هدایت شده از ديانت و عقلانيت
🏴 بعد از اثر ماندگار استاد فرشچیان در نقاشی " عصر عاشورا "، شاید بتوان اثر جاودانه و تاثیر گذار استاد حسن روح الامینی را با عنوان " عرش بر زمین افتاد"، که لحظه شهادت سید الشهدا را به تصویر می کشد، بهترین و زیباترین تصویر گری از روز عاشورا دانست. 🙏
این تصویر مفهومی و حسی، حقیقتا جانسوز است.
#ملت_امام_حسین
🆔@mjafari_ir
✍ محمد جعفری
شام عاشورای عراق در کنار مضجع شریف سیدالشهدا
🔺بی تردید باید جایگاه امام حسین را در عالم هستی، جایگاهی خاص و ویژه دید. از مجموع روایات و معارف اهل بیت علیهم السلام هم استفاده می شود که کسی بدون تعلق و دلبستگی به او و مصائبش نمی تواند راه نجات را بیابد.
حسین بن علی علیه السلام سفینه نجات و مصباح هدی است. او ثار الله است. ثار الله یعنی خون خدا. این وصف فقط در مورد او و امیر المومنین به کار رفته است.
از این جمله معانی مختلفی کرده اند اما نگارنده بی آن که به نظریه فدیه معتقد باشد و خون ابا عبدالله و مصائب خونبار او را برای بخشیده شدن گناهان شیعیان او بداند، بر اساس روایات بدین نظر ملتزم می باشد که خدا می خواست که خون امام حسین و مظلومیت او را سند بزرگی خود نماید.
یعنی خدا آن قدر بزرگ، کامل و زیبنده پرستش و عشق است که کسی مانند حسین بن علی تمام وجود خود و هستی اش را بی چون و چرا تقدیم او می نماید.
از این رو در صحیفه حسین نوشته شد :" ان الله شاء ان یراک قتیلا و شاء ان یراهن سبایا" یعنی خداوند می خواهد تو را کشته و خانواده ات را اسیر ببیند.
آری سید الشهدا مسیر عاشقی و بندگی را آموخت و حد اعلای آن را نمایان کرد و هر کس می خواهد عاشقی کند باید در مسیر او قرار گیرد.
هم خویش را بیگانه کن هم خانه را ویرانه کن
آنگه بیا با عاشقان هم خانه شو هم خانه شو
اشک و حزن و سوز قلب بر اباعبدالله، لازمه این طریق است و جز با این دلدادگی و شیدایی به محضر پر لطفش، نمی توان از منجلاب دنیا جست و به سر منزل مقصود ره یافت.
«اللهم اجعلنی عندک وجیها بالحسین علیه السلام»
🆔@mjafari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 عبارت «امام حسین را شیعیانش کشتند» و یا «منتظرانش کشتند» دروغ است
▪️رجبی دوانی، پژوهشگر تاریخ اسلام: این حرف کاملا اشتباه است که #امام_حسین علیه السلام را شیعیانش به شهادت رساندند. ممکن است شیعهای دچار سستی ایمان باشد ولی هرگز به جنگ با امامش نمیرود. آن کس که به جنگ امام زمان خویش میرود، شیعه نیست، او دشمن تشیع است.
▪️ابن زیاد افرادی مثل شبث بن ربعی عثمانی مذهب را مجبور کرد به کربلا بروند اما شیعیان مانند صرد خزاعی را مجبور نکرد چون میدانست به امامشان میپیوندند.
🆔@mjafari_ir
ديانت و عقلانيت
🔴 عبارت «امام حسین را شیعیانش کشتند» و یا «منتظرانش کشتند» دروغ است ▪️رجبی دوانی، پژوهشگر تاریخ اسل
📕 بازتاب تفکر عثمانی در واقعه کربلا
مؤلف: محمدرضا هدایتپناه
ناشر: پژوهشکده حوزه و دانشگاه
👈 پژوهشی در «واقعه کربلا» و بازشناسی خط فکری دشمنان امام حسین (ع) در کوفه است.
