فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قبل از ورود به شب قدر، علی (ع) را بیشتر بشناسیم...🌿
انا انزلناه فی لیله القدر
جاااان عالم فدایت
مولای خوبان یا علی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پیشنهاد ویژه و مهم استاد پناهیان برای سومین شب قدر
🔺 هشدار عجیب و جدی آیت الله بهجت (ره)
🔵 لطفا تا جایی که توان دارید این کلیپ را قبل از شب ۲۳ ام به دست همه برسونید...
🔴 آیت الله کشمیری (ره):
🔵 قدر متیقن شب قدر ، شب ۲۳ ماه رمضان است اگر کسی بتواند در این شب هزار مرتبه سوره قدر بخواند روحانیت و معنویت خوبی نصیبش می شود.
📚 آفتاب خوبان ص ۸۳
#امام_زمان
#رمضان_مهدوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸هنگام نیایش که
✨بلرزید دل و بغض و صدایت
🌸آرام روان گشت
✨دلت سوی خدایت
🌸رفتى به در
✨خانه آن قاضى حاجات
🌸یاد آر مرا
✨ملتمس لطف و دعایت
التماس دعا🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امیدم به خداست ......
قَالَ رَبِّ إِنِّي وَهَنَ الْعَظْمُ مِنِّي وَاشْتَعَلَ الرَّأْسُ شَيْبًا وَلَمْ أَكُن بِدُعَائِكَ رَبِّ شَقِيًّا
حضرت زکریا ﮔﻔﺖ: «ﺧﺪﺍﻳﺎ، ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻥﻫﺎﻳﻢ ﭘﻮﮎ ﺷﺪﻩ ﻭ ﮔﺮﺩ ﭘﻴﺮی ﺑﺮ ﺳﺮم ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ. ﺗﺎ ﺑﻪ ﺣﺎﻝ ﻫﻢ ﻧﺸﺪﻩ ﻛﻪ ﺍﺯ ﺩﻋﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﮔﺎﻫﺖ، ﺍی ﺧﺪﺍ، ﺩﺳﺖﺧﺎﻟﻲ ﺑﺮﮔﺮﺩم. (٤)
سوره مریم/ آیه ۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨یا صاحب الزمان
تو را به خاطر جدّ مطهرت برگرد...🥀💔
#امام_زمان_عج #امام_علی
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
❗️هشدار امیرالمومنین
🌹حضرت علی علیه السلام در وصیتنامه خویش فرمودند: «امر به معروف و نهی از منکر را ترک نکنید، که افراد شرور و بدکار جامعه، بر شما مسلط میشوند.» «[در این صورت] هرچه دعا کنید، به اجابت نرسد.» (نهج البلاغه، نامه ۴۷)
📝 اگر منتظر اجابتِ دعای اللهم عجل لولیک الفرج هستید، نسبت به دیگران احساس نگرانی داشته باشید و این نگرانی خود را با رفتار و اعمال خوب ابراز کنید، نه صرفا با زبان.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨🤍اى دوســــت آن كه دوســـتى ندارد
اى #پــــــزشك آن كه پزشكى ندارد
ای پاسخگوى آنكهپاسخگويى ندارد
اى يار مهـربان آن كه مهربانى ندارد
#اسماءالله
فراز 59
‹ 🤍 ›↝ #خدا
‹ ✨ ›↝ #لیلةالقدر
🌸🍃اعمال شب بیست و سوم ماه رمضان🌸🍃
🌸🍃شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان سومین شب از لیالی پرفضلیت قدر است. برای این شب نیز مانند شبهای قدر دیگر اعمال و آدابی ذکر شده است که در این مطلب به شرح آن پرداختهایم.
🌸🍃فراروـ شب قدر شبی است که در طول سال شبی به خوبی و فضلیت آن یافت نمیشود و عمل در این شب از عمل در طول هزار ماه بهتر است و تقدیر امور سال در این شب صورت میگیرد. در کتاب مفاتیح الجنان درباره اعمال شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان آمده است: این شب از دو شب قدر گذشته افضل است و از احادیث بسیار استفاده میشود که شب قدر همین شب است و این شب به شبِ «جهنی» مشهور است. در این شب تمام کارها بر پایه حکمت الهی مقدّر میشود.
