#دشمن_شناسي
قسمت بیست ودوم
┄━═✿♡﷽♡✿═━┄
✍طبرى مىنويسد:
عثمان چهل روز در محاصره بود و، در اين مدت، طلحه با مردم نماز مىگزارد.
هيچ يک از اصحاب رسول خداصلی الله علیه و آله، از حيث مخالفت و ستيز با عثمان، به پاى طلحه نمىرسيد. طلحه و زبير زمام امور را به دست گرفته بودند. طلحه از رسيدن آب به خانه عثمان جلوگيرى مىکرد و نمىگذاشت آب آشاميدنى به آنجا برسد.
❗️على علیه السلام به طلحه گفت:
اين چه کارى است که مىکنى؛ بگذار اين مرد از چاه آبِ خويش آب بردارد. طلحه گفت: خير؛ و موافقت نکرد.
🔻طبرى مىنويسد:
چون محاصره کنندگان به شدّت عمل افزودند و مانع رسيدنِ آب به خانه عثمان شدند، عثمان کسى را به نزد علىعلیه السلام فرستاد و از او استمداد کرد تا وسايلى برانگيزد و قدرى آب به خانه او برساند.
❗️علىعلیه السلام
با طلحه گفت و گو کرد و چون ديد که نمىپذيرد به شدّت خشمگين شد، تا جايى که طلحه چارهاى جز موافقت با علىعلیه السلام نديد و سرانجام قدرى آب به عثمان رساندند. امّا، باز آب را از او منع کردند
🔻در اين گير و دار، مُجمِّع بن جاريه انصارى بر طلحه گذرکرد. طلحه از او پرسيد: مُجمِّع، اربابت عثمان چه مىکند؟ پاسخ داد: به خدا سوگند، گمان مىبرم که عاقبت او را مىکشيد. طلحه، به طعنه، جواب داد: اگر کشته شود، نه پيامبر مُرسَلى کشته شده نه فرشته مقرَّبى.
❗️به علىعلیه السلام خبر دادند که مى خواهند عثمان را بکشند. به فرزندان خود، حسن و حسين علیه السلام، چنين دستور داد: شمشيرهاى خود را برداريد و بر درِ خانه عثمان بايستيد و اجازه ندهيد کسى وارد شود. فرزندان علىعلیه السلام، در اجراى امر پدر، خود را به خانه عثمان رساندند.
پيرامون سراىِ عثمان هنگامه عجيبى بر پا بود و مردم براى پايان بخشيدن به کار عثمان اصرار داشتند!
❗️سرانجام زد و خورد شروع شد و امام حسن علیه السلام و امام حسين علیه السلام، زخمى شدند. رخساره حسن گلگون گشت و سرِ قنبر، غلامِ علىعلیه السلام شکست و به سختى مجروح شد.
📗ابنابى الحديد مىنويسد:
طلحه، که روى خود را با پارچهاى پوشانده بود و بدين وسيله خود را از انظار مردم مخفى نگاه مىداشت، خانه عثمان را تير باران مىکرد.
در آن ازدحام سه نفر از دیوار همسایه عثمان بالا رفتند و خود را به عثمان رسانیدند و او را کشتند.
🔻وقتى عثمان کشته شد، به طلحه بشارت دادند. امّا، حضرت اميرعلیه السلام وقتى خبر را شنيد، با حالى خشمگين بيرون آمد. چون چشمِ طلحه به علىعلیه السلام افتاد گفت: اىابو الحسن، تو را چه شدهاست که اين سان برافروخته و خشمگينى ؟
✨حضرت اميرعلیه السلام به طلحه گفت:
لعنت و نفرينِ خداوند بر تو باد!
طلحه جواب داد: اگر او مروان را از خود دور مىکرد کشته نمىشد. در روايت ديگر آمدهاست که گفت: او نه ملَک مقرّب است، نه نبىّ مُرسَل.
📚سقيفه/مرحوم علامه سيد مرتضى عسكرى
🖍ادامه دارد ....
