فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید مصطفی صدر زاده در ۱ آبان سال ۹۴ برابر با روز تاسوعای حسینی در حلب سوریه به شهادت رسید.
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ترور اولین شهیده ی ایرانی مقاومت
▪️معصومه کرباسی (آرزو) متولد ۱۳۵۹ در شیراز و فرزند حاج حسین کرباسی از اصحاب مسجد النبی شیراز و از مهندسان برجسته سازمان جهاد کشاورزی بود.
▫️شهیده کرباسی فارغ التحصیل رشته مهندسی کامپیوتر دانشکده مهندسی دانشگاه شیراز و از فعالان فرهنگی و رسانهای و از نخبگان برنامه نویسی در این دانشگاه بود.
وی در سال ۱۳۸۲ با همکلاسی لبنانی خود شهید دکتر رضا عواصه ازدواج کرد و به همراه همسرش در سال ۱۳۸۳ به لبنان رفت و در آنجا به حزب الله لبنان پیوستند.
🔸شهید عواصه در بیروت مدرک فوق لیسانس کامپیوتر گرفت و برای ادامه تحصیل به تهران آمد و از دانشگاه امیرکبیر موفق به دریافت مدرک دکترا شد.
شهید عواصه از نخبگان امنیت سایبری حزب الله بود و تا آخرین لحظه در کنار حزب الله دوشادوش همسرش معصومه کرباسی با رژیم غاصب اسرائیل مبارزه کردند.
🔹شهیده کرباسی که در خانوادهای قرآنی پرورش یافت مادری فداکار و برجسته با ۵ فرزند سالها با راه اندازی کانونها و مجالس فرهنگی و دینی با نگاهی امتی به مباحث جهان اسلام هم اسطوره مقاومت شد و هم به آرزوی خودش، شهادت که بارها آن را به خانواده اش در شیراز گفته بود رسید.
🔸خانم معصومه کرباسی سه روز پیش توسط رژیم صهیونیستی به همراه همسرش در لبنان ترور شد.
#بانوی_تراز_مقاومت
#شهیده_قدس
🌸🍃🌸🍃
#حدیث_روز
امیرالمومنین علیعلیهالسلام فرمودند:
جُمِعَ الْخَيْرُ كُلُّهُ فِي ثَلَاثِ خِصَالٍ النَّظَرِ وَ السُّكُوتِ وَ الْكَلَامِ فَكُلُّ نَظَرٍ لَيْسَ فِيهِ اعْتِبَارٌ فَهُوَ سَهْوٌ وَ كُلُّ سُكُوتٍ لَيْسَ فِيهِ فِكْرَةٌ فَهُوَ غَفْلَةٌ وَ كُلُّ كَلَامٍ لَيْسَ فِيهِ ذِكْرٌ فَهُوَ لَغْوٌ فَطُوبَى لِمَنْ كَانَ نَظَرُهُ عَبَراً وَ سُكُوتُهُ فِكْراً وَ كَلَامُهُ ذِكْراً وَ بَكَى عَلَى خَطِيئَتِهِ وَ أَمِنَ النَّاسُ شَرَّهُ.
همه خير در سه چيز فراهم آمده است: نگاه كردن؛ سکوت؛ و سخن گفتن. پس هر نگاهى كه عبرت انگيز نباشد، خطا است؛ و هر سکوتی كه بى تفكر باشد، غفلت است؛ و هر سخنى كه خدا را به ياد نياورد، بيهوده است. خوشا به حال آن كه نگاهش عبرت و سکوتش فكر و سخنش ذكر باشد و بر گناه خود بگريد و مردم از شرّش در امان باشند.
الخصال ج۱ ص ۹۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر پارسال میگفتی قراره سال دیگه یه عده کف اروپا با این پوشش ها شعار لبیک یاحسین بدن، قطعا به عقلت شک میکردن... :)
🔻 #نظم_نوین_جهانی این طور دارد شکل میگیرد.
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وداع با شهیده معصومه کرباسی در حرم امام رضا
🔹مراسم وداع با پیکر اولین بانوی ایرانی شهیده محور مقاومت شهیده «معصومه کرباسی» در حرم مطهر رضوی برگزار شد.
🔘شهادت سید هاشم صفیالدین توسط حزب الله تائید شد
🔹ساختمان محل حضور سید هاشم صفی الدین و تعدادی از فرماندهان حزب الله حدودا ساعت ٢٣:۴٠ دقیقه پنجشنبه ١٢ مهرماه با ۷۳ تن بمب سنگرشکن مورد هدف قرار گرفته بود و پیکر شهدا دیروز پیدا شد. رژیم صهیونیستی در عرض ٣٠ دقیقه بیش از ١۵ حمله سنگین به محل استقرار این شهید والامقام انجام داده بود.
🔹ایشان رفیق، هم حجره و از بستگان نسبی نزدیک شهید سید حسن نصرالله و فرزند ایشان سید رضا صفیالدین داماد شهید حاج قاسم سلیمانی هستند.
پوسترهای حرفهای و هنرمندانه برای تحریم کالاهای اسرائیلی
با هشتگ مناسب (مثلاً #نه_به_کالای_اسراییلی) منتشر کنید
#استوری
#وضعیت