#دشمن_شناسي
قسمت بيستم
┄━═✿♡﷽♡✿═━┄
✍گروهى از مخالفان عثمان در ذاخُشُب، در خارج مدينه، بودند و منتظر .
🔻مُغِيره بنشُعبَه از عثمان اجازه میانجیشدن گرفت اما، شورشيان بانگ بر او زدند و گفتند: که اىفاجر باز گرد؛ اىفاسق باز گرد؛ اىکور باز گرد مغيره، ناگزير، بازگشت.
عثمان، سپس، عمر و بنالعاص را خواست و گفت: برو به نزد مردم و دعوتشان کن به کتاب خدا و اين که هرچه بگويند من عمل مىکنم.
عمر وعاص رفت و همينکه به نزديکشان رسيد، گفتند: اىدشمن خدا باز گرد پسرِ نابغه باز گرد؛ نه تو امين هستى و نه ما از تو در امانيم. عبداللّه بنعمر و ديگرانى که در مجلس عثمان بودند گفتند: اينان را کسى به جز از على نمىتواند ساکت کند.
🔻عثمان آن حضرت را خواست. حضرت علیه السلام آمد. به او عرض کرد: اين قوم را به کتاب خدا و سنّتِ پيامبر بخوان. حضرت علىعلیه السلام فرمود: به شرط آنکه پيمان بدهى و خدا را شاهد بگيرى بر اين که هر چه من به آنها بگويم تو انجام خواهىداد. عثمان پذيرفت. پس، حضرت اميرعلیه السلام از عثمان، پيمان گرفت و او قسم خورد که هر چه آن حضرت با شورشيان، از جانبِ عثمان، تعهد کند، انجام دهد.
✳️ آن حضرت رفت به ذاخُشُب، محل اجتماع شورشيان. شورشيان، چون آن حضرت را ديدند؛ به او گفتند: باز گرد. حضرت فرمود: پيش مىآيم. و خواسته شما برآورده مىشود. شورشيان پذيرفتند. حضرت اميرعلیه السلام سخنان عثمان را بر ايشان بازگو کرد. گفتند: آيا تو ضامن مىشوى که اين کارها را بکند؟ حضرت علیه السلام فرمود: بلى. گفتند: راضى شديم.
🔻و بعد بزرگان و اشرافشان با علىعلیه السلام بر عثمان وارد شدند. ايشان مصريانى بودند که از عاملشان عبداللّه بنسعد بنابى سرح شکايت داشتند. دفعه قبل که نامه فرستادند، در جواب نامه عثمان، که نزد والىِ مصر بردند او يکى از آنان را کشت.
🔻به غير از على علیه السلام، طلحه و زبير و عايشه هم دخالت کردند. اينان به عثمان گفتند: والى مصر را عوض کن. گفت: که را مىخواهيد؟ گفتند: محمّد بنابى بکر را. او هم محمّد بنابى بکر را والى مصر کرد و محمّد به اتّفاق مصريان، با نامه عثمان در اينباره، به سوى مصر روانه شد.
✳️در داخل مدينه هم شورش شده بود. باز حضرت اميرعلیه السلام وساطت کرد و بناشد که اين دفعه عثمان به وعدههايش عمل کند. عثمان گفت: براى برقرارى عدالت و باز گرداندن حقوق مردم وقت لازم است.
🔻آن حضرت علی علیه السلام فرمود: در مدينه نياز به مهلت ندارد، در خارج از مدينههم تا زمانى که نامههايت برسد مهلت دارى. گفت: مهلت مىخواهم. حضرت علی علیه السلام فرمود: در مدينه سه روز مهلت باشد.
پس از آنکه عثمان محّمد بنابى بکر، را والىِ مصر کردهبود، همراه با مصريان از مدينه به مصر بازم مىرفتند، در راه، ناگهان، غلامِ عثمان رإ ديدند که سوار بر شترى است و به تندى مىرود. او را بازرسى کردند و پرسيدند: کجا مىروى گفت: به مصر مىروم. گفتند: چه همراه دارى؟ گفت: چيزى همراه ندارم. گفتند: نمىشود. پيادهاش کردند. مشک خشکى همراهش بود. آن مشک خشک را پايين آوردند و شکافتند و در آن يک لوله سربى يافتند که در آن نامهاى از عثمان بود به عبداللّه بنسعد بن ابى سرح، والى مصر، و مهر عثمان را داشت. در آن نامه به والى مصر نوشتهبود: "اينها که آمدند، محمّد بنابى بکر و فلان و فلان را دار بزن و سرجايت باش (و همه کسانى را که به شکايت از تو نزد من آمدند زندانى کن تا دستور من برسد).
