🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹
🌿 @mobahesegroup
🌹
#بازنشر
سادات و تکالیف دنیوی
گرچه سادات به دلیل انتسابشان به پیامبر اکرم (ص) دارای احترام ویژه ای هستند، اما در انجام تکالیف و وظایف شرعیّ و اخلاقی همه امّت پیامبر اکرم (ص) مساوی میباشند و سادات، بر غیر سادات امتیازى ندارند و هیچ کس از انجام تکالیف الاهی، معاف نیست. تمامی انسان ها چه سادات و چه غیر سادات در تمامی لحظات مورد آزمایش و امتحان خداوند متعال بوده و هر بنده ای دارای پرونده ای است که در روز جزا مورد محاسبه قرار می گیرد.(13)
@mobahesegroup
سادات به واسطه شرف انتساب به پیامبر (ص)، مسئولیّت بیشترى دارند که رعایت احکام و تکالیف را نسبت به آنها موکّدتر مى نماید.(14)
#اختصاصی_کانال_رسمی_پاسخ_به_شبهات_و_شایعات
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا، بله و سروش
t.me/mobahesegroup
eitaa.com/mobahesegroup
ble.ir/mobahesegroup
sapp.ir/mobahesegroup
www.instagram.com/mobahesegroup2
🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹
🌿 @mobahesegroup
🌹
#بازنشر
سادات و عذاب جهنم
در این مورد روایتی به این مضمون که «فرزندان حضرت زهرا (سلام الله علیها) به جهنم نمی روند» وارد شده که در این جا به آن می پردازیم:
@mobahesegroup
“بِإِسْنَادِ التَّمِیمِیِّ عَنِ الرِّضَا عَنْ آبَائِهِ (ع) قَالَ قَالَ النَّبِیُّ (ص) إِنَّ فَاطِمَهَ أَحْصَنَتْ فَرْجَهَا فَحَرَّمَ اللَّهُ ذُرِّیَّتَهَا عَلَى النَّار”؛(15) امام رضا (ع) از پدرانش (ع) از پیامبر (ص) نقل نموده که آن حضرت فرمود: پروردگار به پاسداشت پاک دامنی فاطمه(س)، آتش جهنم را بر فرزندان او حرام کرد.
این روایت در کتاب عیون أخبار الرضا (ع) که مأخذ بحار الأنوار در این زمینه می باشد نیز به همین ترتیب ذکر شده است.(16)
@mobahesegroup
منابع و راویان فراوانی از شیعه و اهل سنت که این حدیث را نقل کرده و در ارتباط با آن نظریات و پرسش هایی مطرح نموده اند(17) که این خود به نوعی نشانگر مسلم الصدور بودن اصل این روایت است.
@mobahesegroup
یکی از مؤلفان اهل سنت در قرن دهم بعد از بیان این روایت اعلام می دارد که نتیجه گیری صحیح آن است که سند این حدیث نسبتاً خوب است و همان گونه که در کتاب دیگری به صورت مفصل بیان داشتم، نظریۀ ساختگی بودن آن اشتباه است.(18)
@mobahesegroup
اما آنچه در ارتباط با این روایت مورد بحث و گفت و گوهایی قرار گرفته است، آن است که دامنۀ شمول این روایت تا کجا است؟ آیا باید آن را محدود به افراد خاصی دانست، یا تمام نوادگان حضرتش مصداق آن هستند؟
@mobahesegroup
آنچه از روایات شیعه برداشت می شود آن است که گویا برخی از سادات، این حدیث را به منزلۀ چراغ سبزی از جانب پروردگار ارزیابی می کردند که تمام اشتباهات آنان در این دیدگاه مورد بخشش بوده و هیچ مجازاتی دامنگیرشان نمی شد.
امامان معصوم (ع) با چنین دیدگاهی به مبارزه پرداخته و اعلام داشتند که چنین روایتی نباید منجر به سوء استفادۀ برخی از منتسبان به اهل بیت شود که در ذیل به برخی از این روایات اشاره می شود:
@mobahesegroup
1)حسن بن موسی روایت می کند که در خراسان در حضور امام هشتم بودم و برادر ایشان زید بن موسی که در مجلس حضور داشت گروهی را گرد خود جمع آوری کرده و به آنان فخر می فروخت که ما چه هستیم و چه هستیم!
@mobahesegroup
این سخنان به گوش امام رضا (ع) که مشغول سخن گفتن با گروهی دیگر بود رسید و به دنبال آن رو به سمت برادرش کرده و فرمود: آیا این روایت که آتش دوزخ بر فرزندان فاطمه (س) به پاسداشت پاک دامنی ایشان حرام است، تو را به خود مغرور کرده؟! سوگند به خدا که حیطۀ این روایت تنها امام حسن (ع) و امام حسین (ع) و دیگر فرزندان بلا واسطۀ ایشان را در بر می گیرد. آیا عادلانه است که (پدرمان) موسی بن جعفر (ع) فرمانبردار پروردگار بوده، روزها را به روزه و شب ها را به عبادت بگذراند و تو مرتکب گناه و نافرمانی شوی، آن گاه هر دوی شما در روز قیامت یکسان باشید؟! در این صورت تو نزد خدا از او گرامی تری! (زیرا با وجود گناه به همان درجه ای رسیده ای که او با اطاعت بدان دست یافته است).
@mobahesegroup
(جدمان) امام سجاد (ع) در این زمینه می فرمود: که نیکوکاران از سادات دو برابر دیگران پاداش دریافت کرده و بدکاران آنان نیز دو برابر مجازات خواهند شد!(19)
مشابه این روایت با تعابیر دیگری در سایر منابع نیز مشاهده می شود.(20)
@mobahesegroup
2) حماد بن عثمان روایت می کند که از امام ششم (ع) تفسیر روایت نبوی ناظر به نجات فرزندان فاطمه (س) از آتش را جویا شدم. ایشان فرمودند که مراد از این روایت، فرزندان بلا واسطۀ ایشان یعنی حسنین (ع) و زینب و ام کلثوم می باشد.(21)
@mobahesegroup
3) شخصی به امام صادق (ع) عرضه داشت که آیا این حدیث، امان نامه ای برای تمام سادات بنی فاطمه نیست؟ ایشان فرمودند آیا نادانی؟ همانا مراد از این روایت تنها حسن و حسین می باشند که پاره ای از اهل بیت عصمت هستند، اما در مورد غیر آنها باید دانست که اگر رفتار و کردار زشت شخصی، مقام و منزلت او پایین آورد، منتسب بودن به پرهیزکاران او را بالا نخواهد برد.(22)
@mobahesegroup
البته روایات دیگری وجود دارد که می توان خلاف آنچه گفته شد را از آن برداشت کرد،(23) اما با توجه به اصول و موازین اسلامی و قرآنی، گرچه می توان گروه خاصی را دارای امتیازات بیشتری دانست، اما آزادی عمل مطلق آنان در انجام رفتار زشت و مصونیت کامل از هرگونه مجازات، با آموزه های دینی منطبق نیست و نجات فرزندان بلاواسطۀ زهرا نیز ناشی از بصیرتی است که به پاداش پاک دامنی مادرشان به آنها عطا شده و به دنبال آن، این بزرگواران با اختیار خود به گرد گناه و معصیت نرفته اند.
