🔸حمله موشکی به پایگاه آمریکایی در نزدیکی فرودگاه بغداد
🔹منابع خبری اعلام کردند دستکم ۳ موشک راکت به پایگاه آمریکایی ویکتوریا در نزدیکی فرودگاه بغداد، پایتخت عراق اصابت کرده است.|
🔹شبکه المیادین گزارش داد آژیر خطر در پایگاه ویکتوریا، محل حضور نیروهای نظامی آمریکا به صدا در آمده است.
🔹صابرین نیوز هم اعلام کد هواپیماهای آمریکایی در اطراف آسمان فرودگاه بغداد در حال گشتزنی گسترده هستند.
🔹گزارشها حاکی از آن است که ستون دود از داخل پایگاه آمریکایی ویکتوریا بلند شده و بخش نظامی این پایگاه بسته شده است.
🔹 برخی منابع اعلام کردند این راکتها از منطقه «حی الفرات» در جنوب غرب پایتخت عراق و در نزدیکی فرودگاه بغداد، شلیک شده است.
🔹به گفته منابع خبری نیروهای امنیتی عراق، برای پیدا کردن سکوهای پرتاب این راکتها، گشتزنی در اطراف فرودگاه بغداد را آغاز کردهاند.
@mmenhaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #ببینید
💠اگر تهذیب در کار نباشد، علم توحید هم به درد نمیخورد.
🔹 «الْعِلْمُ هُوَ الْحِجابُ الْاکْبَرْ» هر چه انباشتهتر بشود علم، حتی توحید که بالاترین علم است، انباشته بشود در مغز انسان و قلب انسان، انسان را اگر مُهذَّب نباشد، از خدای تبارک و تعالی دورتر میکند.
🔸باید کوشش بشود در این حوزههای علمیه، چه حال و چه بعدها کوشش بشود که اینها را مهذَّب کنند. در کنار علم فقه و فلسفه و امثال اینها، حوزههای اخلاقی، حوزههای تهذیب باشد، و حوزههای سلوک «الی الله تعالی».
🔺شما میدانید که مرحوم شیخ فضل الله نوری را کی محاکمه کرد؟ یک معمّم زنجانی؛ یک ملّای زنجانی محاکمه کرد و حکم قتل را او صادر کرد
👈🏻وقتی معمّم، ملّا؛ مهذّب نباشد، فسادش از همه کس بیشتر است. در بعض روایات هست که در جهنم، بعضیها- اهل جهنم- از تَعفُّن بعض روحانیین در عذاب هستند، و دنیا هم از تعفُّن بعضی از اینها در عذاب است.
#امام_خمینی
@mmenhaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توضیحات خوشچشم، کارشناس مسایل بینالملل در مورد سخنان دیروز روحانی!
⭕️ روحانی دیروز گفته بود: یک عدهای آشنا نیستند و درصد درست میکنند و میگویند ۳۰ درصد مشکلات از تحریم است و بقیه مشکلات از مدیریت است و این حرف کاملاً غلط و نادرست است.
@mmenhaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از یک دهه نجاتی صحبت میشه که این ناخدا کشتی تولید کشور رو به گِل نشونده و تعداد زیادی ملوان پیر رو دنبال خودش داره!
تحرک در تولید و استفاده از توان داخلی موجب میشه دشمن نتونه به ابزاری به اسم تحریم تکیه کنه!
نقطه ی مقابل میشه همین دولت جوان انقلابی!
البته تعبیر به شخص نشه!
فقط ببینید چطور پارو میزنند
✍ صمصام
@mmenhaj
🔴اصابت موشک به اطراف دیمونا پیامی شفاف برای واشنگتن و تلآویو بود
عبد الباری عطوان سردبیر روزنامه اینترنتی رأی الیوم :
شلیک موشک به مناطق نزدیک رآکتور دیمونا در فلسطین اشغالی پیامی روشن برای رژیم صهیونیستی و آمریکا است .