✳️نامه را که خواندند، با محمّد بنابى بکر به مدينه باز گشتند و خدمت حضرت علىعلیه السلام رفتند و نامه عثمان را به آن حضرت دادند.
🔻حضرت علیه السلام آمد به نزد عثمان و به او فرمود اين نامه چيست؟ عثمان گفت: من آنرا ننوشتهام. مردم گفتند: پيک رسمى تو و سوار بر شترِ تو بود و نامه به خطّ کاتب تو و مُهرِ تو بر آن است. گفت: شتر را دزديدهاند، خط هم شبيهِ خط کاتبِ من است، مُهر را هم شايد مثلِ مُهرِ من درست کردهباشند!
❗️به او گفتند: از خلافت کناره گيرىکن والاّ يا عزل مىشوى يا کشته خواهىشد عثمان نپذيرفت. به او گفتند: کارهاى زشتِ زيادى کردهاى؛ چون به تو تذکر مىدهند توبه مىکنى، ولى بر عهد خود نمىمانى. آن نوبت توبه کردى و گفتى از کارهاى گذشته دست مىکشم؛ محمّد بنمَسْلَمَه هم ضمانت کرد؛ باز چنين کردى. حال، يا بايد خود را عزل کنى يا کشته مىشوى.
🔻عثمان گفت: اين که از خلافت کناره گيرىکنم، نه، به خدا قسم، من هرگز لباسى را که خداوند برتنم راست کردهاست به دست خود بيرون نخواهمآورد!
📚سقيفه/مرحوم علامه سيد مرتضى عسكرى
🖍ادامه دارد....
@mmenhaj
👓 دستاورد انقلاب اینکه الان در کشورهای #اسلامی نظیر ترکیه و امارات و آذربایجان، مشروبات الکلی رسمی، زنها نیمه عریان و #همجنس_بازی آزاده!
❗️ ولی ما الان ناراحتیم که چرا بعضی خانمها روسریشون رو وسط سرشونه!!! و البته باید تلاش کنیم که وضع حجاب خیلی بهتر بشه ولی یه نگاه به سایر کشورها بکنیم بد نیست
💬 @mmenhaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اصغر! سرِ تو بریده میشود...
🔹 وعده صادقی که حاج قاسم به شهید اصغر پاشاپور داده بود.
▪️انتشار به مناسبت اولین سالگرد شهادت شهید مدافع حرم اصغر پاشاپور
✍️ @mmenhaj
اشتباه محاسباتی یا شیطنت رسانه ای
🔸جدولی تحت عنوان وضعیت طلاق در کانال ها، سایت ها و صفحات فضای مجازی دست به دست می چرخد و با ضریب بالایی منتشر شده است.
متاسفانه این جدول دارای یک اشتباه یا شیطنت محاسباتی است که ضریب طلاق را با تقسیم تعداد طلاق ها بر ازدواج ها محاسبه کرده و از بالا بودن اعداد هم اظهار تاسف کرده است در برخی استان ها این عدد نزدیک به ۵۰ است گویی که نیمی از ازدواج ها به طلاق می انجامد.
متاسفانه این مطلب در کانال ها و گروههای مدعی و فعال در حوزه زنان نیز بسیار باز نشر شده است.
نکته مهم اینجاست که در محاسبات آماری و جمعیت شناسی ضریب یا نسبت طلاق از تقسیم تعداد طلاق ها بر تعداد کل متاهلین محاسبه می گردد.
یعنی نسبت طلاق متاهلان، تعداد طلاق های یک سال نسبت به جمعیت متاهلان است که در سال ۹۸ در کل کشور و جمع آمار تقریبا ۸ درصد بود. یعنی در ازای هر ۱۰۰ متاهل، ۸ طلاق داشته ایم.
مشخص نیست این مطلب اشتباه که با پایین ترین سطح اطلاعات عمومی نیز قابل تشخیص است با چه هدف و نیتی در سطح بسیار گسترده منتشر شده است و فعالین حوزه زنان نیز در این امر سهیم بوده اند.