#اختصاصی_کانال_رسمی_پاسخ_به_شبهات_و_شایعات
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
┏⊰✾✾⊱━━━─»»»━━┓
🆔 @mobahesegroup
┗━━─»»»━━━⊰✾✾⊱┛
🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹
🌿 @mobahesegroup
🌹
پی نوشت ها و منابع مطالب بالا
👇👇👇👇👇👇👇👇
(1) قرشى، سید على اکبر، قاموس قرآن، ج 3، ص 350، دار الکتب الإسلامیه، چاپ ششم، تهران، 1371ش؛ طریحى، فخر الدین، مجمع البحرین، ج3، ص 71، چاپ سوم، تهران، 1375ش؛ فرهنگ ابجدی عربی – فارسی، ص 507(کتاب نامه تکمیل شود).
(2) مجمع المسائل (گلپایگانی)، ج1، ص، 392(کتاب نامه تکمیل شود).
(3) الأحزاب، 5٫
(4) کلینی، محمد بن یعقوب، الکافی، ج1، ص 539، ح4، دار الکتب الإسلامیه، تهران، 1365 ش.
(5) مجلسی، محمد باقر، بحار الأنوار، ج 10، ص 349، ح 9، مؤسسه الوفاء، بیروت، 1404 ق.
(6) موسوی گلپایگانی، سید محمد رضا، مجمع المسائل، محقق/ مصحح: کریمى جهرمى، على – ثابتى همدانى، على – نیرى همدانى، على، ج 1، ص 392، س 369، دار القرآن الکریم، چاپ دوم، قم- ایران، 1409 هـ ق.
(7) شوری، 23٫
(8) کلینی، کافی، ج 4، ص 60، دارالکتب الاسلامیه، تهران، 1365ش.
(9) ثقفى تهرانى، محمد، تفسیر روان جاوید، ج1، ص 52، انتشارات برهان، چاپ سوم، تهران، 1398ق.
(10) حر عاملی، وسائل الشیعه، ج 16، ص 333(کتاب نامه تکمیل شود).
(11) توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج 2، ص 155، م 1955؛ تحریر الوسیله، ج 1، ص 341(تکمیل شود).
(12) دفتر آیت الله صافی.
(13) گلپایگانی، مجمع المسائل، ج1، ص 393٫
(14) همان.
(15) مجلسی، محمد باقر، بحار الانوار، ج 43، ص 20، مؤسسه الوفاء، بیروت، 1404 ق.
(16) شیخ صدوق، عیون أخبار الرضا (ع)، ج 2، ص 63، ح 264، انتشارات جهان، تهران، 1378 ق.
(17) ابن شهرآشوب، مناقب آل أبی طالب، ج 3، ص 325، انتشارات علامه، قم، 1379 ق؛ مقریزی، تقی الدین، امتاع الأسماع، ج 4، ص 196، بیروت، دار الکتب العلمیه،1420 ق؛ و … .
(18) صالحی شامی، سبل الهدی و الرشاد فی سیره خیر العباد، ج 11، ص 50، دار الکتب العلمیه، بیروت، 1414 ق.
(19) شیخ صدوق، عیون أخبار الرضا ع، ج 2، ص 232، ح 1٫
(20) إربلی، علی بن عیسی، کشف الغمه، ج 2، ص 310، مکتبه بنی هاشمی، تبریز، 1381 ق.
(21) شیخ صدوق، معانی الأخبار، ص 106، ح 3، انتشارات جامعه مدرسین، قم، 1361 ش. (روایت قبلی این کتاب نیز در ارتباط با همین موضوع است).
(22) ابن ابی الحدید، شرح نهج البلاغه، ج 18، ص 252، کتابخانه آیت الله مرعشی، قم، 1404 ق.
(23) راوندی، قطب الدین، الخرائج و الجرائح، ج 1، ص 281، مؤسسه امام مهدی عج، قم، 1409 ق.
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا، بله و سروش
t.me/mobahesegroup
eitaa.com/mobahesegroup
ble.ir/mobahesegroup
sapp.ir/mobahesegroup
www.instagram.com/mobahesegroup2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 جنایت خاموش در ایران
😭جنایت فجیعی که کسی به خاطرش مجازات نمیشه!
🔺 به خاطر دلایلی که تو ویدیو بود، میشه جون یه آدمو گرفت؟
👇👇👇
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
┏⊰✾✾⊱━━━─»»»━━┓
🆔 @mobahesegroup
┗━━─»»»━━━⊰✾✾⊱┛
✨⚜️✨⚜️✨⚜️✨⚜️✨
⚜️
#حضرت_قرآن
بسم الله الرحمن الرحیم
✨بل کَذَّبُوا بِالسَّاعَةِ وَأَعْتَدْنَا لِمَن کَذَّبَ بِالسَّاعَةِ سَعِیرًا ﴿11﴾
[ (نه) بلکه (آنها) رستاخیز را دروغ خواندند و برای هر کس که رستاخیز را دروغ خواند، آتش سوزان آماده کرده ایم]
📗سوره مبارکه فرقان آیه 11
💠 عمر بن ابان کلبی، از ابی صامت، از امام جعفر صادق (علیه السلام) روایت میکند که ایشان فرمودند: شب، دوازده ساعت است و روز نیز دوازده ساعت است و تعداد ماههای سال نیز دوازده است و ائمه ما (علیهم السلام) نیز دوازده نفرند و نقیبانی هم که در قرآن در سوره مائده ذکر شده، دوازده نفر هستند، 👈و علی (علیه السلام) نیز ساعتی از از دوازده ساعت میباشد، و منظور از این آیه: «بَلْ کَذَّبُوا بِالسَّاعَةِ وَأَعْتَدْنَا لِمَن کَذَّبَ بِالسَّاعَةِ سَعِیرًا» همان علی (علیه السلام) است.
📗 الغیبه، ص 54
⚜️
✨⚜️✨⚜️✨⚜️✨⚜️✨
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
t.me/mobahesegroup
https://eitaa.com/mobahesegroup
ble.ir/mobahesegroup
🔳▫️🔳▫️
▫️🔳
🔳
▫️
#نماز_جماعت_صبح
#بیداری_بین_الطلوعین
☑️ قرآن الفجر و یافته های علمی (2)
▪️ مضرات جسمي
▫️ دستگاه تنفس
دستگاه تنفسي انسان از بيني، ناي و ريه ها تشكيل شده است و كار اصلي آن تبادل گازهاي خون بين خون و محيط است. يعني اكسيژن هوا از طريق دستگاه تنفسي به خون انتقال پيدا مي كند و در عوض گاز كربنيك كه يك گاز اضافي است از طريق اين دستگاه به محيط پس داده مي شود .
حال خواب بي موقع صبح ممكن است در تبادل اين گازها اختلال ایجاد کند، بطوريكه اكسيژن رساني كم و برعكس گاز كربنيك خون افزايش يابد و در نتيجه فرد دچار تنگي نفس و مشكلات تنفسي شود.
▫️ دستگاه خونساز
ازجمله وظایف خون، رساندن اكسيژن و مواد غذايي به سلولهاي بدن و انتقال مواد زايد مانند گازكربنيك و اوره جهت دفع مي باشد .
وقتي فردي در خواب صبح مي باشد به علت كاهش تنفس و در نتيجه كمبود اكسيژن دستگاه خونسازي بدن انسان براي جبران كمبود اكسيژن شروع به خونسازي مي كند و به عبارتي ديگر خون فرد غليظ مي شود.
و غلظت خون عامل امراضی چون سكته قلبي يا مغزي است.
▫️ سيستم دفاعي بدن
همانطوري كه خواب به موقع و كافي براي تقويت سيستم دفاعي بدن لازم و ضروري مي باشد، خواب زياد و بی موقع (مانند خواب بین الطلوعین) سبب تضعيف سيستم دفاعي بدن انسان مي شود .
