اینکه امام راحل میفرمایند "ما درصدد خشکاندن ریشههای فاسد صهیونیزم، سرمایهداری و کمونیزم در جهان هستیم"، به این خاطر است که میدانند تا ریشۀ اینها را نزنیم، کار درست نمیشود.
ما میخواهیم بهسمت ظهور برویم، پس باید از این فضای ظلمانی عبور کنیم و جامعه را هم عبور دهیم.
eitaa.com/mirbaqeri_ir/5820
جنگی كه بر سَرِ دنياست ويرانگر است، اما جنگی كه برای اِحيای هويّت تمدّنیِ اسلام و فروپاشیِ بتپرستی مدرن واقع میشود، هرچند خسارت و رنج در پی دارد، اما يک جنگ مقدس است.
حرکت بهسمتِ اِحيای حيات طيّبه و ایجاد حیات معنوی در بشر، نياز دارد به اين كه شما از يک پالايشهایی عبور كنيد.
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
تغيير فرهنگِ مادّیِ حاکم بر جهان، كه قرنها روی آن كار شده است، نياز به فداكاری و ازجانگذشتگی دارد.
نگرش امام راحل اين بود كه استراتژی ما در برابر نظام كفر، استراتژی #غلبۀ_خون_بر_شمشير است.
ما از طريق جنگهای مُتعارَف و كلاسيک، مثل جنگ جهانی اول و دوم، نمیتوانيم بصیرت و بیداری در جهان ایجاد کنیم.
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
میر باقری.mp3
48.18M
🎧 سخنرانی آیتالله میرباقری در نخستین همایش بینالمللی #دشمنشناسی
(بهمناسبت دومین سالگرد ارتحال استاد محمدحسین فرجنژاد، ۲۳ تیرماه ۱۴۰۲)
📜 مرحوم استاد محمّدحسین فرجنژاد، یک مُجاهد واقعی بود که عُمق استراتژیک دشمن را میشناخت. هم عمیق میاندیشید و هم مُجاهدانه و زاهدانه عمل میکرد.
ایشان یک طلبۀ طراز برای جهادگری در تبلیغ دین در دنیای امروز بود. چنین میدانی، میدانی نیست که با روحیۀ کارمندی جلو برود، با مُجاهده پیش میرود.
📜 گاهی برخی دوستان، یهود را بزرگ میکنند و تلقیشان این است که یهودِ امت حضرت موسی است که دارد در دوران نبی اکرم(ص) هم، طرح خود را پیش میبرد. اینطور نیست!
دوران یهود امت حضرت موسی تمام شده است؛ اینقدر آنها را بزرگ نکنیم. آنها ذیل «یَهودُ هٰذِهِ الْاُمَّة» حرکت میکنند؛ آنها به اینها ایمان آوردند و در زیر چتر اینها قرار گرفتند (در مقابلِ جبهۀ امیرالمؤمنین علیهالسلام): «أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ أُوتُوا نَصِيبًا مِنَ الْكِتَابِ يُؤْمِنُونَ بِالْجِبْتِ وَالطَّاغُوتِ وَيَقُولُونَ لِلَّذِينَ كَفَرُوا هَٰؤُلَاءِ أَهْدَىٰ مِنَ الَّذِينَ آمَنُوا سَبِيلًا» (سورۀ نساء، آیۀ ۵۱).
📜 این نکته را هم دقت کنیم که در دشمنشناسیها، دشمن را بهگونهای معرفی نکنیم که غالب بر خط انبیاء جلوه داده شود. شیطان در مقابل ما قوی است، ولی در مقابل امیرالمؤمنین(ع)، «إِنَّ كَيْدَ الشَّيْطَانِ كَانَ ضَعِيفًا».
☑️ @mirbaqeri_ir
💠 آیتالله میرباقری:
مرحوم استاد محمّدحسین فرجنژاد، یک مُجاهد واقعی بود که عُمق استراتژیک دشمن را میشناخت. هم عمیق میاندیشید و هم مُجاهدانه و زاهدانه عمل میکرد.
ایشان یک طلبۀ طراز برای جهادگری در تبلیغ دین در دنیای امروز بود. چنین میدانی، میدانی نیست که با روحیۀ کارمندی جلو برود، با مُجاهده پیش میرود.