🇮🇷 @mmenhaj
#ما_و_طالبان
✍عبدالله گنجی
💥حضور رسمی هیئت طالبان در تهران سؤالات و چراهای زیادی را بین نخبگان و سیاسیون کشور برجا گذاشت که پاسخ شایسته بدان داده نشد.
نباید مردم فکر کنند تصویری که حاکمیت و رسانهها از طالبان در ۲۶ سال گذشته برایشان ترسیم کردهاند با تصویری که خود حاکمیت از این گروه دارد، متفاوت است. شاید همین تصویر دیروز باشد که تفسیر چهره امروزی از طالبان را سخت کرده و کژتابی تفسیر و کدر بودن تصویر باقی است، اما لازم است شورای عالی امنیت ملی و وزارت خارجه درباره آسیب شناسی ارائه تصویر دیروز و وضعیت امروز برای مردم توضیح دهند و اگر ارتباط با این گروه برای منافع ملی ما یا شیعیان افغانستان آوردهای دارد، به ملت بگویند و صرفاً بهخاطر اینکه متهم به ارتباط با یک گروه تروریستی شوند، سکوت نکنند.
👇 علت ارتباط مهم است که اگر نبود امریکا چند سال با این گروه مذاکره نمیکرد. حتی غربیها بسیار مشتاق بودند با داعش و القاعده مذاکره کنند، اما آنها به ظاهر از این کار ابا داشتند و علت اصلی آن هم عدم اعتقاد داعش و القاعده به حقوق بینالملل و مقوله دولت - کشور است.
اما در خصوص طالبان سؤالات چندگانهای در ذهن ملت ماست که نگارنده تا آنجا که میفهمم یا اطلاعات دارم، توضیح میدهم.
🔻سؤالات عموماً حول شهادت دیپلماتهای ایران در مزار شریف و شهادت شیعیان افغانستان است.
این باور زمانی تقویت شد که ایران در مرزهای شرقی کشور آرایش نظامی گرفت، اما رهبری نیروهای مسلح را از حمله به افغانستانِ طالبان بر حذر داشتند. آیا رهبری اطلاعات متفاوتی دریافت کرده بود یا نه، ما بیخبریم، اما باور نگارنده این است که طالبان افغانستان در شهادت دیپلماتهای ایران نقش نداشتند و جمهوری اسلامی نیز به این باور رسید که ترور آن عزیزان با هماهنگی سیستم اطلاعاتی یک کشور ثالث صورت گرفتهبود.
🔻 درباره شهادت شیعیان افغانستان اگر هنر جمهوری اسلامی متعهد کردن طالبان به حرمت خون تشیع است، این هنر قابل تقدیر است. البته طالبان نیز بارها اعلام کردهاند که به حرمت خون شیعیان پایبند هستند، اما مدعی هستند وقتی به جایی حمله میکنند و کسی مقاومت کند، درگیر خواهند شد و فرقی نمیکند که در مقابلشان شیعه است یا سنی، اما اینکه صرفاً به خاطر شیعه بودن سراغ کسی بروند را قبول ندارند.
👇حمله به منطقه شیعه نشین غرب کابل در زمستان ۱۳۷۳ و ورود از آن نقطه به داخل کابل و شهادت عبدالعلی مزاری یا حمله به ولایت بامیان که منجر به صدور بیانیه استمدادخواهی مقام معظم رهبری شده، شاید از این جنس بوده که هدف تصرف سرزمین بوده است و شهادت شیعیان بر اثر مقاومت بوده است، نه اتهام تکفیر.
⭐️البته این بدان معنی نیست که همین اقدامات را نیز تأیید و تصرف خانه و کاشانه و آوارگی مردم را توجیه نماییم، اما میتوان فهمید که ترور و شهادت به دلیل عنصر تکفیر نبوده است.
طالبان بر خلاف داعش و القاعده اهل مذاکره است و این نشان میدهد به قدرتخواهی در جغرافیای افغانستان (نه جهان اسلام) یا شراکت در قدرت در آنجا معتقد است، در غیر اینصورت مذاکره نمیکرد.
⭐️ آنچه امروز برای جمهوری اسلامی مهم است، شیفت جغرافیایی داعش از جهان عرب به افغانستان است.
