🏡مرکز مشاوره حیات طیبه🏡
#زیرنظر مدیریت حوزه علمیه خوزستان
🔶مشاوره و درمان ⏬
#قبل_ازدواج
#حین_ازدواج
#بعدازازدواج
#خانواده
#مسایل_زناشویی
#تربیت_فرزندپروری
#اضطراب_افسردگی_وسواس
#کنترل_هیجانات
#مشاوره_تحصیلی
🔶 برگزاری دوره های آموزشی و کارگاه ⏬
#مهارتهای_زندگی
#قبل_ازدواج
#حین_ازدواج
#بعدازازدواج
#خانواده
#همسرداری
#تربیت_فرزندپروری
#مدیریت_تحصیلی
🤝 #همکاری باحوزه علمیه، دانشگاه، ارگانها، ادارات، مساجد و مدارس، جهت برگزاری دوره های آموزشی و کارگاه.
🏡نشانی: اهواز، فاز۲ پادادشهر، ایستگاه 8، خیابان ۲۷، پلاک۱۶.
☎️جهت هماهنگی وقت #حضوری 09304832464
🌸🌸مرکز مشاوره حیات طیبه
https://eitaa.com/joinchat/2352414744Ccd6cffcd26
⭕️ مشاوره #پیشازازدواج را خیلی جدی بگیریم.
🔶 یه نگاهی به آمار طلاق بندازید و متوجه میشوید که عامل اصلی کشیده شدن به سوی طلاق انتخاب نامناسب بوده! بهطور كلی ضروری است قبل از ازدواج نزدیك روانشناس یا مشاور متخصص بروید و از كم و كیف صفات شخصیتی وسلامت روانشناختی خود و فردی كه میخواهید با او ازدواج كنید آگاه شوید.
🔶 اگر دو نفری كه قرار است با هم ازدواج كنند شناخت كامل و نسبتا صحیحی از یكدیگر به دست آورند و با آگاهی كامل و از روی منطق همسر آیندهشان را انتخاب كنند، در زندگی مشترك آینده نسبت به كسانی که عجولانه، شتابزده و از روی احساس شریك زندگیشان را انتخاب میكنند، به مراتب مشكلات كمتری خواهند داشت و طعم خوشبختی را بیشتر خواهند چشید.
🔶بسیاری از افرادی كه پس از ازدواج در زندگی مشترك دچار مشكل وشكست میشوند و برای حل مشكلاتشان به روانشناس مراجعه میكنند عنوان میكنند كه همسر شان تغییر كرده و او دیگر آن شخصی نیست كه آنها تصورش را میكردند اما بهتر است بدانید كه این واقعا تغییری نیست كه در او رخ داده بلكه برداشت، تصور و شناخت شما اشتباه بوده است؛ در حالی که هم اکنون با واقعیت روبهرو شدهاید.
🔶ما در ابتدای هرگونه ارتباطی نقابی را تحت عنوان «پرسونا»به چهره میزنیم تا مطلوبتر و دوست داشتنی تر به نظر برسیم اما بعد از ازدواج دیگر نقاب احتیاج نیست و افراد چهره واقعی خود را نشان میدهند و همین موضوع بعد از مدتی باعث ایجاد تناقض در شما میشود.
☘️بنابراین برای اینكه به شناخت صحیحتر و دقیق تری از طرف مقابلتان برسید و آگاهی پیدا كنید كه شما و شخصی كه برای زندگی مشتركتان انتخاب كردید از نظر خصوصیات و ویژگیهای شخصیتی با یكدیگر سازگاری دارید و براساس اصول و معیارهای علمی و روانشناختی برای ازدواج با یكدیگر مناسب هستید قبل از هراقدام جدی و رسمی به یك روانشناس و مشاور ازدواج مراجعه کنید.