(۲۳ تیرماه ۱۴۰۲)
☑️ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
📢 شهدای ما «فی سَبیلِ اللَّهِ» کشته میشوند و کشتهشدگانِ دشمن «فی سَبیلِ الطّاغوتِ».
💠 آیتالله میرباقری:
"اصل مبارزه با باطل، تعطیلبردار نیست؛ درگیری بین جبهه حق و باطل، یک امر ضروری و اجتنابناپذیر است و موضوعی برای مصالحه وجود ندارد؛ چون مصالحه بر سر «اله» است؛ وقتی ما دنبال خدای خودمان هستیم و آنها دنبال دنیای خودشان هستند، امکان مصالحه نیست.
در این جنگ و مبارزه حق و باطل، دو طرف میکشند و کشته میشوند و خسارت میبینند؛ فقط تفاوت در یکجا است: «الَّذینَ آمَنوا یقاتِلونَ فی سَبیلِ اللَّهِ ۖ وَالَّذینَ کفَروا یقاتِلونَ فی سَبیلِ الطّاغوتِ». اینها در راه خدا میجنگند، آنها در راه غلبه شیاطین میجنگند. تفاوت در همین یک کلمه است؛ و الا آنها هم سختی میکشند و مشکلات را تحمل میکنند: «إِنْ یمْسَسْکمْ قَرْحٌ فَقَدْ مَسّ الْقَوْمَ قَرْحٌ مِثْلُهُ»؛ اگر شما سختی میبینید دشمن هم سختی میبیند."
☑️ @mirbaqeri_ir
در کورۀ فتنهها و جنگها، «تفکیک» اتفاق میافتد. با بَدر و اُحُد و عاشورا، جبهۀ حق پالایش میشود.
وقتی امیرالمؤمنین(ع) کورۀ جنگ را داغ کردند، از یک طرف مالک اشتر و عمار و... تربیت شدند و از آن طرف، خوارج و شمر و... بیرون رفتند.
عالَمِ ما هم همینگونه است.
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از 🔅 سید منیرالدّین حسینےِ الهاشمے
انقلاب در وجدان عمومی جهان.mp3
3.91M
🔰 اسرائیل یعنی بیشترین سهام سیاسی، اقتصادی و نظامی دنیا. اما با همه اینها امروز نمیتواند برای خودش تأمین امنیت کند؛
بنده این را یک چیز کوچک نمیبینم. انقلابی در وجدان عمومی جهان پیدا شده است.
💠 مرحوم استاد سید منیر الدین حسینی:
اینکه اسرائیل زورش به جنوب لبنان نمیرسد این را بنده یک چیز کوچک نمیبینم.
اسرائیل یعنی بیشترین سهام خبری دنیا، بیشترین سهام پولی دنیا، بیشترین سهام تکنولوژی دنیا؛ یعنی بیشترین سهام سیاسی، اقتصادی و نظامی دنیا.
اما با همه اینها امروز اسرائیل نمیتواند برای خودش تأمین امنیت کند. این را کم حساب نکنید.
انقلابی در وجدان عمومی جهان پیدا شده.
این جسارت روحی که حزب الله میتواند بایستد تا اسرائیل را به زانو دربیاورد تا در وجدان عمومی جهان نباشد، نمیتوانند؛ و این وجدان عمومی در جهان توسط انقلاب اسلامی بوجود آمده.
این را من قطعی میدانم که انقلاب شکست نمیخورد و دلیلش همین وجدان عمومی است.
تکنوکراسی در عالم در حال شکست است و این شکست اسرائیل در برابر حزب الله هم از نشانه های همین امر است.
مبانی فکری غرب در برابر ارتقاء وجدان عمومی مردم دنیا در حال شکسته شدن است. تئورسین های غرب نمیتوانند این شکست های مدیریت را حل کند.
نه فقط علوم انسانی که تئوری های محاسباتی آنها مثل ریاضیاتشان هم وابسته است و فروریختنی.
به نظر من انقلاب فرهنگی در عالم آغاز شده، یعنی انگیزه مردم جهان دیگر در ساختار اندیشه قبل جریان ندارد.
این تغییر فرهنگی، ضروری است؛ منتهی کار ما باید این باشد که حضور و نقش انقلاب اسلامی را در این دگرگونی بالا ببریم.
