❌#فرار_از_مسئولیت_به_شیوه_نمایندگان
🔻چطور میشود که #نمایندگان_مجلس با آن اختیارات و قدرت #قانونی و حمایت های صریح #رهبری برای استفاده از آن اختیارت که به طور ویژه دردیدار با نمایندگان این دوره و برای بار دوم، در پیام به مجلس این دوره به آن ها تصریح کردند حالا می آیند و مانند مطالبه گران عادی هشتک #حقوق_مردم میزند و میگوید خوب است قوه قضائیه چه کند وچه نکند!!!
کأنه در ساختار قانونی کشور مسئولیتی ندارد!!
⚠️متاسفانه این روش فرار از پاسخگویی در بین #نمایندگان_مردم در حال تبدیل شدن به یک رویه و سنت است!! وشاید به خیال خودشان این سروصدا ها در برابر این فرار از اصل #مسئولیت عذاب وجدانشان را هم کم کند... و بدتر آنکه برخی از نیروی های انقلابی هم با بیخبری و غفلت شرع به تشویق و کفو سوت زدن میکنند! درحالی که...
🔺بهتر بود آقای امیر آبادی بجای این فرار رو به جلو، بخاطر عدم انجام وظایف قانونی خودشان در مجلس از هشتک #سرافکندگی_در_مقابل_مردم استفاده میکرد...
‼️آقایان!! در برابر صفوف درهم تنیده غرب زدگان و لیبرال ها که علنا کمر همت برای نابودی این انقلاب بسته اند، #اظهار_نظر دردی را دوا نمیکند!!
#نمایندگان_توئیتری
✍#سید
@mmenhaj
🔴جدایی دین از سیاست هرگز
♦️امام خامنهای:«یکی از مسائل مهم فکری جهان اسلام، مسئله دین و سیاست است. امروز برای اثبات و تحمیل جدایی دین از سیاست، تلاش مضاعفی صورت میگیرد. البته این کار جدید نیست. در طول سال های سلطه استعمار، روی این قضیه کار شده است.
♦️آنان دین را به مسائل شخصی و فردی اختصاص دادند. محدوده دین را کاملا به بخش خیلی کوچکی، شامل مسائل فکری، روحی، معنوی و احیانا مسائل احوال شخصیه و این چیزها، منحصر کردند.
♦️علت این است که هیچ دینی به قدر اسلام، داعیه اداره کشورها، حکومت ها و جوامع مردمی را ندارد.»
📚کتاب ولایتوحکومت/صفحه۲۵۴
🌍 @mmenhaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
Imam-Khamenei_5953994775966253487.mp3
2.97M
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
+ اگه قرار بود اسم زندگیتو بسازن چی میذاشتی؟
میناوند: بگم ریا نمیشه؟
ابوالفضل
@mmenhaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سرنوشت ورزشکارانی که مهاجرت کردند چه شد؟
🥋از سعید مولایی و رشنونژاد تا احسان رجبی و کیمیا علیزاده
@mmenhaj
#دشمن_شناسي
قسمت پانزدهم
┄━═✿♡﷽♡✿═━┄
✍در آن هنگام طلحه بنعبيد الله حضور نداشت و در مِلک خود در سُراه بود.
عمر گفت: اگر ظرف اين سه روز طلحه حاضر شد که شد، وگرنه منتظر او نشويد و به جدّ در انتخابِ خليفه برآييد و با آنکس که بر او اتفاق نظر حاصلکرديد بيعت کنيد و هر کس با رأى شما مخالفتکرد گردنش را بزنيد.