نویسنده معارضان قیام امام حسین را گروه کوفیان با «تفکر عثمانی» دانسته که هر چند اقلیت جمعیت کوفه را تشکیل میدادند اما با پشتوانه قدرت حاکم کوفه و بهرهگیری از اراذل و اوباش شهر در مقابل اکثریت شیعه کوفه بایستند.
⛔️ بنابراین برخلاف تصور مشهور، کشندگان امام حسین علیهالسلام شیعیان کوفه نیستند.
نویسنده برای بررسی جریان فکری سپاه کوفه و کربلا را از خلال وقایع تاریخی، نهادها و شعارهای تفکر عثمانی در کربلا و بررسی عقاید فکری فقها و قاریان کوفه و... نشان داده و درباره عقاید افراد و گروهها تحقیقات پردامنهای انجام داده است.
🆔@mjafari_ir
سالروز شهادت حضرت سید السّاجدین امام زین العابدین علیه السلام تسلیت باد.
قال الصادق عليه السّلام :
اِنَّ زَينَ العَابِدِينَ (ع) بَكَى عَلَى اَبِيهِ َاَربَعِينَ سَنةً، صَائِماً نَهَارَهُ، قَائِماً لَيلَهُ، فَاِذَا حَضَرَ الِافطَارُ جَاءَ غُلامُهُ بِطَعَامِهِ وَ شَرَابِهِ فَيَضَعُهُ بَينَ يَديهِ فَيَقولُ: كُل يا مَولاىَ ! فَيَقُولُ :
قُتِلَ اِبنُ رَسُولِ اللهِ جَائِعاً ! قُتِلُ اِبنُ رَسُولِ اللهِ عَطشَاناً ! فَلاَ يَزَالُ يُكَرِّرُ ذَلِكَ وَ يَبكِى حَتَّى يُبَلَّ طَعَامُهُ بِدُمُوعِهِ وَ يُمزَجَ شَرَابُهُ بِدُمُوعِهِ فَلَم يَزَل كَذلِكَ حَتَّى لَحِقَ بِاللّهِ عَزَّوَجَلَّ.
🏴🏴
امام صادق(ع) می فرمایند :
امام زين العابدين علیه السلام چهل سال براى پدرش گريست در حالى كه روزها را روزه و شبها را برای عبادت بیدار بود؛ هنگامى كه وقت افطار مى شد غلام ایشان غذا و نوشيدنى مى آورد و در برابر ایشان مى گذاشت و مى گفت: بخورید مولای من ! امام عليه السلام مى فرمود: فرزند رسول خدا گرسنه شهيد شد ! فرزندرسول خدا تشنه شهید شد ! اين جمله را تكرار مى كرد و میگریست تا اينكه آب و غذا با اشکهای آن حضرت مخلوط مى شد وهمواره اينگونه بود تا به جوار رحمت حق شتافت.
تفصیل وسائل الشیعه.ج۳، ص۲۸۲
قال السّجاد عليه السّلام :
اِيَّاكُمْ وَ صُحْبَةَ الْعَاصِينَ وَ مَعُونَهَ الظَّالِمِينَ وَ مُجَاوَرَةَ الْفَاسِقِينَ اِحْذَروُا فِتْنَتَهُمْ وَ تَبَاعَدُوا مِنْ سَاحَتِهِمْ.
🏴🏴
امام سجّاد(ع):
از همنشينى گناهكاران و يارى ستمگران و نزدیک بودن به بدكاران بپرهيزيد؛ از فتنه آنان برحذر باشيد و از اطراف آنان دور شويد.
