سخنرانی آیت الله سید مهدی میرباقری روز اول فاطمیه دوم 1445.mp3
20.1M
🎧 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری | #روز_اول مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) در حسینیه آیتالله حقشناس، ۱۴۰۲
☑️ @mirbaqeri_ir
سخنرانی آیت الله سید مهدی میرباقری روز دوم فاطمیه دوم 1445.mp3
21.25M
🎧 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری | #روز_دوم مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) در حسینیه آیتالله حقشناس، ۱۴۰۲
☑️ @mirbaqeri_ir
◀️ مورخان نمیتوانند دستهای پشت پرده و زوایای ملکوتیِ وقایع بزرگ در درگیری تاریخی حق و باطل را بازگو کنند.
پردههای غیبی توسط قرآن و روایات بیان میشود.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
🔸 در قرآن کریم چهرههای واقعی و پنهانی وقایع مورد حکایت قرار میگیرد که دیگران به آن دسترسی ندارند، مثلاً داستان حضرت یوسف از یک خواب و رؤیا شروع میشود و چهرههای پنهانی این واقعه بازگو میشود.
🔸 در داستان حضرت هود و حضرت نوح و… هم همینطور است و مورخان نمیتوانند دستهای پشت پرده و زوایای ملکوتی این وقایع را بازگو کنند بلکه پردههای غیبی فقط توسط قرآن بیان میشود.
🔸 هجرت رسول خدا(ص) از مکه به مدینه نیز یک چهره ظاهری دارد و یک زوایای باطنی که چهره پنهان این هجرت مأموریتی از سوی خداوند برای تشکیل یک مدینه فاضله و تشکیل یک امت اسلامی تاریخی است.
☑️ @mirbaqeri_ir
31.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ما در تحليل وقايع تاريخی، آنجا که فعلِ معصوم در ميان هست و میخواهيم فعل معصوم را تحليل کنيم، اعتقادات خودمان را از نقلِ تاريخ نمیگيريم.
اين [تحلیلها،] از معتَقَدات ماست که باید در علم کلام و مبتنی بر مبانی علم کلام تحليل شود و بهاصطلاح، از مفروضات پيشينی ما است.
يکی از اشتباهاتی که برخی در تحليل تاريخ مرتکب شدند اين است که خواستند اعتقادات کلامی را هم از متن تاريخ بگيرند، در حالی که اعتقادات کلامی ما، جزو پيشفرضهای ما در تحليل تاريخ هستند؛ ما علم کلام خودمان را از تاریخ نمیگيريم. تاریخ جزوِ مصادر علم کلام ما نيست.
#استاد_میرباقری
#فاطمیه
#عاشورا
☑️ @mirbaqeri_ir
از نظر معارف اهلبيت(علیهم السلام)، ميدان درگيری در عالَم، درگيری نور و ظلمات و درگيری نبی اکرم(صلی الله علیه و آله) با شياطين انسی و جنی و درگیری جبهه حق و باطل است. موضوع این درگيری، طاعت و استکبار است.
آن واسطهای که عالَم را از وادیِ درگیری و وادی ظلمات عبور میدهد و به ساحل امن میرساند، صديقه طاهره (سلام الله علیها) هستند که با بلای خودشان اين مسیر را هموار کردند. ظرفيت بلای ايشان، ظرفيت ظهورِ توحيد و نبوت و ولايت در عالَم در عصر ظهور است - که اين ادامۀ بلای ايشان است - و همچنین ظرفيت رشددادنِ ما برای ملحقشدن به حقيقتِ نبوت و ولايت است.
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
در صدیقه طاهره(سلام الله علیها)، همه صفات «رضا و سخط و تبرّی و موالات و معادات و حب و بغض»، در مرز عصمت است. برای بيان عصمت حضرت، بهتر از این تعبیر - که فريقين نقل کردهاند - ممکن نيست: «إِنَّ اللَّهَ تَعَالَى يَغْضَبُ لِغَضَبِ فَاطِمَةَ وَ يَرْضَى لِرِضَاهَا».
بعضی فرمودهاند که اين تعبير، لطيفتر از اين است که گفته بشود: «إِن فاطمة تغضب لغضب الرب و ترضي لرضاه». این تعبیر هم عصمت را میفهماند ولی آن تعبير روایت، از این هم لطيفتر است.
بنابراين حضرت در اين عالَم، در اين صفبندی، رضايت و سخطی دارند، تبرّیای دارند، موالات و معاداتی دارند - که اين موالات و معادات فقط قلبی نيست و در عمل هم هست - و حُبّ و بغضی و محبوب و مبغوضی دارند، و تصديقِ حضرت اين است که همۀ حالات روحی ما تابع حضرت بشود و ملحق به حضرت بشويم. اگر انسان بتواند اين کار را انجام بدهد، به مقام ولایت و تصدیق آن حضرت میرسد.