🔹دوره ای که حملات بی پاسخ می ماند تمام شده است
🔹 دستپاچگی اسرائیلی ها را به سبب این موشک شاهد بودیم
🔹زمانی بود که آنها تسلیحات خود را روی ما آزمایش می کردند و الآن ما سلاح ها را روی آنها آزمایش می کنیم
🔹واقعیت همین است ارتش اسرائیل سردرگم و دستپاچه شده است و اعتراف کرد موشک های آنها نتوانستند این موشک بالستیک را رهگیری کنند
🔹 مسئله دیگر رعب و وحشتی است که به سبب این موشک در اسرائیل به وجود آمده است
🔹محتوای پیام این بود که این موشک را به دیمونا نزدیم بلکه به اطراف آن در فاصله حدود 9 کیلومتری زدیم. دفعه بعد دیمونا را می زنیم و همه تاسیسات زیربنایی حساس شما در تیررس موشک های ماست
🔹این همان اسرائیلی است که گفته می شد همه جا را زیر سیطره خود دارد و قدرت بزرگی است
@mmenhaj
#روحانی_بزرگترین_مخالف
#رفع_تحریمها_میشود❓
✍سید یاسر جبرائیلی
💥آمریکاییها با وقاحت تمام میگویند نمیپذیریم که ایران برداشته شدن تحریمها را راستیآزمایی کند و سپس به تعهدات هستهای اش بازگردد!
ایران یک بار همه تعهداتش را یکجا انجام داد و پس از راستیآزمایی آژانس بینالمللی انرژی اتمی، نوبت به رفع تحریمها توسط آمریکا رسید که به قول جناب آقای صالحی دبه درآورد و آقای روحانی نیز در سخنرانی شهریور ۹۵ خود در سازمان ملل متحد زبان به اعتراف و اعتراض گشود که "تعلل ایالات متحده در اجرای تعهدات قانونیاش در ماههای گذشته اشتباهی راهبردی است که باید فوراً جبران شود".
👇آمریکا اما بدعهدیهایش را جبران نکرد و پس از روی کار آمدن ترامپ، پس از اینکه آقای روحانی به خانم موگرینی تضمین داد در صورت خروج آمریکا از برجام، ایران در این توافق خواهد ماند، واشنگتن با خیال راحت برجام را ترک کرد.
▪️اینک به نقطه سر خط رسیدهایم. ایران همچنان به بسیاری از تعهدات برجامی خود پایبند است، تنها چیزی که از برجام نصیبش شده، ولخرجیهای دهها میلیارد دلاری با توهم رفع شدن تحریمها و پولهایی است که بابت فروش نفت در بانکهای خریداران بلوکه شده است؛ و والبته حفرههای امنیتی به بزرگی فجایعی که در نطنز شاهدش بودیم.
✔️امروز جمهوری اسلامی ایران یک شرط منطقی دارد و آن این است که نمیخواهیم یک بار دیگر تعهداتمان را تمام و کمال انجام دهیم و ۹ ماه بعد رئیسجمهورمان در سازمان ملل سخنرانی کند و از تعلل آمریکا از انجام تعهداتش شکایت به بیخاصیتترین مجمع عالم ببرد! آمریکا باید تحریمها را بردارد و ایران پس از راستیآزمایی و مشاهده اثر این رفع تحریمها به انجام تعهداتش بازگردد. ایران یک بار ثابت کرده است که در انجام تعهداتش صادق است و آمریکا نیز ثابت کرده است که به تصریح آقای روحانی اهل تعلل است.
✅باید گفت مخالف اصلی رفع تحریمها کسی است که از سیاست راستیآزمایی رفع تحریمها کوتاه بیاید. آقای روحانی اگر دغدغه رفع تحریمها را دارد، باید با توجه به سابقه برجام، محکم بر سر سیاست راستیآزمایی که حرف قطعی نظام است بایستد. اما اگر با نیش و کنایه در پی کوتاه آمدن نظام از این سیاست باشد، بدانیم که بزرگترین مخالف رفع تحریمها شخص آقای روحانی است.