⭐️ وجود داعش در افغانستان برای ما بسیار سختتر از حضور در سوریه و عراق است، چراکه دو مزیت نسبی در این کشور دارند، #اول زبان فارسی و #دوم پر حجم بودن ترددها از مرزهای شرق ایران و سخت بودن کنترل ورود است.
🔘آیا ایران طالبان را نقطه مقابل تهدید داعش میداند؟ اگر چنین هنری وجود دارد، قابل ستایش است.
⭐️ناامن کردن حضور امریکا در افغانستان توسط طالبان برای ایران موضوعیت دارد.
⭐️ اخراج امریکا از افغانستان آرمان حاج قاسم شهید بود و اگر طالبان این مهم را به پایان رسانند، منافع و امنیت ملی ما نیز تأمین شدهاست.
👇البته ممکن است طالبان اهدافی داشته باشند که ما قبول نداریم، اما اگر ارتباط با آنان داعش را زمینگیر، سلامت شیعیان را تضمین و خواب راحت را از امریکاییها میگیرد، ارتباط لازم است و دولت باید این موضوع را باز بگذارد.
🔴 نباید حضور نمایندگان طالبان در ایران صرفاً برای روکم کنی از امریکا یا اینکه ما هم در افغانستان پایگاه داریم، تلقی شود.
🔴اگر ارتباط با طالبان منطبق بر منافع ملی ما و شیعیان افغانستان است، باید برای ۲۷ سال گذشته پاسخگو باشیم.
🔴شاید هم از بدو تولد طالبان ارتباطی نبود و در سالهای اخیر امکان ارتباط فراهم شدهاست.
این موضوع لازم است برای مردم تبیین شود و البته طالبان باید بداند اگر به روش خشونت به دنبال قدرتخواهی است، هرگز از سوی ایران حمایت نخواهند شد.
#اگر_می_پسندید_به_اشتراک_بگذارید
✍تحلیل مسائل روز ایران و جهان
🔹🔹🔹🔹
@mmenhaj
#افغانستان #ایران
#پرسش_مخاطب: بررسی ابعاد و علل روابط ایران و طالبان
🔸بررسی ابعاد و علل برقراری روابط ایران با گروه طالبان در افغانستان و همچنین چرایی هجمههای اخیر رسانههای غربگرا به این موضوع
سوالات مخاطبین:
۱- سلام علت نزدیک شدن روابط ایران و طالبان چیست؟
۲- سلام ممنون میشم تحلیلی درباره طالبان بنویسید. طالبانی که در دهه ۷۰ جنایات زیادی انجام دادن حالا شدن طالبان خوب؟؟
۳- سلام آیا به حرفهای طالبان میشود اعتماد کرد؟ آیا به هیچ یک از مناطق شیعه نشین حمله نکردند و آن را تصرف نکردند؟
پاسخ:
سلام، با توجه به اینکه موضوع این سوالات مشترک است، ابتدا به تبیین مسائل جزئی و سپس به بررسی موضوع اصلی یعنی "علل روابط ایران و طالبان" میپردازیم.
پاسخ سوال سوم:
ادعاهای طالبان در خصوص عدم حمله به مناطق شیعیان افغانستان تا حد زیادی جنبه رسانهای دارد. تفکرات و برخورد طالبان با شیعیان نسبت با گروههای افراطی منطقه نظیر داعش، سپاه صحابه، جبهه النصره و... به مراتب متفاوت و معتدلتر است، اما تضادها و اختلافات آنها با شیعیان افغانستان در درجه اول نژادی و درجه دوم سیاسی و مذهبی است.
غالب اختلاف نژادی طالبان با شیعیان قوم هزاره است که ریشه در رعایت نکردن توافق صلح آنها با حزب وحدت اسلامی در جریان درگیریهای سال ۷۳ هجری شمسی کابل و پس از آن به قتل رساندن شهید "عبدالعلی مزاری" رهبر این حزب است. آنها همچنین در سالهای بعد با شیعیان مناطق مختلف نیز درگیر شدند و جنایاتی را نیز در حق آنها انجام دادهاند. برای نمونه میتوانید به اخبار سالهای اخیر استان غزنی، بامیان، شهرستان کجران در استان ارزگان، کشتار روستای میرزاولنگ در استان سرپل و... رجوع کنید.
