فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نصحیت حاج قاسم به طرفداران امروز احمدینژاد
⭕️کسانی که در داخل نقش اپوزیسیون را ایفا میکنند خون هزاران شهید را پایمال میکنند.
@mmenhaj
🚨 #فوری| متن بیانیه حضور آیت الله رئیسی در انتخابات منتشر شد
✍بخشی از این متن:,،🖕
🔹 در آستانه قرن جدید نیازمند «تحول» همهجانبه و نظاممند برای نیل به «ایران قوی» هستیم. تغییرات جزیی و پنهان کردن مسائل اصلی مردم در تعارفات سیاسی و زدوبندهای جناحی، دردی را دوا نمیکند. مردم از انتخابات به دنبال این نیستند که فرد یا گروهی از صندلی قدرت بلند شود و قبیله دیگری با نشستن به جای آنها، امکانات کشور را بین خود تقسیم کنند. نتیجه انتخابات باید «تحول» واقعی یعنی بازگرداندن امید و نشاط به زندگی مردم باشد.
🔹در پایان از همه گروهها، محرومان و دردکشیدگان،دانشگاهیان، حوزویان، نخبگان، جوانان عزیز و آحاد جامعه که مطالبه حضور اینجانب را داشتند و همه آنانی که خواستار تغییر وضع موجود هستند، برای همسنگری و کمک به خلق مشارکت حداکثری تاکید می نمایم و یقین دارم که به فضل خداوند آیندهای بسیار روشن و چشماندازی بسیار زیبا و دلنشین در انتظار ملت صبور و شکور و شایسته ایران اسلامی است.
🔹خدایا تو شاهدی که هیچگاه دنبال مقام و قدرت طلبی نبوده ام و در این مرحله نیز برخلاف میل و مصلحت شخصی و تنها به منظور انجام وظیفه در جهت اجابت توده مردم وجوامع نخبگان و رعایت مصالح اجتماعی و رفع رنج مردم و ایجاد امید پا به عرصه گذارده ام و در این مسیر از تو و اولیاءت استمداد می طلبم تا خدمتگذاری شایسته برای این مردم قدرشناس و رنج کشیده باشم. انشاء الله. بعونه و کرمه.
@mmenhaj
👓 لاریجانی هم ثبت نام کرد...
لاریجانی امروز گفت: حوزه اقتصاد، نه پادگان است و نه دادگاه که با تشر و دستور اداره شود.
🔹 دولت من هیچ ارتباطی به دولت آقای روحانی ندارد.
🔹 با هیچ یک از جریانها رایزنی نکردهام.
‼️ قبلا بنا نداشتم در انتخابات نامزد شوم اما پس از بیانات روز سهشنبه مقام معظم رهبری تصمیم گرفتم نامنویسی کنم. 😳
با برخی مراجع عظام تقلید درباره حضور در انتخابات صحبت کردم.
🔻 پ.ن:
کلیدواژههای دوقطبی انتخابات از نگاه علی لاریجانی، "پادگان" و "دادگاه" است؛ و همزمان هم نامزدهای نظامی را میزند و هم ابراهیم رئیسی را!
غافل از اینکه خود لاریجانی ۱۰ سال سابقه نظامی دارد!
@mmenhaj
📸 دولت روحانی رکورددار سقوط بورس در ۳۰ سال اخیر/ درصد سقوط ۲ برابر سایر دولتها
🔹بررسی وضعیت ۳۰ سال اخیر شاخص کل بورس تهران نشان میدهد شاخص کل بورس در چندین مقطع ریزش شدید یا سقوط سنگینی داشته است.
🔹طی سالهای ۱۳۷۰ تا ۱۳۸۳ بورس تهران ۴ بار ریزش قابلتوجه داشته که شامل ریزش ۸ و ۷ درصدی در سالهای ۱۳۷۱ و ۱۳۷۲ و ریزش ۱۵ درصدی و ۷ درصدی در سالهای ۱۳۷۶ و ۱۳۷۷ است.
