🔰 دعایی که با نماز اول وقت در وسط بیابان مستجاب شد
آیت الله مصباح یزدی در یکی از دروس اخلاق خود از مرحوم محمد تقی بهلول در مورد مقید بودن مادرشان به نماز اول وقت، خاطره ای را اینگونه نقل کرده اند:
آقای محمدتقی بهلول نقل می کردند بچه بودم با مادرم از روستایی می خواستیم برویم به شهری از شهرهای خراسان. کالسکه ای کرایه کردیم. در بین راه مادرم متوجه شد که وقت نماز است.
به کالسکه چی گفت: «نگه دار می خواهم نماز بخوانم».
پاسخ داد: «شما با من قید نکردید که بایستید نماز بخوانید؛ عجله دارم نمی توانم».
گفت: «پس نگه دار شما برو».
گفت: تو وسط این بیابان چطور جرئت می کنی بایستی نماز بخوانی؟
گفت: «خدا بزرگ است».
سرلج افتاد و ما را پیاده کرد و رفت. مادرم با خیال راحت وسط بیابان ایستاد، نماز و تعقیباتش را خواند. من همین طور نگران بودم حالا چه کنیم؟
ایشان دستش را بعد از نماز بلند کرد و دعایی کرد خدایا خودت وسیله ای برسان. می گفت چیزی نگذشته بود؛ مثل اینکه از وسط زمین بیرون بزند، دیدیم با سرعت کالسکه ای می آید.
ایستاد کنار ما شما که هستید؟ کجا می روید؟
مادرم گفت: من فلانی هستم.
گفت: «بفرمایید، بفرمایید». سوار شدیم و با راحتی رسیدیم مقصد.
منظور این است که آدم وسط بیابان نماز اول وقتش ترک نشود، آیا وسیله ای پیدا می شود؟ کار دست خداست. من وظیفه دارم که نمازم را اول وقت بخوانم البته وظیفه من و شما این جور نیست. ما چنین اطمینان و ایمانی نداریم. تکالیف ما طبق ایمان و معرفت خودمان معلوم می شود«1382/11/1».
┅══❉♦️❉══┅
🆔 @mirzanaeini | 💻 mirzanaeini.com
مرحوم آقاسیدمحمود شاهرودی
شاگردِ میرزایِ نائینیِ بزرگ و مرجعیتِ عامِ شیعه بعد از آقاسیدابوالحسنِ اصفهانی، او میگه:
من در مشكلاتم
صد مرتبه صلوات
برای مادرِ حضرتِ اباالفضلِ العَباس
اُمُّ البَنين سلام الله علیها میفرستم...
┅══❉♦️❉══┅
🆔 @mirzanaeini | 💻 mirzanaeini.com
اعمال ماه صفر( شب اول و روز اول و هر روز)
اگر کسی میخواهد از بلاهای نازله در این ماه محفوظ بماند، هر روز ده مرتبه این دعای بالا را بخواند.
همچنین در زمان دیدن هلال ماه صفر خواندن دعای هلال وارد شده است. حداقل آن است که سه مرتبه بگوید: اللّهُ اَکْبَر و سه مرتبه لا إلهَ الَّا الْلّه و سپس بگوید: اَلْحَمْدُ لِلّهِ الَّذی أذْهَبَ شَهْرَ کَذا وَ جاءَ بِشَهْرِ کَذا.
بهترین دعای زمان رؤیت هلال، دعای چهل و سوم صحیفه سجادیه است که در پیوست این پیام برایتان ارسال میکنم
۲- قرآن
خواندن هفت مرتبه سوره «حمد».
۳- روزه
از أموری که بر آن تأکید شده، سه روز روزه گرفتن در هر ماه است. مرحوم علامه مجلسی در زادالمعاد میگوید: مطابق مشهور، این سه روز، پنجشنبه اول ماه و پنجشنبه آخر ماه و چهارشنبه اول از دهه وسط ماه است.
۴- نماز
شب اول ماه: دو رکعت نماز بجا آورد، به این نحو که: در هر رکعت پس از سوره حمد سوره انعام را بخواند سپس از خداوند متعال بخواهد که او را از هر ترسی و هر دردی ایمن گرداند.