امالی،صدوق،ج۱،ص۱۹۹
🆔@mjafari_ir
جماعت تجدیدنظر طلب حوزوی و قائلان به نظریه علمای ابرار که ائمه را صرفا در حد اندیشمندان و عالمانی سترگ می پذیرند، هیچ گاه با ولایت اهل بیت کنار نیامدند. قبلا مرحوم دکتر مهدی حائری یزدی هم در مکاتباتی که با آیت الله جوادی در مورد ولایت فقیه داشتند، اصل مقوله ولایت امامان را هم زیر سوال بردند. ( ر.ک نشریه حکومت اسلامی)
پ ن: از اینها که بگذریم، یک سوال باقی می ماند و آن این که اساسا مگر بدون ولایت، عدالت محقق می شود؟!
https://virasty.com/MJafari_ir
#امام_سجاد و زینب کبرا سلام الله علیهما ثابت کردند که استقامت در #جهاد_تبیین، آنقدر تاثیر گذار و نافذ است که حتی سردمدار کفر را هم به گریه و پشیمانی وا می دارد و او را مجبور به عقب نشینی می نماید تا چه رسد به عامه مردم.
دوستانی که بعد از انتخابات و نتیجه آن، به گل نشسته اند، حواسشان به این درس و نکته باشد.
🆔@mjafari_ir
23.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
| گزیده ای از #نماهنگ "خواب حرم"
🔹 #شور | به خدا که چاره دردای منه یه "یاحسین"
🔹 شب جمعه دعاگو و نایب الزیاره همه دنبال کنندگان کانال دیانت در حرم امام حسین علیه السلام هستم. (جعفری) 🌹🌹🙏🙏
#شب_جمعه
#شب_زیارتی
🆔@mjafari_ir
نظر رهبر معظم انقلاب در مورد امتیاز جنسیت در تصدی امور کشور ( ناظر به ملاکها و امتیازهای جناب ظریف برای انتخاب بانوان جهت مسئولیتهای دولتی):
"یک مسئله، مسئلهی مشاغل اجتماعی و مدیریّتها است که این را بعضی از خانمها از من سؤال کردند. اینجا هم مسئلهی جنسیّت مطرح نیست. در مدیریّتهای گوناگون، مشاغل گوناگون اجتماعی و دولتی، حضور زنان هیچ محدودیّتی ندارد. حالا مثلاً فرض کنید آمریکاییها به یکی از این کشورهای همسایهی ما الزام کرده بودند که بایستی زنها در محیط اداری مثلاً ۲۵ درصد حضور داشته باشند؛ الزامی، اجباری؛ غلط است. چرا ۲۵ درصد؟ خب ۳۵ درصد، خب ۲۰ درصد. این عدد معیّن کردن، نسبت معیّن کردن، معنی ندارد؛ اینجا ملاک، شایستهسالاری است. یک جا هست که یک بانوی باسواد مجرّب کارآمد مثلاً برای وزارت بهتر از این مردی است که در این زمینه نامزد وزارت شده؛ این زن باید وزیر بشود. در مورد نمایندگی مجلس هم همینجور است. مثلاً فرض کنید در فلان شهر، یک نفر یا دو نفر نمایندهی مجلس لازم است؛ یک نفر یا دو نفر زن، یک نفر یا دو نفر مرد معیّن شدهاند، [باید دید] کدام شایستهترند، باید شایستگی را نگاه کرد. هیچ ترجیحی اینجا وجود ندارد، هیچ محدودیّتی هم در این زمینهها وجود ندارد؛ یعنی نظر اسلام این است. بحث، بحث شایستهسالاری است."
( دی ماه 1402)
🆔@mjafari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تجدید نظر طلبان حوزوی هر روز یکی از مسلمات دینی را زیر سوال می برند تا بتوانند وظیفه و واجب روزانه خود را که لگد به دین و دین ورزی جامعه است، ایفا کنند.
در این کلیپ، جناب سلیمانی اردستانی که سالیان زیادی نان حوزه و دین را خورده، مساله تقلید را امری انحرافی معرفی می کند و دیگری هم سابقه آن را 500 سال می داند! معلوم است که هیچ کدام قرآن را درست نخوانده اند.
در پاسخ این شبهه افکنی فقط به یک آیه اکتفا می کنم :
فَاسأَلوا أَهلَ الذِّكرِ إِن كُنتُم لا تَعلَمونَ ( انبیا / 7)؛ اگر چیزی را نمی دانید، از عالمان بپرسید.