@mmenhaj
نشریه اخبار و تحلیلهای دوشنبه، ۲۰ بهمنماه
https://basirat.ir/fa/news/328248/
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@mmenhaj
🔰سخننگاشت | رزمایشهای نیروهای مسلح در شرایط تحریم تحسین برانگیز بود
🔻حضرت آیتالله خامنهای: این رزمایشهایی را که انجام گرفت دیدند هم دنیا دید؛ چشمهای نگران ماهوارهها دیدند و تحسین کردند و بعضیها اظهار تعجّب کردند که واقعاً تحسینبرانگیز هم بود؛ بخصوص در شرایط تحریم. در یک چنین محدودیّتی نیروهای مسلّح ما -چه وزارت دفاعمان، چه ارتشمان، چه سپاهمان- توانستند یک چنین کارهای بزرگی را انجام بدهند و به ظهور برسانند. ۹۹/۱۱/۱۹
🔹 دیدار جمعی از فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی ارتش با رهبر انقلاب اسلامی
💻 @mmenhaj
دیدارنگار 72.pdf
8.69M
دیدارنگار ۷۲ | جزوه تبیین بیانات در دیدار مداحان
شمارهی ۷۲ جزوهی بیاناتی «دیدارنگار» منتشر شد. این جزوه، گزارشی جامع از محتوایِ سخنان حضرت آیتالله خامنهای است که به پیوستِ متن کامل بیانات ایشان منتشر میشود و مطالب گوناگون مطرح شده در هر یک از سخنرانیهای رهبر معظم انقلاب اسلامی را به صورتی ساده منعکس میکند.
💻 @mmenhaj
🔰سخننگاشت | اعتراف صاحبنظران آمریکایی پس از سقوط مفتضحانه ترامپ: دوران پسا آمریکا آغاز شده است
🔻حضرت آیتالله خامنهای: مسئلهی سقوط ترامپ با این وضع مفتضح... افول یک رئیسجمهور ناباب نبود؛ افول آبرو و قدرت آمریکا بود، افول انتظام اجتماعی آمریکا بود؛ این را من نمیگویم، این را خودهایشان گفتند؛ صاحبنظران برجستهی سیاسیشان اعلام کردند که نظام آمریکا از درون پوسیده است... بعضیهای دیگر گفتند که دوران پساآمریکا آغاز شده است. ۹۹/۱۱/۱۹
🔹 دیدار جمعی از فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی ارتش با رهبر انقلاب اسلامی
💻 @mmenhaj
🔴 #تا_انتخابات| موضع ارگان حزب اتحاد ملت درباره گزینههای اصلاحطلبان در انتخابات
🔻 #زمانه| محمدجواد روح در یادداشت اخیر خود در نشریه صدا سناریوهای انتخاباتی اصلاحطلبان را تشریح کرده است.
🔻او با نام بردن از عارف، جهانگیری و علی لاریجانی از آنها به عنوان گزینههای محتمل اصلاحطلبان در انتخابات پیشرو یاد میکند. عضو حزب اتحاد ملت با اشاره به سوابق عارف در نهایت مینویسد: او نه درون مجموعه اصلاحطلبان پایگاه حزبی و تشکیلاتی منسجم و قدرتمندی دارد و نه (به دلیل تصویر آرام، مسالمتجو و بهنوعی "بیخاصیت" که از او در سطح افکارعمومی ساخته شده) پایگاه اجتماعی و زمینه رای مناسبی دارد. لذا طرح بحث نامزدی عارف نه در سطح نیروهای سیاسی و نه در سطح بدنه اجتماعی با اقبال مواجه نشده است.
🔹او با انتقاد تلویحی از کارگزاران مینویسد: اگر عارف موقعیت و اعتبار سیاسی خود را بیش از خود به فضاسازی دیگران باخته است؛ وضعیت اسحاق جهانگیری کاملا برعکس است. جهانگیری از فردای انصراف به نفع روحانی، راهی را رفت که کل راه رفتهاش و اندوختهاش در دولتهای هاشمی، خاتمی و روحانی را بر باد داد.
