☑️نقاشی دیجیتال «فهذا علی» عنوان جدیدترین نقاشی حسن روحالامین است که بهشکرانه و مناسبت عید غدیر کشیده شده است.
🔸چهار روز به عید غدیر مانده است . عید الله الاکبر را به بهترین وجه برگزار کنیم .
🆔@mjafari_ir
ماهِولایت آشنایےباایامغدیریہ.pdf
1.13M
📗 #PDF
📖 #دانلود فایل PDF کتابِ « #ماه_ولایت آشنایی با ایام غدیریه »
✳️ تعداد صفحات: ۱۲۶ صفحه
✳️ قابلیت برگزاری مسابقه نیز دارد
در راه ابلاغ #پیام_غدیر 📖
و احـیـاے #ایام_غدیریه و #کاروان_غدیر 💐
رسانه باشیم ... 🌍🌏🌎
┄┄┅━•፨❀༅•━┅┄┄
𖣐اللّٰهُمَّــ؏َجِّـلْ لِوَلیــِّـــكَ الـْفَرَج𖣐
🆔@mjafari_ir
بخش دوم.mp3
8.22M
درس گفتار عقل و دین
🔸 جلسه هجدهم
❇️ عقل گرایی افراطی در فلاسفه اسلامی
❇️تفاوت دئیسم و تئیسم
❇️ شخصیت زکریای رازی و روایتهای مختلف پیرامون او
❇️جدال غزالی با ابن سینا
حجت الاسلام دکتر جعفری
🆔@mjafari_ir
🔸کودکان به والدین نیاز دارند ، نه بازدید کنندگان نیمه وقت با یک چک لیست . هیچ پول ، هدیه یا اسباب بازی وجود ندارد که بتواند جایگزین زمان کافی شما بشود . ممکن است با آن ها از لحاظ جسمی حضور داشته باشید ، اما اگر شما همیشه مشغول نگاه کردن به تلفن خود باشید ،این زمان کافی نیست .
چگونه می توانید زمان خود را به آنها اختصاص بدهید ؟ با گوش دادن به آنچه می گویند ، صحبت کردن با آن ها و انجام کار ها با همدیگر . این باعث تفاوت زیادی در زندگیشان می شود.
با هم کتاب بخوانید؛ با آن ها بازی کنید یا با همدیگر به مسجد و برنامه های هیأتی و مذهبی بروید . به یاد داشته باشید ، برای اینکه در آینده در خاطرشان باشید، امروز باید در زندگیشان باشید.
🆔@mjafari_ir
تکنیک هندوانه سفید👌
بیشتر مردم وقتی که یک هندوانه را به خانه میآورند، با کارد زدن و دیدن سفیدی آن، اولین کاری که میکنند، دور انداختن هندوانه سفید است🍉
میخام یک راهکار جالب به شما آموزش بدم که تا حالا نمیدونستید👌
اگر هندوانه را با کارد تکه کردید و دیدید سفید است، آنرا دور نیندازید..
تکهی جدا شده از هندوانه را به همان طریق که جدا کرده اید، سر جای خود قرار دهید. سپس یک عدد پلاستیک بزرگ(بهتر است سفره یکبار مصرف باشد) را به میزانی که بتوان کل هندوانه را در آن پیچید، تهیه فرمایید.
هندوانه را بصورت کامل در پلاستیک یا سفره یکبار مصرف بپیچید. برای مدت ۲۴ ساعت در جای گرم، مثل حیاط نگهدارید.
بعد از ۲۴ ساعت هندوانه را بیاورید و در سینی بزرگی باز کنید و دوباره با کارد تکه کنید. خواهید دید که هندوانه شما در کمال ناباوری، همچنان سفید است. حالا در این مرحله آنرا دور بیندازید.✋
واقعا فکر کردی هندوانه دوباره قرمز میشه؟😑😂😐
🔴 رای دادن به رویههای آزموده شده و #عبرتآموز برخی جریانهای #متکبر و #راحت_طلب و #غربگدا و #زاویه_دار_با_رهبری در گذشته نتایج #افتضاح مدیریت ایشان و سواستفادهها و دزدیها و #مفاسد نزدیکانشون و اینکه امید به اصلاح مملکت با حضور ایشان در مسندهای مدیریتی داشته باشید ، همینقدر بی نتیجه است که امید به قرمز شدن هندوانه سفید دارید!
ضمناً هندوانه سربسته هم بدون اعتماد و اطمینان نخرید و نیز گول رنگهای قرمز مصنوعی را هم نخورید!
#انتخابات
#اصلح
🆔@mjafari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه نظر سنجی ها الکیه
فقط یک نظر سنجی معتبر وجود داره به نظر من اونم همین نظر سنجیه👆😊
🆔@mjafari_ir
#سرمقاله | #انتخابات
#اصلح
#چهلم_شهید_رییسی
دولت وحدت و اصلاح ریل حکمرانی
محمدجواد اخوان (با اندکی تلخیص و ویرایش)
دولت شهید رئیسی به رغم عمر نسبتاً کوتاه موفق شد به یکی از پیچیدهترین چالشهای حکمرانی کشور در سه دهه گذشته یعنی گرفتاری در میانه دوگانههای کاذب پایان دهد و بدین ترتیب ریل حکمرانی کشور را اصلاح کند. دوگانههایی که یا برساخت رسانهها بودند و یا از دل نظریههای وارداتی بیرون آمده بودند.