♨️کانال مرکز مشاوره حیات طیبه
http://eitaa.com/joinchat/2352414744Cad9f2d54de
💠 فرازی از رساله حقوق امام سجاد علیه السلام
حق فرزند
🌷 حق فرزند آنست كه بداني
او از تو است و در اين جهان در نیك و بد خويش وابسته به تو است و
نسبت به پرورش دادن خوب او و راهنمايي كردن او به راه پروردگار و ياري رساندن به او در اطاعت خداوند، هم درباره خودت و هم در حق او مسئول هستي،
و بر اساس اين مسئولیت پاداش می گیري و كیفر می بیني.
🌸 پس در كار فرزند
همچون كسي عمل كن كه كارش را در اين دنیا به حُسن اثر خويش آراسته می كند و تو به سبب حُسن رابطه میان خود و او و سرپرستي خوبي كه از او كرده اي و نتیجه الهي كه از او گرفته اي،
نزد پروردگار خويش معذور باشي، و قوتي نیست مگر قوت خداوند متعال.
🌹 وَ أَمَّا حَقُّ وَلَدِكَ فَتَعْلَمُ أَنَّهُ مِنْكَ وَ مُضَافٌ إِلَيْكَ فِي عَاجِلِ الدُّنْيَا بِخَيْرِهِ وَ شَرِّهِ وَ أَنَّكَ مَسْئُولٌ عَمَّا وُلِّيتَهُ مِنْ حُسْنِ الْأَدَبِ وَ الدَّلَالَةِ عَلَى رَبِّهِ وَ الْمَعُونَةِ لَهُ عَلَى طَاعَتِهِ فِيكَ وَ فِي نَفْسِهِ فَمُثَابٌ عَلَى ذَلِكَ وَ مُعَاقَبٌ فَاعْمَلْ فِي أَمْرِهِ عَمَلَ الْمُتَزَيِّنِ بِحُسْنِ أَثَرِهِ عَلَيْهِ فِي عَاجِلِ الدُّنْيَا الْمُعَذِّرِ إِلَى رَبِّهِ فِيمَا بَيْنَكَ وَ بَيْنَهُ بِحُسْنِ الْقِيَامِ عَلَيْهِ وَ الْأَخْذِ لَهُ مِنْهُ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ
📗 خصال، رساله حقوق امام سجاد علیه السلام
پنج اثر روان شاختی ازدواج.png
423.3K
پنج اثر روان شناختی ازدواج
حل تعارض و تجسم ذهني
امام صادق (عليه السّلام) فرمود :
چون ميان دو نفر نزاعى درگيرد، دو فرشته فرود آيند.
به آن كه نادان است گويند: هر چه خواستى گفتى، حال آنكه خودت لايق آنچه گفتى هستى. سزای گفتارت را خواهى ديد.
به فرد بردبار گويند: صبوري كردى و حلم ورزيدي، اگر تا آخر حليم باشي، خدا تو را مىآمرزد، سپس امام فرمود: ولى اگر شخص بردبار جوابش را بدهد، آن دو فرشته بالا روند. (دوتا نادان به جان هم افتادند)
عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ: إِذَا وَقَعَ بَيْنَ رَجُلَيْنِ مُنَازَعَةٌ نَزَلَ مَلَكَانِ فَيَقُولاَنِ لِلسَّفِيهِ مِنْهُمَا قُلْتَ وَ قُلْتَ وَ أَنْتَ أَهْلٌ لِمَا قُلْتَ سَتُجْزَى بِمَا قُلْتَ وَ يَقُولاَنِ لِلْحَلِيمِ مِنْهُمَا صَبَرْتَ وَ حَلُمْتَ سَيَغْفِرُ اَللَّهُ لَكَ إِنْ أَتْمَمْتَ ذَلِكَ قَالَ فَإِنْ رَدَّ اَلْحَلِيمُ عَلَيْهِ اِرْتَفَعَ اَلْمَلَكَانِ؛
اصول کافی، ج3 ، ص 174؛ به نقل از محمدحسين قديري، مادرشوهرت را بكش(آيين مهرورزي با مادرشوهر)
#هشدار
👈 به مسئولین ، خانواده ها و کاربران فضای مجازی
♨️آمارهایی دربارۀ شبکههای اجتماعی که از موسسه معتبر Covenant Eyes ارائه شده:
(این مؤسسه مبنای تغییر قانون آمریکا هم هست) :
❌افرادی که در شبکههای اجتماعی فعالیت داشتهاند
218 درصد بیشتر از دیگران در دنیای واقعی به #زنا دچار شدهاند، چرا که شبکههای اجتماعی #قبح_روابط فرد را با جنس مخالف میشکنند.
