هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌷 اهدای تصویر یادگاری رهبر انقلاب و پدر و مادر شهید مغنیه به خانواده شهید
👈 در پی رحلت مادر گرامی شهید حاج عماد مغنیه فرمانده ارشد حزب الله لبنان، نمایندهی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای با حضور در منزل این مرحومه در بیروت، ضمن عرض تسلیت و آرزوی علو درجات برای این مادر شهید، تصویر یادگاری از دیدار پدر و مادر شهید مغنیه با رهبر انقلاب -که در تاریخ ۹۱/۲/۱۲ برگزار شده بود- به خانواده شهید اهدا کرد.
💻 @Khamenei_ir
◼️راهبرد ایران در قبال مرگ خاشقجی، ایران چه به دست خواهد آورد/1
▪️این سوال را شاید خیلی از مردم از خود بپرسند که چرا مقامات تهران که دشمنی دیرینهای با آل سعود دارند، در برابر کشته شدن جمال خاشقجی سکوت اختیار کرده و کمتر به آن میپردازند و به قولی اصلا هیچ اشارهای به آن نمیکنند و صدایی هم از کسی در نمیآید. در پاسخ به این سوال در طول نزدیک به 10 روزی که از این ماجرا میگذرد، بسیاری وارد عرصه شده و مواردی را مطرح کردهاند. مثلا یکی از حضرات نوشته که ایران میخواهد به عربستان ثابت کند که کشورهای غربی دوستان خوبی نیستند و در وقت تنگی و عسرت پشت آدم را خالی میکنند!! این آقایان یا رابطه ریاض واشنگتن و بهویژه رابطه بن سلمان و ترامپ و خانوادهاش را نمیدانند یا اینکه فکر میکنند سعودیها پس از این تشرها و فشارها امریکا را ول کرده و رقیب منطقهای خود را میچسپند، این سطحی تحلیلی بود که خواندم و البته موارد دیگری هم داشت، مانند اینکه چون ایران خودش کلی روزنامهنگار رو زندانی کرده و به گفته ایشون سربهنیست!! پس سکوت کرده تا فشاری به ایران نیاید!!!
▪️اما بهنظر میرسد سیاست سکوت ایران در این ماجرا بسیار عمیقتر از آن چیزی است که در این جایگاه بخواهد تفسیر شود. واقعیتهای میدانی در عرصه سیاست و روابط دو چند و جانبه و همچنین تحولاتی که در منطقه ما شاهد آن هستیم همه و همه تهران را به سکوت و به قولی نشستن در تاریکی و نگاه به روشنایی ترغیب کرده است. آنچه در ادامه میآید، مختصری از آن چیزی است که شاید در تهران مقامات ارشد کشوری را وادار به سکوت در این زمینه کرده است. به قولی، هر کسی که این ایده را داده که در این ماجرا کسی حرفی نزند، باید دهانش را پر از طلا کرد، چرا که معمولا در کشور ما چون حرف برای گفتن کم است هر کسی از هر جایی برسد حرفی و نکتهای میگوید تا به قولی چیزی گفته باشد. در این یک مورد، خیلی خوب خط دهی و سیاستگزاری شده و باید تا روز موعود این رفتار و نگاه ادامه پیدا کند.
▪️1) اختلافات میان تهران و ریاض آن اندازه عمیق شده که به عبور از تابوت بدون جنازه خاشقجی نمیتوان آن را بهبود بخشید. واقعیتهای رابطه ایران و عربستان بیش از آنکه معلول نگاه دو طرف باشد، ماهیتی فرامنطقهای دارد. سعودیها در اندیشه تبدیل شدن به حافظ منافع امریکا در منطقه و به زبان دیگر، تبدیل شدن به ژاندارم منطقه با حمایت مستقیم امریکاییها هستند و در این زمینه آنها پس از روی کار آمدن سلمان بن عبدالعزیز و فرزند تمامیتخواهش نگاهشان را به این سمت بیشتر سوق داده و برای نخستین بار، از یک بازیگر نیابتی که پول پخش میکرد، به بازیگری عینی تبدیل شد. در این بازیگری، هر جا که ایران از ابتدای انقلاب پا گذاشته بود، آنها نیز سعی در نفوذ و اثرگذاری کردند.