همانطور که در تتمه فصل گذشته اشاره شد، یکي از عوارض خواب در زمان بین الطلوعین، ايجاد اضطراب و استرس مي باشد و بديهي است استرس زياد باعث كاهش سيستم ايمني و دفاعي بدن در مقابل عفونت ها مي شود .
▫️ پوست و مو
➖ زردي پوست: يكي از عوارض شايع و قابل مشاهده خواب صبح زردي پوست بخصوص زردي صورت مي باشد . به علت عدم دفع بموقع و كافي مواد زايد از بدن ونيز به علت تخريب گلبولهاي قرمز فرسوده در خون و ايجاد بيلي روبين پوست به زردي و چروكيدگي مي گرايد . و اگر اين پوست در معرض نور خورشيد قرار گيرد ، بتدريج دچار سوختگي (آفتاب سوختگي) خواهد شد و ممكن است به تيرگي بگرايد.
➖ چرب شدن پوست: وقتي انسان در خواب طولاني و خواب صبح باشد، به علت كاهش ذخيره مواد غذايي بدن ، چربي هاي ذخيره شده در زير پوست، آب شده و بعد از خواب صبح، در زير آفتاب ، پوست بدن چرب شده كه همين موضوع مي تواند مشكلات ديگري از قبيل ايجاد آكنه و مشكلات عصبي را به دنبال داشته باشد.
➖ ريزش مو: يكي از عوامل ريزش مو، كمبود برخي مواد مانند روي، آهن و مس و اختلال در ترشح برخي هورمونها و اضطراب و استرس مي باشد که همه این موارد می تواند از خواب بین الطلوعین ایجاد شود.
▫️
🔳
▫️🔳
🔳▫️🔳▫️
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
t.me/mobahesegroup
https://eitaa.com/mobahesegroup
ble.ir/mobahesegroup
⁉️متن شبهه: 👇👇👇
شراب در قرآن مطلقاً حرام نشده، به فایدههایی از آن نیز تصریح شده است؟ این ادعا را حتی مسلمانان عربزبان نیز مطرح و شایع میکنند، آیا چنین است؟
✅پاسخ شبهه: 👇👇👇
1⃣ این ادعا هم زمان با ایران، در میان سایر مسلمانان در کشورهای عربی و ترکیه نیز شایع شده است و همین امر نشان میدهد که برای تهاجم فرهنگی و اشاعهی فساد و فحشا در میان مسلمانان، اقدامات هدفدار و سازماندهی شدهای صورت میپذیرد.
2⃣ کسانی که بر این ادعا بوده و یا آن را مطرح و ترویج میکنند، معمولاً از سه گروه خارج نیستند:
الف – افراد ناآگاه به اسلام، قرآن و احکام.
ب – افرادی که به جای تلاش برای تطبیق خود با اسلام، سعی مینمایند اسلام و قرآن را با امیال نفسانی خود تطبیق و وفق داده و برای خطاهای خود توجیه قرآنی نیز بیاورند.
ج – افرادی که به صورت سازماندهی شده در ایجاد انحراف از اسلام و قرآن در اذهان عمومی تلاش مینمایند.
3⃣ آیهای که مدعیان فوق بدان استناد میکنند، به شرح ذیل است:
«يَسْئَلُونَكَ عَنِ الْخَمْرِ وَ الْمَيْسِرِ قُلْ فيهِما إِثْمٌ كَبيرٌ وَ مَنافِعُ لِلنَّاسِ وَ إِثْمُهُما أَكْبَرُ مِنْ نَفْعِهِما ...» (البقره - 219)
ترجمه: در باره شراب و قمار از تو سؤال مىكنند، بگو: «در آنها گناه و زيان بزرگى است و منافعى (از نظر مادى) براى مردم در بردارد (ولى) گناه آنها از نفعشان بيشتر است... .
4⃣ استناد به این آیه برای توجیه مفید قلمداد نمودن شراب، مانند همان قصهی قدیمی است که از کسی پرسیدند: چرا نماز نمیخوانی؟ گفت: به امر قرآن کریم که فرمود: «لا تَقْرَبُوا الصَّلاة – به نماز نزدیک نشوید» و او با بقیهی آیه که میفرماید «وَ أَنْتُمْ سُكارى - در حالی که مست هستید» کاری نداشت!
اینها نیز دو کلمهی «مَنافِعُ لِلنَّاسِ» را گرفته و اول و آخر و نیتجهگیری را رها کردهاند.
خداوند متعال در کلام وحی ابتدا به گناه کبیره بودن شرب خمر و قمار تصریح مینماید «فيهِما إِثْمٌ كَبيرٌ»، سپس به برخی منافع شراب اشاره مینماید «وَ مَنافِعُ لِلنَّاسِ» اشاره مینماید [مثل این که میتواند در هضم غذا یا آب کردن چربیها یا زدودن برخی رسوبات از عروق مفید باشد و یا چرخهی اقتصادی کلانی را به حرکت درآورد] و مجدداً تصریح مینماید که گناه [ضرر، زیان و خسران] آن به مراتب بیشتر از منافعش میباشد «إِثْمُهُما أَكْبَرُ مِنْ نَفْعِهِما».
حال چرا باید به رغم دو بار تأکید بر گناه کبیره و مضر بودن شراب، به برخی از فایدههای آن استناد کرده و آن را حلال شمرده و این دروغ را نیز به خدا نسبت دهند⁉️
5⃣ گناه کبیره و بالتبع حرام بودن شراب و قمار، فقط در آیهی فوق بیان نشده است، بلکه در آیهی ذیل به صراحت بیان شده که این اعمال شیطانی است و دستور به اجتناب از آن [خودداری به ارتکاب به آنها] نیز بیان گردیده است.
«يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا إِنَّمَا الْخَمْرُ وَ الْمَيْسِرُ وَ الْأَنْصابُ وَ الْأَزْلامُ رِجْسٌ مِنْ عَمَلِ الشَّيْطانِ فَاجْتَنِبُوهُ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ» (المائده - 90)
ترجمه: اى كسانى كه ايمان آوردهايد! شراب و قمار و بتها و ازلام [نوعى بختآزمايى]، پليد و از عمل شيطان است، از آنها دورى كنيد تا رستگار شويد.
6⃣ بدیهی است وقتی «فلاح و رستگاری» منوط به اجتناب از شراب، قمار، بتپرستی و ازلام میگردد، ارتکاب به آنها موجب ضلالت و هلاکت میگردد. پس حرام است. لذا دستور به اجتناب میدهد.
7⃣ در آیه دیگری به هدف شیطان از ترویج شرابخواری و قمار مبنی بر ایجاد اختلاف و دشمنی بین خودتان از یک سو و دور کردن انسان از یاد خدا و نماز از سوی دیگر تصریح شده است:
«إِنَّما يُريدُ الشَّيطانُ أَن يُوقِعَ بَينَكُمُ العَداوَةَ وَ الْبَغضاءَ فِي الخَمرِ وَ الْمَيْسِرِ وَ يَصُدَّكُمْ عَن ذِكرِ اللَّهِ وَ عَنِ الصَّلاةِ فَهَل أَنتُم مُنْتَهُونَ» (المائده - 91)
ترجمه: شيطان مىخواهد به وسيلهی شراب و قمار، در ميان شما عداوت و كينه ايجاد كند و شما را از ياد خدا و از نماز بازدارد. آيا (با اين همه زيان و فساد، و با اين نهى اكيد) خوددارى خواهيد كرد؟!