در واقع آیه شریفه اشاره به یک اصل عقلی و عقلایی می کند که رجوع غیر متخصص به متخصص است. آیا تقلید جز رجوع به این اصل است؟
به زعم سلیمانی اردستانی مردمی که از احکام و وظایف فقهی شان بی خبرند، باید به فهم خودشان مراجعه کنند البته اگر گاهی مشورتی از فقها بگیرند، بد نیست😊!! حقیقتا خودشان به این سخنان نمی خندند! 😊
البته پشت صحنه این مطالب یک مساله بیش نیست و آن لگد به نظام اسلامی و جایگاه فقاهت در آن است؛ آن هم از زبان یکی از اغتشاشگران در کف خیابانهای تهران در ایام فتنه 88!
🆔@mjafari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محسن رنانی، در چند سال گذشته تقریبا از هیچ خط قرمزی چشم پوشی نکرده است.
وی در فتنه 1401 زنان و دختران را به تمرد اجتماعی در مساله حجاب و تخلف از قانون دعوت می کرد. از سقوط جمهوری اسلامی خبر داده، رژیم پهلوی را تطهیر نموده و روحانیت را به خرافه پردازی متهم می نمود و اساس تقلید و تبعیت از فقها را زیر سوال می برد. قبلا در همین کانال برخی مطالب وی را نقد کرده ایم. (اینجا)
جالب آن جاست که ایشان متخصص اقتصاد است اما در همه عرصه های فرهنگی، اجتماعی، دینی و سیاسی اظهار نظر می کند.
رنانی هم اکنون متاسفانه و ظاهرا جزو تیم راهبری تعیین دولت جدید قرار گرفته است. بنا نداریم که دولت دکتر پزشکیان را قبل از شروع به کار نقد کنیم اما حقیقتا از این نوع انتخابها شکایت داریم و امیدواریم رئیس جمهور محترم توجه لازم را به این حساسیتها داشته باشند.
🆔@mjafari_ir
39.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مراسم نمادین زنهای بنی اسد که روز سیزدهم می آیند با زنبیل برای جمع کردن قطعه های بدن شهدا 😢😢
🆔@mjafari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید قصه پر غصه غزه چگونه باور ساکنان آن دیار را معطوف به کربلا و حماسه حسین بن علی علیه السلام نموده است. 👆👆
🆔@mjafari_ir
خواندن کامل متن انتقادی ذیل، درک سیاسی شما را بالا می برد : 👇👇
استاد ظریف!
۱) هر دانشجوی سال اول علوم سیاسی می داند اینجا ایران است و در ایران امروز، یک کارهایی نمی شود. از آن جمله وزارت اقلیت های دینی یا مذهبی. فوق فوقش، مشاور یا معاون ...
۲) هر دانشجوی سال دوم علوم سیاسی می داند که افزایش توقعات غیرقابل تحقق، منجر به گشودگی شکاف های اجتماعی و سرریز آن به کف جامعه می شود.
۳) هر دانشجوی سال سوم علوم سیاسی می داند که برای وزیر شدن باید از مجلس رأی گرفت. اگر مجلس همراه نباشد یا باید از رهبری هزینه کرد یا از سرمایه اجتماعی نظام.
۴) هر دانشجوی سال چهارم علوم سیاسی می داند که برای تحقق یک ایده، باید آن را عملی کرد و بر زبان نیاورد. اگر بر زبان بیاوری یا نمی خواهی انجام دهی یا تلاش می کنی هزینه تراشی کنی.
۵) هر دانشجوی ترم اول ارشد علوم سیاسی می داند که الگوی شورایی برای انجام یک کار سیاسی عمدتا برای فرار از پاسخگویی نسبت به عواقب احتمالی آن توسط یک نفر و حواله دادن آن به یک جمع است. کارگروه انتساب وزیران هم چیزی غیر از این نیست.
۶) هر دانشجوی سال دوم ارشد علوم سیاسی می داند وزرا، افراد اجرایی امین رییس جمهور هستند و باید در قالب یک تیم منسجم کار کنند. در آوردن وزیر از کارگروه و با شاخص هایی که از کار تیمی جداست شبیه هدیه گرفتن از لپ لپ است. فقط گاهی ممکن است هدیه خوبی گیرتان بیاید. این را رییس جمهور و مشاورانش هم حتما می دانند.
