👓 یکی از برترین صفات اخلاقی که حتی کفار نیز به آن معتقدند #انصاف است!
❗️ آقای زاکانی اگر به دنبال استفاده از بیتالمال برای اطرافیان و فامیل خود بود، به راحتی میتوانست سر ماجرای #فریدون، سر ماجرای باستی و برادران نجفی که دهها هزار میلیارد تخلف داشتند، به راحتی با یکی دو میلیارد قضیه را مسکوت بگذارد! نه کسی میفهمید و نه کسی از او توقع داشت!
انصاف حکم میکند اگر کسی دأب و زندگیاش مبارزه با فساد بوده، اگر در یک مورد کسی از آشناهایش را که اتفاقا تحصیلات مرتبط نیز دارد به سمتی انتخاب کرد، به او اعتماد کنیم.
🔹 ضمن اینکه اگر کسی روشش فامیل بازی نیست، چه اشکالی دارد بین دو گزینه مساوی، کسی را انتخاب کند که اطمینانش به او در بالاترین حد است؟ در برخی موارد دیده شده که بزرگان ما نیز بخاطر شایستگی یکی از نزدیکان، بخاطر اعتماد و شناختی که از وی دارند وی را منصوب کنند، #پسرخاله رهبری (دکتر واعظزاده) که انسان خوشفکری است در یکی از مهمترین پژوهشگاههای کشور منصوب شده است؛ و به این مسئله هیچ ایرادی وارد نیست.
@nedayevahy
16.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 📺🎞 همه گزینه ها روی میز است
این جمله را بار ها شنیده اید"همه گزینه ها روی میز است" اشتباه گفتم این یک جمله نیست،حتی یک صفحه ،یک مقاله و یک کتاب نیست... بلکه این جمله؛ همه ابرقدرتی آمریکاست...
@mmenhaj
🔴سفر موفق باقری چگونه ایران را از تله مذاکراتی تیم ظریف نجات داد؟
🚨توافق ایران و اتحادیه اروپا برای آغاز گفتگوها در «بروکسل»/ عصبانیت آمریکا: پاسخ سوالات نزد ما در «وین» است نه «بروکسل»
🔹فروردین ماه سال جاری بود که عباس عراقچی در نشستی با حضور اعضای باقیمانده توافق برجام به صورت مجازی شرکت کرد. خروجی این جلسه اما بیانیه عجیبی بود که حاکی از چند عقبنشینی جدید از سوی تیم مذاکرهکننده داشت.
🔹رجانیوز همان زمان در گزارشی تحلیلی نسبت به مشکلاتی که چنین تصمیمی بر سر راه مذاکرات ایجاد میکند، اشاره کرده بود. پذیرش مذاکره برای رفع تحریمها به جای لغو یکباره آنها، سخن گفتن از ترتیبات اجرایی به معنای پذیرش طرح گام به گام و موافقت با حضور آمریکا در جریان مذاکرات، همگی بر خلاف سیاست قطعی نظام بود که متاسفانه با عقبنشینی تیم مذاکرهکننده به وقوع پیوست و کشور را در مسیر غیرلازمی به نام «جلسات گروههای کارشناسی» قرار داد.
🔹با وجود تکذیب حضور آمریکا در مذاکرات از سوی مقامات وزارت خارجه از جمله ظریف و عراقچی، آمریکا در بیانیهای اعلام کرد که در مذاکرات حضور دارد و صراحتا از طرح گام به گام خود برای لغو تحریمها سخن گفت. همچنین در این بیانیه صراحتا سخن از گفتگوی غیرمستقیم میان ایران و آمریکا بود که از سوی تیم ایرانی تکذیب میشد.
🔹موضع ایران که تا پیش از آن لغو یک جای تحریمهای برجامی و تحریمهای دوره ترامپ بود، با پذیرش این روند دچار اختلال جدی شد. تایید این سازوکار مسالهدار از سوی تیم ظریف، منجر به دستهبندی تحریمهای آمریکا به سه گروه شد که ایالات متحده تنها برای برداشته شدن هر کدام از آنها اما و اگرهای مختلفی به میان آورد.