روز اول ماه: خواندن نماز اول ماه که آن دو رکعت است، در رکعت اول بعد از حمد سی مرتبه سوره توحید و در رکعت دوم بعد از حمد سی مرتبه سوره قدر بخواند و بعد از نماز صدقهای در راه خدا بدهد، هر کس چنین کند، سلامت خود را در آن ماه از خداوند متعال گرفته است.
┅══❉♦️❉══┅
🆔 @mirzanaeini | 💻 mirzanaeini.com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پادکست | "نواب امام زمان(عج)"
┅══❉♦️❉══┅
🆔 @mirzanaeini | 💻 mirzanaeini.com
🔰 نماز بسیار ساده برای روز اول ماه قمری
مرحوم سيدبن طاووس مي گويد:
به ما روايت رسيده كه نماز اول هر ماه دوركعت است:
ركعت اول حمد و يك بار توحيد
و ركعت دوم حمد و يك بار سوره قدر. (مستدرك الوسايل، ج٦، ص٣٤٩ به نقل از اقبال الأعمال)
┅══❉♦️❉══┅
🆔 @mirzanaeini | 💻 mirzanaeini.com
📷 خطبه حضرت زینب (سلام الله علیها) در کاخ یزید (لعنه الله)
https://www.imamhussain.org/persian/encyclopedia/12800
┅══❉♦️❉══┅
🆔 @mirzanaeini | 💻 mirzanaeini.com
💢 ترجمه خطبه حضرت زینب (سلام الله علیها) در کاخ یزید (لعنه الله علیه)
✍️راوى گفت حضرت زينب دختر علىّ بن ابى طالب (سلام الله علیها) برخاست و گفت: «سپاس خداى را كه پروردگار عالميان است و درود بر پيغمبر و همه فرزندانش. خداى سبحان سخن راست فرمود آنگاه که فرمود: «سرانجام آنان كه بسيار كارهای زشت نمودند، اين است كه آيات الهى را دروغ پنداشته اند و آنها را مسخره مى كنند.» اى يزيد، تو كه زمين و آسمان را از هر طرف بر ما تنگ کردی و ما را مانند كنيزان به اسيرى مى كشند؛ به گمانت در پيشگاه خداوند اين خوارى ما است و تو را در نزد خدا احترامى است؟ و اين بدان جهت است كه قدر و منزلت تو در نزد خداوند بزرگ است كه اين چنين باد در بينى انداخته اى و متكبرانه نگاه مى كنى؟ شاد و خرّمى كه پايه هاى دنيا را به سود خود محكم ديده و رشته كارها را به هم پيوسته مشاهده كرده اى و حكومت و قدرتى را كه از آن ما بود، بدون مزاحم به دست آورده اى؟ آرام آرام مگر فرموده خدا را فراموش كرده اى كه: «كافران گمان نبرند مهلتى را كه ما به آنان مى دهيم به خير آنان است. بلکه به آنها مهلت دهیم كه بر گناهانشان افزوده شود و عذابی خوار کننده براى آنان آماده است.» اى فرزند آزادشدگان، اين رسم عدالت است كه زنان و كنيزان خود را پشت پرده جاى داده اى، ولى دختران رسول خدا اسير و دست بسته در برابرت باشند، پرده هاى احترامشان هتك شود و صورتهايشان نمايان گردد. آنان را دشمنان، شهر به شهر و در مقابل ديدگان مردم بيابانى و كوهستانى و در چشم انداز هر نزديك و دور و هر پست و شريف مي گردانند. نه از مردانشان سرپرستى دارند و نه از يارانشان حمايتكننده اى، چه چشمداشت از كسى كه دهانش جگرهاى پاكان را بيرون انداخت (و جويدن نتوانست) و گوشتش از خون شهيدان روئيد و چه انتظار در تأخير دشمنى ما اهل بيت از كسى كه با ديدۀ بغض و دشمنى و توهين و كينه جوئى بر ما نگريست و پس از اين همه، بدون اينكه خود را گنهكار ببينى و بزرگى اين عمل را درك كنى مي گوئى: (اجداد تو) برخيزند و پايكوبى كنند و به تو بگويند: اى يزيد دست مريزاد.