#تحریم
#برجام
#مذاکرات_وین
#روحانی
@mmenhaj
🔸 روزه دانشآموزان
⁉️ اگر دانشآموزی میتواند روزه بگیرد، ولی به خاطر این که امسال امتحانات آخر سال، هم زمان با ماه رمضان است، نمیتواند هم درس بخواند هم روزه بگیرد، آیا میتواند چند روز از روزههایش را افطار کند؟
✅ باید روزه بگیرد و اگر بین روز ادامه روزه برای او مشقت بسیار زیاد داشت، میتواند افطار کند، البته میتواند از شب قبل قصد سفر کرده و در سفر افطار کند و در این صورت فقط قضای روزه لازم است.
🆔 @khamenei_ahkam
@mmenhaj
🔰 شمارهی دویست و هشتاد و پنجم هفتهنامهی خط حزبالله با عنوان «مثل آینه» منتشر شد.
🌙یکی از نکات مورد تأکید حضرت آیتالله خامنهای تلاوت روزانهی قرآن و انس با آن است. خط حزبالله به مناسبت ماه مبارک رمضان توصیههای رهبر انقلاب دربارهی انس با قرآن و ثمرات آن را بازخوانی کرده است.
✍ خط حزبالله تصویر دستخط پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت سردار سیدمحمد حجازی، را برای نخستین بار منتشر کرده است.
👈 براساس بیانات رهبر انقلاب و به بهانه نزدیک شدن ایام برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، خط حزبالله در سخن هفتهی این شماره به این سؤال که «انتخابات پرشور چه فایدهای به آحاد مردم میرساند؟» پاسخ داده است.
🌷 شمارهی این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید مدافع حرم رضا حاجیزاده تقدیم میشود.
بخوانید👇
@mmenhaj
🔹بار چندم است که تیم مذاکره کننده شروط تعیین شده توسط رهبری را زیر پا می گذارد؟!
تحریمهای سازگار و ناسازگار با برجام خلافِ شرط رهبری مبنی بر رفع تمامی تحریمهاست!
رفعِ گام به گام تحریمها برای بازگرداندن ایران به تعهدات برجامی و هواشدن غنیسازی ۲۰ و۶۰٪، خلافِ منافع ملیست...
@mmenhaj
♦️پیشنهاد جالب یک نماینده مجلس درمورد مذاکرات وین
🔹احسان ارکانی، نماینده مجلس در صفحه توییتر خود نوشت: پیشنهاد میشود در مذاکرات وین، تمام اموال، املاک، داراییها و منازل حسن روحانی، جواد ظریف، عراقچی و سایر مذاکرهکنندگان، درصورت لغو نشدن تحریمها بعنوان وثیقه، توقیف و به نفع ملت به فروش برسد.
#غرب_گدایان
🇮🇷 @mmenhaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کالاهایی که در دوران روحانی دچار قحطی شدند!
🔸روحانی در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰ گفته بود:«اجازه ندادیم قحطی کالا در کشور رخ بدهد»
@mmenhaj
🔴 موشک های حقیقی در راه است‼️
🚀 موشک به دیمونا اصابت کرد.
🚀 ترس سراسر صهیون را گرفت
🚀 بی بی سی آن را موشک سرگردان خواند
🚀 عده ای آن را انتقام ایران و جبهه مقاومت خواندند ، عده ای پاسخ به نطنز و عده ای هم انکار کردند
💥 اما هر چه بود، هرچه شد ، هر کجا خورد و هر که زد ناز شصت زننده و نوش جان خورنده‼️
💥 اما دوست عزیزم میدانی چه زمانی عصبانیت نتانیاهو و بن سلمان و قاتلان حاج قاسم بیشتر و تکمیل میشود؟
💥 ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ ؛ آنگاه که با مشارکت حداکثری ، موشک انگشت سبابه همه ایرانیان مزین به جوهر آبی شود و بغض صاحبان دیمونا آتش گیرد!