❌ 68 درصد #طلاق_ها به علت آشنایی زن یا شوهر با جنس مخالف در فضای مجازی و خیانتِ به دنبالۀ آن بودهاند
❌ 56 درصد طلاق گرفتهها فیلمهای #مستهجن دیدهاند و از حیث روانی خواستار #تنوع_جنسی بودهاند
❌ 60 درصد دختران و 90 درصد پسران حتما فیلمهای #غیر_اخلاقی دیدهاند.
#هشدار
⭕️ امروزه در ایران 62 میلیون کاربر فضای مجازی وجود دارد که روزانه به طور متوسط حدود 8 الی 9 ساعت از وقت خود را در آن صرف میکنند.
#فروپاشی_نرم_خانواده_ها
مرکز مشاوره حیات طیبه
http://eitaa.com/joinchat/2352414744Cad9f2d54de
راهنمای نامزدی 2
✍️ عباس علی هراتیان
🖨انتشارات موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) مرکز مشاوره ماوا
📝 اين جلد از دورهي «راهنماي نامزدي»، به بايستههاي ارتباطي در دوره نامزدي و موضوعاتي چون اهداف، اصول و قواعد، ملاقاتها، گفتگوها، روابط جنسي، رابطه با خانوادهها و رشد معنوي- مذهبي خواهد پرداخت. http://eitaa.com/joinchat/2352414744Cad9f2d54de
مرکز مشاوره حیات طیبه
مرکز مشاوره حیات طیبه
http://eitaa.com/joinchat/2352414744Cad9f2d54de
💞اگر علی رقم خواستگاری و تحقیق برای شناخت همسر آینده خودتان هنوز مردد هستید💐
❓پیشنهاد می کنیم چهار سوال مهم برای رفع تردید در ازدواج با خودتان مطرح کنید
💔گزینهای برای ازدواج به شما معرفی شده که اکنون مردد ماندهاید:
🍒 او نه خیلی خوب است، نه خیلی بد؛ مثل خودتان معمولی است.
🍈در یک کلام، به او احساس خنثایی دارید! در این شرایط چه باید کرد؟
🥑 چطور میتوان فهمید با هم خوشبخت میشوید یا نه؟
🍇ازدواج اگرچه به تناسب و کفویت منطقی نیاز دارد اما همه چیز این پیوند، بر اساس منطق ریاضیات جلو نمیرود.
🍆اگر فهرست ویژگیهای طرف مقابل را جلویتان گذاشتهاید و به هر کدام نمره خوبی دادهاید، باز این دلیل نمیشود که او همسر ایده آل شما باشد.
چیزی که ازدواج را از یک رابطه ریاضی یا همزیستی اجتماعی به یک رابطه انسانی تبدیل میکند، کشش و تمایل است.
تمایلی که میتواند شما دو نفر را مثل قطعههای پازل با هم چفت کند و عاطفه میانتان را قویتر سازد.
🌶اگر درباره همسر آیندهتان مردد هستید یا حس مبهمی به گزینه ازدواجتان دارید، یا حتی اگر خیلی داغید و فکر میکنید همسرتان را یافتهاید و با وجود همه مشکلات، عاشقش هستید،🧄 این سوالها را از خود بپرسید و آنها جواب دهید
جواب شما به این سوالها نشان میدهد که عاطفهتان کجای این قصه است.
🍅سؤال اول
۱- آیا اگر ایشان پدر یا مادر فرزندتان باشد افتخار میکنید؟
فکر کنید اگر قرار باشد مادر یا پدر بچهای باشید، دوست دارید فرزندتان خصوصیات همسرتان را داشته باشد؟ چهرهاش شبیه او باشد و مثل او رفتار کند؟
دوست دارید انسانی را به این دنیا بیاورید که با او مشترکا در به دنیا آمدنش سهیم هستید؟
بخشی از وجود ما با تولد فرزندمان تکثیر میشود.
