✅#سواد_رسانه
🔸 چگونه مانع دریافت پیامکهای تبلیغاتی شویم؟
کاربران برای جلوگیری از دریافت پیامکهای تبلیغاتی میتوانند از سامانه ۱۹۵ یا شمارهگیری کد #۸۰۰* استفاده کنند.
برای جلوگیری از ارسال پیامکهای تبلیغاتی، راههای مختلفی از جمله استفاده از سامانه #۸۰۰* که برای ساماندهی پیامکهای تبلیغاتی از طریق سامانههای ارسال پیام کوتاه و با سرشمارههای مختلف برای مشترکان تلفن همراه ارسال میشد، ایجاد شد. پس از مسدود شدن سرشمارههای پیامکی، تبلیغات از طریق خطوط شخصی به روشی رایج تبدیل شد و پس از آن سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تصمیم گرفت سامانه ۱۹۵ را برای مقابله با پیامکهای تبلیغاتی که با شمارههای شخصی ارسال میشوند، راهاندازی کند.
کاربران در صورت مواجهه با پیامکهایی که اقدام به ارسال پیامکهای تبلیغاتی با شماره شخصی میکنند، میتوانند شماره مورد نظر را به سامانه ۱۹۵ ارسال کرده تا روند مسدود کردن سیمکارتهای مزاحم را تسریع کنند.
بر این اساس، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از زمان مسدود کردن پیامکهای مزاحم، تعداد خطوط شخصی قطع شده به دلیل مزاحمت پیامکی را اعلام میکند که طبق این آمار تا کنون، ۳۵۵ هزار و ۱۲۰ خط شخصی به دلیل مزاحمت پیامکی قطع شده است.
🔰میزمعارف
@mizemaaref
هدایت شده از کانال میز معارف
راهنمای شروع آزمون فعالیت کلاسی-14000720.pdf
4.26M
راهنمای ورود به سامانه و شروع فرآیند فعالیت کلاسی
سامانه جدید
🔰میزمعارف
@mizemaaref
هدایت شده از کانال میز معارف
راهنمای ورود دانشجویان به سامانه معارف-14000720 (1).pdf
3M
راهنمای ورود دانشجویان
سامانه جدید
🔰میزمعارف
@mizemaaref
هدایت شده از کانال میز معارف
تعریف دوره فعالیت کلاسی14000718.pdf
5.22M
راهنمای تعریف دوره فعالیت کلاسی اساتید معارف
سامانه جدید
🔰میزمعارف
@mizemaaref
هدایت شده از کانال میز معارف
ورود اساتید معارف1 14000718.pdf
2.61M
راهنمای ورود اساتید معارف
سامانه جدید
🔰میزمعارف
@mizemaaref
با عرض سلام و احترام خدمت اساتید گرامی
و تبریک به مناسبت آغاز هفته وحدت و ایام ولادت پیامبر رحمت حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله و سلم)🌷
لطفا فایل های راهنمای مخصوص به اساتید را مطالعه کرده و همچنین فایل های راهنمای مربوط به ورود و شروع فعالیت کلاسی دانشجویان را برای دانشجویان خود ارسال بفرمایید.
درصورت نیاز با شماره های پشتیبانی که در صفحه آخر فایل راهنما وجود دارد تماس حاصل نمایید.
🔰میزمعارف
@mizemaaref
May 11
♨️بازسازی انقلابی صدا و سیما
آوردگاه#مبارزه_با_تحریف و #قرارگاه_امید_پراکنی در جامعه دو واژهٔ کلیدی بودند که رهبر انقلاب در حکم انتصاب رئیس جدید صداوسیما به کار بردند.
حضرت آقا در این حکم بیان داشتند:
«رسانهٔ ملی، دانشگاهی برای ارتقاء سطح آگاهی و معرفت عمومی، و آوردگاهی برای مقابله با امواج خصمانهٔ تحریف و تفتین، و آسایشگاهی برای بهرهمندی چشم و دل همگان از جلوههای زیبائی و هنر، و قرارگاهی برای پراکندن امید و نشاط در فضای عمومی کشور است.»