۷) هر دانشجوی سال اول دکتری علوم سیاسی می داند که کسی که خلاف موارد بالا عمل می کند یا اصلا سیاست نمی داند یا اینکه هم خیلی سیاست می داند هم بازیگر خوبی است و تلاش دارد یا ذهن جامعه را به امور دیگری معطوف کند یا بنا دارد با فشار اجتماعی، هزینه مخالفت با تغییرات را بالا برده به گردن مخالفان بیندازد.
۸) هر دانشجوی سال دوم دکتری علوم سیاسی می داند که نتایج همه کارگروه ها و شوراها و شاخص ها، معرفی چند گزینه غیرقابل انتخاب در کنار یک گزینه مدنظر است که نهایتا همان فرد معرفی خواهد شد و سایر گزینه ها برای نمایش های نخ نمای توجه به اقلیت ها استفاده خواهد شد.
#حکمرانی_شایسته
#سرمایه_اجتماعی
#ریاست_جمهوری
#دولت_چهاردهم
#پزشکیان
#ظریف
🆔@mjafari_ir
1_12637024828.pdf
843.1K
حال که صحبت از محسن رنانی به میان آمده، توصیه می کنم که نقد دکتر مهدوی زادگان را به دیدگاههای ایشان در 10 سال اخیر را مطالعه نمایید.
👆👆👆
✍ داود مهدوی زادگان
( تحلیل و نقد نامه « سلام میهن » دکتر دکتر محسن رنانی؛ روشنفکران ایرانی چرا و چه نامزدی را میپسندند؛ شجاعت تقوای دموکراتیک؛ در خدمت و خیانت وسط بازان؛ انقلاب اسلامی و نعل وارونه مدرن خواهان )
🔸 محسن رنانی از جمله دانشگاهیانی است که در دولت های سازندگی و اصلاحات و تدبیر و حالا در دولت چهاردهم در بالاترین سطح طرف مشاوره بوده است و با ولع خاصی در مبارزات انتخاباتی از برآمدن این دولت ها دفاع کرده است. بنابر این، او در کارنامه آنها سهیم بوده است. حال آنکه او هیچگاه شجاعت برعهده گرفتن مسئولیت سهم خود در کارنامه این دولت ها را نداشته بلکه همواره در گفتارهایش خود را منتقد و معترض جلوه داده است. با مطالعه نبشه های چند سال اخیر وی نمی توان تصور کرد که رنانی حاضر به همکاری با جمهوری اسلامی باشد. مگر اینکه گفته شود او با نبشته های انتقادی علمی نمای خود خدا حافظی کرده است. به هر حال، انتظار این است که رنانی این بار مسئولیت سهم خود در دولت جدید را برعهده گیرد و به میهن ایران پاسخگو باشد. در اینجا پنج گفتار در نقد دیدگاه های آقای محسن رنانی را که در چند سال اخیر یادداشت کرده ام برای تنویر افکار عمومی آورده ام.