▪️2) خاشقجی کسی نبود که ایران بخواهد برایش دلسوزی کند. نگاه ضدایرانی، ضدشیعی، حمایت محض از دشمنان ایران، بازی در زمین منافقین و حمایت از گروهکهای تروریستی جداییطلب و دمیدن به آتش اختلاف میان همسایگان با ایران و خلاصه هر اقدام ضدایرانی دیگر، از او یکی از ایرانستیزترین نویسندگان وابسته به دربار آل سعود ساخته بود. بنابراین در تهران کسی برای مرگش زاری نخواهد کرد، همانگونه که کسی شادی ایرانیها در این مورد را هم به هیچ عنوان ندید. بنابراین مرگ خاشقجی بیش از آنکه موجب ناراحتی آنهایی که با روزنامهنگاری سر و کار داشتند شود، با نوعی بهت و حیرتشان مواجه شد که چرا آل سعود دست به چنین اقدامی زده و عملا آنها یکی از زبانهای گویایشان را به این فضاحت بریدند.
▪️3) ایران میداند که امریکاییها سیاستها و روابط سعودیها را چفت و بست میکنند و سران این کشور هیچ اختیاری در رفتارهای خارجی خود ندارند. در حوزه داخلی بن سلمان خواستار اختیارات تام شده بود و این را هم از پدر علیلش که دست چپ و راستش را تشخیص نمیدهد و به آلزایمر مبتلا است، کامل به دست گرفته است. گندهایی که پس از نشست اقتصادی سال گذشته موسوم به دافوس سعودی در ریاض شروع شد، با مرگ جمال خاشقجی به اوجش رسید. در ماجرای ربودن نخستوزیر لبنان و دهها تن از افراد ثروتمند سعودی و حصر خانگی دهها شاهزادهای که پیش از این بخشی از مملکت در اختیارشان بود، امریکاییها با دریافت حق السکوت عملا خفه شدند. بنابراین ایران به خوبی میداند که در این بازی نیز امریکاییها اجازه فروپاشی و از دست خارج شدن عربستان بهعنوان یک منبع لایزال پول و نفت را نخواهند داد و به همین دلیل دنبال مسائل دیگری است، نه دوستی یا سرنگونی آل سعود.
K.J
@syriankhabar
میز نیوز
◼️راهبرد ایران در قبال مرگ خاشقجی، ایران چه به دست خواهد آورد/1 ▪️این سوال را شاید خیلی از مردم از
◼️راهبرد ایران در قبال مرگ خاشقجی، ایران چه به دست خواهد آورد/2
▪️4) با توجه به اشراف ایران به نوع نگاه و انتظار امریکا از رژیم سعودی در قبال خود، رفتارهای ایران در این بازه زمانی، بهرهبرداری سریع از فضای ملتهب کنونی برای نیل به مقاصد کوتاهمدت و میانمدت خود است تا بر اساس آن داشتههای بلندمدت را مدریریت کند. در این سیاست و نگاه، ایران با علم بر اینکه محمد بن سلمان آمر، بانی و باعث قتل خاشقجی است و در حال حاضر کفتارها بر سر یک شغال به جان هم افتادهاند، میخواهد در این باغ وحشی که امریکاییها درست کردهاند، هم شکار خود را انجام دهد و هم اینکه در این بین صیادی او دیده نشود. اینکه این موضوع چگونه روی خواهد داد، خود متضمن مواردی است که در ادامه توضیح خواهیم داد، اما توجه داشته باشید که در این فضای شکلگرفته هر حرکتی باید با دقت طراحی و اجرا شود تا مبادا به جای سود نکرده، ضرر بیشتری متوجه کشور شود.
▪️5) ایران انتظار دارد در فضای آشفته کنونی، بسیاری از پروندههای منطقهای خود را با توجه به درگیریهای داخلی آل سعود مدیریت کند. این پروندهها عبارتند از: الف؛ یمن. ولیعهد سعودی کسی است که شخصا فرمان حمله به یمن را صادر کرده و جنگ در این کشور را مدیریت مالی میکند، مدیریت نظامی بیشتر بر عهده مستشاران امریکایی و انگلیسی است، بنابراین هر گونه تغییر در ساختار سیاسی عربستان و هر اتفاقی که در این کشور روی دهد با کمترین میزان حرکت مثبت و منفی، اثرگذاری گستردهای بر پرونده یمن و حمله ناجوانمردانه به این کشور خواهد داشت. مطرح شدن موضوع ترور خاشقجی، باعث شده بسیاری از مخالفان ترامپ در امریکا مساله نسلکشی و جنگ ویرانگر سعودی اماراتی در یمن را هم مطرح کنند. در این فضای پر از تنش و نگرانی، ارتش سعودی نیز کارآیی اصلی خود در میدان نبرد را از دست خواهد داد، چرا که در داخل خانواده سلطنتی بیش از 90درصد شاهزادگان و دولتیها با این جنگ مخالف هستند.