🔹با روی کار آمدن دولت سیزدهم و رصد فضای بینالمللی، طی روزهای گذشته علی باقری اعلام کرد که برای رایزنی درباره آغاز گفتگوهای هستهای، این هفته به بروکسل و مقر اتحادیه اروپا سفر خواهد کرد. او تاکید کرد که گفتگوها با انریکه مورا به عنوان نماینده اتحادیه اروپا برای آغاز مذاکرات «نتیجه محور» خواهد بود. علی باقری با اعلام خبر سفر خود به بروکسل، سیاست فشار حداکثری آمریکا را «شکست خورده» خوانده و گفته بود که «ادامه این سیاست نمیتواند موانع پیش روی مذاکرات را بردارد» و «بر پیچیدگیهای فراوان مذاکرات خواهد افزود.»
🔹رابرت مالی، مسئول میز ایران در وزارت خارجه آمریکا نتوانست خشم خود را از این موضوع پنهان کند و با ذکر اینکه «تهران میتواند با هر طرفی که بخواهد مشورت کند، اما این مشورتها نمیتواند جایگزین مذاکرات مستقیم با ایالات متحده شود» تصریح کرد که «اگر ایران سوالی درباره نحوه رفع تحریم و تعهد آمریکا دارد، باید پاسخ را از ما بشنود». او با تاکید به اینکه «ایران تمایل به گفتوگوی مستقیم با آمریکا ندارد»، گفت: «حداقل آنها باید این سوالات را در فرمت وین مطرح کنند. چون در گفتوگو با اتحادیه اروپا، پاسخ خود را دریافت نخواهند کرد.»
🔹پس از این موضع تهدیدگونه آمریکا، سفر علی باقری امروز به مقصد بروکسل انجام شد. این سفر بر خلاف خواسته آمریکا که آغاز مذاکرات را به حضور و اظهارنظر خود گره زده بود، دستاورد مشخصی برای آغاز دور جدید گفتگوها داشت. علی باقری در صفحه شخصی خود نوشت که «گفتوگوی جدی و سازندهای با انریکه مورا درباره عناصر ضروری مذاکرات موفق داشتم.» و اعلام کرد «توافق کردیم پیش از پایان ماه نوامبر مذاکرات را آغاز کنیم. تاریخ دقیق هفته بعد اعلام خواهد شد.»
🔹همچنین حسین امیرعبداللهیان در تهران نیز صبح امروز در موضعی روشن اعلام کرد: ما نمیخواهیم از نقطه بن بست وین وارد مذاکرات شویم، ولی فرمتی که در مذاکرات وین شکل گرفته را قبول داریم و به زودی پس از ارزیابی از گفتوگوهای امروز آقای باقری با آقای مورا و مسئولان اتحادیه اروپا درباره اینکه در چه تاریخی وارد گفتوگو و مذاکره با ۱+۴ شویم، تصمیم میگیریم. ولی دیر نخواهد بود و بزودی این اتفاق خواهد افتاد و با ۱+۴ گفتوگوها را از سر میگیریم.
🔹اعلام خبر آغاز مذاکرات هستهای از «بروکسل» به جای «وین»، طرح آمریکا برای حضور و نقشآفرینی در مذاکرات را با شکست جدی روبرو کرده است. ایالات متحده باید پیام روشن این اتفاق را درک و تحلیل کند: «از نظر جمهوری اسلامی، واشنگتن در حال حاضر عضو توافق نیست و صلاحیت تعیین تکلیف برای طرفها را ندارد.»
@mmenhaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👓 اگر باور داریم فرمان ولی فقیه مانند فرمان معصوم (علیه السلام) #واجب است، وظیفه ما گوش دادن به سخن اوست؛ ولو در هزار مورد، یک مورد هم اشتباه کند!
🔹 اگر سربازان به سخن #فرمانده گوش نکنند، کِی پیروز خواهند شد؟!!
💬 مرحوم علامه مصباح یزدی
#واکسن_هراسی
#ولی_فقیه
@mmenhaj
❣️ #شایعه
" ۷ آبان روز جهانی #کوروش !!" :
🔻 #حقیقت
1️⃣ روزی به نام کوروش در هیچ تقویم داخلی یا بین المللی وجود ندارد!