👉 @mahdavizadegan
🆔@mjafari_ir
نقد و بررسی نظریه تداخل علم در دین ج ۱.mp3
19.09M
#صوت
نقد و بررسی نظریه تداخل علم در دین ج ۱
🎙 حجتالاسلام والمسلمین دکتر محمد جعفری
🔰🔰🔰🔰🔰🔰
🌐 کانال مرکز تخصصی کلام اسلامی و تفسیر_ واحد کرمانشاه
---------------------------------
💠 @kalamkermanshah
---------------------------------
🆔@mjafari_ir
نقد و بررسی نظریه تداخل علم در دین ج ۲.mp3
20.46M
#صوت
نقد و بررسی نظریه تداخل علم در دین ج ۲
🎙 حجتالاسلام والمسلمین دکتر محمد جعفری
🔰🔰🔰🔰🔰🔰
🌐 کانال مرکز تخصصی کلام اسلامی و تفسیر_ واحد کرمانشاه
---------------------------------
💠 @kalamkermanshah
---------------------------------
🆔@mjafari_ir
علم و دین - Copy.pdf
191.1K
#پاورپوینت (پرده نگار)
نقد و بررسی نظریه تداخل علم در دین
🎙 حجتالاسلام والمسلمین دکتر محمد جعفری
🔰🔰🔰🔰🔰🔰
🌐 کانال مرکز تخصصی کلام اسلامی و تفسیر_ واحد کرمانشاه
---------------------------------
💠 @kalamkermanshah
---------------------------------
🆔@mjafari_ir
23.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حب الحسین
طه الفشنی
مساجد سیده زینب و امام حسین مصر شاهد اجراهایی ماندگار از قراء مصر در ایام منتسب به اهل بیت علیهم السلام بودهاند؛ از اولین اجرای عمومی شیخ عبدالباسط در ایام نوجوانی که شب میلاد حضرت زینب بود و سببساز شهرت او شد تا دو اجرای شاهکار ابوالعینین شعیشع در ایام ولادت امام حسین علیهالسلام که به اذعان خودش بهترین اجراهای عمر اوست.
در بین اجرای مُبتهِلان و موشحان برتر جهان اسلام، این اجرای بینقص و ممتاز ابتهال «حبالحسین» در مسجد امام حسین طه الفشنی توفیقی بیبدیل یافت؛ اثری که در کنار اجرای «یا ایها المختار...» در سال ۱۹۵۲، دستمایه دیگر مبتهلان در اجراهایشان شد.
آنچه میشنوید صوت اجرای «حبالحسین» با صدای اوست. در میان ابیات این اجرا عبارت «وَأضَاءَ مِصرَ بوجهِهِ الوَضَّاء»، یادآور یادگاری است که مصر از واقعه کربلا دارد. (بنابر روایتی سر مبارک حضرت سیدالشهداء در مصر به خاک سپرده شده است).
🆔@mjafari_ir
17.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از فعالیتهای دشمنان در این سالها خصوصا در تلگرام و اینستاگرام، تقطیع و ترکیب سخنان بزرگان است. آنها تلاش می کنند با تحریف و گزینش، مردم و خصوصا جوانان را نسبت اسلام و انقلاب اسلامی بدبین کنند.
اخیرا یک کلیب از شهید مطهری در فضای مجازی پخش شده که فقط دو دقیقه از ۴۰ دقیقه سخنرانی شهید است
در این کلیب، صدای شهید مطهری طوری تقطیع شده که گویا ایشان معتقدند که کل داستان و روضه امام حسین ع دروغ و افسانه است!!!
بقیه سخنرانی شهید مطهری را حذف کرده اند که بیان می کند اصل واقعه روز عاشورا و حوادث قبل و بعد آن توسط راویان ثقه و معتبر مانند ابومخنف از یاران امام باقر ع و امام صادق و لهوف و حمید ابن مسلم و صدها روایت از ائمه اطهار و شخص پیامبر ص بیان شده است.
باید با روشنگری و تبیین این واقعیت، سواد رسانهای جوانان را که متاسفانه حضور بیشتری در این رسانه ها دارند، بالا ببریم.
🆔@mjafari_ir
15.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 طنزی زیبا از تغییر زبان فارسی و وارد شدن واژه های بیگانه
🆔@mjafari_ir
#معرفی_کتاب
🔰خداباوری در گذر اندیشهها
🔸فراگیری گسترده و زنده مباحث خداشناسانه در تاریخ اندیشه بشر، نشان از اهمیت و جایگاه این بحث خطیر در حیات فردی و اجتماعی بشر دارد و از اینرو تأملات فلسفی بیش و پیش از هر چیز در حوزه مباحث و مسائل دینی، متوجه مقوله خداباوری بوده است.
