فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#امام_خامنه_ای
#هیأت
#عزاداری
🏴 انتشار نخستینبار
📹 ببینید | رهبر انقلاب: مبادا کسى خیال کند که هیئات مذهبى یک چیزى است که اگر بود، بود، [اگر هم] نبود، نبود؛ این جور نیست.
👈 هیئتهاى مذهبى در حقیقت ارکان حفظ ایمان و شوق ملّت بزرگ ما به خاندان پیغمبر هستند؛ از جملهى پیوندهاى مستحکم میان امروز و روز عاشوراى حسینى هستند؛ آن روحیه را به امروز منتقل میکنند، خاطرهى امام حسین را تجدید میکنند.
🏴 #از_تبیین_تا_قیام
🌷🌾🌷🌾🌷🌾
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ویژه خواهران مبلغ
https://eitaa.com/moballeghat
#امام_خامنه_ای
#هیأت
#عزاداری
◽ انتشار نخستینبار
📝 بیانات رهبر انقلاب در دیدار شوراى مرکزى هیئتهاى عزاداری استان تهران منتشر شد.
🏴 نهضت حسینی تا قیام حضرت بقیه الله الاعظم برقرار است
◽ حضرت آیتالله خامنهای: شما خودتان را عَلَمداران حسینى بدانید. عَلَم عزاى حسینى دست شما است؛ این خیلى مرتبهى بزرگى است؛ این خیلى مقام مقدّسى است.
◾ اگر نهضت امام حسین در روز عاشورا تمام شده بود، امام حسین دیگر عَلَمدار نمیخواست؛ امّا فرض این است که نهضت حسینى تا قیام فرزند معصومش حضرت بقیّةاللهالاعظم برقرار است؛ نهضت که تمامشدنى نیست. هر چه زمان گذشته است، نهضت حسینى گستردهتر شده است، اعماق آن بیشتر آشکار شده است. هر بخشى از این نهضت یک عَلَمدارى دارد؛ دنیاى فقاهت بخشى از نهضت حسین است، عَلَمدارش مراجع بزرگند؛ دنیاى معنویّت و معرفت بخشى از منطقهى نهضت حسین است، عَلَمدارانش سُلّاک بزرگ و اهل معرفتند؛ صحنهى عظیم زندگى مردم که به سمت اسلام حرکت میکند و نهضت اسلامى و انقلاب اسلامى و حکومت اسلامى، بخشى از نهضت حسینبنعلى است، عَلَمداران و پرچمداران مخصوص به خود را دارد؛ بقاى فرهنگ این نهضت در بین مردم هم بخشى از آن نهضت است، پرچمدارانش کسانى هستند که اقامه عزاى حسینى را میکنند، و از جمله شماها هستید.
◽ شما عَلَمدار حسینى هستید؛ این عَلَم را بایستى قدر بدانید. آنچنان که شایستهى او است، این کار را انجام بدهید.
◾ دیدید که در سال ۵۷، همین هیئات مذهبى شما در روشن کردن حقایق براى مردم چه نقش بزرگى ایفا کرد. مردم در خیابانها راه میرفتند و نغمهى هیئتهاى عزادارى براى آنها بهترین تحلیلکنندهى سیاسى و انقلابى آن روز بود، که حقایق را بیان میکرد؛ در سال ۴۲ هم همین جور بود، در دوران جنگ هم همین جور بود. امروز هم همین جور است. ۱۳۷۳/۵/۱۲
🏴 #از_تبیین_تا_قیام
🔍 متن کامل را بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=50718
🌷🌾🌷🌾🌷🌾
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ویژه خواهران مبلغ
https://eitaa.com/moballeghat
#مراجع
#بهجت
#استغفار
حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔹زیاد از روی اعتقاد کامل بگویید: «أستغفرالله»، هیچ چیز شما را منصرف نکند غیر از ضروریات و واجبات تا کلیه ابتلائات رفع شود، بلکه بعد از رفع آنها هم بگویید، برای اینکه امثال آنها پیش نیاید. و اگر دیدید رفع نشد، بدانید یا ادامه ندادهاید، یا آنکه با اعتقاد کامل نگفتهاید.
