باسلام. کلّ صوتهای جلسه رو شنیدم،
گرچه با شما در قضیه دکتر حشمت موافق نیستم اما از متانت و ادب و وقار شما در مقام بحث در این جلسه بسیار لذت بردم. ان شاءالله موفق باشید.
سید رضا جلالی
#مناسبتها
میلاد امام الرئوف حضرت رضا علیهالسلام به شما میرزاییهای عزیز تبریک و تهنیت باد 💐💐💐💐💐
@mirzaeihaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مناسبتها
تولدت مبارک آقای خوبیها یا رضا جان 🌺🌹🌷🌸💐
میلاد امام الرئوف حضرت رضا علیهالسلام به شما میرزاییهای عزیز تبریک و تهنیت باد 💐💐💐💐💐
@mirzaeihaa
مقاله " گذری بر نقش ماسال و شاندرمن در نهضت جنگل" را در گیل یار بخوانید
✍ قربان صحرایی چالهسرایی
1⃣ بخش اول
2⃣ بخش دوم
@mirzaeihaa
تندیس میرزا زمانی که در وسط میدان شهرداری بود
عکسها : قربان صحرایی چالهسرایی
سال ۱۳۹۴
@mirzaeihaa
#چهره_ها
👤 کربلایی رحمان ابراهیمی میان رَزی، میزبان و پنهان کننده میرزا و گائوک در روزهای پایانی نهضت جنگل
🙏 با تشکر از آقای عنایت صائمی نیا برای ارسال این عکس
@mirzaeihaa
#نقد_و_نظر
درود در دنیای اقتصاد ومدیریت دو نابغه بنام فردریک وینسلور تیلور که پایه گذار مدیریت علمی را گذاشت ودیگر گیلبرت که حرکت سنجی را بنا گذاشت جهان را دگرگون کرد خوشحالم که درجلسه بررسی مباحث دکتر حشمت در جز جز مباحث مطروحه سعی کردید با این دیدگاه وارد بحث شوید پیروز وسرفراز باشید. مهران
دکتر ابراهیم(مهران) شجاعی: اقتصاددان
شنبه : ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
@mirzaeihaa
May 11
۱۶ خرداد ۱۲۹۹ خورشیدی مصادف با ۱۸ رمضان ۱۳۳۸ قمری حکومت جمهوری ایران به رهبری میرزا کوچک جنگلی در رشت اعلام گردید.
در این روز میرزا بر سر مدفن دکتر حشمت حاضر گردید و نطقی ایراد کرد که حکایت از شکسته شدن کمر نهضت جنگل پس از تسلیم شدن دکتر حشمت میداد.
حکومت جمهوری ایران تنها ۳۲ روز یعنی تا روز ۱۸ تیر ۱۲۹۹ توسط میرزا به رسمیت شناخته شد. در این روز یعنی ۱۸ تیر ماه بود که میرزا به دنبال اختلافات عدیده و بنیادینی که با تفکرات بولشویکی داشت به نشانه قهر رشت را به مقصد آلیان در فومن ترک کرد.
میرزا کوچک خان، این مدت ۳۲ روزه را در خانه امجدالسلطنه محمودی واقع در محدوده فعلی بیمارستان رازی رشت سپری نمود.
اقامت در خانه امجد السلطنه بنا به تشخیص و دوراندیشی معینالرعایا صورت گرفت چرا که معین الرعایا دوران کودکی خود را در خانه مدیرالملک(پدر امجدالسلطنه) گذرانده بود و خود امجدالسلطنه دوست و همدرس معین الرعایا بود.
همچنین در این مدت کوتاه ۳۲ روزه، انتقال مهمات جنگل از خمام به زیده با دوراندیشی معین الرعایا و با حضور مستقیم گائوک و میرزا نعمت الله آلیانی صورت پذیرفت.
متاسفانه هیچ تصویری از امجدالسلطنه محمودی به دست نیامده است.
@mirzaeihaa
باسلام و عرض ادب
انصافاً آن نطق بر مزار دکتر حشمت در صدد بیان شکسته شدن کمر نهضت در واقعه تسلیم او نیست، چون سیاق آن نطق از صدر و ذیل همه در صدد بیان تجلیل از دکتر و حتی انتقام از قاتلین اوست، میرزا که در ضمن سخنانش گفت "هنوز از فقدان این مرد بزرگ کمر راست نکرده ایم" مقصود او داغی بود که در اثر شهادت دکتر حشمت بر دل او و مجاهدین جنگل مانده بود و این نوع ادبیّات در فقدان یک عزیز از دست رفته بسیار در عرف و محاوره رایج است.