نتیجه:
حال آیا میتوان باز مدعی شد که شرابخواری در عین حال که گناه کبیره، مضر، عمل شیطان قلمداد شده، در ردیف قمار و بت پرستی شمرده شده، عامل اختلاف و دشمنی و دوری از یاد خدا و نماز بیان شده و به اجتناب از آن تصریح شده، در اسلام و قرآن کریم «حرام» نگردیده است؟!
⁉️آیا این ادعا و ترویج و شایع نمودن این دروغ و نسبت دادن آن به خدا و قرآن کریم، خودش مصداق کامل و عینی عمل شیطان در ایجاد اختلاف و دشمنی بین مسلمانان و دور کردن آنها از یاد خدا و نماز نیست؟
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
👇👇👇👇👇
@mobahesegroup
✨✨✨✨✨✨✨✨✨
✨
#بقیة_الله_ارواحنا_له_الفداء
ا❁﷽❁ا
⚜️ الشمس ⚜️
«و الشَّمْسِ وَ ضُحاها»؛
سوگند به خورشيد و گسترش نور آن در صبحگاهان
﴿ سوره مبارکه شمس، آیه 1 ﴾
ا┅═✧❁ ⚜️ ❁✧═┅ا
«شمس» به معنای خورشید، از القاب مبارک حضرت بقیة الله الأعظم (أرواحنا فداه) می باشد. وجود مقدس آن حضرت چون خورشید پر فروغ در قلوب عباد می درخشند و این اشراقِ شمس ولایتِ حضرتشان موجب تطهیر ارض وجود مومنین و هدایت هر ضالّ و حیرانی می شود؛
«الإمامُ ..شمسٌ مُشرِقةٌ في قلوبِ العارِفينَ» (1) و «هو الشمس الطالعة على العباد بالأنوار فلا تناله الأيدي و الأبصار» (2).
از اینرو حقیقت معنای شمس، بلکه «شمس الشموس»، «شمس الظّلام» و «شمس الطالعة» (3) و نیز بطن «ضحی» که غایت درجات نورانیت شمس است (4)، در وجود مبارک حضرت ولی الله الأعظم (أرواحنا فداه) خلاصه می شود.
ا┅═✧❁ منابع ❁✧═┅ا
(1) بحار الأنوار، ج 25، ص 170
(2) إلزام الناصب في إثبات الحجة الغائب عجل الله تعالى فرجه الشريف، ج1، ص 32
(3) فرازهایی از دعای شریف ندبه
(4) بحارالأنوار، ج 24، ص 72.
✨
✨✨✨✨✨✨✨✨✨
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
👇👇👇👇👇
@mobahesegroup
⁉️متن شایعه: 👇👇👇
مرجع تقلیدشیعیان آقای سیستانی بدنبال نازل شدن بیماری کرونا برای شفاعت طلبیدن برای مسلمانان وشیعیان جهان به مدت دوشب نزد مقبره مطهر امام علی رفته امروز فتوا دادن که برای دفع بلای کرونا و سلامتی. همه شیعیان همین امشب هر مسلمان ده مرتبه سوره الفیل را تلاوت کند به گوش همه شیعیان برسانید برای ریشه کن شدن این بیماری
انشاالله حاجت روا شوید عاقبت بخیر
✅پاسخ شایعه: 👇👇👇
1️⃣ با جستجویی که در سایت حضرت آیت الله سیستانی صورت گرفت چنین مطلبی یافت نشد.
2️⃣ظاهراً نویسنده شایعه فرق توصیه با فتوا را نمیداند!
3️⃣اما ایشان در پاسخ به سؤالی در این خصوص راهکارهایی را ارائه نموده اند:
سؤال: توصیه شما به مؤمنانی که در چنین شرایط دشواری در حال دست و پنجه نرم کردن با این بیماری واگیردار خطرناک هستند، چیست؟
مؤمنان عزیز را به امور زیر توصیه می کنیم:
توسل به خداوند عزوجل و تضرع به او برای دفع این بلا و انجام فراوان اعمال صالحی نظیر صدقه دادن به فقرا، کمک به افراد ضعیف، قرائت قرآن مجید و خواندن دعاهای روایت شده از پیامبر(ص) و اهل بیت مطهرشان علیهم السلام.
🌐https://www.irna.ir/news/83725139/
4️⃣ همانطور که ملاحظه میکنید ایشان بطورکلی توصیه به خواندن قرآن کرده اند اما به سوره خاصی اشاره نکرده اند.
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
👇👇👇👇👇
@mobahesegroup
ا⬜️⚜️⬜️⚜️⬜️⚜️
ا◻️⚜️◻️⚜️
ا◽️⚜️
#خطبه_مفاخره (19)
⚜️ قال سیدنا و مولانا علی (علیه السلام):
«أَنَا كَنْزُ اَلْغِنَى»؛
من گنج بی نیازی هستم.
✨ قالت سیدتنا و مولاتنا فاطمة الزهراء (سلام الله علیها):
«وَ أَنَا اَلْكَلِمَةُ اَلْحُسْنَى»؛
و من کلمة الحسنای الهی هستم.
📗 عوالم العلوم، ج 11، ص 261؛ الفضائل، لإبن شاذان، ج 1، ص 80.
◽️⚜️
◻️⚜️◻️⚜️
⬜️⚜️⬜️⚜️⬜️⚜️
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
👇👇👇👇👇
@mobahesegroup
ا⬜️⚜️⬜️⚜️⬜️⚜️
ا◻️⚜️◻️⚜️
ا◽️⚜️
#خطبه_مفاخره (19)
*️⃣در ادامه خطبه مفاخره، حضرت سیدة النساء، صدیقه الکبری (سلام الله علیها) یکی دیگر از مناقب ذاتی خویش را «کلمه حسنای الهی» معرفی می فرمایند.
🔘در بسیاری از آیات حضرت قرآن از «کلمة الله ،کلمه تامه الهی، کلمه علیای الهی » سخن به میان آمده است و مطابق این فراز از خطبه، وجود مقدسه حضرت فاطمه (سلام الله علیها) ،کلمه حسنای الهی هستند.
⏺ حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) در این فراز از خطبه مفاخره، یکی از مناقب ذاتی شان را «کلمة حسنای الهی» معرفی می فرمایند که در یک آيه از آیات حضرت قرآن به این عبارت اشاره شده است.
✨و أَوْرَثْنَا الْقَوْمَ الَّذينَ كانُوا يُسْتَضْعَفُونَ مَشارِقَ الْأَرْضِ وَ مَغارِبَهَا الَّتي بارَكْنا فيها وَ تَمَّتْ كَلِمَتُ رَبِّكَ الْحُسْنى عَلى بَني إِسْرائيلَ بِما صَبَرُوا وَ دَمَّرْنا ما كانَ يَصْنَعُ فِرْعَوْنُ وَ قَوْمُهُ وَ ما كانُوا يَعْرِشُون
▫️و ما مشارق و مغارب زمین را که برکت داده بودیم، به قومی که مورد ظلم واقع شده اند، به میراث عطا کردیم و به واسطه صبری که کردند، کلمه حسنای الهی را بر ایشان (بنی اسرائیل) به اتمام رساندیم و هر آنچه که کافران و ظالمان (فرعون) بنا کرده بودند را ویران ساختیم
(سوره اعراف، آیه 137)
✔️خداوند عزوجل به این آیه که از قصص حضرت قرآن به شمار می رود، جهت بیان حقیقت ، متذکر گردیده است.