🔻عمر اعضاى شورا را فرمان داد تا مدت سه روز براى انتخاب خليفه به مشورت بنشينند. اگر دو نفر با خلافت مردى و دو نفر ديگر با خلافت مردى ديگر موافقتکردند بار ديگر به رايزنى بپردازند و مشورت از سر گيرند. اما اگر چهار نفر با يکى موافقت کردند و يک تن مخالفبود، تابعِ رأى آن چهار نفر باشند. و چنانچه آراء سه به سه در آمد، رأى آن دسته را بپذيرند که عبدالرّحمن بنعوف در آن است، زيرا دين و صَلاح عبدالرّحمن قابل اطمينان و رأيش براى مسلمانان مورد قبول و اعتماد است.❗️
✍متّقى هندى نيز، در کنزالعّمال، از محمّد بنجبير از پدرش روايت کردهاست که عمر گفت:
اگر عبد الرحمن بنعوف يکدستش را، بهعنوان بيعت، به دست ديگرش بزند فرمانش را اطاعت کنيد و با او بيعتنماييد
🔻از اين مطالب چنين بر مىآيد که عُمر، صدورِ حکمِ خلافت را، بنابر سياستى، به دست عبدالرّحمن بنعوف نهاد و او را از امتيازى خاص برخوردار کرد تا در تعيين خليفه از آن بهرهگيرد. و معلوم مىشود که با عبدالرّحمن بنعوف قرارى داشته که تبعيتِ از سيره و رفتار شيخَين را در شرايط قبول خلافت بگنجاند و از پيش مىدانسته که امام علىعلیه السلام
از اين که عمل بهرفتار شيخين در رديف عمل به کتاب خدا و سنّت پيامبرصلی الله علیه و آله قرار گيرد خوددارى خواهدکرد، ولى عثمان آن را مىپذيرد و در نتيجه به خلافت مىرس. بنابراين، از پيش، حکم عدم انتخاب علىعلیه السلام را صادر کردهبود.
🔻دليل اين سخن، علاوه بر آنچه در پيش آورديم، مطلبى است که ابنسعد، در طبقات، از قول سعيدبن عاص (اموى) آوردهاست که:
سعيد بنعاص از عمر خواست که مقدارى بر مساحت زمين خانهاش بيفزايد تا آن را وسعتبدهد. خليفه به او نويد مىدهد که، پس از اداى نماز روز بعد صبح، خواستهاش را برآوردهخواهد کرد. عمر به وعده وفا کرد و صبحگاهان با سعيد رفت و. . .
(سعيد خود مىگويد:) خليفه با پاهايش خطکشيد و بر وسعت خانهام افزود. امّا من گفتم: اى امیر، بيشتر بده، که مرا اهلبيت، از کوچک و بزرگ، زياد شدهاست.
عمر گفت: فعلاً همين اندازه تو را کافىاست و اين راز را نگهدار که پس از من کسى بهخلافت میرسد که جانبِ خويشاوندىات را رعايت خواهدکرد و نيازت را برآورده خواهدساخت!
🔻سعيد مىگويد: آنگاهى که دوران خلافت عمر به سر آمد و عثمان از شوراى عمر، مقام خلافت را به دستآورد. او، از همان ابتداى کار، رضاى خاطر مرا جلب کرد و خواستهام را به شايستگى برآورده ساخت. . .
از اين گفت و گو چنين بر مىآيد که منشور خلافت عثمان در دوران حياتعمر و به دست او به امضا رسيده و قطعيت يافتهبود و تعيين شوراى شش نفرى تنها پوششىبود که در زير آن بيطرفىِ دستگاه خلافت در انتخاب خليفه بعدى به نحوى مردم پسند و مقبول جلوهگر شود.
🔻گذشته ازاين، نقشه تحريک افراد براى ترور و از ميان برداشتن امام علیه السلام نيز مطلب مهمِّ ديگرىاست که باز ابنسعد، در طبقات، ازقول همين سعيد ابنعاص، آوردهاست. او مىنويسد:
🔻روزى عمر بنخطّاب به سعيد بنعاص گفت: چرا تو از من فاصله مىگيرى و روى گردان هستى؟ شايد گمان مىکنى من پدرت را کشتهام. من پدرِ تو را نکشتهام؛ پدرت را على بنابى طالب کشتهاست.
⁉️آيا با اين سخن، عمر سعى نداشت که سعيد را به گرفتن انتقام از کشنده پدرش، على بن ابىطالب علیهالسلام، تحريک کند؟
📚سقيفه/مرحوم علامه سيد مرتضى عسكرى
🖍ادامه دارد ....
@mmenhaj
#دشمن_شناسي
قسمت شانزدهم
┄━═✿♡﷽♡✿═━┄
✍بلاذرى مىنويسد:
در روز به خاک سپردن عمر، اعضاىشورا کارىنکردند. ابوطلحه، به دستور عمر، بر مردم امامتِ جماعت کرد و نماز گزارد و صبح روز ديگر، ابوطلحه آنان را در محلّ بيتالمال گردآورد تا به رايزنى بپردازند. مراسم به خاک سپردن عمر در روز يکشنبه و در چهارمين روز ترورش صورت گرفت، و صُهَيب بنسِنان برجنازهاش نماز خواند.