سید رضا جلالی
#دریافتی
☝️نامه مورخ ۱۳۲۶/۰۳/۲۰ شمس امیری، فرماندار وقت فومنات به ملاجعفر آلیانی منشی مخصوص معین الرعایا مبنی بر مدلول نمودن[تعلیق] حکم کدخدایی آلیان در صورت تشبث [درخواست از افراد برای اظهار نظر]
🙏 با تشکر از آقایان ولی قنبرزاده و هوشنگ عباسی
♻️ ملا جعفر آلیانی کیست؟!
@mirzaeihaa
اکثریت واقلیت درهر جنبش وانقلابی بوده اند بلشویک ها ومنشویکهانماد این دوگروه افراطی وتفریطیند؛ به کتابی که ازفرانسه به فارسی دومین رییس شورایعالی بازشناسی جنگل پس ازمرحوم جعفر خمامی زاده جناب سیدجعفر مهرداد ترجمه کرده اند مراجعه فرمایید؛ دبیرخانه مرکزبازشناسی نهضت جنگل؛بهار1402
هدایت شده از میرزاییها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی اصل رو رها کنیم ...
قبر میرزا کوچک خان، #سردار_جنگل هم در رشت قرار دارد، محله سلیمانداراب اما ...
مرتبط
@mirzaeihaa
🔹درباره گسست ایدئولوژیک در نهضت جنگل
پس از بازنشر مطلب کوتاه «اعلام تشکیل جمهوری شورایی گیلان کنار مزار دکتر ابراهیم حشمت طالقانی» کانال تلگرامی میرزایی ها، شتابزده نتیجه گرفت که اسطوره سازان به دوره گذار از میرزا کوچک خان رسیده اند!
میدان پژوهش، عرصه تعصب های قومی، محلی و عقیدتی نیست. عرصه رسیدن به «حقیقت» است. تغییر ایدئولوژی اسلامی به کمونیستی در نهضت جنگل، ارتباطی به عدم و وجود دکتر حشمت طالقانی ندارد. بلکه انقلاب بلشویکی در روسیه، این گسست ایدئولوژیک و جدایی طلبانه را در نهضت جنگل دامن زد.
اعدام دکتر حشمت در سال ۱۲۹۸ش را فقط می توان مبنای آغاز این تغییر ایدئولوژی و پایان سیطره تشکل و نگرشی به نام «اتحاد اسلام» در نهضت جنگل و آغاز «جمهوری شورایی سوسیالیستی گیلان (جمهوری گیلان یا جمهوری شورایی گیلان)» دانست. برخی از این تغییر ایدئولوژی با عنوان «کودتای کمونیستی» یاد می کنند و بر این نظرند میرزا کوچک خان موافق آن نبود...
برای آشنایی با چرایی، چگونگی و چیستی این تغییر ایدئولوژیک رجوع کنید به «مقاله دکتر جمیل حسن لی استاد تاریخ دانشگاه دولتی باکو»
حسین عسکری
۱۸ خرداد ۱۴۰۲
🔗 البرز پژوهی @alborzology
درود بردوستان وسروران تحلیلگر ، در زمان تشکیل بنیاد میرزا در رشت که منجر به بازسازی خانه میرزا و سلسله سخنرانی ها ، همایش ها وبازدید ها شد ، اینجانب هم فرصت حضور داشتم وبابزرگان و دانشمندان گیلانی بویژه رشتی پیوند و دوستی برقرارکردم واین برای من بخت بزرگی بود . بازدید از مشهد میرزا در بلندای الاله پشت ماسال و بزرگترین همایش میرزا در ماسال را درآن دوره ، اینجانب ودوستانم درماسال برگزارکردم. پروفسور رواسانی، موسس بنیاد بسیار تاکید داشت که تاریخ گیلان وایران وبویژه نهضت جنگل را بسیار اشتباه و غلط نگاشتند . وی نسبت به کوتاهی واعمال سلیقه شخصی نویسندگان گیلانی وکشوری درباره نهضت جنگل به تندی انتقاد می کرد .
خوشبختانه امروزه دیدگاه های گوناگون بی پروا وترس از متعصبان بیان می شود . دیدگاه استاد سخایی ، استاد راهنمایی ، استاد نازیابی و.... . خوبه ، تضارب دیدگاه ها و برنامه ها و طرح هایی که آن سوی مرز از سوی بلشویک ها و جاسوسان روس درباره نهضت جنگل داشتند نیز باید گفته شود واینکه چرا دردوره آغاز رنسانس رضا شاه برای یکپارچگی ایران ، این نهضت ها حالا چه خوب وچه بد ، شکل گرفتند .
بهرام احمدی ، ماسال
☝️ مسجد ملاعلی محمد در رشت. این مسجد به عنوان مرکز شورای انقلابی در حکومت ۳۲ روزه جمهوری ایران [۱۶ خرداد تا ۱۸ تیر ۱۲۹۹] انتخاب گردید...
@mirzaeihaa