اگر دوست ندارید فرزندتان، این میراث به جا مانده از شما شبیه به همسرتان باشد شک نکنید که ازدواج موفقی نخواهید داشت. حتی اگر تصمیم داشته باشید هیچ وقت بچه دار نشوید، باز باید این سوالها را از خودتان بپرسید و به آن پاسخ دهید.
اینجا بچه موضوعیت ندارد، بلکه مهم این است که شما چقدر عمیقا به رفتار و ظاهر همسرتان احترام میگذارید و او را میپسندید.
🍅سؤال دوم
۲-آیا دوست دارید عضو خانواده او محسوب شوید؟
با ازدواج،
شما عضو یک خانواده جدید میشوید و حکم دختر یا پسر آنها را پیدا میکنید. آیا ورود به این خانواده جدید برای شما خوشایند است یا نسبت به آن احساس بدی دارید؟
اگر فکر میکنید شأن و شخصیت شما به گونهای است که با ورود به این خانواده جدید، هم خودتان و هم خانوادهتان احساس بدی پیدا میکنند، قدری تامل کنید.
فکر نکنید حساب همسرتان از خانوادهاش جدا است و اگر خانوادهاش مطلوبتان نیستند اهمیت ندارد.
هر فرد نماینده خانواده خود است و حتی اگر توانسته باشد رفتار و ظاهر خود را از آنها متمایز کند، باز هم در ریشه، همان خواهد بود.
از آن مهمتر، جدا کردن یک فرد از خانوادهاش غیر ممکن است. سعی نکنید بعد از ازدواج همسرتان را از آن خود کنید و رابطهتان را با خانواده او از بین ببرید. ازدواجها هر قدر هم خوب و موفق باشند، وقتی مخالفت یا اختلاف با خانوادهها در میان باشد خیلی زود سست شده و از هم میپاشند.
🍅سؤال سوم
۳- از اینکه او را به دیگران معرفی کنید چه حسی دارید؟
این سوال هم ظاهر همسر شما را شامل میشود و هم باطنش را.
آیا از اینکه با او دیده شوید، او را به همکاران و دوستان و فامیل معرفی کنید یا با او قدم بزنید خوشحال میشوید یا خجالت میکشید؟
در اماکن عمومی رفتارش باعث مباهات شما است یا مایه سرافکندگیتان؟
اگر همین ابتدای کار احساس میکنید از بودن در کنار او خجالت میکشید یا با ظاهر و رفتارش راحت نیستید، قید این ازدواج را بزنید.
معمولا چیزهایی که ما از آنها دلزده میشویم هیچ وقت برایمان خوشایند نخواهند شد. در واقع زیباییها شاید عادی شوند، اما زشتیها هیچ وقت عادی نمیشوند.
🍅سؤال چهارم
۴-ایا از تنها بودن با او کسل نمیشوید؟
ابتدای آشنایی خیلیها فکر میکنند تحت هر شرایطی میتوانند کنار هم دوام آورند. زیر سقف آسمان و روی فرش زمین، باز هم عاشقانه زندگی خواهند کرد. این رویاهای عاشقانه خیلی وقتها غلط از آب در میآید. اگر میخواهید بدانید همسر مناسبتان را یافتهاید یا نه، تصور کنید در یک جزیره خالی از سکنه با او حبس شدهاید. فکر میکنید زندگی ماجراجویانه و جالبی خواهید داشت یا پر از کسالت و سکوت و تلخی؟
حاضرید همه عمر در یک جزیره با او باشید؟ به اندازه کافی حرف برای زدن دارید؟
میتوانید با هم از پس زندگی برآیید؟
اگر جوابتان به این سوالها مثبت است (و البته تحت تاثیر تب عاشقی قرار ندارید و میتوانید منطقی فکر کنید) میتوانید از این مرحله هم به سلامتی عبور کنید. انشاالله