💐 «وَ لا يَطَؤُنَ مَوْطِئاً يَغِيظُ الْكُفَّارَ وَ لا يَنالُونَ مِنْ عَدُوٍّ نَيْلًا إِلَّا كُتِبَ لَهُمْ بِهِ عَمَلٌ صالِحٌ إِنَّ اللَّهَ لا يُضِيعُ أَجْرَ الْمُحْسِنِينَ»
💐 «وَلْيَجِدُوا فِيكُمْ غِلْظَةًَ»
☘ گله مندیم ولی حماسه ای در راه است!
#همه_می_آییم
➖➖➖➖➖
@mmenhaj
عبرتهای تاریخی
در زمان اشغال هند توسط بریتانیا، روزی افسر انگلیسی بدون هیچ دلیلی سیلی محکمی به یک شهروند هندی زد. شهروند ساده هندی چنان با مشت به روی افسر بریتانیایی زد که او از اثر شدت ضربه وارده به زمین افتاد.افسر بریتانیایی از این عکس العمل هندی وحشت زده و خشمگین شده بود؛ ولی چون تنها بود چیزی نگفت و بطرف مقر سربازان بریتانیایی رفت تا با گرفتن نیرو برگردد و جواب مرد هندی را بدهد که جرات کرده به افسر امپراطوری سیلی بزند که آفتاب در قلمرو آن غروب نمی کند..
🔹پیش ژنرال انگلیسی رفت و از او خواست تا سرباز به او بدهد تا برگردد و جواب این بی ادبی را به هندی دهد. اما ژنرال انگلیسی بدون این که جواب او را بدهد، او را به اتاقی برد که در آن پول نگهداری میشد و گفت: 50000 روپیه بردار و برو نزد آن هندی و در مقابل کاری که انجام دادی به او بده و معذرت بخواه!افسر با شنیدن این حرف معترضانه گفت: هندی بدبخت به یک افسر ملکه سیلی زده است و این یعنی بی احترامی به امپراطوری انگلیس، ولی شما بجای مجازات به من می گویید به او پول بدهم و عذر بخواهم؟! ژنرال با خشم گفت: این یک دستور است، باید بدون چون و چرا اجرا کنی.افسر به ناچار پول را به مرد هندی داد و عذر خواست. هندی پذیرفت و با خوشحالی تمام پول را از او گرفت و یادش رفت که او حق داشته اشغالگر وطنش را بزند! پنجاه هزار روپیه آن زمان پول هنگفتی بود و او با آن خانه خرید و با بقیه اش چندین ریکشا (وسیله ی حمل و نقل درون شهری در هندوستان) گرفت و با استخدام چند راننده آن ها را به کرایه داد...روزگار گذشت و وضع زندگی او بهتر شد تا این که به یکی از تجار در شهر خود تبدیل شد. او فراموش کرده بود که با گرفتن پول از کرامتش گذشته ولی انگلیسی ها آن سیلی او را فراموش نکرده بودند.روزی ژنرال انگلیسی، افسرِی را که از هندی سیلی خورده بود فراخواند و به او گفت: آیا آن هندی را که به تو سیلی زده بود به یاد داری؟ افسر پاسخ داد: بلی چگونه می توانم او را فراموش کنم.ژنرال گفت: حال وقتش است که بروی و انتقام آن سیلی را ازش بگیری، ولی او را در حالی با سیلی بزن که مردم در دور و برش جمع باشند.افسر گفت: آن روز که هیچ کسی نداشت مرا از زدن او بازداشتی حال که صاحب جاه و جلال و خدمه شده است می گویی برو او را بزن؟ می ترسم افرادش مرا بکشند.ژنرال گفت: خاطرت جمع باشد، نمی کشند، فقط برو و آن چه را که گفتم انجام بده و برگرد.وقتی افسر انگلیسی داخل خانه هندی شد او را در میان جمع کثیری از مردم یافت در حالی که خادمان و محافظانش او را احاطه کرده بودند، بدون مقدمه بطرف او رفت و با سیلی چنان محکم به رویش کوبید که بر زمین افتاد، افسر ایستاده بود تا عکس العمل او را ببیند ولی هندی بدون هیچ عکس العملی از جایش هم بلند نشد و به طرف انگلیسی حتی چشم بالا نکرد!