▪️ب؛ حمایت از گروههای تروریستی. محمد بن سلمان کسی است که به صراحت گفته بود که میخواهد جنگ را به داخل ایران بکشد. او پس از بندر بن سلطان از معدود افرادی است که از تفکر حمایت از گروهکهای تروریستی علیه ایران حمایت میکند. حضور افسر اطلاعاتی سعودی در نشست تروریستهای حدک و حدکا در کوی سنجق در شمال عراق و همچنین حمایت از گروهکهای تروریستی در شرق ایران که در خاک پاکستان حضور و تردد دارند، نشان از آن دارد که بن سلمان عزمش را برای خرابکاری بیشتر در ایران جزم کرده است. هر چالشی که برای او در سطح قدرت در عربستان به وجود بیاید، باعث خواهد شد تا ایران در یک فضای تنفس بتواند حساب این گروهکها را برسد. بدون شک اگر محمد بن سلمان شاه سعودی نشود، در همه موارد ایرانیها برد تاریخی و بینظیری خواهند کرد چرا که او مانند صدام هیچ وقت دوست ایران نخواهد شد.
▪️پ؛ عراق. در عراق نیز ایران و عربستان درگیری گسترده و شدیدی دارند. هر چند دوستان ایران در عراق موفق شدند تا قدرت را قبضه کنند، اما با گیر افتادن بن سلمان، دوستان ایران در عراق فرصت بیشتری برای تنفس خواهند داشت. ت؛ سوریه. سعودیها نقش بیبدیلی علیه ایران در سوریه داشته و دارند. مرگ خاشقجی و فضای فعلی باعث شده تا متحدین در سوریه کمترین تحرک را علیه تروریستها در سوریه داشته باشند تا مبادا ترامپ و دار و دستهاش با ساخت یک سناریوی شیمیایی مرگ خاشقجی را به حاشیه ببرند. ث؛ لبنان. نیازی نیست که گفته شود این بن سلمان بود که نخستوزیر لبنان را ربود و مدتی بازداشت کرد. نبود او باعث میشود دوستان ایران فضای بسیار بهتری برای مدیریت مسائل داخلی خود داشته باشند. کما اینکه تا چند روز آینده دولت لبنان در سایه درگیری سعودیها ترکیب خود را خواهد شناخت.
▪️ج؛ مجمعالجزایر بحرین، سودان، توافق قرن، روابط با پاکستان هم از جمله مواردی است که با بحرانی شدن شرایط سیاسی در خاندان سعودی و جابجایی قدرت میتواند در یک فضای دیگری به نفع ایران مدیریت شود. در این مجمل، روابط سعودی با رژیم صهیونیستی نقش بسیار برجستهتری دارد چرا که بن سلمان با تهوری که در بیان و اتخاذ مواضع داشت بیشترین حمایت را از نزدیکی با رژیم صهیونیستی میکرد. او با تعهد به پایبندی به معامله قرن بود که توانست نظر مثبت خانواده ترامپ و لابی یهودی در اروپا و امریکا را به دست بیاورد. این حمایت بود که باعث شد تا او موفق شود دور اول داووس سعودی را سال 2017 در ریاض برگزار کند و حالا هم میخواست دور بعدی آن را برگزار کند که مرگ خاشقجی همه بساطش را خراب و بسیاری گفتند که حاضر به شرکت در این نشست بزرگ و بیسابقه اقتصادی نیستند.