🔹ریزش شدید سالهای ۱۳۸۳ تا ۱۳۹۲ شامل ۳ مورد است که به ترتیب در سالهای ۱۳۸۴، ۱۳۸۷ و ۱۳۹۳ رخ داده و مقدار آن ۲۱ تا ۲۲ درصد بوده است. اما بین سالهای ۱۳۹۳ تا اردیبهشت ۱۴۰۰ نیز بورس تهران ۳ ریزش را تجربه کرده که در سال ۱۳۹۵ حدود ۴ درصد، بین مرداد ۹۹ تا اسفند ۹۹ حدود ۴۰ درصد و طی اسفند ۹۹ تا اردیبهشت سال جاری نیز ۴ درصد بوده است.
🔹بنابراین بزرگترین ریزش و یا بهعبارت دقیقتر بزرگترین سقوط شاخص بورس در دولت روحانی رخ داده که با ۴۰ درصد، حدود ۲ برابر درصد ریزش در دولتهای قبل است.
@mmenhaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فرار عباس آخوندی از پاسخ به سوالی در مورد انتقادات به عملکردش پیرامون حوزه مسکن پس از ثبت نام در انتخابات
@mmenhaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سید ابراهیم رئیسی در انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ ثبتنام کرد.
@mmenhaj
🔴رئیسی پس از ثبت نام در انتخابات: من خود را رقیب فساد و ناکارآمدی می دانم
🔹در کنار مهم بودن قوه قضاییه، با یک امر دارای اولویتی روبرو هستیم. مسئله قوه مجریه. وضعیت معیشت و مشکلات مردم. گرانی و بیکاری. سفره مردم و وضعیت اقتصادی جامعه
🔹معیشت مردم دغدغه جدی برای انسان ایجاد میکند. در یک دولت قوی ناامیدی ها می تواند تبدیل به امید شود.
🔹حضور من در انتخابات به شکل مستقل است، حضورم نافی حضور دیگران نیست.
🔹من خود را رقیب فساد و ناکارآمدی می دانم. من رقیب جناح ها نیستم.
@mmenhaj
دوستی منافقین. علیخانی.mp3
4.92M
#عکس_نوشت
#انتخابات
✅رهبر معظم انقلاب:
بنده البتّه در مورد انتخاب اشخاص هیچ دخالتی نمیکنم. در دورههای گذشته کسانی که میخواستند نامزد بشوند میآمدند مثلاً از من میپرسیدند که «شما موافقید؟»، من میگفتم من نه موافقم، نه مخالفم. در دورههای گذشته این جور بود؛ هر کس از من سؤال میکرد که «آیا من وارد میدان انتخابات بشوم یا نه؟»، من در جواب میگفتم که من نه موافقم، نه مخالفم؛ یعنی نظر ندارم. امسال گفتم من همین را هم نمیگویم؛ اگر کسی پرسید که «شما موافقید؟»، همین را هم که «من نه موافقم، نه مخالفم» نخواهم گفت. بالاخره بررسی کنند، خودشان ملاحظه کنند، بین خودشان و خدا اگر احساس کردند شایستگی دارند و ورودشان منطبق با قانون است وارد میدان بشوند، وَالّا نه؛ مردم هم برنامهها را ببینند و انتخاب کنند. الحمدلله حرفهای خوبی زدید در مورد انتخاب شعاری و مانند اینها؛ اینها هم باید انشاءالله اصلاح بشود.
@mmenhaj
🔍 #جنگ_قدس و چند نکته!
🔹رژیم صهیونیستی که همزمان با گفتگویهای احیای برجام در وین با خرابکاری در تاسیسات هستهای نطنز و دامن زدن تنشهای دریایی، تمرکز راهبردی خود را طی هفتههای گذشته متوجه ایران کرده بود با اقداماتش در رابطه با مسجدالاقصی و محلههای اطراف آن به یکباره در داخل و در مواجهه با فلسطینیها با چالشی اساسیتر روبرو شد.
