◀️ آیتالله سیّد محمّدمهدی میرباقری
◀️ کاندیدای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری
◀️ از استان سمنان
🔰 نشانی کانال ستاد انتخاباتی در ایتا:
💠 https://eitaa.com/mirbaqeri_entekhabat
🔰 اتصال سریع و آسان به سایر صفحات مجازی استاد میرباقری:
🌐 https://zil.ink/mirbaqeri_ir
🗓 برنامه سفر استاد میرباقری به مهدیشهر (در استان سمنان)، ۲۵ بهمن ۱۴۰۲
#انتخابات_خبرگان
#جهاد_تبیین
https://eitaa.com/mirbaqeri_entekhabat
1402.11.17.گرمسار.mp3
38.88M
🎙 سخنرانی آیتالله میرباقری در جمع فعالان فرهنگی در گرمسار، ۱۴۰۲/۱۱/۱۷
⚡️ انقلاب اسلامی در شرایطِ بسیار رو به پیشی قرار گرفته است. امروز جبهۀ مقاومت در منطقه در مقابل جبهۀ سکولارها و سازشکاران، قدرتمندتر شده است.
⚡️ اکنون زمانی است که اگر مردم عزیز ایران مشارکت بالایی در انتخابات داشته باشند و حمایت خودشان را از نظام اعلام کنند، جریانهای تجزیهطلب و برانداز و مخالفان قانون اساسی مأیوس میشوند و در عرصه منطقهای و جهانی، موازنۀ قدرت به نفع کشور ما بیشتر تغییر خواهد کرد؛ هم جبهۀ مقاومت امیدوار خواهد شد و هم آمریکا و اروپا ناچار به عقبنشینی خواهند شد.
#جهاد_تبیین
☑️ @mirbaqeri_ir
🎞 #گزارش_تصویری سفر استاد میرباقری به استان سمنان (۱)
#انتخابات_خبرگان
#جهاد_تبیین
https://eitaa.com/mirbaqeri_entekhabat
🗓 برنامه سفر استاد میرباقری به گرمسار و آرادان (در استان سمنان)، ۲۶ و ۲۷ بهمن ۱۴۰۲
#انتخابات_خبرگان
#جهاد_تبیین
https://eitaa.com/mirbaqeri_entekhabat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 مردم عزیز ما باید جهانی بیندیشند...
⚡️ کشور ما و ملّت ما در شرایط مداخله در نظم جدید جهانی قرار دارد. ما باید از این حقیقت گفتوگو کنیم و مردم را برای این آینده آماده کنیم.
⚡️ مردم عزیز ما باید جهانی بیندیشند و بدانند مشارکت در انتخابات، علاوه بر مسائل داخلی، بهشدت در حوادث فراملی اثرگذار است. اگر مشارکت مردم در انتخابات بالا باشد، وضعیت منطقه دگرگون میشود.
آحاد مردم باید احساس کنند که تکتک آراء آنها، در تغییر موازنۀ قدرت به نفع اسلام اثرگذار است.
و راه اصلاح امور داخلی هم، همین عرصۀ حضور در انتخابات است.
#استاد_میرباقری
#جهاد_تبیین
☑️ @mirbaqeri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 انقلاب اسلامی و عبور از خط آمریکا
⚡️ غرب برای کنترل حرکت تمدنی انقلاب اسلامی، از سه ضلع استفاده کرد: ۱. قدرت نظامی؛ ۲. شبکهسازی جریانهای سکولار؛ ۳. احیای جریان تکفیری.
امروز، این هر سه ضلع، تضعیف و مهار شده است و یارای مقابله با جبهۀ مقاومت و جلوگیری از احیای مجدد اسلام ناب در جهان را ندارد.
ستاد انتخاباتی آیت الله میرباقری
https://eitaa.com/mirbaqeri_entekhabat
📝 خلاصۀ زندگینامۀ آیتالله میرباقری
(کاندیدای جامعۀ مدرسین حوزه علمیه قم در انتخابات مجلس خبرگان رهبری، از استان سمنان)
💠 #تولّد
ایشان در سال 1340 هجری شمسی در شهر مقدس قم دیده به جهان گشود.
