🌸 بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحیم
🕊 بر بال حکمت ۱۹۱ نهجالبلاغه 🕊
اِنَّمَا الْمَرْءُ فِي الدُّنْيَا غَرَضٌ تَنْتَضِلُ فِيهِ الْمَنَايَا، وَ نَهْبٌ تُبَادِرُهُ الْمَصَائِبُ؛ وَمَعَ كُلِّ جُرْعَةٍ شَرَقٌ. وَ فِي كُلِّ أَكْلَةٍ غَصَصٌ. وَلاَ يَنَالُ الْعَبْدُ نِعْمَةً إِلاَّ بِفِرَاقِ أُخْرَى، وَلاَ يَسْتَقْبِلُ يَوْماً مِنْ عُمُرِهِ إِلاَّ بِفِرَاقِ آخَرَ مِنْ أَجَلِهِ. فَنَحْنُ أَعْوَانُ الْمَنُونِ، وَأَنْفُسُنَا نَصْبُ الْحُتُوفِ؛ فَمِنْ أَيْنَ نَرْجُو الْبَقَاءَ وَهَذَا اللَّيْلُ وَالنَّهَارُ لَمْ يَرْفَعَا مِنْ شَيْءٍ شَرَفاً، إِلاَّ أَسْرَعَا الْكَرَّةَ فِي هَدْمِ مَا بَنَيَا، وَ تَفْرِيقِ مَا جَمَعَا؟!.
همانا انسان در دنیا، تختهی نشانهگیریِ تیرهای مرگ، و ثروتی است دستخوش تاراج مصیبتها، با هر جرعهی نوشیدنی، اندوهی گلوگیر و در هر لقمهای، استخوان شکسته ای قرار دارد، و بنده نعمتی به دست نیاوَرَد، جز آن که نعمتی از دست بدهد، و روزی به عمرش افزوده نمیگردد، جز با کم شدن روزی دیگر! پس ما یاران مرگیم و جانهای ما هدف نابودی ها، پس چگونه به ماندن جاودانه امیدوار باشیم؟. درحالیکه گذشتِ شب و روز بنایی را بالا نبرده، جز آنکه آن را ویران کرده، و به اطراف پراکنده کند!.
✍ شرح حکمت:
💚سخنیکه از جان مولا برخاسته و بر جان مینشیند❤️
امام (عليهالسلام) براى كاستن حُب دنيا، به ناپايدارى آن از تعبيرات بسيار پرمعنا در اين كلام نورانى استفاده كردهاند.
🏹 ابتدا هدف بودن انسان را در برابر تيرهاى مرگ (عوامل نابودى مانند: بيمارى، سيل، زلزله، جنگ و...) كه سرانجام هر كسى ست مطرح میکنند و سپس به خطراتى كه در هر لحظه حيات انسان را تهديد میكند (مانند: گلوگير شدن جرعه آب يا لقمه غذا) اشاره میفرمايند.
سپس اشاره دارند كه هميشه مواهب دنيا با محروميت هايى همراه است، و هرگز انسان نمیتواند تمام آنها را يكجا در اختيار بگيرد. (مانند: کسیکه شهرتى پيدا میكند و به نعمتى رسيده، اما نعمتهای ديگرى را بهسبب اين شهرت از دست میدهد.)❗️
آنگاه هشدار میدهند كه روزهاى عمر پیدرپی در گذرند و هر روز، انسان گام تازهای بهسوی مرگ برمیدارد.
⚰ ...🚶♂🚶♂🚶♂
👈 و مهم اينجاست كه از دست دادن عمر در اختيار ما نيست؛ چه بخواهيم و چه نخواهيم از ما گرفته میشود.
❇️ مجموع اين سخن درس عبرتى ست براى همگان تا از غرق شدن در لذات بپرهيزند، و از اين دنيا براى سعادت خود در سراى آخرت بيندوزند.
🌺 لطفا حکمت ها را دنبال کنید
انشالله با عمل به حکمت ها:
مرام علی (ع) پر رونق تر
از نام علی (ع) باشد. 💫
#اللّهم_عجل_لولیک_الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این حرفهای حجتالاسلام دانشمند شنیدنیه👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤣🤣اختراع جالب و خنده دار یک فرانسوی در تظاهرات ضد صهیونیستی روز گذشته در پاریس!#آماده_اعزام_به_غزه_هستم
.