بهعنوان توصیهای به رئیس جدید صداوسیما باید گفت: برای عملی شدن کامل این دو خواست رهبری، رویکرد صداوسیما باید از حالت #سلبریتی_محور به برنامههای #نخبگانی تغییر پیدا کند. متأسفانه در سالهای گذشته شاهد این بودیم که اغلب برنامههای پرمخاطب تلویزیون ملی، برنامههای سلبریتی محور بودند.
همان سلبریتی هایی که افکار عمومی جامعه را بهوسیله همین دیده شدن در فضای رسانه ملی و بهتبع آن در فضای مجازی به دست میگرفتند. و بهجای اینکه با جریان تحریف مبارزه کرده و موجب رشد امید در جامعه شوند و باری از دوش نظام بردارند، خودشان بیشتر از سایرین، فضای کشور را سیاه نشان میدادند و بعضاً به پیادهنظام دشمن در زمینه تحریف واقعیت ها تبدیل میشدند.
اگر رئیس جدید رسانه ملی قصد تحول در صدا و سیما را دارد، بهطور جد، چنین رویکرد غلط و آسیبزنندهای باید تغییر پیدا کند و حضور افراد نخبه و باسواد جای آن را در رسانه ملی پر کند.
🔰میزمعارف
@mizemaaref
راهنمای تعریف دوره با گوشی(ویژه اساتید).pdf
9.27M
🌿استاد گرامی با سلام و احترام؛
لطفا فایل های راهنمای تعریف دوره با گوشی ویژه اساتید را مطالعه کرده و همچنین فایل های راهنمای مربوط به ورود و شروع فعالیت کلاسی دانشجویان را برای دانشجویان خود ارسال بفرمایید.
🔰میزمعارف
@muzemaaref
راهنمای تعریف دوره با سیستم.pdf
8.85M
🌿استاد گرامی با سلام و احترام؛
لطفا فایل های راهنمای تعریف دوره با سیستم ویژه اساتید را مطالعه کرده و همچنین فایل های راهنمای مربوط به ورود و شروع فعالیت کلاسی دانشجویان را برای دانشجویان خود ارسال بفرمایید.
🔰میزمعارف
@muzemaaref
4020113950704 (1).pdf
1.12M
✅#مقاله
🔻#روش_تدریس
💡 عنوان: {تدريس به روش معکوس در آموزش عالی: روايت های يک مدرس دانشگاه}
✍🏻 زینب گلزاری، محمد عطاران
📑 چکیده: اين پژوهش به بررسي روايت هاي يک مدرس دانشگاه و اجراي آموزش به شيوه معکوس پرداخته است. پژوهش موردنظر روايي است و به انگاره تحقيقات کيفي و تفسير گرايانه تعلق دارد. منبع داده هاي اين پژوهش روايت چهار ترم آموزشي در آموزش عالي است.
🔖 تحليل داده ها نشان مي دهد در اين شيوه آموزشي با همان اجزاي کلاس سنتي، سر و کار داريم، اما چيدمان و نتيجه اي که از آن حاصل مي شود، مي تواند متفاوت باشد. آموزش محتواي درس در فضايي خارج از کلاس اتفاق مي افتد. انجام تکاليف، تکرار و تمرين، پرسش و پاسخ و بحث بر روي مباحث آموزشي، بخشي از فعاليت کلاسي است که جايگزين تدريس در کلاس درس مي شود. تغيير چيدماني که منجر به پويايي کلاس، افزايش انگيزه و يادگيري عميق تر مي شود. در تفسير اين روايت، برخي چالش هايي که در مسير اجراي اين شيوه آموزشي وجود داشته اند موردبحث و بررسي قرارگرفته است.
🔰میزمعارف
@mizemaaref