در حالى كه با چوب دستى اشاره به دندانهاى ابى عبد اللّه سرور جوانان اهل بهشت مى كنى و با چوب دستى خويش بر دندانهاى حضرت مى زنى؟ چرا چنين نگويى؟ تو كه با اين خونى كه از خاندان محمّد (صلّى اللّه عليه و اله) و ستارگان درخشان روى زمين از اولاد عبدالمطلب ريختى پوست از زخم دل ما برداشتى و ريشه ما را درآوردى. اى يزيد، پدرانت را بانگ مى زنى به گمانت كه صدايت به گوششان مى رسد. به همين زودى به جايى كه آنان هستند خواهى رفت و آن وقت آرزو خواهى كرد كه اى كاش دستت شل بود و زبانت لال و چنين حرفى نمى زدى و كارى كه كرده اى؛ نمى كردى.
بارالها، حق ما را بازگير و از آنكه به ما ستم كرد؛ انتقام بگير و خشم خود را بر كسى كه خونهاى ما را ريخت و ياران ما را كشت، فرود آور. يزيد به خدا قسم ندريدى مگر پوست خود را و نبريدى مگر گوشت خود را و مسلّما با همين بارى كه از ريختن خون ذرّيّۀ رسول خدا و هتك احترام او در خاندان و خويشانش بر دوش دارى به رسول خدا وارد خواهى شد هنگامى كه خداوند همه را جمع مي نمايد و پراكندگى آنان را گردآورد و حقّ آنان را بازگيرد «آنانى را كه در راه خدا كشته شده اند مرده مپندار بلكه آنان زنده هستند و در نزد پروردگارشان از روزي می گیرند.» و همين تو را بس كه خداوند حاكم است و محمّد طرف دعوا و جبرئيل پشتيبان او و به همين زودى آنكه فريبت داد و تو را بر گردن مسلمانان سوار كرد، خواهد فهميد كه ستمكاران را جزای بدى نصيب است و كدام يك از شما جايگاهش بدتر و سپاهش ناتوانتر است اگرچه پيشآمدهاى ناگوار روزگار مرا به سخن گفتن با تو كشانده است ولى در عين حال ارزش تو از نظر من ناچيز و سرزنش و ملامتت بسيار است. چه كنم كه چشمها پر اشك و سينه ها سوزان است؟ هان كه شگفت آور است و بسى مايه شگفتى است كه افراد نجيب حزب خدا در جنگ با احزاب شيطان كه بردگان آزاد شده بودند؛ كشته شوند و از اين دستها خون ما مى چكد و اين دهانها از گوشت ما پرآب شده و اين پيكرهاى پاك و پاكيزه كه پى در پى خوراك گرگهاى درنده گشته و در زير چنگال بچه كفتارها به خاك آلوده شده است و اگر امروز ما را براى خود غنيمتى مى پندارى، به همين زودى خواهى ديد كه مايه زيانت بوده ايم و آن هنگامى است كه هرچه از پيش فرستاده اى، خواهى ديد و پروردگار تو بر بندگان ستم روا نمى دارد. من شكايت به نزد خدا برم و توكل من به او است. هر نيرنگى كه خواهى بزن و هر اقدامى كه توانى بكن و هر كوششى كه دارى، دريغ مدار كه به خدا قسم كه نه نام ما را توانى محو كردن و نه نور وحى ما را توانى خاموش كرد و به ما نخواهى رسيد و اين ننگ از دامن تو شسته نخواهد شد.
مگر نه اين است كه رأى تو دروغ و روزهاى قدرتت انگشت شمار و اجتماعت پراكنده است؟ روزى مى رسد كه منادى ندا مى كند: «لعنت خدا بر ستمكاران باد.» پس سپاس پروردگار جهانيان را كه اوّل [زندگی] ما را با خوشبختى و مغفرت و آخر [زندگی] ما را با شهادت و رحمت پايان داد و از خدا مى خواهم كه پاداش آنان را به طور كامل و هر چه بيشتر عطا فرمايد و ما را بازماندگان نيكى گرداند كه او مهربان و با محبت است و خداوند ما را بس است و وكيل نيكويى است.»