در خصوص سوال دوم نیز بایستی گفت "تحولات جهان اسلام" مطالب و یادداشتهای بسیاری را در خصوص تحولات افغانستان نگاشته است که در آرشیو یادداشت های بخش افغانستان سایت ما قابل دسترسی است. اما برای آشنایی کلی با جریانها و مسائل مهم معاصر افغانستان میتوانید سری مطالب "پاسخ به سوالات کلیدی در خصوص افغانستان و پاکستان" http://iswnews.com/17708 و http://iswnews.com/17691 را مطالعه نمایید.
پاسخ سوال اول:
بطور کلی علل برقراری روابط ایران و طالبان در موارد زیر میتواند خلاصه شود:
۱- طالبان به عنوان نماینده بخشی از مردم افغانستان است که بایستی برای تحقق صلح و برقراری حکومت فراگیر در افغانستان با آنها نیز ارتباط و گفتگو داشت.
۲- مقابله با گروههای تروریستی نظیر داعش، القاعده و... که با حضور آمریکا در افغانستان فعالتر شدهاند. (علیرغم اینکه خود طالبان در گذشته و حال اقدامات تروریستی بسیاری داشته است، اما نشان دادهاند که قابلیت انعطاف پذیری دارند و آنها میتوانند در مقابله با گروههای تروریستی بزرگ نظیر داعش و دفع تهدیدات منطقهای موثر باشند.)
۳- افغانستان همسایه شرقی ایران است و ارتباط با طالبان به منظور برقراری امنیت و کنترل مرزهای شرقی در بخشهایی از افغانستان که در کنترل طالبان است، ضروری است.
۴- ارتباط با طالبان برای جلوگیری از جنگ میان دو کشور مهم است و این موضوع در جریان حمله به کنسولگری ایران در مزارشريف و اتفاقات پس از آن در دهه هفتاد شمسی لزوم خود را نشان داد.
۵- مسأله مهاجرین و منافع مشترک اقتصادی و...، از جمله منابع آب که بعضا مناطقی در افغانستان قرار دارد که در کنترل طالبان است و ایران برای حفظ منافع خود بایستی با آنها گفتگو و تعامل داشته باشد.
علیرغم دلایل مهمی که بر لزوم روابط ایران با طالبان ذکر شد، همان طور که ایران در ایجاد طالبان نقشی نداشته و برخلاف عربستان سعودی، امارات و پاکستان هیچگاه امارت اسلامی طالبان در افغانستان را به رسمیت نشناخته و از آنها حمایت نظامی و... نکرده است. علاوه بر این ایران همواره دولت رسمی افغانستان را از جزئیات روابط با طالبان آگاه کرده است و برای برقراری صلح و امنیت در این کشور تلاش گسترده و همه جانبهای را با کل جریانها داشته است.
بنابراین روابط ایران با طالبان بر پایه اقتضای شرایط حساس منطقه شکل گرفته است و رسانههای غربگرا برای سرپوش گذاشتن بر اقدامات غیرقانونی آمریکا و کشورهای متحدش، از حمله و اشغال افغانستان تا توافق یکجانبه با یک طرف (طالبان) و نادیده گرفتن سایر جریانهای افغانی سعی بر استحالهی سیاست ایران در قبال افغانستان و طالبان را دارند.
▪️لینک این مطلب در:
✅ https://iswnews.com/41281
✅ @mmenhaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 هراس ادامهدار صهیونیستها از انتقام ایران
🎥 "آوی ملامد"، نویسنده و تحلیلگر اسرائیلی:
🔻ایران در حال آمادهسازی شرایط عملیات انتقام در بلند مدت است و باید این موضوع را جدی بگیریم!
🔻مرزهای ژئو استراتژیک ایران آن چیزی نیست که در نقشه مشاهده میکنید؛ مرزهای ما از راست به ایران و از جنوب به یمن منتهی میگردد!
🔻حمله سایبری ایران خسارات اساسی و قابل توجهی به بار خواهد آورد.
@mmenhaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظه پرتاب ماهوارهبر ترکیبی «ذوالجناح»
🔹این ماهوارهبر ترکیبی، قدرتمندترین موتور سوخت جامد کشور را دارد و برای اولین بار در یک ماهوارهبر از سوخت جامد استفاده شده است.
@mmenhaj
#دستاوردهای_انقلاب (1)
📌 طلاب بدانند...