🌷🌾🌷🌾🌷🌾
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ویژه خواهران مبلغ
https://eitaa.com/moballeghat
در مسیر حسین (ع).mp3
6.01M
#علما
#مصباح_یزدی
#عزاداری
▪️ چرا أئمّه أطهار (علیهم السلام) اینقدر به عزاداری سیّدالشهداء (علیه السلام) اهمیت میدادند؟
👤 آيةالله مصباح یزدی (رضوان الله علیه)
🌷🌾🌷🌾🌷🌾
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ویژه خواهران مبلغ
https://eitaa.com/moballeghat
#علما
#فقیه_امامی
#اطعام_حسینی
🌸 برکت خرج کردن برای امام حسین (ع)
حضرت آیت الله آقای حاج سیّد احمد فقیه امامی [ره] فرمودند: روزی جوان دانشجویی به کتابخانه آمد و اظهار داشت: استاد ما در دانشگاه میگوید این همه مجالس عزاداری و هزینههای غذا دادن و پذیرایی از عزاداران را اگر صرف کارهایی مثل، ازدواج، اشتغال جوانان و تهیه جهیزیه نوعروسان قرار میدادند خیلی مناسب و صحیح بود، این پذیراییها و غذا دادنها به کلی اسراف است، شما بفرمایید، باید چه جوابی به استاد خود بدهیم؟
حضرت آقا فرمودند: من برای پیدا کردن یک لغت، کتاب « مجمع البحرین » را در دست داشتم تا باز کردم در معنی کلمه عاشورا این روایت آمد و من از روی همان صفحه کپی گرفتم و به آن جوان دانشجو دادم و گفتم: با این مدرک مستند و موثق به استاد خود بگویید این مجالس مخصوصاً اطعام و پذیرایی از عزاداران را خداوند به حضرت موسی بن عمران (علیه السلام) خبر داده و همچنین مژده خیر و برکت، آمرزش گناهان را به اقامه کنندگان این مجالس داده است. این بهترین تأیید برای تشکیل محافل عزاداری برای سیّد مظلومان و سالار شهیدان (علیه السلام) است.
علاوه بر آنچه گفته شد این مجالس باعث خیر و برکت در جامعه است و نمونههای فراوان آن ملموس و مشهود است. وجود خیریه ها، قرض الحسنه ها، کتابخانه ها، ورزشگاه ها، درمانگاهها و بیمارستانها و امثال اینها همه ریشه در همین مساجد و هیئتهای عزاداری دارد.
و اما این حدیث شریف:
در حدیث مناجات، حضرت موسی (علیه السلام) با خداوند متعال سؤال کرد: "پروردگارا! چرا امت حضرت محمد (صلی الله علیه و آله) را بر سایر امم برتری دادی؟
خداوند فرمود: به جهت ده خصلت.
حضرت موسی (علیه السلام) عرض کرد: آن خصلتها که امت محمد (صلی الله علیه و آله) عمل میکنند، کدام است تا من نیز به بنی اسرائیل دستور دهم به آنها عمل کنند؟
خداوند تعالی فرمود: نماز، زکات، روزه، حج، جهاد، جمعه، جماعت، قرآن، علم و عاشورا.
حضرت موسی (علیه السلام) سؤال کرد: پروردگارا عاشورا چیست؟ (و چگونه عملی است؟ )
خداوند فرمود: گریه کردن و خود را به گریه زدن بر فرزند دختر حضرت محمّد (صلی الله علیه و آله) و مرثیه خوانی و عزاداری در مصیبت فرزند مصطفی (صلی الله علیه و آله) است.
هیچ بنده ای نیست که از مال خود به اندازه درهم یا دیناری در راه محبت فرزند دختر رسول خدا (صلی الله علیه و آله)، طعام یا چیز دیگری را انفاق کند، مگر آنکه برای او در عالم دنیا هر درهمی را به هفتاد برابر برکت دهم و بهشت ارزانی او خواهد بود و گناهان او را خواهم بخشید.
به عزت و جلالم قسم! هر مرد یا زنی، در روز عاشورا یا روز دیگر، یک قطره اشک از چشمش جاری شود، برای او اجر صد شهید نوشته خواهد شد."
📚 مجمع البحرین، ج۳، ص ۴۰۵
📖 متن روایت👇
و فِی حَدِیثِ مُنَاجَاة مُوسَی (علیه السلام) وَ قَد قَالَ یَا رَبِّ لِمَ فَضَّلْتَ اُمَّهَ مُحَمَّدٍ (صلی الله علیه و آله) عَلَی سَائِرِ الاُمَمِ؟ فَقَالَ اللهُ تَعَالَی: فَضَّلْتُهُمْ لِعَشْرِ خِصَالٍ.