🔹به اعتقاد روح، جهانگیری با یک اشتباه تاکتیکی، استراتژی چند ده ساله خود را به نابودی کشاند و یادآور میشود: بقا در دولت با شرایط پس از تحریمها و ماجرای ارز ۴۲۰۰ تومانی و سایر قضایا، او را در افکارعمومی به چهرهای ناکارآمد (از نظر اجرایی) و بازیخورده و فاقد توان تصمیمگیری (از نظر سیاسی) تبدیل کرده است. او خود را از سطح "یک رییسجمهور بالقوه" برای اصلاحطلبان به "گزینهای از سر ناگزیری" تقلیل داده باشد.
🔹عضو حزب اتحاد ملت درباره علی لاریجانی با بیان اینکه او در ماجرای قرارداد افسانهای ۲۵ ساله با چین عملا جانشین رئیسجمهور شد، مینویسد: موقعیت سیاسی علی لاریجانی نزد اصلاحطلبان از دو نامزد جدی دیگر هم نازلتر است. دلیل آن هم، روشن است. لاریجانی علیرغم همه تعاملاتی که با میانهروها و حتی تاحدی اصلاحطلبان داشته؛ هنوز فاصلهای جدی با اردوگاه اصلاحات دارد. در واقع، در همه این سالها هم همراهی لاریجانی و اصلاحطلبان بر سر اندک موارد مشترک، بهویژه برجام، بوده است.
🔻سردبیر نشریه صدا در نهایت با اشاره به دست خالی اصلاحات یادآوری میکند: اگر عارف، لاریجانی و جهانگیری چهرههای توانمند و باسابقهای در حوزه سیاسی و اجرایی هستند که محبوبیت و پایگاه رای مناسبی ندارند؛ در مقابل، نامزدهایی هم در میان اصلاحطلبان مطرح میشوند که محبوبیت دارند، اما سابقه و توان اجرایی ندارند مانند ظریف و سیدحسن خمینی.
@mmenhaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️فرق عمامه و تاج
❗️فرق حضرت آقا و حضرت والا
@mmenhaj
#دهه_فجر
🔴 #تحریف_ممنوع| محمدرضا شاه و آمریکا
🔻 #زمانه| در پایان حیات سیاسی خاندان منحوس پهلوی، آمریکایی ها بهخوبی از دیکتاتوری و استبداد محمدرضا پهلوی اطلاع داشتند. بررسی اسناد نشان میدهد که آمریکاییها به کسب خبر، پیگیری و بررسی انواع راهها و ارائه مشاوره به شاه، گفتگو با مقامات سیاسی و نظامی ایران و برخی مخالفان رژیم به منظور حفظ شاه و جلوگیری از سقوط رژیم پهلوی مبادرت ورزیدهاند.
🔻 در این خصوص جهت مبارزه با تحریف تاریخ به مواردی اشاره میشود:
1⃣ خاطرات #کارتر در کتاب KEEPING FAITH : «من مانند همه رؤسای جمهور پیش از خود، شاه ایران را یکی از مطمئنترین متحدین آمریکا بهشمار میآورم.... ؛ ساواک با نهایت خشونت و وحشیگری با مخالفان رفتار میکرد»
2⃣ #برژینسکی مشاور امنیت ملی کارتر رییسجمهور آمریکا در کتاب POWER AND PRINCIPLE : «سقوط شاه از نظر استراتژیک نتایج مصیبتباری برای آمریکا به بار آورد و از نظر سیاسی، برای خود کارتر فاجعهآمیز بود.»
3⃣ ژنرال #هایزر فرستاده ی نظامی آمریکا به ایران در روزهای منتهی به انقلاب : «پایان این داستان خوفناک و مهیب بسیار غمانگیز است. آمریکا دوست نزدیک و متحد ستبر و خوشبنیهای را از دست داده است که میتوانست منافع غرب را در خلیج فارس تأمین کند. همین یک ضرر، میلیاردها دلار خرج برای آمریکا در بر داشته است.»
4⃣ خاطرات #سولیوان سفیر آمریکا در ایران سال۵۷ در کتاب خاطرات دو سفیر: «سفارت آمریکا در تهران تمام جریانات و حرکتهایی را که از آن نام بردم زیر نظر داشت و پیشرفت فعالیتها را در هر یک از خطوط دنبال میکرد.... ؛ در تمام مدت این مذاکرات و مباحثات، من یک روز در میان با شاه ملاقات میکردم و از جزییات اقدامات او در جهت حل بحران آگاه میشدم.»