🔹به ارث دادن زمین مبارک به قومی که مورد ستم از جانب ظالمین و دشمنانشان واقع شده اند، در زمان ظهور جهانی حضرت بقیة الله الاعظم به معنای حقیقی و واقعی خود به ظهور و بروز خواهد رسید و این وعده الهی تام گردیده و محقق می شود.
🔹اما تا قبل از آن، «صبر» بر رسول مکرم اسلام و ائمه هدی (علیهم السلام) لازم گردیده است.
➖قالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام :
▫️فإِنَّ اللَّهَ بَعَثَ مُحَمَّداً وَ أَمَرَهُ بِالصَّبْرِ وَ الرِّفْقِ ..
▫️فصَبَرَ رَسُولُ اللَّهِ صلی الله علیه و آله و سلم فِي جَمِيعِ أَحْوَالِهِ، ثُمَّ بُشِّرَ فِي الْأَئِمَّةِ مِنْ عِتْرَتِهِ وَ وُصِفُوا بِالصَّبْرِ «وَ جَعَلْنا مِنْهُمْ أَئِمَّةً يَهْدُونَ بِأَمْرِنا لَمَّا صَبَرُوا وَ كانُوا بِآياتِنا يُوقِنُونَ»
▫️...فَشَكَرَ اللَّهُ لَهُ ذَلِكَ فَأَنْزَلَ اللَّهُ عَلَيْهِ «وَ تَمَّتْ كَلِمَتُ رَبِّكَ الْحُسْنى عَلى بَنِي إِسْرائِيلَ بِما صَبَرُوا وَ دَمَّرْنا ما كانَ يَصْنَعُ فِرْعَوْنُ وَ قَوْمُهُ وَ ما كانُوا يَعْرِشُونَ»
▫️فقَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلی الله علیه و آله و سلم آيَةُ بُشْرَى وَ انْتِقَامٍ..
📔تفسير القمي، ج1 ص: 197
📔البرهان في تفسير القرآن ؛ ج2 ؛ ص739
📔بحار الأنوار ؛ ج9 ؛ ص203
☑️پس از آنکه امت رسول و شیعیان ائمه (علیهم السلام) در صبر خویش استقامت بورزند، کلمه حسنای الهی برایشان تمام خواهد شد و این کلمه حسنی، همان «رحمت الهی» است.
🖋و تَمَّتْ كَلِمَتُ رَبِّكَ الحُسنی يَعْنِي الرَّحْمَةَ تَمَّتْ لَهُمْ
📔تفسير القمي ؛ ج1 ؛ ص239
📔البرهان في تفسير القرآن ؛ ج2 ؛ ص578
📔بحار الأنوار ؛ ج13 ؛ ص112
🔘کلمه حسنی، یعنی رحمانیت الهی که به طور مطلق، دلالت بر وجود حضرت اُم ابیها دارد ، تَمَّت ، به معنا الاتم شامل حال ایشان خواهد شد و رحمت مادری به ظهور تام خواهد رسید.
🔘به واسطه رحمت مادری یعنی کلمة حسنای الهی است که شیعیان می توانند مشارق و مغارب زمین را به دست گیرند و بر حزب شیطان غلبه پیدا کنند.
➖و أَوْرَثْنَا الْقَوْمَ الَّذينَ كانُوا يُسْتَضْعَفُونَ مَشارِقَ الْأَرْضِ وَ مَغارِبَهَا الَّتي بارَكْنا فيها
(سوره اعراف، آیه 137)
🔹همان گونه که در حدیث معراج که در بالا ذکر شد، بیان شده است:
▫️فنُودِيتُ يَا مُحَمَّدُ هَؤُلَاءِ أَوْلِيَائِي .. لَأُظْهِرَنَّ بِهِمْ دِينِي وَ لَأُعْلِيَنَّ بِهِمْ كَلِمَتِي وَ لَأُطَهِّرَنَّ الْأَرْضَ بِآخِرِهِمْ مِنْ أَعْدَائِي وَ لَأُمَلِّكَنَّهُ مَشارِقَ الْأَرْضِ وَ مَغارِبَهَا
◀️بنابراین حقیقت معنای «کلمة حسنای الهی» وجود مبارکه حضرت اُم الائمه و الابرار است، اُمِ ذوات مقدسی که خود کلمة الهی و کلمه تامه الهی هستند.
🔹حضرت مادر، «کلمه تامه حسنای الهی» است؛ وَ تَمَّتْ كَلِمَتُ رَبِّكَ الحُسنی .
🖋آن زمان که کلمه حسنای الهی بر مردم تمام گردد، یعنی زمان ظهور و بروز کلمه حسنی بر اهل زمین فرا رسد ، رحمانیت به بروز و ظهور به معنا الاتم می رسد؛ در این زمان است که حزب «رحمان» بر حزب شیطان غلبه خواهد کرد «وَ دَمَّرْنا ما كانَ يَصْنَعُ فِرْعَوْنُ وَ قَوْمُهُ وَ ما كانُوا يَعْرِشُون»؛ ریشه ظلم و هر آنچه از فروعات اعداء در زمین بنا شده و پایه گذاری و تاسیس به بدعت شده است از بین رفته و «کلمه الله العلیا» حاکم می گردد.
🔹و حضرت صدیقه اطهر (سلام الله علیها) معنای کلمه حسنای الهی هستند.
@mobahesegroup
🔻توجه 👇👇🔻توجه👇👇🔻
🔴پارلمان ترکیه قانون نظارت بر شبکههای اجتماعی را تصویب کرد
امروز پارلمان ترکیه گسترش قانون رسانه 5651 را تصویب كرد. این قانون پلتفرمهای با بیش از یک میلیون کاربر را موظف به بازگشایی شعبهای در ترکیه میکند.
اگر توییتر و دیگر شبکهها از افتتاح دفتر نمایندگی در خاک ترکیه امتناع کنند، دادگاههای ترکیه میتوانند پهنایباند آنها را تا 95 درصد کاهش دهند.
علاوه بر این برای انتشار هر "محتوای مشکوکی" در آینده، جریمهای بین یک تا ده میلیون لیر مجازات درنظر گرفته شده است.
قانون جدید، شرکتهای بزرگ رسانهای مانند فیسبوک و توییتر را ملزم میکند که در ترکیه دفاتر نمایندگی داشته باشند و از طریق این دفاتر در قبال طرح شکایات دربارۀ محتوای مطالب منتشر شده در این شبکهها پاسخگو باشند.
بر اساس این قانون اگر شبکههای اجتماعی از دایر کردن نمایندگی در کشور خودداری کنند، موظف به پرداخت جریمههای سنگین مالی هستند و با ممنوعیتهای تبلیغاتی و کاهش پهنای باند نیز روبرو خواهند شد. این امکان وجود دارد که با رای دادگاه، پهنایباند آنها در ابتدا تا 50 درصد و سپس بین 50 درصد تا 90 درصد کاهش یابد.
کاهش پهنای باند باعث میشود که سرعت استفاده از شبکههای اجتماعی بسیار پایین آید.
این قانون همچنین دفاتر نمایندگی را موظف میکند که به شکایتهای فردی در موضوعاتی همچون نقض حریم خصوصی، ظرف 48 ساعت پاسخ دهند. چنانچه محتوای مطلب مورد شکایت نیز حذف نشود، آنگاه این شبکهها در قبال خسارات وارده به فرد شاکی مسئول هستند.
براساس قانون جدید از ارائه دهندگان خدمات شبکههای اجتماعی خواسته است تا دادههای کاربران را در ترکیه ذخیره کنند.