🔹مقاومت فلسطین طی عملیاتهایی با عنوان «شمشیر قدس» با حملات موشکی و هدف قرار دادن خودروی نظامیان اسرائیلی پاسخ داد و اکنون تنشها به یک جنگ تمام عیار تبدیل شده است؛ جنگی که میتوان آن را «جنگ قدس» نامید. در خصوص آنچه تاکنون در این جنگ گذشته نکاتی چند حائز اهمیت است:
📎 حجم انبوه شلیک راکتها و موشکها، سامانه دفاعی رژیم صهیونیستی را با همه کارایی خود، مستاصل ساخته است و اهداف متنوعی، از ساختمانهای مسکونی گرفته تا پایگاههای نظامی و از نیروگاهها و مخازن سوخت تا فرودگاهها مورد اصابت قرار گرفته است
📎نکته دیگر مربط به دقت موشکهاست. اصابت موشکها به اهداف حساسی مانند نیروگاهها و مخازن سوخت نشان از بالا رفتن دقت موشکهای مقاومت دارد به گونهای که دیگر ترس از فرود آمدن آنها در مناطق فلسطینینشین وجود ندارد؛ این یعنی این رژیم نه تنها نتوانست مانع پروژه موشکهای نقطهزن حزبالله شود بلکه حالا کابوسی دیگر در جبهه جنوب خواهد داشت.
📎اگرچه شاید هنوز حجم تخریب این موشکها زیاد نیست؛ و تلفات و خسارات آنها نسبت به حملات اسرائیل علیه غزه اندک است اما دستیابی مقاومت فلسطین به تکنولوژی پیشرفته و تولید این حجم از موشکها در شرایطی که غزه در محاصره رژیم صهیونیستی قرار دارد و دستیابی به مواد اولیه و تکنولوژی بسیار دشوار است کاری تحسینبرانگیز است و از سوی دیگر همین حجم از خسارت و تلفات نیز با راندن صهیونیستها به پناهگاهها، زندگی روزمره و اقتصاد رژیم صهیونیستی را فلج کرده و در برابر این رژیم بازدارندگی ایجاد میکند.
📎 این نخستین بار است که گروههای مقاومت در رابطه با تحولات خارج از نوار غزه وارد جنگ با رژیم صهیونیستی می شوند؛ این امر نشانه شکلگیری تحولی جدید در رویارویی فلسطینیها با رژیم صهیونیستی است.
📎 نکته دیگر همبستگی گسترده فلسطینیان سرزمینهای اشغالی ۱۹۴۸ یا به عبارت خود صهیونیستها، «عربهای اسرائیلی» با ساکنین قدس و مخالفت با تجاوزگریهای رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیها بود.
📎 با این درگیری بنبست سیاسی این رژیم تشدید شده و عملاً انتخابات پنجم قطعی به نظر میرسد، چرا که از یک سو ائتلاف با حزب عربی رعام که امید بلوک ضدنتانیاهو بود غیرممکن شده و از سوی دیگر امکان مشارکت احزاب مذهبی در کابینهای به رهبری نفتالیبنت نیز به شدت کاهش یافته است.
#مهدی_آشنا
@mmenhaj
❌موضع جدید احمدینژاد: من لیبرالم
🔹محمود احمدینژاد در گفتوگو با اندیشه پویا حرفهای جدیدی زده مثل اینکه گفته از هاشمی دفاع کردم چون تخریب او ناجوانمردانه و نامردی بود.
🔹با این حال اوج این گفتوگو جایی است که میگوید من لیبرال دموکراتم!
🔹این جمله پیشتر برچسبی به حزب کارگزاران بود چراکه حسین مرعشی سخنگوی کارگزاران سازندگی آن را درباره خود و حزبش بکار برده بود. البته مرعشی تاکید میکرد ما لیبرال دموکرات مسلمانیم؛ اما با این حال دیگر اعضای کارگزاران همچون عطریانفر تلاش کردند این اظهار نظر را رفو کنند.
🔹حالا احمدینژاد درباره خود گفته که لیبرال دموکرات است و حتی برای قرابت یافتن آن در اذهان، دلیل آورده که حتی یکبار هم علیه بازرگان موضعی نگرفتم.
🔹احمدینژاد دیروز هم با مواضعی که هنگام ثبتنام در وزارت کشور گرفت، در چرخشی آشکار به رقبای خود در سال ۸۸ نزدیک شد؛ مسیری که میرحسین موسوی و مهدی کروبی در سال ۸۸ طی کردند و در رادیکالیسمی بیسرانجام افتادند حالا انگار به نسخه احمدینژادی آن رسیده است.
@mmenhaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 #صدای_انقلاب شماره: 235
💠 احمدی نژاد با تحریم انتخابات دنبال چیست؟
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#انتخابات_1400
#احمدی_نژاد
#تحریم_انتخابات
🆔 @mmenhaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 #صدای_انقلاب شماره: 236
💠 سه گمانه در خصوص انفجار افغانستان
🎙 کارشناس برنامه: دکتر فرزان شهیدی
#داعش
#انفجار_افغانستان
#آمریکا
🆔 @mmenhaj
#انتخابات_1400
🔸آمار و ارقام اولیه ثبت نام کنندگان در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری؛
🔹در 5 روز اخیر 592 نفر برای ثبت نام مراجعه کردند.
🔹از این تعداد 40 نفر خانم و 552 نفر آقا بودند.
🔹تحصیلات 272 نفر در سطح کارشناسی و کمتر از آن است.
🔹سطح تحصیلات 320 نفر کارشناسی ارشد و بالاتر است.
🔹سن 89 نفر زیر 40 سال است، 495 نفر هم 40 تا 75 سال سن دارند و بالای 75 ساله ها 8 نفرند.
@mmenhaj
📌ستیز دولت سوم روحانی برای حفظ وضع موجود! 📌
📚 آرایش رقیبان انتخابات ریاستجمهوری کامل شد. به نظر میرسد دو گروه اصلی شکل گرفته است و بقیه با توجه با سابقه حضورشان و نسبتشان با مردم و جایگاه ریاستجمهوری، حضوری تفننی دارند.
🔹 البته به غیر از تفنن، شهرت و کسب عنوان افتخاری «نامزد ریاستجمهوری» برای ادامه حیات سیاسی هم کم آوردهای نیست! و این از همان ضعف قانون و سیستم است. برخی نیز فراتر از تفنن و شهرت از همین حالا گفتهاند به نفع فلانی کنار میروند و لابد یک پست وزارت برای خود تضمین کردهاند!
📎از تفننیها که بگذریم، دو گروه اصلی حول «وضع موجود» و «تغییر وضع موجود» شکل گرفته است.
1️⃣ جهانگیری به عنوان معاون اول وضع موجود هرچند در طول هشت سال مسئولیت سنگین خود وقتی درباره گرانیها به او گله میکردند، با خنده میگفت «دعا کنید»، اما در روز ثبتنام تلاش کرد نشان دهد برای وضعی که بهوجود آورده حاضر است در مقاطع خاص بغض و گریه هم بکند!
2️⃣لاریجانی که در نظر ناظران، پشتیبان و همراه و مؤید وضع موجود بود، از همان اول نشان داد این یکیبودن با روحانی را از زبان عام و خاص شنیده، زیرا با ذکر اینکه «دولت من هیچ ارتباطی به دولت آقای روحانی ندارد» تلاش کرد چسبندگی میان خود و روحانی را در اذهان عمومی و در نظرسنجیها و مناسبات و مراودات انکار و تکذیب کند.
او البته با توپ پر وارد شد و گفت که نه با کلید (روحانی)، نه با چکش (رئیسی) نه با پادگان (نظامیها) و نه با پوپولیسم و مردمفریبی (احمدینژاد) نمیتوان کشور را اداره کرد. البته برخی رقبا نیز بلافاصله به او یادآور شدند که «بانیان و شرکای وضع موجود نمیتوانند موجب تغییر در وضع موجود بشوند» و برخی دیگر از رقبا سابقه پادگانی و حضور یک دههای او را در جایگاه نظامی یادآور شدند و برخی نسبت او را با دادگاه روایت کردند و البته آنچه را کسی نگفت، ولی مشهود بود اینکه «همین که عیب رقبا را بگویی و نیکویی خود را نگویی، عین پوپولیسم است».
رضایی هم درجوابش گفت: «اقتصاد نه دادگاه است نه پادگان، اما محل فلسفه بافی هم نیست» و ادامه داد: «آقایانی که این چند روز آمدند از فساد گفتند، ولی چرا سهم خودشان از این فساد و تبعیض را نگفتند؟»
3️⃣محسن هاشمی نیز نفر سوم گروه وضع موجود بود که گفت «جهانگیری از من خواست نامزد شوم» و اینگونه پوششی بودن خود را یادآور شد. البته خود جهانگیری که چهار سال پیش پوششی روحانی بود و به آن رویه خلاف اخلاق و عرف افتخار هم میکرد، دیروز گفت که اصلاحطلبان از او خواستهاند ثبتنام کند! نوعی درخواست زنجیرهای که آن از این میخواهد و این از آن و عاقبت کار نامعلوم است!