5⃣ خاطرات حسین #فردوست (دوست نزدیک و همراه همیشگی محمدرضا پهلوی و رییس دفتر ویژه اطلاعات دربار):
«از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا سال ۱۳۵۷ محمدرضا بهخواست آمریکا دیکتاتور بلامنازع ایران بود و آمریکاییها نیز از او توقعی جز این نداشتند... در سیاست خارجی و به خصوص سیاست منطقهای، دکترین اجرا شده توسط محمدرضا، تبعیت کامل از دستورات آمریکا و انگلیس بود.»
🖌 #محمدصادق_سلطانزاده_بشرویه
@mmenhaj
#دستاورد_های_انقلاب (5)
طلاب بدانند...
♨️ فقط 5 شهر و یک روستا...
❇️ امام خامنه ای: ما امروز در علم کجا هستیم، بیست سال پیش کجا بودیم؟ خیلی تفاوت کرده. البتّه من آمارهایی هم دارم، حالا شاید اگر رسیدم مقداری هم بگویم. این از هنرهای انقلاب است. (1398/7/17)
🔸در سالهای حکومت پهلوی در حومه اکثر شهرهای بزرگ، حلبی آبادها به چشم می خورد. مردمی که به امید کار از روستاها راهی شهرهای بزرگ شده بودند، به علت نداشتن پول، در حومه شهر ساکن میشدند.
🔸حلبی آبادها از امکانات اولیه زندگی مانند آب شرب، برق، جاده، مدرسه و درمانگاه بی بهره بودند.
🔰ضعف خدمات رسانی به مردم در دروان پهلوی به حدی بود که #فقط_پنج_شهر و #یک_روستا گازرسانی شده بود و تنها 51 هزار خانوار از گاز طبیعی بهره مند بودند.
🔸با سپری شدن 40 سال از ظهور انقلاب اسلامی، هم اکنون#1085 شهر و #31_هزار و 392 روستا بالای90درصد کشور به شبکه عظیم گازرسانی متصل شده اند.
🔸سایت #globalpetrol در سال 2021 آماری منتشر کرد که رشد جمهوری اسلامی را در زمینه سوخت رسانی به مردمش در حد بالا نشان می دهد.
📌 تمام این دستاوردها در حالیست که کشورهایی مثل مصر که نه از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند و نه با اسرائیل مشکلی دارند و حتی پیمان کمپ دیوید را امضاء کردند، امروز به لحاظ سیاسی و اقتصادی، همچنان عقب مانده هستند.
🔴 حتی کشورهایی مانند کره، ژاپن، قطر، عربستان و... که در ظاهر پیشرفت کرده اند و صاحب برندهای جهانی هستند، هنوز هم دارای استقلال سیاسی-اقتصادی نیستند و بدون اذن آمریکا آب نمی خورند!
✍🏻 #سید_امیر_حسینی
#آنتی_سکولار
@mmenhaj
#پرونده_ویژه
#بازگشت_از_نیمه_راه(22)
♨️ افکار پریشان شیخ علی تهرانی
🔶 پس از پیروزی انقلاب اسلامی، ریاست دادگاه انقلاب مشهد و مدتی هم ریاست دادگاه انقلاب اهواز به #شیخ_علی_تهرانی سپرده شد و او به محاکمه بازماندگان حکومت #پهلوی مشغول شد.
🔶 در سال ۱۳۵۸ علی تهرانی از سوی #حزب_جمهوری_اسلامی مشهد، داوطلب مجلس خبرگان قانون اساسی شد. او به عنوان هفتمین نفر منتخب از خراسان، به خبرگان راه یافت. از آنجا که او، آثاری در اقتصاد اسلامی نوشته بود، در کمیسیون مالی و اقتصادی مجلس خبرگان حضور یافت.
🔶 اندکی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، طرح گسترده انتقادات و اعتراضات از سوی شیخ علی تهرانی آغاز شد و به مرور زمان، تهرانی خود را از خیل یاران امام جدا کرد و همراهی با #مجاهدین_خلق و #بنیصدر را بر امام برگزید.