قَالَ مُوسَی: وَ مَا تِلْکَ الْخِصَالُ الَّتِی یَعْمَلُونَهَا حَتَّی آمُرَ بَنِی إِسْرَائِیلَ یَعْمَلُونَهَا؟ قَالَ اللهُ تَعَالَی: الصَّلاهُ وَ الزّکَاهُ وَ الصَّوْمُ وَ الحَجُّ وَ الجِهَادُ وَ الجُمُعَهُ وَ الْجَمَاعَهُ وَ الْقُرْآنُ وَ الْعِلْمُ وَ الْعَاشُورَاءُ. قَالَ مُوسِی: یَا رَبِّ وَمَا الْعَاشُورَاءُ؟ قَالَ الْبُکَاءُ وَ التَّبَاکِی عَلَی سِبْطِ مُحَمَّدٍ (صلی الله علیه و آله) وَ الْمَرْثِیَهُ وَ الْعَزَاءُ عَلَی مُصِیبَةِ وُلْدِ الْمُصْطَفَی، یَا مُوسَی مَا مِنْ عَبْدٍ مِنْ عَبِیدِی فِی ذَلِکَ الزَّمَانِ بَکَی أوْ تَبَاکَی و تَعَزَّی عَلَی وُلْدِ الْمُصْطَفَی إلا وَ کَانَتْ لَهُ الْجَنَّهُ ثَابِتاً فِیهَا، وَ مَا مِنْ عَبْدٍ أنْفَقَ مِنْ مَالِهِ فِی مَحَبَّهِ ابْنِ بِنْتِ نَبِیِّهِ طَعَاماً وَ غَیْرِ ذَلِکَ دِرْهَماً أوْ دِینَاراً إلا وَ بَارَکْتُ لَهُ فِی دَارِ الدُّنْیَا الدِّرْهَمَ بِسَبْعِینَ وَ کَانَ مُعَافاً فِی الْجَنَّهِ وَ غَفَرتُ لَهُ ذُنُوبَهُ، وَ عِزَّتِی وَ جَلالِی مَا مِنْ رَجُلٍ أوِ امْرَأهٍ سَالَ دَمْعُ عَیْنَیْهِ فِی یَوْمِ عَاشُورَاءَ وَ غَیْرِهِ قَطرَةً وَاحِدَةً إلا وَ کَتَبْتُ لَهُ أجْرَ مِائَهِ شَهِیدٍ."
📚خاطراتی آموزنده و ماندگار - علی رضا مهرپرور - صفحه ۱۵ (با مقداری ویرایش)
🌷🌾🌷🌾🌷🌾
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ویژه خواهران مبلغ
https://eitaa.com/moballeghat
#مدیریت
#هیئت
⭕️هیأتی کار کردن...
🌸 10 ویژگی #مدیریت_هیأتی
حتما شما هم شنیدید؛ کار بی نظم و بدون برنامه را می گویند هیأتی عمل کردن. اتهام بزرگی است. پیشنهاد می کنم این محرم، مسئولین محترم یکبار با نگاه سبک مدیریت تراز و الگو، هیأت را ارزیابی کنند؛ خاصه هیأت های قدیمی و اصیل.
✅اما ویژگی مدیریت هیأتی چیست؟
1️⃣یکم. مردمی بودن
مهمترین ویژگی مدیریت در هیأت اینست که کاملا مردمی است. کمترین اتکا را به حکومت دارد و تمام سرمایه اش را از همراهی مردم می گیرد. از بانی هیأت تا مشارکت مردم تا اداره مراسم و غیره.
2️⃣دوم. نظم
هیأت در همه بخش ها نظم دارد. از نوع نشستن و نقش خدام تا نوع عزاداری و نقش میاندارها تا توزیع غذا و زمان بندی مراسم و غیره.
با این حال بلوغ نظم در نظم خودجوش است که اتفاقا در هیأت در بالاترین سطح وجود دارد و هیات بدون ناظم هم منظم است.
3️⃣سوم. توجه به جزئیات
یکی از مهمترین شاخص های مدیریت، عبور از کلیات و توجه کردن به جزئیات است. مدیریت هیأت، الگوی توجه به جزئیات است. از نحوه چایی ریختن تا اسپند دود کردن و استکان خاص چایی تا نحوه جفت کردن کفش ها تا سبک چیدمان هیأت تا سبک نصب کتبه ها تا نوع نشستن زمان عزاداری تا اشعاری که خوانده می شود و ... به همه جای هیأت فکر می کنند. حتى برای موتور هیأتی ها هم "موتور بپا" قرار می دهند.
4️⃣چهارم. ادب و احترام
یکی از ویژگی های بارز مدیریت در هیأت ادب است. بانی هیأت در نهایت تکریم با شرکت کنندگان برخورد می کند. معمولا دست به سینه کنار درب می ایستد و عزداران را احترام می کند. کفش ها را جفت می کنند. اگر فردی رفتار غیرمنطقی هم کند، صبوری بخرج می دهند. بزرگترها را تعظیم می کنند.
5️⃣پنجم. مدیریت پرمحتوا
یکی از ویژگی های اصلی مدیریت در هیأت، محتوا بخشیدن به کارهاست. هیچ کاری در هیأت بدون روح نیست. تمیز کردن فرش ها و خیابان ها و حتى دستشویی ها هم باانگیزه و علاقه انجام می شود چون روح دارد و پرمحتواست. کاری که محتوا داشته باشد هیچ وقت ناقص و ضعیف اجرا نمی شود. برای همین هرکس در هیأت هر کاری به عهده اش است احساس می کند مهمترین کار عالم را انجام می دهد.