📚لهوف، ترجمه فهرى، 186- 180 - دمع السجوم، صفحه 411 – 408 - منتهى الآمال، جلد2، صفحه 991 – 987
┅══❉♦️❉══┅
🆔 @mirzanaeini | 💻 mirzanaeini.com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حال و هوای حضرت زینب و حضرت ام کلثوم پس از شهادت حضرت رقیه (س)
▪️فریاد وا حسینا پر شد در این حوالی
▪️طفلان به گریه گفتند جای رقیه خالی
🎙حجت الاسلام والمسلمین عالی
#شهادت_حضرت_رقیه
#حضرت_رقیه
┅══❉♦️❉══┅
🆔 @mirzanaeini | 💻 mirzanaeini.com
زیارتنامه حضرت رقیه سلام الله علیها
بسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ
السَّلامُ عَلَیْکِ یا سَیِّدَتَنـا رُقَیَّةَ،عَلَیْکِ التَّحِیَّةُ وَاَلسَّلامُ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَکاتُهُ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یـا بِنْتَ رَسُولِ اللهِ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یـا بِنْتَ اَمیرِ الْمُؤْمِنینَ عَلِیِّ بْنِ اَبی طالِبِ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ سَیِّدَةِ نِسـاءِ الْعالَمینَ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ خَدیجَةَ الْکُبْرى اُمِّ الْمُؤْمِنینَ وَالْمُؤْمِناتِ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ وَلِىِّ اللهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا اُخْتَ وَلِىِّ اللهِ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ الْحُسَیْنِ الشَّهیدِ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الصِّدّیقَةُ الشَّهیدَةِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الرَّضِیَّةُ الْمَرْضِیَّةُ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا التَّقیّةُ النَّقیَّةُ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الزَّکِیَّةُ الْفاضِلَةُ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الْمَظْلُومَةُ الْبَهِیَّةُ، صَلَّى اللهُ عَلَیْکِ وَعَلى رُوحِکِ وَبَدَنِکِ، فَجَعَلَ اللهُ مَنْزِلَکِ وَ مَاْواکِ فِى الْجَنَّةِ مَعَ آبائِکِ وَاَجْدادِکِ، الطَّیِّبینَ الطّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ،اَلسَّلامُ عَلَیْکُمْ بِما صَبَرْتُمْ فَنِعْمَ عُقْبَى الدّارِ، وَعَلَى الْمَلائِکَةِ الْحـافّینَ حَوْلَ حَرَمِکِ الشَّریفِ،وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَکاتُهُ،وَصَلَّى اللهُ عَلى سَیِّدِنا مُحَمَّد وَآلِهِ الطَّیِّبینَ الطّاهِرینَ وَسَلَّمَ تَسْلیماً بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ
┅══❉♦️❉══┅
🆔 @mirzanaeini | 💻 mirzanaeini.com
📝 معرفی مقاله
📚 تبیین نظریه اخذ قدرت در نفس خطابات شرعی از دیدگاه محقّق نایینی
نوع مقاله : مقاله پژوهشی
✍️نویسندگان: محمدعلی حیاتی محمد دهقانی فیروزآبادی
پژوهشگر مدرسه علمیه جهانگیرخان
چکیده
💠 از مهمترین مسائل مطرحشده در علم اصول، تحلیل خطابات شرعی و نسبتسنجیِ آنها با اخذ قید قدرت است که نوآوریِ میرزای نایینی در آن به روشنی به چشم میخورد. با وجود تازگی این دیدگاه و ثمرههای بسیارِ آن، تا کنون تقریر مستقلّی از این دیدگاه ارائه نشده و این خلأ، ضرورت ارائه تقریری از دیدگاهِ یاد شده را دو چندان نموده است. گرچه در تبیین دیدگاههای دانشمندان علم اصول، اکتفا به یک یا دو تقریر از درسشان مرسوم است؛ امّا این راهبرد کافی نیست؛ زیرا باعث پدید آمدن اشکالها، ابهامها و تعارضهایی پیرامون نظریه خواهد شد. بر این اساس، پژوهشِ پیشرو کوشیده است این بحث را به روش تحلیلی-توصیفی و با جستوجویی جامع در منابع کتابخانهای و نیز طبقهبندی دادهها بر اساس اصالتسنجی منابع موجود، تقریر و تبیین کند. تا پیش از ابداع این نظریه، دیدگاه مشهور بر این پایه بنا شده بود که در ذات خطاب شارع، قید قدرت اخذ نشده و تنها با انضمام قبح تکلیف عاجز میتوان قدرت را به عنوان شرط خارجی پذیرفت؛ ولی میرزای نایینی با تحلیل إنّیِ ماهیت خطاب، بر این باور است که در هر یک از خطابات شرعی، میبایست قدرتداشتن مکلّف بر متعلّق تکلیف، قید شده باشد. این دیدگاه، آثار مختلفی در موضوعات گوناگونِ کلامی، فقهی، قاعدههای فقهی و اصولی بر جای گذاشته است؛ مانند اثبات قبح تکلیف بما لا یطاق نزد اشاعره، حلّ تزاحم، حجّیت قاعده «الممتنع شرعاً کالممتنع عقلاً»، جریان قاعده «الإمتناع بالإختیار لا ینافی الإختیار»، جریان اصل عملی در برخی حالات و حل مسأله اجتماع امر و نهی.