21.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حیوانات عجیبی که شاید تا بحال ندیدید!😊
@mmenhaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مصداق «فی قلوبهم مرض» قرآن را در مسئولین ببینید و پاسخ بسیار بسیار عالی، مستدل و عاقلانه رهبر معظم انقلاب را .......
اللهماحفظ قائدناالخامنهای
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
#سازمان_یهود چندان نگران از دست دادن #روایت_اول نیست، وقتی ابزار مناسب برای #روایت_آخر را در دست دارد.
روایت آخر را #هنر میسازد!#سینما میسازد!#مستند میسازد!#رمان میسازد!سازمان یهود درحال آماده شدن برای ساخت #فهرست_شیندلر۲، #پیانیست۲ و ... میباشد!
جهاد #اصحاب_هنر کمتر از مبارزان غزه نیست!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هیچ کاری در تربیت فرزند بالاتر از روضههای خانگی نیست!
🔰 #استاد_پناهیان
🌏
👓 پلیس ترکیه تتلو را تحویل ایران داد
🔹امیرحسین مقصودلو ملقب به تتلو که چند سال اخیر در استانبول ترکیه زندگی میکرد دقایقی پیش توسط پلیس ترکیه در مرز بازرگان تحویل ایران و با دستور قضایی بازداشت شد.
🔹یکی از مهمترین اقدامات تتلو در گسترش فساد و فحشا فراخوان برای حضور نوجوانان زیر ۱۸ سال در محل زندگیاش در استانبول بوده است.
🔹شکات خصوصی متهم شکایتهای متعددی در دستگاه قضایی علیه او ثبت کرده بودند. مهمترین شکات این فرد نوجوانان زیر ۱۸ سال و خانوادههایشان هستند.
❌ پینوشت: مورد تتلو مورد خاصی است کهمطمئنا در فضای مجازی بازتاب زیادی خواهد داشت و به علت پرمخاطب بودن و لایک خور بودن شایعات زیادی درباره او منتشر خواهد شد؛
رسانهها در این مورد تا چیزی از طریق دستگاه قضا اعلام نشده گمانه زنی نکنند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر گره افتاد تو زندگیتون، این سه کار رو انجام بدید تا به امید خدا مشکلتون برطرف بشه.
🌸 بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحیم
🕊 بر بال حکمت ۱۹۲ نهجالبلاغه 🕊
يَا ابْنَ آدَمَ مَا كَسَبْتَ فَوْقَ قُوتِكَ، فَأَنْتَ فِيهِ خَازِنٌ لِغَيْرِكَ.
ای فرزند آدم! آنچه را که بیش از نیاز خود فراهم کنی، برای دیگران اندوختهای.
✍ شرح حکمت:
اکثر مردم حد و اندازهای براى بدست آوردن مال و ثروت قائل نيستند و معتقدند (هرچه بيشتر بهتر)❗️اما در واقع بهره ما از اموالمان همان است كه مصرف میكنيم؛ غذايى كه میخوریم، لباسى كه میپوشیم، خانهای كه در آن زندگى میكنيم، مركبى كه بر آن سوار میشويم و...🍕👕🏡🚘
بیشتر مردم، اين مواد مصرفى تنها گوشه كوچكى از اموال آنها را شامل میشود، و بقيه را ذخيره میكنند و برای حفظ آن کوشش میکنند تا سرانجام به فرزندان و دامادها و ساير بستگان خود بسپارند و با دنيايى از حسرت، چشم از آنها بپوشند و با يك كفن كم ارزش وارد سراى ديگر شوند.
💠 اميرمؤمنان (عليهالسلام) فرمودند:
كسی كه در روز قیامت اموال خود را در ميزان اعمال ديگران ببيند كه خدا او را به واسطه آن مال وارد دوزخ كند و ديگرى را (كه هيچ زحمتى براى آن نكشيده بود براى نيكوكاری اش) بهسبب آن مال وارد بهشت سازد، حسرتش از همه بیشتر است.
👈نكته: مقصود امام (ع) از اين سخن آن نيست كه انسان تنها به اندازه بدست آوردن قوت خود تلاش داشته باشد بلكه برعكس، بايد از راههای صحيح بسيار تلاش كرد ولى اموالى را كه جمع آوری میكند اضافه آن را در راه خدا و خدمت به بندگانش صرف كند، نه اينكه آنها را ذخيره كرده و براى وارثان بگذارد و خودش هيچ بهره معنوى از آن نبرد.