6️⃣ششم. مدیریت مشارکت جویانه
یکی از ویژگی های مدیریت هیأت اینست که کاملا مشارکت جویانه است. همه را درگیر می کند. از برپایی هیأت تا اداره هیأت، همه سهیم هستند.
7️⃣هفتم. مدیریت همدلانه
خادمان هیأت در نهایت همدلی با یکدیگر کار می کنند. از مواضع شخصی شان به احترام هیأت کوتاه می آیند و در تعامل با هم سعه صدر دارند. نظرات مخالف را تحمل می کنند تا هیأت به بهترین شکل برگزار شود.
8️⃣هشتم. میدان دادن به جوانان
در هیأت، پیر و جوان در بهترین شکل کنار هم کار می کنند. هیأت محل حرمت به قدیمی ترها و ریش سفیدها و البته میدان دادن به جوان ترهاست. هم انتقال تجربه پیرغلامان است و هم شور و انگیزه جوانترها.
9️⃣نهم. رعایت آداب
یکی از نکات مهم در هیأت داری رعایت آداب و سنن است. هرکاری آدابی دارد و مناسکی. هیأت دار مراقب است تا ادب هر کاری را رعایت کند. اینکه چطور از مردم پذیرایی کند. چطور چایی و شربت تعارف کند. چطور غذا توزیع کند. به چه سبکی با همسایه ها تعامل کند. چطور و به چه سبکی عزاداری کند و غیره
🔟دهم. مدیریت غیرطبقاتی
بانی و خادم و ناظمان هیأت با همه یکسان برخورد می کنند. فرقی نمی کند پامنبری ها دارا باشند یا ندار، والی باشند یا رعیت و غیره...
🌷🌾🌷🌾🌷🌾
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ویژه خواهران مبلغ
https://eitaa.com/moballeghat
049.mp3
2.24M
#نهج_البلاغه
#آشتیانی
#نسخه_کم_حجم
🌸نامه هدایتگر و رهنمای زندگی بشر
🗃 جلسه: چهل و نهم
✉️نامه ای رهگشا و کاربردی از امام علی علیهالسلام به فرزند دلبندش امام حسن علیهالسلام
نامه ۳۱ نهج البلاغه
📢 توسط آیت الله آشتیانی
⏳تاریخ: 1400/06/19
🌷🌾🌷🌾🌷🌾
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ویژه خواهران مبلغ
https://eitaa.com/moballeghat
#حدیث
#سخن
امام حسین علیه السلام:
هرگز سخن بيهوده مگوى؛ زيرا بيم گناه براى تو دارم و نيز هرگز سخن سودمند مگوى، مگر اين كه آن سخن به جا باشد
الإمامُ الحسينُ عليه السلام ـ لابنِ عبّاسٍ ـ : لا تَتَكَلَّمَنَّ فيما لا يَعنيكَ فإنّي أخافُ علَيكَ الوِزرَ، و لا تَتكَلَّمَنَّ فيما يَعنيكَ حتّى تَرى لِلكلامِ مَوضِعا
ميزان الحكمه جلد10 صفحه190
🌷🌾🌷🌾🌷🌾
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ویژه خواهران مبلغ
https://eitaa.com/moballeghat
#امام_خمینی
#محرم
#گریه
▪️برای خودمان
امام خمینی (ره): ما تا ابد هم اگر برای #سیدالشهدا گریه بکنیم، برای سیدالشهدا نفعی ندارد...
🌷🌾🌷🌾🌷🌾
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ویژه خواهران مبلغ
https://eitaa.com/moballeghat
#تهذیب 29
🌸 ضرورت همراهی علم با تزکیه
من توصیه به خشوع و ذکر و تقوا و سعی برای تقرب الیاللَّه را برای طلاب واجبتر میدانم تا توصیه به علم، که مایه اصلی کارشان، علم است. اگر علم باشد، تقوا نباشد، این علم میشود بیفایده، گاهی هم مضر. عالمانی داشتیم - چه علم دینی، چه علم غیر دینی - که نه فقط از این علم بهرهای نبردند و بهرهای نرساندند، بلکه وزر و وبال شد. این روح معنویت در کالبد علم و عالم لازم است.
🔸 بیانات مقام معظم رهبری در جمع علما، روحانیان و طلاب شیعه و اهل سنت استان کرمانشاه، 1390/07/20
🌷🌾🌷🌾🌷🌾
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ویژه خواهران مبلغ
https://eitaa.com/moballeghat
#امام_خامنه_ای
#نفوذ_دشمن
🌸 نفوذِ دشمن، حذفِ مردم
👈🏼 مروری بر فراز و فرودهای نهضت مشروطیت و عوامل انحراف آن
🔹 از رویدادهای مهم تاریخ تحولات سیاسی ایران، جنبش مشروطه است. اگر وقایع مشروطه دقیق مطالعه شود، مشخص میگردد پیش از مشروطیت، تحولی که بتواند یک موج فکری ایجاد نماید تا جامعه با مقولاتی همچون آزادی آشنا شود، وجود نداشته است؛ ازاینرو، باید به تحولاتی همچون مشروطیت افتخار کرد.