🤔سلبریتی های بی سواد لطفا درباره ترکیه هم بگید دیگه
یا فقط همه حرفاتون برای ایرانه
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا، بله و سروش
t.me/mobahesegroup
eitaa.com/mobahesegroup
ble.ir/mobahesegroup
sapp.ir/mobahesegroup
www.instagram.com/mobahesegroup2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 جواب صفر تا صدِ ابهامات #طرح_صیانت فضای مجازی
✍ در آمریکا 270 قانون برای مدیریت فضای مجازی وجود دارد. در هیچ جای دنیا فضای مجازی رها نیست اما عده ای در ایران افتخار می کنند که فضای مجازی رها باشد.
👇👇👇
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
┏⊰✾✾⊱━━━─»»»━━┓
🆔 @mobahesegroup
┗━━─»»»━━━⊰✾✾⊱┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 کارشناس مرکز پژوهشهای مجلس:
📲 در طرح قید شده هیچ کس حق فیلترینگ و مسدودسازی اینستاگرام و شبکههایی که مردم با آنها سروکار دارند را ندارد .
#طرح_صیانت
👇👇👇
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
┏⊰✾✾⊱━━━─»»»━━┓
🆔 @mobahesegroup
┗━━─»»»━━━⊰✾✾⊱┛
⁉️متن شایعه👇👇👇
ماجرای عدم عکس یادگاری رهبرانقلاب با اعضای دولت در آخرین دیدار تا اهداء نکردن قرآن یادگاری به اعضای دولت برخلاف دولتهای قبل
✅ پاسخ👇👇👇
🔺معزی با اشاره این شایعه که مقام معظم رهبری بر خلاف دولتهای پیشین به اعضای این دولت در پایان دوره مسئولیت قرآن اهدا نکرده، اذعان داشت:
✅ این شایعه نیز درست نیست، به دلیل دستورالعملهای کرونایی، قرآن اهدایی رهبر انقلاب از سوی شخص ایشان به وزرا داده نشد بلکه در انتهای جلسه از سوی دست اندرکاران دفتر ایشان به تک تک وزرا تحویل داده شد
✅ عدم ثبت عکس یادگاری با حضور رهبر انقلاب و اعضای دولت نیز توضیح داد: با توجه به شیوع کرونا و ضرورت رعایت فواصل فیزیکی مشخص در جلسات رسمی، روشن است که امکان ثبت عکس یادگاری وجود نداشت.
✅ معزی همچنین با رد آنچه در خصوص زمان حضور رییسجمهوری در جلسه بیان شده، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه زمان جلسه به دفتر رییسجمهوری ساعت 11 ظهر اعلام شده بود، روحانی 15 دقیقه پیش از موعد هم به محل جلسه رفت اما وقوع برخی ناهماهنگیها سبب شده بود که جلسه پیش از زمان رسمی اعلام شده به دفتر رییسجمهوری آغاز شود لذا هر گونه تفسیر یا برداشت مبنی بر تاخیر عامدانه رییسجمهوری در جلسه با رهبر انقلاب قرین به صحت نیست.
https://b2n.ir/y89013
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا، بله و سروش
t.me/mobahesegroup
eitaa.com/mobahesegroup
ble.ir/mobahesegroup
sapp.ir/mobahesegroup
www.instagram.com/mobahesegroup2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ نه آب دارید؛ نه کار دارید؛ نه خونه درست حسابی دارید؛ این عکسها رو چرا زدی روی دیوار خونتون آخه؟!
👇👇👇
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
┏⊰✾✾⊱━━━─»»»━━┓
🆔 @mobahesegroup
┗━━─»»»━━━⊰✾✾⊱┛
✅👆 پلیس آلمان بیش از 1600 مظنون را در پیگیری گروههای چت آنلاین که در آنها محتوای #پورنوگرافی کودکان و زئوفیلیا منتشر شده، شناسایی کردند. نکتهٔ شوکهکننده آن است که بسیاری از این مظنونین خردسال هستند.
🌐https://on.rt.com/bd2h
👇👇👇
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
┏⊰✾✾⊱━━━─»»»━━┓
🆔 @mobahesegroup
┗━━─»»»━━━⊰✾✾⊱┛
✨⚜️✨⚜️✨⚜️✨⚜️✨
⚜️
#حضرت_قرآن
بسم الله الرحمن الرحیم
✨أَ فَمَنْ يَمْشي مُكِبًّا عَلى وَجْهِهِ أَهْدى أَمَّنْ يَمْشي سَوِيًّا عَلى صِراطٍ مُسْتَقيمٍ
✨آيا كسى كه به رو افتاده راه مىرود به هدايت نزديكتر است يا كسى كه راست قامت در صراط مستقيم گام برمىدارد؟!
📗 سوره مبارکه ملک، آیه 22
💠محمّدبنفضیل گوید: به امام کاظم (علیه السلام) عرض کردم:
👈منظور از آیه: «أَفَمَن یَمْشِی مُکِبًّا عَلَی وَجْهِهِ أَهْدَی أَمَّن یَمْشِی سَوِیًّا عَلَی صِرَاطٍ مُّسْتَقِیمٍ چیست»؟ حضرت فرمودند:
✨«إِنَّ اللَّهَ ضَرَبَ مَثَلَ مَنْ حَادَ عَنْ وَلَایَهًِْ عَلِیٍّ کَمَنْ یَمْشِی عَلَی وَجْهِهِ لَا یَهْتَدِی لِأَمْرِهِ وَ جَعَلَ مَنْ تَبِعَهُ سَوِیّاً عَلَی صِرَاطٍ مُسْتَقِیمٍ وَ الصِّرَاطُ الْمُسْتَقِیمُ أَمِیرُالْمُؤْمِنِینَ (علیه السلام)»؛
👈 خداوند مثالی آورده است و هرکس را که از ولایت علی (علیه السلام) روی گرداند به کسی که به روی در افتاده و نگونسار میرود و به جایی نمیرسد، تشبیه کرده است و کسی که از او پیروی کند به کسی تشبیه شده که استوار بر راه راست ره میسپارد، و راه راست، امیرالمؤمنین (علیه السلام) است.
📗 الکافی، ج1، ص432؛ بحارالأنوار، ج24، ص336.
⚜️
✨⚜️✨⚜️✨⚜️✨⚜️✨
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
t.me/mobahesegroup
https://eitaa.com/mobahesegroup
ble.ir/mobahesegroup
ا🌏🏳️🌏🏳️🌏🏳️🌏🏳️✨✨
ا🏳️🌏🏳️✨✨
ا✨
#سیره_محمدی
➖ قسمت 30
🌟 بشارت حضرت موسی و حضرت عیسی و حضرت شعیا (علی نبینا و آله و علیهم السلام) در کلام حضرت امام رضا (علیه السلام)
⬅️ مامون بزرگان ادیان را برای مباحثه با حضرت امام رضا (علیه السلام) در مجلسی جمع نموده بود.
