📚 #معرفی_کتاب
🔸فیلسوفان بدکردار؛ نقد یک وصلۀ ناجور
🔹روز اول خرداد است، روز حکمت و #فلسفه. شاید شما نیز جزء افرادی باشید که با شنیدن این جمله به خود بگویید: چه اشتباه بزرگی! چه نام گذاری بدی! چه وصلۀ ناجوری!
🔹مگر می شود نام حکمایی همچون ملاصدرا، سهروردی و ابن سینا، در کنار نام فلاسفه ای همچون روسو، راسل، سارتر و فوکو بیاید. روسویی که سرقت، دروغ، بچههای نامشروع و سپردن آنها به پرورشگاه، رابطه با زنان شوهردار، بداخلاقی و بدخلقی، تنها برخی صفات ناپسندی است که برای او برشمرده شدهاست. راسلی که چهار زن و بیشمار معشوقه و حتی ارتباط جنسی با عروسش را در کارنامه خود دارد. سارتری که به همراه همسرش، با دختران نوجوان زندگیهای سه نفری تشکیل میدادند. فوکویی که بعد از مرگش گروههای همجنسگرا او را متهم کردند که به رغم اطلاعش از داشتن بیماری ایدز، دهها نفر را به این بیماری مبتلا کردهاست.
آری، من که نمی توانم اضافه کردن نام فلسفه به حکمت را هضم کنم. شما را نمی دانم؟
#فلیلسوفان_بدکردار
#روز_فلسفه
🔰 #میزمعارف
@mizemaaref
🔹#ملکه_ای_با_یک_لباس
💠 پیشرفت و توسعۀ اقتصادی یک ملت، حاصل توسعۀ سیاسی آن ملت است؛ توسعه ای که معنایی جز ثبات سیاسی ندارد. شاید بپرسید ثبات سیاسی یعنی چه؟ ثبات سیاسی یعنی آمریکا، یعنی انگلیس، یعنی فرانسه!
💠 تعجب نکنید، نظام های سیاسی همان کشورهایی که از طریق بنگاه های خبرپراکنی خود، به نام دموکراسی، ثبات سیاسی کشور ما را نشانه رفته اند، چندین قرن عمر دارد. قانون اساسی آمریکا، هنوز همان قانون اساسی ۱۷۸۸ است. جمهوری پنجم فرانسه، چیزی جز استمرار همان جمهوری اول فرانسۀ مابعد انقلاب فرانسه نیست. بر انگلیس نیز، که قانون اساسی مدونی ندارد، قرن هاست که نظام مشروطه سلطنتی حاکم است.
💠 آری می خواهم بگویم، مواظب باشید، عرصه سیاست، عرصه مد و مدبازی نیست، ببینید چگونه ملکه، در حالیکه سربازهای فکری اش از مدبازی سیاسی، تغییر نظام سیاسی، دموکراسی، رفراندوم و تغییر قانون اساسی برای دیگران سخن می گویند، خودش قرن هاست که یک لباس به تن دارد.
#ثبات_سیاسی
🔰 #میزمعارف
@mizemaaref
#کلام_شهید
اینکه در جامعه مدام بگوییم
او بیحجاب و این باحجاب است
یا اصلاحطلب و اصولگراست
پس چه کسی میماند؟!
اینها همه مردم ما هستند...
#شهید_حاج_قاسم_سلیمانی
🔰 #میزمعارف
@mizemaaref
#تفسیر
🔵 پس دين حق چيزى به جز پيروى اعتقادى و عملى از حق، و #تواصى بر حق نيست، و تواصى بر حق عنوانى است وسيع تر از عنوان امر به معروف و نهى از منكر، چون امر به معروف و نهى از منكر شامل اعتقاديات و مطلق ترغيب و تشويق بر عمل صالح نمى شود، ولى تواصى بر حق، هم شامل امر به معروف مى شود و هم شامل عناوین مذکور.
🔹 #علامه_طباطبایی
#المیزان
#والعصر
🔰 #میزمعارف
@mizemaaref
#تاریخ #سوم_خرداد
🔹بد نیست این را عرض بکنم که -حالا یادم نیست که خبر از رادیو اعلام شده بود یا نه- شهید صیّاد تماس گرفت با من در دفتر ریاست جمهوری و گفت و بعضی از تفصیلات را هم گفت؛ از جمله گفت «الان که من دارم با شما حرف میزنم، عراقیها صف کشیدهاند برای اینکه اسیر بشوند»، خیلی تعبیر جالبی بود - من سوار شدم، بلافاصله همان بعدازظهر، رفتم خدمت امام که البتّه دیگر مردم در خیابانها پُر بودند و اظهار محبّت میکردند و اظهار شادی میکردند؛ رفتم همین تعبیر را به امام گفتم. گفتم آقای صیّاد میگوید که عراقیها صف کشیدهاند که بیایند اسیر بشوند؛ یک صف طولانی، ده پانزده هزار نفر!
🔸مقام معظم #رهبری
بیانات در مراسم شب خاطره دفاع مقدس، ۱۳۹۶/۰۳/۰۳
📆 سالروز آزادسازی #خرمشهر و روز مقاومت، ایثار و پیروزی گرامی باد.
🔰میزمعارف
@mizemaaref
#روش_تدریس
🔸می اندیشم زیرا زندگی می کنم
امروز کتاب میگل داو اونامونو، به نام «درد جاودانگی» را می خواندم که به این جمله برخوردم: شاید درستتر این باشد که بگوییم میاندیشیم زیرا زندگی میکنیم و شکل اندیشه ما به شکل زندگیمان شباهت دارد.
