طرح درس خدمت به مردم.pdf
4.52M
✅ درسنامه برای کمک به دیگران
📎 #ابتدایی
📎 #درسنامه
📎 #کمک_به_دیگران
📎 #حاج_قاسم
☀️ به ما بپیوندید 👇
#مبلِّغ_یار
https://eitaa.com/mobaleghyar
تواضع و فروتنی.pdf
1.12M
✅ درسنامه تواضع و فروتنی
📎 #ابتدایی
📎 #درسنامه
📎 #تواضع_فروتنی
☀️ به ما بپیوندید 👇
#مبلِّغ_یار
https://eitaa.com/mobaleghyar
طرح درس آشنایی با امام زمان.pdf
1.12M
✅ درسنامه آشنایی با امام زمان عج
📎 #ابتدایی
📎 #عشق_به_اهل_بیت
📎 #امام_زمان
📎 #درسنامه
☀️ به ما بپیوندید 👇
#مبلِّغ_یار
https://eitaa.com/mobaleghyar
طرح درس توکل و تکیه بر خدا، نقش معنویت در زندگی.pdf
1.12M
✅ درسنامه آشنایی با امام زمان عج
📎 #ابتدایی
📎 #درسنامه
📎 #عشق_به_خدا
📎 #توکل
☀️ به ما بپیوندید 👇
#مبلِّغ_یار
https://eitaa.com/mobaleghyar
10.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥کارتون پینوکیو
نکته مهمی که در کارتون پینوکیو بود و خیلی از ماها بهش توجه کافی نکردیم!
#سواد رسانه ای
☀️ به ما بپیوندید 👇
#مبلِّغ_یار
https://eitaa.com/mobaleghyar
#افزایش_ظرفیت_روحی
⭕️ وقتی به مشکلی مثل اعتیاد نگاه میکنیم ریشه در راحت طلبی داره. همچنین بیکاری، طلاق، هرزگی، بی نمازی، بی حجابی، بالارفتن سن ازدواج، کم فرزندی، فسادهای اقتصادی و سیاسی و... به همین علت هست.
✅ اگه کسی میخواد یه کار فرهنگی عمیق و خیلی خوب برای حجاب کنه، بیاد "کارگاه های آموزش مبارزه با راحت طلبی" برگزار کنه. چه در فضای حقیقی و چه در مجازی.
✔️ کسی که اهل مبارزه با راحت طلبی بشه، داشتن #حجاب براش کار سختی نیست و حتی خودش هم به استقبال حجاب خواهد رفت.
💢 متاسفانه خیلی از مسئولین فرهنگی کشور در زمینه های تربیتی دارن راه رو اشتباه میرن. در هر موضوعی صحبت میکنن غیر از راحت طلبی.
🙄
⭕️ بابا اون کسی که کار خلافی انجام میده در درجه اول نتونسته راحت طلبی خودش رو درست کنه، بعد شما هی میای سراغ زدن شاخ و برگ ها و مسائل حاشیه ای!
اکثر فعالان فرهنگی کشور، موندن که راه رهایی از این وضعیت فرهنگی در کشور چیه؟!
✅ خیلی ساده:
با تمام توان، برای ترویج فرهنگ مبارزه با راحت طلبی تلاش کنید...👌🏻
#افراد_دشوار
☀️ به ما بپیوندید 👇
#مبلِّغ_یار
https://eitaa.com/mobaleghyar
احکام دختران پایه 10.pdf
4.39M
بسم الله الرحمن الرحیم
📗 کلاس دهم رشته علوم و معارف اسلامی، ویژه دختران
طراحی دخترانه همراه با غسل های بانوان
درس ششم: احکام اختصاصی بانوان
شامل:
درس اول: جایگاه احکام در اسلام
درس دوم: اجتهاد و تقلید
درس سوم: واژه شناسی فقهی
درس چهارم: نظافت و بهداشت در اسلام
درس پنجم: طهارت معنوی ١
درس ششم: طهارت معنوی ٢
درس هفتم: آغاز نماز
درس هشتم: واجبات و ارکان نماز
درس نهم: انواع نماز
درس دهم: مسجد و نماز جماعت
درس يازدهم: روزه
درس دوازدهم: حج خانه خدا
درس سيزدهم: خوردنی ها و آشاميدنی ها در اسلام
درس چهاردهم: گناهان کبیره، رابطه احكام و اخلاق
#درسنامه
#احکام
#متوسطه_دوم
#دخترانه
#فایل
#نماز
#تقلید
☀️ به ما بپیوندید 👇
#مبلِّغ_یار
https://eitaa.com/mobaleghyar
🌴 باغبان یا نجار؟
🔹نجار، قبل از اینکه شروع به ساختن چیزی کند، باید نقشۀ دقیق همه چیز را بکشد. او پیش از اینکه یک صندلی بسازد، دقیقاً میداند نتیجۀ کارش چه خواهد شد و اگر به اندازۀ کافی مهارت و تجربه داشته باشد، هیچ خطایی رخ نخواهد داد.
🔷 اما باغبان چطور؟ او هم همه تلاشش را میکند، به جزئیترین نشانهها توجه دارد و بهترین شرایط را برای رشد گلها و گیاهانش فراهم میکند. اما با وجود این، نمیتواند تعیین کند که درختی که کاشته، یا گلی که پرورش داده، چه شکلی خواهند شد. باغبان، برخلاف نجار، همیشه منتظر چیزهای پیشبینینشده است. یک روز صبح از خواب بیدار میشود و میبیند درختها زودتر از چیزی که انتظار داشت شکوفه کردهاند. یا میبیند گلدانِ سرسبزی ناگهان پژمرده شده است.