🔻چون عبدالرّحمن اعضاى شورا و گفت و شنود را مشاهدهکرد به ايشان گفت:
من و سعد خود را کنار مىکشيم، به اين شرط که انتخاب يکى از شما چهار نفر با من باشد؛ زيرا نجوايتان به درازا کشيده و مردم منتظرند تا خليفه و امام خود را بشناسند. اهالى شهرها نيز، که براى کسب اطّلاع از اين امر تاکنون در مدينه ماندهاند، توقّفشان طولانىشده بايد زودتر بهشهر و ديار خود بازگردند.
همه با پيشنهاد عبدالرّحمن بنعوف موافقتکردند، مگر علىعلیه السلام که گفت: تاببينيم.
🔻در اين هنگام ابوطلحه وارد شد و عبدالرّحمن آنچه را گذشتهبود، از پيشنهاد خود و موافقت همگان بجز على، بهاطّلاع او رسانيد. پس، ابو طلحه رو بهعلىعلیه السلام کرد و گفت: اىابوالحسن، عبدالرحمن مورد اعتماد همه مسلمانان است، چرا با او مخالفت مىکنى؟! در اينجا علىعلیه السلام،
عبدالرحمن بنعوف را سوگندداد تا بهخواسته دل اعتنايىنکند، حق را مقدَّم دارد و به صلاح و خيرِ امّت بکوشد و رابطه خويشاوندى، او را از راه حقّ منحرف نسازد. عبدالرحمن، همه را پذيرفت و سوگندخورد. پس علىعلیه السلام رو به او کرد و گفت: حالا انتخابکن.
🔻اين رويداد در محل بيتالمال صورتگرفت يا، بنابه گفتهاى، در خانه مِسوَر ابن مَخْرَمه. پس، عبدالرّحمن پيش آمد و دست علىعلیه السلام را در دست گرفت و به او گفت:
با خدا عهد و پيمان ببند که اگر من با تو بيعتکردم، بنىعبدالمُطَّلب را بر گردن مردم سوار نخواهىکرد و سوگند بخور که از سيره رسولخداصلی الله علیه و آله و شيخين (ابوبکر و عمر) سرپيچى
نکنى.
🔻علىعلیه السلام پاسخداد: رفتارم با شما، تا آنجا که در توان داشتهباشم، بر اساس کتابِخدا و سنّتپيامبرش خواهدبود.
سپس عبدالرّحمن به عثمان گفت: خدا به سود ما بر تو گواه باد که اگر زمام حکومت را به دستگرفتى، بنىاميه را بر گردن مردم سوارنکنى و با ما بر اساس کتاب خدا و سنّت پيامبرش و روش ابوبکر و عمر رفتارکنى. عثمان پاسخداد: من با شما رفتارى بر اساس کتاب خدا و سنّت پيامبرصلی الله علیه و آلهو روش ابوبکر و عمر خواهمداشت.
🔻بار ديگر عبدالرّحمن به علىعلیه السلام روى کرد و سخن نخستين خود را به او گفت و علىعلیه السلام نيز چون بار اوّل به وى پاسخ داد. سپس عثمان را به کنارى کشيد و گفته نخستين خود را از سرگرفت و از وى همان جوابِ مساعدِ اوّل را شنيد. عبدالرّحمن، براى بار سوّم، پيشنهاد اوّلِ خود را به علىعلیه السلام گفت. در اين نوبت امام علىعلیه السلام
به او گفت: کتاب خدا و سنّت پيامبر
صلی الله علیه و آله نيازى بهسيره و روش ديگرى ندارد؛ تو مىکوشى، به هر صورت که شده، خلافت را از من دورکنى.
🔻عبدالرّحمن به اعتراض امام علیه السلام
توجهى نکرد و رو به عثمان کرد و سخنِ نخستينِ خود را براى سومين بار تکرار کرد و از عثمان همان جوابِ نخستين را شنيد. پس، دست به دست عثمان زد و با او بيعت کرد.
✍همچنين، طبرى و ابن اثير، در ضمن بيان رويدادهاى سال 23 هجرى، مىنويسند:
🔻چون عبدالرّحمن در سومين روز با عثمان بيعتکرد، علىعلیه السلام به عبدالرّحمن گفت: دنيا را به کامش کردى. اين نخستين روزى نيست که شما، بر ضدما، به پشتگرمى يکديگر برخاستهايد.