با دیدن این جمله، دیگر نتوانستم ادامه ی کتاب را بخوانم و سراسیمه، دقایقی طولانی قدم زدم. گویی حرف بسیار مهمی شنیده باشم. آری حق داشتم، او با این جمله، حکمت عمیقی را مطرح کرده است. این، حکمتی است که حکمای مسلمان، بسیار قبل تر از او، به آن اشاره کرده اند؛ چنانکه سهروردی در وصیت نامه خود، خواندن کتاب حکمت اشراق خود را منوط به چهل روز روزه گرفتن می کند.
🔹به عنوان یک دانشجوی فارغ التحصیل شده با خودم می گویم، کاش در تدریس دروس معارف اسلامی در دانشگاه ها، اساتید، در کنار روال معمولی شان در طرح مباحث نظری، دانشجویان را با این معما روبه رو می کردند. کاش آن ها تعلیم را بر تربیت سوار می کردند. کاش آن ها می دانستند که حقیقت، همچون خورشید، کاملاً روشن است و وظیفه هر معلمی، ابتدائاً متوجه تربیت، تغییر عادت ها و به تبع آن تغییر سرنوشت هاست.
🔰 میزمعارف
@mizemaaref
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید
✅ #انتخابات
🟢 وظیفه مهم قرآنی در مقابل #تهمت به دیگران که غالبا از آن بیخبریم!
🔹 #شهید_مطهری
🔰 میزمعارف
@mizemaared
📱 #معرفی_اپلیکیشن
🔵 مقاله نویسی آسان و کاربردی
برای دانلود نرم افزار از کافه بازار روی لینک بزنید. 🍃
🔰 میزمعارف
@mizemaaref
✅ #انتخابات
🔺 اگر در #تبلیغات حریم مسائل اسلامی رعایت نشود، چگونه منتخب، حافظ اسلام میشود؟
🔺 #امام_خمینی، ۱۱ فروردین ۱۳۶۷
🔰 میزمعارف
@mizemaaref
✅ #حدیث
امام_صادق "علیه السلام " فرمودند:
"قاریان قرآن بر سه دسته اند:
🍃 قاری که با تلاوت قرآن بر مردم فخر فروشی می کند. او اهل آتش است.
🍃 قاری که قرآن را خوب می خواند ولی به آن عمل نمی کند و حدود قرآن را ضایع می گرداند. او نیز اهل آتش است.
🍃 قاری که به حلال و حرام قرآن عمل می کند و به آن ایمان دارد. خداوند او را ازفتنه های گمراه کننده نجات می دهد و اهل بهشت خواهد بود و در روز قیامت از دیگران شفاعت خواهد کرد.
📚وسائل الشیعه
🔰میزمعارف
@mizemaaref
✅ #سواد_رسانه
🔹نگاهی به یک مناظره و آشنایی با چند تکنیک رسانهای
▫️مساله اصلی این مطلب، آشناسازی مخاطب با تکنیکهای به کار رفته در این مناظره است تا در ماههای آینده که به انتخابات نزدیکتر میشویم بدانیم وزن افراد در مناظرهها را چگونه باید مورد سنجش قرار دهیم.
▫️یکی از روشهای رایج در مناظره مخصوصا وقتی که دست یکی از طرفین برای اثبات ادعایش یا رد ادعای طرف مقابل خالی است، توسل به #مغالطه است. یکی از روشهای مغالطه حمله به فرد بهجای نقد گفتمان یا اظهارات اوست که از آن بهعنوان «مسموم کردن چاه» هم یاد میشود. این روش یکی از غیراخلاقیترین روشها برای انحراف مسیر بحث، عصبانی کردن طرف دیگر مناظره، منحرف ساختن افکار عمومی و فرار از پاسخگویی است. این روش بر مبنای #شخص_ستیزی مورد استفاده قرار میگیرد نه رد استدلال. استفاده از عباراتی مثل دروغگو و خائن بهجای نقد اظهارات فرد مقابل توسل به اینگونه از مغالطه است.
▫️یکی دیگر از روشها #برچسب_زنی است. برچسبزنی باعث میشود فرد و گفتههایش ذیل آنچه به او نسبت داده شده، قرار گیرد و مخاطب بر اساس همان برچسب، دچار انحراف در استنتاج شود. استفاده از عناوینی همچون مورخ حکومتی، عوامفریب، تاریخ حکومتی، پوپولیست و... نمونههایی از این روش هستند.
▫️ #پاره_حقیقتگویی موضوع دیگری است که اکثرا در مناظرهها مشاهده میکنیم. گاهي سخنی یا ادعایی از نظر منبع، محتواي پيام، مجموعهای بهم پيوسته و مرتب هستند اما بیان بخشي از آن و حذف بخش دیگر، جهت و نتيجه تصمیم و درک مخاطب از موضوع را تغییر میدهد. درواقع در روش «پاره حقیقتگویی» #حذف يكي از عناصر #بهعمد صورت میگیرد. در این روش نداشتن استدلال و تحلیل ذیل تکهپاره کردن اصل موضوع پنهان میشود.
▫️هنگام مشاهده مناظرهها و پذیرش اظهارات یک فرد، به برنامهها و استدلالهایش پیرامون موضوع بحث دقت کنید تا آسمان ریسمان بافتنها.
🔰 میزمعارف
@mizemaaref