🌺 لطفا حکمت ها را دنبال کنید
انشالله با عمل به حکمت ها:
مرام علی (ع) پر رونق تر
از نام علی (ع) باشد. 💫
#اللّهم_عجل_لولیک_الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تصاویر لحظه سرقت خانه «حسین تهی» خواننده ضدانقلاب در لسآنجلس
🔹حسین تهی: دیگر در لسانجلس زندگی نخواهم کرد.
🔹دنبال یه جا باش یه کم امنیت داشته باشه :))
ماجرای قدرت تولید تراشه ها و نیمه هادی ها بین چین و آمریکا
💥در دنیای پیچیده نیمه هادی ها، یک جنگ سرد آرام و در عین حال شدید بین دو غول جهانی - چین و ایالات متحده - در حال وقوع است. در قلب این تضاد، مبارزه برای تسلط در صنعت محوری برای پیشرفت تکنولوژی و امنیت ملی نهفته است.
ساخت نیمه هادی ها اولین بار در دهه 1950 توسط مهندسان آمریکایی انجام شد.
طی دههها، صنعت با پیشبینی گوردون مور مبنی بر دو برابر شدن قدرت محاسباتی سالانه، رشد تصاعدی را تجربه کرد. در ابتدا، ایالات متحده بر تولید تراشه تسلط داشت، با حمایت دولت که دسترسی به فناوری های پیشرفته را تضمین می کرد. با این حال، در اواخر دهه 1960، شرکت های تولید تراشه در سطح جهانی گسترش یافتند و عملیات تولید به ژاپن، تایوان، کره جنوبی و هنگ کنگ منتقل شد و باعث تقویت روابط اقتصادی و تقویت آن ها شد.
در حالی که ایالات متحده و متحدانش محدودیت های فناوری تراشه ها را تحت فشار قرار دادند، چین به دلیل موانع ژئوپلیتیکی و مهاجرت دانشمندان در دوران مائوتسه تونگ عقب ماند. با این حال، در دهه 1990، چین به دنبال عقب نشینی بود و شرکت های تولید تراشه را برای ایجاد عملیات مونتاژ در داخل مرزهای خود ترغیب کرد. با این حال، اتکای چین به تراشههای وارداتی آسیبپذیریها را در زنجیره تامین این کشور آشکار کرد و باعث تغییر استراتژیک به سمت خودکفایی شد.
دولت چین با شناخت خطرات مرتبط با وابستگی های خارجی، سرمایه گذاری زیادی در طراحی و ساخت تراشه های داخلی انجام داد. هدف چین روشن بود - ایجاد یک زنجیره تامین تراشه به طور کامل در داخل مرزهای خود. این تلاش منجر به مشارکت با شرکت های غیر چینی شد و تلاش برای ایجاد یک اکوسیستم خودکفا برای تولید تراشه.
نمونههای سرقت مالکیت معنوی، که نمونهای از آن در مورد زونگچانگ یو بود، به جاهطلبیهای تراشههای چین دامن زد. با این حال، این استراتژی نتیجه معکوس داد، و باعث بررسی دقیق دولت ایالات متحده شد و این تصور را تقویت کرد که موضوع صرفاً اقتصادی نیست، بلکه یک موضوع امنیت ملی است. ایالات متحده با کنترل صادرات واکنش نشان داد و نقاط انسداد کلیدی در زنجیره تامین تراشه را هدف قرار داد.
دولت ایالات متحده، هم در دوران ترامپ و هم بایدن، با اعمال ممنوعیتهایی بر شرکتهایی مانند ZTE و هواوی با هدف خفه کردن صنعت تراشه چین، تنشها را تشدید کرد. کنترل صادرات، سرمایه گذاری در تولید تراشه های داخلی و همکاری با TSMC تایوان به استراتژی های محوری برای حفظ برتری فناوری ایالات متحده تبدیل شدند.