💠 #تحصیل_و_تدریس_حوزوی
وی دروس حوزوی را از سال 1354 آغاز کرد و دورۀ مقدمات و دورۀ سطح را در محضر اساتید برجسته و بنامِ حوزۀ علمیۀ قم، همچون آیتاللّه سید علی محقق، آیتاللّه اعتمادی و آیتاللّه پایانی فراگرفت. وی از سال 1360 در درس خارج فقه آیتاللّه العظمی شبیری زنجانی و دروس خارج اصول آیتاللّه العظمی سید کاظم حائری و آیتاللّه العظمی وحید خراسانی حاضر شد و از آنان کسب فیض نمود؛ پس از مدتی، تحصیل دروس خارج اصول و خارج فقه را بهشکل متمرکز و مستمرّ در محضر مرحوم آیتاللّه العظمی شیخ جواد تبریزی ادامه داد و به تکمیل و تحکیم مبانی فقاهت حوزوی پرداخت.
استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری در کنار تحصیلات فقهی و اصولی، از فراگیری فلسفه و منطق نیز باز نماند و این دروس را در سطوح عالی، از محضر آیتاللّه مصباح یزدی، آیتاللّه انصاری شیرازی، آیتاللّه جوادی آملی و آیتاللّه حسنزاده آملی آموخت.
استاد میرباقری همزمان با فراگیری دانشهای حوزوی، از سال 1359 در دروس دورۀ مقدمات و سطح حوزه به تدریس پرداخت و از سال 1379، تدریس دروس خارج اصول و فقه را بهشکل رسمی آغاز کرد. ایشان در مدت بیش از دو دهه، یک «دورۀ کاملِ خارج اصول» را به پایان برد و ابواب مختلف فقهی همچون «بیع، مکاسب، خمس، زکات، اراضی، انفال و...» را تدریس نمود.
💠 #شخصیت_فکری_و_اجتماعی
ایشان از همان اوایل دوران تحصیل، نسبتبه فهم عمیق مسائل اساسی جامعه و حرکت تمدّنی انقلاب اسلامی، حسّاس و پیگیر بود و به این باور رسیده بود که برای «مقابله با فرهنگ سکولار غربی» و «بسط اندیشۀ اسلامی و انقلابی» در دوران کنونی، نیازمند یک زیرساخت معرفتی و طرح فکری هستیم تا محورِ کنشگری در میدان درگیری انقلاب اسلامی با تمدّن مادی باشد.
در این مسیر، بر اثر انس و آشنایی با برخی از اساتید و بزرگانِ اخلاقی و معرفتی و بالاخص بهرهمندی از اندیشههای عمیق متفکر فرزانه استاد سید منیرالدین حسینی شیرازی، فعّالیتهای فکری و اجتماعی استاد میرباقری به دو حوزۀ «فرهنگ عمومی» و «مسائل علمی و تخصصی» معطوف گردید.
در حوزۀ فرهنگ عمومی، دغدغۀ اصلی ایشان عبارت است از «ارتقاء سطح معرفت دینی و سلوک اخلاقی جامعه بر مدار قرآن و معارف اهلبیت علیهمالسلام» و همچنین «ارتقاء بینش اجتماعی مردم از طریق ارائۀ تحلیلهای کلان از روند تحولات ملی، منطقهای و جهانی». وی تلاش کرده است که بر محور منابع دینی، مسائل مختلف جامعه را با رویکرد کلان تاریخی و معطوف به مأموریتهای جهانی و آخرالزّمانی ملّت بزرگ ایران تحلیل و تبیین نماید.
در حوزۀ مسائل علمی و فرهنگ تخصصی، دغدغۀ اصلی ایشان، تلاش برای ارتقاء مقیاس فعّالیتهای علمی و پژوهشی حوزه و دانشگاه و رفع خلأهای تئوریک نظام در طراز مأموریتهای تمدّنی انقلاب اسلامی بوده است.
💠 #اهمّ_فعالیتهای_میدانی
اهمّ فعّالیتهای میدانی ایشان در سه دهه گذشته را میتوان در محورهای ذیل خلاصه نمود:
1ـ تدریس مباحث حوزوی با رویکرد تحولی و تکاملی، از قبیل دورۀ «مبانی فقهی و کلامی ولایت فقیه»، «فلسفۀ اخلاق»، «فلسفۀ اصول»، «مبانی فقه حکومتی»، «شرح اصول کافی» و... .
2ـ حضور در محافل علمی حوزوی و دانشگاهی و هماندیشی با نخبگان جوان، و همچنین شرکت در میزگردها و مناظرات علمی با هدف دفاع از گفتمان فکری انقلاب اسلامی و نقد جریانهای سکولار.