"فَصَبرٌ جميلٌ وَ اللّهُ المُستَعانُ عَلى ما تَصِفُونَ. "
به خدا قسم، تو عثمان را به خلافت نرساندى مگر براى اين که او، پس از خود، تو را به خلافت بردارد؛ اما خداى را در هر روز تقديرىاست.
🔻پس از بيعت عبدالرّحمن با عثمان، ديگر اعضاى شورا نيز با عثمان بيعتکردند.
علىعلیه السلام که ايستاده ناظر برجريان امر بود، بر زمين نشست.
❗️عبدالرّحمن خطاب به او گفت: بيعتکن، وگرنه گردنت را مىزنم! و در آن روز با کسى از آنان جز او شمشير نبود. نيز گفته شدهاست که علىعلیه السلام از محلِّ شورا خشمناک بيرونآمد. ديگر اصحابِ شورا خود را بدو رساندند و گفتند: بيعتکن والاّ با تو مىجنگيم. پس بازگشت و با عثمان بيعتکرد.
امام علیه السلام به خوبى مىدانست که خلافت را به او نمىدهند، اما همراه ايشان در شورا شرکت کرد تا نگويند که او، خود، خلافت را نمىخواست.
📚سقيفه/مرحوم علامه سيد مرتضى عسكرى
🖍ادامه دارد ....
@mmenhaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_نوشت/ خطر نفوذ برای نهضت
📛امام خمینی(ره): توجه داشته باشید کی دارد خلاف میکند به اسم اسلام، کی دارد خرابکاری میکند به اسم اسلام؛ اگر عمامه سرش است بزنیدش کنار.
📅 ۴ تیر ۱۳۵۹
@mmenhaj
⚡️توهم درباره بایدن را کنار بگذارید، به فکر خنثیسازی تحریم باشید.
▪️آقای ظریف به درستی گفته بودند که از دولت آقای بایدن درباره عمل به برجام جز حرف نشنیدهاند. باز ایشان به درستی گفتند که دولت اوباما نیز به تعهداتش عمل نکرد. بلینکن وزیر خارجه جدید آمریکا نیز آب پاکی را روی دست آقای روحانی- که پایان ترامپ را به پایان رضاخان تشبیه کرد و جشن شادی گرفت- ریخت و گفت که ابتدا باید ایران تعهدات برجامیاش را انجام دهد تا پس از آن کمیتهای تشکیل داده و بازگشت به برجام به عنوان زمینهای برای توافقات فراتر را بررسی کند. گویی ایران از برجام خارج شده و آمریکا در واکنش، اجرای برخی تعهداتش را متوقف کرده است.
▫️به نظر میرسد فقط یک حلقه خاص در دولت آقای روحانی هستند که درباره آثار روی کار آمدن بایدن دچار توهم هستند و قصد مواجهه با واقعیات را هم ندارند.
ماه سپتامبر ۲۰۲۰ یعنی پیش از آنکه حتی انتخابات آمریکا برگزار شود، خبرگزاری رویترز گزارش دقیقی منتشر کرد که نشان میداد ایران در صادرات نفت بر تحریمها غلبه کرده و تا ۱.۵ میلیون بشکه نفت و میعانات فروخته است. اما در کمال تعجب آقای واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور افزایش فروش نفت را به روی کار آمدن بایدن نسبت داده و میگوید: "از 4 نوامبر تاکنون که انتخابات امریکا انجام شده صادرات نفتی و غیر نفتی کشور روان تر شده است و ارز بیشتری وارد کشور شده همچنین ایران امکان دسترسی به پول های مسدود شده خود را یافته است".
▪️یک معنی این ادعا آن است که از روز پیروزی بایدن، یک سری از مشتریان نفتی که قبل از پیروزی بایدن از ایران نفت نمیخریدند، از فردای انتخابات شروع به خرید کردهاند. بسیار هم عالی! منتهی بفرمایند که کدام مشتریان جدید از چهارم نوامبر به فهرست خریداران اضافه شدهاند و چه مقدار خرید کردهاند؟
▫️معنی دیگر سخن آقای واعظی این است که پس از چهارم نوامبر، بانکهایی که پیش از این تاریخ با ایران کار نمیکردند، رویکرد خود را تغییر داده اند و مشغول نقل و انتقال مالی برای ایران هستند. فهرست و حجم پول انتقال یافته از طریق این بانکهایی که طبق ادعای آقای واعظی اجرای تحریمها را متوقف کردهاند را نیز منتشر بفرمایید.