🔻 رهبر انقلاب: «به مشروطه افتخار بکنید و مشروطه را جزو نقاط عطف تاریخ ایران بدانید.» ۸۵/۲/۹
🔹 اما این نهضت در روند حرکت خود چه فراز و فرودهایی داشته است؟ درس و عبرتهای مشروطه برای حرکت امروز ما چیست؟
📜 #یادداشت_هفته این شماره خط حزب الله را در khl.ink/khat مطالعه کنید.
🌷🌾🌷🌾🌷🌾
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ویژه خواهران مبلغ
https://eitaa.com/moballeghat
#امام_خامنه_ای
#قیام_عاشورا
🏷 ماندگار تا ابد
▪️ مروری بر اهداف، نتایج و خصوصیات قیام عاشورا در اندیشه حضرت آیتالله خامنهای
🏴 #از_تبیین_تا_قیام
📥 نسخه PDF👇
🌷🌾🌷🌾🌷🌾
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ویژه خواهران مبلغ
https://eitaa.com/moballeghat
عاشورا.pdf
835.9K
#امام_خامنه_ای
#قیام_عاشورا
#دانلود
🌷🌾🌷🌾🌷🌾
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ویژه خواهران مبلغ
https://eitaa.com/moballeghat
#مراجع
#گلپایگانی
#گفتار
🔻آیةاللّهالعظمى گلپایگانى رحمه الله علیه
🔸اگر گفتار، رفتار و تفکر شما با هم تضاد نداشته باشد هیچ تبلیغاتى از طرف دشمن مؤثر نخواهد بود.
🌷🌾🌷🌾🌷🌾
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ویژه خواهران مبلغ
https://eitaa.com/moballeghat
#شهدا
#شهید_بابایی
🌸 عباس بابایی؛ جوان حزباللهی که مخالفان انقلاب را هم جذب میکرد
🔻رهبر انقلاب: سال ۶۱ شهید بابایی را گذاشتیم فرمانده پایگاه هشتم شکاری اصفهان. درجهی این #جوان_حزباللهی سرگردی بود، که او را به سرهنگ تمامی ارتقاء دادیم. آنوقت آخرین درجهی ما سرهنگ تمامی بود. مرحوم بابایی سرش را میتراشید و ریش میگذاشت. بنا بود او این پایگاه را اداره کند. کار سختی بود. دل همه میلرزید؛ دل خود من هم که اصرار داشتم، میلرزید، که آیا میتواند؟ اما توانست.
⛔️ وقتی #بنیصدر فرمانده بود، کار مشکلتر بود. افرادی بودند که دل صافی نداشتند و ناسازگاری و اذیت میکردند؛ حرف میزدند، اما کار نمیکردند؛ اما او توانست همانها را هم جذب کند. خودش پیش من آمد و نمونهیی از این قضایا را نقل کرد.
🔹 خلبانی بود که رفت در بمباران مراکز بغداد شرکت کرد، بعد هم #شهید شد. او جزو همان خلبانهایی بود که از اول با نظام #ناسازگاری داشت.
🔹 شهید عباس بابایی با او گرم گرفت و #محبت کرد؛ حتی یک شب او را با خود به مراسم دعای کمیل برده بود؛ با اینکه نسبت به خودش ارشد هم بود. شهید بابایی تازه سرهنگ شده بود، اما او سرهنگ تمامِ چند ساله بود؛ سن و سابقهی خدمتش هم بیشتر بود. در میان نظامیها این چیزها خیلی مهم است. یک روز ارشدیت تأثیر دارد؛ اما او قلباً و روحاً تسلیم بابایی شده بود.
🔹 شهید بابایی میگفت دیدم در دعای کمیل شانههایش از گریه میلرزد و اشک میریزد. بعد رو کرد به من و گفت: عباس! #دعا_کن_من_شهید_بشوم! این را بابایی پس ازشهادت آن خلبان به من گفت و گریه کرد. ۸۳/۱۰/۲۳
🌷 سالگرد شهادت #شهید_عباس_بابایی
🌷🌾🌷🌾🌷🌾
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ویژه خواهران مبلغ
https://eitaa.com/moballeghat
09_01.mp3
11.91M
#آموزش
#امر_به_معروف
#نهی_از_منکر
#فریضتین
🌸 دوره آموزش مهارت های امر به معروف و نهی از منکر
🎧 صوت شماره 17
🔰 جلسه نهم بخش اول
#پیشنهاد_دانلود
🌷🌾🌷🌾🌷🌾
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ویژه خواهران مبلغ
https://eitaa.com/moballeghat
#حدیث
#سلام_بر_حسین
🌸 سلام بر حسین(ع) برابر با حج و عمره
بنا بر روایتی امام صادق (عليه السّلام) فرمودند:
" اى سَدِير! قبر امام حسين (عليه السّلام) را در هرروز زيارت مىكنى؟
گفتم: فدایت شوم! نه.