۱۳۷۵
🔸 اندیشه منیر | @Andishemonir
جنگ امروز در فلسطین، از سختیهای مسیرِ عبور بهسمتِ عصر ظهور است.
انشاءالله خدای متعال این نبرد را بهنفع جبهۀ امام زمان(عج) تمام خواهد کرد. شک نکنید.
در این جنگ، دشمن صهیونیستی شکست مُطلق خورد و با کشتن کودکان و زنان، نمیتواند این شکست را جبران کند. واضح است که این صحنه بهنفع جبهۀ حق جلو میرود.
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
📢 خدای متعال، فرعون و لشکرش را در دریا غرق کرد، اما هیچکس برایشان اشک نریخت و متأثّر نشد! کَکِ عالَم نَگَزید!
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
🔷 خدای متعال، فرعون و لشکرش كه قریب به یک میلیون نفر بودند، در دریا غرق کرد. و قرآن کریم میفرماید: «فَما بَكَتْ عَلَيْهِمُ السَّماءُ وَ الْأَرْض». یعنی هیچکسی هم برایشان اشک نریخت و متأثر نشد! کَکِ عالَم هم نَگَزید! چون اینها جایگاهی در عالَم نداشتند.
ولی شنیدهاید كه سیدالشهداء(ع) از كنار اميرالمومنين(ع) رد میشدند و حضرت فرمودند: بر این آقا، آسمانها و زمینها گریه خواهند کرد.
شاید واقعاً بُکاء موجودات، حقیقی است، منتها متناسب با جایگاه خودشان است. لذا این احادیث نقل شده که آسمان و زمین و خورشید و جمادات و نباتات بر مصیبت آن حضرت گریستند. در زیارت اول مطلقه حضرت، که خیلی زیارت فوقالعادهای است، آمده است: «أَشْهَدُ أَنَّ دَمَكَ سَكَنَ فِي الْخُلْدِ وَ اقْشَعَرَّتْ لَهُ أَظِلَّةُ الْعَرْشِ وَ بَكَى لَهُ جَمِيعُ الْخَلَائِقِ وَ بَكَتْ لَهُ السَّمَاوَاتُ السَّبْعُ وَ الْأَرَضُونَ السَّبْعُ وَ مَا فِيهِنَّ وَ مَا بَيْنَهُنَّ وَ مَنْ يَتَقَلَّبُ فِي الْجَنَّةِ وَ النَّارِ مِنْ خَلْقِ رَبِّنَا وَ مَا يُرَى وَ مَا لَا يُرَى».
البته در روایات متعدد دارد که جز سه دسته، همه گریه کردند؛ یکی اهل دمشق، که همان بنیامیه و لشکر معاویه هستند، یکی اهل بصره که همان جَمَلیها هستند و دیگری آلعثمان هستند. آن سه دسته هم قابل نبودند که بر امام حسین(ع) گریه کنند. آنها کسانی هستند که «وَ هَذَا يَوْمٌ فَرِحَتْ بِهِ آلُ زِيَادٍ وَ آلُ مَرْوَانَ بِقَتْلِهِمُ الْحُسَيْنَ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِ».
☑️ @mirbaqeri_ir
جمع شدن بساط.mp3
9.78M
🎙 استاد میرباقری | مقدّمات جمعشدنِ بساط صهیونیسم، در نبرد اخیر (۱۴۰۲/۷/۲۸)
💠 مؤمن، وقتی از دلِ سختیها و فتنهها بیرون میآید، خالصتر میشود. ابتلائات عصر غیبت، بستر رشد و تقرّب و خلوص مؤمنین است. باید از این ابتلائات و سختیها استقبال کنیم.
💠 یکی از مهمترین آثار ابتلائات و فتنههای عصر غیبت، غربال شدن انسانها و جدا شدن خطها و تفکیک صفوف است.
💠 هرچه جبهۀ حق مقاومت کند، دشمن، بیشتر خباثت باطنی خود را آشکار میکند و پردهها را کنار میزند و جنایتها و کشتارها و کارهایی انجام میدهد که وقتی خداوند اراده میکند بساط آنها را جمع کند، هیچکس بر آنها ترحّم نمیکند؛ «فَمٰا بَكَتْ عَلَيْهِمُ السَّمٰاءُ وَ الْأَرْضُ وَ مٰا كٰانُوا مُنْظَرِينَ».
