eitaa logo
میز اول تحلیل رویدادها
301 دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
54 ویدیو
7.3هزار فایل
مجله‌ی تحلیل رویدادها و مناسبت‌ها
مشاهده در ایتا
دانلود
🔶 کوچه‌ها بوی شهادت گرفت (به مناسبت تشییع باشکوه پیکر مطهر ۲۸۰ شهید گمنام در کشور؛ 27 آذر) ⚪️ مدت‌ها است که ایام فاطمیه و سالروز شهادت حضرت صدیقه شهیده، فاطمه زهرا سلام الله علیها، با نام و یاد «شهدای گمنام» منور و معطر است. امسال نیز، هم‌زمان با سالروز شهادت حضرت زهرا ی پیکر مطهر ۲۸۰ شهید گمنام با حضور مردم قدرشناس و شهیدپرور در کشور تشییع شد. درست است که مردم مومن، انقلابی و قدرشناس ایران اسلامی مثل همیشه میدان‌دار این مراسم با شکوه‌اند و برگزاری هر کدام از این آئین‌های شهدایی، به مثابه رفراندومی نشان‌دهنده حمایت وفادارانه مردم از نظام خودشان و بقاء حیات طیبه انقلاب اسلامی است؛ ولی از سویی دیگر حقیقت آن است که حضور پیکرهای شهدا در شهرها و روستاهای ما روحیه انقلابی، حماسی، شور و شعور را در فضای جامعه ما تزریق می‌کند و یادآور بزرگ‌ترین درس و ماندگارترین پیام‌ها برای ملت بزرگ ایران است. ⚪️ سخن اینجا است که اگر قرار است این انقلاب همچنان حرکت کند و حرکتش هم عمیق‌تر و وسیع‌تر و گسترده‌تر شود - که بحمد الله شده است -، نیازمند نیروی محرکه‌ای است، و نیروی محرکه‌ی این انقلاب هم "زبر الحدید"هایی از نسل همین 280 شهید گمنام هستند. زبرالحدید، ویژگی اصحاب انقلاب اسلامی، و هم‌چنین یاران مهدی موعود عجل الله فرجه الشریف است.
5. شهادت.docx
19.8K
🔵 فایل word 🔶 کوچه‌ها بوی شهادت گرفت (به مناسبت تشییع باشکوه پیکر مطهر ۲۸۰ شهید گمنام در کشور؛ 27 آذر) https://eitaa.com/mizeavval
5. شهادت.pdf
254.4K
🔴 فایل pdf 🔶 کوچه‌ها بوی شهادت گرفت (به مناسبت تشییع باشکوه پیکر مطهر ۲۸۰ شهید گمنام در کشور؛ 27 آذر) https://eitaa.com/mizeavval
🔶 نهضتی مبارک با دستاوردی بزرگ (به مناسبت روز نهضت سوادآموزی؛ 7 دی) ⚪️ یکی از مبارک‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی، شکوفایی نهضت سوادآموزی و جریان‌سازی تعلیم خواندن و نوشتن برای عموم مردم بزرگوار ایران است. این دستاورد در راستای احیاء یک سنت بزرگ اسلام یعنی ضرورت علم‌آموزی از سوی مسلمین بود. ⚪️ جریان نهضت سوادآموزی در ایران اسلامی از دو جهت دستاوردی بزرگ شمرده می‌شود: یکی از جهت رشد چشمگیر آماری و کمّی؛ دوم از جهت اجتماعی و مردمی‌بودن این نهضت مقدس و مبارک. ⚪️ فرمان امام راحل مبنی بر تشکیل نهضت سوادآموزی در سال ۱۳۵۸، موجب ظهور یک پدیده مردم‌محور و تکلیف‌مدار به نام نهضت شد. اهمیت این بُعد از آن جهت است که در منظومه فکری رهبران انقلاب اسلامی، امام راحل و رهبر معظم انقلاب، حضور و مشاركت جدّی مردم در حل مشكلات و معضلات اجتماعی، سیاسی و اقتصادی، بسیار مؤثر و بابرکت است. ایشان براساس تأثیر حضور مردم در عرصه‌های مختلف و نیز تأكید اسلام بر به رسمیت‌شناختن حضور مردم در جامعه برای عبور از انواع معضلات و مشكلات، بحث وحدت کلمه و مردم‌سالاری دینی را مطرح و بر آن تأكید دارند.
6. سوادآموزی.docx
24.9K
🔵 فایل word 🔶 نهضتی مبارک با دستاوردی بزرگ (به مناسبت روز نهضت سوادآموزی؛ 7 دی) https://eitaa.com/mizeavval
6. سوادآموزی.pdf
245.9K
🔴 فایل pdf 🔶 نهضتی مبارک با دستاوردی بزرگ (به مناسبت روز نهضت سوادآموزی؛ 7 دی) https://eitaa.com/mizeavval
🔶 علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد (به مناسبت روز ملی ایمنی؛ 5 دی‌ماه) ⚪️ برخی کارشناسان، را «فرصتِ خطرناک» نامیده‌اند- یعنی ترکیبی از تهدید و فرصت. به نظر می‌رسد این تعریف منطقی‌ترین نوع نگاه به مقوله‌ی بحران است. این‌که بحران، «شوک»(تکانه) هم هست و به همان اندازه که می‌تواند یک تحول منفی و ورطه‌ی سقوط قلمداد شود، می‌تواند تحولی مثبت و سکوی صعود نیز باشد. با این نگاه واقع‌بینانه به بحران، مواجهه‌ی مدیریتی نیز از رویکردهای مُنفعلانه و سلبی به رویکردهای فعالانه و ایجابی تغییر خواهد کرد. ⚪️ بررسی‌ها در مورد پیامدها و خسارات بحران‌ها، نشان می‌دهد در بسیاری از موارد که آمادگی لازم برای مقابله با بحران وجود نداشته و اقدامات صورت گرفته نیز به طور غیرمؤثر و غیرعلمی بوده است، بحران مضاعف گشته و در حقیقت، فقدان یا ضعف «مدیریت بحران»، وضع بحرانی را به بحران ثانوی یعنی «بحران مدیریت» دچار نموده است. شکست مدیریت بحران و بروز بحران مدیریت نیز ناشی از عدم به کارگیری «دانش مدیریت» و «مدیریت دانش» است.