افسر از تعجب دهنش باز مانده بود ولی خوشحال از گرفتن انتقام نزد ژنرال خود برگشت. ژنرال به افسرش گفت : خیلی خوشحال به نظر می آیی و فکر میکنم متعجب شدی.
افسر پاسخ داد: بلی برای بار اول که او را با سیلی زدم او از من محکم تر بر رویم کوبید در حالی که فقیر بود. ولی امروز که او صاحب جاه و جلال و خدمه است حتی پاسخ سیلی ام را با حرف هم نداد، این مرا به تعجب واداشته است.ژنرال در پاسخ افسرش گفت: دفعه اول او «کرامت» داشت و آن را بالاترین سرمایه خویش می پنداشت، برای همین از آن دفاع کرد.ولی دفعه دوم، او کرامت خود را به پول فروخته بود، برای همین از آن نتوانست دفاع کند «چون می ترسید که مصالح و منافع خود را از دست بدهد».
این داستان، حکایت افراد زیادی است! آنان که با گرفتن پول و مقام، حقوق و وام نجومی، ملک و زمین و اموال، رانت و اختلاس و پارتی و سایر امتیازات، فرستادن فرزندان شان به اروپا و آمریکا و... کرامتِ خویش را فروخته اند، از ترس باختن اندوخته های کاذب خود لال شده اند و حرفی نمی زنند! داستانی آشنا برای همه ما...
چقدر عاقلانه است که قبل از سیلی خوردن عزتمان را حفظ کنیم✌🏻🇮🇷✌🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در سوریه چه گذشت؟؟؟؟😳😳😳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هشتسال دولت روحانی در ۴ دقیقه!
🔰 آیا مردم این کليپ را خواهند دید؟!
چه قولهایی که ندادند
#اقتصاد_شرطی
#فساد_ارز_۴۲۰۰
۸#سال _وقت_کشی
🆔 @mmenhaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوری
⬅️ آیت الله توکل (نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان) ، #فتنه_کرونایی را افشا کرد...
@mmenhaj
دعوت ۲۲۰ نماینده مجلس از رئیسی برای نامزدی در انتخابات
🔹بیش از ۲۲۰ نماینده مجلس طی نامهای خطاب به آیتالله رئیسی، با تشریح وضعیت و شرایط اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی کشور و تبیین شاخصهای رئیس قوه مجریه مطلوب آینده، از وی برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۸ خرداد دعوت بعمل آوردند.
@mmenhaj
.
🔸 پیشنهادی قابل تامل درباره اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری
♻️ رییس دستگاه قضا و رییس مجلس، از کاندیداتوری منع شوند
eitaa.com/rasaee/4065
🔰 حمید رسایی: این روزها قانون انتخابات ریاست جمهوری در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است. نکات خوبی در این قانون پیشبینی شده هر چند هنوز به بحث و بررسی بیشتر نیازمند است اما در باب تعیین شرایط برای کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری و مصادیق رجل سیاسی، به نظرم به نکاتی باید توجه کرد از جمله آنها منع رییس دستگاه قضا و رییس مجلس از کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری است.
در دلایل توجیهی این پیشنهاد به موارد زیر میتوان اشاره کرد:
یکم - وقتی ریاست یکی از دو نهاد اساسی کشور (قوه قضاییه و مجلس) بر عهده فردی است و وی در آن جایگاه در حال خدمترسانی است، طبعا تمرکز فکر و ذهن این مقام بر رقابت و فعالیتهای انتخاباتیاش در فاصله حدود شش ماه تا یک سال قبل از انتخابات، به انجام وظیفه اصلی و بالفعلی که بر عهده دارد، لطمه میزند.
این طرح سبب رها شدن دو قوه مهم کشور از آفات سیاست بازیهای متعارف انتخاباتی خواهد شد. طبعا اگر روسای مجلس و قوه قضاییه بدانند که نمیتوانند کاندیدا شوند، ظرفیت زیادی از توان آنها و زیر مجموعهشان در خدمت به مردم آزاد خواهد شد.