▪️معنی سوم فرمایش آقای واعظی این است که قوانین و ساز و کارهای تحریم که آمریکا تدوین کرده و نظاماتی که چیده است، حکم کشک را دارند و همین که بایدن در دوران تبلیغات درباره برجام مثبت حرف زده، بلافاصله پس از پیروزیاش، بدون اینکه کاغذ خوشگلی را امضا کند و دستوری دهد، همه چیز ردیف شده است!
🔹#دولت_جوان_حزبالهی دولت عبور از این توهمات و دولت خنثیسازی تحریم است.
#سید_یاسر_جبرائیلی
@mmenhaj
🔴 شطرنج با شیطان
موضع بلینکن در لزوم بازگشت ایران به تعهدات و سپس بررسی آمریکا، بار دیگر اثبات کرد مواضع علیه خروج ترامپ صرفا انتخاباتی بوده!
اینکه کدام طرف ابتدا بازگردد، اقدامی حیثیتی و به منزله پذیرش تخلف از برجام است؛ ضمن آنکه ملزوماتی چون خلع اهرم هستهای را دارد که مقدمه امتیازدهی مجدد است.
#احمد_قدیری
@mmenhaj
🔴 پوسیده از درون!
✍️ #محمدکاظم_انبارلویی
🔹 «پوسیده از درون» عنوان مقالهای است که فرانسیس فوکویاما نظریهپرداز معروف آمریکایی از اوضاع تماشایی امروز آمریکا در نشریه فارین افرز نوشته است.
🔸 او میگوید: «آمریکا دو شقه شده است.» فوکویاما کسی بود که بعد از فروپاشی شوروی، دموکراسی لیبرال، آن هم از جنس آمریکایی را بی بدیل می دانست و تنها استاندارد حقیقی مردمسالاری معرفی می کرد.
✅ فیلسوفان سیاسی در آمریکا دیگر قادر نیستند نظام دانایی این کشور را با تصمیم سیاسی و تصمیمگیری در نظام اجرایی پیوند زنند. آنها می گفتند:
🔹 چگونه حکومت کردن با ساز و کارهای عقلانی مهم است نه اینکه چه کسی باید حکومت کند. اما امروز به این ادراک رسیده اند که مقوله چه کسی باید حکومت کند، هم مهم است.
💢 عاقبت حکومت یک فرد فاسق، فاسد، قمارباز و زن باره در رأس هرم قدرت حوادث فضاحت باری است که در مرئی و منظر جهانیان به صورت عریان به نمایش درآمد.
@mmenhaj
🔴 پشت پرده موضع گیری دولت بایدن علیه جنگ سعودی علیه یمن...
✍️ #علیرضا_تقوی_نیا
🔹 از شواهد و قرائن اینگونه بر می آید که دولت بایدن ادامه یافتن جنگ یمن را به ضرر منافع خود و متحدان عربش می داند که موجبات گسترش نفوذ ایران در آن کشور را فراهم ساخته است؛
🔸 بنابراین قصد دارد با یک تیر ۲ نشان زده و با عدم حمایت از سعودی در جنگ، هم موجبات تضعیف موقعیت بن سلمان در مواجهه با افکار عمومی داخلی و رقبایش و در نتیجه برکناری وی با گزینه مدنظرش را مهیا ساخته و هم با به رسمیت شناختن انصارالله و تلاش ظاهری برای اتمام جنگ، این جنبش را تحت رژیم های حقوقی و سیاسی بین المللی برده و بدینوسیله آن را مقید و محدود کرده و قدرت عملیاتی اش را کنترل نماید...
💢 سران جدید کاخ سفید نیک می دانند انصارالله با توجه به پشتیبانی عظیم مردمی و بالا بودن توان نظامی اش نابود شدنی نیست و استمرار تجاوز سعودی علیه یمن، زمینه را برای تجهیز بیشتر این جنبش و اقدامات تهاجمی آن علیه متحدان آمریکا (به خصوص رژیم صهیونیستی) را فراهم می کند و سپری شدن هرچه بیشتر زمان، فرصت غرب برای کنترل، تحدید و مقیدسازی آن را از بین خواهد برد!
@mmenhaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 آمریکا ناقض برجام بود نه ایران!/ادامه سیاستهای دولتهای قبلی آمریکا در دولت بایدن
💬 #جام_نیوز
🔹 وزیر خارجه آمریکا (آنتونی بلینکن) گفت: اگر ایران به تعهدات خود ذیل برجام برگردد، آمریکا هم به برجام برمیگردد اما کمی طول میکشد چون بازگشت ایران به برجام باید راستیآزمایی شود.