💠 این جنایتها و صحنههای سختی که شما در فلسطین میبینید، مقدّمات و بستر جمعشدنِ بساط صهیونیسم است.
💠 ما نباید نگران سختتر شدن نبرد باشیم. هرچه کار سختتر باشد، جبهه حق خالصتر و قویتر میشود و جبهه باطل آشکارتر و افشاءشدهتر. و کار به نقطهای میرسد که خداوند بساط آنها را جمع میکند.
در نقطۀ جمعشدن بساط آنها، باید بهگونهای آشکار و افشاء شده باشند و باطن خبیثشان معلوم شده باشد که کسی نگوید خداوند اَرحَمُالرّاحمین چرا این کار را انجام میدهد؟
☑️ @mirbaqeri_ir
صلوات بر چهارده معصوم.pdf
457.4K
📜 «صلواتی از امام حسن عسکری علیه السلام نقل شده که مشتمل بر چهارده صلوات بر حجج طاهره و بر هر یک از معصومین علیهم السلام است که مرحوم مقدس قمی هم آن را در مفاتیح بعد از زیارت جامعه نقل کردهاند.
مداومت بر این صلواتها خیلی برکت دارد. همین قدر اشاره میکنم که بزرگان به مداومت بر این صلوات توصیه کردهاند. اگر کسی بتواند هر روز یک بار با توجه بخواند ذکر جامعی است. نکتهاش این است که برای هر معصومی یک صلوات مستقلی ذکر شده و در آن صلوات به شئون آن معصوم اشاره شده، اگر کسی بخواهد مداومت بکند خیلی ذکر جامعی است.»
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
اگر وارد فضای عاشورا شده باشید، میفهمید که دشمن، که اینقدر قیافۀ حقبهجانب و مدافع حقوق بشر و آزادی به خودش میگیرد، اگر پایش بیفتد، به کودکِ لبتشنۀ ششماهه، بین دو نهر آب، بر روی دست پدرش، تير میزند.
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
خیلی مراقبت نیاز دارد که گرفتار #استبدال نشویم. استبدال یعنی یکعدهای که تَهِ دلشان با باطل است، از جبهۀ حق به جبهۀ باطل میروند و یکعدهای که تَهِ دلشان با حق است، با دیدن همین شهادتها و سختیها، از جبهۀ باطل به جبهۀ حق میآیند. اتفاق بسیار عجیبی است.
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
آیت الله ميرباقري 4-8-402.mp3
42.54M
🎙 سخنرانی مهمّ آیتالله میرباقری در «تبیین جایگاه شهر قم در روایات، و انتقاد از الگوی گسترش و ساختوساز در شهر قم»
(۴ آبان ۱۴۰۲/ حرم مطهر)
💥 حرمهای چهارگانۀ اهلبیت علیهمالسلام (یعنی: حرم مکه، حرم مدینه، حرم کوفه و حرم قم)، مُکمّل یکدیگر هستند. خدای متعال این حرمها را برای پیشبرد طرح نبیاکرم(ص) در اختیار آن حضرت قرار داده است.
💥 مأموریت الهی نبیاکرم(ص) این است که بر محور این حرمها، یک اُمّت تاریخیِ مُوحّد و مُؤمن را سامان دهند و آنها را از میدانهای سخت و درگیریهای تُند و از دلِ طوفانها و گردابهای جبهۀ شیطان، عبور دهند.
💥 حرم مکه و حرم مدینه به دست دیگران افتاد؛ لذا امیرالمؤمنین(ع) به کوفه هجرت کردند. بعد از مدتی، آن محیط هم تحت نفوذ بنیامیه و بنیعباس قرار گرفت و اهلبیت(ع)، محیط دیگری را، که قم هست، حرم خودشان قرار دادند.
💥 حضرت معصومه(س)، محور آن اُمّتی هستند که بر محور قم شکل میگیرد.
قم، غیر از اینکه مرکز علمی و فرهنگی میشود، محور نقشآفرینی در تحولات آخرالزمان و محور ساماندهی جبهۀ مؤمنین در درگیری با جبهۀ باطل خواهد بود.