فرمودند: شما چقدر جفاكاريد.
فرمودند: در هر هفته زيارت مىكنى؟
گفتم: نه.
فرمودند: آن حضرت را در هر ماه زيارت مىكنى؟
گفتم: نه.
فرمودند: در هر سال زيارت مىكنى؟
گفتم: گاهى مىشود.
فرمودند: اى سدير! شما چقدر نسبت به امام حسين (عليه السّلام) جفاكاريد؟!
آيا نمىدانى كه خداوند عزّ و جلّ دو ميليون فرشته دارد كه موی پریشان و غبارآلودند و بر آن حضرت گريه مىكنند و حضرتش را زيارت مىكنند و سستى نمىورزند. اى سدير! براى چه در هر هفته پنج بار و در هرروز يك بار او را زيارت نمىكنى؟!
گفتم: فدایت شوم! ميان ما و او فرسنگهاى بسيارى فاصله است.
فرمودند: بالاى سمت بام خانهات برو، سپس به سمت راست و چپ نگاه كن. آنگاه سرت را به طرف آسمان بلند كن، سپس به سوى قبر رو كن و بگو:
«السّلام عليك يا أبا عبد اللّه السّلام عليك و رحمة اللّه و بركاته»
با انجام اين عمل براى تو پاداش زيارت امام حسين عليه السّلام نوشته مىشود كه پاداش زيارت امام حسين (عليه السّلام) پاداش يك حج و يك عمره است."
سدير گويد: گاهى من در يك ماه بيش از ۲۰ بار اين عمل را انجام مىدادم.
📚 تهذيب الاحكام،ج٦،ص١١٦
📃 متن روایت👇👇
محَمَّدُ بْنُ يَحْيَى عَنْ سَلَمَةَ بْنِ اَلْخَطَّابِ عَنْ عَبْدِ اَللَّهِ بْنِ اَلْخَطَّابِ عَنْ عَبْدِ اَللَّهِ بْنِ مُحَمَّدِ بْنِ سِنَانٍ عَنْ مِسْمَعٍ عَنْ يُونُسَ بْنِ عَبْدِ اَلرَّحْمَنِ عَنْ حَنَانٍ عَنْ أَبِيهِ قَالَ قَالَ أَبُو عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ : " يَا سَدِيرُ تَزُورُ قَبْرَ اَلْحُسَيْنِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ فِي كُلِّ يَوْمٍ قُلْتُ جُعِلْتُ فِدَاكَ لاَ قَالَ فَمَا أَجْفَاكُمْ قَالَ فَتَزُورُونَهُ فِي كُلِّ جُمْعَةٍ قُلْتُ لاَ قَالَ فَتَزُورُونَهُ فِي كُلِّ شَهْرٍ قُلْتُ لاَ قَالَ فَتَزُورُونَهُ فِي كُلِّ سَنَةٍ قُلْتُ قَدْ يَكُونُ ذَلِكَ قَالَ يَا سَدِيرُ مَا أَجْفَاكُمْ لِلْحُسَيْنِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ أَ مَا عَلِمْتَ أَنَّ لِلَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ أَلْفَيْ أَلْفِ مَلَكٍ شُعْثٌ غُبْرٌ يَبْكُونَ وَ يَزُورُونَ لاَ يَفْتُرُونَ وَ مَا عَلَيْكَ يَا سَدِيرُ أَنْ تَزُورَ قَبْرَ اَلْحُسَيْنِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ فِي كُلِّ جُمْعَةٍ خَمْسَ مَرَّاتٍ وَ فِي كُلِّ يَوْمٍ مَرَّةً قُلْتُ جُعِلْتُ فِدَاكَ إِنَّ بَيْنَنَا وَ بَيْنَهُ فَرَاسِخَ كَثِيرَةً فَقَالَ لِي اِصْعَدْ فَوْقَ سَطْحِكَ ثُمَّ تَلْتَفِتُ يَمْنَةً وَ يَسْرَةً ثُمَّ تَرْفَعُ رَأْسَكَ إِلَى اَلسَّمَاءِ ثُمَّ اُنْحُ نَحْوَ اَلْقَبْرِ وَ تَقُولُ اَلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا أَبَا عَبْدِ اَللَّهِ اَلسَّلاَمُ عَلَيْكَ وَ رَحْمَةُ اَللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ تُكْتَبُ لَكَ زَوْرَةٌ وَ اَلزَّوْرَةُ حَجَّةٌ وَ عُمْرَةٌ." قَالَ سَدِيرٌ فَرُبَّمَا فَعَلْتُ فِي اَلشَّهْرِ أَكْثَرَ مِنْ عِشْرِينَ مَرَّةً .