4️⃣ پزشکیان نیز همین چسبندگی خود با دولت روحانی و وضع موجود آزارش میداد. او هم هنگام ثبتنام گفت «من کاندیدای پوششی جهانگیری نیستم و با قدرت در صحنه خواهم بود».
✳️ گروه دوم که با شعار و پرچم «تغییر وضع موجود» آمدند، بیشتر ذیل آیت الله سید ابراهیم رئیسی تعریف میشوند. رئیسی خود را «رقیب فساد و ناکارآمدی» نامید و در بیانیه خود گفت نه از کسی میخواهد به نفع او کنار برود و نه حاضر است به پروپای جناحها بپیچد.
البته رئیسی در دوره قبل هم بهرغم آنکه خیلی رقیبستیزی نکرد، از هجمه جناحها و رقیبها در امان نبود و در مناظرهها و محافل با زخمه سخنان ضخیم رقیبان مثل دیوارکشی در خیابانها روبه رو شد. از جمله تاجزاده مردم را کراراً میترساند که اگر رئیسی بیاید دلار ۱۲ هزارتومان، سکه ۳ میلیون تومان و پراید ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومان میشود و بقیه اقلام نیز سر به فلک میگذارد!
⚠️⚠️⚠️ با این حال منادیان تغییر وضع موجود کار آسانی ندارند و قطعاً شعارها و راهحلهای تکراری رقیب که بهظاهر آسان و سهلالوصول است، کار را برای پذیرش تغییر وضع موجود سخت میکند؛ شعارهایی مثل رفع تحریمها، آوردن نفت بر سر سفره مردم، تقسیم یارانههای سوخت میان همه بالسویه و شعارهای گلوبلبلی دیگر. این شعارهای آساننما در مقابل ندای «روی پای خودمان میایستیم» و «اقتصاد را از درون و با تکیه بر داخل شکوفا میکنیم» همواره مورد توجه نامزدهای تفننی و قدرتطلبان بیغیرت بوده است.
#غلامرضا_صادقیان
#انتخابات
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
@mmenhaj
🔴87 درصد نقدینگی توسط بانکها ایجاد شده است/ مهمترین هدف طرح قانون بانک مرکزی اقتداربخشی به این بانک است
محمدحسین حسین زاده بحرینی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:
🔹کشورهای دیگر هم دارای بانک خصوصی هستند، اما این نوع بانکها در کنار یک بانک مرکزی قوی تاسیس و مدیریت میشوند، تاسیس بانکهای خصوصی متعدد در کنار یک بانک مرکزی ضعیف در ایران موجب شده تا در طول 20 سال گذشته نقدینگی در کشور به میزان 102 برابر رشد داشته باشد.
🔹87 درصد این نقدینگی توسط بانکها ایجاد شده است/ بانک نقدینگی را تولید میکند اما حاکمیت نتوانسته روی این نقدینگی هیچ تسلطی داشته باشد و در نتیجه به جای رشد تولید در کشور، تورم بوجود آمده است.
🔹مهمترین هدف طرح قانون بانک مرکزی که در جلسه امروز فوریت بررسی آن در صحن با تصویب شد، اقتداربخشی به این بانک است و بعد از تبدیل آن به قانون، بانک مرکزی دارای ساز و کار، اختیار و وظایفی میشود که میتواند بخوبی بانکهای خصوصی و غیرخصوصی را مدیریت کرده و نقدینگی کشور را به سمت تولید و رفاه اجتماعی هدایت کند.
🔹اکنون بانکها تولید نقدینگی و مال سازی کرده و کالاهای غیرضروری و لوکس وارد میکنند و مشغول بنگاهداری هستند و تمام این موارد در نتیجه ضعف بانک مرکزی بوجود آمده و امیدوارم با تصویب این قانون، بانک مرکزی یک رویه و اقتدار جدید پیدا کند./ خانه ملت
@mmenhaj