🔴 متأسفانه در دو دهۀ اخیر، معماری شهر قم بهسمتی رفته که متناسب با جایگاه دینی و تاریخی این شهر، و در شأن حرم اهلبیت(ع) نیست!
مظاهر شهر قم نباید مظاهر غربی باشد.
قم نباید به شهری تبدیل شود که مهاجرت در آن، بر محورِ توریسم صنعتی شکل بگیرد.
این نقد بهمعنای مخالفت با آبادانی و عمران نیست؛ به این معناست که عُمران و ساختوساز و بسط این شهر، باید متناسب با این حرم و این فرهنگ و متناسب با آن رسالت دینی و تاریخی باشد.
☑️ @mirbaqeri_ir
📢 سخن امام راحل(ره) درباره اهمیت شکستن هیمنۀ پوشالی قدرتها
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«وقتی دانشجوهای خط امام، یک سال و نیم، جاسوسهای آمریکا را نگه داشتند، وقتی میخواستند آزادشان کنند جریانهای مخالف سروصدا کردند که آقا! اگر شما میخواستید اینها را اعدام کنید، چرا آزاد میکنید؟! اگر میخواستید آزاد کنید چرا یک سال نگه داشتید؟! رابطه ما با اروپا را هم خراب کردید.
هنوز بنیصدر سر کار بود. امام بزرگوار آنجا یک سخنرانی کردند و فرمودند: شاه آنقدری که ادعا میکرد قدرت نداشت! خدا این را به ما فهماند. حمله کردیم، ابهت شاه را شکستیم و ملت آزاد شدند و قیام کردند. آمریکا و ابرقدرتها هم بهاندازهای که ادعا میکنند قدرت ندارند. آنها پیش از این، با "کشتی حرکت دادن" دولت ساقط میکردند. ما میخواستیم این ابهت را بشکنیم که شکستیم. و واقعاً هم شکسته شد.» (۱۳۹۸)
☑️ @mirbaqeri_ir
1359-08-11_128k_سخنرانى_در_جمع_دانشجويان_مسلمان_پيرو_خط_امام_(شكست_قدرتهاى_پوشالى)_1.mp3
52.42M
🎙سخنرانی مهمّ و شنیدنیِ امام خمینی(ره) در ۱۲ آبان ۱۳۵۹ دربارۀ «ارزش بینظیرِ شکستن هیمنۀ پوشالی ابرقدرتها»
💥 از جمله چیزهایی که دولتهای بزرگ و ابرقدرتها برای پیشرفت مقاصد خودشان اجرا میکنند این است که ایجاد خوف بکنند در ملتها.
اینها به واسطۀ تبلیغاتشان ایجاد خوف کرده بودند که با همین خوف، کارهای خودشان را انجام می دادند.
💥 به نظر میرسید که اگر بخواهد یک ملتی مقابله بکند با دولتهای بزرگ، باید این بتها را شکست.
💥 ارزش این [تصرف لانه جاسوسی] در عالَم به این است که شما یک بتی که اینها درست کرده بودند و بت بزرگی بود که همۀ ممالک را گرفته بود، شکستید.
ارزش این عمل این است که آن بت بزرگی که برای ملتها تراشیده بودند، شکسته شد. ارزش این عمل یک ارزشی نیست که ما بتوانیم به میزان درآوریم. اینها ارزش دارد به اینکه ما نصف ملتمان هم [برای آنها] کشته شوند.
💥 اگر ملت ما هم دنبال او هر جور زحمتی به خودش راه بدهد، هر جور گرفتاری و تنگنایی که برایش پیش بیاید، ارزش دارد، ارزش این عمل به این نیست که ما شکممان یک وقتی گرسنه میماند یا ـ مثلاً ـ راه وقتی بخواهیم برویم، با اتومبیل نمیتوانیم برویم، از باب اینکه نداریم چیزی؛ ارزش این به اینها نیست. ارزش این در عالَم به این است که شما یک بتی که درست کرده بودند اینها که، بت بزرگی که همۀ ممالک را گرفته بود، شکستید. این یک جنبۀ سیاسی داشت که، ارزش سیاسی داشت که همۀ ارزشها پیش او کوچکند.
https://b2n.ir/q83271
☑️ @mirbaqeri_ir