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
سخنرانی آیت الله سید مهدی میرباقری روز سوم فاطمیه دوم 1445.mp3
17.77M
🎧 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری | #روز_سوم مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) در حسینیه آیتالله حقشناس، ۱۴۰۲
☑️ @mirbaqeri_ir
26.mp3
15.07M
🎧 مقام حضرت زهرا (سلام الله علیهم در بیان خداوند متعال عزّوجلّ):
«...نُورٌ مِنْ نُورِي أَسْكَنْتُهُ فِي سَمَائِي وَ خَلَقْتُهُ مِنْ عَظَمَتِي أُخْرِجُهُ مِنْ صُلْبِ نَبِيٍّ مِنْ أَنْبِيَائِي أُفَضِّلُهُ عَلَى جَمِيعِ اَلْأَنْبِيَاءِ وَ أُخْرِجُ مِنْ ذَلِكَ اَلنُّورِ أَئِمَّةً يَقُومُونَ بِأَمْرِي وَ يَهْدُونَ إِلَى حَقِّي...»
☑️ @mirbaqeri_ir
🔰 بستۀ کامل «منزلت حضرت زهرا سلام الله علیها» (گزینشی از گفتارهای آیتالله میرباقری دربارۀ منزلت حضرت زهرا سلام الله علیها)
▶️ B2n.ir/u67551
🔸 بخش اول: مقام و شخصیت حضرت زهرا (سلام الله علیها)
🔸 بخش دوم: رفتار سیاسی حضرت زهرا (سلام الله علیها)
🔸 بخش سوم: شرح زیاتنامه حضرت زهرا (سلام الله علیها)
🔸 بخش چهارم: مقیاس تصرفات حضرت زهرا (سلام الله علیها)
🔸 بخش پنجم: بسترها و مبانی معرفتی خطبه فدکیه
☑️ @mirbaqeri_ir
📺 بیانات «استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری» دربارۀ اثر هنری جدید آقای حسن روحالامین
https://telewebion.com/episode/0xa636b92
📹 گفتوگوی محمود کریمی و حسن روحالامین
https://telewebion.com/episode/0xa5eaa7d
☑️ @mirbaqeri_ir
سخنرانی آیت الله سید مهدی میرباقری روز چهارم فاطمیه دوم 1445.mp3
16.77M
🎧 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری | #روز_چهارم مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) در حسینیه آیتالله حقشناس، ۱۴۰۲
☑️ @mirbaqeri_ir
سخنرانی آیت الله سید مهدی میرباقری روز آخر فاطمیه دوم 1445.mp3
20.5M
🎧 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری | #روز_پنجم (روز آخر) مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) در حسینیه آیتالله حقشناس، ۱۴۰۲
☑️ @mirbaqeri_ir
اولین مأموریت مدرسه.MP3
20.89M
🎧 سخنرانی در دانشگاه فرهنگیان قم (مرداد ۱۴۰۲)
(کیفیت صوت: متأسفانه پایین)
💥 آموزش رسمی مدرن، یکی از ارکان این تمدن است که انسانِ متناسب با توسعۀ مدرن تربیت میکند.
💥 انقلاب اسلامی میخواهد رؤیای انسان را از «مدرنیته»، به «عصر طهور» تغییر دهد.
💥 بهجای گزارههای جداجدا، باید یک رؤیای جذاب و دلکش و شورانگیز به نسل جوان ارائه کنیم.
💥 نظام آموزش و پرورش باید تغییر موضع بدهد. اولین و اصلیترین مأموریت آموزشوپرورش، جلوگیری از تحقیرشدگی دانشآموزان در برابر مظاهر مدرنیته است.
💥 «استاد و معلّمِ تحقیرشده»، «دانشجو و دانشآموزِ تحقیرشده» تربیت میکند.
☑️ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از 🔅 سید منیرالدّین حسینےِ الهاشمے
💢 سیر استعمار؛
تحقیر، تحبیب، انحلال
«بدترین اسارت، اسارت فرهنگی است.
استعمار برای ایجاد وابستگی فرهنگی، سیری را شروع میکند و آن را قدم به قدم پیش میبرد...»
🔰 مرحوم استاد سید منیرالدین حسینی الهاشمی
☑️ @AndisheMonir
هدایت شده از 🔅 سید منیرالدّین حسینےِ الهاشمے
💢 معیارهای کدر را مفتضح کنید!
نبايد ملاك ما در ميزان بهرهدهی يك زن فقط تحصيلات و اطلاعات وی باشد. نگوئيد اين زنِ روستايی مجموعه چيزی كه میتواند توليد كند با واحد ريال اين قدر است و آن زنِ متخصصِ بیايمان چند برابر اين زن ساده تولید ریال میکند! بلكه بگوئيد كدام يك از آنها در بالا بردن نسبت تأثير اسلام به كفر و نفوذ قدرت الهی در جامعه موثرترند...
🔅 مرحوم استاد سید منیرالدین حسینی
۱۳۶۹٫۸٫۷
☑️ @AndisheMonir