⚜️ حضرت امام رضا (علیه السلام) از بزرگ یهودی (راس الجالوت) پرسیدند:
🖋 أسْأَلْكَ بِالْعَشْرِ الْآيَاتِ الَّتِي أُنْزِلَتْ عَلَى مُوسَى بْنِ عِمْرَانَ ع هَلْ تَجِدُ فِي التَّوْرَاةِ مَكْتُوباً بِنَبَإِ مُحَمَّدٍ ص وَ أُمَّتِهِ:
🖌 تو را به ده آيه اى كه بر حضرت موسى بن عمران نازل شد، قسم مي دهم كه آيا خبر حضرت محمّد (صلی الله علیه و آله) و امّتش در تورات، موجود هست؟
🖋 إذَا جَاءَتِ الْأُمَّةُ الْأَخِيرَةُ أَتْبَاعُ رَاكِبِ الْبَعِيرِ يُسَبِّحُونَ الرَّبَّ جِدّاً جِدّاً تَسْبِيحاً جَدِيداً فِي الْكَنَائِسِ الْجُدُدِ فليفرغ [فَلْيَفْزَعْ] بَنُو إِسْرَائِيلَ إِلَيْهِمْ وَ إِلَى مَلِكِهِمْ لِتَطْمَئِنَّ قُلُوبُهُمْ فَإِنَّ بِأَيْدِيهِمْ سُيُوفاً يَنْتَقِمُونَ بِهَا مِنَ الْأُمَمِ الْكَافِرَةِ فِي أَقْطَارِ الْأَرْضِ
🖌 آن زمان كه امّت آخر، پيروان آن شتر سوار، بيايند، و خداوند را بسيار بسيار تسبيح گويند، تسبيحى جديد در معبدهائى نو، در آن زمان، بنى اسرائيل بايد به سوى آنان و به سوى پادشاهشان روان شوند تا قلوبشان آرامش يابد، زيرا آنان شمشيرهائى بدست دارند كه به وسيله آن شمشيرها از كفّار در گوشه و كنار زمين انتقام مى گيرند.
🖋 أ هَكَذَا هُوَ فِي التَّوْرَاةِ مَكْتُوبٌ
🖌 آيا اين مطلب، همين گونه در تورات مكتوب نيست؟
🖇 قالَ رَأْسُ الْجَالُوتِ نَعَمْ إِنَّا لَنَجِدُهُ كَذَلِكَ
📌 رأس الجالوت گفت: آرى، ما نيز آن را همين گونه در تورات يافته ايم.
🖋 ثمَّ قَالَ لِلْجَاثَلِيقِ يَا نَصْرَانِيُّ كَيْفَ عِلْمُكَ بِكِتَابِ شَعْيَا ع
🖌 سپس به جاثليق فرمود: با كتاب «شعيا» در چه حدى آشنا هستى؟
🖇 قالَ أَعْرِفُهُ حَرْفاً حَرْفاً قَالَ لَهُمَا أَ تَعْرِفَانِ هَذَا مِنْ كَلَامِهِ
📌 گفت: آن را حرف به حرف مى دانم و بلد هستم،
🖌 سپس به آن دو فرمود: آيا قبول داريد كه اين مطلب از گفته هاى اوست.
🖋 يا قَوْمِ إِنِّي رَأَيْتُ صُورَةَ رَاكِبِ الْحِمَارِ لَابِساً جَلَابِيبَ النُّورِ وَ رَأَيْتُ رَاكِبَ الْبَعِيرِ ضَوْءٌ مِثْلُ ضَوْءِ الْقَمَرِ
🖌 اى مردم! من تصوير آن شخص سوار بر حمار را ديدم در حالى كه لباس هائى از نور بر تن داشت و آن شتر سوار را ديدم كه نورش همچون نور ماه بود.
🖇 فقَالا قَدْ قَالَ ذَلِكَ شَعْيَا ع
📌 آن دو پاسخ دادند: بله، شعيا چنين چيزى گفته است.
🖋 قالَ الرِّضَا ع يَا نَصْرَانِيُّ هَلْ تَعْرِفُ فِي الْإِنْجِيلِ قَوْلَ عِيسَى ع
🖌 حضرت فرمودند: آيا با اين گفته حضرت عيسى (عليه السّلام) در انجيل آشنا هستى؟
⭐️ إنِّي ذَاهِبٌ إِلَى رَبِّكُمْ وَ رَبِّي وَ الْبَارِقْلِيطَا جَاءَ هُوَ الَّذِي يَشْهَدُ لِي بِالْحَقِّ كَمَا شَهِدْتُ لَهُ وَ هُوَ الَّذِي يُفَسِّرُ لَكُمْ كُلَّ شَيْءٍ وَ هُوَ الَّذِي يُبْدِئُ فَضَائِحَ الْأُمَمِ وَ هُوَ الَّذِي يَكْسِرُ عَمُودَ الْكُفْرِ
⚡️ من به سوى خداى شما و خداى خودم خواهم رفت، و فارقليطا خواهد آمد. و اوست كه به نفع من و به حقّ شهادت خواهد داد همان طور كه من براى او شهادت دادم، و اوست كه همه چيز را براى شما تفسير خواهد كرد، و اوست كه رسوائی هاى امّت ها را آشكار خواهد كرد، و اوست كه ستون خيمه كفر را خواهد شكست.
📌 جاثليق گفت: هر چه از انجيل بخوانى آن را قبول داريم،
🖋 فقَالَ أَ تَجِدُ هَذَا فِي الْإِنْجِيلِ ثَابِتاً يَا جَاثَلِيقُ قَالَ نَعَمْ
🖌 حضرت فرمود: آيا قبول دارى اين مطلب در انجيل موجود است؟ گفت: بله.
📗 عيون أخبار الرضا عليه السلام، شیخ صدوق، جلد 1، صفحه 161 و 162
🔆 به این ترتیب حضرت امام رضا (علیه السلام) ذکر نمودند که این مطالب بشارت أنبیاء گذشته به ظهور حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله و سلم) بوده است.
✨
🏳️🌏🏳️✨✨
🌏🏳️🌏🏳️🌏🏳️🌏🏳️✨✨
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
t.me/mobahesegroup
https://eitaa.com/mobahesegroup
ble.ir/mobahesegroup
✅پاسخ مرکز پژوهشهای مجلس به ۱۵ سؤال و شبهه درباره طرح صیانت از کاربران فضای مجازی👇👇👇
💢مرکز پژوهشهای مجلس در گزارشی به تعدادی از سؤالات و ابهامات مربوط به طرح «حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی» پاسخ داده است.متن کامل گزارش مرکز پژوهشها را در ادامه میخوانید.
1⃣ مصادیق خدمات پایه کاربردی چیست؟
🔰مصادیق اصلی خدمات پایه کاربردی بر اساس مصوبه شورای عالی فضای مجازی عبارتند از: شبکههای اجتماعی، جستوجوگرها، خدمات پایه مکانی و نقشه (مانند بلد و نشان)، خدمات میزبانی داده و...
2⃣ طرح اولیه موسوم به طرح صیانت، ایرادات زیادی داشته آیا همان طرح در دستور است؟
🔰طرح صیانت سال ۱۳۹۹ از دستور خارج و بایگانی شد و مفاد طرح جدید از نو و طی جلسات متعدد کارشناسی بازنویسی شده است.
3⃣چرا باید طرح در قالب اصل هشتاد و پنجم مورد بررسی قرار گیرد؟
الف) ابعاد فنی و کارشناسی طرح بالاست و از پیچیدگی زیادی برخوردار است؛
ب) ذینفعان زیادی دارند؛
ج) با 85ای شدن امکان مداخله مستقیم نظرات مردم و کارشناسان در قانونگذاری فراهم میشود ولی در غیر آن این امکان فراهم نمیشود؛
د) امکان قانونگذاری با کیفیت بهتر فراهم میشود؛
ه) متن نهایی قانون دائمی نمیشود، بلکه موقت خواهد بود (۳-۵ سال) و در نتیجه امکان اصلاح بیشتری برای قانون دائمی خواهد داشت.