🌸🍃برای این شب غیر از اعمالی که با «دو شب قدر گذشته» مشترک است، چند عمل دیگر هم آمده است که به شرح آن میپردازیم:
🌸🍃۱- سوره «عنکبوت» و «روم» را بخوانید. امام صادق علیهالسلام سوگند یاد کردند که خواننده این دو سوره در این شب از اهل بهشت خواهد بود.
🌸🍃۲- سوره «حم دخان» را بخوانید.
🌸🍃۳- هزار مرتبه سوره «قدر» را بخوانید.
🌸🍃۴- محمّد بن عیسی به سند خود از امامان صالح روایت کرده که فرمودند: در شب بیست و سوم از ماه رمضان این دعا را به دفعات بخوانید. در حال سجود و قیام و بر هر حالی که هستید، در تمام ماه و در طول حیاتتان تا جایى که ممکن باشد و هر زمانى که به یادتان آید:
💠«اَللهمَّ کُن لولیّکَ الحُجةِ بنِ الحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیهِ و عَلی ابائهِ فی هذهِ السّاعةِ، و فی کُلّ ساعَة وَلیّا و حافظا وقائِداً وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیناً حَتّی تُسکِنَهُ اَرضَکَ طَوعاً و تُمَتّعَهُ فیها طَویلًا»
🌸🍃۵- همچنین بخوانید:
«یَا مُدَبِّرَ الأُمُورِ، یَا باعِثَ مَنْ فِی القُبُورِ، یَا مُجْرِیَ البُحُورِ، یَا مُلَیِّنَ الحَدِیدِ لِداوُدَ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَافْعَلْ بِی کَذا وَکَذا»
🌸🍃۶- دعای زیر را بخوانید:
اللَّهُمَّ امْدُدْ لِی فِی عُمُرِی، وَ أَوْسِعْ لِی فِی رِزْقِی، وَ أَصِحَّ لِی جِسْمِی، وَ بَلِّغْنِی أَمَلِی، وَ إِنْ کُنْتُ مِنَ الْأَشْقِیَاءِ، فَامْحُنِی مِنَ الْأَشْقِیَاءِ، وَ اکْتُبْنِی مِنَ السُّعَدَاءِ، فَإِنَّکَ قُلْتَ فِی کِتَابِکَ الْمُنْزَلِ، عَلَی نَبِیِّکَ الْمُرْسَلِ صَلَوَاتُکَ عَلَیْهِ وَ آلِهِ: (یَمْحُو اللَّهُ مَا یَشَاءُ وَ یُثْبِتُ وَ عِنْدَهُ أُمُّ الْکِتَابِ).
🌸🍃۷- این دعا را بخوانید:
اللَّهُمَّ اجْعَلْ فِیمَا تَقْضِی وَ فِیمَا تُقَدِّرُ، مِنَ الْأَمْرِ الْمَحْتُومِ وَ فِیمَا تَفْرُقُ مِنَ الْأَمْرِ الْحَکِیمِ، فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ مِنَ الْقَضَاءِ الَّذِی لا یُرَدُّ وَ لا یُبَدَّلُ، أَنْ تَکْتُبَنِی مِنْ حُجَّاجِ بَیْتِکَ الْحَرَامِ، فِی عَامِی هَذَا، الْمَبْرُورِ حَجُّهُمْ، الْمَشْکُورِ سَعْیُهُمْ، الْمَغْفُورِ ذُنُوبُهُمْ، الْمُکَفَّرِ عَنْهُمْ سَیِّئَاتُهُمْ، وَ اجْعَلْ فِیمَا تَقْضِی وَ تُقَدِّرُ، أَنْ تُطِیلَ عُمْرِی وَ تُوَسِّعَ لِی فِی رِزْقِی.