🔶 شیخ علی تهرانی در سال ۱۳۵۸ خواستار محاکمه علنی عباس امیرانتظام، سخنگوی دولت موقت و جاسوس سازمان سیا شد. او رهبران انقلاب را متهم به ارتباط با امیرانتظام کرد!
🔶 علی تهرانی، در ادامه انتقادات خود، عملکرد و سیاستهای شورای انقلاب را سردرگم دانست و خواستار تشکیل دولت مستقل در کشور شد. به همین منظور با انتقاد از رهبر انقلاب اسلامی حضرت امام(ره)، دانشجویان پیرو خط امام را به خاطر تصرف لانه جاسوسی آمریکا مورد حمله قرار داد.
🔶 یکی دیگر از رویکردهای علی تهرانی دشمنی با حزب جمهوری اسلامی بود. عداوت وی با مسئولان نظام زمانی به اوج رسید که #آیتالله_سید_علی_خامنهای از سوی امام خمینی (ره) به عنوان امام جمعهی تهران منصوب شد.
ادامه دارد...
#حسین_کاظمی
#دهه_فجر
@mmenhaj
روایت رهبر انقلاب درباره احمق درجه یکی که به زبالهدان تاریخ رفت
🔹در قضیه تحریمها هم آمریکا مثل زمان انقلاب اشتباه محاسباتی کرد، خیال میکردند این تحریمهای بیسابقه در تاریخ ایران را از پا درمیآورد، اشتباه میکردند.
🔸 یکی از همان احمقهای درجه یک، دو سال پیش گفته بود که عید ژانویه ۲۰۱۹ را در تهران جشن میگیریم.
🔸حالا آن شخص خودش به زبالهدان تاریخ رفته و رییس او هم با لگد و با افتضاح از کاخ سفید اخراج شده است اما جمهوری اسلامی ایران به لطف خداوند سربلند ایستاده است.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @mmenhaj
🇮🇷www.basirat.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌محمد رضا شاه پهلوی در سال۵۲؛ تورم طی دو سال گذشته بدین شرح است؛
🔹گندم۳۲۰درصد
🔹شکر۳۰۸درصد
🔹سیمان۳۰۰درصد
🔹پشم۲۲۰درصد
🔹آهن آلات ۲۰۰درصد
🔹روغن۲۰۰درصد
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @mmenhaj
🇮🇷www.basirat.ir
قالیباف: تغییرات سیاسی تاثیری بر رابطه با روسیه ندارد
رئیس مجلس در نشست خبری با همتای روس:
🔹مهمترین موضوع این سفر پیام رهبر انقلاب برای پوتین بود که در این پیام بر استحکام، راهبردی و مستمر بودن روابط ایران و روسیه تاکید شده است.
🔹هیچ تغییر سیاسی در دنیا و نگاههای یکجانبه گرایانه تاثیری بر این رابطه نخواهد داشت.
🔹توافق شد که در فصل بهار سومین کمیسیون عالی مشترک پارلمانهای ایران و روسیه در کنار نمایشگاه اقتصادی و تجاری میان تجار ایران و روسیه در تهران برگزار شود.
@mmenhaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیشرفت ۴۰ ساله
🔹آمارهای بینالمللی نشان میدهد، باوجود تحریم و فشارهای همه جانبه علیه ایران ، پیشرفت علمی در دوران انقلاب اسلامی تحسین برانگیز بوده است.
@mmenhaj
نگرانی «نتانیاهو» از ارتقاء روابط ایران و روسیه
🔹همزمان با سفر رئیس مجلس به مسکو و ابلاغ پیام رهبر انقلاب به پوتین، نتانیاهو با رئیس جمهور روسیه به صورت تلفنی گفتوگو کرد.
🔹یک مقام آگاه در مسکو محتوای این گفتوگو را متاثر از سفر رئیس مجلس و ابلاغ پیام رهبر انقلاب دانسته و گفته است در این گفتگو نتانیاهو خواستار حمایت روسیه از اسرائیل در سوریه شده است.