⬅️محوریترین موضوع در حوزه #خداشناسی، بحث از وجود خداست و از این رو براهین متعدد و متنوعی در اندیشه اسلامی و غربی در مورد خدا طرح شده که البته همواره در کانون نقد و نظر و تأمل قرار داشته است. بی تردید چالشها و کاوشهای فراروی این براهین در سدههای گذشته، زمینه پویایی و قوت مباحث خدا اندیشی را فراهم نموده و جذّابیت و کشش این حوزه معرفتی را دو چندان نموده است .
👈مجموعه حاضر، حاصل مباحثات و گفتوگوهای اساتید برجسته فلسفه دین در موضوعات مختلف و مرتبط با مقوله «وجود خدا» است که در جلسات متعدد گروه #فلسفه دین مجمع عالی حکمت اسلامی مورد بررسی قرار گرفته است. در هر یک از موضوعات ابتدائاً یکی از اساتید به طرح بحث در موضوع پرداخته است و سپس در ادامه با پرسش و پاسخها و نکته سنجیهای ژرفنگرانه سایر اساتید ، مباحث تفصیل بیشتری یافته و ابعاد موضوع روشنتر شده است.
این کتاب به همت مدیر گروه فلسفه دین مجمع عالی حجت الاسلام دکتر جعفری و با تدوین فاضل گرامی حجت الاسلام دکتر گلی، انجام یافته است.
#مجمع_عالی_حکمت_اسلامی
🆔 @hekmateislami
🆔@mjafari_ir
قسمت اول.mp3
7.68M
درس گفتار عقل و دین
🔸 جلسه بیستم
❇️ دیدگاه نهایی و مختار : عقل گرایی معتدل
❇️تبیین این نگرش و مرز آن با سایر دیدگاهها
❇️ مستندات عقلی و دینی این رویکرد
❇️ شخصیتهای طرفدار این دیدگاه
حجت الاسلام دکتر جعفری
🆔@mjafari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️خانمی بچهشو آورده مسجد.
بچه گریهاش گرفته مجلس را ریخته به هم...
🔹قابل توجه امام جماعت ها و هیئت امنای مساجد و خادمین مساجد و مسئولین فرهنگی
🆔@mjafari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سید حسین شهرستانی:
🔺 دین بعد از انقلاب اسلامی از وضعیت یک پدیدۀ تاریخگذشتۀ بیرونافتاده از مناسبات جهانی، وارد مناسبات تعیینکنندۀ جهانی شده است.
🔺 این سخن تصریح جامعه شناسان بزرگی همچون آنتونی گیدنز است .
🆔@mjafari_ir
نشریه شبهه پژوهی که نگاه درجه دوم به شبهات و مسائل آن دارد ، موفق به دریافت رتبه علمی پژوهشی از حوزه علمیه شد . سردبیری این نشریه به عهده حجت الاسلام دکتر محمد جعفری است و تاکنون دو شماره از آن به چاپ رسیده است . از علاقه مندان درخواست می شود که مقالات خود را در موضوعات مفهوم شناسی، تبارشناسی، پیامدها، گونه شناسی، تبیین روانشناختی و جامعهشناختی شبهه، شیوههای القاء شبهه، پیش نیازهای شبهه پژوهی، اصول، مبانی و شیوههای شبهه پژوهی، جریان شناسی شبهه، رسانههای شبهه افکن و پاسخگو با تأکید بر نگاه درجۀ دوم و بیرونی، به سایت نشریه ارسال نمایند : 👇👇
https://www.shobhepajouhi.ir/
🆔@mjafari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اندکی طنز!!
💢افتخار بانوان ورزشکار ایرانی پیش از انقلاب!
🔹این فیلم رژه تیم ایران در مراسم المپیک ۱۹۷۲ پیش از انقلاب ۵۷ زمانی که زنان سرزمینم در اوج موفقیت بودند رو نشون میده!
🔹البته در آن سال مراسم زنانه در خانه همسایه برگزار میشد و برای همین چیزی در این تصاویر مشخص نیست .😂😂😂
🆔@mjafari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این است واقعیت غرب :
هشدارهای شهروند فرانسوی به خانمها جهت جلوگیری از تعرض و تجاوز به هنگام برگزاری المپیک!
🆔@mjafari_ir