K.J
@syriankhabar
میز نیوز
◼️راهبرد ایران در قبال مرگ خاشقجی، ایران چه به دست خواهد آورد/2 ▪️4) با توجه به اشراف ایران به نوع
◼️راهبرد ایران در قبال مرگ خاشقجی، ایران چه به دست خواهد آورد/3
▪️7) یکی دیگر از مهمترین انتظارات ایران در این شرایط نگاهش به تحریم نفتی کشور است. بن سلمان دو روز قبل از دستور به کشتن خاشقجی گفته بود که یک و نیم میلیون بشکه نفت ایران در بازار جهانی را جایگزین کرده است! او کسی بود که بهجد دنبال این سیاست بود و هیچ فکری برای عواقب آن نمیکرد. در تهران همه امیدوار هستند که در این آشفتهبازار سیاست، برخی از طرفهایی که با اطمینان نفت سعودی را میخریدند حالا جانب احتیاط را رعایت کنند، کما اینکه این انتظار وجود دارد که بهای نفت در صورت هر رویداد خارج از کنترل به بالای 100 دلار در شرایط فعلی برسد. بن سلمان به دلیل تعهدی که به دونالد ترامپ در مورد جایگزینی نفت ایران داده بود، حتی ممکن بود خطر درگیری با ایران را هم بخرد، چرا که او در این مورد به تعهدات طرف امریکایی اعتماد کرده بود. حالا ایرانیها امیدوار هستند که موضوع کنترل و بازرسی کشتیها و نفتکشها در تنگه هرمز که از شهریورماه آمادگی کامل آن را پیدا کردهاند، هیچ وقت پیش نیاید.
▪️8) بن سلمان به موضوع اصلی درگیریهای داخلی در امریکا تبدیل شده است. در حال حاضر امریکاییها نه به حب علی، که از بغض معاویه در حال دفاع از خاشقجی هستند. در یکی از یادداشتها نوشتیم که امریکاییهای مخالف ترامپ بهشدت او را مورد حمله قرار میدهند و میخواهند بنیانهای اقتصادی او را نابود کنند. هر گونه ورود به این ماجرا بیش از آنکه به نفع ایران باشد، ممکن است افکار را به سمت دیگری منحرف کند. درگیری سیاسی فعلی در امریکا در حمایت ترامپ از بن سلمانِ قاتل و آدمکش و مخالفانی که خاشقجی را پیراهن عثمان کرده و هر روز او را در رسانههای مختلفی که در کنترل دارند، علم میکنند یکی از امیدهای مهم ایران برای اثرگذاری بر انتخابات میاندورهای ماه نوامبر است. ناکامی ترامپ و جمهوریخواهان میتواند به نفع ایران باشد، هر چند در تهران بسیاری بر این باور هستند که شرط بندی روی این مسابقه اصولا عقلانی نیست.
▪️8) رفتن بن سلمان از قدرت همانگونه که در بالا گفته شد، میتواند برای دههها صحنه سیاسی عربستان را از وجود فردی با توهمات صدامگونه خالی کند. ایران پس از سه دهه از دست همسایه دیوانهای مانند صدام خلاصی پیدا کرد. رفتن محمد بن سلمان از عرصه قدرت به هر شکل ممکن میتواند با روی کار آمدن برادر و یا هر فرد دیگری که اصولا نگاه بهتر و مسالمتآمیزتری به مسائل منطقهای و بینالمللی دارد فضای دو جانبه را تلطیف کند و در بدترین حالت ممکن هم میتوان انتظار فروپاشی سلطنت در این کشور را داشت. پس از مرگ خاشقجی فضای بینالمللی نسبت به دیکتاتوری آلسعود حساستر شده و فعالان سیاسی مخالفِ این رژیم در کشورهای مختلف پس از مدتها توانستهاند در شبکههای خبری عرض اندام کرده و خودی نشان دهند. این موضوع بهشدت برای ریاض گران تمام خواهد شد چرا که آنها با هزینههای هنگفتی که از طریق همین جمال خاشقجی به رسانههای غربی میدادند مانع از ظهور و بروز آنها میشدند.
