eitaa logo
منهاج
111 دنبال‌کننده
6.2هزار عکس
6.4هزار ویدیو
103 فایل
👈 ارائه مباحث سیاسی و فرهنگی 👈 تحلیل مطالب روز ایران و دنیا توسط کارشناسان خبره 👈 پاسخگویی به شبهات روز. 👈 لطفا مطالب این کانال را در گروهها و کانالهای دیگر نیز منتشر نمایید! @mmenhaj 👈راه ارتباطی: @montazer888
مشاهده در ایتا
دانلود
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیدهاشم حیدری دبیرکل جنبش عهدالله عراق: اگر آمریکا کوچک‌ترین غلطی مرتکب شود و برای کمک به اسراییل دخالتی بکند؛ زبانه‌های خشم در تمامی منطقه شعله‌ور خواهد شد و آتش‌فشان مقاومت در همه‌جا فوران خواهد کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🚨حملات راکتی شدید مقاومت فلسطینی به تل آویو و سایر شهرک های اشغالی
1_1001236895.mp3
2.76M
القدس قضیتنا الاولی✌️✌️ نشر حداکثری
🔴 قطر تهدید کرد اگر بمباران غزه متوقف نشود، صادرات گاز به کشورهای جهان را متوقف خواهد کرد
19.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤲دعای «درع حصین» توصیه آیت الله بهجت قدس‌سره به سیدحسن نصرالله برای محفوظ ماندن از بلایا و خطرات ✅حضرت آیت‌الله بهجت قدس‌سره: برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ 📚بهجت‌الدعاء، ویراست دوم ص ٣٨٣
در جولای سال ۲۰۱۴ هنگامی‌که ارتش اسرائیل به حمله کرد، برای شهرک‌نشینان روزهای خوشی بود! با شروع غروب خورشید بر روی ،  هر روز عصر بر فراز تپه‌های نزدیک به مرز غزه جمع می‌شدند تا شادی کنند و از تماشای بارانِ بمب‌هایی که چند مایل دوتر زندگی را برای فلسطینی‌ها جهنم می‌کرد، لذت ببرند. مبل‌های قدیمی، صندلی‌های باغ، صندلی‌های ماشین ضربه‌خورده و جعبه‌های واژگون‌شده، سکوهای تماشاچیان می‌شدند. خبرنگار گاردین نوشته بود: " در بالای یک تپه، به شاخه‌های یک درخت کاج تاب بسته‌اند که به ساکنان آن اجازه می‌دهد به آرامی در نسیم لذت ببرند. برخی بطری‌های آبجو، نوشابه و تنقلات می‌آورند." یک دختر ۱۹ساله‌ی شهرک‌نشین به خبرنگار گفته بود: "ما آمده‌ایم تا بمباران را نگاه کنیم. این چهارمین شبی است که بالای تپه آمد‌ایم. چند ساعت اینجا خواهيم بود. جالب است." خبرنگار نوشته بود که او و دوست‌پسرش یک کوله‌پشتی پر از نوشیدنی و کیسه‌های چیپس همراه آورده‌اند. 🔻طی آن چند شب، ۵۳۰ کودک در غزه سلاخی شدند.