3ـ ارتباط فکری گسترده با فعّالان و کنشگران جهادگر و انقلابی بر محور تحقق «بیانیۀ گام دوم»، و نیز تعامل جدی با مسئولانِ دغدغهمند و دلسوزِ نظام جمهوری اسلامی.
4ـ حضور مستمرّ در مجالس، محافل و هیئتهای مذهبی و تبیین تدریجیِ «منظومۀ فکری دینی و معارفی»، و همچنین ارتباط وثیق معنوی با بدنۀ عمومی مردم و شرکت در برنامههای رسانۀ ملی همچون برنامۀ «سمت خدا» و سایر برنامههای گفتوگومحور در جهت تبیین و افقگشایی در موضوعات دینی و اجتماعی.
5ـ سرپرستی و راهبری بعضی از مؤسّسات و مجموعههای علمی و فرهنگی همچون «فرهنگستان علوم اسلامی» و «مدرسۀ معارفی درایه» و... .
6ـ کاندیداتوری در انتخابات دورۀ پنجم مجلس خبرگان رهبری و کسب رأی اول مردم استان البرز و حضور در این مجلس بهمدّت هشت سال.
💠 #کتب_عمومی_و_تخصصی
از استاد میرباقری کتب و آثار مختلفی در موضوعاتِ «تأمّلات قرآنی، معارف اعتقادی و اخلاقی، اخلاق و سلوک، بینش اجتماعی، گفتارهای فقهی و اصولی و گفتارهای فلسفی» منتشر شده و یا در حال تنظیم و انتشار است.
🔗 لینک متن کامل زندگینامه:
📜 https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/5985
🗓 برنامه سفر استاد میرباقری در شهر دامغان، یکشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۲
#انتخابات_خبرگان
#جهاد_تبیین
https://eitaa.com/mirbaqeri_entekhabat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری: اگر این دعا را نخوانید، آرمانهای شما از آرمانهای امام عصر(عج) فاصله میگیرد و نمیتوانید برای آن حضرت کار کنید.
این دعا افقها و آرمانهای ما را بزرگ میکند.
#اللَّهُمَّ_ادْفَعْ_عَنْ_وَلِيِّكَ
☑️ @mirbaqeri_ir
doa_baraye_emame_mahdi_dar_roze_jomeh_tarjome.pdf
538.1K
📜 أللّهُمَّ ادْفَعْ عَنْ وَلِيِّكَ وَ خَلِيفَتِكَ وَ حُجَّتِكَ عَلَى خَلْقِكَ وَ لِسَانِكَ الْمُعَبِّرِ عَنْكَ النَّاطِقِ بِحِكْمَتِكَ وَ عَيْنِكَ النَّاظِرَةِ بِإِذْنِكَ وَ شَاهِدِكَ عَلَى عِبَادِكَ الْجَحْجَاحِ الْمُجَاهِدِ الْعَائِذِ بِكَ الْعَابِدِ عِنْدَكَ
وَ أَعِذْهُ مِنْ شَرِّ جَمِيعِ مَا خَلَقْتَ وَ بَرَأْتَ وَ أَنْشَأْتَ وَ صَوَّرْتَ
وَ احْفَظْهُ مِنْ بَيْنِ يَدَيْهِ وَ مِنْ خَلْفِهِ وَ عَنْ يَمِينِهِ وَ عَنْ شِمَالِهِ وَ مِنْ فَوْقِهِ وَ مِنْ تَحْتِهِ
بِحِفْظِكَ الَّذِي لاَ يَضِيعُ مَنْ حَفِظْتَهُ بِهِ وَ احْفَظْ فِيهِ رَسُولَكَ وَ آبَاءَهُ أَئِمَّتَكَ وَ دَعَائِمَ دِينِكَ...
🎞 #گزارش_تصویری سفر استاد میرباقری به استان سمنان (۲)
#انتخابات_خبرگان
#جهاد_تبیین
https://eitaa.com/mirbaqeri_entekhabat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نباید از مداخله در نظم جدید جهانی جا بمانیم!
⚡️ مشارکت بالا در #انتخابات پیش رو، وضعیت ما را برای نقشآفرینی فعّال در نظم جدید جهانی مشخص میکند.
#استاد_میرباقری
https://eitaa.com/joinchat/694616775C1b80b5fe09
🎞 #گزارش_تصویری سفر استاد میرباقری به استان سمنان (۳)
#انتخابات_خبرگان
#جهاد_تبیین
https://eitaa.com/mirbaqeri_entekhabat