▪️در پایان باید گفت که راهبرد ایران در سکوت در قبال مرگ جمال خاشقجی دستاوردهای بسیاری برای تهران خواهد داشت و هدف از این نوشته صرفا برشمردن برخی از این موارد بود. ایران همیشه از بهبود روابط با عربستان سعودی گفته است، اما انتظار ندارد که در این شرایط این روابط بهبود پیدا کند. ایران از این اتفاق به عنوان یک «امداد غیبی» که در آن دشمن بزرگ و ثروتمند منطقهایش را درگیر خود کرده میخواهد نهایت بهرهبرداری را کند. زمان مشخص خواهد کرد که ایرانیها در این مدت توانستهاند از چه میزان ظرفیتهای خود در حوزه منطقهای و بینالمللی استفاده کرده باشند. حالا سعودیها که یکی از بزرگترین سنگاندازان در روابط جهانی ایران و برجام بودند، به شدت درگیر خودشان هستند، حتی وزیر خارجه این کشور که 10 روزی است خبری از او در دست نیست نیز به باور بسیاری عوض شده است. من مرگ جمال خاشقجی در افزایش قدرت منطقهای ایران را با حمله امریکا به عراق برابر میدانم چرا که هنوز مانده تا تبعات این رویداد برای همگان مشخص و روشن شود.
K.J
@syriankhabar
⚪️سیدحسن نصرالله در واکنش به مرگ خاشقجی: ترجیح دادیم سکوت کنیم
▫️از همان ابتدا که ماجرای خاشقجی مطرح شد، ما به دلیل رنج و محنتهایی که عربستان سعودی به جهان اسلام و بهویژه یمن تحمیل کرده است، میتوانستیم این وضعیت را مغتنم شمرده و ریاض را آماج حملات قرار دهیم اما ترجیح دادیم تا رصد کننده اوضاع باشیم.
▫️در حال حاضر پر واضح است که ماجرای خاشقجی بسیار بزرگ و جنجالی شده است. این واقعیت غیرقابل انکار است که امروز عربستان سعودی و ایالات متحده آمریکا در این ماجرا در وضعیت بسیار سختی قرار گرفتهاند و با یک بحران بزرگ مواجه هستند. اینکه آمریکاییها و سعودیها مدعی هستند که پرونده خاشقجی حاصل ماجراجویی یک عده گروه خودسَر بوده، مسألهای کاملا مردود است. من خطاب به مسئولان سعودی میگویم: امروز وقت آن رسیده است تا شما یک موضع شجاعانه در خصوص متوقف ساختن جنگ یمن اتخاذ کنید.
▫️پس از ماجرای ناپدید شدن خاشقجی، به وجهه عربستان سعودی به صورت بیسابقهای در سطح بینالمللی خدشه وارد شد. این ماجرا موجب شد تا پوششهای جهانی و بینالمللی بر جنایت های عربستان سعودی در یمن درحال فروپاشی قرار گیرد؛ چراکه مسأله ربایش خاشقجی و کشتن وی تقریبا قطعی شده است.
▫️وی همچنین بار دیگر خطاب به سعودیها اظهار داشت: تداوم این اقدامات خصمانه علیه ملت یمن شما را در مهلکه گرفتار خواهد کرد. بهتر است تا دیر نشده به راهحل سیاسی برای پایان وضعیت فعلی یمن روی آورید و به گروههای یمنی متوسل شوید.
@syriankhabar
میز نیوز
چند نفر از طرفداران جنبش جلبکهای سبز در جشن وروردی دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود غرفه زدن...رییس دانشگاه هم رفته از غرفهشون بازدید کرده
هر جای دنیا بری بگی براندازای یک حکومت اینقدر آزادی دارن که توی دانشگاه غرفه میزنن و رییس دانشگاه هم با اوناست و بعدش حسن عباسی که طرفدار نظام هست رو میکنن تو زندان بهت پناهندگی میدن 😐البته شایدم بردنت تیمارستان 🤐
@ansoyesiasat
سخنی با خانم #مهناز_افشار
چرا تصور سرکار اینست که تمام دلسوزی ها و محبت ها به مردم در جنابعالی جمع شده است؟!
چرا علیرغم ادعای مردم دوستی، بعضا مشاهده شده با برخی خبرهای کذب (مثلا تجاوز به دنیا ویسی ) آرامش روانی و اعتماد اجتماعی را مورد آزار قرار داده اید؟!
راستی شما از اسلام چه می دانید که قتل یک دختر توسط یک نامادری را ناشی از تربیت اسلامی می دانید؟!
می گویند دستمزد شما برای اجرای تئاتر بینوایان شبی 30 میلیون تومان می باشد؟!
راستی در فضای مجازی واردات شیر خشک آلوده را به همسر سرکار نسبت داده اند، ولی تا به حال هیچ واکنش مشخصی حتی اشک تمساح هم نریخته اید؟!
