حقه و سرّش سجده در مقابل خداي متعال است. تعظيم اولياء الهي و سجده در مقابل خداي متعال، باطن عبوديت و بندگي است و اين مناسك، مناسك ظاهري است. لذا اگر آن مناسك باطني نباشد، مثل عبادت بدون نيت است.
◀️ اشکال اول اين است كه ما فرع و اصل را با همديگر اشتباه بگيريم و خيال كنيم اساس دين، عمل به ظواهر است... . اين طرز فکر در بعضي افراد وجود دارد که خيلي جاي تعجب است و همه شنيدهاند؛ از سيد جمال نقل شده است که وقتي به غرب رفته و برگشته بود، گفته بود: «آنجا اسلام بود و مسلمان نبود. اينجا مسلمان هست ولي اسلام نيست»!
[مُنکِر تلاشها و مبارزات سیدجمال الدین نیستیم، ولی این سخنِ او (اگر واقعا چنین حرفی زده باشد)، پذیرفتنی نیست. این حرف] همان خلط ظاهر و باطن است. حداكثر چيزي كه آنجا بوده، ظواهر بوده است. البته ظواهر شريعت هم نبوده. من معتقد به اين نيستم. آنچه كه آنجا هست، تقواي مادي است، نه تقواي الهي. اين حدود را براي رسيدن به اهداف مادي رعايت مي كنند. انگيزه، الهي نيست. بر فرض اگر چيزي هم باشد، ميشود ظواهر. خلط بين ظواهر و باطن نباید کرد.
◀️ تمدن امروزِ غرب با صداي بلند فرياد ميزند ما مي خواهيم دين را زميني و عرفيسازي کنيم؛ این تمدن، تمدني است که سکولاريزم، روح و جان آن است. نمیتوان با استفاده از این تعبیر که «اسلام را در آنجا ديدم مسلمان نديدم»، تمدن امروز غرب را تایید کرد. مگر اسلام با سکولاريزم جمع ميشود؟! بله، ممکن است در کاخ فرعون هم مؤمنانی پيدا شوند و يا صفت خوب در يک کافر هم پيدا شود. اين غير از اين مطلب است که اين تمدن، تمدني باشد که روح اسلام در آن جريان داشته باشد. اگر بر سردرِ تمدن غرب «بسم الله» نوشتيم که اسلامي نميشود."
☑️ @mirbaqeri_ir
📢 كسی كه با ولیِّ خدا عَداوت دارد، عباداتش هم گناه و معصیت است؛ چون عباداتش خرجِ توسعهٔ ولايتِ اولياءِ طاغوت میشود.
📢 عبادتی که در جبههٔ معاويه واقع میشود، آبرویِ دروغین درست میکند و مردم را فریب میدهد و در مقابلِ ولیّالله قرار میدهد.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«كسی كه عداوت با ولیّالله دارد، عباداتش هم معصيت است؛ عباداتش خرج توسعه ولايت اولياء طاغوت میشود، خرج طريق ضلال میشود.
عبادتی که در جبهه معاويه واقع میشود، از گناه اهل معصیتی كه در جبهه معاويه نيستند، بدتر است. چرا؟ چون اين عبادت، جبهه معاویه را آبرومند میكند؛ وجهه برايش درست میكند تا مردم را فريب دهد.
مثل ابوموسی اشعری كه قاری و حافظ قرآن است و دائم ختم قرآن میكند؛ این آبرويی که به دروغ كسب كرده ـ چون همه عباداتش برای حب نفس است؛ مثل ابليس كه برای حب نفس عبادت میكرد ـ او را در مقابل ولیّالله، يك «قطب» میكند؛ بعد هم با وجود اینکه امیرالمؤمنین(ع) حاضر نيستند او را حَكَم قرار دهند، او حَكَم میشود؛ نمیگويد حضرت (ع) راضي نيستند. پیش از حکمیت هم، با انزوا و کنارهگیری میخواهد بگوید راه درست همين است كه گوشهای بنشينيم و قرآن بخوانيم و وارد جنگ اميرالمؤمنین(ع) و معاويه نشويم!»
☑️ @mirbaqeri_ir