دوم - مواضع، تحرکات و فعالیتهای رییس دستگاه قضا و رییس مجلس به دلیل جایگاهی که دارند، از اکثر تریبونها و خصوصا صدا و سیما منعکس خواهد شد. مسئولان این دو جایگاه، وقتی کاندیدا هم باشند، طبعا انعکاس اخبارشان یک فرصت تبلیغی برای آنها و نظام اسلامی است. از این منظر، در صورت عدم کاندیداتوری این مقامات، هر اقدام و تصمیم درست و بجای آنها با انگ انتخاباتی مواجه نمیشود و برای نظام سرمایه اجتماعی تولید میکند و البته در صورت کاندیدا بودن، ای بسا نتیجه کاملا عکس خواهد داشت. علاوه بر این، استفاده از این فرصتهای تبلیغی که مختص روسای قواست، در اختیار دیگر کاندیداهای انتخاباتی نیست الا در دوره دوم برای رییس جمهور مستقر با این تفاوت که وی به دلیل عملکرد چهارسالهاش در مقام پاسخگویی هم قرار دارد.
سوم - کاندیداتوری کسانی که بر صندلی ریاست قوه قضاییه و مجلس تکیه زدهاند و خیز ایشان برای تغییر صندلی و رسیدن به ریاست قوه مجریه، از نگاه مردم نوعی قدرت طلبی تلقی خواهد شد. خصوصا اگر رییس مجلس یا رییس قوه قضاییه به تازگی برای این جایگاهها نصب یا انتخاب شده باشند. علاوه بر این، کاندیداتوری رییس قوه قضاییه در حالی که از رهبر انقلاب حکم قاضیالقضاتی را دریافت کرده یا کاندیدا شدن رییس مجلس در حالی که از مردم برای حضور در مجلس رأی گرفته، به نوعی سخره گرفتن حکم رهبری و آرای مردم است و البته در صورت تازه بودن حضورشان در این جایگاهها، قبح این عمل دو صد چندان میشود.
با کاندیدا شدن رییس مجلس و رییس دستگاه قضا مردم این ضربالمثل فارسی را به زبان میآورند که فلانی اگر بیلزن است، باغچه خودش را بیل بزند. کنایه از این که فلانی اگر قصد خدمت به مردم را دارد، در جایگاه ریاست قوه قضاییه که نصب شده یا در جایگاه ریاست مجلس که انتخاب شده، بهترین خدمات را میتواند ارائه دهد. تلقی مردم از این خیز برداشتن چیز دیگری خواهد بود؟!
چهارم - قطعا جایگاههای مهمی مثل رییس قوه قضاییه یا رییس مجلسی که در انتخابات ریاست جمهوری شکست میخورند، از نظر اعتبار در بین مردم و ساختار حاکمیت مانند قبل از آن نخواهد بود. مشروعیت و نفوذ کلام رییس مجلس یا رییس قوه قضاييهای که آرای مردمی را به دست نیاورده و شکست خورده، دچار علامت سئوال میشود و نتیجه آن جز تضعیف جایگاه رییس مجلس و رییس قوه قضاییه نخواهد بود.
پنجم - نکته دیگر این است که تعامل رؤسای قوای شکست خورده در انتخابات با رییس جمهور منتخب در دوره پس از انتخابات، دچار اختلال میشود. به این معنا که هرگونه مواجهای از سوی رؤسای مجلس و قوه قضاييه با تخلفات یا اشتباهات رییس جمهور منتخب با دید انتقامجویی شکست انتخابات، تفسیر و بازنمایی میشود.
ششم - بدیهی است که اگر رییس مجلس یا رییس قوه قضاییه، خود را برای خدمتگذاری در جایگاه ریاست جمهوری توانمند میبینند و میخواهند این میدان را بیازمایند، میتوانند در فاصله زمانیای که قانون تعیین میکند (مثلا شش ماه قبل از انتخابات) از سمت ریاست قوه، استعفا کرده و خود را در برابر انتخاب مردم قرار دهند.
