#اطلاع_رسانی | رویداد ایران نوشت
🔹بزرگترین فروشگاه نوشت افزار ایرانی شرق کشور
🔺۶ شهریور تا ۱۰ مهر
🔺 مرکز نمایشگاه و همایش های آستان قدس
✅با مشارکت و حمایت مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی
+آستان قدس رضوی و حرم مطهر
#فرشته_های_زمینی
👈 عضو شوید
10.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حکایت
#کربلا
😭 حکایت جالب پیاده رفتن آیت الله آقا نجفی قوچانی ( ره ) با تحمل سختیهای فراوان به کربلای معلی و شنیدن صدای هل من ناصر از حرم امام حسین (علیه السلام) و لبیک یا حسین از حرم حضرت عباس (علیه السلام)
🎤 به کلام حجت الاسلام عالی
👌 ( انتشار این کلیپ کاملا آزاد است ، بلکه امید است با انتشار حداکثری آن ، موجبات رضایتمندی قلب پر درد امام زمان (عجل الله فرجه) را فراهم نمایید )
+ خانواده پر از محبت
#فرشته_های_زمینی
👈عضو شوید
┈••✧❁📚🖊📚❁✧••┈
تربیت در کلام علما
💠 يكى از شعارها كه تحت تأثير غربزدگى داریم از دست مىدهیم، «نامگذارى» است.
يك حسى در ميان بعضى طبقات ما پيدا شده كه خيال مىكنند اسمهاى اسلامى كهنه شده و به شخصيت آنها ضربه مىزند كه اسم بچهاش را حسن يا حسين بگذارد، با اينكه ايمان به امام حسن و امام حسين دارد!
🔹️ مثل اينكه خيال مىكنیم مسلمانى به اين حرفها نيست، حالا من به جاى اين اسمها، اسمى از گبرهاى سه هزار سال پيش مىگذارم.
🛑 خير! از دست دادن تدريجى شعارها باعث مىشود، خودِ محتوا را از دست بدهيم.
قبول دارم واقعيت اسلام هرگز به اين مطلب نيست كه اسم من حسن باشد يا كامران. اينقدر اشخاصى بودهاند كه اسمشان حسن بوده و كمر اسلام را شكستهاند.
✴️ نمىگويم هركسى با اسم، مسلمان مىشود و با اسم از اسلام خارج مىشود؛ ولى اسمها را به عنوان ظرفها بايد حفظ كنيم تا محتوا و مظروف را از دست ندهيم.
┈••✧❁📚🖊📚❁✧••┈
" استاد شهید مطهری
+ کرامت
#فرشته_های_زمینی
👈عضو شوید