🔷🔷 بعضی از پدر و مادرها میخواهند برای بچهشان نجار باشند. از همان کودکی نقشۀ راه موفقیت او را پیش خودشان کشیدهاند. پسرم باید دانشمند شود، دخترم باید پزشک شود و بعد لحظه لحظۀ زندگی کودکشان را مثل نجارها با خطکش و پرگار و گونیا اندازه میگیرند. ۴۰ دقیقه بازی، دو ساعت درس، ۲۰ دقیقه تلویزیون و همینطور تا آخر. آنها تحت هیچ شرایطی اجازه نمیدهند این برنامه به هم بریزد، اما نکتۀ بزرگی را فراموش کردهاند:
👈 نجارها با چوب بیجان کار میکنند، ولی بچهها نهالهای زندهاند.
🟢 باید برای بچهها باغبان بود. باید به آنها توجه کنیم، شرایط رشد و بالندگیشان را فراهم کنیم، اما بدانیم که آنها باید راه خودشان را بروند. با بازی، زندگیکردن را بیاموزند و با شلختگی و بههمریختگی، اهمیت نظم و برنامهریزی را درک کنند. و یادمان نرود که مرغوبترین میز و صندلیها هم هیچوقت شکوفه نخواهند داد.
☀️ به ما بپیوندید 👇
#مبلِّغ_یار
https://eitaa.com/mobaleghyar
مدارس امین. جوانان. 1381.pdf
18.21M
📚معرفی کتاب دانشآموزی:
کتاب دارای بخشهای مختلفی اعم از اعتقادی، احکام و ...است.
📖برخی از موضاعات:
۱. چرا هستم؟
۲. تمایلات جوانی
۳. جوان و نیاز به الگو
۴. روش کلاسداری
۵. فن خلاصه نویسی
۶. آشنایی با مراکز فرهنگی
و…
☀️ به ما بپیوندید 👇
#مبلِّغ_یار
https://eitaa.com/mobaleghyar
دخترم میپرسه خدا مردهست یا زن؟چه جوابی بدم؟
سلام #شناخت #خدا برای #کودک امر مهمی است. برای آموزش خداشناسی به کودکان روش های متعددی وجود دارد که می توان از آنها در راه معرفی صحیح خداوند و صفات او به کودکان بهره گرفت. در سیره تربیتی معصومین(ع) نیز چهار کلید اصلی مشاهده می شود که عبارتند از:مفروض گرفتن اصل وجود خدا؛ استفاده از دلایل روشن و قابل فهم؛ تاکید بر معرفی خدا از راه صفات؛ ایجاد ارتباط با خدا و حفظ آن (که آثاری چون تقویت، رشد و ارتقای ایمان به خدا و انس با خدا و محبت او را در پی دارد).
۱-اهمیت داستان : کودکان الفتی شیرین و باور نکردنی با داستان دارند. برخی از مشکلات بزرگ رفتاری کودکان را می توان با طرح داستان تغییر داد یا آمادگی ذهنی تغییر را در آنها به وجود آورد. همچنین می توان از داستان برای انتقال بهتر مفاهیم بهره گرفت؛ شیوه ای که عملاً در قرآن توصیه شده است.در معرفی خدا به کودکان نیز زمینه استفاده از این روش بسیار مهیاست. سوره های مختلف قرآن، سیره و روش زندگی پیشوایان دینی، روش بزرگان و دانشمندان و نیز منش انسان های بزرگی که با تکیه بر قدرت خداوند توانسته اند کارهای بسیار مهمی در زندگی خود داشته باشند، می توانند در خدمت خداشناسی کودکان قرار گیرند.
در اجرای موفق این روش، توجه به چند نکته سودمند است:
الف- کودکان تا سن سه سالگی و برخی دوره های دیگر، بین واقعیت و افسانه های خیالی تفاوتی قائل نیستند. آنها هر داستانی را که درباره ادیان و انبیا(ع) گفته شود، باور خواهند کرد. حتی ممکن است وانمود کنند که خود یکی از شخصیت های داستان هستند، چرا که تفکیک میان واقعیت و آنچه در خیال او می گذرد، برای کودک مشکل است. داستان های جذاب و شخصیت های آن برای کودکان بسیار قابل باورتر و واقعی تر از توصیه های اخلاقی و تربیتی مجرد و ذهنی هستند. برای آموزش درس های بزرگ زندگی به فرزند خود، از داستان استفاده کرده و از هر گونه موعظه و سخنرانی اجتناب کنید.
ب- در طرح داستان های دینی باید دقت کرد که از بیان وقایعی که مربوط به عذاب ها و سخت گیری های خداوند بر بندگانش می شود، خودداری کرده و بیشتر به بازگویی داستان هایی پرداخته شود که چهره ای صمیمی و مهربان از پروردگار را به نمایش می گذارند.
ج- سعی کنید از داستان های فرهنگ و مذهب خودتان استفاده کنید. مانند داستان حضرت یونس(ع) که مفاهیمی چون ناامید نشدن از رحمت خداوند و توبه کردن پس از آگاه شدن از اشتباه و خطای خود در آن نهفته است.
#اعتقادی
☀️ به ما بپیوندید 👇
#مبلِّغ_یار
https://eitaa.com/mobaleghyar