شاید اشکال شود که برخی از این نکات، درباره کاندیداتوری وزرا هم صادق است. این اشکال بلا وجهی است چرا که تفاوت جایگاه وزیر با رؤسای دستگاه قضا و مجلس، خیلی زیاد است.
به نظرم در ضرورت تصویب چنین شرطی برای کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری دلایل دیگری هم میتوان یافت. تصویب این شروط به قوه قضاییه و جایگاه ریاست مجلس درانجام وظایفی که برعهده دارند، کمک شایانی خواهد کرد.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@mmenhaj
#آخرین_تحولات_منطقه
#تبیین
✍ابوقاسم(غرب آسیا)
💥آخرین انتخابات سوریه به سال 2014 بر می گردد باوجود آغاز بحران های سیاسی و ناآرامی ها بیش از 73 درصد مردم سوریه (نزدیک 12 میلیون نفر) در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردند . از مجموع آراء بشار اسد ده میلیون و چهارصد هزار رای را به خود اختصاص داد یعنی بیش از 92 درصد مردم سوریه به بشار رای دادند ، حسان عبد الله نوری ،ماهر عبد الحفیظ حجار هرکدام به ترتیب پانصد هزار و چهارصد هزار رای را به خود اختصاص دادند.
👇انتخابات ریاست جمهوری سوریه در تاریخ 26 مه (5 خرداد) برگزار می شود ، این انتخابات از همه لحاظ دارای اهمیت خاصی است ، از اوائل بحران سوریه کشورهای غربی و عربی با عنوان های مختلفی به دولت قانونی و منتخب سوریه حمله می کردند و بافشارهای متعدد خواستار برکناری بشار اسد رئیس جمهور سوریه شدند .
✅با این وجود درگیری ها و ناآرامی ها با اهداف فراتر از یک اعتراض معمولی در استان های مختلفی از جمله ادلب ، حلب ، حمص رقه و... آغاز شد و نهایتا منجر به شکل گیری گروه های تروریستی داعش ، النصره ، احرار الشام و ... شد ، غربی ها بدون توجه به قدرت مردمی بشار اسد از وی خواستند که از قدرت کناره گیری کند اما بشار با حمایت های مختلف ایران و حزب الله لبنان و در آخر روسیه توانست با تثبیت قدرت نظامی و سیاسی خود در دمشق ، آرامش و امنیت را به مجموع استان های این کشور به غیر از ادلب و برخی نقاط دیگر برگرداند.
با اینکه قرار نبود نظارت بینالمللی بر انتخابات باشد، هیئتهایی از مجلس ایران به سرپرستی علاءالدین بروجردی، فیلیپین، بولیوی، ونزوئلا، تاجیکستان، زیمبابوه، اوگاندا ناظر انتخابات بودند. همچنین تعدادی از فعالان سیاسی آمریکایی با هزینهٔ شخصی برای نظارت بر انتخابات به سوریه رفتند.
✅بشار اسد اینبار با عنوان یک قهرمان بزرگ و مقاوم که با کمک محور مقاومت و. با شکست تروریست ها توانست امنیت را به بیش از دو سوم سوریه بازگرداند پا به عرصه ی انتخابات می گذارد ، پیروزی وی سیلی دردناکی به غربی ها وعرب های منطقه و اسرائیل خواهد زد .
✅موضع مخالفان سوریه نسبت به انتخابات
بسیاری از بزرگان مخالف بشار اسد که درخارج از کشور سوریه زندگی می کنند انتخابات این کشور را صرفا یک نمایش می دانند و آن را فاقد مشروعیت تلقی می کنند.
✅موضع کردها ی سوریه نسبت به انتخابات
هرچند کردهای سوری در انتخابات 2014 این اجاز را به دولت دمشق دادند که انتخابات ریاست جمهوری را در رقه و الحسکه برگزار کنند اما با توجه به تحولات و حوداث رخ داده در قامشلی پیش بینی می شود که کردها با چراغ سبز ایالات متحده ی آمریکا درصدد ایجاد ناامنی برای مردم قامشلی و الحسکه جهت کاهش مشارکت در انتخابات پیش رو باشند
✅تحولات قامشلی برای جلوگیری از برگزاری انتخابات در ان منطقه است
این روزها شهر دویست هزار نفری قامشلی محل تقابل نیروهای مقاومت وطنی منتسب به دولت سوریه و نیروهای قسد شده است.