🔸 بلینکن گفت: ایران اکنون به توافق هستهای پایبند نیست و بازگشتش به برجام زمان میبرد.
✅ از برجام به عنوان بستری برای مذاکرات آتی جهت توافق گستردهتر که دیگر نگرانیهای ما و متحدانمان را شامل شود، استفاده میکنیم.
💢وی گفت: دولت به دنبال تقویت و طولانی کردن مفاد این توافق نیز است و گفت: «در صورت بازگشت ایران به برجام، آمریکا به دنبال دستیابی به توافقی طولانی تر و مستحکم تر برای حل و فصل «مشکلات عمیق» خواهد بود. در صورت رسیدن به این نقطه، ما یک هیات قوی از کارشناسان را ایجاد خواهیم کرد و پیوستن دوباره به برجام را به عنوان سکویی برای حل دیگر موضوعات با ایران استفاده خواهیم کرد.»
#بین_الملل
@mmenhaj
📱معرفی نرم افزار (اپلیکیشن موبایل)
مَدرَس چیست؟
مدرس با شبیهسازی و پیادهسازی نظام آموزشی سنتی حوزه علمیه و حفظ ویژگیها و ارزشهای آن، امکان «آموزش مجازی علوم اسلامی و حوزوی» را برای طلاب و عموم علاقهمندان به علوم و معارف اسلامی، با امکاناتی فراتر از مدرسه و کلاس واقعی و به صورت پویاتر و کارآمدتر فراهم آورده است.
شرح برخی از امکانات مَدرَس:
🔹 ثبت نام و ورود با شماره همراه
🔹 مدیریت یاداشتها و هایلایتها در منوی اصلی
🔹 سیستم یاداشت برداری جدید در کتابها و هایلایت و یادداشتگذاری در شرح کتابها.
🔹 امکان برچسب گذاری و دسته بندی یاداشتها
🔹 تغییر سرعت پخش فایلهای صوتی
🔹 نمایش و یا عدم نمایش اعرابها در تنظیمات کتاب
🔹 نمایش و یا عدم نمایش هایلایتها در تنظیمات کتاب
🔸بانک سؤالات تشریحی و چندگزینهای.
🔸 ایجاد «جعبه یادگیری» با امکان افزودن لغات، یادداشتها و سؤالات گزینهای و تشریحی.
🔸 قابلیت دانلود صوت دروس به صورت یکجا و دسترسی به آنها حتی در حالت آفلاین.
🔸فرهنگ لغت دو زبانه عربی به فارسی و فارسی به عربی، با امکانات زیر:
_ استفاده به دو صورت آفلاین و آنلاین
_ ترجمه آنلاین جملات
_ پیشنهاد ترجمه لغات
_ ایجاد بانک لغات شخصی
#معرفی_نرم_افزار
📱مدرَس نرمافزار جامع دروس حوزوی را می توانید از لینک زیر و یا گوگل پلی و یا بطور مستقیم از پست بعدی دریافت نمایید.
🌐 http://madras.app
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
@mmenhaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 الگوی سهضلعی اسلام برای نظامسازی و جامعهسازی
🔹 الگوی اسلامی برای نظامسازی و جامعهسازی به طور خلاصه یک الگویی است مرکّب از ایمان و علم و عدل؛ این سه عنصر اصلی است.
🔸 ما البتّه در هر سه بخش عقبیم. تحرّک ما تحرّک مناسب و شایستهای نبوده. [اما] انسان در شخصیّتسازیهایی که صورت گرفته، میتواند مشاهده بکند.
🔸 شما با عملکرد خودتان میتوانید این الگو را در چشم مردم جهان شیرین کنید و تبلیغ کنید آن را، برجسته کنید یا خدای نکرده بعکس، آن را از چشمها بیندازید.
🔹 چه مستکبرها بخواهند، چه نخواهند، این الگوی تازه سر برآورده در دنیا، و آنها هم از همین میترسند. کینهتوزیای که شما میبینید آمریکا و بعضیهای دیگر با جمهوری اسلامی دارند، [بخاطر این است که] با اساس مخالفند.
🎙 بیانات امام خامنه ای در ارتباط تصویری با جلسه هیئت دولت-۱۳۹۹/۰۶/۰۲
#امام_خامنه_ای
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
@mmenhaj