متن کامل مقاله: تبیین نظریه اخذ قدرت در نفس خطابات شرعی از دیدگاه محقّق نایینی
┅══❉♦️❉══┅
🕌 موسسه حفظ و نشرآثار حضرت آیت الله میرزای نائینی ره
🆔 @mirzanaeini | 💻 mirzanaeini.com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روضه ی سوزناک حضرت رقیه (سلام الله علیها)
🎙مرحوم حضرت آیت الله ضیاءآبادی
┅══❉♦️❉══┅
🆔 @mirzanaeini | 💻 mirzanaeini.com
🏴هفتم ماه صفر :
1⃣ - شهادت امام مجتبی علیه السّلام
◾بنابرنقلی در این روز در سال 49 ه’
امام مجتبی علیه السّلام در سن 47 سالگی در مدینه به شهادت رسید.
📚 (توضیح المقاصد: ص 6. مصباح کفعمی: ج 2، ص 598)
◽ولی اشهر بین علمای امامیه شهادت حضرت در آخر ماه صفر است.
📚 (جلاء العیون: ص 270. فیض العلام: ص 184. بحار الانوار: ج 44، ص 134)
2⃣ - ولادت امام موسی بن جعفر علیه السّلام
🔹 بنابرمشهور در این روز (یکشنبه) به سال 128 ه’ در «ابواء» بین مکه و مدینه حضرت موسی بن جعفر علیه السّلام به دنیا آمدند.
📚 (اعلام الوری: ج 2، ص 6. توضیح المقاصد: ص 6. مناقب ابن شهر آشوب: ج 4، ص 349. مصباح کفعمی: ج 2 ، ص 596. بحار الانوار: ج 48، ص 9. جلاء العیون: ص 524. کافی: ج 3، ص 507)
🔹 پدر والامقام آن حضرت امام صادق علیه السّلام و مادر ایشان حمیده المصفاه می باشند.
📚 (ریاحین الشریعه: ج 3، ص 18. بحار الانوار: ج 48، ص 61)
🔹 مشهورترین لقبهای آن حضرت صالح، صابر، امین و کاظم، و مشهورترین کنیه آن حضرت ابوالحسن است.
◽ اگرچه امیر المؤمنین علیه السّلام و امام زین العابدین علیه السّلام هم مکنی به این قب اند، ولی در کتب اخبار از امام کاظم علیه السّلام به ابوالحسن اول، و از امام رضا علیه السّلام به ابوالحسن ثانی و از حضرت هادی علیه السّلام به ابوالحسن ثالث تعبیر می کنند. البته گاهی به خاطر تقیّه، از آن حضرت به عنوان عبد صالح، فقیه و عالم نیز تعبیر کرده اند.
📚 (جلاء العیون: ص 524. منتخب التواریخ: ص 516. منتهی الامال: ج 2، ص 181)
┅══❉♦️❉══┅
🆔 @mirzanaeini | 💻 mirzanaeini.com
آیت الله وحید خراسانی:
این ایام(اربعین) را غنیمت بشمارید
«نمانید اینجا!»
اگر من هم توانایی داشتم این فرصت را از دست نمیدادم.
┅══❉♦️❉══┅
🆔 @mirzanaeini | 💻 mirzanaeini.com
🔰 بهترین مدرّس
🔻مرحوم آیةالله حاج آقا نصرالله شاه آبادی
🔹در آن زمان در حوزۀ نجف، دروس بزرگان، بسیار منظّم و پر جمعیت بود. در میان آنها دو یا سه درس شاخص وجود داشت كه پرطرفدارترین آنها _ فقهاً و اصولاً _ درس آیةاللــه خویی بود و مدار دروسِ حوزۀ نجف، درس ایشان بود، یعنی اگر ایشان درس را تعطیل میكردند، بقیۀ دروس نیز تعطیل میشد و اگر ایشان شروع میكردند، بقیۀ درسها هم آغاز میشد.