🌷🌾🌷🌾🌷🌾
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ویژه خواهران مبلغ
https://eitaa.com/moballeghat
#امام_خمینی
#گریه
🌸 از همین #گریهها میترسند
▪️ جوانهای ما خیال نکنند که مسئله، مسئله «ملتِ گریه» است! این را دیگران القا کردند به شماها که بگویید «ملت گریه»! آنها از همین گریهها میترسند، برای اینکه گریهای است که بر مظلوم است؛ فریاد مقابل ظالم است. اینها شعائر مذهبی ماست که باید حفظ بشود. اینها یک شعائر سیاسی است که باید حفظ بشود.
📅 امام خمینی(ره) |۳۰ مهر ۱۳۵۸
🌷🌾🌷🌾🌷🌾
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ویژه خواهران مبلغ
https://eitaa.com/moballeghat
#تبلیغ 29
🌸 تبلیغات فرق مسیحی برای استعمارگران
در تبليغاتي که در دنيا براي بعضي از فرق - که من نميخواهم اسم بياورم – ميشود و ميگويند مبلّغان فلان فرقه در آفريقا يا در فلان جا رفتند، اين حرفها را زدند، اين کارها را کردند، با اين هدف است که آنها ميخواهند نشان دهند که تبليغشان ناشي از همين منشأ مبارک است؛ يعني از عشق و نصح نسبت به مخاطبان - ليکن حقيقت قضيه غير از اين است. معلوم شد که گروههاي تبشيري از 150 سال پيش، دويست سال پيش، به عنوان مقدّمه استعمار، چه کارهايي را در کشورهاي ديگر چه در کشورهاي آسيايي و چه بيشتر از آن در کشورهاي آفريقايي انجام دادند. در خود اروپا هم وضع بدتر از اين حرفهاست، که قابل ذکر نيست.
🔸 بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با روحانیان و مبلغان در آستانه ماه مبارک رمضان، 1374/10/27
🌷🌾🌷🌾🌷🌾
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ویژه خواهران مبلغ
https://eitaa.com/moballeghat
#امام_خامنه_ای
#مداحی
#هیئت_داری
🌸 آداب مداحی
◼️ به مناسبت فرارسیدن ایام عزاداری اباعبدالله الحسین علیهالسلام رسانه KHAMENEI.IR مجموعه توصیههای رهبرانقلاب دربارهی مداحی و هیئتداری را در این اطلاعنگاشت مرور میکند.
➕ معرفی کتاب برای مطالعه، روضهخوانی و سرودن شعر
🏴 #از_تبیین_تا_قیام
🌷🌾🌷🌾🌷🌾
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ویژه خواهران مبلغ
https://eitaa.com/moballeghat
#مراجع
#علوی_گرگانی
#بهشت
#بدزبان
🌸 حرمت بهشت بر انسان بدزبان
🔻حضرت آیتالله علوی گرگانی
🔹رسول گرامی اسلام(ص) در سفارشی به امیرالمؤمنین(ع) میفرماید: یا علی! خداوند بهشت خودش را حرام کرده است بر هر کسی که زبان بد داشته باشد و دهانش به فحش و بدگویی و جسارت عادت کرده باشد و آدم پستی باشد که این سخنان، مربوط به جهنّمیان است.
🔹حضرت میفرماید: انسان مؤمن نباید دهانش را به فحش عادت بدهد. خداوند متعال بهشت را برای این دسته حرام کرده است که اگر اینها را به بهشت ببرد، بهشت را هم خراب میکنند. برخی افراد، غیرت و شخصیّت خود را از دست دادهاند. هر حرف زشتی که به آنها بزنند، ناراحت نمیشوند. کسی که عادت به فحش دادن و فحش شنیدن پیدا کرد، دیگر هیچ چیز بر او اثر ندارد.
👈 شرح مطلب
🔗 https://ofoghhawzah.ir/Newspaper/item/86973
🌷🌾🌷🌾🌷🌾
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ویژه خواهران مبلغ
https://eitaa.com/moballeghat
#علما
#مصباح_یزدی
#حضرت_سیدالشهدا علیهالسلام
🔰علامه مصباح یزدی رحمة الله علیه :
💎 انگیزه سیدالشهداء(ع) را هر كس به اندازه معرفت خودش میشناسد. آنچه ما شنیدهایم این است که حركت سیدالشهدا(ع) برای مبارزه با ظلم، دفاع از شرف و ناموس و دفاع از اهداف و ایمانش بود و اگر همین مقدار را هم درست درك كنیم، تا حد زیادی به اهمیت این حركت پی میبریم؛ ولی اینها قدمهای اولیه در این راه است. ارزش كار سیدالشهدا(ع) با هیچ كار دیگری در عالم قابل مقایسه نیست.