خانم افشار، توصیه بنده به شما و هم تفکران شما سکوت هست چرا که به ثواب نزدیکتر است.
#حسن_مکاری
@ansoyesiasat
🔹تلاش بی بی سی برای حفظ اعتبار آل سعود
💢بی بی سی: برغم فشار فزاینده برای بایکوت کردن کنفرانس تجاری که قرار است هفته آینده در عربستان سعودی برگزار شود، شرکتهای مهمی همچنان قصد شرکت در این کنفرانس را دارند.
در
✍️این ادعا در حالی است که وزیران دارایی هلند، فرانسه و بریتانیا و وزیر خزانه داری آمریکا هم این کنفرانس را تحریم کردند.
@ansoyesiasat
نیویورک تایمز: سران عربستان یکی از مقامات اطلاعاتی و یکی از مشاوران بنسلمان را مقصر قتل قاشقجی معرفی میکنند
نیویورک تایمز در گزارشی نوشت:
🔹سران عربستان به دنبال مقصر معرفی کردن سرلشکر «احمد العسیری» از مقامات اطلاعاتی و یکی از مشاوران «محمد بنسلمان» ولیعهد عربستان به عنوان قاتل «جمال خاشقجی»، روزنامهنگار منتقد سعودی هستند.
@ansoyesiasat
هدایت شده از کانال رسمی میثم مطیعی
Shab09Safar1397[06].mp3
3.2M
🎙لعَمريْ، و يومُ الأربعينِ كيفَ يُوصَف؟! ( #واحد_اربعین )
🔺بانوای: حاج #میثم_مطیعی
👈متن شعر:
meysammotiee.ir/post/1808
☑ @MeysamMotiee
«مبادا گمان شود كه حزباللهي، يعنى جوان پُر سروصدا و پُر هياهويى كه نه سواد درستى دارد، نه معلومات درستى! اينطور نيست. در ميان متخصّصين ما، در ميان برگزيدگان ما، در ميان مديران ما، در ميان علما و اساتيد ما، انسانهاى حزباللهي، زيادند.» (۷۱/۵/۷)
چرا رهبری هشدار میدهند که جامعه فکر نکند حزباللهی یعنی پرسروصدا و بیسواد؟
حتما این تصور در بخشی از جامعه هست و یا حداقل تبلیغ میشود که رهبری هشدار میدهد. براستی چه چیزی بستر این تبلیغ علیه حزبالله را فراهم میکند؟
آیا غیر از رفتارهای نسنجیده و نابخردانه خود حزباللهیها و عامترش اصولگرایان؟
روزی فرمانده بسیج میگوید: «ما نیازی به رستم و اسفندیار نداریم تا زمانی که برونسی و شوشتری و کاوه داریم.»
و اینگونه انقلاب و دفاع مقدس را در مقابل تاریخ، فرهنگ و ادبیات ۲۵۰۰ ساله ایران قرار میدهد. گویی اینها با هم منافاتی دارند. روزی دیگر معاون فرهنگی سپاه مخالفان حجاب اجباری را روسپی میخواند. امام جمعهای دیگر برگزاری کنسرت را به مسئله اصلی کشور تبدیل میکند.
آیا همه اینها نشان از پرهیاهویی و بحرانسازی نیست؟
نمونه دیگر، ارسال صدها پیامک در این روزها به نمایندگان است.
براستی این پیامکها چه تاثیری در تغییر نظر نمایندگان داشت؟ اِلا اینکه به جنجالی رسانهای و مظلومنمایی جناح مقابل تبدیل شد و بازهم تصویری خشن و بیمنطق از حزبالهیها نشان داد. تا جایی که لاریجانی در روز تصویب لایحه fatf آن را دستآویز القای تهدید مجلس قرار میدهد.
رهبری علنی میگوید روشهایی چون تحصن اشتباه است ولی بازهم حزبالله ادامه میدهد:
«اجتماعات دانشجویان خوب است اما قانونی و به شیوه درست. این که علیه برجام بروند در جلوی مجلس اجتماع کنند فکر نمیکنم منطق درستی باشد اجتماع درست این است که بروند سالن بگیرند و دو یا سه نفر از دانشجویان با استدلال صحبت کنند.»(۹۵/۴/۱۳)
تا زمانی که رفتار سیاسی حزبالله همچنان اینگونه نابخردانه، نسنجیده، نمایشی، احساسی و پرسروصدا باشد آش همین است و کاسه همین.