🌸🍃۸- دعای زیر را بخوانید:
یَا باطِناً فِی ظُهُورِهِ، ویَا ظاهِراً فِی بُطُونِهِ، وَ یَا باطِناً لَیْسَ یَخْفَی، وَ یَا ظاهِراً لَیْسَ یُری، یَا مَوْصُوفاً لَایَبْلُغُ بِکَیْنُونَتِهِ مَوْصُوفٌ وَلَا حَدٌّ مَحْدُودٌ، وَ یَا غائِباً غَیْرَ مَفْقُودٍ، وَیَا شاهِداً غَیْرَ مَشْهُودٍ، یُطْلَبُ فَیُصابُ، وَلَمْ یَخْلُ مِنْهُ السَّماواتُ وَالْأَرْضُ وَمَا بَیْنَهُما طَرْفَةَ عَیْنٍ، لَایُدْرَکُ بِکَیْفٍ، وَلَا یُؤَیَّنُ بِأَیْنٍ وَلَا بِحَیْثٍ، أَنْتَ نُورُ النُّورِ وَرَبُّ الأَرْبابِ، أَحَطْتَ بِجَمِیعِ الأُمورِ، سُبحانَ مَنْ لَیْسَ کَمِثِلهِ شَیْءٌ وَهُوَ السَّمیعُ البَصیرُ! سبحانَ مَنْ هُوَ هکَذَا وَلَا هَکَذا غَیْرُه.
🌸🍃۹- صد رکعت نماز به شرح ذیل بخوانید:
شیخ طوسی در کتاب «تهذیب» از ابو بصیر از امام صادق علیهالسلام روایت کرده است که آن حضرت فرمودند: در شبی که امید میرود شب قدر باشد، «صد رکعت» نماز بخوانید در هر رکعت پس از سوره «حمد» ۱۰ مرتبه سوره«توحید» را قرائت کنید.
🌸🍃۱۰-هر قدر که میتوانید قرآن بخوانید.
🌸🍃۱۱- دعاهای صحیفه سجادیه بهویژه دعای «مکارم الأخلاق» و دعای «توبه» را بخوانید.
🍃👈نشـرپـیامصـدقهجـاریهاست👉🌸🍃
الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
#ماه_رمضان
#شهادت_امام_علی(ع)
✨
✔️ شب «اَحیا» یا «اِحیا»؟
🍀 واژۀ عربی «اَحیاء» جمع «حَیّ» و به معنای «زندگان» است و «اِحیاء» به معنای «زنده کردن، جانبخشی، و برگزاری مراسم (مثلاً در شب قدر)».
🍃 ازاینرو به هریک از شبهای ۱۹، ۲۱، و ۲۳ ماه رمضان که در آن عبادت و شبزندهداری میکنند، «شب اِحیا» میگویند و گاهی در فارسی آن را /شب اَحیا/ تلفظ میکنند.
🍃چند نمونۀ دیگر از تبدیل واکهٔ e به a در فارسی: اِثناعشر > اَثناعشر؛ بِساط > بَساط؛ خِزانه > خَزانه؛ سِهام > سَهام؛ غِربال > غَربال؛ مِلاط > مَلاط.
🍃وامواژهها معمولاً براساس نظام آواییِ زبانِ مقصد تلفظ میشوند و مانند سایر واژهها در گذر زمان دستخوش تغییر میگردند.
🍃وقتی عموم اهل زبان واژهای را به یک شیوه تلفظ کردند، آن را «تلفظ معیار» مینامیم و جز آن را «غیرمعیار». با استناد به فرهنگ آوایی فارسی (گیتی دیهیم)، تلفظ معیار و پربسامدِ «اِحیا»، به معنی «شب قدر»، /اَحیا/ است.
🍃در نتیجه، تلفظ «اِحیا» بهصورت /اَحیا/ در فارسی درست است و اگر تلفظ «اِحیا» بهصورت /اَحیا/ را نادرست بدانیم، باید تلفظ صدها واژۀ مشابهِ دیگر را نیز نادرست بدانیم.
۱۴۰۳/۰۱/۱۴
✍ سید محمد بصام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐پروردگارا دستانم بسوی توست
⭐️نگاهم به مهربانی و کرم توست
⭐با تو غیر ممکنها ممکن میشود
⭐️نا ممکنهای زندگیام را ممکن بفرما
⭐که باخدای بیهمتایی چون تو
⭐️معجزه زندگی جان میگیرد
🌙شبتون قشنگ عزیزان مثبت اندیش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿 قرآن کریم
🌿 خداوند سه بار قسم می خورد که همانا ما انسان را در رنج وسختی آفریدیم.