درگیری های سنگینی میان طرفین ایجاد شده است، نیروهای منتسب به دولت سوریه قسد را متهم به ایجاد ناامنی و خشونت برای عدم برگزاری انتخابات در قامشلی و... می کنند و از طرف دیگر نیروهای قسد مدعی اند که ارتش و قبائل متحد بشار اسد درحال جذب مردم کرد این منطقه به دولت سوریه برای شرکت در انتخابات هستند.
میانجیگری روس ها تاکنون بی فایده بوده است
✅تعداد زیادی از قبائل کرد در الحسکه با دولت بشار اسد متحد و اعلام بیعت کردند.
کردهای وفادار به دولت سوریه در پایتخت و بخش هایی از شهر حلب هم به بشار اسد رأی خواهند داد.
سال گذشته چهار نماینده کرد، سه کمونیست و یک عضو حزب حاکم بعث وارد مجلس سوریه شدند.
✅تاکنون بیش از 18نفر از شخصیت های سوریه از جمله بشار اسد برای تصدی پست ریاست جمهوری سوریه اعلام کاندیداتوری کردند.
لازم به ذکر است که براساس اطلاعات دقیق، از جمعیت 26میلیونی سوریه تنها 16میلیون در خود سوریه حضور دارند و از این جمعیت نیز بیش از ده میلیون نفر در مناطق تحت تصرف دولت دمشق زندگی می کنند.
انتخابات سوریه در مناطق تحت تصرف ارتش سوریه و بسیاری از کشورهای منطقه از جمله لبنان و اردن که بیشترین پناهندگان سوری را در خود جای دادند برگزار می شود.
نزدیک به یک میلیون و پانصد هزار نفر سوری در لبنان زندگی می کنند و از این جمعیت اکثریت آن ها به دکتر بشار اسد وفاداری کامل دارند
✅چالش پیش روی بشار اسد
هرچند بشار اسد با کمک مقاومت توانست امنیت را به بیش از دوسوم اراضی سوریه برگرداند و از این حیث توانست اقبال عمومی قابل توجهی را به خود جذب کند اما چالش اصلی پیش روی دکتر بشار اسد یعنی بحران های اقتصادی و کاهش ارزش پول این کشور می تواند منشاء حوادث سیاسی خطرناکی از جمله کاهش مشارکت و.. باشد.
متاسفانه تحریم های آمریکا لطمه ی شدیدی به اقتصاد سوریه وارد کرده و همهگیری کرونا و نیز بحران مال
ی کشور همسایه لبنان، بر وخامت شرایط اقتصادی کشور افزوده است
در نتیجه، کاهش ارزش پوند سوریه ادامه داشته و کمبود مواد غذایی، برق و سوخت بیشتر شده است. این نارسایی ها موجب بروز ناآرامی در پاره ای از نقاط کشور و انتقاد آشکار کم سابقه رسانههای اجتماعی طرفدار بشار اسد شده است.
✅مثلث انتخابات سوریه، ایران و عراق.
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در این سه کشور همواره با چالش های مختلفی روبه رو بوده است.
هرچند جنس چالش ها متفاوت است اما اصل ایجاد ناآرامی و از بین بردن امنیت پایدار این سه کشور هدف اصلی مثلث غربی، عربی، عبری بوده است.
🔻باتوجه به وضعیت نابسامان اقتصادی و معیشتی و وجود نارضایتی ها نسبت به شرایط در هر سه کشور فضای آماده ای را برای رفتار های خصمانه ی غرب و رژیم صهیونیستی فراهم کرده است، احیای تروریست ها و بازگشت ناآرامی راهبرد مجدد غرب برای مقابله با محور مقاومت است.
@mmenhaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نبویان: ترخیص نکردن میلیونها تن کالا در گمرک به خاطر تحریمهاست؟
@mmenhaj