🔻ایران پهلوی، زیر چکمه آمریکا🔻
1️⃣ طبق تحقیقات #سنای_آمریکا، تعداد مستشاران آمریکایی در ایران از 16 هزار نفر در سال 1972 به 24 هزار نفر در سال 1976 افزایش یافته بود.
2️⃣ در گزارش سنا آمده بود که تعداد آمریکاییها در ایران، میبایست به واسطه خرید بیشتر اسلحه از #آمریکا، تا سال 1980 به 60 هزار نفر برسد.
3️⃣ وابستگی دوران پهلوی به حدی بود که از #رضا_خان و پسرش محمدرضا گرفته تا رئیس ساواک و عناصر دربار، تماما با نظر مستقیم غربی ها عزل و نصب میشدند. وابستگی بی چون و چرای محمدرضا به غربیها، او را به یک #بله_قربان_گوی تمامعیار تبدیل کرده بود. کسی که عنوان فرمانده کل قوا را یدک میکشید ولی در عمل هیچ اختیاری از خود نداشت!
4️⃣ تاجالملوک #مادر_محمدرضا_پهلوی در خاطرات خود میگوید: محمدرضا خصوصی به من میگفت همین رئیس #ساواک و معاون او و مدیران ارشد همهشان با آمریکاییها ارتباط دارند و برای حفظ ظاهر میآیند و از من اجازه میخواهند، درحالیکه قبل از کسب اجازه، اطلاعات مورد نیاز را به #آمریکا و #انگلیس رد کردهاند.
💥 رشد ایران در 4 دهه پس از انقلاب به حدی بوده که ایران به یک ابر قدرت در عرصه سیاسی و نظامی جهان تبدیل شده است.
⚡️طبق گزارش #آمریکن_اینترست و موسسه #هادسن، در سال 2017 ایران #هفتمین_قدرت_در_دنیا شناختهشده است.
لینک گزارش مذکور برای مراجعه مخاطبان👇🏻
🔰 https://www.the-american-interest.com/2017/01/24/the-eight-great-powers-of-2017/ 🔰
✍🏻#سید_امیر_حسینی
#آنتی_سکولار
#دهه_فجر
@mmenhaj
#معمای_خوئینی_ها (5)
⛔️ پشت نقاب نفاق
مخالفت موسوی خوئینی ها با رهبری آیت الله خامنه ای
♨️ موسوی خوئینیها شخصی است که همواره در مواقع حساس به مخالفت با رهبری معظم انقلاب برخاسته است.
⚡️ او در جلسه تعیین رهبری در سال 68، هنگام قیام اعضاء برای رأی گیری در مورد رهبری آیت الله خامنهای، با کشیدن عبای آیت الله #باریک_بین (امام جمعه قزوین) سعی در انصراف او از رأی مثبت به رهبری ایشان داشت.
♨️ #صفار_هرندی در مرداد 1389 در این رابطه میگوید:
«همه افرد حاضر در آن جلسه خاطراتي دارند که مايل به بيان آن نيستند اما يکي از آنها بيان ميکند: موقع دادن رأي، وقتي خواستم قيام کنم، ديدم عبايم کشيده ميشود. ابتدا فکر کردم به صندلي گير کرده اما برگشتم ديدم پشت سری من عبايم را گرفته و ميگويد بلند نشو، کسی که به رای خود قانع نشده و ميخواهد ديگران را همراه خود کند، همان کسي است که در سال گذشته (88) در جريان #اغتشاشات ميگويد خيابانها را شلوغ کنيد تا از اين رهبری #باج گرفته و بر سر حکومت چانه زنی کنيم»
♨️ «آیت الله سید جعفر شبیری زنجانی» نیز جریانی از این جلسه نقل می کند که جالب توجه است:
«آقای آل اسحاق برای من نقل کردند که روزی که آقا (آیت الله خامنه ای) انتخاب شدند، آقای خوئینی ها که از جلسه بیرون آمدند، گفتند: «بهترین شخص بود که انتخاب شد و مناسب تر از ایشان کسی را نداریم، فقط نگران این هستیم که مملکت به #آمریکا گرایش پیدا کند!»
🔥این رفتار نفاق آمیز از مرد خاکستری اصلاحات نشان میدهد که او همواره به دنبال #فتنه انگیزی بوده است.
ادامه دارد...