و بازهم در ۱۴۰۰ «رقیب هراسی» مهمترین برگ برنده اصلاحطبان خواهد بود که اگر فلان کاندیدا رییسجمهور شود پیادهروها دیوار کشی خواهد شد!
براستی با این سابقه و رفتارهای اصولگراها چرا مردم نباید این رقیب هراسی را باور کنند؟!
#جواد_موگویی
@ansoyesiasat
مقامهای اطلاعاتی آمریکا در بیانیهای، ایران، روسیه و چین را به تلاش برای دخالت در انتخابات آمریکا متهم کردند./ شبکه خبر
@ansoyesiasat
وقتی میفرماید:"آن زمانی که انرژی هستهای هنوز حق مسلم ما بود "
یعنی: خار در چشم و استخوان در گلو
یعنی: یا اشباه الرجال و لارجال
یعنی: خدا مرگتان دهد كه دلم را خون كرديد، سينه ام را از خشم آكنديد و جرعه های غم را به كامم ريختيد.
یعنی: شرم بر تو روحانی
یعنی: خیر نبینی لاریجانی
یعنی: ...
@ansoyesiasat
اصلاح طلبها مخالف حضور نظامی در
سوریه:
مذاکره کنیم،داعش برای ماخطری ندارد.
پوتین موافق حضور نظامی در
سوریه:
اگر حکومت سوریه از بین می رفت و تروریست هابه کشورهای دیگر منتشر می شدند، این برای ماخطر واقعی
بود.
گویا برای اصلاحاتی ها حب امریکا از امنیت ملی مهمتر است
"مجتبی ازاد"
@ansoyesiasat
هدایت شده از استاد مهدی طائب
🔴 #تاریخ_بصیرت_افزای_بزرگان_دینی_و_اصحاب
🔷 گونهشناسی مردم کوفه در زمان امام حسن(ع) و تطبیق آنها بر جامعه ما
🔺 مردم کوفه عبارت بودند از:
1⃣ امویان: که بهعنوان ستون پنجم و نفوذی دستگاه معاویه در کوفه عمل میکردند و از سران اینها میتوان عمربنسعد و عَمروبنحُریث را نام برد.
2⃣ خوارج: کسانی که فقط به درگیری با سپاه شام میاندیشیدند؛ البته نه از نگاه و رویکرد امام حسن(ع)؛ بلکه براساس مبانی خود در تکفیر اهل شام. اینها خود را از امام حسن(ع) هم اتقلابیتر میدانستند و شمربنذیالجوشن و شَبَثبنرِبعی از سران این گروه بودند. اینها برای حضرت هزینه درست میکردند و شاید بتوان گفت که نقش این گروه در تحمیل صلح بر امام حسن(ع) زیاد بود. عجب اینکه آنها در ادامه کار بهسمت معاویه چرخیدند!
3⃣ شکاکها: کسانی که فریب خوارج را خورده بودند؛ اما هنوز در سلک آنها درنیامده بودند. اگرچه که مخالفتی از اینها سرنمیزد، اما قابل اعتماد نیز نبودند.
4⃣ الحمراء: که حدود بیستهزار جنگجوی تازهمسلمان و غیرعرب بودند و بهدلیل ناآشنایی با معارف حقیقی اسلام، بهراحتی در اختیار مجموعهها و افراد قرار میگرفتند. مثلا در ماجرای مربوط به امام حسن(ع) و قضیه عاشورا بهنفع امویان حرکت کردند.
5⃣ شیعیان: مردمانی بابصیرت که پابهرکاب حضرت، آماده جنگ و مبارزه بودند.