۱۳٨۵/۱۱/۱
#امام_حسین
#محرم
🌷🌾🌷🌾🌷🌾
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ویژه خواهران مبلغ
https://eitaa.com/moballeghat
#تحلیل
#سیاسی
#عقب_نشینی
🌸 ایران قصد عقب نشینی ندارد
🔸براساس اعلام سازمان انرژی اتمی ، ۵۰۰ ماشین سانتریفیوژهای IR6 ایران در مجتمع غنی سازی نطنز نصب و گازدهی شدند .
🔸این سانتریفیوژها که ۱۰ برابر بیشتر از سانتریفیوژهای نسل اول قدرت دارند ، توان غنی سازی ایران را به شدت بالا می برند .
🔸ماه گذشته نیز یک زنجیره سانتریفیوژ IR6 در مجتمع فوردو گازدهی شدند .
🔸در خصوص اقدام اخیر سازمان انرژی اتمی چند نکته باید ذکر شود
1️⃣ ۵۰۰ سانتریفیوژ IR6 می تواند به اندازه ۵۰۰۰ سانتریفیوژ IR1 غنی سازی کند .
2️⃣ این سانتریفیوژها در تونل های جدید و زیر زمینی مجتمع غنی سازی نطنز مستقر شده اند که گفته می شود بیش از ۱۱۰ متر زیر زمین قرار دارد و به تعبیر دیگر در برابر حملات هوایی بسیار ایمن است.
3️⃣ این اقدام حاکی از آن بوده که جمهوری اسلامی ایران قصد عقب نشینی ندارد و با سرعت هرچه تمام تر و بدون توقف به سمت غنی سازی اورانیوم حرکت خواهد کرد.
4️⃣ ایران اکنون بیش از ۴۲ کیلوگرم فقط اورانیوم غنی شده ۶۰ درصد دارد که از لحاظ علمی و فنی، حداقل برای تولید یک بمب اتمی کافی است و نصب این سانتریفیوژها میزان غنی سازی را روز به روز بالاتر می برد .
5️⃣ راهبرد ایران اینست که تا می تواند مواد غنی شده تولید کند تا در وقت مناسب از آن بهره برداری لازم را نماید . وقت مقتضی می تواند هم مذاکرات هسته ای باشد ( اگرچه به احیای برجام دیگر امیدی نیست ) و یا تغییر احتمالی استراتژی اتمی توسط آیت الله خامنه ای .
6️⃣ اقدام ایران در نصب و گازدهی سانتریفیوژهای جدید کاملا مطابق با معاهده NPT بوده و به اطلاع آژانس اتمی نیز رسیده است .
7️⃣ اقدام اخیر به شدت آمریکا ، اروپا و اسرائیل را به هراس خواهد انداخت زیرا میزان مواد غنی شده هسته ای جمهوری اسلامی، رابطه مستقیمی با افزایش توان بازدارندگی این کشور دارد.
8️⃣ نصب سانتریفیوژهای پیشرفته در مکان های ایمن و زیرزمینی، میزان موفقیت اقدام نظامی علیه برنامه اتمی ایران را کاهش می دهد و در نتیجه احتمال وقوع آن را نیز کم می کند .
9️⃣ برای این که برنامه اتمی ایران به بازدهی مناسب برسد، این کشور باید به میزان حداقل ۱۹۰ هزار سو غنی سازی داشته باشد که رهبر جمهوری اسلامی نیز در سالهای گذشته بدان اشاره کرده بود .
📌 و در نهایت باید گفت به نظر می رسد کنترل برنامه اتمی ایران از دست دنیا خارج شده و به مسیری بی بازگشت هدایت گشته است.
اگر مخالفان این برنامه قصد متوقف نمودن آن را دارند، احتمالا نیک می دانند که دیگر چنین تمایلی موضوعیت ندارد و تنها با دادن امتیازات فراوان به ایران ، شاید سران حاکم در تهران تصمیم بگیرند قدری از سرعت آن را بکاهند والا مسائلی چون تعلیق غنی سازی و یا خروج مواد اتمی به خارج، دیگر به خواب غربی ها نیز نخواهد آمد./علیرضا تقوینیا
🌷🌾🌷🌾🌷🌾
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ویژه خواهران مبلغ
https://eitaa.com/moballeghat
https://eitaa.com/emam_jamaat
050.mp3
2.51M
#نهج_البلاغه
#آشتیانی
#نسخه_کم_حجم
🌸نامه هدایتگر و رهنمای زندگی بشر
🗃 جلسه: پنجاهم
✉️نامه ای رهگشا و کاربردی از امام علی علیهالسلام به فرزند دلبندش امام حسن علیهالسلام
نامه ۳۱ نهج البلاغه
📢 توسط آیت الله آشتیانی
⏳تاریخ: 1400/06/21
🌷🌾🌷🌾🌷🌾
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
ویژه خواهران مبلغ
https://eitaa.com/moballeghat