🔸ابراز نگرانی نتانیاهو از ارتقاء روابط راهبردی دوجانبه ایران و روسیه از دیگر موضوعات این گفتوگوی تلفنی بوده است.
@mmenhaj
#چه_کسی_میتواند
#برنده_انتخابات1400_باشد
💥چند صباحی بیش تا انتخابات 1400 نمانده و همین چند صباح شاید دهها سال مسائل سیاست ایران را تعیین کند. مسئله اصلی انتخابات پیش رو مشارکت است، نه برای آنکه باز هم خیال حکومت از مردم راحت باشد، بلکه برای آنکه تنها دولتی با پشتوانه نمادینِ مردمی میتواند بر چالشهای داخلی و خارجی امروز فائق بیاید. بدون چنین پشتوانهای، هر دولتی شکل بگیرد اعتماد به نفس مواجهه با چالشها را نخواهد داشت، به زودی دچار مسائل ریز و درشت پراکنده خواهد شد و از پیش بردن یک برنامه منسجم و هدفمند باز خواهد ماند. این در شرایطی است که اعتماد مردم به تشخیص، صداقت و توانمندی سیاستمداران کم شده و بعید است این بار، با تعهد به ارائهی انواع خدمات توسط دولت، بتوان کمیت و کیفیت مشارکت را بالا برد.
👇عمدهی نامزدهای احتمالی انتخابات آتی در حال آماده کردن فهرستی بلند از خدمات نظیر آبادانی عمرانی، کارآمدی اداری، اقتدار و امنیت داخلی و خارجی یا حتی کاهش فاصله طبقاتی و افزایش تولید و رونق اقتصادی هستند. اما نمیتوانند جمعیتی مردمی، یعنی افرادی بدون وابستگی تشکیلاتی خاص به میدان بیاورند که آنها را بفهمد و از آنها در مجامع عمومی و خصوصی دفاع کند، در راستای برنامههایشان هزینه بدهد و در یک کلمه بار دولت را به دوش بکشد. به همین دلیل، نامزدهای احتمالی گفته و ناگفته در حال ساده سازی مسئله دولت و تقلیل آن به یک دستگاه اجرایی صرفند. منشأ این ساده سازی ناامیدی از جلب مشارکت مردم است، اما نباید به سادگی تسلیم این ناامیدی شد.
⭐️برای تشکیل دولتی با مشارکت مردمی فراگیر، باید نقاطی را که مردم در آنها با هم مشارکت داشتهاند دید. آخرین بار این مشارکت در سوگوارهی شهادت قاسم سلیمانی هویدا شد. سوگ مردم ایران در شهادت قاسم سلیمانی، یک سوگ ریشهدار بود. اینجا معلوم شد ایرانیان با وجودِ گروهبندیهای گوناگونِ عرفی، جایی به هم گره خوردهاند، جایی که قاسم سلیمانی ایستاده بود. گرایشهای گوناگون سیاسی اینجا به هم فرصت دادند. آیا میتوان قاسم سلیمانی را به نقطهی اتفاق و مشارکت در سیاست تبدیل کرد؟
👇پس از شهادت قاسم سلیمانی تعابیر مختلفی از شخصیت وی مطرح شد، تعابیری مثل مرد میدان، قهرمان، سردار دلها و ... . همه این تعابیر به وضوح از اینکه قاسم سلیمانی یک شخصیت سیاسی باشد فاصله میگرفتند. حتی در نقلقولهایی مستقیم گفته شد که او پیوسته تمایل خود به نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری را رد کرده است. در وضعیتی که نامزد شدن شخص او بلاموضوع بود، منظور از این نقلقولها آن بود که شخصیت او نمیتوانست شخصیت یک رئیس جمهور باشد. اما قاسم سلیمانی راهی را برای سیاست عمومی ما باز کرده است، چرا نباید این راه را رفت؟ اگر نخواهیم صرفاً با او عکس یادگاری داشته باشیم، اگر بخواهیم روح او را در سیاست حاضر کنیم، تبدیل به طرحی از شخصیت سیاسی یا دولت رسمی کنیم چه باید بکنیم؟
⭐️قاسم سلیمانی به خصوص پس از شهادتش، اگر باشد میتواند برنده انتخابات 1400 باشد. مردم مشارکتی نمادین در چنین انتخاباتی خواهند داشت و به دولت او امیدوار خواهند بود. این یک فرض است. با این فرض برخی به دست و پای شبیهسازی خود با او میافتند. اما با سیاهکاری نمیتوان به او ولو اندکی شبیه شد، تنها میتوان آب خود را در سیاست بُرد. اما اگر کسی بتواند «مقاومت» را به عنوان یک عنصر اساسی در سیاست بفهمد، دولتی با «مقاومت» و برای «مقاومت» تشکیل دهد، به او شبیه میشود.