🔺 حال نوبت آن است که از تاریخ درس بگیریم: اگر معاویه را نماد «دشمن خارجی» بگیریم، شاید بتوان راهبردها و راهکارهای او را بر حرکات دشمنان مختلف نظام اسلامی تطبیق کرد. برخی را از عاقبت تقابل با خود میترساند و برخی دیگر را با تطمیع و تهدید از میدان بهدر میکند. نیروهای داخل جامعه هم شامل همان تقسیمبندی بالا هستند: «نفوذیها» که دل در گرو دشمن دارند و پازل دشمن در داخل کشور را تکمیل میکنند. خوارج که همان انقلابینماها هستند و با اعمال غلط خود هزینهسازی برای انقلاب میکنند. شکاکها که در فضای اجتماعیِ غبارآلود و کمکاری نیروهای انقلاب، ممکن است تحتتأثیر حرکات انقلابینماها یا نفوذیها قرار بگیرند. الحمراء را شاید بتوان بر افرادی تطبیق کرد که هم شور و هیجان و قدرتعمل دارند و هم فهمشان از مبانی انقلاب و اسلام، بهاندازه کافی نیست و به همین دلیل باید به آنان آگاهی و بصیرت لازم را داد؛ وگرنه خدایناکرده ممکن است فریب بخورند. و نهایتا انقلابیون مؤمن، که به آرمان انقلاب وفادارند و با فهم درست از تحولات داخلی و بینالمللی، همواره پای کار انقلاب مانده و با همه سختیها و مشقتها، کار انقلاب را پیش بردهاند.
🔺 تاریخ نیز چیزی جز برآیند این نیروها بر هم نیست. پس هرگاه مؤمنان انقلابی که متناظر بر شیعیان مخلص دوران امام مجتبی(ع) هستند، به وظایف خود عمل کنند و با شکست توطئه نفوذیهای دشمن و انقلابینماها، سایر طیفهای جامعه را هدایت درست کنند، قاعدتا میتوان آینده جامعه را آیندهای مطلوب و تضمینشده دانست؛ آنچنانکه در دوران انقلاب اسلامی، این اتفاق رخ داده است.
📰 هفتهنامه خط حزبالله، شماره 147
@tarikhbasiratafza
آخوندی وزیر راه بالاخره از سمت خود استعفا داد.
او استعفایش را نه به خاطر عملکرد نابودگرانه اش در حوزه زیرساختها و مسکن، بلکه عدم تمایل برای کنار گذاشتن سیاستهای لیبرالی حتی در زمان تحریم عنوان کرده است.
آقای لاریجانی! کلاهت را بده بالاتر.
و همچنین آقای ناطق، عمامه مبارک را!
@faridebrahimi
⭕ فرانسيس فوکویاما: حرفهاي ماركس درست از آب درآمد| سوسیالیسم به معناي برنامه بازتوزيع ثروت در جامعه، باید برگردد
🔸نویسنده کتاب «پایان تاریخ و آخرین انسان» در گفتگوی تازهای که با مجله نیواستیتمن در لندن انجام داده، حرفهای تازهای زده است.
🔹نویسنده مجله نیواستیتمن از او پرسیده نظرت درباره بازگشت چپ سوسیالیستی در امریکا و انگلیس چیست؟
🔸فوکویاما پاسخ داده «بستگی دارد منظورت از سوسیالیسم چه باشد؟ اگر منظور [اجتماعیشدن] مالکیت ابزار تولید باشد، فکر نمیکنم سوسیالیسم موفق باشد.
🔹اما اگر منظورت برنامههای بازتوزیعی است که تلاش میکنند عدم تعادل وسیع میان درآمدها و ثروتها را جبران کنند، بله! فکر میکنم نه تنها میتوانند [به سیاست] برگردند بلکه باید هم برگردند.
🔸فوکویاما اعتراف کرده «این دوره طولانی که با ریگان و تاچر شروع شد و طی آن مجموعهای از ایدهها درباره مزایای بازار بدون قاعدهمندی [بدون دولت] اجرا شد، از جهات گوناگون اثرات مخربی داشته است».
🔹فوکویاما که خبرنگار را متعجب دیده، تعارف را کنار گذاشته و گفته به نظر میرسد در این موقعیت حرفهای مارکس درست از آب درآمده.
🔸فوکویاما اما این را هم گفته که رقیب لیبرال دموکراسی، سوسیالیسم نیست، بلکه سزمایهداری دولتی در مدل چینی آن است.
🔹فوکویاما در سال ۱۹۹۲ بعد از فروپاشی شوروی کتاب «پایان تاریخ و آخرین انسان» را نوشت و در آن ادعا کرد «ما شاهد پایان تکامل ایدئولوژیک نوع بشر و جهانیشدن #لیبرال_دموکراسی غربی به عنوان فرم حکومت بشری هستیم»
@ansoyesiasat