#سید_امیر_حسینی
#آنتی_سکولار
@mmenhaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 #دستاوردهای_انقلاب| برخی از رتبه های جهانی ایران را کمتر از ۴ دقیقه ببینید
🔹 مروری بر دستاوردهای انقلاب اسلامی شکوهمند مردم ایران
@mmenhaj
نشریه اخبار و تحلیلهای دو شنبه، 14 بهمن ماه
https://basirat.ir/fa/news/328115
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@mmenhaj
⭕️ قالیباف: ۱۰ روز قبل طی نامه کتبی از رئیس جمهور برای دفاع از بودجه در مجلس دعوت کردم، اجابت نکردند
🔸رئیس مجلس در صحن علنی امروز:
🔹بر اساس قانون رئیس جمهور باید برای دفاع از کلیات بودجه سال ۱۴۰۰ در مجلس حضور پیدا میکرد به همین جهت از ۱۰ روز قبل نامه کتبی نوشتم و از او به طور رسمی دعوت کردم.
🔹رئیس جمهور این دعوت را اجابت نکردند لذا ما وظیفه خود را انجام دادهایم.
🆔 @mmenhaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📻امیرآبادی فراهانی: لایحه دولت قابل دفاع نیست، سیاسی نوشته شده تا مجلس در تنگنا قرار گیرد
🔸عضو هیئت رئیسه مجلس در جلسه علنی امروز:
🔹لایحه دولت قابل دفاع نیست، زیرا سیاسی نوشته شده تا مجلس در تنگنا قرار گیرد که در این صورت یا آن را بپذیرد، یا در صورت عدم پذیرش به ضررش تمام شود.
🔹در جلسات مختلف با مسئولان دولتی، وزرا، معاون اقتصادی رئیس جمهور و مسئولان بانک مرکزی همگی تاکید بر ضرورت حذف رانت ارز ۴۲۰۰ تومانی دارند، اما در رسانه ملی رفتار سیاسی میکنند و تاکید دارند با حرف ارز ۴۲۰۰ تومانی اجناس گرانتر میشود.
🔹طی دو سال اخیر کدامیک از مردم توانستهاند مرغ با ارز ۴۲۰۰ تومانی خرید کنند و از این امکان استفاده کرده اند؟
🔹متاسفانه این رانت در جیب عده قلیلی میرود که این افراد از وابستگان بخشی از مدیران اجرایی، هم حزبیها و یا سلبریتیها بودهاند!
🔹در صورت بررسی مشاهده میشود که فواید این مهم به دست مردم نرسیده، زیرا در غیر این صورت قیمت مرغ نباید به ۳۰ الی ۴۰ هزار تومان میرسید.
🆔 @mmenhaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 42 سال شکست اپوزیسیون به روایت کارشناش شبکه وهابی؛
🔸ما موفق نبودیم و مردم هم اعتمادی به ما ندارند چون حرف و عمل ما یکی نیست
✅ @mmenhaj
🌸 رهبر انقلاب: "روز ولادت فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها) را روز زن و روز مادر نامگذاری کردهاند؛ میشد گفت روز رهبر یا روز والاترین انسان، اشکالی نداشت؛ امّا امروز نیاز جامعهی ما به این است که بداند مادری یعنی چه؟ زنِ خانه بودن و کدبانو بودن یعنی چه؟
فاطمهی زهرا با آن مقام و عظمت، یک خانم خانهدار است؛ یکی از شئون همین عظمت عبارت است از همسر بودن یا مادر بودن و خانهداری کردن."
➡️ ۹۵/۱۲/۲۹
#سبک_زندگی
#میلاد_حضرت_زهرا سلاماللهعلیها
🌸 @mmenhaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت نویسنده معروف آمریکایی از ایران سال۱۳۵۳: وضع ایران به مراتب بدتر از سوریه است!
#چرخ_زمان
@mmenhaj
🌸 دستبوس مادر
✍️امام خامنهای(مدظله العالی): «زن اگر چنانچه در محیط خانواده، محترم شمرده بشود، بخش مهمّی از مشکلات جامعه حل خواهد شد. باید کاری بکنیم که بچّهها دست مادر را حتماً ببوسند؛ اسلام دنبال این است.»
۱۳۹۲/۰۲/۲۱
#امام_خامنه_ای
#ميلاد_حضرت_فاطمه_زهرا
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
@mmenhaj