2️⃣ اولین بار در سالهای ابتدايی دهه ۸۰ ادعای روز جهانی کوروش توسط یک روزنامهنگار در یکی از روزنامه های کشور مطرح شد!
3️⃣ این ادعا حاصل یک سوتفاهم برای وی بود! در هيچ جای تاريخ اشارهای به اینکه روز ۷ آبان یا ۲۹ اکتبر ارتباطی با كوروش هخامنشي داشته باشد، نشده است!
4️⃣ در سایت رسمی سازمان ملل متحد و در لیست روزهای جهانی ثبت شده در ماه اکتبر و حتی سایر ماهها نیز چنین روزی وجود ندارد!
5️⃣ حتی در سایت رسمی سازمان یونسکو و در لیست روزهای جهانی آن نیز چنین روزی وجود ندارد!
6️⃣ تاریخ ایران سرشار از حماسه ها، جوانمردیها و حق طلبی های مردان بزرگیست که برای بزرگداشت تاریخ چنین کشوری نیاز به جعل و دروغ نیست!
⭕️افکارسنجی ماجرای «هکشدن سامانه سوخترسانی کشور» در شبکههای اجتماعی
🔹طبق دادهکاوی دیتاک اظهار نظرهای مردمی در بسترهای اینستاگرام و توئیتر را میتوان در قالب ۴ گونه «کار خودشونه»، «قدرت پوشالی»، «انتقام آبان ۹۸» و «خوشبینی به تغییر ملموس» دستهبندی نمود.
🔹اغلب کاربران، این اختلال را اقدام عامدانه نظام با هدف افزایش قیمت بنزین عنوان کردهاند که عموماً در بستر اینستاگرام تولید محتوا نمودهاند.
🔹طیف دیگری از کاربران به انتقاد از سیستم امنیتی کشور پرداخته و این رویداد را مانند هکشدن سیستم زندان اوین، نشانه ضعف قدرت سایبری کشور قلمداد نمودهاند.
🔹طیف سوم کاربران، به حوادث آبان ۹۸ استناد کرده و اختلال مذکور را به منزله انتقامگیری کشتههای آن زمان و تداوم اعتراضهای آبان تعریف کردهاند.
🔹آخرین طیف از کاربران حامیان نظام هستند که با هشتگهایی نظیر قدرت_ملی در سه محور مقایسه مدیریت سریع بحران سوخت در ایران و انگلیس، مقایسه مدیریت بحران در دوران روحانی (آبان ۹۸) و رئیسی و حمله به اقدام احتمالی اسرائیل در هک سامانه سوخت کشور، به تحسین و حمایت از نظام پرداختهاند.
🔺افزایش محتوا برای ایجاد خشم،تنفر و تمسخر در مورد اختلال در جایگاه های عرضه سوخت نشان می دهد که جریان اغتشاش گر در حمله به زیر ساخت های وزارت نفت به دنبال ایجاد جنگ شناختی و به میدان آوردن مردم هم بوده است.
@mmenhaj
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 جزئیات حمله سایبری به سامانه هوشمند سوخت رسانی و هک تابلو های تبلیغاتی از زبان سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @mmenhaj
🇮🇷 www.basirat.ir
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پای «صاحب استانبول» و محسن افشانی به «سرجوخه» باز شد
@mmenhaj
❇️ صبح صادق ۱۰۲۲ منتشر شد:
🔺انقلاب اسلامی یکی از دلایل افول آمریکاست
🔺انتخاب قانونمند
🔺بروکسل و آینده مذاکرات
🔺امید جامعه جهانی به نشست تهران
🔺قدرت ما مرهون انقلاب است
🔺حرکت امیدآفرین رسانه ملی
🔺رسانه پیشتاز
🔺حمله سایبری، سوخت!
🔗 ادامه مطلب در لینک زیر:👇
https://basirat.ir/fa/news/334330
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @mmenhaj
🇮🇷www.basirat.ir