🔹 در مجموع آیةاللــه خویی را بهترین مدرّس یافتم. چون هم بیانشان بسیار سلیس و خوب بود و هم از نظر علمی، در سطح بالایی قرار داشت.
🔹خصوصیت ممتاز درس آیةاللــه خویی این بود كه مطالب ایشان بسیار دستهبندی شده بود. در درس اصول به نظریات استادشان #میرزای_نائینی و آشیخ محمد حسین غروی اصفهانی و در مكاسب به حاشیۀ میرزا علی ایروانی عنایت ویژه داشت. درس ایشان نیم ساعت بود و بعد از اتمام درس، به اشكالات طلاب پاسخ میداد.
📚 حدیث نصر، ص۳۵۷ و ۳۷۳
┅══❉♦️❉══┅
🆔 @mirzanaeini | 💻 mirzanaeini.com
يا أَبا مُحَمَّدٍ، يَا حَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ، أَيُّهَا الْمُجْتَبىٰ، يَا ابْنَ رَسُولِ اللّٰهِ، يَا حُجَّةَ اللّٰهِ عَلىٰ خَلْقِهِ، يَا سَيِّدَنا وَمَوْلانا إِنَّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ إِلَى اللّٰهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا، يَا وَجِيهاً عِنْدَ اللّٰهِ اشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللّٰه
▪️ ابا محمّد، ای حسن بن علی، ای برگزیده، ای فرزند فرستاده خدا، ای حجّت خدا بر بندگان، ای آقا و مولای ما، به تو روی آوردیم و تو را واسطه قرار دادیم و بهسوی خدا به تو متوسل شدیم و تو را پیش روی حاجاتمان نهادیم، ای آبرومند نزد خدا، برای ما نزد خدا شفاعت کن
┅══❉♦️❉══┅
🆔 @mirzanaeini | 💻 mirzanaeini.com
34.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برپایی سفره عزاداری حضرت رقیه (علیها السلام) در بین الحرمین
┅══❉♦️❉══┅
🆔 @mirzanaeini | 💻 mirzanaeini.com
اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ فِى الْأَوَّلِينَ وَ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ فِى الْآخِرِينَ وَ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ فِى الْمَلَاَ الْأَعْلىٰ وَ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ فِى الْمُرْسَلِينَ.
┅══❉♦️❉══┅
🆔 @mirzanaeini | 💻 mirzanaeini.com
🌐 مراسم سالروز ارتحال آیت الله میرزا محمدحسین نایینی(ره) و روز شهرستان نایین
ستاد گرامیداشت روز شهرستان نایین
┅══❉♦️❉══┅
🆔 @mirzanaeini | 💻 mirzanaeini.com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بهمناسبت درگذشت آیتالله محمدحسین غروی نائینی معروف به میرزای نائینی(۱۲۷۶-۱۳۵۵ق/۱۲۳۹-۱۳۱۵ش)
پیام میرزای نائینی از عالم برزخ...
🎙علامه محمدتقی جعفری(ره)
┅══❉♦️❉══┅
🕌 موسسه حفظ و نشرآثار حضرت آیت الله میرزای نائینی ره
🆔 @mirzanaeini | 💻 mirzanaeini.com
٢۴ مرداد سالروز ارتحال مرجع تقلید شیعیان، عالم ربانی میرزای بزرگ نائینی و روز شهرستان پرافتخار نایین گرامی باد.
┅══❉♦️❉══┅
🕌 موسسه حفظ و نشرآثار حضرت آیت الله میرزای نائینی ره
🆔 @mirzanaeini | 💻 mirzanaeini.com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مراسم سالروز ارتحال آیت الله میرزا محمد حسین نایینی (ره) و روز شهرستان نایین در امام زاده سلطان سید علی علیه السلام برگزار گردید
┅══❉♦️❉══┅
🕌 موسسه فرهنگی حفظ و نشرآثار حضرت آیت الله میرزای نائینی ره
🆔 @mirzanaeini | 💻 mirzanaeini.com