👇مقاومتی که قاسم سلیمانی میفهمد نه صرفاً مقاومت در برابر امریکا یا داعش یا هر عنصر مهاجم خارجی است. این «مقاومت» یک مقاومت ذاتی است، تودار و توپُر است. بیش از هر چیز در برابر خویش مقاومت میکند، برای باز نگه داشتن نقطهای که در آن هست. اینگونه درکی از شیوهی عمومی به نتیجه رسیدن دارد، اینکه چگونه میتوان نیروهای پراکنده را جمع و تجمیع کرد و ذره ذره و گام به گام چیزی را ساخت که از آن همه باشد، همه خود را در آن ببینند و بیابند. این مقاومتی است بر و برای مردم بودن و مردم داشتن. اینگونه یک فرمانده نظامی برون مرزی، تبدیل به یک شخصیت ملی میشود.
✔️این مقاومت به مشارکت ختم نمیشود، بلکه همان نقطه مشارکت است. چنین مقاومتی را باید در میان نامزدهای احتمالی انتخابات آتی ببینیم تا به مشارکت امیدوار باشیم. میتوانیم این مقاومت را فرابخوانیم، با جدی گرفتن آن فرض و طرح آن به عنوان یک طرح سیاسی، طرح دولت. این طرح نیاز به تفکر، همفکری، گفتگو و همکاری دارد. هر روز که به انتخابات 1400 نزدیک میشویم، یک روز از فرصت این طرح از دست میدهیم.
#اگر_می_پسندید_به_اشتراک_بگذارید
@mmenhaj
نشریه اخبار و تحلیلهای سهشنبه، ۲۱ بهمنماه
https://basirat.ir/fa/news/328285/
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@mmenhaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️۴۰ سال صعود یا سقوط؟!!!
📑🌍 اینبار روایت اسناد بین المللی از چهل سال را ببینید
📚📚📚📚📚
@mmenhaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴من آمدم خودکار ۵ ریال بود، الان هم ۵ ریال است
🔹به احتمال زیاد، شما هم این حرف #هویدا که توی دادگاه گفته بود رو شنیدین و دیدید که چقدر برای تطهیر #پهلوی ازش استفاده میکنند
🔹داستان اونجایی جالبتر میشه که بقیشو هم بشنوید:
🔹وقتی توی دادگاه ازش میپرسن که چطور با وجود ۲۵ برابر شدن قیمت غذا و مسکن همچین چیزی امکان داره، میگه:
🔹من غذا و ملک را نگفتم، من خودکار را گفتم، چون کسی درس نمیخواند، کسی هم خودکار نمیخرد .
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @mmenhaj
🇮🇷www.basirat.ir
39.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | بیانیه #گام_دوم_انقلاب خطاب به ملت ایران به ویژه جوانان
🔸 شماره سوم
💻 @mmenhaj
47.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | بیانیه #گام_دوم_انقلاب خطاب به ملت ایران به ویژه جوانان
🔸 شماره دوم
💻 @mmenhaj
36.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | بیانیه #گام_دوم_انقلاب خطاب به ملت ایران به ویژه جوانان
🔸 شماره چهارم
💻 @mmenhaj
48.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | بیانیه #گام_دوم_انقلاب خطاب به ملت ایران به ویژه جوانان
🔸 شماره پنجم
💻 @mmenhaj
50.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | بیانیه #گام_دوم_انقلاب خطاب به ملت ایران به ویژه جوانان
🔸 شماره ششم
💻 @mmenhaj