تایوان، یک بازیگر کلیدی در تولید تراشه، خود را بین ایالات متحده و چین گرفتار یافت. در شرایطی که کنترل صادرات مجبور به انتخابهای سخت شده بود، شرکتهای تایوان با معضل تبعیت از ایالات متحده یا به خطر انداختن روابط اقتصادی خود با چین مواجه شدند. جنگ سرد نیمه هادی اکنون فراتر از ایالات متحده و چین است و انتخاب هایی را بر کشورها و شرکت ها در سراسر جهان تحمیل می کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
پوتین و استقبالی تاریخی!
✍صابر_گل_عنبری
پوتین در حالی امروز به امارات رفته و از آن جا به عربستان میرود که فردا در مسکو میزبان رئیس جمهور ایران خواهد بود. احتمالا پیوند خاصی میان سه دیدار نباشد، اما پوتین در این سفر منطقهای نادر میتوانست جهت ارسال پیام توازن در روابط خاورمیانهای راه را به سمت تهران نیز کج کند.
اما شاید آن را ناقض غرض اولویت بخشی به روابط با دو متحد سنتی آمریکا در منطقه و الزامات آن میداند.
پوتین که پس از حمله به اوکراین با تصویرسازی غرب به عنوان جنایتکار جنگی در انزوا بود، امروز در حالی با استقبال تاریخی بن زاید وارد کاخ الوطن شد که از قرار گرفتن بایدن در سیبل نفرت جهانی به جهت تایید جنایات جنگی اسرائیل در غزه وآسیب به وجهه آمریکا شادمان است.
امارات پس از جنگ اوکراین و تحریمها علیه روسیه به مقصد نخست سرمایهداران روس تبدیل شد وامروز با 9 میلیارد دلار شریک تجاری نخست روسیه در دنیای عرب است.
دستور کار این سفر نیز بیشتر نه جنگ غزه، بلکه ارسال پیامی به غرب و تقویت پیوندهای سیاسی واقتصادی با حوزه عربی خلیج فارس است که به کانون دیپلماسی و توجه اقتصادی جهانی تبدیل شده است.
16.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹آیت الله رییسی: تلاش فوری برای قطع بمباران غزه محور رایزنیها در مسکو خواهد بود.
🔹رییس جمهور پیش از عزیمت به روسیه در فرودگاه مهرآباد گفت:
«تلاش فوری برای قطع بمباران غزه و رفع محاصره مردم غزه و کمک رسانی به فلسطین و رسیدن مردم فلسطین به حقوق حقه از جمله رایزنی ها در سفر به مسکو خواهد بود.»
14.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴مگه دلالی کار بدیه؟!
دلالی یکی از مشکلات مزمن اقتصاد و عاملی اساسی در اختلال چرخهی اقتصادی کشور است. دلال با قرارگیری بین تولیدکننده و مصرف کننده و یا بین تولیدکننده مواداولیه با سایر تولیدکننده، باعث افزایش قیمت محصولات میشود.
علاوهبر افزایش قیمت، دلالها باعث کمبود و احتکار محصولات نیز میشوند. دلالی مشکلی است که حل آن علاوهبر قانونگذاری و نظارت، نیازمند فرهنگسازی نیز هست.
💢موج مهاجرت معکوس صهیونیستها از ۷ اکتبر
وبسایت «زمن اسرائیل»:
🔸بر اساس اطلاعات اداره «جمعیت و مهاجرت اسرائیل» نیم میلیون اسرائیلی از ۷ اکتبر اسرائیل را ترک کرده و هرگز بازنگشتهاند.
🔹همچنین مهاجرت به اسرائیل (فلسطین اشغالی) نیز در سال جاری به دلیل وخامت اوضاع اقتصادی و اجتماعی و امنیت اسرائیل و نیز سیاستهای کابینه آن کاهش قابل توجهی داشته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷ترس و دلهره کودکان فلسطینی از بمباران وحشیانه مناطق مسکونی توسط رژیم جعلی صهیونیستی!
حقیقت انساندوستی غرب رو ببینید که از چه دنیای تاریکی حمایت میکنن
🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاشکی به دادم برسی
نذار بگیره تو دلم جای حسینت رو کسی...😭
#شب_جمعه #امام_حسین
#السلام_علیک_یا_اباعبدالله
هدایت شده از روایت غزه | صالح غزهای
اینجا غزه است
اینجا سرزمین شهدای قرآن به دست...
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
https://iPorse.ir/6240028
@SalehGaza