4⃣چرا کمیسیون اصلی بررسیکننده طرح کمیسیون فرهنگی است و سایر کمیسیونها از جمله کمیسیون صنایع و امنیت ملی و سیاست خارجی دخیل نیستند؟
با اعمال اصل ۸۵ بنا بر آن شده است که طرح به کمیسیونی مشترک با عضویت نمایندگانی از چند کمیسیون ارجاع شود.
5⃣ برای اصل ۸۵ شدن چه ضمانتی وجود دارد فرآیند نامناسب دیگر طرحها تکرار نشود؟
الزامات پیشنهادی اصل ۸۵ شدن:
الف) به کمیسیون مشترک متشکل از چند کمیسیون ارجاع شود؛
ب) نماینده معاونت قوانین در همه جلسات حضور داشته باشد؛
ج) نماینده رسانه ملی و خبرگزاری خانه ملت در همه جلسات حضور داشته باشند؛
د) کارشناسان مستقل، نمایندگان دولت و بخش خصوصی حضور داشته باشند؛
ه) مصوبات کمیسیون پس از هر جلسه به صورت عمومی منتشر شود
❓سؤالات مرتبط با کسب وکارها
6⃣ یا محدوده طرح شامل خدماتی پرکاربرد کسب و کارهای نظیر دیجیکالا، دیوار، اسنپ، آچاره، آپارات و مانند اینها میشود؟
خیر، این طرح صرفاً در محدوده خدمات پایه کاربردی مصرح در مصوبات شورای عالی فضای مجازی (جلسه ۳۵و ۶۶) است و موارد ذکر شده در سؤال خدمات کاربردی هستند نه خدمات پایه لذا شاملشان نمیشود.
7⃣ آیا این طرح برای کسب و کارهای فضای مجازی مشکلی ایجاد میکند؟
خیر؛ نهتنها این طرح مشکلی برای کسبوکارها ایجاد نخواهد کرد؛ بلکه در فصل حمایت در ۱۳ ماده محورهای حمایت از خدمات پایه کاربردی را آورده است که ازجمله میتوان به موارد زیراشاره کرد:
الف) در نظر گرفتن حقالسهم تولیدکنندگان محتوا،
ب) ممنوعیت تبلیغات دستگاههای دولتی در خدمات پایه کاربردی خارجی غیرمجاز،
ج) ارائه معافیتهای مالیاتی،
د) الزام ارائه خدمات بانکی اختصاصی و ارائه خدمات دولت الکترونیک.
8⃣ آیا با تصویب این طرح، تبلیغات کسبوکارهای داخلی در سکوهای خارجی ممنوع خواهد شد؟
خیر؛ در طرح تصریح شده است که مردم و کسبوکارها از ممنوعیت تبلیغات در خدمات پایه کاربردی خارجی غیرمجاز، معاف هستند.
9⃣ یا با تصویب این طرح فعالیت کاربران در شبکههای اجتماعی (مسدود شده یا آزاد) تخلف محسوب میشود؟
خیر؛ هر خدمت پایه کاربردی که مشابهای که نیاز مردم را مرتفع سازد (اعم از داخلی یا خارجی) نداشته باشد، اجازه مسدودسازی آن داده نشده است. دولت نیز ملزم شده تا نیازهای اساسی کشور در زمینه خدمات پایه کاربردی را برطرف نماید.
0⃣1⃣ آیا با تصویب این طرح واتساپ، اینستاگرام، گوگل و سایتهای پرمراجعه خارجی که توسط کسبوکارها مورد استفاده قرار میگیرد، فیلتر خواهد شد؟
خیر هیچکدام فیلتر نمیشوند چون هیچ نمونه جایگزینی ندارد همچنین برای بازاریابی بینالمللی و جهانی سازی محتواهای فاخر ایرانی به استفاده از این سرویسها نیاز داریم.
1⃣1⃣ آیا با تصویب این طرح استفاده از فیلترشکن ممنوع خواهد شد؟
اصل استفاده از فیلترشکن در این طرح ملاحظه شده و پیشنهاد شده ضوابط آن توسط کمیسیون عالی تنظیم گر تعیین شود.
2⃣1⃣آیا با تصویب این طرح توزیع فیلترشکن توسط افراد جرم محسوب خواهد شد؟
خیر؛ بنابر ماده ۳۳ طرح، صرفاً فعالیت تجاری به منظور کسب درآمد و انتشار عمده فیلترشکنها آن هم تنها در موارد غیر مجاز بنابر تشخیص کمیسیون عالی جرمانگاری شده است.
ادامه در پست بعد...
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
👇👇👇👇👇
@mobahesegroup
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
✅پاسخ مرکز پژوهشهای مجلس به ۱۵ سؤال و شبهه درباره طرح صیانت از کاربران فضای مجازی👇👇👇 💢مرکز پژوهشه
✅پاسخ مرکز پژوهشهای مجلس به 15 سؤال و شبهه درباره طرح صیانت از کاربران فضای مجازی👇👇
3⃣1⃣ آیا با تصویب این طرح پهنای باند اینترنت کم میشود؟
نه لزوماً بلکه به عنوان یک ابزاری برای جایگزینی سیاست مسدود سازی برخی پلتفرمها اعمال میشود.
❓سؤالات مرتبط با دستگاههای اجرایی
4⃣1⃣ آیا با تصویب این طرح قدرت وزارت ارتباطات کاهش پیدا خواهد کرد؟
خیر؛ تنها اصلاحاتی که پس از تاسیس شورای عالی فضای مجازی لازم بود در ساختار آن وزارتخانه صورت گیرد اجرایی خواهد شد. همانطور که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجری مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی است وزارت ارتباطات نیز مجری مصوبات شورای عالی فضای مجازی خواهد بود.
5⃣1⃣ آیا با تصویب این طرح ستاد کل نیروهای مسلح بر اینترنت کشور مسلط خواهد شد؟
خیر؛ صلاحیت نیروهای مسلح بر فضای مجازی صرفا به تامین امنیت زیر ساختهای ارتباطی فناوری اطلاعات آن هم زیر نظر مرکز ملی فضای مجازی محدود شده که در واقع در گذرگاههای ایمن مرزی خواهد بود. مضافاً اینکه نیروهای مسلح هیچ حقی در تأمین مصادیق محتوای مجرمانه، خدمات غیرمجاز و تغییر ترافیکی در کشور ندارد.
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
👇👇👇👇👇
@mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️شایعه:👇👇👇
صفار هرندی فاش کرده که #رهبری به رئیسی در مورد عدم دخالت نزدیکان وی در چینش کابینه توصیه کرده که دخالت نکنند و تاثیرگذار نباشند.
✅پاسخ:👇👇👇
در پی انتشار یک گفتار چند ثانیه ای و تقطیع شده از صفارهرندی درباره توصیه رهبری به سید ابراهیم #رئیسی درباره نحوه چینش کابینه، وی با ابراز تنفر از اقدام مفسده جویانه عناصری در تقطیع مطلب خود، محتوای آن را دروغ دانست و اظهار داشت: تا آن جا که من اطلاع دارم آقای رئیسی در اخذ مشورت از افراد صاحب نظر و گروه های مختلف کارشناسی برای انتخاب اعضای کابینه، با سعه صدر کامل عمل کرده است و البته غیر از این هم از ایشان انتظار نمی رفت و این حقیقت ان شاءالله در روز معرفی #کابینه به مجلس، جلوه بیشتری خواهد داشت. https://b2n.ir/a19490
👇👇👇
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
┏⊰✾✾⊱━━━─»»»━━┓
🆔 @mobahesegroup
┗━━─»»»━━━⊰✾✾⊱┛