هرچند که پیشتر بطلان بسیاری از این دوگانهها به لحاظ نظری به اثبات رسیده بود، اما حضور شهید رئیسی در مسند ریاست جمهوری و روش سیاستورزی او را باید به عنوان نقطه عطفی در پایان عملی مجادله بیهوده بر سر این دوگانههای کاذب برشمرد:
دوگانه انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی
بعد از پایان جنگ، تکنوکراتها با طرح این دوگانه کوشیدند که بقای جمهوری اسلامی را در گرو دست کشیدن از آرمانهای انقلاب اسلامی معرفی کنند. رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم، این تعارض را بیمعنا دانسته و تصریح کردند: «انقلاب اسلامی پس از نظامسازی، به رکود و خموشی دچار نشده و نمیشود و میان جوشش انقلابی و نظم سیاسی و اجتماعی، تضاد و ناسازگاری نمیبیند! بلکه از نظریه نظام انقلابی تا ابد دفاع میکند». رویکرد دولت سیزدهم در حوزههای مختلف از جمله سیاست خارجی هم نشان داد که میان انقلابیگری و نظامیافتگی، تعارضی وجود ندارد و میتوان هم آرمانهای انقلاب اسلامی را تعقیب نمود و هم در قامت یک دولت - ملت متعارف، در صحنه سیاست بینالملل بازیگری نمود!
دوگانه میدان و دیپلماسی
از ابتدای پیروزی انقلاب، بخش مهمی از سیاست خارجی جمهوری اسلامی، معطوف به حمایت از مستضعفان و نهضتهای آزادیبخش بوده است. و این سیاست در دهههای اخیر به شکلگیری عمق راهبردی خارجی و افزایش اقتدار جمهوری اسلامی انجامیده است.
در دولت یازدهم و دوازدهم، تلاش میکردند که با طرح دوگانه میدان و دیپلماسی، شکافی در بازوهای سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایجاد نموده و از همافزایی آنها جلوگیری کنند. هرچند که شخص آیتالله رئیسی در شعارهای انتخاباتی خود هیچگاه بهاندازه حسن روحانی بر موضوع سیاست خارجی تمرکز نکرد، اما توانست با پیگیری دیپلماسی متوازن، و وحدت دیپلماسی و میدان (که مخصوصاً حاصل مجاهدتهای شهید حسین امیرعبداللهیان بود)، عملاً برکات و دستاوردهای سیاست خارجی انقلاب اسلامی را نشان داده و به ادعای تعارض میدان و دیپلماسی پایان دهد!
دوگانه اسلامیت و جمهوریت
هرچند که تلازم میان مردم و دین، بخشی از نظریه مردمسالاری دینی است، اما عدهای در سالهای پس از دوم خرداد تلاش میکردند که میان این دو مؤلفه تعارض قائل شوند و کسب رضایت مردم و جلب رضایت الهی را بهعنوان دو رویکرد کاملاً متضاد معرفی کنند! گزاره «مردم را بهزور نمیتوان به بهشت برد» که از سوی حسن روحانی تکرار میشد، نیز در راستای القای همین گزاره باطل بود! اما رویکرد مردمگرایی و مردممحوری شخص شهید رئیسی و دولتش در عین تقید و افتخار به ارزشهای دینی، ثابت کرد که کسب رضایت خالق هیچ تباینی با رضایت مخلوق ندارد و میتوان همزمان هم برای رضای خدا و هم برای خدمت به مردم تلاش نمود که همان تجلی عملی مردمسالاری دینی است.
دوگانه انتزاعگرایی و عملگرایی
گاهی شاهد دو فهم بعضاً متضاد از گفتمان انقلاب اسلامی بودهایم که بعضی از جریانات، بدون هرگونه تجربه عینی و اجرایی و صرفا با طرح برخی از گزارههای انتزاعی، خود را نماد گفتمان انقلاب اسلامی میدانند و در مقابل، برخی از جریانات دیگر نیز تنها کار زیاد و گاه بدون نظریه پشتیبان را به عنوان انقلابیگری معرفی میکنند. اما شهید رئیسی نشان داد که هم میتوان به مبانی نظری انقلاب اسلامی معتقد بود و هم کار و تلاش خستگیناپذیر برای تحقق آن را دنبال نمود. وی نشان داد که رویکرد نظری و انتزاعی صرف، و یا پرکاری بدون اتکا به نظریه پشتیبان بهمعنای انقلابیگری نیست و انقلابیگری تنها در وحدت نظر و عمل تحقق مییابد.
جمعبندی
دولت شهید رئیسی، دولت وحدت و یگانگی بود. هرچند مخالفانش با طرح گزارههایی مثل یکپارچگی حاکمیت کوشیدند که مزیتهای او و دولتش را به حاشیه ببرند، اما بدون شک یکی از دلایل اصلی موفقیتهای گوناگون این دولت، اصلاح ریل حکمرانی و پایان دادن به همین دوگانهها بوده است.
🔹اصل مقاله را در اینجا مطالعه کنید.
🆔@mjafari_ir